EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015

Η δύναμη της αυτοπεποίθησης!

Αυτοπεποίθηση σημαίνει δυνατή προσωπικότητα, γνώση και αξιολόγηση των προσωπικών ικανοτήτων, αποδοχή του «είναι» και αξιοποίηση του «φαίνεσθαι».

Με την  αυτοπεποίθηση σας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσετε τη ζωή σας με δυναμισμό και τόλμη. Τι μπορείτε να καταφέρετε με την απόκτηση της αυτοπεποίθησης;

Μπορείτε:

Να κάνετε κριτική στον εαυτό σας.
Να πιστέψετε στις ικανότητές σας.
Να προσελκύσετε κόσμο χάρη στο δυναμισμό που σας χαρακτηρίζει.
Να μην εξαρτάστε από κανέναν.
Να τολμήσετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας.
Να νιώσετε ανεξάρτητοι και δυνατοί.
Να γίνετε δημιουργικοί.
Να δείχνετε πιο όμορφοι.
Να είστε ευτυχισμένοι, γεμάτοι και αισιόδοξοι.

Πώς θα την αποκτήσετε;

Η αυτοπεποίθηση δεν είναι κάποιο χαρακτηριστικό με το οποίο γεννιέται κανείς, αλλά αντίθετα δημιουργείται και αποκτάται κατά τη διάρκεια της ζωής και μετά από αυτοκριτική και αυτοσεβασμό.

Βρείτε τα δυνατά σας σημεία.
Κάντε κριτική και σεβαστείτε τις ικανότητες και τα θέλω σας.
Νιώστε ασφαλείς είτε σε κοινωνικό είτε σε ατομικό επίπεδο.
Φροντίστε το σώμα και την εμφάνισή σας σε καθημερινή βάση.
Φορέστε ρούχα με τα οποία νιώθετε άνετα.
Σκεφθείτε τα καλά στοιχεία της προσωπικότητάς σας.
Ζήστε έντονα την κάθε στιγμή.
Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας.
Αθληθείτε.
Διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας.
Εστιάστε στην καριέρα και στην επαγγελματική σας ανέλιξη.
Δείξτε ευγνωμοσύνη για όσα ήδη έχετε.


post4life.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Αφαίρεσαν την γενοκτονία των Ποντίων από τα βιβλία

Σάλο έφερε η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να αφαιρέσει από την εξεταστέα ύλη των πανελλαδικά εξεταστέων μαθημάτων της Γ Λυκείου για την  σχολική περίοδο 2015-2016, του κεφαλαίου «Ο παρευξείνιος ελληνισμός κατά το 19ο και 20ο αιώνα», το οποίο κάνει λόγο για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία στις 25 Ιουνίου 2015 προέβη σε επιστολή προς το υπουργείο παιδείας διαμαρτυρόμενη για τη συγκεκριμένη κίνηση χωρίς να λάβει μια ουσιαστική απάντηση, οξύνοντας τα πνεύματα.

Σε συνέχεια της πρώτης της επιστολής, Παμποντιακή Ομοσπονδία, έστειλε την ακόλουθη επιστολή ζητώντας συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό και Υφυπουργό σχετικά με το ζήτημα:

«Σε συνέχεια της από 25-6-2015 με αριθμ. πρωτ. 7149 επιστολής διαμαρτυρίας μας για την απαλειφή από την εξεταστέα ύλη των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ’ τάξης Λυκείου για το σχολικό έτος 2015-2016 του κεφαλαίου «Ο παραευξείνιος ελληνισμός κατά το 19ο και 20ο αιώνα», και ουσιαστικά της όποιας αναφοράς στην Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού επαγόμαστε τα εξής:

Λαμβάνοντας την με αριθμ. πρωτ. 115909/Δ2 από 17-7-2015 επιστολή απάντηση σας εξεπλάγημεν από το περιεχόμενο αυτής. Σας δώσαμε σε κάποιο σημείο της επιστολής μας την εντύπωση πως επιθυμούμε να μας γνωστοποιήσετε την Υπουργική Απόφαση, δυνάμει της οποίας έγινε ο καθορισμός της διδακτέας-εξεταστέας ύλης, και το ΦΕΚ στο οποία αυτή δημοσιεύθηκε;

Καμία απάντηση δεν δίνετε στην ουσία του προβληματισμού μας και στο αιτητικό της επιστολής μας.

Διαπιστώνουμε μια προσπάθεια να δώσετε έμφαση στο νομότυπο της διαδικάσιας, ωστόσο ακόμη και εδώ είστε έκθετοι κύριοι καθώς η απόφαση που επικαλείστε ήρθε σε πλήρη αντίθεση με τον καθ’ ύλην αρμόδιο φορέα (Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής) (σχετικό απόσπασμα πρακτικού 31, της 26-5-2015). Θεωρείτε πως ο συγκεκριμένος τρόπος λειτουργίας του Υπουργείου σας συνάδει με τις δημοκρατικές διαδικασίες που ευαγγελίζεστε, όταν ο υπουργός αποφασίζει αντίθετα από την εισήγηση του καθ’ύλην αρμοδίου φορέα και χώρις να λαμβάνει υπόψιν τους κοινωνικούς φορείς που διατυπώνουν τους προβληματισμούς τους;

Ως εκ τούτου και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας υποβάλουμε εκ νέου το αίτημα μας . Απαιτούμε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την επαναφορά του κεφαλαίου «Ο παραευξείνιος ελληνισμός κατά το 19ο και 20ο αιώνα», του μοναδικού κεφαλαίου στο οποίο αναφέρεται η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Ζητούμε απάντηση στο ερώτημα, ποία σκοπιμότητα υπαγόρευσε αυτή σας την απόφαση;

Βρισκόμαστε στην διάθεση σας και αιτούμαστε ακροάσεως από τον αρμόδιο υπουργό και υφυπουργό.»
 

πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Όλα τα μεγάλα ΣΚΑΝΔΑΛΑ έχουν γερμανική υπογραφή…

Του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Η γενική εντύπωση που κυριαρχεί παγκοσμίως για την Ελλάδα ακόμα και σήμερα που έχει κοπάσει κάπως ο επικοινωνιακός πόλεμος της Δύσης, είναι πως πρόκειται για ένα διεφθαρμένο κράτος, το οποίο προκαλεί συνεχώς προβλήματα. Επίσης κυριαρχεί η αίσθηση πως οι Έλληνες σαν λαός είναι τεμπέληδες, φοροφυγάδες και λαμόγια.

Προσωπικά δεν συμμερίζομαι με τίποτα την συγκεκριμένη προπαγάνδα, η οποία στο εσωτερικό της χώρας προωθείται με διαφορετική ρητορική… Ότι τάχα μου όλοι μας είμαστε συμμέτοχοι στο πάρτι της μεταπολίτευσης… Έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν διαπίστωσα ότι οι «Ευρωπαίοι πολίτες» είναι πιο εργατικοί ή πιο έντιμοι από τους Έλληνες… Θεωρώ ότι όλοι περίπου στο ίδιο καζάνι βράζουμε… Διαφθορά υπάρχει παντού. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η μεγαλύτερη «κατοικοεδρεύει» στην γραφειοκρατία των Βρυξελλών… Και ακόμα μεγαλύτερη στην οικονομική ελίτ του Βερολίνου… Τα παραδείγματα είναι πολλά… Άλλωστε στην Ελλάδα όλα τα μεγάλα ΣΚΑΝΔΑΛΑ έχουν γερμανική υπογραφή… Ή στην καλύτερη περίπτωση «γερμανοτραφή»…

Πάντα θ’ αποτελεί μυστήριο πως μια χώρα σαν την Ελλάδα, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «η Γη της Επαγγελίας», με τόσο εξωστρεφείς πολίτες, βρέθηκε σε μία τόσο δύσκολη κατάσταση.
Έχω διαβάσει εκατοντάδες άρθρα που λένε πως οι κυβερνήσεις μας ήταν οι πλέον διεφθαρμένες. Προσωπικά πιστεύω πως οι πολίτες μιας χώρας είναι υπεύθυνοι για τις κυβερνήσεις που εκλέγουν. Από τη στιγμή που πάντα κάποιοι κερδίζουν από τη διαφθορά, αυτοί δεν είναι ΜΟΝΟ οι κυβερνήτες.. Έχω την αίσθηση ότι μάλλον οι Έλληνες, βολευτήκαμε με όσα συνέβαιναν.

Είναι αλήθεια ότι η οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόμασταν πριν την κρίση ήταν μία φούσκα. Παραήταν καλό για να ήταν αληθινό. Ενδεχομένως να έχει δίκιο ο Σόιμπλε που έλεγε πως ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητες μας… Βέβαια το γεράκι του Βερολίνου, λέει την μισή αλήθεια… Και η Γερμανία και η Ολλανδία και το Βέλγιο και του Λουξεμβούργο, ζουν πολύ πάνω από τις δυνατότητες τους…

Το να περιμένεις να αποδώσει οικονομική ανάπτυξη με δανεικά, είναι σα να περιμένεις βαρυποινίτη να βγει από τη φυλακή και να γίνει καλόγερος… Το να ακούς τους πολιτικούς να λένε ότι θέλουν οικονομική ανάπτυξη είναι σαν να ακούς κορίτσια σε καλλιστεία ότι θέλουν παγκόσμια ειρήνη.

Η Ελλάδα δυστυχώς είναι μία χώρα που η εντιμότητα και η συνέπεια δεν αναγνωρίζονται. Δεν υπάρχει χειρότερο αίσθημα από την αδικία που αισθάνεται εκείνος που πληρώνει φόρους, να βλέπει εκείνους που φοροδιαφεύγουν, όχι μόνο να μην τιμωρούνται, αλλά και να επιβραβεύονται. Όσο τίμιος και να είσαι, κάποια στιγμή νοιώθεις ότι είσαι το κορόιδο της δεκαετίας…

Την Ελλάδα για πολλούς και διάφορους λόγους κάποιοι «ισχυροί» την θέλουν αποδυναμωμένη… Μια αποικία χρέους… Γι’ αυτό και προέκυψε όλη αυτή η φούσκα της οικονομικής κρίσης… Στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, οι Έλληνες έχουμε μασήσει αρκετό κουτόχορτο… Εντυπωσιαστήκαμε από πολλές φούσκες… Χρηματιστήριο, Ολυμπιακοί Αγώνες, μεγάλα έργα κλπ κλπ. Μέχρι σήμερα οι «φούσκες» περιείχαν ευδαιμονία… Τούτη εδώ, της οικονομικής κρίσης «περιέχει» φόβο και τρόμο…
Όλ’ αυτά εξυπηρετούν κάποια άλλα σχέδια… Την πραγματική αλήθεια θα την μάθουμε ως συνήθως, λίγο αργότερα, αν και την υποψιαζόμαστε… Είναι πολλά τα πετρέλαια, για να μας αφήσουν να εκμεταλλευτούμε μόνοι μας…


πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… Νέο Νόμισμα στην Ελλάδα… Το Έχει Ήδη Εισάγει Τράπεζα στο Λογισμικό Της…

Με δεδομένη την πολύμηνη παραμονή των capital controls στις ελληνικές τράπεζες και προκειμένου να δοθεί μια διέξοδος στην κίνηση κεφαλαίων εξωτερικού (είτε έσοδα είτε έξοδα), οι συναλλαγές θα γίνονται με το ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!

Ουσιαστικά, τα έσοδα από δραστηριότητες στο εξωτερικό δε θα υπόκεινται σε διαδικασίες capital controls και άρα δε θα υπάρχουν όρια στη διακίνηση αυτών των κεφαλαίων. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται…. Οι ίδιες πηγές, κάνουν λόγω για ένα παράλληλο νόμισμα ουσιαστικά, καθώς θα έχουμε ευρώ με περιορισμούς και ευρώ χωρίς περιορισμούς.

Χωρίς να αποκλείεται το «εσωτερικό» ευρώ (αυτό που υπόκεινται σε περιορισμούς) να «ύποτιμηθεί» εμμέσως ή αμέσως…

Είτε δηλαδή με μείωση της πρακτικής του αξίας, με μεθόδους αλά capital controls είτε ακόμα και με κούρεμα καταθέσεων ακόμα και πάνω από 30%, σενάριο το οποίο δεν έχει εξαλειφθεί ακόμα!

Όπως και μα έχει πάντως, το γεγονός ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, έχει εισάγει δεδομένα με τον όρο ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλεί στον ελληνικό λαό. Την ίδια ώρα η αξία των μετοχών των περισσότερων ελληνικών τραπεζών, έχει πέσει στα 10 λεπτά του ευρώ ανά μετοχή… Όσο κοστίζει μια τσίχλα δηλαδή…πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη κατά της συμφωνίας

Κάλεσμα στους δημοσίους υπαλλήλους να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο κατά της νέας συμφωνίας, το βράδυ (20:00) της Πέμπτης απηύθυνε η ΑΔΕΔΥ.

Το συλλαλητήριο θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που θα είναι σε εξέλιξη η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Στην ανακοίνωσή της, η ΑΔΕΔΥ αναφέρει ότι συνεχίζει τον αγώνα:
  •     Να μην περάσει και να ανατραπεί το νέο βάρβαρο μνημόνιο.
  •     Την Ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.
  •     Την προστασία της εργασίας, των μισθών, των συντάξεων, των κοινωνικών παροχών, της υγείας, της παιδείας και των λαϊκών εισοδημάτων
  •     Την καταπολέμηση της ανεργίας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την κατοχύρωση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, την εφαρμογή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και την κατάργηση της αντεργατικής νομοθεσίας.
  •     Την υπεράσπιση του δημόσιου πλούτου της χώρας.
  •     Τη μη αναγνώριση και διαγραφή του χρέους.
  •     Το πέρασμα του τραπεζικού συστήματος και των στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεων σε δημόσια ιδιοκτησία και κοινωνικό έλεγχο.
  •     Την προάσπιση της λαϊκής κυριαρχίας, ανεξαρτησίας και των δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών απέναντι στην αστυνομοκρατία και τον αυταρχισμό.

πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Κίνα: Αγνοούμενοι εργάτες μετά από κατολίσθηση σε μεταλλείο (Βιντεο)

Περίπου 40 άνθρωποι αγνοούνται έπειτα από κατολίσθηση που σημειώθηκε σήμερα σε εγκαταστάσεις μεταλλείου στην βόρεια Κίνα.

Η κατολίσθηση, η οποία σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα τοπική ώρα, είχε ως αποτέλεσμα να θαφτούν κάτω από την λάσπη οι κοιτώνες των εργαζομένων της μεταλλευτικής εταιρείας στο Σανγκλούο, στην επαρχία Σαανσί.

Σε άλλο περιστατικό, που σημειώθηκε επίσης κατά την διάρκεια της νύχτας, 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη σε ορυχείο της επαρχίας Γκιζού, στην νοτιοδυτική Κίνα, σύμφωνα με ανακοίνωση των κινεζικών αρχών ασφάλειας στην απασχόληση.

Στην Κίνα, η οποία καταναλώνει περίπου τον μισό άνθρακα που παράγεται στον πλανήτη, σημειώνονται τακτικά σοβαρά δυστυχήματα στα ορυχεία της, με τον τομέα αυτόν να μαστίζεται από αμέλεια όσον αφορά το θέμα της ασφάλειας, όπως και από την διαφθορά και την προτεραιότητα που δίδεται στην απόδοση.

Στα κινεζικά ορυχεία, τα οποία έχουν την φήμη των πιο επικίνδυνων στον κόσμο, συνολικά 931 άνθρωποι έχασαν πέρυσι την ζωή τους, σύμφωνα με την κυβέρνηση.


        πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΟΟΣΑ: Οι Έλληνες ο πιο σκληρά εργαζόμενος λαός της Ευρώπης.

Τα στοιχεία του οργανισμού καταδεικνύουν πως στη χώρα μας οι εργαζόμενοι δουλεύουν πιο σκληρά από κάθε άλλον στην Ευρώπη, χωρίς ωστόσο αυτό να μεταφράζεται και σε παραγωγικότητα, στην οποία η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ χαμηλή θέση.

Οι Έλληνες είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος λαός στην Ευρώπη, με τους Ρώσους να ακολουθούν στη δεύτερη θέση, μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg επικαλούμενο στοιχεία του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ).

