EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Αντιστεκόμαστε στο σχέδιο ξεπουλήματος της Πατρίδας μας

Το ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, το γνωστό ΤΑΙΠΕΔ, συστάθηκε κατ” επιταγή των διεθνών τοκογλύφων που λυμαίνονται την Πατρίδα μας με τον μνημονιακό νόμο  3986/11. Εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο παράδοσης της χώρας και αποτελεί τον δούρειο ίππο για την εκχώρηση «όσο-όσο» της περιουσίας που ανήκει στον ελληνικό λαό. Πριν προχωρήσουν στο ξεπούλημα, τα κόμματα που μας κυβέρνησαν τα τελευταία 40 χρόνια φρόντισαν σταδιακά και μεθοδικά να απαξιώσουν τη δημόσια περιουσία, της οποίας η αξία ήταν πολλά δισεκατομμύρια ευρώ.

Οι περιπτώσεις εκατοντάδες με χαρακτηριστικά παραδείγματα το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, τα ολυμπιακά ακίνητα, τα παλαιά στρατόπεδα και στην Θεσσαλονίκη η πλαζ της Αγίας Τριάδος. Όλα αυτά, εδώ και δεκαετίες παραμένουν «κουφάρια», ενώ θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν (όχι να ξεπουληθούν) και να αποδώσουν προς όφελος του ελληνικού λαού.

Το έγκλημα του ΤΑΙΠΕΔ είναι τεράστιο:

Όλο το ποσό του ξεπουλήματος θα αποδίδεται στους τοκογλύφους, χωρίς να πηγαίνει ένα ευρώ σε δημόσιες επενδύσεις ή κοινωνικές παροχές.

Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται με πλήρη μυστικότητα, ώστε να μην γνωρίζουν οι πολίτες, ούτε καν η Βουλή το τι συμβαίνει.

Για να εκχωρηθούν τα ακίνητα ψηφίζονται νόμοι και υπογράφονται ΠΔ που καταργούν ουσιαστικά το γενικό πολεοδομικό σχέδιο και παραβιάζουν (φαινόμενο σύνηθες τα τελευταία χρόνια) το σύνταγμα.

Η περιουσία του Δημοσίου που παραχωρείται στο ΤΑΙΠΕΔ με κανέναν τρόπο δεν μπορεί να επανέλθει σε αυτό.

Για το ξεπούλημα της ακίνητης περιουσίας των πολιτών εφαρμόστηκε μια άλλη σατανική στρατηγική:

Φρόντισαν να καταληστέψουν μεγάλο μέρος των χρημάτων των Ελλήνων με το έγκλημα του χρηματιστηρίου.

Τους υπερχρέωσαν με στεγαστικά δάνεια, εορτοδάνεια, διακοποδάνεια, πιστωτικές κάρτες και άλλες «πονηρές» παροχές. Και στις δυο περιπτώσεις κανένας υπεύθυνος κυβερνητικός παράγων δεν μπήκε στον κόπο να τους προειδοποιήσει για τους κινδύνους. Και αυτό έγινε εσκεμμένα.

Με την έναρξη της κρίσης μείωσαν σταδιακά στο μισό και παραπάνω τα εισοδήματα των πολιτών, ενώ ταυτόχρονα επέβαλαν δυσβάστακτους φόρους (εισοδήματος, χαράτσι, φόρος ακίνητης περιουσίας έστω κι αν δεν αποδίδει έσοδα, κλπ).

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι οι Έλληνες να προσπαθούν να πουλήσουν την περιουσία τους σε εξευτελιστικές τιμές ή να την χάνουν με τους πλειστηριασμούς. Πολλοί φοβόταν ότι οι κομμουνιστές θα τους έπαιρναν τα σπίτια. Σήμερα αποδεικνύεται έμπρακτα ότι του την παίρνει μια κυβέρνηση που θέλει να εμφανίζεται ως κεντροδεξιά, φιλελεύθερη, σοσιαλιστική ή δεν ξέρω τι άλλο.

Δεν πρέπει να αντιδράσουμε με όλα τα μέσα που μας παρέχει το σύνταγμα και οι νόμοι; Θα συνεχίσουμε να παραμένουμε απαθείς;
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Η «Κυβέρνηση Κόκκαλη» ελέγχει πλέον το ΤΑΙΠΕΔ !

Ο κ. Μπουχώρης που ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος στο ΤΑΙΠΕΔ είναι ο ίδιος με το στέλεχος της εταιρείας του Κόκκαλη;

Εγκρίθηκε από τη Βουλή ο διορισμός των κ. Κονδύλη και Μπουχώρη στην ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ και πλέον το Ταμείο που είναι υπεύθυνο για τις αποκρατικοποιήσεις έχει νέους επικεφαλής.

Εμείς μένουμε στον κ. Μπουχώρη και διαβάζουμε το βιογραφικό του. Ο Πασχάλης Μπουχώρης προέρχεται από  την Εθνική Τράπεζα όπου από το 2006 ήταν διευθυντικό στέλεχος έχοντας υπηρετήσει ως επικεφαλής στους τομείς ευθύνης των μεγάλων εταιρικών πιστοδοτήσεων ειδικής διαχείρισης, διεθνούς επιχειρηματικής τραπεζικής και επενδύσεων private equity. Από το 1996 εργάσθηκε σε διευθυντικές θέσεις του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ με ειδίκευση στις αναδιαρθρώσεις, επιχειρηματικές επενδύσεις, εξαγορές & συγχωνεύσεις και στρατηγική επιχειρήσεων. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Rotterdam School of Management με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968.

Παρατηρούμε ότι δεν αναφέρονται οι εταιρείες που έχει εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος.

Τώρα διαβάζουμε μια ανακοίνωση που βγήκε το 2004 από την εταιρεία Ιντρακόμ του Σωκράτη Κόκκαλη.

ΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.
16. 12. 2004

Ανακοίνωση

Η εταιρία ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΕ με επιστολή της προς το Χ.Α. ανακοινώνει τα ακόλουθα: «Όπως ανακοινώθηκε στη Γενική Συνέλευση της 09/12/2004, η INTRACOM ολοκληρώνει ένα σημαντικό κύκλο αναδιοργάνωσης που ξεκίνησε στις αρχές του έτους, με σκοπό την προετοιμασία της για μία νέα περίοδο ανάπτυξης. Με την ολοκλήρωση της εσωτερικής αναδιοργάνωσης, η στρατηγική της Εταιρίας προσανατολίζεται σε τρεις βασικούς Τομείς. Οι Τομείς αυτοί είναι: 1. Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα (Telecom Systems), με αντικείμενο την ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιακών προϊόντων της INTRACOM. Την ευθύνη αυτού του Τομέα αναλαμβάνει ο κ. Αλέξανδρος Μάνος στον οποίο θα αναφέρεται μεταξύ άλλων και η Γενική Διεύθυνση Έρευνας & Ανάπτυξης με Γενικό Διευθυντή τον κ. Στέφανο Χατζηαγάπη. 2. Υπηρεσίες (Services & Operations), με αντικείμενο την ανάληψη έργων και την παροχή υπηρεσιών ολοκλήρωσης και outsourcing στις αγορές Τηλεπικοινωνιών, Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα. Την ευθύνη αυτού του Τομέα αναλαμβάνει ο κ. Πασχάλης Μπουχώρης στον οποίο θα αναφέρονται οι εξής Γενικές Διευθύνσεις: · Telco Business Development, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Μάνο Βασιλάκη και Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή τον κ. Λάζαρο Λέντζαρη. · Telco Solutions, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Γρηγόρη Βότση. · Government Solutions, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Σπύρο Πομόνη. · Banking & Enterprise Solutions, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Δημήτρη Πλαγιάννη. · Operations & Outsourcing, της οποίας θα ηγείται ο ίδιος ο επικεφαλής του Τομέα, κ. Πασχάλης Μπουχώρης. 3. Αμυντικά Συστήματα (Defence Electronics), με αντικείμενο την ανάπτυξη τεχνολογικών προϊόντων αμυντικών εφαρμογών. Την ευθύνη αυτού του Τομέα αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Τρουλλινός.

Και ρωτάμε: Ο κ. Μπουχώρης που ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος στο ΤΑΙΠΕΔ είναι ο ίδιος με το στέλεχος της εταιρείας του Κόκκαλη; Κι αν ναι, μήπως θα πρέπει να σκεφτούμε πώς αναλαμβάνει στο ΤΑΙΠΕΔ κάποιος πρώην άνθρωπος του Κόκκαλη ενώ είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για το Ιπποδρομιακό στοίχημα;

πηγη


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!