EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Σάββατο, 2 Μαΐου 2015

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο ξενοδοχείο που όλα… επιτρέπονται!

Το πιο μεγάλο πάρτι ανταλλαγής συντρόφων διοργανώνει ένα από τα διασημότερα swingers club της Ευρώπης το οποίο επέλεξε την Κρήτη για να γιορτάσει τα 15 χρόνια λειτουργίας του.

Από τις 18 Απριλίου τα μέλη του ολλανδικού swingers club «SDC» βρίσκονται σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Σταλίδας και πρόκειται να μείνουν στο ξενοδοχείο-φρόυριο μέχρι και τις αρχές Μαΐου.

Ο σεξουαλικός τουρισμός φαίνεται πώς κερδίζει σιγά σιγά έδαφος στην Ελλάδα και οι… προχωρημένοι τουρίστες εκτός από τις ομορφιές του νησιού απολαμβάνουν τις δικές τους ηδονές αφού η ανταλλαγή συντρόφων, τα ερωτικά παιχνίδια, η ηδονοβλεψία και άλλα παρόμοια λαμβάνουν χώρα στα άδυτα του ξενοδοχείου της Σταλίδας.

                       

Πρόκειται για τουρίστες υψηλού οικονομικού επιπέδου οι οποίοι έφτασαν στην Κρήτη από διάφορα μέρη του κόσμου: από την Ασία, την Ευρώπη και την Αφρική. Σύμφωνα με τη διαδικτυακή σελίδα του ολλανδικού club η εκδρομή βγήκε γρήγορα sold out παρά το υψηλό κόστος που ανέρχεται στα 1.000 το άτομο τη βραδιά.

Το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν διαμορφώθηκε έτσι ώστε να καλύπτει τα γούστα τους και να τους προσφέρει τις κατάλληλες υποδομές για τα ερωτικά τους σκιρτήματα, όπως για παράδειγμα τα διάσημα glory holes αλλά και στρώματα… παντού.

                      

Στο ξενοδοχείο ωστόσο δεν επιτρέπεται η είσοδος ατόμων που δεν έχουν σχέση με το swingers club μιας και υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια για το τι ακριβώς συμβαίνει κατά την διάρκεια των… διακοπών τους. Γι′ αυτόν το λόγο φροντίζουν τα σαράντα άτομα, που οι ίδιοι επέλεξαν, να τους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ενώ είναι υπεύθυνοι για την επιτήρηση και την περιφρούρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς δε μπορεί να περάσει την είσοδο του ξενοδοχείου με αμάξι ή κινητό τηλέφωνο καθώς οι swingers θελουν να αισθάνονται απελευθερωμένοι ανα πάσα στιγμή.


Πηγή: cretalive.gr


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Προς επανεξέταση η εξωδικαστική συμφωνία με την «αμαρτωλή» Siemens

Στην επανεξέταση της εξωδικαστικής συμφωνίας συμβιβασμού, που υπεγράφη το 2012 μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Siemens και κυρώθηκε με νόμο από τη Βουλή, προχωρεί η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με έγγραφα που υπογράφει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, σε απάντηση ερωτήσεων του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Νίκου Νικολόπουλου, «είναι δεδομένο ότι η Συμφωνία Συμβιβασμού της Ελληνικής Δημοκρατίας με τη Siemens τον Αύγουστου του 2012 θα επανεξεταστεί όπως και κάθε φορέας και πρόσωπο που εμπλέκεται με την υπόθεση».

«Η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει στο πιο υψηλό επίπεδο ότι θα διερευνήσει κάθε πτυχή του σκανδάλου της Siemens» σημειώνει ο κ. Βαρουφάκης και συμπληρώνει ότι «ο ίδιος ο πρωθυπουργός έθεσε θέμα δικαστικής συνδρομής από τη Γερμανία στη συνάντησή του με την καγκελάριο Μέρκελ».

«Κατά την επανεξέταση, εφόσον προκύψει θέμα παραβίασης των ευρωπαϊκών κανόνων με τον όρο περί παροχής ιατρικού εξοπλισμού, θα αντιμετωπιστεί με γνώμονα την υπεράσπιση των συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου» αναφέρει ο κ. Βαρουφάκης, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή περί «σκανδάλου Siemens στην Υγεία».

Παρόμοια απάντηση δίδεται και σε άλλη ερώτηση του βουλευτή για το σύστημα επικοινωνιών του σιδηρόδρομου GSM-R στην οποία σημειώνεται ότι «στο πλαίσιο των ερευνών αυτών εφόσον προκύψουν ευθύνες για το έργο του GSM/R αυτές θα αποδοθούν».
πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Απόφαση «σταθμός» από δικαστήριο: Δικαίωσε δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο

Απόφαση «σταθμός» θεωρείται εκείνη που εξέδωσε δικαστήριο στην Ξάνθη, το οποίο δικαίωσε δανειολήπτες με σύμβαση σε ελβετικά φράγκα.

Συγκεκριμένα, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης επιδίκασε αποζημίωση στους συγκεκριμένους δανειολήπτες, για ηθική βλάβη.

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης, έκρινε ότι οι δανειολήπτες πρέπει να πληρώνουν το δάνειο τους με βάση την ισοτιμία που ίσχυε κατά το χρόνο της εκταμίευσης, σύμφωνα με το thrakitoday. Το πρόβλημα είναι πως σήμερα η ισοτιμία διαμορφώνεται περίπου σε ένα ευρώ προς ένα ελβετικό φράγκο, με αποτέλεσμα οι δανειολήπτες να έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο, καθώς παρότι πληρώνουν τις δόσεις, το κεφάλαιο αυξάνεται αντί να μειώνεται.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τύπωσαν περιοδικό με μελάνι από αίμα ασθενών με HIV

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πραγματικότητα. Το μηνιαίο γερμανικό περιοδικό «Vangardist» αποφάσισε να τυπώσει το νέο του τεύχος χρησιμοποιώντας μελάνι που περιέχει αίμα ασθενών με HIV προκειμένου να «σπάσει» τα ταμπού, όπως εξηγεί, για τους ανθρώπους που φέρουν τον ιό.

Το περιοδικό που απευθύνεται στο ανδρικό κοινό και πρόκειται να κυκλοφορήσει σε 3.000 αντίτυπα την ερχόμενη εβδομάδα, ζήτησε από τρεις άνδρες ασθενείς να δώσουν αίμα για να το αναμείξουν στο μελάνι που χρησιμοποιούν κατά την έκδοσή του και έγραψαν το μήνυμα: Σπάστε την ασφάλεια και συμβάλετε στην καταπολέμηση του στίγματος.

Η διαφημιστική εταιρεία «Saatchi & Saatchi Switzerland» που ηγήθηκε της εκστρατείας, διαβεβαιώνει ότι ο τρόπος έκδοσης του περιοδικού είναι απόλυτα ασφαλής για τους αναγνώστες καθώς έχουν προηγηθεί αυστηροί έλεγχοι προτού γίνει η εκτύπωση. Το περιοδικό δεν φέρει κανένα κίνδυνο μόλυνσης, ισχυρίζεται η εταιρεία.Πιστεύουμε ότι έχουμε ευθύνη να διαμορφώνουμε σωστά την άποψη της κοινωνίας γύρω από τέτοια ζητήματα, δήλωσε ο εκδότης και διευθύνων σύμβουλος του περιοδικού Julian Wiehl.πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Εκλογικεύονται μέχρι τέλος Ιουνίου οι εξωφρενικές αντικειμενικές αξίες των ακινήτων

Μέχρι το τέλος Ιουνίου αναμένεται να καθοριστούν οι νέες τιμές προσδιορισμού της αντικειμενικής αξίας των ακινήτων, όπως προκύπτει από έγγραφο που διαβίβασε στη Βουλή η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη.

Το έγγραφο διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση που είχε καταθέσει η βουλευτής της ΝΔ, Μαρία Αντωνίου, με την οποία υπενθύμιζε ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας με απόφασή του έκρινε ότι υφίσταται παράνομη παράλειψη της φορολογικής διοίκησης να προβεί στην επιβαλλόμενη έκδοση απόφασης αναπροσαρμογής των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων της χώρας.ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ

Ένα μονόστηλο της ολλανδικής εφημερίδας Algemeen Dagblad μετέφερε, κατά το Russia Today, την μεγαλύτερη είδηση που εξήλθε από τους διαδρόμους του Ευρωκοινοβουλίου τις τελευταίες ημέρες.

Τα μέλη του ψήφισαν την αύξηση των μισθών τους.

Υπό τον τίτλο «Την ώρα που η Ελλάδα πεινάει, οι ευρωβουλευτές ψηφίζουν την αύξηση του μισθού τους», το ρωσικό σάιτ κάνει εκτενή αναφορά στα ποσά που λάμβαναν μέχρι τώρα οι ευρωβουλευτές και τα ποσά που εισηγούνται να λαμβάνουν από και πέρα. Αναφέρει πως η πρόταση για αύξηση των μισθών τους υπερψηφίστηκε από τους περισσότερους, αλλά όχι από όλους, καθώς υπήρξε μια μικρή μειοψηφία που αντιτάχθηκε.

Τι παίρνουν οι ευρωβουλευτές

Πίσω από την πρόταση, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται οι βουλευτές του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Μέρκελ. Μάλιστα, η αρχική τους πρόθεση ήταν να ζητήσουν διπλασιασμό των μισθών τους, κάτι που τελικά δεν προχώρησε.

Για την ιστορία, ένα μέλος του ευρωκοινοβουλίου λαμβάνει 8000 ευρώ ως μισθό, 4300 ευρώ ως έξοδα και αποζημίωση 300 ευρώ για κάθε ημέρα παρουσίας τους σε συνεδριάσεις. Αθροιστικά και κατ” έτος αυτό σημαίνει: 174.600 ευρώ, σύν 30.000 ευρώ αν παραστεί κανείς σε 100 συναντήσεις. Συνολικά: 180.000 ευρώ. Συν τοις άλλοις, το Ευρωκοινοβούλιο καταβάλλει εκείνο τις κρατήσεις για τα συνταξιοδοτικά ταμεία των ευρωβουλευτών. Με δεδομένο ότι υπάρχουν 751 ευρωβουλευτές, οι συνολική δαπάνη για τους μισθούς τους φτάνει στα 135.180.000 ευρώ, ενώ σε αυτά θα πρέπει να προστεθούν τα κόστη μετάφρασης που φτάνουν στο ποσό των 120 χιλιάδων την ημέρα ή περίπου 30-40 εκατομμύρια ετησίως. Άρα, καταλήγουμε σε ένα συμπέρασμα πως ετησίως το ευρωκοινοβούλιο καταβάλει 200 εκατομμύρια ευρώ για ευρωβουλευτές, βοηθούς, μεταφραστές και εργαζόμενους (4000 άτομα).

Η πρόταση

Που πρόταση που κατατέθηκε αφορά την προστιθέμενη δαπάνη που λαμβάνουν οι ευρωβουλευτές για τους βοηθούς τους. Επί του παρόντος, το ποσό αυτό είναι άνω των 21 χιλιάδων το μήνα, αλλά για τους ευρωβουλευτές αυτά δεν φτάνουν. Κάθε ευρωβουλευτής έχει τρεις βοηθούς που λαμβάνει περίπου 2500 ευρώ το μήνα. Ο ευρωβουλευτής λαμβάνει ανά έτος 252.000 ευρώ για τους βοηθούς τους: τα 90.000 είναι μισθολογικό κόστος και το υπόλοιπο για δαπάνες τροφής και στέγασης. Συνολικά οι 751 βουλευτές παίρνουν 15.771.000 ευρώ το μήνα για τους βοηθούς τους (189.252.000 ετησίως).

Αυτό που ζητούν τώρα είναι να αυξηθεί ο μισθός κατά 3000 ευρώ το μήνα και μετά από διαμαρτυρίες κάποιων ευρωβουλευτών έπεσε στα 1500 ευρώ.

Περιοδεύον τσίρκο

Την ίδια στιγμή, αναφέρει το Rusia Insider, υπάρχουν πάμπολλες ιστορίες στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο για ευρωβουλευτές που είναι σαν περιοδεύον τσίρκο. Όπου μένουν σε πολυτελή ξενοδοχείο, δεν πατάνε στις συνεδριάσεις, αλλά παίρνουν τα χρήματά τους κανονικά και εργάζονται για να εξασφαλίσουν μια καλύτερη δουλειά όταν φύγουν από την Ευρωβουλή
πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Απεργία Λιμενεργατών στις 7 Μαΐου

Απεργία κήρυξε η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) και η Ένωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ την Πέμπτη 7 Μαΐου και τα εμπορικά λιμάνια θα μείνουν κλειστά.

Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά λιμάνια την Πέμπτη 7 Μαΐου λόγω της 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας που πραγματοποιούν η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) και η Ένωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ διαμαρτυρόμενοι για την ασαφή θέση της κυβέρνησης σχετικά με το θέμα της αξιοποίησης ΟΛΠ και ΟΛΘ. Την ημέρα εκείνη στις 10.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά και στη συνέχεια πορεία στο υπουργείο Ναυτιλίας. Επίσης την Τρίτη 5/5/2015 στις 12 το μεσημέρι θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει ενημέρωση για τις επιπτώσεις της πώλησης των λιμανιών και για τις επόμενες δράσεις των εργαζομένων.

« Η Κυβέρνηση παρά την δέσμευσή της, στις προγραμματικές της δηλώσεις στην Βουλή, για σταμάτημα των διαγωνισμών πώλησης του 67% του Μετοχικού Κεφαλαίου των ΟΛΠ και ΟΛΘ,  φαίνεται ότι κάτω από πιέσεις που ασκούνται από μονοπωλιακούς ομίλους και τους θεσμούς (Τρόικα) φαίνεται ότι υπαναχωρεί» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και σημειώνεται οτι:

«Οι εργαζόμενοι στα Λιμάνια, όπως έχουν διακηρύξει μέσα από τους πολυετείς αγώνες τους, δεν πρόκειται να αποδεχθούν την πώληση του Μετοχικού Κεφαλαίου των ΟΛΠ και ΟΛΘ, όπως και κάθε μορφής ιδιωτικοποίησης των Λιμανιών».πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Μιράντα Ξαφά: Έχω σηκώσει όλα τα λεφτά μου από τις ελληνικές τράπεζες

Στην παραδοχή ότι έχει αποσύρει το σύνολο των καταθέσεων της από τις ελληνικές τράπεζες προχώρησε η Μιράντα Ξαφά, πρώην στέλεχος του ΔΝΤ.

Στη συνέχεια προχώρησε ένα βήμα παραπάνω κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «μιλά για αναδιανομή του πλούτου αντί για παραγωγή».

Πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση, στην ουσία, θέλει να προσφέρει κοινωνικά επιδόματα με χρήματα άλλων, διότι, μπορεί να λέει ότι ζητά χρόνο, αλλά στην ουσία ζητάει χρήματα».

Σημείωσε επίσης ότι «δεν επιλέγει κάποιος τη λιτότητα αλλά αυτή εφαρμόζεται ως αντάλλαγμα στην παροχή βοήθειας».

Όλα τα παραπάνω τα δήλωσε σε εκδήλωση του London School of Economics, την οποία διοργάνωσαν το Ελληνικό Παρατηρητήριο του LSE και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Τραπεζιτών Ηνωμένου Βασιλείου.πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Απεργία την Κυριακή (3/5) στον κλάδο του εμπορίου

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο εμπόριο, για την Κυριακή, 3 Μαΐου, έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ).

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί απεργιακή συγκέντρωση στις αρχές της οδού Ερμού στο Σύνταγμα, στις 11.00 το πρωί.

Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, καλεί τους εργαζόμενους στο εμπόριο, «να στείλουν, για μια ακόμα φορά, ένα δυνατό μήνυμα ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και την Κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην επαναφορά της Κυριακής - Αργίας με νομοθετική πρωτοβουλία».
 
 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ανθρώπινα Βοοειδή σε μια αχρήματη κοινωνία.

Το διαφημιστικό λέγεται «Just Wave and Go», δηλαδή απλά την περνάς (την κάρτα) και φεύγεις! Μα φυσικά!…

Ποιος θέλει να χάνει χρόνο, έτσι δεν είναι;
Ναι, αυτό είναι ένα ιδανικό όραμα για το μέλλον. 

Απίστευτο βίντεο!

Ένα μάτσο εγκεφαλικά νεκρών, ανθρώπων – ρομπότ (με σινιέ όμως, συνολάκια, λες και βγήκαν από life style περιοδικά) που κινούνται και δρουν σε πλήρη συγχρονισμό, με το ρυθμό της συμμόρφωσης, που δίνει το βρώμικο βλέμμα σε όποιον τολμά να μην είναι μέρος των βοοειδών, με το να μην χρησιμοποιεί μια πιστωτική κάρτα που ανήκει σε μια Τράπεζα. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να κρατήσεις τους ανθρώπους σε πλήρη υποταγή στους κανόνες των μεγάλων τραπεζιτών.


          


πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ντεμπούτο νεαρού ποδοσφαιριστή με ένα χέρι! (βίντεο)

Την πρώτη του εμφάνιση σε επαγγελματικό επίπεδο με τη φανέλα της Ουνιαουτόνομα πραγματοποίησε στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ατλέτικο Ζούνιορ, ο Λορένσο Ορεγιάνο, ένας 16χρονος Κολομβιανός μέσος από την Καρταχένα, ο οποίος γεννήθηκε χωρίς το αριστερό του χέρι.

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής με τη φανέλα με το νούμερο «16» μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, δήλωσε: «Όταν ξεκίνησα το ματς, ο πρώτος στόχος ήταν να μη χάσω την μπάλα και να μην κάνω λάθη. Έτσι θα μπορούσα να αποκτήσω αυτοπεποίθηση. Χάρη στο Θεό, έκανα καλό ντεμπούτο. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων στον προπονητή μου, Ζιοβάνι Ερνάντες, που μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα».


Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:


            
πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Εδώ το Μιλάνο καίγεται και ο Ρέντζι… οραματίζεται – Βίαιες ταραχές και εκτεταμένες καταστροφές στα εγκαίνεια της EXPO 2015 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Από σοβαρά επεισόδια επισκιάστηκαν τα εγκαίνια της Παγκόσμιας Έκθεσης του Μιλάνου που άνοιξε τις πύλες της για έξι μήνες συζητήσεων και εκδηλώσεων για τη γεωργία και τα τρόφιμα.

Ωστόσο τα εγκαίνια στα οποία πολλά βάσιζε ο Ματέο Ρέντσι για να δει την επανεκκίνηση της οικονομίας αμαυρώθηκαν από εκτεταμένα επεισόδια στην πόλη του Μιλάνου. Δεκάδες αυτοκίνητα παραδόθηκαν στις φλόγες κατά τη διάρκεια μεγάλης διαδήλωσης κατά της διοργάνωσης της Expo 2015, ενώ υπήρξαν τραυματίες στις συγκρούσεις των διαδηλωτών με τις δυνάμεις καταστολής.Η φετινή διοργάνωση έχει προκαλέσει πολλές αντιπαραθέσεις στη χώρα. Μερικοί είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από την αισθητή παρουσία μεγάλων πολυεθνικών του τομέα των τροφίμων μεταξύ των χορηγών και των συνεργατών.

Η La Stampa έκανε λόγο για «αντάρτικο» στο κέντρο του Μιλάνου, ενώ έκανε λόγο και για επιθέσεις κατά πρεσβείας.Η επίσημη τελετή των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε υπό τον ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι, παρουσία διεθνών υψηλόβαθμων αξιωματούχων στον υπαίθριο χώρο της Expo, όπου το Cirque de Soleil θα δίνει παραστάσεις τους επόμενους έξι μήνες. Για την τελετή επιστρατεύτηκε το «Frecce Tricolore», το φημισμένο ακροβατικό σμήνος της Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας είχαν αναπτυχθεί περιμετρικά της Παγκόσμιας Έκθεσης του Μιλάνου, ενώ στη περιοχή παρατηρήθηκαν προβλήματα στις προσβάσεις με αυτοκίνητο, τεχνικά προβλήματα καθυστέρησαν συρμούς του μετρό, εκατοντάδες άνθρωποι σχημάτιζαν μεγάλες ουρές στα σημεία ελέγχου ασφαλείας.


Στο εσωτερικό, οι πρώτοι επισκέπτες ήδη αντίκρισαν τα περίπου 80 περίπτερα που ανταγωνίζονται σε αρχιτεκτονική ευρηματικότητα, σε μια έκταση ενός εκατομμυρίου τετραγωνικών μέτρων.

Μεταξύ αυτών 54 περίπτερα διαχειρίζονται από δημόσιους φορείς χωρών, εννέα είναι αφιερωμένα σε προϊόντα όπως ο καφές ή το ρύζι, ενώ άλλα φιλοξενούν επιχειρήσεις ή οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών. Περίπου 140 χώρες μετέχουν στη φετινή διοργάνωση που έχει επίσημο θέμα «Τροφή για τον πλανήτη, Ενέργεια για τη ζωή», η οποία θα διαρκέσει έως τα τέλη Οκτωβρίου.Ακόμα και οι πιο ήρεμοι από τους διαδηλωτές υποστηρίζουν πως με τη διοργάνωση της Expo 2015, «η Ιταλία είναι σαν μια αγελάδα που την απομυζούν».Περίπου 20 εκατομμύρια επισκέπτες αναμένονται τους έξι προσεχείς μήνες στην Expo 2015, από την οποία η Ιταλία ελπίζει να έχει πολλά οφέλη, για την εικόνα της και την οικονομική της ανάκαμψη.Η τιμή του εισιτηρίου κυμαίνεται μεταξύ 27 και 39 ευρώ, το οποίο είναι μειωμένο για οικογένειες και ομάδες επισκεπτών. Περίπου δέκα εκατομμύρια εισιτήρια έχουν ήδη πωληθεί, δήλωσε ο Ρέντσι.

Η Ιταλία ευελπιστεί να έχει σημαντικά έσοδα, τα οποία θα προέλθουν και από τον τουρισμό κυρίως στο Μιλάνο και στην περιοχή της Λομβαρδίας.  

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ … Στη φάκα των ΗΠΑ η Μέρκελ για μίζες!

«Φτύστε τη Δημοκρατία» έλεγε σε κάποιο σημείο ,ένα νέο καταπληκτικό θεατρο-δημοσιογραφικό σόου του γερμανού παρουσιαστή της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης.

Ήταν προτροπή των Γερμανών προς τους Ελληνες και Ευρωπαίους στα πλαίσια της διαχείρισης του ελληνικού ζητήματος, ερήμην των συμφερόντων και της θέλησης του ελληνικού λαού. Το σόου δεν έρχεται τυχαία στη γερμανική επικαιρότητα σε μια εποχή ,στην οποία κυριαρχούν τα κατευθυνόμενα απο την γερμανική κυβέρνηση ανθελληνικά ρεπορτάζ.

Είτε οι Γερμανοί πολιτικοί κρατούν και ένα καρότο ,απέναντι στα μαστίγια του Σόϊμπλε,είτε επιτρέπουν σε κάποιους παρουσιαστές να κάνουν μόνοι τους αυτό που νιώθουν… Δεν το κρίνουμε τυχαίο…Η χρονική συγκυρία και «ύποπτη» είναι και κρίσιμη ως προς την ανάγκη λήψης των όποιων οριστικών αποφάσεων.Θα στηρίξουν την Ελλάδα οικονομικά ή θα την αφήσουν να σταματήσει την πληρωμή δόσεων; Το σενάριο να την πετάξουν από το ευρώ προσκρούει στο γεγονός ότι αυτό δεν επιτρέπεται απο τις συνθήκες.

Στην Ελλάδα λένε ότι δεν μπορεί να αφήσει τους λαθρομετανάστες να πάνε στην Ευρώπη ,γιατί αυτό δεν προβλέπεται από τη συνθήκη του Δουβλίνου…Άρα;

Το νέο φιλελληνικό σόου του γερμανού παρουσιαστή στην ΚΡΑΤΙΚΗ γερμανική τηλεόραση (με κοινό που χειροκροτούσε μάλιστα…) συνέπεσε με ένα σοβαρό ρεπορτάζ της βαυαρέζικης εφημερίδας «ΣιντόΪτσε Τσάϊτουγκ» για την παρακολούθηση ηγετών της Ευρώπης ,αλλά και άλλων αξιωματούχων και εταιρειών από ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,εκεί κατά το 2007-2008.

Αυτό έγινε-κατά την εφημερίδα σε συνεργασία με τις αμερικάνικες,επειδή οι «αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες αναζητούσαν πληροφορίες για παρανομίες στις εξαγωγές».
Μάλιστα…Τόσο απαλά και διαστρεβλωτικά θέτει το ρεπορτάζ η γερμανική εφημερίδα…
Πάμε τώρα από την αρχή:


Τι συνέβαινε το 2006-2007-2008 και στη συνέχεια;

Συνέβαινε αυτό που κρύβει η εφημερίδα.Τότε είχαν στριμώξει για καλά οι Αμερικανοί την ΖΗΜΕΝΣ και ανακάλυπταν μέσα από τους λογαριασμούς της ΖΗΜΕΝΣ,την οποία είχαν αποκτήσει μέσω του Χρηματιστηρίου,οτι εκείνη είχε εξαπλωθεί κάτω απο τη μύτη όλων και με δωροδοκίες είχε καπελώσει όλες τις εξαγωγές.
 

Οι Αμερικανοί,έχοντας πιά στοιχεία,ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ τους Γερμανούς αστυνομικούς να παρακολουθούν και να κάνουν εισβολές σε σπίτια,γραφεία κλπ αφού από τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων είχαν μάθει τα πάντα για Γερμανούς και Ελληνες και Ιταλούς κλπ

Οι Γερμανοί ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΑΝ να κάνουν τίποτα άλλο πέρα απο το να συνεργαστούν. Εκείνη ακριβώς την περίοδο και μέσα απο ένα πλέγμα παρακολουθήσεων πιάστηκαν οι γερμανοί ηγέτες της ΖΗΜΕΝΣ,δημιουργήθηκε η λίστα Λαγκάρντ ,με καταθέτες όχι μόνο Έλληνες ,αλλά και ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,και ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ και Γάλλους και ΕΛΛΗΝΕΣ!

Και οι Αμερικανοί άρχισαν να στριμώχνουν τη Μέρκελ για εκείνους που προστάτευε.Η Γερμανική κυβέρνηση ως σήμερα αντιστέκεται και ΔΕΝ τιμωρεί ουσιαστικά τη διαφθορά. Δεν είναι καθόλου τυχαία η προστασία που παρέχει στον Χριστοφοράκο ,στον Καραβέλα και σε όλα τα στελέχη της ΖΗΜΕΝΣ που λάδωναν για τις εξαγωγές.

Δεν είναι τυχαίο ότι «αυτοκτόνησε»ο γερμανός «διανομέας» βρόμικου χρήματος Νόϊμπεργκερ στο Μόναχο,όπου και η έδρα της ΖΗΜΕΝΣ και η έδρα της εφημερίδας που κάνει τις αποκαλύψεις… Φυσικά στην όλη υπόθεση υπάρχει και ευρύτατη παρακολούθηση και για άλλα θέματα και απο Αμερικανούς και από Γερμανούς.Μεταξύ εκείνων που ήταν υπό παρακολούθηση ήταν και ο Γιούνκερ και αρκετοί άλλοι.Φυσικά οι Αμερικανοί έθεσαν υπό παρακολούθηση και Γερμανούς,οι οποίοι ΔΕΝ μπορούσαν να αντιδράσουν γιατί οι Αμερικανοί τους ΕΚΒΙΑΖΑΝ με αυτά που ανακάλυψαν.

Στους εκβιαζόμενους είναι και η σχετικά σιωπηλή και τώρα Μέρκελ και αρκετοί υπουργοί της.
Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι η «παστρικιά» Μέρκελ ,τότε ακριβώς τοποθέτησε στο νευραλγικό Υπουργείο Εσωτερικών,ως Υπουργό τον διευθυντή του γραφείου της Τόμας Ντε Μεζιέρ. Δηλαδή τον πιο έμπιστό της.
 

Πολύ σοβαρά στοιχεία οι αμερικανοί βρήκαν και για την Ελλάδα.Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι πρώτος που πήγε φυλακή ήταν ο «Γερμανός» Ακης Τσοχατζόπουλος και υπό κατηγορία είναι και η γερμανίδα συζυγός του και η κόρη τους.

Καθόλου τυχαία δεν είναι τα υπό γερμανική «εποπτεία» κουκουλώματα στην Ελλάδα και καθόλου τυχαία δεν έφτασε στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ ,το πιο «καθαρό»,αυτή την περίοδο απο τη γερμανική επιρροή Κόμμα.Είτε το θέλει,είτε όχι για την πίεση που (δικαιολογημένα) θέλουν να ασκήσουν οι Αμερικανοί στη Γερμανία,μόνο μέσω της σημερινής κυβέρνησης θα μπορούσαν να την ασκήσουν.
Αυτό δε σημαίνει ότι θα μας βγει σε καλό,αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε απο τους Αμερικανούς τη βοήθεια που αξίζουμε,φτιάχνοντας παράλληλα και επιτέλους ένα σοβαρό σε δομές κράτος… Αυτές τις «πιέσεις» και τις»παρενέργειές» τους ζούμε τώρα και δεν καταφέρει η κυβέρνηση να ισορροπήσει παίρνοντας απο «κάπου» λύση στο οικονομικό πρόβλημα θα έχει πρόβλημα.Η ειρωνεία είναι ότι θα έχει πρόβλημα γιατί δεν μπόρεσε να λύσει το πρόβλημα που της κληροδότησαν οι προηγούμενοι…

Η Τασία Χριστοδουλούλου με το ιδιωτικό της γραφείο (ομού μετά του συντρόφου της θοδωρή Δρίτσα) στο Κολωνάκι και όχι στο Μεταξουργείο πρέπει να δείξει ικανότητες ,ευελιξία και σοβαρότητα…πηγη

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Οι δικαστές εξηγούν γιατί καθυστερεί η απόδοση Δικαιοσύνης: Προτείνουν έξι ρυθμίσεις

Επιστολή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο έστειλε η Ένωση Διοικητικών Δικαστών αιτιολογώντας την καθυστέρηση απονομής Δικαιοσύνης και υπογραμμίζει τη λήψη έξι νομοθετικών μέτρων για την επιτάχυνσή της.

Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών κάνει μια πολιτική, νομική και δικαστική ανάλυση σε βάθος των προβλημάτων και των λόγων που δημιουργούν την καθυστέρηση απονομής της Δικαιοσύνης. Η καθυστέρηση απονομής της Δικαιοσύνης δεν είναι δικονομικό ζήτημα αλλά έχει κοινωνικά αίτια, τα οποία ουσιαστικά δημιουργούνται από τις εκάστοτε πολιτικές επιλογές σε διάφορους τομείς (φορολογικό, ασφαλιστικά Ταμεία, κ.λπ.), αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή.Παράλληλα, η Ένωση προτείνει στον υπουργό Δικαιοσύνης  την λήψη έξι νομοθετικών μέτρων για την επιτάχυνση της Δικαιοσύνης, την βελτίωση της Δικαιοσύνης και των παραγόντων απονομής του δικαίου, ενώ ενισχύουν τα  δικαιώματα των πολιτών.

Ειδικότερα, η  Ένωση Διοικητικών Δικαστών θεωρεί ότι το φαινόμενο της καθυστέρησης της απονομής της Δικαιοσύνης δεν είναι φαινόμενο δικονομικό, αλλά ότι έχει κυρίως κοινωνικά αίτια. Η βαθειά κοινωνική ανισότητα είναι που αναπαράγει διαρκώς νέες και όλο και πιο σύνθετες διαφορές κατά τρόπο ώστε όσες δικονομικής φύσης μεταρρυθμίσεις και αν γίνουν δεν θα καταστεί δυνατή η επίλυσή του, ούτε θα καταστεί εφικτή η επίκαιρη εκδίκαση των υποθέσεων που άγονται στα δικαστήρια, επισημαίνει η Ένωση και σημειώνει:

«Ο ρόλος του φορολογικού συστήματος, για παράδειγμα, ως μέσου αναδιανομής πλούτου υπέρ των λίγων και ισχυρών συνεπάγεται διαχρονικά υπερφορολόγηση της πλειοψηφίας του λαού, ενώ αντιθέτως κατατείνει σε αλλεπάλληλες φοροαπαλλαγές για συγκεκριμένες κατηγορίες επιχειρήσεων (ιδίως εφοπλιστές, ναυτιλιακές εταιρείες, βιομηχανικές επιχειρήσεις κα), στην ουσία στους πανίσχυρους οικονομικούς ομίλους, στα πλαίσια της λογικής της προσέλκυσης κεφαλαίων και επενδύσεων.

Αυτή η αντίφαση (δυσβάσταχτη φορολογία από τη μια για τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους και μικρούς εμποροβιοτέχνες, ακόμη και άνεργους και φοροαπαλλαγές από την άλλη σε πανίσχυρους οικονομικά επιχειρηματικούς ομίλους) σε ό,τι αφορά το επίπεδο του δικονομικού δικαίου γιγαντώνει τη δικαστική ύλη γιατί χιλιάδες φορολογούμενοι, ως εκ του ότι θεωρούν δυσανάλογη τη φορολογική επιβάρυνση που τους αναλογεί, τείνουν να αμφισβητήσουν δικαστικά τη νομιμότητα των σχετικών διοικητικών πράξεων της Φορολογικής Διοίκησης.

Κατ’ αναλογία, στο πεδίο της κοινωνικής ασφάλισης, η αναντιστοιχία των παροχών κοινωνικής ασφάλισης με τις τεχνολογικές δυνατότητες και την πρόοδο της εποχής (π.χ. στην ιατρική επιστήμη) αλλά και με τις εισφορές που καθ’ όλη τη διάρκεια του επαγγελματικού τους βίου καταβάλλουν οι ασφαλισμένοι, σε συνδυασμό με τη διάθεση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων για σκοπούς άσχετους με την κοινωνική ασφάλιση (π.χ. χρηματοδότηση των επενδύσεων δια της σχεδόν άτοκης κατάθεσής των αποθεματικών στην Τράπεζα της Ελλάδος) γεννούν τεράστιο αριθμό κοινωνικοασφαλιστικών διαφορών (διαφορές σχετικά με την παροχή συντάξεων, νοσήλεια κ.λπ.).

Με τα δεδομένα αυτά, καταρχάς, εκτιμάμε ότι το παραπάνω φαινόμενο δεν επιδέχεται λύση στις σημερινές κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες. Σημειώνουμε στο σημείο αυτό ότι η ανάδειξη της αιτίας του προβλήματος απομυθοποιεί διάφορες αντεπιστημονικές ερμηνείες (π.χ. περί της δήθεν δικομανίας των Ελλήνων), αλλά και προστατεύει τους ίδιους τους δικαστές από την αβάσιμη απόδοση της πρωταρχικής ευθύνης σε αυτούς.

Η γενναία αύξηση της χρηματοδότησης της υλικοτεχνικής υποδομής των δικαστηρίων, η πλήρης μηχανοργάνωση όλων των δικαστηρίων, η αύξηση των οργανικών θέσεων των δικαστών, η εξασφάλιση σταθερών σχέσεων εργασίας (δημοσίου δικαίου) στο σύνολο του προσωπικού των δικαστικών υπαλλήλων και η ταυτόχρονη πρόσληψη σημαντικού αριθμού δικαστικών υπαλλήλων θα επέφερε σχετική επιτάχυνση της εκδίκασης των εκκρεμών υποθέσεων.

Στην ίδια κατεύθυνση θα λειτουργούσε και η απόφαση  να ενθαρρύνονται  οι δικαστικές υπηρεσίες του Κράτους και των Ν.Π.Δ.Δ. να μην ασκούν ένδικα μέσα σε υποθέσεις πολιτών, ιδίως υπαλλήλων τους, όπου το κύριο νομικό ζήτημα έχει επιλυθεί με απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας ή φυσικά και του Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο».

Δεν παραλείπει η Ένωση να καυτηριάσει τις νομοθετικές μεθοδεύσεις της Πολιτείας έτσι ώστε οι πολίτες να μην μπορούν να προσφεύγουν στην Δικαιοσύνη. Συγκεκριμένα, για το θέμα αυτό υπογραμμίζει η Ένωση:

«Η Πολιτεία αντιμετώπισε την τάση σώρευσης υποθέσεων δια της δημιουργίας εμποδίων προσβασιμότητας των πολιτών στο δικαστήριο ή (και) δια της υποτίμησης της παρεχόμενης δικαστικής προστασίας. Πράγματι, την τελευταία ιδίως πενταετία - εξαετία, αναφορικά με τη Διοικητική Δικαιοσύνη, με διαδοχικά νομοθετήματα (βλ. ιδίως τους ν. 3659/2008, 3900/2010, 4055/2012, 4093/2012, 4174/2013 κ.ά.) θεσπίστηκε σειρά δικονομικών βαρών για τους πολίτες (π.χ. βάρος επίδοσης της φορολογικής προσφυγής επί ποινή απαραδέκτου και μάλιστα σε συντομότατη προθεσμία, υποχρέωση άσκησης ενδικοφανούς προσφυγής στις φορολογικές διαφορές κ.λπ.), αυξήθηκε το κόστος της διοικητικής δίκης (π.χ. υπερ-εικοσαπλασιασμός των παραβόλων, υποχρέωση καταβολής ποσοστού 50% του οφειλόμενου φόρου ως προϋπόθεση άσκησης έφεσης κ.λπ.), υποτιμήθηκε η δικαστική προστασία στο περιεχόμενό της (π.χ. κατάργηση της αναστολής καθ’ εαυτής στις φορολογικές και τελωνειακές διαφορές, αλλά και στις διαφορές με χρηματικό αντικείμενο, γενίκευση των μονομελών συνθέσεων, περιορισμός της εξουσίας του δικαστηρίου στις φορολογικές υποθέσεις κ.ά.)».

Τα έξι νομοθετικά μέτρα που προτείνει προκειμένου να υπάρξει επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης

1. Διεύρυνση των πολυμελών συνθέσεων στις χρηματικές διαφορές, την κατάργηση του μονομελούς εφετείου και την ορθολογικοποίηση της καθ’ ύλην αρμοδιότητας για περιπτώσεις διαφορών ήσσονος σημασίας.

2. Ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας προς το σκοπό της ισότιμης δικαστικής αντιμετώπισης των φορολογικών και χρηματικών εν γένει διαφορών με τις λοιπές διοικητικές διαφορές ουσίας, αλλά και της άμβλυνσης ορισμένων δυσχερειών πρόσβασης στο δικαστήριο ειδικά αναφορικά με τις φορολογικές υποθέσεις με αντικείμενο κυρίου φόρου έως 3.000 ευρώ.

3. Κατάργηση του περιορισμού στη χορήγηση άδειας ανατροφής τέκνου (μη χορήγηση της άδειας εάν ο σύζυγος δικαστικού λειτουργού δεν εργάζεται ή δεν ασκεί οποιοδήποτε επάγγελμα, εκτός αν λόγω σοβαρής πάθησης ή βλάβης κριθεί ο σύζυγος του δικαστικού λειτουργού ανίκανος να αντιμετωπίζει τις ανάγκες ανατροφής του παιδιού, σύμφωνα με βεβαίωση της οικείας Υγειονομικής Επιτροπής).

4.  Ενδυνάμωση  του αυτοδιοίκητου των δικαστηρίων.

5.  Ορθολογικός καθορισμός των κωλυμάτων εντοπιότητας  των δικαστών.

6.  Κατάργησης των απαξιωτικών για τους δικαστικούς λειτουργούς διατάξεων περί σύνδεσης περικοπής μισθού και χρόνου έκδοσης απόφασης, με τροποποίηση του   Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών.

 
 
 
 


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!