Βάσει παραγωγικότητας ωστόσο, που μετριέται από το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν ανά ώρα εργασίας, η Ρωσία είναι τελευταία με 25,9, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται επίσης σε δυσχερή θέση στο 36,2, πολύ χαμηλότερα από το μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι στο 50, εκτιμά ο ΟΟΣΑ.

Όπως το χρέος, η χαμηλή παραγωγικότητα μπορεί να καταστρέψει μία οικονομία. Μαζί με τις επενδύσεις που μειώνονται και τα αδύναμα δημογραφικά στοιχεία, αποτελεί έναν από τους τρεις διαρθρωτικούς περιορισμούς που αφήνουν μια συρρικνούμενη οικονομία να «χωλαίνει», σύμφωνα με την Alfa Bank, τη μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα της Ρωσίας, εξηγεί το Bloomberg.
 


Πηγή: ΑΠΕ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών το μεσημέρι ο πρωθυπουργός

Επίσκεψη στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων θα πραγματοποιήσει το μεσημέρι (13:00) ο πρωθυπουργός. Ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση εργασίας με τον αναπληρωτή υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, καθώς και με στελέχη του υπουργείου.

Στη συνάντηση θα είναι παρών και ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης.ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το Σεπτέμβριο του 2015 θα ανακηρύξουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων με νέο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!! (βίντεο)

Το νέο παγκόσμιο νόμισμα θα εισαχθεί τον Οκτώβριο! Είμαστε… στο χείλος της συνολικής παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης! Οι Παγκοσμιοποιητές Αναλαμβάνουν και επίσημα πλέον δράση τώρα!

Ο πάστορας Lindsey Williams αποκαλύπτει τι θα συμβεί τον Σεπτέμβριο του 2015… Τον Μήνα για τον οποίο μιλάνε όλοι το τελευταίο διάστημα… Ποιο θα είναι λοιπόν αυτό το συνταρακτικό γεγονός; Θα Ανακοινωθεί και επίσημα η Επιβολή της Περιβόητης Νέας Τάξης Πραγμάτων που ήδη εφαρμόζεται στο παρασκήνιο εδώ και αρκετά χρόνια.

«Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό ενημερωτικό δελτίο που έχουμε στείλει ποτέ – Αυτή είναι η εκπλήρωση του ότι η ελίτ πάντα ήθελε να κάνει – θα επηρεάσει κάθε ανθρώπινο ον, σε όλο τον κόσμο – Θα εφαρμόσει αυτό το πρόγραμμα ξανά για ένα χρονικό διάστημα – Οι ημερομηνίες έχουν ήδη οριστεί επίσημα για την έναρξη της εφαρμογής».

Ο Πάπας της Ρώμης ανακοίνωσε ότι στις 25 Σεπτεμβρίου, 2015 θα μιλήσει στα Ηνωμένα Έθνη για την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων…

Υπάρχουν 1,2 δισεκατομμύρια Ρωμαιοκαθολικοί σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με τον πάστορα, αυτό σημαίνει ότι, όταν ο Πάπας ανακοινώσει την Νέα Παγκόσμια Τάξη στην ετήσια συνάντηση των ηγετών του κόσμου στις 25 του Σεπτέμβρη 2015 στα Ηνωμένα Έθνη, λίγο πριν από την υπογραφή και εφαρμογή της «μετα-2015 Αναπτυξιακής Ατζέντας», θα διατάξει κάθε Ρωμαιοκαθολική εκκλησία όλο τον κόσμο να υπακούει άνευ όρων (ολοκληρωτική υπακοή) σε αυτή.

Συμπεριλαμβανομένης της αποδοχής του χαράγματος του θηρίου, όταν αυτή ανακοινωθεί.


   


πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Οικολογική καταστροφή στο Κολοράντο: Ποταμός βάφτηκε κίτρινος από τα τοξικά

Τοξικά απόβλητα εγκαταλελειμμένου χρυσωρυχείου εκχύθηκαν πρόσφατα στον ποταμό Άνιμας του Κολοράντο, με αποτέλεσμα τα άλλοτε γαλανά νερά του να αποκτήσουν μία σκούρα κίτρινη απόχρωση.

Βάσει υπολογισμών, περισσότερα από 11 εκατομμύρια λίτρα βαρέων μετάλλων, όπως αρσενικό, υδράργυρος και μόλυβδος, διέρρευσαν, πιθανότατα από ανθρώπινο λάθος.

Δείτε το αποτέλεσμα:


          


πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Σκάει Συνταξιοδοτική Βόμβα Μεγατόνων…

Ψυχρολουσία για εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους και κυρίως για τις γυναίκες και τους άνδρες που συμπληρώνουν την ηλικία των 50 ως 60 ετών μετά την 1η Ιουλίου του 2015 φέρνουν τα μέτρα που περιλαμβάνει το νέο Μμνημόνιο, καθώς αναστέλλεται η συνταξιοδότησή από 3 μήνες ως 6,5 χρόνια!!!

Με την υπογραφή της κυβέρνησης Τσίπρα, η «λεόντειος» για τους δανειστές συμφωνία του τρίτου δανείου «διάσωσης» της χώρας κόβει ως προς το ασφαλιστικό την έξοδο στη σύνταξη όχι μόνον όσων είναι 50 ως 55 ετών μετά την 1η Ιουλίου, αλλά ακόμη και όσων «πατήσουν» τα 60 μετά τον Ιούλιο! Η πόρτα εξόδου στη σύνταξη δηλαδή κλείνει ακόμη και για τους 60άρηδες!

Τις ανατροπές στα όρια ηλικίας είχε αποκαλύψει πρώτη μία μόνο εφημερίδα, ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής στις 2 Αυγούστου, με όλη την επίσημη πρόταση των δανειστών για τις πρόωρες συντάξεις την οποία έκρυβε ως επτασφράγιστο μυστικό η κυβέρνηση. Πάνω στην πρόταση αυτή η ελληνική πλευρά υπέβαλε τη δική της εκδοχή, στην προσπάθειά της να περισώσει ό,τι μπορεί από τον Αρμαγεδδώνα του ασφαλιστικού.

Ομως, όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος, οι αλλαγές είναι οριακές! Και με το νόμο που θα έρθει στη Βουλή στο επόμενο 48ωρο, είτε με την ελληνική πρόταση είτε με την πρόταση των δανειστών, φέτος θα μπορέσουν να συνταξιοδοτηθούν μόνον όσοι είχαν συμπληρώσει ως τις 30 Ιουνίου του 2015 και την προβλεπόμενη (από το ισχύον ασφαλιστικό σύστημα) ηλικία αλλά και το χρόνο ασφάλισης. Ενώ όσοι με βάση τις ισχύουσες διατάξεις συμπληρώνουν την ηλικία εξόδου ή το χρόνο ασφάλισης μετά την 1η Ιουλίου δεν θα μπορέσουν να πάρουν σύνταξη φέτος, εκτός και αν έχουν υπερβεί το νέο όριο ηλικίας που θεσπίζεται με το νέο και κατά κυριολεξία «δρεπανηφόρο» Μνημόνιο!


πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Στη Βουλή το Σχέδιο Νόμου με το Κείμενο της Συμφωνίας – Δείτε Όλα τα Έγγραφα

Κατατέθηκε στη Βουλή – και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της – το σχέδιο νόμου με το κείμενο της συμφωνίας στην όποια κατέληξε η ελληνική κυβέρνηση με τους εταίρους της χώρας.

Το σχέδιο νόμου με τον τίτλο «Κύρωση του Σχεδίου Σύμβασης Οικονομικής Ενίσχυσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και ρυθμίσεις για την υλοποίηση της Συμφωνίας Χρηματοδότησης» περιλαμβάνει τη δέσμη μέτρων, η ψήφιση των οποίων αποτελεί προϋπόθεση για την επικύρωση της συμφωνίας και την εκταμίευση της πρώτης προβλεπόμενης δόσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας.

Η πρόταση της κυβέρνησης είναι το εν λόγω σχέδιο νόμου να εισαχθεί για συζήτηση και ψήφιση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ 1
ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ 2
ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ 4


πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!