EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η βία της διαθεσιμότητας

Το νέο παραμύθι λέγεται «κούρεμα χρέους». Το οποίο θα έχει την ίδια επιτυχία με το psi του Μπένι. Το περισσότερο που θα μας κουρέψουν, αν το κάνουν, είναι 60 δις.

Δηλαδή από τα 380 δις χρέους θα πάμε στα 320 δις. Και έτσι σωθήκαμε… Απλά θα φορτωθούμε ένα επιπλέον μνημόνιο εξόντωσης.

Ο Κυριάκος της οικογένειας δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια. Γι΄ αυτό μετράει απολυμένους. Κατά μία έννοια είναι ακριβώς το ίδιο με το να μετρούσε προβατάκια.

Από την ακροδεξιά του πασοκ μέχρι την ακροδεξιά της νέας πολιτικής άνοιξης με το προσωρινό ψευδώνυμο «νέα δημοκρατία» προσπαθούν να πείσουν τον ηλίθιο και ευκολόπιστο λαό ότι για τα δεινά της χώρας δεν έχουν ευθύνη τα δύο κόμματα που κυβερνάν σχεδόν 200 χρόνια τώρα αλλά η αριστερά…

Πέρασε και τούτος ο έλεγχος της τρόικας, ρίχνουμε στον Καιάδα καμιά 25αριά χιλιάδες ανθρώπους με αντάλλαγμα μια δόση χρόνου. Γιατί μόνο χρόνο κερδίζει ο Αντωνάκης με τον Μπένι… η Ελλάδα δεν κερδίζει τίποτα.

Μεγάλη κίνηση του Αντωνάκη του σφουγγαράκη να κάνει υπουργούς τον μπουμπούκο και τον Κυριάκο της οικογένειας.

Ασχολούμαστε με αυτούς τους δύο (συν τον Πλεύρη) και ξεχνιόμαστε. Ούτε Άρλεκιν να ήταν.

Από την πολύ κινητικότητα έπεσα στην ανεργία.

Και τώρα η μεγάλη αποκάλυψη. Αυτό που δεν

μπορεί κανείς να το πιστέψει. Το πρωτόγνωρο: Η ύφεση για το 2013 θα είναι μεγαλύτερη από αυτή που είχε προβλεφτεί.

Αλλά ας τους συγχωρέσουμε. Είναι απλά η χιλιοστή φορά που πέφτουν έξω οι προβλέψεις τους. Που θα πάει… θα προσλάβουν κανέναν μαθητή δημοτικού να τους κάνει τις πράξεις και θα πέφτουν μέσα….

Μπενοσαμαρική δημοκρατία

Με αισθητική Σαμαρά και κουτοπονηριές αλά πασοκ η ΕΡΤ έγινε ΕΔΤ. Πριν καταλήξουν σε αυτό το εύηχο όνομα είχαν δοκιμάσει και τα εξής: ΕΓΤ, ΕΖΤ, ΕΘΤ, ΕΚΤ, ΕΛΤ, ΕΜΤ, ΕΝΤ, ΕΞΤ, ΕΠΤ, ΕΣΤ, ΕΤΤ, ΕΦΤ, ΕΧΤ, ΕΨΤ.

Και χαϊδευτικά η ΕΔΤ γράφεται  ΔΤ. Το γράμμα «Ε» αφαιρέθηκε καθώς δεν υφίσταται Ελλάδα, οπότε ούτε ελληνική τηλεόραση.

Τα γραφικά είναι όλα τα λεφτά. Πιο κιτς πεθαίνεις. Ο Στουρνάρας το σκέφτηκε ή μπήκε στον κόπο ο ίδιος ο Αντωνάκης ο Σφουγγαράκης;

 Το «σκέφτηκε» είναι σχήμα λόγου. Μια αντιγραφή είναι όλη η ιστορία…

Απορώ γιατί απόρησαν κάποιοι που η ΕΔΤ κατοικοεδρεύσει στα παλιά στούντιο του mega. Των ίδιων συμφερόντων δεν είναι και τα δυο κανάλια;

Ευτυχώς που πριν ένα χρόνο είχαμε ψηφίσει ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για να μην γίνουν απολύσεις στο δημόσιο, να μην περικοπούν οι μισθοί και οι συντάξεις, να υπάρχει ανάπτυξη (σαμαρικού τύπου), να μειωθεί η ανεργία και φυσικά να έχουμε ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα χωρίς χαράτσια μέσω ΔΕΗ.

Η παραμονή μας στο ευρώ μας βοήθησε ώστε να έχουμε πετρέλαιο, σχολεία, υγεία… με δυο λόγια να είμαστε καλά να τα θυμόμαστε.

 Η κρατική βία όσο πάει και δυναμώνει… με σπόνσορες τα μέσα μαζικής προπαγάνδας…

Ο σκοπός της κρατικής βίας είναι ο εκφοβισμός και η αδρανοποίηση των πολιτών. Και το σαφέστατο μήνυμα: Μην αντιδράτε, έτσι κι αλλιώς είστε τελειωμένοι.

ΕΡΤ, διαθεσιμότητες (δηλαδή απολύσεις), Ιερισσός, Σακκάς, ξυλοδαρμοί από αστυνομικούς άνευ λόγου, δακρυγόνα, συλλήψεις … το σύνταγμα ούτε καν κουρελόχαρτο. Η Μπενοσαμαρική δημοκρατία στο μεγαλείο της.

Και όσο η καταστροφή θα μεγαλώνει τόσο η κρατική βία θα γιγαντώνεται.

 
Μικρός Φωκίων
πηγη
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID