
Ερώτηση προς τους Υπουργούς Δημόσιας Τάξης, Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας για το ζήτημα της μετατροπής απενεργοποιημένων στρατοπέδων της Δωδεκανήσου σε κέντρα μεταναστών και το ενδεχόμενο, η κίνηση αυτή, να εξυπηρετεί τη δημιουργία ΕΟΖ, κατέθεσε η Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μίκα Ιατρίδη.
Στην ερώτησή της, η Βουλευτής, ζητά να πληροφορηθεί από τους αρμόδιους Υπουργούς, αν θα μετατραπούν τα απενεργοποιημένα στρατόπεδα της Ψίνθου, της Παστίδας στη Ρόδο και του Ασφενδιού στη Κω, σε κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας παράνομων μεταναστών και αν εντάσσεται η επιλογή αυτή, στο σχέδιο για τη δημιουργία ΕΟΖ στις περιοχές αυτές και τη χρησιμοποίηση λαθρομεταναστών, ως πολύ φθηνά εργατικά χέρια.
Τέλος, η Βουλευτής Δωδεκανήσου, ρωτά αν τίθεται θέμα εθνικής ασφάλειας για τις ακριτικές περιοχές της Ελλάδας, με δεδομένο ότι, η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών που εισρέουν στη χώρα μας, έχουν θρήσκευμα, που εξυπηρετεί σχέδια αλλότριων χωρών.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Το ΕΠΙΟΣΥ INFO ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!