Στο αεροδρόμιο του Σάο Πάολο προσγειώθηκε, με μια μέρα
καθυστέρηση η Εθνική μας. Η αποστολή της «γαλανόλευκης» μετά την
ταλαιπωρία που είχε με την βλάβη του αεροπλάνου, αναχώρησε τελικά στις 5
τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) από το Νιού Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών
και πριν λίγο έφτασε στον πρώτο σταθμό της.
Οι διεθνείς χαλάρωσαν λίγο, από το πολύωρο ταξίδι, στο Αεροδρόμιο της Βραζιλιάνικης πόλης απ'όπου και θα αναχωρήσουν με νέο αεροπλάνο για το Αρακατζού, που θα αποτελέσει τη βάση της Εθνικής μας.
Αξίζει να σημειωθεί πως παρά την παρουσία δημοσιογράφων στο αεροδρόμιο ο Φερνάντο Σάντος και οι παίκτες δεν έκαναν καμία δήλωση.
Τέλος το πρόγραμμα της μέρας περιλαμβάνει αποκλειστικά χαλάρωση λόγω της ταλαιπωρίας, αφού η προγραμματισμένη πρώτη προπόνηση χάθηκε λόγω της αλλαγής των ωρών των πτήσεων.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Το ΕΠΙΟΣΥ INFO ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!