EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

ΣΔΟΕ σε βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ: Αν δεν πληρώσεις το πρόστιμο… πας μέσα για ξέπλυμα!

Η ιστορία έχει γίνει γνωστή εδώ και αρκετό καιρό. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που κατέχει κορυφαία πολιτειακή θέση κατηγορείται για φοροδιαφυγή και του ζητείται να πληρώσει ένα σημαντικό ποσό ως πρόστιμο για αδήλωτα εισοδήματά του.

Επίσης είναι γνωστό ότι προσπαθεί να αποφύγει με δικαστικές προσφυγές να πληρώσει το πρόστιμο. Κι όμως τώρα του ήρθε ένα τελεσίγραφο από το ΣΔΟΕ: Ή πληρώνεις έως το τέλος Ιουνίου ή στου ασκείται ποινική δίωξη για ξέπλυμα.

Ο οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου έστειλε έγγραφο στον εν λόγω πολιτικό και τον καλεί ως τις 30 Ιουνίου να πληρώσει 400.000 ευρώ ως πρόστιμο για ποσό 1 εκατ. ευρώ που δεν είχε δηλώσει. Αν ως το τέλος του μήνα ο εν λόγω πολιτικός δεν πληρώσει το πρόστιμο, τότε θα ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του (και με την κατηγορία του ξεπλύματος μαύρου χρήματος) και η υπόθεση θα διαβιβαστεί στη Βουλή ώστε να ζητηθεί η άρση της ασυλίας του.

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται, αφού ο εν λόγω πολιτικός δεν πλήρωνε το πρόστιμο ως τώρα λέγοντας ότι περιμένει μια απόφαση του Διοικητικού Εφετείου όπου προσέφυγε με την οποία ζητούσε ακύρωση του προστίμου, πλην όμως η υπόθεση έχει αναβληθεί.πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΑΝΑΛΥΣΗ – ΣΟΚ ΑΠΟ STRATFOR για τις καταθέσεις σε όλη την Ε.Ε.: «Αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει….»

Μία μεσοπρόθεσμη ανάλυση για τις επιλογές της Ελλάδας και των εταίρων στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης και στην οριστική λύση του ελληνικού προβλήματος πραγματοποιεί το αμερικανικό think tank Stratfor, μία ημέρα μετά την Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης στην οποία παρουσιάστηκαν οι ελληνικές προτάσεις και προγραμματίστηκε έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup την Τετάρτη.

Σύμφωνα με το αμερικανικό think tank η οικονομική κρίση της Ελλάδας έχει πολιτικές και οικονομικές συνέπειες για όλη την Ευρώπη. Εκείνο για το οποίο μπορούν να ελπίζουν Ελλάδα και δανειστές είναι να πετύχουν μία προσωρινή συμφωνία έτσι ώστε να αποφευχθεί η ελληνική χρεοκοπία και να κερδίσει χρόνο για τις διαπραγματεύσεις ενώ επισημαίνεται ότι ο κίνδυνος Grexit παραμένει. Ένα ενδεχόμενο Grexit μάλιστα μπορεί να επηρεάσει τις παγκόσμιες αγορές και ταυτόχρονα θα προκαλέσει διάβρωση στην εμπιστοσύνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για να αποτύχει η Ελλάδα και να οδηγηθεί σε άτακτη χρεοκοπία και Grexit θα πρέπει να αποτύχει σε μία σειρά από μέτωπα, αναφέρει το Stratfor. Το πρώτο είναι η αποπληρωμή του χρέους προς το ΔΝΤ με την προθεσμία να λήγει στις 30 Ιουνίου. Το δεύτερο είναι η αποτυχία συμφωνίας με τους εταίρους στις αρχές Ιουλίου και εν συνεχεία να μην αποπληρώσει τα χρέη προς την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Σε περίπτωση που η κυβέρνηση αποτύχει και στα δύο παραπάνω μέτωπα, οι ελληνικές τράπεζες θα σταματήσουν να αντλούν ρευστότητα από την ΕΚΤ με αποτέλεσμα οι καταθέτες να πανικοβληθούν και η Αθήνα να αναγκαστεί να τυπώσει ένα είδος νομίσματος.

Το επόμενο βήμα θα είναι να ανασταλεί η συμμετοχή της ή να αποβληθεί από την Ευρωζώνη οριστικά. Σύμφωνα με το Stratfor ανεξαρτήτως της διαδικασίας, ο παρονομαστής θα είναι κοινός. Η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Το γεγονός αυτό θα έχει τραυματικά αποτελέσματα για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αμέσως μετά το Grexit, οι καταθέτες θα απέσυραν τις αποταμιεύσεις τους από άλλα πιθανά ευάλωτα μέλη της Ευρωζώνης, όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία ενώ αυτές οι χώρες επίσης δεν θα ανταποκριθούν στις πληρωμές τους. Με τη σειρά τους οι επενδυτές θα στραφούν σε πιο ισχυρά ομόλογα κρατών όπως η Γερμανία, η Ολλανδία και η Αυστρία, κάνοντας έτσι δυσκολότερη την εξεύρεση χρηματοδότησης για τις χώρες της περιφέρειας.

Το αμερικανικό think tank καταλήγει ότι ένα Grexit θα μπορούσε να αναστήσει τις ανησυχίες για την οικονομική κατάσταση της Μεσογειακής Ευρώπης.
πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, Ω «ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ» ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Τελικά ο φόβος και ο τρόμος της πιθανής μας αποπομπής από την «ευλογημένη» Ευρωπαϊκή Ένωση δεν επαληθεύτηκε. Όλοι και όλα συνέβαλλαν για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ, άσχετα αν οι κάτοικοι αυτής της χώρας δεν θα έχουν το δικαίωμα να κρατούν στα χέρια τους το… θαυματουργικό και… ιαματικό αυτό νόμισμα!

Μένουμε στο ευρώ και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι, άσχετο αν αύριο μας πάρουν τα σπίτια, άσχετο αν αύριο τα νησιά μας δεν θα τα ελέγχουμε εμείς αλλά οι Γερμανοί προύχοντες που θα τους σερβίρουμε τις μπύρες τους σαν τα υπάκουα γκαρσόνια τους.

Μένουμε στο ευρώ άσχετα αν αύριο θα κλείσουν και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις καθώς δεν θα μπορούν να αντεπεξέλθουν στους νέους βαρείς φόρους και η ανεργία θα εκτιναχτεί σε δυσθεώρητα ύψη, ενώ οι δρόμοι μας θα έχουν γεμίσει απελπισμένους στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.

Μένουμε επιτέλους στην Ευρωζώνη και κρατάμε το πολύτιμο αυτό ευρώ άσχετα αν θα λεηλατήσει ότι έχει απομείνει από την καταστραμμένη οικονομία, άσχετο αν τα γειτονικά μας κράτη θα γελούν μαζί μας καθώς οι τιμές μας θα στέλνουν όλους στην γειτονική Τουρκία και εμείς θα κοιτάμε τα άδεια ξενοδοχεία μας πριν και αυτά βάλουν λουκέτο.

Μένουμε στην Ευρώπη και κρατάμε το ευρώ, άσχετο αν οι τράπεζες θα λειτουργούν καθημερινά και θα είναι γεμάτες από το νόμισμα αυτό αλλά κανείς δεν θα μπορεί να το πλησιάσει. Δεν πειράζει! Θα το κοιτάζουμε από τις βιτρίνες των τραπεζών καθώς θα το φιγουράρουν σε περίοπτη θέση γιατί η Ελλάδα κατέφερε να παραμείνει στην Ευρωζώνη.

Μένουμε στο ευρώ άσχετο αν η ελληνική κοινωνία διαλυμένη με οικογένειες που θα έχουν σπαραχτεί από το οικονομικό τους αδιέξοδο, με τα παιδιά μας να μην έχουν δάσκαλους και σχολεία, με τα νοσοκομεία να είναι χωρίς γιατρούς και νοσοκόμες. Μα δεν πειράζει, θα έχουμε ευρώ!

Μένουμε στην Ευρωζώνη. Τι ευτυχισμένος λαός είναι αυτό ο ελληνικός! Το καλύτερο παιδί της Γερμανίας! Λαός που διαδηλώνει για να παραμείνει κλοτσοσκούφι των Μερκελ και Σόιμπλε, για να συνεχιστεί και να αυξηθεί και άλλο η λιτότητα, για να πεθαίνουν οι συνταξιούχοι του στους δρόμους αβοήθητοι, για να ξεχάσουμε την γλώσσα, την θρησκεία και την ίδια μας την ταυτότητα.

Μένουμε στη Ευρωζώνη! Ζήτω η Ελλάδα που κάποτε υπήρχε σε αυτό το σημείο του πλανήτη αλλά λόγω της… «πεφωτισμένης» ηγεσίας της φωτίστηκε τόσο πολύ που τυφλώθηκε και κατακρημνίστηκε στα τάρταρα της ματαιοδοξίας της. Όλοι μαζί, προδότες και λαοπλάνοι στο ίδιο άρμα του ευρωπαϊκού θριάμβου.

Μένουμε στο Ευρώ! Ζήτω η ευρωλιγούρηδες του ελληνικού ολοκαυτώματος!

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
 πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ποια αλλαντικά ανακάλεσε ο ΕΦΕΤ

Την ύπαρξη του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp διαπίστωσε ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, μετά τη διενέργεια δειγματοληψίας σε αλλαντικά και σε συνεργασία με το Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας.

Όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «λουκάνικο χωριάτικο Si νωπό», βάρους 0,310 Kg, με αριθμό παρτίδας 201505180021, ημερομηνία παραγωγής 18-05-2015, ημερομηνία λήξης 27-06-2015, το οποίο παράγεται από την εταιρεία «Γκασνάκης Γ. Αντώνιος», που εδρεύει στo Καμποχώρι Ημαθίας.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση – απόσυρση του συνόλου του εν λόγω προϊόντος από την εταιρία και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.πηγηΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Αναστέλλει μονομερώς το «Δουβλίνο 2» η Ουγγαρία

Τη συμμετοχή της στην ευρωπαϊκή συμφωνία για το άσυλο (Δουβλίνο 2) έπαψε προσωρινά η Ουγγαρία.  

Η απόφαση της δεξιάς κυβέρνησης του Βίκτορ Ορμπάν σημαίνει ότι η χώρα δεν θα δέχεται τον επαναπατρισμό προσφύγων και μεταναστών από άλλες χώρες της Ε.Ε., εάν αποδειχθεί ότι η Ουγγαρία ήταν η πρώτη χώρα της Ένωσης στην οποία εισήλθαν οι αιτούμενοι ασύλου. 

Η κυβέρνηση της χώρας, τονίζει ότι δεν έχει πλέον τη δυνατότητα φιλοξενίας άλλων μεταναστών και θα επανέλθει στην εφαρμογή της ευρωπαϊκής συμφωνίας όταν θα έχει εκ νέου τη δυνατότητα φιλοξενίας επιπλέον μεταναστών και προσφύγων


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Πήρε φωτιά το Αιγαίο…Ο κακός χαμός με 26 μαχητικά στον αέρα ,εν μέσω «ΜΟΕ»!

Ανάθεμα τα ΜΟE τους που κάποιοι υπέγραψαν για το θεαθήναι και τίποτε περισσότερο ,μας αρέσει που ο Καμμένος συζητάει για επέκταση των  ΜΟΕ Μέτρων οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με τους Τούρκους και κάποιοι άλλοι στο (ΥΠΕΞ βλέπε Κοτζιάς) επιθυμεί μέτρα ΜΟΕ με Aλβανούς και Σκοπιανούς  στα Βόρεια σύνορα !

Πάντως οι ημέρες είναι γκαστρωμένες και κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς θα βγει…Τα πράγματα στο 
Αιγαίο δεν πάνε καλά και οι Τούρκοι εκμεταλλεύτηκαν την Νατοϊκή άσκηση που εξελίσσονταν  ανατολικά του Καστελόριζου για να εισβάλουν στο Αιγαίο !

f-16-emploki

Σχεδιασμένη η εισβολή των Τούρκικων Μαχητικών με  δύο ζεύγη οπλισμένα απο Βορρά και Νότο απο το πρωί με το Τούρκικο ζεύγος  των F-16 να αρνείται να βγεί   Νότια της Ρόδου απο το Ελληνικό FIR και να επακολουθεί εμπλοκή !

Ελληνικά μαχητικά απογειώθηκαν απο τρία πολεμικά αεροδρόμια για να αναχαιτίσουν  Τα Τούρκικα που έμπαιναν Οκτάδες ,εξάδες και κατά ζεύγη Οπλισμένων Μαχητικών απο παντού !

Υποτίθεται οτι είναι ήδη σε ισχύ όπως προαναφέρουμε το Μορατόριομ απαγόρευσης πτήσεων λόγω καλοκαιριού και λόγω Τουρισμού !

Πάντως Στρατιωτικοί αναλυτές έδειχναν προβληματισμένοι από την Τουρκική μεγάλη κινητοποίηση άν και δεν  πέταξε μαζί τους το Αμερικάνικο  Ιπτάμενο radar που θα δικαιολογούσε  Νατοϊκή Άσκηση …

Δεν αποκλείεται πα υπάρχει σχέδιο πίεσης της Ελλάδος απο τα Ανατολικά ίσως και το επιχειρούμενο άνοιγμα στη Ρωσία !!..Αυτά πάντως μεταφέρονται με επιφύλαξη !

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :    4 (2 α/φ & 2 α/φ & 6 α/φ & 8 α/φ) 
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :    2 (Ε/Π)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :    20
 
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :    4 (2 χ 2 α/φ)  
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :    5 
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :    2
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :    1 
ΠΕΡΙΟΧΗ               :  ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ 
 
Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
πηγη
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Δεμένα τα πλοία την Τρίτη 30 Ιουνίου – 24ωρη προειδοποιητική απεργία της ΠΝΟ

Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία την Τρίτη 30 Ιουνίου, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία προκήρυξε με ανακοίνωσή της σήμερα προειδοποιητική πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική επέκτασης και κλιμάκωσης.

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η ΠΝΟ κάνει λόγο για κατάφωρη παραβίαση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας των ναυτικών από ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες, με σιωπηρή, όπως μάλιστα τονίζει, ανοχή των λιμενικών αρχών.

Τα ναυτεργατικά σωματεία που συμμετείχαν στη σημερινή συνεδρίαση της ΠΝΟ, ζήτησαν την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στην ακτοπλοΐα (οι συμβάσεις έχουν λήξει στις 31/12/2014), αλλά κυρίως την εφαρμογή των ήδη υφισταμένων που όπως ανέφεραν σε πολλές περιπτώσεις παραβιάζονται.

Για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας που έληξαν, ανέφεραν ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να ανανεωθούν, αλλά πρόσθεσαν επίσης ότι εφόσον τα συμβαλλόμενα μέρη (ακτοπλόοι-ναυτικοί) εξακολουθούν και τις εφαρμόζουν, ισχύουν οι ίδιοι όροι και προϋποθέσεις των υφιστάμενων.

Ωστόσο, όπως κατήγγειλαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΝΟ, δεν μπορεί ναυτικοί με ειδικότητα μηχανικού να εργάζονται 15 ώρες στο πλοίο για την εξαγωγή εμβόλων μηχανής και να μη δίδονται οι επιπλέον ώρες.

Ανέφεραν, επίσης, ότι ενώ είναι στην αρμοδιότητα των λιμενικών είναι να ελέγχουν στο λογιστήριο του πλοίου αν έχουν πληρωθεί όλα τα μέλη του πληρώματος βάσει των συμβάσεων που έχουν υπογραφεί, σε καμία περίπτωση δεν γίνονται τέτοιου είδους έλεγχοι.

Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι η μη πληρωμή των δεδουλευμένων στα πληρώματα ορισμένων εταιρειών συνεχίζεται, η ανεργία έχει ξεπεράσει το 50%, ενώ θέτει θέμα «μαύρης» ανασφάλιστης εργασίας, αλλά και ασφάλειας των ίδιων των πλοίων και των επιβατών από τις αλλεπάλληλες μειώσεις των οργανικών συνθέσεων.

Προσθέτει, επίσης, ότι η υποβάθμιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ναυτικών συνεχίζεται, υπογραμμίζοντας ότι η εφοπλιστική πλευρά και το υπουργείο Ναυτιλίας δεν έχουν προβεί έως τώρα σε καμία ενέργεια για την επίλυση έστω και ενός εκ των προβλημάτων που ταλανίζουν τον κλάδο, παρά τις εκάστοτε διαβεβαιώσεις ότι όλα θα «τακτοποιηθούν».

Η ΠΝΟ μιλά και για επερχόμενη χιονοστιβάδα αντεργατικών μέτρων και πολιτικών από τις απαιτήσεις των δανειστών που μόλις χθες ανακοινώθηκαν.

Η απεργία των ναυτικών, αναμένεται να ξεκινήσει από τις 00:01 της Τρίτης 30 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.


πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Όλοι οι φόροι – Τι έχουμε να πληρώσουμε και πότε

Όχι απλά δεν μειώθηκαν οι φόροι, αλλά αυξήθηκαν κατά πολύ. Δεν θα είναι μπόνο οι επιβαρύνσεις μέσω του ΦΠΑ στα προϊόντα, στους άμεσους φόρους είτε με την εισφορά αλληλεγγύης, είτε με άλλους φόρους εφέτος θα πληρώσουμε επιπλέον 2,7 δισ ευρώ. Συνολικά το κράτους θα εισπράξεις από φόρους 13,7 δισ.

Από Σεπτέμβρη οι πολίτες και αφού έχουν δώσει μέσα στο καλοκαίρι την πρώτη δόση για το εισόδημά τους θα πρέπει να υπολογίζουν ότι πρέπει να πληρώσουν την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ, τη δεύτερη δόση για τον φόρο εισοδήματος, τη δόση για τη ρύθμιση (εάν έχουν ενταχθεί) ενώ θα αρχίσει να μετρά η επιπλέον επιβάρυνση μέσω της εισφοράς αλληλεγγύης για όσους έχουν εισόδημα από 30.000 ευρώ και πάνω και μάλιστα αναδρομικά από 1/1/2015.

Τον Δεκέμβρη και εκτός απ” όλα τα παραπάνω θα προστεθούν και τα τέλη κυκλοφορίας.

Καθ” όλη τη διάρκεια του έτους βέβαια θα πρέπει όλοι μας να υπολογίσουμε ότι από δω και πέρα και με βάση τη νέα συμφωνία με τους δανειστές που προβλέπει αυξήσεις στον ΦΠΑ θα πληρώνουμε επιπλέον 8,8% για την αγορά βασικών προϊόντων ή εισιτηρίων, ενώ οι νησιώτες θα πρέπει να υπολογίσουν ότι αυτή η τελευταία αύξηση θα για εκείνους θα είναι της τάξης του 12,8% καθώς καταργείται η μείωση 30%.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Καλούσης: Πρωτόδικα 20 χρόνια, Εφετείο 12 και τελικά αποφυλακίστηκε… σήμερα

Με διαδικασίες που μόνο οι την Νομική Επιστήμη θεράποντες «κατανοούν», ελεύθερος αφέθηκε σήμερα ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του παραδικαστικού κυκλώματος ο πρώην πρόεδρος Πρωτοδικών Ευάγγελος Καλούσης, έχοντας εκτίσει μόνο ένα μικρό μέρος της ποινής του.

Αρχικά ο αμαρτωλός δικαστής, γνωστός και από την… «ιδιορρυθμία» του να μετρά τις κοπέλες που «επέλεγε» με τη μεζούρα, τον Ιούλιο του 2008 είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη 20 ετών και δύο μηνών χωρίς αναστολή για παθητική δωροδοκία, νομιμοποίηση εσόδων και άλλα αδικήματα σχετικά με ποινικές υποθέσεις που χειριζόταν μαζί με την πρώην ανακρίτρια Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια.

Τον Δεκέμβριο του 2010 καταδικάστηκε από το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών σε κάθειρξη 12 ετών για τη συμμετοχή του στο «παραδικαστικό κύκλωμα».

Σήμερα, ο Ευάγγελος Καλούσης πέρασε κανονικά την έξοδο των Φυλακών Χαλκίδος μετά από σχετική εντολή του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, μετά από υπολογισμούς για συγχώνευση των ποινών του.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!