EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Ο Νικκολό Μακιαβέλλι το 1500 μ.χ. έγραψε τον «Ηγεμώνα».

Ο Ουίλλιαμ Σαίξπηρ το 1600 μ.χ. έγραψε τον «Έμπορο της Βενετίας».

Ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης το 1900 μ.χ. έγραψε το βιβλίο οι «ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ».
Σήμερα το πνεύμα του «Ηγεμώνα», του «Έμπορου της Βενετίας», και των «Εμπόρων των Εθνών», εκφράζεται από την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Ανάλυση

Οι «οίκοι ανοχής» λειτουργούν βάσει της θεωρίας, τα «κορίτσια» να είναι υπερχρεωμένα στους «νταβατζήδες», ώστε να υποτάσσονται στις εντολές και θελήσεις των.

Οι διεθνείς «Νταβατζήδες» λειτουργούν με τη βοήθεια των «Τσατσάδων» πολιτικών.

Η πολιτική ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-δικτατορίας, φρόντισε ώστε όλα τα κράτη της Γης να είναι υπερχρεωμένα ώστε να είναι υποταγμένα στις θελήσεις των Κοσμοκρατόρων, Επικυρίαρχων του πλανήτη.

Οι Κοσμοκράτορες είναι οι σύγχρονοι «Νταβατζήδες» όλων των εποχών και όλων των Κρατών του πλανήτη Γη.

Ήδη οι ΗΠΑ είναι υπερχρεωμένες με το ποσόν των 16 τρις. δολαρίων, γιαυτό τα πιόνια και μαριονέτες οι πολιτικοί τους, εκτελούν ότι διατάξουν οι «Νταβατζήδες», οι Επικυρίαρχοι της Γης.

Οι χώρες-κράτη-μέλη της Ε.Ε. είναι και αυτές υπερχρεωμένες στους παγκόσμιους «Νταβατζήδες», άλλες πολύ, άλλες λίγο, πάντως χρεωμένες, γιαυτό οι διάφορες Μέρκελ, Ολάντ, Γιούνκερ, κ.λ.π. είναι στις διαταγές των «Νταβατζήδων» Επικυρίαρχων της Γης.

Οι Ασιατικές & Αφρικανικές χώρες είναι και αυτές χρεωμένες, γιαυτό είναι αποικίες και προτεκτοράτα των διεθνών «Νταβατζήδων».

Οι χώρες της Κεντρικής & Νοτίου Αμερικής είναι και αυτές χρεωμένες, γιαυτό είναι «Μπανανίες» των Κοσμοκρατόρων «Νταβατζήδων».

Οι μόνες χώρες που δεν σκλαβώθηκαν στο χρέος είναι η Ρωσία-Κίνα, γιαυτό σήμερα απολαμβάνουν κινήσεων ελευθέρας Γεωπολιτικής.

Όλοι οι άλλοι είμαστε σκλαβωμένοι στους διεθνείς «Νταβατζήδες» με Αρχηγούς τους Μ@λ@κ@ς πολιτικούς μας.

Το παιχνίδι με το GREXIT οδηγεί σε θάνατο την Ευρωζώνη. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά οι Ευρωπαίοι πολιτικοί «Τσατσάδες» των εκμεταλλευτών Κοσμοκρατόρων «Νταβατζήδων».

Οι Παντοκράτορες «Νταβατζήδες», έχουν συγκεντρώσει όλο το χρυσό και τα πολύτιμα μέταλλα της Γης, στα θησαυροφυλάκια των τραπεζών τους. Όλες οι Κεντρικές εκδοτικές του νομίσματος Τράπεζες κάθε κράτους είναι δικές τους.

Ο παραγόμενος χρυσός της Μακεδονίας μας είναι των Επικυρίαρχων «Νταβατζήδων»!!!

Το Δολάριο των Αμερικάνων, το οποίο τυπώνει η FEDERAL BANK, δίδεται στους Αμερικάνους με τόκο. Η FED είναι των «Νταβατζήδων».

Το Ευρώ, το οποίο τυπώνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ( Ε.Κ.Τ. ) με πρόεδρο το DRAGGI, δίνεται στους «έξυπνους» Ευρωπαίους με τόκο. Η Ε.Κ.Τ. είναι ιδιοκτησία των διεθνών «Νταβατζήδων».

Μη νομίζετε ότι θα γλύτωναν οι Γιαπωνέζοι!!! Η Ιαπωνική Κεντρική Τράπεζα τυπώνει το Γιέν, και το δίδει στους Ιάπωνες με τόκο. Είναι και αυτή ιδιοκτησία των Επικυρίαρχων «Νταβατζήδων».

Όλους αυτούς τους τόκους από τα νομίσματα, και από τα δάνεια, τα εισπράττουν οι Κοσμοκράτορες της παγκόσμιας διακυβέρνησης, οι γνωστοί ως παγκόσμιοι «Νταβατζήδες».

Μας δανείζουν για να είμαστε τα χρεωμένα «κορίτσια», των «οίκων ηδονής», και αυτοί οι παγκόσμιοι «Νταβατζήδες», οι έχοντες το πάνω χέρι, και το πρώτο λόγο.

Ο παππούς ΡΟΤΣΙΛΝΤ έλεγε, «Δώστε μου το προνόμιο να τυπώνω, εκδίδω, και «κόβω», τα νομίσματα των Κρατών, και δεν με νοιάζει ποιός κάνει τους νόμους». Πράγμα που επέτυχε, χάρη στους Μ@@@ς πολιτικούς όλων των κρατών της Γης.

Οι Κοσμοκράτορες είναι οι ανθρωποφάγοι, και διεθνή αρπακτικά, γύπες, και τοκογλύφοι, και οι πολιτικοί των Κρατών είναι οι αίσχηστοι και υποκριτές πολιτικοί εντολοδόχοι των Περιούσιων «Νταβατζήδων».

Οι πολιτικοί των ΗΠΑ, του Βερολίνου, των Παρισίων, των Βρυξελών, και ο Μέττερνιχ της Ευρώπης Σόϊμπλε, είναι σφογγοκολάριοι των ηγετών «Νταβατζήδων», της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Σήμερα οι Κοσμοκράτορες δανειστές- δυνάστες της Ελλάδος είναι σαν τον Σάϋλοκ τον δανειστή της Βενετίας, που ζήταγε μιά λίβρα κρέας από το σώμα του δανειολήπτη εμπόρου-πολίτη της Βενετίας.

Οι δανειστές-δυνάστες αρπακτικά των Λαών, δανείζουν τα κράτη-μέλη, και τα ανδρείκελα οι πολιτικοί της Ε.Ε. με σκοπό να διαχειριστούν τα δάνεια των πληβείων-κρατών, συνέστησαν επιτροπάτα, που τα ονόμασαν, Τρόϊκα, Θεσμοί, BRUSSELS GROUP, EUROGROUP, EUROWORKINGGROUP, κ.λ.π. είναι οι «τσατσάδες», για να αρμέγουν αποτελεσματικά τα χρεωμένα κράτη-μέλη, προς όφελος των αφεντικών «Νταβατζήδων»!!!

Η Τρόϊκα, ή Θεσμοί, ή BRUSSELS GROUP, είναι το ΔΝΤ, η ΕΚΤ, και η Ε.Ε., και όλοι αυτοί είναι ιδιοκτησία των διεθνών «Νταβατζήδων», με τα «κορίτσια» να είναι τα δανειζόμενα κράτη-μέλη, και «Τσατσάδες» τους πολιτικούς και τεχνοκράτες, των ως άνω αναφερομένων οργάνων!!!

Το BRUSSELS GROUP δεν είναι τίποτα άλλο παρά BROTHEL GROUP,
με «Νταβατζήδες», «κορίτσια», και «Τσατσάδες».

Δηλαδή οι Ευρωπαίοι πολιτικοί δεν είναι τίποτα άλλο, παρά οι «Τσατσάδες» των Κοσμοκρατόρων «Νταβατζήδων». Τόσο αξιοπρέπεια έχουν!!!

Στον Μεσαίωνα το 1600 μ.χ. στο Κράτος της Βενετίας των Δόγηδων, υπήρχε νόμος που έλεγε, πως εάν κάποιος ξένος, αποδειχθεί δικαστικώς, ότι με άμεσες ή έμμεσες ενέργειες, έθετε σε κίνδυνο τη ζωή οποιουδήποτε πολίτη –υπηκόου του Κράτους της Βενετίας,- ο παθών που εναντίον του ενήργησε ο ξένος δανειστής,- θα πάρει τη μισή περιουσία του δανειστή, η δε άλλη μισή θα περιέλθει στο Κράτος. Αυτά ίσχυαν στο Κράτος των Δόγηδων προ 400 ετών.

Σήμερα οι δανειστές-γύπες κατακτητές της υφηλίου, με άμεσες ενέργειες θέτουν τη ζωή των Ελλήνων πολιτών σε κίνδυνο, χωρίς να μπορεί κανείς να τους μιλήσει. Δηλαδή μετά από 400 χρόνια πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο……..

Ούτε ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ τολμάμε να ζητήσουμε. Οι διεθνείς «Νταβατζήδες» δανειστές, θα μας τιμωρήσουν με θάνατο……..

Εμείς είμαστε τα θύματα των δανειστών-δυναστών Κοσμοκρατόρων «Νταβατζήδων».
Τελικά απέτυχαν οι συνομιλίες για συμφωνία Τσίπρα-Γιούνκερ. Φυσικό ήταν μετά τις παράλογες απαιτήσεις «Νταβατζήδων» και των «Τσατσάδων».

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια ιστοσελίδα με γελοιογραφία, που λέει η Λαγκάρντ προς Ντράγγι, 
«Καλά δεν τους χορεύουμε τους Έλληνες;;; Μιλάμε για μεγάλα ψώνια, τους βρίζουμε κάθε μέρα, τους προσβάλουμε , τους λέμε ζητιάνους, δούλους, τους κόβουμε ακόμα και το φαγητό, το ρεύμα, το νερό, και αυτοί δεν κάνουν χωρίς εμάς!!!

Την υποταγή της Ελλάδος, οι «Νταβατζήδες» & «Τσατσάδες» πολιτικοί, ένθεν & ένθεν, την αποκαλούν «έντιμο συμβιβασμό».

Η Ελλάδα βάλλεται από τη αόρατη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση-Δικτατορία. Τρέμουν τη Ρωσική συνεργασία!!!

Οι δανειστές-δυνάστες- γύπες & κοράκια- αρπακτικά, έχουν ΣΟΚ απαιτήσεις από την Ελλάδα, για να εισπράξουν τα δάνεια που τα έφαγαν η ηγεσία της αόρατης Σιωνιστικής Δικτατορίας μέσα-έξω…..
Υφεσιακά μέτρα δεν γίνονται αποδεκτά!! Η Ελλάδα, μετά την αποτυχία για συμφωνία, είναι έτοιμη για αναστολή πληρωμών στο ΔΝΤ και στους άλλους «Νταβατζήδες», δανειστές της Σιων. Τρόϊκα.

Προτάσεις για αύξηση ΦΠΑ στη ΔΕΗ & ΕΥΔΑΠ δεν γίνονται δεκτές.

Οι Γερμανο-Εβραίοι πολιτικοί λένε ούτε αύριο δεν θα υπάρξει συμφωνία με την Ελλάδα. Τόσο μίσος έχουν οι «Τσατσάδες» των δανειστών-δυναστών «Νταβατζήδων» Επικυρίαρχων της Γης.

Οι δανειστές-δυνάστες, θέλουν μείωση των συντάξεων, για να χρηματοδοτούν τους Τζιχαντιστές σφαγείς της ανθρωπότητας…..

Οι εφιάλτες πολιτικοί της Ν.Δ.-Πασόκοι & ποτάμια, περιμένουν στη γωνία, να διευκολύνουν τους δανειστές «Νταβατζήδες», και τις «Τσατσάδες» αυτών Ευρωπαίους-Σιωνιστές πολιτικούς.

Η Ελλάδα δέχεται εκβιασμούς από τους «Νταβατζήδες» δανειστές της παγκόσμιας δικτατορίας, και τις «Τσατσάδες» αυτών πολιτικούς.

Η ηγεσία της παγκόσμιας κυβέρνησης-δικτατορίας κατάντησε «Νταβατζήδες». ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!! Τόσο χαμηλά έπεσε!!!

Ο δανειστής Σάϋλοκ του Σαίξπηρ, είναι οι σημερινοί ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!! Συνιστώ στους αναγνώστες να διαβάσουν το έργο του Σαίξπηρ «Ο Έμπορος της Βενετίας».

Πως να παράγουμε προϊόντα αφού οι δανειστές «Νταβατζήδες» φρόντισαν μέσω των «τσατσάδων» πολιτικών, να μας κλείσουν όλες τις Βιομηχανίες και Βιοτεχνίες;;;

Εντάξει, με τη συμφωνία το πήραμε το δάνειο. Μετά τι ;;;;;;;;;;;;;; Θα πάμε για άλλη συμφωνία;;;;; για νέα μέτρα ;;;;;;;;;;

Ο στόχος των Σιωνιστών-Ευρωπαίων πολιτικών «Τσατσάδων» , είναι η ανατροπή της αριστερής Ελληνικής Κυβερνήσεως που ζητά διαπραγματεύσεις, θέλουν «Σαμαράδες» πεσμένους στα τέσσερα…..

Για να πολεμήσουμε τους «Νταβατζήδες» της Ν.Τ.Π. και τις «Τσατσάδες» πολιτικούς, πρέπει να κάνουμε ρήξη, και διαγραφή χρέους, όπως μας δίδαξε ο σοφός ο Σόλων με τη «Σεισάχθεια».

Το κλίμα στο BROTHELS GROUP είναι αρνητικό για την Ελλάδα. Θεωρούν την Ελλάδα μαύρο πρόβατο- «κορίτσι» που αντιστέκεται. Τιμωρούν την Ελλάδα προς αποφυγήν παραπτωμάτων των άλλων «κοριτσιών» της Ε.Ε., αλλά και για παραδειγματισμό.

Μετά την Ελλάδα, έρχεται η σειρά της Ιταλίας. Πρέπει όλα τα «κορίτσια» της Ε.Ε. να αντιμετωπίσουμε τους Κοσμοκράτορες «Νταβατζήδες», και τους Σιωνιστές- πολιτικούς «Τσατσάδες» του BRUSSELS-BROTHELS GROUP, ενωμένα για να ξεχρεώσουμε!

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΊΑ για τα «κορίτσια» του BROTHELS GROUP!

ΟΧΙ συμφωνία «ότι κι’ ότι». Να πατήσουμε όλα τα «κορίτσια» ενωμένα, τους Κοσμοκράτορες δανειστές «Νταβατζήδες», και τις «Τσατσάδες» πολιτικούς της Ε.Ε. στο λαιμό!!!

Οι άλλοι Νότιοι Ευρωπαίοι «κορίτσια» του BROTHELS GROUP, περιμένουν να δούν τον ηρωϊσμό των Ελλήνων «κοριτσιών», δεν ξέρουν ότι οι «Νταβατζήδες» τους περιμένουν στη γωνία!!!

Η ρήξη φέρνει Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική μεταβολή. Αυτό φοβούνται οι Κοσμοκράτορες «Νταβατζήδες» και «Τσατσάδες», ένθεν και ένθεν του Ατλαντικού.

Εάν οι Σιωνιστές-Ευρωπαίοι «Τσατσάδες» πολιτικοί του BROTHELS GROUP, στείλλουν Τελεσίγραφο, τότε το λόγο έχει ο Ελληνικός Λαός.

Οι «Τσατσάδες» πολιτικοί του BROTHELS GROUP ζητάνε νέα μέτρα πέντε ( 5) δις. ευρώ για λογαριασμό των Κοσμοκρατόρων «Νταβατζήδων».

Καλλίτερα μια ηρωϊκή έξοδο από το BRUSSELS-BROTHELS GROUP, με διαγραφή χρέους, παρά μια κακή συμφωνία, παρά αυτό το μαρτύριο.

Η Ε.Ε. ισοπέδωσε σκόπιμα την Ελλάδα. Μέτρα Σοκ, (Το Δόγμα του Σόκ), ζήτησαν οι Ευρωπαίοι «τσατσάδες» πολιτικοί από τον Πρωθυπουργό.

Συνεχίζεται το θρίλερ της διαπραγμάτευσης, για την επίτευξη της συμφωνίας. Απορρίπτει η Αθήνα το προσχέδιο των «Θεσμών», κοινώς του «BRUSSELS-BROTHELS GROUP».

Όλοι οι Πρωθυπουργοί εκβειάζονται από τους πολιτικούς «Τσατσάδες» των Βρυξελλών.

Οι δανειστές Κοσμοκράτορες «Νταβατζήδες» παίζουν κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδος, καθυστερώντας τη συμφωνία.

Δραματικές εξελίξεις μετά το αδιέξοδο στις Βρυξέλλες. Τα πιόνια των Επικυρίαρχων «Νταβατζήδων», οι Αμερικάνοι, έκαναν παρέμβαση για το Ρωσικό αγωγό. Τελεσίγραφο των ΗΠΑ στην Ελλάδα για να μη κάνουμε το Ρωσικό αγωγό φυσικού Αερίου.

Το θέμα αυτό έχει Γεωπολιτικό & Γεωενεργειακό χαρακτήρα………..

Οι Αμερικανοί Σιωνιστές, πιόνια της παγκόσμιας Δικτατορίας, απειλούν τον νεαρό Πρωθυπουργό μας με ΘΆΝΑΤΟ, ( ΜΜΕ ), εάν προχωρήσει σε συμφωνία με τους Ρώσους για τον αγωγό, όπως απείλησαν άλλοτε τον τότε Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. (ΜΜΕ)

Έτσι «φάγανε» και το πρόεδρο ΚΕΝΕΝΤΥ…………..

Στο χείλος της Ρήξης με τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές-δυνάστες. Οι «Νταβατζήδες» του BRUSSELS-BROTHELS GROUP θέλουν να πουλήσουμε τα πάντα, για να δώσουν το νέο δάνειο.

Εξωφρενικά όσα ζητούν οι δανειστές. Ζητούν μαχαίρι στο ΕΚΑΣ, μαχαίρι στις Επικουρικές συντάξεις, ψαλίδι στις κύριες συντάξεις, ΦΠΑ 23% στις ΔΕΚΟ (ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ). Ζητάνε να πουλήσουμε ΕΛΠΕ, ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΔΕΗ, Αεροδρόμια, λιμάνια, δηλαδή «Ταπί & ψύχραιμοι». Δούλοι και Σκλάβοι. Αποικία & Προτεκτοράτο.!!!

Το ΔΝΤ ζητά βαθιές τομές στο Ασφαλιστικό, και υψηλά ποσοστά στο πρωτογενές πλεόνασμα. Οι «Νταβατζήδες» της παγκόσμιας κυβέρνησης ζητούν περισσότερη λιτότητα.

Ήδη 300 χιλιάδες Έλληνες ζητούν επίδομα σίτισης. Έχουμε το πιο ακριβό ρεύμα στο κόσμο όλο, και ζητούν ΦΠΑ 23% στο ρεύμα.

Ο Ντράγκι της Ε.Κ.Τ. λέει, «Θέλουμε την Ελλάδα στο ευρώ, αλλά με ισχυρή επικερδή συμφωνία για τους «Νταβατζήδες» δανειστές-δυνάστες. Οι γύπες δανειστές, κάθε μέρα που περνά ζητούν όλο και περισσότερα.

Η Μέρκελ, ο Γιούνκερ, ο Σόϊμπλε, κ.λ.π. πολιτικοί και τεχνοκράτες του BRUSSELS-BROTHEL GROUP εκτελούν διαταγές των «Νταβατζήδων». Είναι συνεχείς οι εκβιασμοί στην Ελλάδα από τα διεθνή αρπακτικά.

Είναι ντροπή τους να ζητάνε από την φτωχιά Ελλάδα υποχωρήσεις, και να μην υποχωρούν οι Μεγιστάνες Παντοκράτορες δανειστές.

Οι Αμερικανοί Σιωνιστές πολιτικοί, ανησυχούν για το Ελληνικό ζήτημα, φοβούνται μήπως εάν αποτύχουν οι συνομιλίες, μήπως στραφούμε προς Ρωσία μεριά. Να έχουν υπ’ όψιν ότι υπάρχουν και άλλοι δρόμοι, εκτός εάν μας τρομοκρατήσουν με το ΝΑΤΟ-μαστίγιο………….

Η πολιτική ηγεσία της παγκόσμιας κυβέρνησης-δικτατορίας, πρέπει να ντρέπεται που έπεσε τόσο χαμηλά να κάνει χρήση της οικονομικής θεωρίας «Εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο».

Οι γύπες δανειστές Κοσμοκράτορες «Νταβατζήδες» ζητούν Κυβέρνηση όλων των πολιτικών παρατάξεων . Αυτή δεν είναι Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας. Είναι Κυβέρνηση Εθνικής προδοσίας. Είναι Κυβέρνηση των δανειστών Κοσμοκρατόρων «Νταβατζήδων», αφού προϋποθέτει συμμετοχή με Ποτάμια-Σαμαράδες-Ντόρες-Βενιζέλους-Φώφες, και όλο αυτό το κακό συναπάντημα του BRUSSELS GROUP, των δανειστών «Νταβατζήδων».

Έφθασε η ώρα του ΟΧΙ. ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ
1.- Το νέο Μνημόνιο, τις κομμένες συντάξεις, τους μισθούς πείνας.
2.- Τη παραμονή της Τρόϊκας, και την ισοπέδωση της οικονομίας μας.
3.- Τη Γερμανοκρατία και την Αμερικανοκρατία των «Νταβατζήδων».
4.- Την αρπαγή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
5.- Τη παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας και Εθνικής Ανεξαρτησίας.
6.- Την ανεργία και τη μετανάστευση των νέων.
7.- Αρνηθείτε τη λαθρομετανάστευση.
8.- Η Ελλάς δεν είναι οικόπεδο κανενός.
Οι διεθνείς Κοσμοκράτορες «Νταβατζήδες» του BRUSSELS-BROTHELS GROUP είναι σε πλήρη δράση.

Ο Παπαδιαμάντης ευγενικά τους ανέφερε, «ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ», ο Σαίξπηρ, τους περιέγραψε ως, «Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ», και ο Νικκολό Μακιαβέλλι ως « Ο ΗΓΕΜΩΝΑΣ».

Σήμερα ο «ΗΓΕΜΩΝΑΣ» είναι ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Δικτατορίας των Επικυρίαρχων «Νταβατζήδων»!!!ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος- Αρθρογράφος E-mail: ant.grypaios@gmail.comπηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ο «φιλέλληνας» αλκοόλας αρνήθηκε τηλεφώνημα του Τσίπρα όταν ο Πούτιν απάντησε άμεσα !

«Ο πρόεδρος της Κομισιόν αρνήθηκε να δεχτεί τηλεφώνημα του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα επειδή η Αθήνα δεν έχει ακόμη αποστείλει τις μεταρρυθμιστικές προτάσεις, όπως είχε δεσμευθεί, με προθεσμία την περασμένη Πέμπτη», μεταδίδει το Reuters.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Έλληνας πρωθυπουργός ζήτησε τηλεφωνική επικοινωνία για τις 11 το πρωί του Σαββάτου (12 ώρα Ελλάδας) με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ωστόσο, ο πρόεδρος τη Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν το δέχθηκε.

Το Reuters αναφέρει ότι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αρνήθηκε να μιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα επειδή δεν υπάρχει πρόοδος στις συζητήσεις και οι προτάσεις, τις οποίες η ελληνική πλευρά υποσχέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ότι θα στείλει την Πέμπτη δεν έχουν φτάσει ακόμη.

«Δεν έχει υπάρξει καμία νέα εξέλιξη, οπότε δεν υπάρχει τίποτα να συζητήσουμε», ανέφερε στο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Η καταστροφή/χρεοκοπία της Ελλάδας έχει ήδη έρθει και δεν είναι οικονομική!

Πολλοί στην Ελλάδα ανησυχούν για μια επερχόμενη οικονομική χρεοκοπία. Η Ελλάδα, όμως, έχει ήδη καταστραφεί και χρεοκοπήσει σε δημογραφικό επίπεδο, αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ενδιαφέρεται από την πολιτική και οικονομική ηγεσία του τόπου. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, εκτός αν η σημερινή συγκυβέρνηση αποφασίσει να αλλάξει και να σώσει την Ελλάδα από τη δημογραφική κατάρρευση.


Προσωπική μας άποψη είναι ότι θα έπρεπε σύσσωμη η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδας μαζί με την ημιαυτόνομη Εκκλησία της Κρήτης και τους Μητροπολίτες των Δωδεκανήσων να συγκαλέσουν ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ συνάντηση για τον τερματισμό του δημογραφικού κατήφορου της χώρας. Αλλά φαίνεται ότι και εδώ επικρατεί «άκρα του τάφου σιωπή» και σιωπηλοί, μοιραίοι,άβουλοι, κοιτάζουμε την θλιβερή δημογραφική εξαφάνιση της χώρας.

Κάνουμε προσωπική έκκληση στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Π. Καμμένο να αναλάβουν προσπάθεια εθνικής σωτηρίας και δημογραφικής ανάκαμψης του Ελληνισμού, γιατί, δυστυχώς, οι προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες έχουν αφήσει πίσω τους ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΡΕΙΠΙΑ, με την άφρονα φορολογική και «κοινωνική» πολιτική που ακολούθησαν σε βάρος των οικογενειών με παιδιά και ειδικότερα εις βάρος των Τρίτεκνων, Πολύτεκνων και Υπερπολύτεκνων Οικογενειών.

Οι αποδείξεις είναι ξεκάθαρες και τα νούμερα μιλάνε μόνα τους :

2008 : Γεννήσεις 118.302 Θάνατοι : 107.979 + 10.323
2009 : Γεννήσεις 117.933 Θάνατοι : 108.316 + 9617
2010 : Γεννήσεις : 114.766 Θάνατοι : 109.084 + 5682
2011 : Γεννήσεις : 106.777 Θάνατοι : 110.729. – 3952
2012 : Γεννήσεις : 100.371 Θάνατοι : 116.670 – 16299
2013: Γεννήσεις : 94.134 Θάνατοι : 111.794 – 17660
2014: Γεννήσεις : 93.280 Θάνατοι : 114.086 – 20806
α΄ 2015 : Γεννήσεις : 22919 Θάνατοι : 36951 -14032 (στοιχεία μέχρι 6 Απριλίου 2015)
24 Απριλίου 2015 , 18 μέρες αργότερα :
Γεννήσεις : 27209 Θάνατοι : 43.060 -15851
8 Μαΐου 2015 , 14 μέρες αργότερα :
Γεννήσεις : 30448 , Θάνατοι : 47607 – 17159Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι από φέτος αρχίζει να μειώνεται ο αριθμός των παιδιών στα νηπιαγωγεία της χώρας, ενώ από του χρόνου αρχίζει η δραματική μείωση των μαθητών στα δημοτικά σχολεία και σε βάθος χρόνου, πολλές περιοχές της χώρας ( κυρίως παραμεθόριες ) δεν θα έχουν νηπιαγωγεία και δημοτικά, λόγω δραματικής μείωσης των μαθητών . Σε 6-7 χρόνια θα κλείσουν πολλά Γυμνάσια ή θα έχουμε μεγάλη μείωση στα τμήματα ή στις τάξεις, ενώ σε 12 χρόνια θα έχει πρόβλημα επάνδρωσης ο ελληνικός στρατός, από σοβαρή έλλειψη στρατευσίμων.

Μεγάλο θα είναι το πρόβλημα και για την Εκκλησία της Ελλάδας, της Κρήτης και τις Μητροπόλεις των Δωδεκανήσων, τα Πατριαρχεία της Κωνσταντινούπολης, των Ιεροσολύμων και της Αλεξάνδρειας, για το Άγιο Όρος και τα μοναστήρια της χώρας και οι ορθόδοξες ιεραποστολές, αφού η δραστική μείωση των γεννήσεων θα προκαλέσει λειψανδρία για την εύρεση ιερέων και μοναχών και στελεχών γενικότερα της Εκκλησίας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το αντιμετωπίσουν σύντομα όλες οι παραμεθόριες περιοχές της χώρας
( Ήπειρος, Μακεδονία, Δυτική Θράκη ) και τα νησιά του Αιγαίου που θα ερημώσουν και θα έχουν γηρασμένο πληθυσμό, που θα αποτελεί «βόμβα» για το ασφαλιστικό της χώρας.

Η Ελλάδα σβήνει και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν συγκινείται, δεν ενδιαφέρεται, δεν ανησυχεί, δεν ακούει τις φωνές αγωνίας μας.

Περιμένουμε την ύστατη αυτή στιγμή την Ιεραρχία της Ελλάδας και το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων που συμμετέχει στη συγκυβέρνηση να βάλουν ως το ΠΡΩΤΟ εθνικό ζήτημα της χώρας, το δημογραφικό.

πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Σε κλοιό επεισοδίων ξεκινά η Σύνοδος των G7 – ΒΙΝΤΕΟ

Διαδηλωτές συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας στο γερμανικό θέρετρο Γκάρμις- Παρτενκίρχεν, καθώς χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν ενάντια στη Σύνοδο της ομάδας των 7 οικονομικά ισχυρότερων χωρών G7 που ξεκινά αύριο σε κοντινό πολυτελές ξενοδοχείο.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση σπρέι πιπεριού όταν μία ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό. Ξέσπασαν συγκρούσεις και τουλάχιστον ένας διαδηλωτής τραυματίστηκε.

Η αστυνομία υπολογίζει τον αριθμό των διαδηλωτών στους 3.600 ανθρώπους ενώ οι διοργανωτές της κινητοποίησης εκτιμούν ότι τουλάχιστον 4.500 άνθρωποι συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις.

Χτυπώντας τύμπανα και ντέφια οι διαδηλωτές φώναζαν το σύνθημα «τούβλο τούβλο, τοίχος σταματήστε την G7 και κάντε το σύστημα να καταρρεύσει».

Στα πανό που κράταγαν οι συμμετέχοντες αναγράφονταν τα συνθήματα «πολεμήστε την G7 και επαναστατήστε» και «G7 πήγαινε στο διάολο! Μου αρέσει ο Πούτιν».

«Διαδηλώνω επειδή οι μεγάλες χρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις ασκούν πολύ μεγάλη επιρροή στην πολιτική» δήλωσε ο Τόμας, 50 ετών, από τη Βαυαρία, ο οποίος είχε ντυθεί με την παραδοσιακή βαυαρική ενδυμασία.

«Η φτώχεια δεν αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά. Είναι άδικο. Θα μπορούσαμε να οργανώσουμε τις οικονομίες μας πολύ καλύτερα για τους λαούς» προσέθεσε ο ίδιος.

Ο Τομ Κλάπερτ, ένας 31χρονος φοιτητής της ιατρικής, επισήμανε από την πλευρά του:

«Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι ξοδεύουν τόσα χρήματα για μία σύνοδο την ώρα που τόσοι πρόσφυγες και άλλοι άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά από την πείνα».

Τουλάχιστον 17.000 Γερμανοί αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί περιμετρικά του χώρου της συνόδου στις βαυαρικές Άλπεις και άλλοι 2.000 Αυστριακοί αστυνομικοί βρίσκονται σε επιφυλακή στα σύνορα.

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ θα υποδεχθεί τους ηγέτες της Βρετανίας, του Καναδά, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ιαπωνίας, των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης αύριο σε μία σύνοδο που αναμένεται να επικεντρωθεί σε θέματα όπως η κλιματική αλλαγή, η μάχη για την αντιμετώπιση των πανδημιών, το Μεσανατολικό και η κρίση στην Ουκρανία.

Πρόκειται για τη δεύτερη σύνοδο που θα διεξαχθεί χωρίς τη συμμετοχή της Ρωσίας, που αποκλείστηκε από την G8 πέρυσι μετά την προσάρτηση της Κριμαίας.

Ο 71χρονος Ράινερ που φορούσε ένα κόκκινο μπλουζάκι που έγραφε «υποστηρικτής του Πούτιν» υποστήριξε ότι να αποκλείουν τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν θα έχει ως αποτέλεσμα την κλιμάκωση της βίας στην ανατολική Ουκρανία.

Δείτε το βίντεο       www.enikos.gr


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα 1-3

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 την Γιουβέντους στον τελικό του Βερολίνου και κατέκτησε το Champions League για 5η φορά στην ιστορία της και 4η στα τελευταία 10 χρόνια! Ράκιτιτς, Σουάρες & Νεϊμάρ τα γκολ, είχε ισοφαρίσει ο Μοράτα (videos)

Η Μπαρτσελόνα είναι η κυρίαρχος της Ευρώπης, καθώς κατέκτησε το Champions League 2014-1015, νικώντας με 3-1 την Γιουβέντους στον τελικό του Βερολίνου.
ADVERTISEMENT

Οι Καταλανοί ήταν καλύτεροι και δίκαια έκαναν στο τρεμπλ, έτσι έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία που για δεύτερη φορά καταφέρνει σε μία χρονιά να πάρει πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωπαϊκό (2009 το πρώτο τρεμπλ).

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε άνοιξε το σκορ στο 4' με τον Ράκιτιτς, όμως απάντησε ο Μοράτα στο 55', για να δώσει ξανά προβάδισμα στους "μπλαουγκράνα" ο Λουίς Σουάρες στο 68', μαζί και το τρόπαιο, ενώ στο 97' ο Νεϊμάρ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Αυτή είναι η 5η φορά στην ιστορία της Μπαρτσελόνα που αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Ευρώπης και φτάνει σε κατακτήσεις τις Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου, ενώ πρώτη είναι η Ρεάλ Μαδρίτης με 10 και 2η η Μίλαν με 7.


  Έχει μάλιστα κατακτήσει 4 τρόπαια στα τελευταία χρόνια (!), έχοντας 4 συνεχόμενους νικηφόρους τελικούς, ενώ η Γιουβέντους έχει 4 συνεχόμενους χαμένους και συνολικά 6 χαμένους τελικούς, τους περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα.

Όσον αφορά στο Νεϊμάρ, σκοράροντας στο 97' έφτασε τα 10 γκολ στην διοργάνωση και έτσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ μαζί με Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Μπουφόν ήταν ο καλύτερος της "Γιούβε", ενώ ο Πίρλο δεν ήταν εαυτός του και μετά το σφύριγμα πλάνταξε στο κλάμα. Κορυφαίος της αναμέτρησης ψηφίστηκε ο Αντρές Ινιέστα, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Τσάβι που έπαιξε για τελευταία φορά με τους "μπλαουγκράνα", φτάνοντας τις 151 συμμετοχές στο CL (πρώτος, ξεπέρασε ξανά τον Κασίγιας).


 


 
 


 

 

Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα 1-3


Σκόρερς: 55' Μοράτα / 4' Ράκιτιτς, 68' Λουίς Σουάρες, 97' Νεϊμάρ
Γήπεδο: "Ολίμπιασταντιον", Βερολίνο
Διαιτητής: Τζιουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Εβρά (89' Κομάν), Πίρλο, Μαρκίζιο, Πογκμπά, Βιδάλ (79' Ρομπέρτο Περέιρα), Τέβες, Μοράτα (85' Γιορέντε).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (91' Ματιέ), Ινιέστα (78' Τσάβι), Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες (96' Πέδρο).

*στον πάγκο της Γιουβέντους έμειναν οι: Στοράρι, Ογκμπόνα, Παντοΐν, Στουράρο
**στον πάγκο της Μπαρτσελόνα έμειναν: Μπράβο, Μπάρτρα, Αντριάνο, Ραφίνια

πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Καταρρέουν τα ασφαλιστικά ταμεία μειώνονται οι εισφορές αυξάνονται οι συνταξιούχοι

Σε ελλείμματα που αγγίζουν επικίνδυνα τα εκτιμώμενα ετήσια επίπεδα, «βούλιαξαν» τα ασφαλιστικά ταμεία πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάμηνο, δυσχεραίνοντας τη διαπραγματευτική θέση της Αθήνας στο πεδίο μάχης για το Ασφαλιστικό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το ΓΛΚ, οι Οργανισμοί Κοινωνικής Ασφάλισης είχαν πρωτογενές έλλειμμα 738 εκατ. ευρώ στο τέλος Απριλίου, έναντι πλεονάσματος 438 εκατ. ευρώ στην αντίστοιχη περσινή περίοδο, κάτι που σημαίνει πρακτικά ότι τα Ταμεία έκαναν μια «βουτιά» 1,176 δισ ευρώ!

Σημειώνεται ότι με βάση τον Προϋπολογισμό, στο σύνολο του 2015 προβλέπεται έλλειμμα 968 εκατ. ευρώ.

Τις πταίει για την κατάσταση; Αν και οι δαπάνες είναι περίπου 500 εκατ. ευρώ χαμηλότερες από πέρσι, αυτό δεν φτάνει για να απορροφήσει την απίστευτη απώλεια εσόδων. Και δεν είναι μόνο οι μικρότερες κατά 1 δισ. ευρώ επιχορηγήσεις από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, είναι και οι απώλειες από τις ασφαλιστικές εισφορές, που «βούλιαξαν» στα 5,210 δισ. ευρώ από 6,103 δισ. ευρώ, κυρίως λόγω της μείωσης των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών, καθώς η μείωση των σχετικών κρατήσεων δεν αντισταθμίστηκε από άλλες πηγές, όπως διαβεβαίωναν υπηρεσιακοί και κυβερνητικοί παράγοντες όταν ψηφίζονταν οι σχετικές διατάξεις.

Ως εκ τούτου δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το ότι τα χρέη των Ασφαλιστικών Ταμείων προς τους ιδιώτες έχουν εκτιναχθεί στα 2,165 δισ. ευρώ, καλύπτοντας το 50% των οφειλών του Δημοσίου απέναντι στους προμηθευτές του! Από αυτά τα 1,515 δισ. ευρώ βαραίνουν τον ΕΟΠΥΥ, ενώ άλλα 400 εκατ. ευρώ είναι τα χρωστούμενα εφάπαξ από το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων.

πηγη

 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Συνελήφθη για «λάδωμα» εκπαιδευτής σχολής οδηγών

Στη σύλληψη εκπαιδευτή σχολής υποψηφίων οδηγών, ο οποίος απαίτησε χρήματα από πελάτη, ισχυριζόμενος ότι προορίζεται για χρηματισμό των εξεταστών, προχώρησε η αστυνομία.

H διερεύνηση της υπόθεσης από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία 24χρονου υποψηφίου για απόκτηση άδειας οδήγησης, σύμφωνα με την οποία ο 42χρονος εκπαιδευτής απαιτούσε το ποσό των 120 ευρώ, ισχυριζόμενος ότι προορίζεται για χρηματισμό των εξεταστών.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση που έγινε στο Χολαργό Αττικής, λίγο πριν από την πρακτική εξέτασή του, ο 24χρονος παρέδωσε στον 42χρονο το προσημειωμένο ποσό. Τότε αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, που επιτηρούσαν το χώρο, επενέβησαν άμεσα και συνέλαβαν τον εκπαιδευτή, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο ποσό.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!