EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Κατηγορούμενος για κακουργήματα ο γραμματέας της Ν.Δ., Παπαμιμίκος, μας παρουσιάζεται για μεγάλος “πολιτικός αναλυτής”

Θράσος χιλίων πιθήκων πρέπει να έχουν κάποια νεοδημοκρατικά στελέχη. Και στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στον γραμματέας της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο την φάτσα του οποίου είδαμε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Mega να μας κάνει «βαρύγδουπες δηλώσεις για όλα τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Λογικά αν είχε την παραμικρή τσίπα επάνω του, ο τύπος, θα είχε εξαφανιστεί από την πολιτική σκηνή, άσε που ο «προστάτης» του Σαμαράς θα τον είχε αποπέμψει από το κομματικό του πόστο. Κι όμως μας παρουσιάζεται σαν μεγάλος πολιτικός αναλυτής!

Και επειδή κάποιοι έχουν την αίσθηση ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου κάτσε να παραθέσουμε την ανάρτηση του συντρόφου askordoulakoυ για να θυμηθούμε τις λαμογιές του Παπαμιμίκου τότε, αρχές Ιούλη, που ήρθαν στον αφρό. (Στις δικαστικές καλένδες είναι και ποιος ξέρει τι κατάληξη θα έχουν με δεδομένο ότι ο Παπαμιμίκος είναι κενρεικό στέλεχος της Ν.Δ και ¨προστατευμένο παιδί¨του Σαμαρά):

              

Και ξαφνικά, «έσκασε» το γνωστό θέμα Παπαμιμίκου. Ότι δηλαδή, έχει ξεκινήσει –κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημ/κων Αθήνας- έρευνα του ΣΔΟΕ για κάποιες…τραβηχτικές του εν λόγω ογκόλιθου της πολιτικής σκέψης, από τον κρατικό κορβανά μέσω MKO.
Γύρω στα 5.000.000 €!

Συγγνώμη, αλλά σ’ αυτό εδώ το blog έχει «μαλλιάσει η γλώσσα μας» να λέμε, ότι όλα αυτά τα ύποπτα κι απίθανα υποκείμενα, που στελεχώνουν τον κρατικό (και τον κάθε κομματικό) μηχανισμό τα τελευταία 4 χρόνια, αφενός έχουν στοχευμένα επιλεγεί με σκοπό να διεκπεραιώσουν την ξένη κατοχή στην Ελλάδα, αφετέρου ότι τη συγκεκριμένη «διεκπεραίωση» την πραγματοποιούν με το αζημίωτο. Είναι κάτι σαν το μπαξίσι και τα προνόμια, που δίνει το αφεντικό στους επιστάτες του, ή αν θέλετε, η προμήθεια, που παίρνει ο ασφαλιστής από την εταιρεία, όταν «κλείσει» κάποιο συμβόλαιο, όταν κάνει τη δουλειά. Και οι δοσίλογοι, την κάνουν καλά τη δουλειά στη γερμανοκρατούμενη αποικία του χρέους.

                 

Ο Παπαμιμίκος διετέλεσε Ιδιοκτήτης 5  ΜΚΟ! Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. ΟΝΝΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε (!)
 
2. ΝΕΑΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
 
3. BALKAN A.I.D.
 
4. Πρωτοβουλία για την ΝΕΑΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
 
5. Δίκτυο πρωτοβουλίας για τη Δημοκρατία στα ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
Για τη σύσταση της ΟΝΝΕΔ ΑΕ μάλιστα (της οποίας σκοπός ήταν η διεκδίκηση εργασιών και κονδυλίων από τον Δήμο και τη Nομαρχία Θεσσαλονίκης, από τη ΓΓ Nέας Γενιάς, τη ΓΓ Aθλητισμού κλπ), ο Παπαμιμίκος άκουσε πολλά από τους υπόλοιπους ΟΝΝΕΔίτες της Θεσσαλονίκης, γεγονός το οποίο τον ανάγκασε να παραιτηθεί (ή να τον παραιτήσουν) από τη θέση του  προέδρου της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.  Η καριέρα του εν λόγω τύπου όμως δεν περιορίζεται στο μάσημα των κρατικών κονδυλίων μέσω ΜΚΟ.

Ως ορντινάντζα του πρώην υπουργού, Ε. Στυλιανίδη, τοποθετήθηκε απ’ αυτόν στο Δ.Σ. της ΕΥΑΘ, για τη θητεία του στο οποίο «τιμήθηκε» με πρωτόδικη ποινή φυλάκισης για παρασιώπηση εγκλημάτων! 

Κατόπιν και προφανώς λόγω της συγκλονιστικής προσωπικότητάς του και των πρωτοφανών ικανοτήτων του, τοποθετείται πάλι από το Στυλιανίδη στο Δ.Σ. της ΤΡΑΜ Α.Ε.

Η… ευδόκιμος θητεία του  Παπαμιμίκου στο Δ.Σ. της ΤΡΑΜ Α.Ε. αποτυπώνεται στο πόρισμα του (Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης) Ρακιντζή προς τον Εισαγγελέα Πλημ/κων Αθήνας . Το πόρισμα διατύπωσε «πληθώρα παρανομιών και παρατυπιών στην εταιρεία Τραμ Α.Ε. προκειμένου να γίνουν αδιαφανείς προσλήψεις» κι ως εκ τούτου, ο Ρακιντζής εισηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα την άσκηση ποινικής δίωξης κατά της διοίκησης της Τραμ Α.Ε. διότι μόλις την προηγούμενη ημέρα της προκήρυξης των εθνικών εκλογών εγκρίθηκε η πρόσληψη 62 ατόμων, ύστερα από ολιγόλεπτη συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης και χωρίς να κρατηθούν πρακτικά!

Έτερος ευπατρίδης, φέρελπις νέος και φίλος του Παπαμιμίκου, είναι ο Δ. Παπαγγελόπουλος, εις εκ των πρωτοπαλλήκαρων της Ντόρας στην ΟΝΝΕΔ. Ο περί ου ο λόγος κύριος, είναι σήμερα πρόεδρος της ΜΚΟ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ».

Κάποιοι κομμουνισταί ισχυρίζονται ότι επί υπουργίας Ντόρας και υφυπουργίας Στυλιανίδη (2005-2007), η «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»… μάγγωσε κι αυτή 5.000.000 ευρωπουλάκια, κατά την Πάνιον ρήση. 

                  

Τέτοια «μπουμπούκια» επανδρώνουν επάξια (και με το αζημίωτο ξαναλέμε) το κατοχικό καθεστώς.  
Ως βοηθοί εκπλήρωσης των εκάστοτε αφεντικών, τα τεμπελόσκυλα αυτά, τα οποία  δεν έχουν αγωνιστεί και δεν έχουν ιδρώσει ποτέ και για τίποτα, έχουν μάθει να ζουν ανέντιμα, παίρνοντας από τα 100 της «δουλειάς» τα 10, με σκοπό τα υπόλοιπα 90 να πάνε στα μεγάλα αφεντικά, στους από πάνω, σ΄αυτούς- που βάσει της ιστορικής, οικονομικής και πολιτικής επιστήμης αποκαλούνται «καπιταλιστές», (στην political corebt ορολογία αποκαλούνται “επενδυτές”, “μεγιστάνες”, “μεγαλοεπιχειρηματίες” ¨Funds¨ κλπ). Αρκετοί απ’ αυτούς μάλιστα, λόγω των πλούσιων…ποινικών τους περγαμηνών, έχουν τοποθετηθεί σε κρατικές θέσεις για να κάνουν τη «βρώμικη δουλειά», με αντάλλαγμα την ευνοική δικαστική τους μεταχείριση, ή ακόμα και το οριστικό τους «ξέπλυμα».

Κατάλαβαν κάποιοι τώρα, για ποιο λόγο ουρλιάζουν και γελοιοποιούνται όλα αυτά τα υποκείμενα κάθε μέρα στα ΜΜΕ τους, υπερασπίζοντας με χυδαίο και πρόστυχο τρόπο,  ίσως το πιο βρώμικο πολιτικό και οικονομικό καθεστώς που είχε ποτέ η Ελλάδα;
Κατάλαβαν κάποιοι τώρα, γιατί οι Παπαμιμίκοι κι οι Μπάμπηδες, που έχουν μάθει ως μόνο τρόπο βιοπορισμού τις κομπίνες και τις «άκρες», αντιμετωπίζουν με τόσο μίσος και υπεροψία μια χούφτα ηρωικά αγωνιζομένων φτωχών καθαριστριών, αλλά και το σύνολο του λαού;

Κατάλαβαν κάποιοι τώρα, ποιοι και γιατί θεωρούν μονόδρομο το ευρώ και την τήρηση των υποχρεώσεων της Ελλάδας έναντι των δανειστών;

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID