EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ - ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝAI ΣΚΟΤΟΣ‏

ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ !
Όλοι όσοι μιλούν για «ΧΡΕΟΣ» και για τη ΦΟΥΣΚΑ του ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ… - μας παραπλανούν !
Η γενεσιουργός αιτία του προβλήματος είναι ο ανήθικος και παράνομος τρόπος που εκδίδεται το χρήμα από τις Κεντρικές και λοιπές Τράπεζες που συνιστούν μια Παγκόσμια Δικτατορία !

Τα Κράτη έχουν χρέη που υπολογίζονται επί τοις εκατό % στο ΑΕΠ ! Τότε γιατί τα πλούσια κράτη έχουν ΧΡΕΗ ίσα ή/και περισσότερο από μικρότερα και ασθενέστερα κράτη ;

ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ – Είναι έτσι σχεδιασμένος ούτως ώστε τα «χρέη» να μην αποπληρωθούν ‘ποτέ’ ! Αντίθετα, θ’ αυξάνονται διαρκώς μέχρι την τελική, ολική και τεχνητή οικονομική κατάρρευση των Κρατών….

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ; Διότι για να αποπληρωθεί η αλυσίδα των χρεών οφείλει να συνοδευτεί από νέο ‘ισόποσο’ δανεισμό….!!! Οι Τράπεζες κυκλοφορούν το χρήμα «αποκλειστικά» μέσω δανείων (λογιστικών εγγραφών)… - Αν ως δια μαγείας αποπληρώνονταν τα χρέη τότε θα είχαμε εξάλειψη του χρήματος !! (ανίατος καρκίνος για το ισχύον Τραπεζικό σύστημα !)

Κι αν ένα ΕΘΝΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ έχει την οικονομική δυνατότητα ν’ αποπληρώσει το ΧΡΕΟΣ της ; Τότε οι Τράπεζες θα του απαγορεύσουν αυτή την επιλογή !!!! Δεν θα κυκλοφορήσουν το ‘χρήμα’ ! Το εκδοτικό νομισματικό προνόμιο που λογικά ανήκει στα Κράτη…. έχει δια της βίας παραχωρηθεί κατ’ αποκλειστικότητα στις Τράπεζες, Κεντρικές και Εμπορικές ! Άρα… τα κράτη και οι λαοί τους εκτρέφουν μέσα τους ένα ‘ξενιστή’, ένα «τραπεζικό εφιάλτη» !

Η κορυφή της πυραμίδας του «τραπεζικού συστήματος» μέσα από τα ΜΜΕ και τις Κυβερνήσεις που ελέγχει προωθεί τη ‘μαύρη προπαγάνδα’ π.χ. οι αδύναμοι λαοί συντηρούνται από τους ισχυρούς ! οι εργατικοί λαοί είναι τα θύματα των τεμπέληδων !! Μας βομβαρδίζουν με τη «ρατσιστική φιλολογία» προωθώντας τη μετακίνηση και εποίκιση, βάζοντας στόχους όπως για παράδειγμα τη μουσουλμανοποίηση της Ευρώπης !
Προβάλει ως λύση τη ενοποίηση των Κρατών, την Ομοσπονδιοποίηση, τη δημιουργία Υπερεθνικών μορφωμάτων !
Για το Σύστημα ο στόχος είναι η δημιουργία ανθρώπων «κρεατομαζών» ! Απόλυτα και χωρίς πρόβλημα ελεγχόμενων μονάδων / αριθμών !

ΛΥΣΗ : Ηγέτες που θα έχουν το θάρρος να αντιμετωπίσουν το Τραπεζικό Σύστημα. Συνεργασία και συμμαχία με άλλους ηγέτες κρατών για να θέσουν υπό τον έλεγχο του Κράτους τις Τράπεζες, ακόμα και με εύλογους εθνικούς κινδύνους ! ΛΑΟΙ που να το λέει η ψυχή τους, συνοδοιπόροι και συναγωνιστές στον αγώνα αυτό. Γιατί τελικά όπως το έχουμε ξαναπεί μας έχουν κάνει να εστιάζουμε μόνο στο δένδρο, τη σκληρή καθημερινότητά μας και δεν βλέπουμε το δάσος… και το δάσος είναι η …σταδιακή ’απόλυτη υποταγή μας’ , η ‘υποδούλωσή μας’. Και αυτό δεν αφορά μόνο εμάς, τον Ελληνισμό αλλά και τις υπόλοιπα Κράτη !
Οι πολιτικοί, λερωμένοι και παγιδευμένοι από το Τραπεζικό σύστημα, ή/και δειλοί να το αντιμετωπίσουν, απλά βαδίζουν όπως η λεωφόρος του Συστήματος τους υποδεικνύει ! πειθήνια όργανά τους… Ένα Σύστημα «αράχνη» που ο ιστός της τους έχει εγκλωβίσει ….

Η Ελλάδα είναι ΦΩΣ ! το Τραπεζικό Σύστημα είναι ΣΚΟΤΟΣ !
Αν θέλουμε ένα μέλλον για τα παιδιά μας, για τις επόμενες γενιές, δεν θα πρέπει να μείνουμε αδιάφοροι και άπραγοι, δεν θα πρέπει να φορέσουμε το μανδύα του φόβου ! εξάλλου η υπακοή μας και η υποταγή μας στο Σύστημα σίγουρα δεν θα φέρει καλύτερες μέρες !!
Ο άνθρωπος είναι «ψυχή» δεν είναι μόνο «ύλη» ! Έχουμε «συνείδηση» - δεν είμαστε μόνο «μπαταρίες» /ενέργεια !!
Ας αναθεωρήσουμε επιτέλους ‘αξίες’, ‘αρχές’, ‘ιδανικά’ ! είναι τα συστατικά που θα δωρίσουν στο λαό μας τη «κοινωνική παιδεία» που απαιτείται ούτως ώστε με ομοθυμία ν’ αγωνιστούμε για ένα καλύτερο «αύριο».

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID