EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Τα ευχαριστώ που τους ψηφίσατε έρχονται…φόροι δέκα δις!

Καλά αν χωνέψατε τα αποτελέσματα των εκλογών και ψηφίσατε τα μνημονιακά κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ κλπ να σας ενημερώσουμε για το ευχαριστώ τους που έρχεται σε λίγες εβδομάδες. Ούτε λίγο ούτε πολύ θα κληθείτε να πληρώσετε και πληρώσουμε βεβαίως-βεβαίως φόρους που θα αγγίζουν τα δέκα δις!

 Από τον Ιούλιο θα αρχίσουν να ‘ερχονται οι δόσεις  για
τα εκκαθαριστικά των φετινών φορολογικών δηλώσεων, το νέο χαράτσι του ενιαίου φόρου ακίνητων που συμπεριλαμβάνει και τα αγροτεμάχια και τα τέλη κυκλοφορίας γαι όσους έχουν ΙΧ  πολυτελείας δήθεν πάνω από 1929 κυβικά. . Η φορο-καταιγίδα περιλαμβάνει επίσης έκτακτους ελέγχους και ειδοποιητήρια για ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Τα συνολικά έσοδα που προσδοκά να εισπράξει το υπουργείο Οικονομικών από τις παραπάνω φορολογικές υποχρεώσεις υπολογίζονται περίπου σε 10 δις. ευρώ όταν τα στοιχεία για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο δείχνουν ότι κάθε μήνα τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις αφήνουν απλήρωτους φόρους 1 δις. ευρώ.

Επίσης μέχρι το τέλος του έτους έχουν προγραμματιστεί περίπου 300.000 φορολογικοί έλεγχοι αλλά και η αποστολή ειδοποιητηρίων e-mail για την εξόφληση οφειλών. Άμεσα ξεκινούν και οι «ηλεκτρονικές» δεσμεύσεις ποσών από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των οφειλετών του δημοσίου, ο αριθμός των οποίων ανέρχεται στα 2.500.000 πολίτες.

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Νενιχάσαμεν!

Είναι πλέον επίσημο!
Από τους μισούς συμπατριώτες μας που ψήφισαν (50% αποχή), το 30% που το έριξαν στην ΝΔ και στην Ελιά κι ένα ακόμα 6% του Ποταμιού, δηλαδή συνολικά 36%, πρόκειται επιεικώς για ηλίθιους!

Κι επειδή κανείς δεν εγγυάται ότι στο υπόλοιπο 50% τα πράγματα θα είναι καλύτερα, μιλάμε για ένα 36% επί του γενικού πληθυσμού.

Συμπέρασμα: απελπισία!
Το νυσταλέο σήμερα blog, είδε το πρώτο φως της ανατολής αναρωτώμενο και τραβόντας τα μαλλιά του ήδη ξυρισμένου του κρανίου, αν αξίζει τον κόπο και η φαιά ουσία που ξοδεύει το ίδιο και όλοι όσοι προσπαθούν να γεμίσουν με κάτι άλλο εκτός από σκ@τά το ερημωμένο εσωτερικό του κεφαλιού 36% των συμπολιτών μας!
Φοβάται ότι δεν αξίζει!
Παρ' όλα αυτά, κι επειδή το blog είναι απολύτως ξεροκέφαλο, δεν σκοπεύει να το βάλει κάτω!


Αφού ευχηθεί στους πλέον υπέργηρους αυτού του 36%, με το καλό ''γι αλλού'' και καλά σαράντα...
Αφού καταραστεί το υπόλοιπο του 36% να τους βρεί ό,τι χειρότερο στην οικονομική τους ζωή, να γίνουν άνεργοι, να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους, να τους περικοπούν οι μισθοί και να πεινάσουν, θα συνεχίσει τον χαβά του μέχρι τελικής πτώσεως της κυβέρνησης των δωσιλόγων, εν γνώσει του ότι είναι σαν να προσπαθεί να γκρεμίσει τοίχο με το κεφάλι!

Ψυχραιμότερες αποτιμήσεις των αποτελεσμάτων από αύριο!...

Υ.Γ. Το blog θα ευλογήσει τα γένια του υπενθυμίζοντας ότι σε ανύποπτο χρόνο είχε πεί πως το ΠαΣοΚ και οι πασόκοι είναι σαν τα φίδια: αν δεν τους πατήσεις στο κεφάλι κάπου θα βρουν να τρυπώσουν και να περιμένουν να δαγκώσουν κράτος και κοινωνία με το φαρμακερό τους δηλητήριο. Προς το παρόν έχουν τρυπώσει στην Ελιά. Έχουμε 8% ανθρώπινα φίδια ανάμεσά μας!..
 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

"Ναι" ΣτΕ στο ΤΑΙΠΕΔ...

«Ναι» στην μεταβίβαση του 30% των εκτάσεων των εγκαταστάσεων του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, της μαρίνας Ελληνικού και του Αγίου Κοσμά Αττικής στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου είπε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της επικρατείας.

Την ίδια ώρα, όμως, οι σύμβουλοι Επικρατείας, με την απόφαση τους αφήνουν ανοιχτό παράθυρο να κριθεί εκ νέου το θέμα όταν θα υπάρξουν νέες αποφάσεις για την αξιοποίηση της περιοχής ή στην περίπτωση νέων προσφυγών.

Η Ολομέλεια του ΣτΕ με τέσσερις αποφάσεις της απέρριψε ως αβάσιμες τις αιτήσεις των δήμων Ελληνικού – Αργυρούπολης και Αλίμου, της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βάρης και Βουλιαγμένης αλλά και δέκα κατοίκων που ζητούσαν να μην περάσει στα χέρια του ΤΑΙΠΕΔ η επίμαχη περιοχή.

Το Δικαστήριο έκρινε ότι οι πράξεις που προσβάλλονται δεν έχουν επενέργειες για τους προσφεύγοντες στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο και δεν μπορούν να ελεγχθούν από τους συμβούλους Επικρατείας.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στην απόφαση, οι Δήμοι και οι κάτοικοι μπορούν να επανέλθουν με νέες αιτήσεις τους στο ΣτΕ, όταν εκδοθεί για παράδειγμα το Προεδρικό Διάταγμα για την έγκριση του σχεδίου ολοκληρωμένης ανάπτυξης της περιοχής ή άλλες υπουργικές αποφάσεις που αφορούν την επίμαχη περιοχή οι οποίες θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις γι΄ αυτούς.

Τέλος, οι δύο αιτήσεις της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βάρης και Βουλιαγμένης απορρίφθηκαν. Η πρώτη καθώς οι διεκδικήσεις της αποτελούν ιδιωτική διαφορά που υπάγεται στα Πολιτικά δικαστήρια και είναι αναρμόδιο το ΣτΕ να τις δικάσει και η δεύτερη επειδή δεν αποδεικνύει η Ιερά Μητρόπολης με νόμιμους τίτλους ότι έχει δικαίωμα κυριότητας της επίμαχης έκτασης των 4.850 τ.μ...
 
newsbeast.gr

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!