EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Πριν αλέκτωρ λαλήσει… Ο ίδιος ψεύτης, ο ίδιος πανηγυρτζής… Ρεσιτάλ υποκρισίας έδωσε ο Σαμαράς στη ΔΕΘ

Παίζει τον ρόλο του Πρωθυπουργού παίζοντας παντού την ίδια κασέτα… Το περιεχόμενο της οποίας είναι εκτός πραγματικότητας της ελληνικής κοινωνίας… Όμως εξυπηρετεί τα «μεγάλα αφεντικά» και τα πρόβατα που ακολουθούν ακόμα αυτόν τον πολιτικάντη…

Στη φετινή ΔΕΘ, παρά τις προαναγγελίες για το αντίθετο (αγαπημένο φαινόμενο κοροϊδίας), ο Σαμαράς διαφήμισε τον εαυτό του και την κυβέρνηση ως μοναδικούς σωτήρες της χώρας, ενώ εξήγγειλε και ρυθμίσεις οικονομικής ελάφρυνσης… Μα πόσο ακόμα αυτός ο άνθρωπος θα κοροϊδεύει τον κόσμο και τον ίδιο του τον εαυτό… Τον πρώτο για πολύ ακόμα αφού δυστυχώς υπάρχει ανοχή… Τον εαυτό του όχι για πολύ αφού ότι κάνει, γίνεται σκόπιμα και δόλια… Κρίμα για την Ελλάδα, αυτή την ευλογημένη γωνιά της γης, που πολιτικάντηδες σαν τον Σαμαρά την ξεπουλούν και την καταστρέφουν προδοτικά…

Μερικές από τις ατάκες (γνωστές πλέον…) του Πρωθυπουργού… Άντε γεια…

Οταν ανέλαβα την πρωθυπουργία με αντιμετώπιζαν ως τον πρωθυπουργό μίας χώρας έτοιμης να καταρρεύσει, σήμερα με σέβονται και με αντιμετωπίζουν ως τον πρωθυπουργό μίας αξιόπιστης χώρας

Πολιτική αυτοκτονία νέες εκλογές μαζί με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ ξανά ως λαός να ζητάμε λεφτά για να βγάλουμε τον μήνα

Μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνει μείωση πολλών φόρων

Μέσα στους επόμενους μήνες ολοκληρώνεται οριστικά η ανακεφαλαίωση τραπεζών

Για ΣΥΡΙΖΑ: Είναι μία σκιά από όσα ζήσαμε στο παρελθόν και δεν θέλουμε να μας ξαναγυρίσουν στο χθες

Και το καλύτερο και πάνω από όλα πιο αληθινό κομμάτι των δηλώσεων!!!
“Τελειώνει η εποχή των μνημονίων, η Ελλάδα κοιτάζει μπροστά στο αύριο στη νέα Ελλάδα.

Περνάμε από την κατρακύλα στην διαρκή άνοδο με ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας. Για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια η οικονομία στο τρίτο τρίμηνο θα έχει θετικό πρόσημο. Η Ελλάδα στέκεται στα πόδια της. Βάζουμε τα θεμέλια της νέας Ελλάδας τον οδικό χάρτη από εδώ και μπρος.

Επιλέξαμε να διορθώσουμε σε ελάχιστο χρόνο τα λάθη και τις παραλείψεις δεκαετιών. Όταν πριν ένα χρόνο κάτι φάνηκε να αλλάζει κάποιοι ενοχλήθηκαν για να ειρωνευτούν την ελληνική επιτυχία για την οποία μιλά όλος ο κόσμος. Όσοι πόνταραν σε σενάρια καταστροφής διαψεύστηκαν”.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

-θα υπάρξει μείωση στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 30% και θα διατηρηθούν τα επιδόματα θέρμανσης

-περισσότερες δόσεις για τα χρέη πρός το δημόσιο και μείωση της εισφοράς αλληλεγύης που θα παρουσιαστούν στο προσχέδιο του προυπολογισμού

-στον ΕΝΦΙΑ “έγιναν λάθη που προκάλεσαν δικαιολογημένο θόρυβο. Τα διορθώσαμε και αυτοί που το έκαναν θα δώσουν λόγο. Θα μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ και στα μη ηλεκτροδοτούμενα. Τώρα υπάρχει ενιαία βάση δεδομένων για τα ακίνητα. Η επιβάρυνση θα μειωθεί σταδιακά και σε μερικά χρόνια ο ΕΝΦΙΑ θα γίνει ανταποδοτικό τέλος για έσοδα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση”

Για τους ένστολους ο πρωθυπουργός είπε ότι η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας θα εφαρμοστεί χωρίς να ανατρέψει τα μεγέθη του προυπολογισμού και όσο το επιτρέπουν τα δημόσια οικονομικά. “Θα υπάρξει η μέγιστη δυνατή αποκατάστασή τους. Δεν μπορούμε μεμιας να αποκαταστήσουμε τους μισθούς του 2012. Οι αυξήσεις όμως θα δοθούν άμεσα”.

Είπε ακόμη: -”Προχωρούμε σε παρεμβάσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Εφαρμόζουμε το δικό μας ταμείο για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων”.

-”Νομοθετήσαμε έμμεσους τρόπους όπως ο συμψηφισμός του ΦΠΑ”

-”Προχωρούμε σε μείωση των τιμολογίων της ΔΕΗ για τις ενεργοβόρες επειχειρήσεις”.

-”Διερευνούμε την δυνατότητα δημιουργίας ειδικών οικονομικών ζωνών”
Εξαπέλυσε παράλληλα εκτεταμένη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. “Υπάρχουν εκείνοι που κάνουν ότι μπορούν για να μην αλλάξει τίποτε και να μην βγούμε ποτέ από την κρίση. Προσπαθούν να εμποδίσουν την χώρα λίγο πριν την απογείωσή της. Αφού δεν κατάφεραν να ρίξουν την κυβέρνηση από το πεζοδρόμιο προσπαθούν να την ρίξουν με την τελευταία ευκαιρία που τους δίνεται με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αλλά δεν τους βγαίνει γιατί όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν ότι η χώρα βγαίνει από την κρίση και μπαίνει σε περίοδο ανάπτυξης. Πριν από λίγους μήνες έλεγαν ότι η κυβέρνηση θα έχανε την δεδηλωμένη τώρα κανείς δεν το αμφισβητεί. Θέλουν να μπουμε σε νέο κύκλο πρόωρων εκλογών και αστάθειας και προστριβών με τους εταίρους. Είναι επικίνδυνοι εκείνοι που θέλουν να μας ρίξουν σε τέτοια περιπέτεια. Δεν ήθελαν να μειωθούν οι δαπάνες στην Υγεία και στα φάρμακα. Αντιστέκονται λυσσαλέα σε κάθε ιδιωτικοποίηση που έχει γίνει παντού στον κόσμο, απειλούν τους επενδυτές, δεν ήθελαν την αξιολόγηση στο δημόσιο, τρομοκρατούν τους υπαλλήλους και λένε ψέματα ότι κινδυνεύουν με μαζικές απολύσεις. Κόμμα δημοκρατικής ευθύνης είναι εκείνο που περιφρουρεί τη νομιμότητα και όχι εκείνο που καλύπτει τρομοκράτες. Ζητούν να φύγει η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ και λένε ότι θα κάνουν ότι μπορούν να το διαλύσουν, τώρα που πολλές χώρες κάνουν ότι μπορούν να μπουν στο ΝΑΤΟ ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι μπορεί για να βγούμε από το ΝΑΤΟ.

Αν δεν είμαστε στο ΝΑΤΟ ποιός θα απαντούσε στον κ. Ερντογάν χθες ότι υπάρχει μία Κύπρος. Πόσο απομονωμένοι και ευάλωτοι θα είμασταν σαν λαός αν δεν είμαστε στο ΝΑΤΟ την ώρα που αυξάνεται ο θρησκευτικός ισλαμικός φανατισμός παντού στον κόσμο”.

Για την κρίση ευθύνονται όλοι, ευθύνες έχουν εκείνοι που κυβέρνησαν αλλά και εκείνοι που δεν κυβέρνησαν και σκόρπιζαν το δηλητήριο του λαικισμού. Υπάρχουν οι αθεράπευτα αδιόρθωτοι του λαικισμού που στηρίζουν ασύδοτες συντεχνίες. Ο θεός να το κάνει πρόγραμμα αυτό που ανακοίνωσαν. Υποσχέθηκαν πέντε δις για την ανεργία, γιατί δεν βάλλατε κάτι παραπάνω, αφού δεν μας είπατε από που θα τα βρείτε; Τα πέντε δις είναι το μέτρο της ανευθυνότητάς τους. Παίζουν τα ρέστα τους στην τελευταία τους ευκαιρία να εμποδίσουν την χώρα να βγει από την κρίση.

Μίλησε για τα επόμενα βήματα ξεκινώντας από το δημόσιο χρέος:

-Η Ελλάδα θα λάβει επίσημη πιστοποίηση ότι το χρέος της είναι βιώσιμο μέσα στους επόμενους μήνες. Για πρώτη φορά έστω και οριακά το χρέος μειώνεται σε απόλυτο αριθμό και σύντομα που θα φανεί η άνοδος του ΑΕΠ θα μειωθεί και ως ποσοστό του ΑΕΠ. Τα επιτόκια δανεισμού είναι τα πιο χαμηλά που υπάρχουν. Υπήρξε επ αυτού όργιο μαύρης προπαγάνδας και παραπληροφόρησης.

Σήμερα πληρώνουμε για τόκους πολύ λιγότερα από ότι προ κρίσης. Η καλύτερη απόδειξη είναι ότι βγήκαμε στις αγορές ενάμισι χρόνο νωρίτερα από το προβλεπόμενο ενώ τα επιτόκια έχουν μειωθεί περαιτέρω.

-Ολοκληρώνεται οριστικά η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και έτσι θα αποκατασταθεί η ρευστότητα η έλλειψη της οποίας επιδείνωσε την ύφεση

-Σύντομα θα ανακοινωθεί ο οδικός χάρτης για την μείωση της φορολογίας που αφορούν τα φυσικά πρόσωπα στο 32% και τις επιχειρήσεις στο 15%. Χωρίς να τεθούν σε κίνδυνο τα πλεονάσματα.

Όποια χώρα περιφρουρεί την ανεξαρτησία της δεν αφήνει τα ελλειμματα να διογκώνονται.

-Μέσα στο επόμενο τετράμηνο θα προωθηθούν μεγάλες αποκρατικοποιήσεις, μεταρρυθμίσεις για την γραφειοκρατία, προσέλκυση καταθέσεων, μεγάλες επενδύσεις σε κρίσιμους τομείς για την αξιοποίηση των στρατηγικής σημασίας υποδομών. Αυτά θα αποτελούν το ελληνικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που δεν θα επιβάλλεται απ έξω.

Πηγή: Hellasforce
 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID