EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

Ιταλός προκάλεσε το… Χάρο ξαπλώνοντας στις γραμμές τρένου [Βίντεο]

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, απαθανατίζοντας έναν νεαρό Ιταλό να προκαλεί το… Χάρο!


Και δε θα μπορούσε να βρει… αποδοτικότερο τρόπο από το να ξαπλώσει στις «γραμμές» του τρένου, αφήνοντας μία ταχεία αμαξοστοιχία να περάσει από πάνω του!

Και μπορεί να τη γλύτωσε, χορηγώντας στον εαυτό του μια ισχυρή δόση αδρεναλίνης, ωστόσο δε γλύτωσε τη διαδικτυακή κατακραυγή για το τουλάχιστον βλακώδες εγχείρημά του…

Το πρωτοφανές τολμηρό περιστατικό συνέβη στην Περούτζια.

       

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Η Ν.Δ. έλαβε το 2013 δάνειο 14,6 εκατ. ευρώ χωρίς να εξυπηρετεί το υπέρογκο χρέος των 146,3 εκατ. ευρώ.

Χτυπητή εξαίρεση από το καθεστώς της τρόικας, των Μνημονίων και της σκληρής λιτότητας που έχει επιβληθεί στη χώρα την τελευταία τετραετία και αφορά εργαζόμενους, επιχειρήσεις που κλείνουν λόγω έλλειψης ρευστότητας και κόμματα της αντιπολίτευσης αποτελεί η Ν.Δ. Πιθανότατα τυγχάνει προνομίων ακριβώς λόγω του έργου που προσφέρει.

Όπως αποκάλυψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτσης κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το πολιτικό χρήμα στη Βουλή, η Ν.Δ. έλαβε το 2013 δάνειο 14,6 εκατ. ευρώ χωρίς να εξυπηρετεί το υπέρογκο χρέος των 146,3 εκατ. ευρώ. Το δάνειο και η μη εξυπηρέτησή του προκύπτουν από την κατακλείδα του ισολογισμού, καθώς το «υπόλοιπο δανείων» μεταξύ 2012 και 2013 συμπίπτει με το ύψος του δανείου (160.933 εκατ. – 146.331 εκατ. = 14,6 εκατ.)…. Ο Φ. Κουβέλης ζήτησε εξηγήσεις αν τα χρέη της Ν.Δ. «εξυπηρετούνται, είναι “κόκκινα” ή επαναχρηματοδοτούνται για να μην καταστούν επισφαλή», κάτι που υπαινίχθηκε ο βουλευτής κ. Βλαχογιάννης. Την αποκάλυψη παραδέχτηκε εμμέσως ο υπουργός Εσωτερικών Αργ. Ντινόπουλος δηλώνοντας ότι «όποια δάνεια έχει πάρει η Ν.Δ. τα έχει πάρει με διαφάνεια, η Ν.Δ. εξυπηρετεί τα δάνεια και τα χρέη της».

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

«Εκπληκτική ελληνική δημοκρατία». ΠτΔ με μόνο 75 ψήφους!!!

Ναι δεν διαβάζετε λάθος. Το ξέρετε ότι μπορεί να εκλεγεί Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κάποιος με μόνο τις ψήφους 75 βουλευτών; Που το λέει αυτό; Μα που αλλού. Στο απίστευτο ελληνικό Σύνταγμα.

Να εξηγήσουμε ευθύς εξ αρχής, για να μην υπάρξει παρεξήγηση και πανικός, ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί τώρα στην παρούσα Βουλή. Όπως αναλύσαμε και χθες στο άρθρο «Πόσοι βουλευτές απαιτούνται για εκλογή ΠτΔ; 180 ή μπορεί και λιγότεροι;», για να εκλεγεί ΠτΔ από την παρούσα Βουλή, απαιτούνται οπωσδήποτε 180 βουλευτές. Όμως αυτό μπορεί να συμβεί στην επόμενη Βουλή, μετά τις τυχόν εκλογές που θα γίνουν αποκλειστικά και μόνο εξ αιτίας της μη εκλογής ΠτΔ.

Σύμφωνα λοιπόν με το απίστευτο Σύνταγμά μας (άρθρα 32 πρ. 4 και 67 εδ. α), υπάρχει περίπτωση να εκλεγεί ΠτΔ με μόνο 75 βουλευτές. Με λίγα λόγια, ο αρχηγός του κόμματος που θα έρθει πρώτο στις εκλογές, θα εκλέξει ΠτΔ της απολύτου αρεσκείας του!!! Και αυτός που θα εκλεγεί με αυτές τις ψήφους, θα είναι λέει Πρόεδρος όλων των Ελλήνων. Αυτό είναι δυστυχώς το Σύνταγμά μας!!!

Δεν θα ήταν λοιπόν καλύτερο και πιο δημοκρατικό, να εκλέγεται ΠτΔ άμεσα από τους ίδιους τους πολίτες με ποσοστό μεγαλύτερο από 50%; Δεν θα ήταν αυτό μια μεταφορά της συγκεκριμένης εξουσίας από τα χέρια των πολιτικών στα χέρια των πολιτών; Το έκανε μέχρι και η Τουρκία. Πόσο άλλο πίσω θα μένουμε εμείς, πιστοί στο Αγγλοσαξωνικό ολιγαρχικό σύστημα;

ΥΓ. Άρθρο 32 παρ. 4 «Aν δεν επιτευχθεί ούτε και στην τρίτη ψηφοφορία η αυξημένη αυτή πλειοψηφία, η Bουλή διαλύεται μέσα σε δέκα ημέρες από την ψηφοφορία, και προκηρύσσεται εκλογή για ανάδειξη νέας Bουλής. H Bουλή που αναδεικνύεται από τις νέες εκλογές, αμέσως μόλις συγκροτηθεί σε σώμα, εκλέγει με ονομαστική ψηφοφορία Πρόεδρο της Δημοκρατίας με την πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών. Aν δεν επιτευχθεί η πλειοψηφία αυτή, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται μέσα σε πέντε ημέρες και εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκείνος που συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών. Aν δεν επιτευχθεί ούτε αυτή η πλειοψηφία, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται ακόμη μία φορά, ύστερα από πέντε ημέρες, μεταξύ των δύο προσώπων που πλειοψήφησαν και θεωρείται ότι έχει εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκείνος που συγκέντρωσε τη σχετική πλειοψηφία».
Άρθρο 67 εδ. α «H Bουλή δεν μπορεί να αποφασίσει χωρίς την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων μελών, που όμως ποτέ δεν μπορεί να είναι μικρότερη από το ένα τέταρτο του όλου αριθμού των βουλευτών».

πηγη
 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΕΝΑ «ΦΩΣ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Οι περίφημοι «σωτήρες» που μας «έσωσαν», τώρα προσπαθούν να βρουν δίοδο διαφυγής για να σωθούν οι ίδιοι καθώς το καράβι βουλιάζει με όλες τις συνέπειες που θα έχει αυτή η εξέλιξη στην καθημερινότητα μας. Η Ελλάς του 2014, μετά από τέσσερα χρόνια μαζικής λεηλασίας της κοινωνίας, καταρράκωση όλων των παραδοσιακών αξιών μας, ξεπούλημα από τους ίδιους του ποιμένες μας των ιερών και των οσίων μας, βρίσκεται πλέον στο φάσμα της ολοκληρωτής καταστροφής καθώς κανένα πρόγραμμα από αυτά που μας επέβαλαν οι ξένοι ανθέλληνες τοκογλύφοι όχι μόνο δεν διέσωσε την χώρα, αλλά επέφερε τον επιθανάτιο ρόγχο της.

Οι φαντασιώσεις, οι ψευδαισθήσεις και οι σκοπίμως καλλιεργηθέντες αυταπάτες, ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού μας βγάζουν από το σκοτεινό τούνελ, τώρα που ο χρόνος τελειώνει αναγκαστικά προσγειώνονται στην σκληρή πραγματικότητα ότι τίποτα δεν έγινε για το καλό αυτού του τόπου αλλά μονό για την εξόντωση του και για τις τσέπες των δανειστών του.

Και τώρα τι γίνεται ; Πολλοί νομίζουν ότι μια εκλογική αναμέτρηση θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Αλλά σε ποια θέση ; Το ίδιο παιχνίδι με τους ίδιους παίκτες ; Με αυτούς που συνέβαλαν στην ολοκληρωτική καταστροφή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας ; Από την μια ένας αδίστακτος, άθεος πολιτικός, που έχει φρόντισε να αποκτήσει την εύνοια της άλλης πλευράς του Ατλαντικού καθώς θεωρείται ο καλύτερος υπηρέτης της Νέας Τάξης και από τη άλλη ένας αδίστακτος θεομπαίχτης, που αποδείχτηκε ότι είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός ψεύτης στην νεώτερη πολιτική ιστορία του τόπου.

Δίπλα σε αυτούς ένα ΚΚ, απολίθωμα και ίσως το καλύτερο στήριγμα του ληστρικού συστήματος καθώς φρόντισε τα μέγιστα για να αδρανοποιηθούν τα αντανακλαστικά αντίδρασης του λαού και πιο δίπλα κάποια άλλα «κομματάκια», που επιβιώνουν μονάχα με τους βαρύγδουπους τίτλους τους όπως, «Δημοκρατική», «Σοσιαλιστικό», «Ανεξάρτητοι» και λοιπά.

Παραδίπλα κάποιοι πιστοί υπηρέτες ταυ συστήματα που «πουλούν» ποτάμια βοθρολυμάτων, σαπισμένες ελιές και μεταξωτές κορδέλες για να σώσουν όχι τον τόπο, αλλά το σύστημα που τους έστησε από το πουθενά. Πιο πίσω το φάντασμα της μιας Αυγής, που ποτέ δεν ανέτειλε καθώς οι δημιουργοί του, τώρα.. λεβέντες πίσω από τα σίδερα της ματαιοδοξίας τους, έπαιξαν καλά για το σύστημα τον ρόλο των προσχημάτων για την σκληρότερη καταπάτηση των συνταγματικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων του ελληνικού λαού.

Και μέσα σε όλα αυτά και μια ιεραρχία που το μόνο που την ενδιέφερε σε όλη αυτή την αντιχριστιανική θύελλα, ήταν οι φορολογικές της απαλλαγές συναγωνιζόμενη με άριστο τρόπο τους Φαρισαίους της εποχής του Σωτήρα, ακόμα και τον ίδιο τον Ιούδα. Κάπου ανάμεσα σε όλο αυτό το τοπίο αλήθεια που βρίσκεται ένας λαός καταρρακωμένος, ένας λαός απογοητευμένος, ένας λαός προδομένος, ένας λαός χωρίς κανένα ηθικό να σηκωθεί όρθιος και να αγωνιστεί για το μέλλον του και για το μέλλον των παιδιών του ; Αλλά είναι αυτή η μοίρα μας ;

Αυτό ακριβώς επιδίωξαν όλα αυτά τα χρόνια να μας επιβάλουν. Ότι δηλαδή ο λαός αυτός είναι ανίκανος πλέον να αντισταθεί και πως ότι και να του κάνουν θα σκύψει το κεφάλι. Όλα αυτά τα χρόνια καλλιέργησαν την πεποίθηση ότι όλα είναι προσεκτικά και αλάθητα σχεδιασμένα και πως ότι και να κάνεις όλα είναι καθορισμένα και όλα θα γίνουν είτε το θέλουμε είτε όχι. Όλα αυτά τα χρόνια μας εξουδετέρωναν τις δυνατότητες αντίστασης, μας έκαναν τρομερή πλύση εγκέφαλου με την καθημερινό βομβαρδισμό μιας σατανικής οθόνης για να μας κάνουν να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε, από που ερχόμαστε και που πάμε.

Όλα αυτά τα χρόνια και ακόμα πιο πίσω, πριν από δεκαετίες, μια εκστρατεία αποταύτισης, μια επιχείρηση πνευματικής υποδούλωσης, σκόπευε να σβήσει απο το μυαλό μας το παρελθόν μας και να μας κάνει απρόσωπες μονάδες στην υπηρεσία του παγκοσμίου ψυχικού ολοκαυτώματος.

Πολιτικά ερπετά, ανθρωπάρια που το μόνο που ξέρουν είναι να πατούν στα πτώματα των άλλων, ρασοφόροι υποκριτές που στενάζουν απο το βάρος των χρυσοποίκιλτων αμφίων τους, όλοι μαζί δούλεψαν για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Άραγε το επέτυχαν ; Άραγε αυτή η χώρα θα είναι πια ένα ιστορικό θλιβερό παρελθόν προς δόξα των πολιτικών προδοτών και των θρησκευτικών αποστατών ;;;

Εμείς δεν το πιστεύουμε! Δεν το δεχόμαστε! Και μόνο που υπάρχουμε και γράφουμε αυτά που γράφουμε, είναι μια μικρή, έστω ελάχιστη απόδειξη ότι αυτοί δεν πέτυχαν ολοκληρωτικά το έργο τους. Μαζί μας έρχονται όλοι αυτοί που δεν έπαψαν να είναι ευαίσθητοι στην αποστολή του Ελληνισμού και της Ορθόδοξης πίστης μας. Εμείς είμαστε εδώ και μείναμε εδώ ενώ θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να φύγουμε έξω και να κάνουμε λαμπρές καριέρες ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω μας. 

Θα συνεχίσουμε να ζούμε σε αυτόν τον τόπο που ο Παντοδύναμος του έδωσε τόσα πολλά προνόμια και τόσο μεγάλη γεωστρατηγική και γεωοικονομική αξία και θα αγωνιζόμαστε να τον κρατήσουμε όπως μας τον παρέδωσαν αυτοί που πριν απο εμάς αγωνιστήκαν σε πολύ πιο χειρότερες συνθήκες. 

Και μετά την μικρασιατική καταστροφή ο Ελληνισμός επέζησε. Γιατί, όπως είπε ο μεγάλος παππούλης του Αγίου Όρους, αυτοί έχουν τα σχέδια τους αλλά έχει και ο θεός τα δικά του! Είτε το πιστεύετε είτε όχι.

Έσεται Ήμαρ!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!