EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΣΑΤΑ - «Κουραστήκαμε να περιμένουμε την ανάπτυξη»

«Ζητάμε την παραίτηση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του, γιατί όπως όλες οι κυβερνήσεις από το φθινόπωρο του 2009 και μετά εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό με τις υποσχέσεις τους και φάνηκαν ανάξιοι του ιστορικού ρόλου που είχαν»
 
Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί (ΣΑΤΑ), το οποίο στην σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού του συμβουλίου προανήγγειλε κινητοποιήσεις, λόγω της δυσχερούς θέσης του κλάδου.
 
«Η κατάσταση στο χώρο του ταξί είναι τουλάχιστον απελπιστική. Το ΔΣ -με ομόφωνη απόφαση- αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και αφού καλέσει άμεσα Γενική Συνέλευση, για να ενημερώσει όλους τους επαγγελματίες του κλάδου, να προχωρήσει σε κάθε μορφή κινητοποιήσεων» αναφέρει το Συνδικάτο.
 
Οι λόγοι είναι «η ασφυκτική φορολόγηση (26% από το πρώτο ευρώ συν την προκαταβολή 55% για την επόμενη χρήση), η μάστιγα των οφειλών προς τον ΟΑΕΕ και η έλλειψη ακόμη και πρωτοβάθμιας περίθαλψης για τους ασφαλισμένους» και «η ασυδοσία των τουριστικών παραγόντων που υπό την ανοχή της κυβέρνησης και του υπουργείου Τουρισμού υποκλέπτουν όλο το ποιοτικό έργο των ταξί είναι μερικά από τα ζητήματα που ξεχείλισαν το ποτήρι της υπομονής».
 
«Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει μια κυβέρνηση που πέτυχε πρωτογενές πλεόνασμα. Που υπόσχεται καλύτερες μέρες... κάποτε, που ανασχηματίζεται, που θα κάνει το ένα, θα κάνει το άλλο» τονίζουν οι αυτοκινητιστές.
 
«Μέχρι, εδώ, δεν πάει άλλο. Κουραστήκαμε να περιμένουμε την ανάπτυξη. Την καραμέλα αυτή την πιπιλάμε 5 χρόνια τώρα. Ποιο άρρωστο τεχνοκρατικό μυαλό στοχεύει σε ανάπτυξη με ανύπαρκτο καταναλωτή;» διερωτώνται.
 
«Ακόμη και στην περίοδο της Τουρκοκρατίας οι κατακτητές έπαιρναν το μεγαλύτερο μερίδιο της παραγωγής των Ελλήνων, τους άφηναν όμως όσα χρειαζόταν για να ζήσουν. Μας πίνουν το αίμα καθημερινά. Μας οδηγούν στην αυτοκτονία, στην εξαθλίωση, στην φτώχεια. Θέλουν τον Έλληνα αδύναμο και χωρίς ιδιοκτησία. Επαίτη ζωής και εργασίας» αναφέρει το ΣΑΤΑ.
 
«Κάθε ελεύθερος επαγγελματίας, κάθε Έλληνας θα είναι υπάλληλος των καρτέλ με μισθούς Πακιστάν. Θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν το έργο τους και θα συμφιλιωθούμε με την ιδέα ότι θα γίνουμε το Πακιστάν της Ευρώπης ή θα βγούμε μπροστά και θα παλέψουμε για τη ζωή μας; Αρχίζουμε με τη διανομή εντύπου σε όλους τους πελάτες μας, στο οποίο θα εξηγούμε γιατί πρέπει να αντιδράσουμε μαζικά και άμεσα» σημειώνουν.
 
«Η Ελλάδα είναι πολύ κοντά στην ολοκληρωτική υποτέλεια. Το 95% της ελληνικής κοινωνίας υποφέρει και λιμοκτονεί. Εσείς όμως λέτε ότι το σώσατε. Από τι άραγε; Σώσατε μόνο το 5%. Γι αυτούς δουλεύετε, αυτούς υπηρετείτε. Εμείς οι απλοί πολίτες, οι άνθρωποι χωρίς αξιώματα και τίτλους, εμείς που πέντε χρόνια τώρα δίνουμε το αίμα μας και τη ζωή μας για να βγουν τα νούμερα των δανειστών και των εκπροσώπων τους, εμείς πρώτοι θα σηκώσουμε το λάβαρο της επανάστασης» υπογραμμίζει το ΣΑΤΑ.
 
«Είναι ώρα να φύγετε. Πάρτε μαζί σας την τρόικα κι αφήστε μας να ζήσουμε. Η Ελλάδα που δεν σκύβει το κεφάλι είμαστε εμείς. Είναι ο λαός της. Αυτό τον λαό τον ντροπιάσατε, τον ξεφτιλίσατε, τον ισοπεδώσατε. Κι όλα αυτά γιατί σας πίστεψε. Φτάνει πια. Μέχρι εδώ» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID