EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! Του Αντώνη Γρυπαίου

Οι Σιωνιστές Ευρωπαίοι, ορντινάντσες του ROTHSCHILD οδήγησαν σε ναυάγιο τις διαπραγματεύσεις για το χρέος της Ελλάδος.

 Μας διατάζουν «τα παντελόνια κάτω» και υπογράψτε, σαν τους υποτελείς Σαμαρο-Βενιζέλους, που υπόγραφαν τα πάντα.

Έχουμε οικονομικό πόλεμο από τους «εταίρους» της Ε.Ε. και την Ελλάδα να αντιστέκεται! Επιτέλους είπαμε και εμείς ένα ΟΧΙ, και έπεσαν απάνω μας όλα τα όρνεα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ να μας φάνε.
Το μαρτύριο της σταγόνας ζούμε οι Έλληνες αυτά τα τελευταία 5 χρόνια από τους «εταίρους» μας στην Ε.Ε.

Με τα τοκοχρεωλύσια που πληρώνουμε, χρόνια τώρα, τους έχουμε εξωφλήσει όλους. Έχουμε εξωφλήσει τα δάνεια.

Τους επιτελείς του EUROGROUP, της Ευρωζώνης, και όλης της Ε.Ε. τους διορίζει ο Παντοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ως εκ τούτου δεν μπορεί κανείς να περιμένει από αυτούς καλλίτερη συμπεριφορά, και αλληλεγγύη . Μόνο συμφορές τύπου ΝΑΖΙ να περιμένουμε.

Οι Έλληνες λέμε ΟΧΙ στη κόλαση των Μνημονίων των διεθνών αρπακτικών! Για την εξόντωση των Ελλήνων φέρνουν εδώ εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, μαζί με δάνεια, χρέη, και Μνημόνια!!! Θέλουν να εξαφανισθεί ο Ελληνισμός!!

Εάν η Ε.Ε. αρνηθεί να στηρίξει την Ελλάδα, μπορούμε να τους στείλουμε επάνω, 2 εκ. Ισλαμιστές λαθρομετανάστες Τζιχαντιστές, και τότε να δούμε τη Μέρκελ & Σόϊμπλε να χορεύουν μέσα σε φούρνους.

Μια μικρή χώρα στη νοτιοανατολική Ευρώπη ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα ευρείας κλίμακος καταργήσεως των μνημονίων και της Τρόϊκα. Πραγματική κατάργηση, όχι αυτό που λέει ο λαός,
«Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς».

Την Σιωνιστική Τρόϊκα αποτελούν οι δανειστές υπό Τριαδική μορφή, δηλαδή ΔΝΤ- ΕΚΤ- Ευρωπαϊκή επιτροπή. Το ΔΝΤ αντλεί τα χρήματα από τους Λαούς της Γης, ενώ οι δύο άλλοι δαιτυμώνες, αντλούν τα χρήματα από τους Ευρωπαϊκούς Λαούς. Πιο κάτω θα προσπαθήσουμε να απλοποιήσουμε το θέμα της οικονομικής καταστροφής, και χρεοκοπίας της Ελλάδος.

Το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος, είναι απλό. Η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση προχώρησε βάσει σχεδίου, με τη βοήθεια του Σιωνιστή Ιουδαίου Σημίτη και διαδόχων αυτού. Πρώτα άδειασαν όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, και τα χρήματα τα πήγαν στη τράπεζα της Ελλάδος, που είναι ιδιοκτησία του Παντοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και από εκεί έξω, στις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Όλος ο χρυσός της Ελλάδος μεταφέρθηκε στα θησαυροφυλάκια των τραπεζών του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Ακολούθησε η αποβιομηχάνιση της Ελλάδος.Τα δάνεια μας τα έδωσε η Σιωνιστική Τρόϊκα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Μας ανάγκασαν να πάρουμε δάνεια με πονηρό σκοπό, για να σκλαβώσουν την Ελλάδα. Μας ανάγκασαν να εξαρτώμεθα από τα δάνεια του ROTHSCHILD, σαν τον ναρκομανή που εξαρτάται από τα ναρκωτικά. Βρήκαν πολιτικούς πιόνια και μαριονέτες, άφωνους ιχθείς, και πέτυχαν το σκοπό τους να σκλαβώσουν την Ελλάδα. Το έτος 2010 δεν σώσανε την Ελλάδα. Σώσανε τις Γερμανικές & Γαλλικές τράπεζες, που είναι ιδιοκτησίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και τα δάνεια τα φορτώθηκε ο Ελληνικός Λαός. Ένα μέρος των δανείων-χρέους, είναι λογιστικό μέσω της ΕΛΣΤΑΤ, δηλαδή δεν είναι καθαρό ρευστό χρήμα-δάνειο-χρέος.

Η ΕΛΣΤΑΤ διαταχθείσα άνωθεν, από 3% έλλειμα που επέτρεπαν οι κανόνες της Ε.Ε., το πήγε λογιστικά 13%. Από τότε η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη. Με τα δάνεια χρέωσαν εμάς τον απλό Ελληνικό Λαό, και τα χρήματα των δανείων τα πήραν πίσω οι τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και εμείς οι Έλληνες μείναμε με το επονείδιστο επαχθές χρέος στο χέρι!!! Γιαυτό δεν υπάρχει ρευστότητα στο κράτος και στην αγορά. Τα κρατικά και ασφαλιστικά ταμεία είναι άδεια. Η ανεργία οργιάζει, και οι αυτοκτονίες του Λαού πληθύνονται!

Το χρέος είναι μη βιώσιμο, αφού ανέρχεται στο 180% του ΑΕΠ. Το πρόβλημα αυτό αντιμετωπίζεται ΜΟΝΟ με Σεισάχθεια, δηλαδή άμεσο διαγραφή του χρέους, είτε με συμφωνίες με τους εταίρους στην Ε.Ε., είτε μονομερώς, αλλιώς με το τεράστιο αυτό χρέος δεν θα επιβιώσουμε.

Μόνον όταν ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ δώσει εντολή θα διαγραφεί, εν όλω ή εν μέρη, το χρέος της Ελλάδος. Ούτως ή άλλως δεν χάνει τίποτε, αφού ένα μέρος του χρέους είναι λογιστικό, και το υπόλοιπον το «φάγανε» οι τράπεζες, και οι παρατρεχάμενοι. Ούτως ή άλλως ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ δεν χάνει τίποτε, αφού ήδη το χρέος το έχει εισπράξει με τα τοκοχρεολύσια!!!

Ο Σόϊμπλε λέει, «Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν οι Έλληνες». Του απαντάμε, οι Έλληνες θέλουμε αναδιάρθρωση και διόρθωση του επαχθούς χρέους. Σαν οικονομολόγος που είναι, αυτό λέγεται ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ. Αλλά δεν του επιτρέπει ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ να το καταλάβει, και να δεχθεί τη Σεισάχθεια.

Είναι κυριαρχικό δικαίωμα κάθε κράτους η αναδιάρθρωση του χρέους που το «φέσωσαν» οι
Σιωνιστές Κοσμοκράτορες & Επικυρίαρχοι!!!

Τώρα μαζεύουμε 20σάρικα, για να τα στείλουμε στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ σαν τοκοχρεωλύσια.
Παίζεται μεγάλο Γεωπολιτικό παιχνίδι στη περιοχή μας, γιαυτό οι Κοσμοκράτορες θέλουν την εξόντωση των Ελλήνων!!!

Όμως οι Ευρωπαίοι Σιωνιστές ηγέτες δεν συμφωνούν, μας θέλουν για πάντα χρεομένους. Σεισάχθεια σημαίνει διαγραφή του χρέους, ολική ή μερική. Στην Ε.Ε. ή μαζί θα σωθούμε, ή μαζί θα καταστραφούμε!!!

Έγιναν πολλές διαγραφές χρέους κρατών στη παγκόσμια ιστορία, δεν είναι η πρώτη φορά. Η Γερμανία το 1953 ανεστήθη χάρη στη διαγραφή του χρέους. Αυτό μην το ξεχνά. Η φτωχή Ελλάδα τότε τη βοήθησε.

Η νέα κυβέρνηση της Ελλάδος πιέζει για μια διάσκεψη για το χρέος, στα χνάρια αυτής της διάσκεψης που έσωσε τη Γερμανία από τη μεταπολεμική οικονομική άβυσσο.

Η Ιστορία δείχνει ότι η μαζική διαγραφή χρέους, δεν είναι ούτε σπάνιο φαινόμενο, ούτε δύσκολο, φτάνει να καμφεί η αδιαλλαξία της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, της οποίας οι Ευρωπαίοι ηγέτες τυγχάνουν υπαλληλίσκοι, ορντινάντσες, πιόνια και μαριονέτες.

Ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόϊ, ( Ο Σαμαράς της Ισπανίας), να ζητήσει πίσω τα χρήματα του Ισπανικού Λαού από τη διεθνή Σιωνιστική κυβέρνηση, εάν τολμά. Τα χρήματα των Λαών της Ε.Ε. ΔΕΝ πήγαν στον Ελληνικό Λαό, αλλά στα ταμεία των Σιωνιστικών τραπεζών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Οι κυβερνήσεις πιόνια της Ε.Ε. έχουν ποτίσει τους λαούς των με την ιδέα ότι οι Έλληνες τα «φάγανε». Εάν τα είχαμε «φάει» εμείς, δεν θα αυτοκτονούσαμε κατά χιλιάδες!!!
Είναι απλό, εάν τα χρήματα από τα δάνεια είχαν πάει στον Ελληνικό Λαό, η Ελλάδα σήμερα ΔΕΝ θα ήταν χρεοκοπημένη, αλλά θα ήταν σε ανάπτυξη. Τα χρήματα των δανείων τα «φάγανε» οι Γερμανοί με τα σκάνδαλα της SIEMENS, και με τους εξοπλισμούς-μίζες. Μη ξεχνάτε τα υποβρύχια που γέρνουν, και άλλα σκάνδαλα. Τα χρήματα τα «φάγανε» οι Σιωνιστικές τράπεζες με τη διάσωσή τους, και τελικά –ότι απέμεινε- τα «έφαγε» η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση με τις τράπεζες του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Τα χρήματα δεν πήγαν στον Ελληνικό Λαό, ή στην Ελλάδα. Αντιθέτως ο Λαός συνεισέφερε με θυσίες, για να σωθεί η Ε.Ε. που την ληστέψανε οι παγκόσμιοι δικτάτορες, -κοινώς Κοσμοκράτορες- γνωστοί σαν γύπες & κοράκια. Εάν τα χρήματα είχαν πάει στην Ελλάδα, θα είχαμε μια
ΑΝΑΠΤΥΞΗ θαυμαστή. Σήμερα θα μιλούσαμε για το οικονομικό θαύμα της Ελλάδας, και όχι για ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.

Ο Σιωνιστής Ιουδαίος Σημίτης μας εξαπάτησε λέγοντας να επενδύσουμε τα χρήματά μας στο Χρηματιστήριο. Τα επενδύσαμε και μας τα «έφαγε» ο Παντοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Όλοι αυτοί οι Σιωνιστές ηγετίσκοι της Ε.Ε. δεν είναι τίποτε άλλο παρά ορτινάντσες, υπάλληλοι, πιόνια, και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, και του προέδρου αυτής ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Ο νέος Πρωθυπουργός πρέπει να πεί στα πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ότι εμείς πληρώνουμε τα δάνεια, και εμείς έχουμε το «πάνω χέρι».

Από τους Ρώσους δεν θέλουμε χρήματα, αλλά αμυντική στρατιωτική βοήθεια, από κακές διαθέσεις των γειτόνων, οι οποίοι υποκινούνται από τα αρπακτικά της Παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-δικτατορίας.

Κατά τις διαπραγματεύσεις στη σύνοδο της Ε.Ε. να μπεί στο παιχνίδι και το κατοχικό δάνειο, και οι πολεμικές επανορθώσεις, που συνεχίζει να τα χρωστά η Γερμανία στην Ελλάδα.

Η Γερμανία είναι ο μεγάλος Μπαταχτζής. Η Γερμανία με τους Χριστοφοράκους μας λήστεψε. Τέλειο ηθικό δείδαγμα και παράδειγμα για όλο το κόσμο, για όλο το πλανήτη!!!

Η νέα κυβέρνηση, μας έκανε εθνικά και πατριωτικά υπερήφανους, με την αντίσταση που πρόβαλε στη Σιωνιστική Τρόϊκα, μας έκανε να ξανα-βρούμε την εθνική μας αξιοπρέπεια, που την είχαμε χάσει με την υποτέλεια και δουλοπρέπεια των Σαμαρο-Βενιζέλων.

Οι Σημίτιδες- ΓΑΠ- Ντόρες- Χάνες-Μισέλες-ΣαμαροΒενιζέλοι- & Παπούλιες, υπόγραφαν στα τέσσερα πεσμένοι, όλα τα μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, πολυ-νομοσχέδια, εφαρμοστικούς νόμους, που υποδούλωσαν το Λαό, και από το άλλο χέρι έστελναν τα δάνεια-χρήματα στο Μεγάλο Αδελφό, μεγάλο αφεντικό τους Ρότσιλντ!

Όλοι οι ανωτέρω προώθησαν την απο-βιομηχάνιση της Ελλάδος, προκάλεσαν ανεργία, άνοιξαν τα σύνορα στους εισβολείς παράνομους λαθρομετανάστες, και τελικά χρεοκόπησαν την Ελλάδα, διότι έτσι διετάχθησαν να πράξουν από το Μεγάλο Αφεντικό τους.

Επέβαλαν στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο, που όχι μόνον δεν μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους να μη προλαβαίνουμε. Εξόντωση του Λαού έως εσχάτων. Θέλουν να κάνουν τον Έλληνα να δηλώσει τέλεια υποταγή στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. ή να τον εξαφανίσουν.

Έλληνες, οι Σιωνιστές ηγέτες της Ε.Ε. είναι πιόνια και μαριονέτες του Παντοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και μας εξαπατούν με τερατώδη ψέματα! Δεν πρόκειται με όσα αυστηρά οικονομικά μέτρα και αν λάβουν, να ξεχρεώσουμε το χρέος αυτό διότι είναι μη βιώσιμο, επαχθές και επονείδιστο. Γιαυτό ενώ βρισκόμαστε σε οικονομικό χάος, δημιουργούν πολεμικές κρίσεις με τους γείτονες, έτσι ώστε να φοβόμαστε, και να εκλιπαρούμε τη βοήθειά τους, πληρώνοντας κάθε μήνα τα τοκοχρεολύσια στο Μεγάλο Αφεντικό τους !!!

Οι Κοσμοκράτορες ενδιαφέρονται για ένα παγκόσμιο καθεστώς που λέγεται χρεοκρατία των λαών της Γης. Αγγλιστί DEBTOCRACY.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τη στρούγκα της Σιωνιστικής Δύσης, από τη στρούγκα του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ. Ο 6ος Στόλος αναμένει με τα κανόνια στραμμένα επάνω μας. Θα μας κρατήσουνε στη Δύση, μέχρι να μας αποτελειώσουν. Εδώ εισβάλλανε στην Ουκρανία, στην αυλή της Ρωσίας, και θα αφήσουνε την Ελλάδα να τους φύγει;;;. Θα μας κρατήσουνε με βία, με την απειλή πολέμου!!!

Τελειώνοντας υπενθυμίζω ότι το Ευρώ έγινε για την ισχυρώς οικονομικά Γερμανία. Όλα τα άλλα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης υποφέρουν από το Ευρώ. Ακόμα και τα ισχυρότερα βιομηχανικά κράτη- μέλη, όπως Γαλλία- Ισπανία- Ιταλία, υποφέρουν από το Ευρώ.

Προϋπόθεση για επιστροφή στο Εθνικό μας νόμισμα είναι η διαγραφή του χρέους. Δραχμή με επαχθές και επονείδιστο χρέος δεν γίνεται. ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ εδώ και τώρα!!! Μόνο η δραχμή-ελεύθερη χρεών- θα μπορούσε να βοηθήσει την Ελλάδα. Με το βραχνά των τοκοχρεωλυσίων ΔΕΝ επιβιώνουμε!!! Με την αδιαλλαξία των σφογγοκολλάριων του Παντοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Ευρωπαίων Σιωνιστών ηγετών-υπαλληλίσκων, εμείς σε απάντηση να προβούμε σε ΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, δηλαδή να σταματήσουμε να πληρώνουμε τις δόσεις των τοκοχρεωλυσίων στη Σιωνιστική Τρόϊκα και στις τράπεζες των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και ας λέγεται αυτό πιστωτικό γεγονός. Προέχει η διάσωση των Ελλήνων.

Πρώτα να σώσουμε το Λαό μας, και μετά το Μεγιστάνα Παντοκράτορα Κοσμοκράτορα και Επικυρίαρχο της Γης ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!

Εμείς πληρώνουμε τα τοκοχρεολύσια στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, εμείς έχουμε και το πάνω χέρι!!!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος-ΑρθρογράφοςΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID