EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας

Με εναλλάξ αποκλεισμό (είτε της δεξιάς, είτε της αριστερής λωρίδας) θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων, από 31 Δεκεμβρίου 2015 (ώρα 12:00) έως και 29 Φεβρουαρίου 2016 (ώρα 14:00), στο τμήμα, μεταξύ των χωριών Σκάλα και Άγιος Φλώρος, της Ε.Ο. Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα (χιλιομετρική θέση 219,00 έως 222,00), στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Έπεσαν οι υπογραφές για την πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης

Υπεγράφη τελικά την Τρίτη το μεσημέρι η συμφωνία μεταξύ του αραβοτουρικού fund «Jermyn Street Real Estate», της Εθνικής Τράπεζας και του ΤΑΙΠΕΔ για τον Αστέρα Βουλιαγμένης. Το τίμημα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανέρχεται στα 400 εκατ. ευρώ, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί πριν το «μπλόκο» από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Η ολοκλήρωση της συμφωνίας θα κριθεί πλέον από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας επί του νέου σχεδίου που προβλέπει πολύ ηπιότερη της αρχικής οικιστική ανάπτυξη. Το αρχικό σχέδιο προέβλεπε αυξημένη δόμηση έως 35.000 τ.μ. για έως 100 κατοικίες μέσα στο χώρο του σημερινού ξενοδοχειακού συγκροτήματος της Αστήρ Παλλάς, και είχε «κοπεί» από το ΣτΕ.

Το νέο σχέδιο προβλέπει ανάπτυξη για μόλις 13 πολυτελείς καμπάνες αντί για τις 100 του αρχικού. Παράλληλα θα κατασκευαστούν δύο υπερπολυτελή (έξι αστέρων) ξενοδοχεία στη θέση των σημερινών μονάδων Arion Hotel και WestIn Hotel. Μετά τις αλλαγές εκτιμάται πως το ΣτΕ θα δώσει τελικά την έγκρισή του.

Στο επενδυτικό σχήμα συμμετέχουν δύο κρατικά ταμεία από Κουβέιτ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και η τουρκική Dogus.


πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τι προβλέπει η νέα εγκύκλιος για τα όρια ηλικίας στα πρώην ειδικά ταμεία

Εκδόθηκε η εγκύκλιος που αφορά στην αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης για τους ασφαλισμένους των πρώην ειδικών ταμείων (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΗΣΑΠ, τραπεζών κ.λπ.).

Όπως επισημαίνει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ «παρουσιάζεται μερική βελτίωση στη μεγάλη αδικία που προκλήθηκε με την ψήφιση του Ν.4336/2015, αφού τελικώς για τους ασφαλισμένους πριν την 31.12.1982 διατηρείται η 35ετία και μετά την 18/8/2015, αλλά καταργείται το πλεονέκτημα που είχαν οι εν λόγω ασφαλισμένοι να συνταξιοδοτούνται χωρίς όριο ηλικίας».

Συγκεκριμένα:

Όσοι εργαζόμενοι είναι ασφαλισμένοι έως 31.12.1982 και έχουν συμπληρώσει 35 χρόνια ασφάλισης μέχρι τη δημοσίευση του Νόμου 4336/2015 ήτοι 18/8/2015 μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα συνταξιοδότησης οποτεδήποτε.
Όσοι εργαζόμενοι συμπληρώσουν τα 35 έτη ασφάλισης μετά την 18/8/2015 αλλά εντός του 2015 σε αυτούς τίθεται όριο ηλικίας τα 58 έτη και 6 μήνες.
Όσοι συμπληρώσουν τα 35 χρόνια ασφάλισης το 2016 προστίθενται στα όρια ηλικίας 6 μήνες και συνταξιοδοτούνται στην ηλικία των 59 ετών και ούτω καθ’ εξής.

Σε όλους τους ασφαλισμένους που ασφαλίστηκαν έως την 31.12.1992 δίνεται η δυνατότητα να εξαγοράσουν και την στρατιωτική θητεία ανεξάρτητα εάν έχουν συμπληρώσει το 58ο έτος της ηλικίας τους (παλαιά προϋπόθεση).

Ασφαλισμένος που είναι σήμερα 55 ετών και έχει 33 χρόνια ασφάλισης εάν εξαγοράσει 2 χρόνια στρατιωτικής θητείας μπορεί να συνταξιοδοτηθεί στην ηλικία των 58 ετών και 6 μηνών, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα συνταξιοδοτηθεί στην ηλικία των 59,6 ετών (σε κάθε περίπτωση πρέπει να εξετάσει εάν είναι οικονομικά συμφέρουσα η εξαγορά του στρατού).

Ποιούς αφορά

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά αυστηρά μόνο άνδρες ασφαλισμένους μέχρι την 31.12.1992 και η αναγκαιότητα έκδοσή της είναι για τις περιπτώσεις που θα ήθελαν κάποιοι εντός των επόμενων 3 ημερών να εξαγοράσουν στρατιωτική θητεία.

Εξαιρούνται από την αύξηση των ορίων ηλικίας οι υπαγόμενοι στο καθεστώς των ΒΑΕ ΥΒΑΕ πριν και μετά την 1.1.1993.

Για όλες τις άλλες περιπτώσεις ασφαλισμένων θα ακολουθήσει αναλυτικότερη ανακοίνωση.

Η ΓΕΝΟΠ καλεί τα μέλη της σε κάθε περίπτωση να απευθύνονται στην Ομοσπονδία για οποιαδήποτε πληροφορία ή να συμβουλευτούν την σχετική εγκύκλιο στη σελίδα του υπουργείου www.ypakp.grπηγηΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τετράχρονο κοριτσάκι πέθανε σε εγχείριση - ρουτίνας για «κρεατάκια»

Μια επέμβαση ρουτίνας σε ένα τετράχρονο κοριτσάκι από η Νεάπολη Λασιθίου κατέληξε σε τραγωδία, αφού το παιδί έφυγε από τη ζωή.

Το παιδί είχε εισαχθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου για να κάνει εγχείριση για «κρεατάκια», όμως παρουσίασε επιπλοκές και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, εξέπνευσε.

Τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του παιδιού αναμένεται να διαπιστωθούν μετά τη νεκροψία-νεκροτομή.ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΜΑΣ ΠΗΡΕ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ.

Μας πήρε 400 χρόνια να ξεσηκωθούμε και να απελευθερωθούμε από την τούρκικη σκλαβιά και ακόμα σήμερα 200 χρόνια μετά, δεν έχουμε απαλλαγεί από τους νεοκοτζαμπάσηδες και τον ραγιαδισμό.

Φαίνεται πως εμείς οι Έλληνες, παρότι είμαστε ευφυείς και παρότι μας αρέσει η ατομική ελευθερία, εντούτοις έχουμε και κάποια σοβαρά ελαττώματα. Προσαρμοζόμαστε σχετικά εύκολα σε όλες τις συνθήκες, όσο άσχημες κι αν είναι αυτές και ταυτόχρονα ο εγωϊσμός και ο ατομικισμός μας, μας οδηγούν στο να ψάχνουμε να βρούμε την ατομική διάσωση και το ατομικό βόλεμα και όχι την διάσωση όλων μαζί. Λες και μπορεί ο καθένας να διασωθεί όταν οι γύρω του είναι κατεστραμμένοι.

Μας πήρε λοιπόν 400 χρόνια να απελευθερωθούμε από την τούρκικη σκλαβιά και τώρα, 200 χρόνια μετά, συνειδητοποιούμε ότι ποτέ δεν πάψαμε να είμαστε ραγιάδες. Μόνο που οι τότε Έλληνες κοτζαμπάσηδες που μεσολαβούσαν μεταξύ της τούρκικης αρχής και του ραγιά, έγιναν μετά πολιτικοί νεοκοτζαμπάσηδες, που εξακολουθούν να μεσολαβούν μεταξύ ενός αυτονομημένου από την κοινωνία κράτους – παράρτημα ξένων συμφερόντων, που δημιούργησαν οι ίδιοι και του Έλληνα νεοραγιά.

