EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Οι απατεώνες “White –collar people” οι Γερμανοί «χαρτογιακάδες» είναι εδώ!

Η τροϊκανοί μπήκαν στα σπίτια μας. Ο ελληνικός λαός ανεβαίνει το Γοργοθά της σταύρωσης του.
Αυτοί κάνουν καλά τη δουλεία τους, ενώ εμείς είμαστε φοβικοί στο διπλανό μας, κρυβόμαστε στο διανοουμενίστικο ή κομματικό καβούκι μας, Προτιμάμε ένα νόμισμα, που το φτιάχνουν ξένα κέντρα, ανεξέλεγκτα, ως λογιστικό ή χάρτινο χρήμα χωρίς αντίκρυσμα , κυριολεκτικά από το μηδέν και απαλλοτριώνουν μ αυτό το εθνικό μας κεφάλαιο, δηλαδή την πραγματική μας δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Ζητάμε "χαρισματικούς" ηγέτες, ανήθικους ρήτορες και ιδιοτελή όργανα επιχειρηματιών! Θέλουμε να κρατάμε αρτηριοσκληρωτικά εφ όρου ζωής μια "ποδοσφαιρική" θέση ως "αριστεροί", "δεξιοί", κέντρο", "κεντροαριστερά" ή κεντροδεξιά" (χαφ). Τουτέστιν, είμαστε αφελείς;;;

· Είναι πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι ως όργανα μεγαλύτερων δυνάμεων. Αποτελούν ένα θίασο κομπάρσων, που παίζουν στερεότυπους «συμβατούς», «θεσμικούς» ρόλους. Μιλάνε απαξιωτικά για την ελληνική κοινωνία: «Πολλές ανοησίες ακούει κανένας για τη δυστυχία των λαϊκών στρωμάτων στην Ελλάδα. Τους εργαζόμενους και τους ανέργους δεν τους λυπόμαστε και τόσο… Αυτοί βασανίζονται σωματικά αλλά στερεότυπα κι όταν δεν δουλεύουν είναι ελεύθεροι. Ενώ εμείς επιτελούμε το πρωτότυπο επιστημονικό έργο “Neue Ordnung”- Νέα Τάξη Πραγμάτων»!!!

· Απίστευτο; Δεν είναι δυνατόν, να συμβαίνουν στη χώρα μας κι όμως!

· Έρχονται εδώ ως αρπακτικά όρνεα για να απαλλοτριώσουν τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Έρχονται εδώ για να αλλάξουν όλους τους θεσμούς. Έρχονται εδώ, για να εξοντώσουν μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων, να μεταλλάξουν ένα άλλο ποσοστό σε χαμάληδες ή χανουμάκια κι ένα τελευταίο σε γερμανοτσολιάδες. Να μετατρέψουν πλήρως την Ελλάδα σε προτεκτοράτο…

· Η αυξημένη επίγνωση της βάρβαρης αυτής κατάστασης δεν αρκεί. Γιατί ως αστικοποιημένα όντα, γαλουχημένα στον «καθωσπρεπισμό» του «πολιτισμού» μας, αισθανόμαστε ντροπή να αποφασίσουμε να δράσουμε! Διαλέγουμε, έκαστος να κλείνεται στο καβούκι του και να αργοπεθαίνει σαν κάμπια. Γιατί ο καθένας χωριστά και όλοι μας, μπορεί όχι μόνο να μην έχουμε συνείδηση της δραματικής κατάστασής μας αλλά, να έχουμε λανθασμένη συνείδηση της βαρβαρότητας που συντελείται!

· Είναι επιτακτική ανάγκη ΤΩΡΑ, χθες, να αλλάξουμε νοοτροπίες, συμπεριφορές και δράσεις. Τα πάντα ήταν σε λάθος δρόμο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Είμαστε σαν Έλληνες κατακερματισμένοι. Το διαίρει και βασίλευε εφαρμόζεται σταθερά μετά την Ελληνική Επανάσταση. Τα πολιτικά μαγαζάκια και τα παραμάγαζα αφθονούν. Είμαστε μισαλλόδοξοι σε κάθε φιλότιμη πολιτική πρωτοβουλία έντιμων συμπατριωτών μας.. Είμαστε καχύποπτοι σε κάθε προσπάθεια αντίδρασης στη λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού, επειδή εμείς στερούμαστε αντανακλαστικών. Είμαστε εν τέλει αφελείς. Ζητάμε τσοπάνηδες ως πρόβατα αυτούς τους ίδιους που μας σφάζουν! Τους διαφημιζόμενους επώνυμους.

Τα "τζάκια". Γυρεύουμε σαν βλάκες, σωτήρες σε επαγγελματίες πολιτικούς. Θέλουμε πολιτικούς αφέντες στο κεφάλι μας κατεστημένους ή νεόκοπους αχυράνθρωπους του "συστήματος". Ως υποτελείς συναγελάζουμε σε μεγάλα κόμματα δήθεν για να αισθανόμαστε δυνατοί, ενώ στην πραγματικότητα είμαστε ευκολόπιστοι σε όλα τα ψέματα, που μας χαϊδεύουν τα αυτιά. Βλέπουμε τα ίδια μισητά πρόσωπα στα κανάλια, ανεβάζοντας τη θεαματικότητα σε βάρος των συμφερόντων μας.

Πληρώνουμε σαν κορόιδα το μπάνιο στις δημόσιες ακτές που βούτηξαν οι ιδιώτες. Δίνουμε τα λεφτά μας σε τραπεζίτες που εμφανίστηκαν από του πουθενά και σάρωσαν με φραγκοδίφραγκα μέσα σ ένα σαββατοκύριακο δημόσιες και ιδιωτικές τράπεζες. Αγοράζουμε πανάκριβα ό,τι μας διαφημίζεται με καπέλο. Προτιμάμε ένα νόμισμα, που το φτιάχνουν ξένα κέντρα, ανεξέλεγκτα, ως λογιστικό ή χάρτινο χρήμα χωρίς αντίκρυσμα , κυριολεκτικά από το μηδέν και απαλλοτριώνουν μ αυτό το εθνικό μας κεφάλαιο, δηλαδή την πραγματική μας δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Ανεχόμαστε παθητικά, αντί να συλλογικοποιηθούμε τα μνημόνια -μέσα στους τέσσερις τοίχους, που κατακλέβουν την περιουσία μας και τα αποθεματικά των ταμείων μας, μας αρρωσταίνουν, μας καταστρέφουν και μας αφανίζουν σαν έθνος και σαν άτομα. Παρ όλα αυτά ζητάμε "χαρισματικούς" ηγέτες, ανήθικους ρήτορες και ιδιοτελή όργανα επιχειρηματιών..Θέλουμε να κρατάμε αρτηριοσκληρωτικά εφ όρου ζωής μια "ποδοσφαιρική" θέση ως "αριστεροί", "δεξιοί", κέντρο", "κεντροαριστερά" ή κεντροδεξιά" (χαφ). Τουτέστιν, είμαστε αφελείς;;;

· Γι αυτό σας λέω «Αποτάξτε όλους –μα όλους- τους χαραμοφάηδες επαγγελματίες κοινοβουλευτικούς και τα τσιράκια τους, που άμεσα ή έμμεσα νομιμοποιούν αυτό το ολοκαύτωμα της Ελλάδας και των οικογενειών μας»!

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID