EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Απειλείται με λουκέτο το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν τα πανεπιστήμια όλη της χώρας ενώ 49 τμήματα ΑΕΙ και σχολών κινδυνεύουν να κλείσουν, όπως προκύπτει από την τελευταία Έκθεση της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ). 

Σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση βρίσκεται το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, τέσσερις σχολές του οποίου φιγουράροιυν μέσα στη λίστα των τμημάτων που απειλούνται με λουκέτο.

Οι εν λόγω σχολές χαρακτηρίζονται από τους αξιολογητές ως «μη αυτοδύναμες» και λειτουργούν αυτή την στιγμή με λιγότερα από εννέα μέλη ΔΕΠ, κάτι που δεν συνιστά πανεπιστήμιο ή τεχνολογικό ίδρυμα.

Οι συνέπειες ενός λουκέτου σε πανεπιστήμιο δεν συνιστά πλήγμα μόνο για το ίδρυμα αλλά και την τοπική οικονομία κάθε περιοχής.

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID