
Το δικαίωμα μετακίνησης στην πόλη και πρόσβασης στις δομές της διεκδίκησαν ανάπηροι, μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών, κάνοντας πορεία στην Θεσσαλονίκη με τα αναπηρικά τους αμαξίδια στην οδό Τσιμισκή ξεκινώντας από την πλατεία ΧΑΝΘ και καταλήγοντας στην Αριστοτέλους.
Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, οι εκδηλώσεις της οποίας θα κορυφωθούν αύριο, οπότε και θα κλείσει για τα ΙΧ το κέντρο της πόλης.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Το ΕΠΙΟΣΥ INFO ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!