Μας πήρε λοιπόν 200 χρόνια να συνειδητοποιήσουμε ότι στην ουσία ποτέ δεν ζήσαμε ελεύθεροι. Αλλά τώρα ήρθε η ώρα να απελευθερωθούμε από τους νεοκοτζαμπάσηδες και τον νεοραγιαδισμό. Να ζήσουμε επιτέλους πραγματικά ελεύθεροι.πηγηΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Χιλιάδες οι επιστολές για τα κόκκινα δάνεια. Τι να κάνετε για να μην πουληθεί το δάνειο σας σε funds;

Κατά εκατοντάδες χιλιάδες στέλνουν τις προειδοποιητικές επιστολές...οι τράπεζες σε όσους έχουν δάνεια και έχουν αθετήσει δόσεις. Αν αδιαφορήσουν τους έρχεται και δεύτερη επιστολή και μετά ξεκινούν οι διαδικασίες πλειστηριασμού ακόμα και της πρώτης κατοικίας τους.

Ξεπέρασαν τις 500.000 οι προειδοποιητικές επιστολές των τραπεζών σε δανειολήπτες που χρωστούν δόσεις και δεν έχουν γίνει ακόμα ''κόκκινα'' τα δάνεια τους.

Αν δεν εξοφλήσουν μέσα σε 15 ημέρες τότε θα τους έρθει η τελευταία, αυστηρότερη, προειδοποιητική επιστολή. Σε αυτήν θα αναφέρεται άλλη μία 15νθήμερη προθεσμία που μόλις παρέλθει τότε θα ξεκινήσουν διαδικασίες πλειστηριασμού ακόμα και κύριας κατοικίας.

Και όλα αυτά γιατί σύμφωνα με την Ημερησία αρχίζουν οι πωλήσεις δανείων σε funds, τα οποία ''καραδοκούν'' όχι μόνο για τα δάνεια με καθυστέρηση άνω των 90 ημερών, αλλά και για τα εξυπηρετούμενα μαζί με τα "κόκκινα" του ίδιου δανειολήπτη.

Πως θα γλιτώσετε την πώληση του δανείου σας στα funds

Για να αποφύγει κάποιος την πώληση του δανείου του πρέπει να ρυθμίσει με κάποιον τρόπο τις οφειλές του μέσα σε 12 μήνες από τη στιγμή που θα λάβει τη σχετική ειδοποίηση. Όμως αυτή την πιθανότητα την χάνουν όσοι χαρακτηρίζονται "μη συνεργάσιμοι δανειολήπτες".
Τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά θα πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις ως τις 31 Δεκεμβρίου για υπαγωγή στον "παλιό" νόμο Κατσέλη, ενώ έχουν δυνατότητα 47 ακόμα ημερών, προκειμένου να υποβάλουν τα αναγκαία δικαιολογητικά στα Ειρηνοδικεία.

Όμως από την 01/01/2016 θα ισχύουν τα νέα αυστητρότερα κριτήρια προστασίας για την πρώτη κατοικία. Γιατί πλέον θα παρέχεται απόλυτη προστασία στο 25% των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, που θα πληρώνουν ελάχιστη μηνιαία δόση στο 5 με 10% του εισοδήματος τους, στην οποία θα έχει, όμως, συμμετοχή και το Δημόσιο.

Με τη νέα, ωστόσο, χρονιά έρχονται κι άλλες ανατροπές στη διαχείριση των "κόκκινων" δανείων, τα οποία συνολικά έχουν ξεπεράσει τα 107 δισ. ευρώ.

Αυτό που συμφωνήθηκε σε πρώτη φάση με τους δανειστές είναι να "ανοίξει" η αγορά στα funds, που μπορούν και τυπικά, πλέον, να αποκτούν όχι μόνο μεγάλα επιχειρηματικά δάνεια αλλά και στεγαστικά δεύτερης και εξοχικής κατοικίας.

Το νέο "παζάρι" έχει ορόσημο τη 15η Φεβρουαρίου, οπότε αίρεται το απαγορευτικό για την πώληση στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας, καταναλωτικών δανείων και δανείων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

πηγηΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τι λες τώρα! Κόβουν όλες τις συντάξεις τον νέο χρόνο;

Είναι σαφές ότι όλο το βάρος της κυβέρνησης  σε ό,τι αφορά στο Ασφαλιστικό πέφτει στις κύριες συντάξεις. Ωστόσο  πληροφορίες  λένε ότι το Μαξίμου δεν έχει στα χέρια του, προς το παρόν, τίποτε το χειροπιαστό από τη μεριά των δανειστών.

Είναι αλήθεια πως το κουαρτέτο αυτή τη φορά δείχνει στο θέμα των κύριων συντάξεων μια ευελιξία και ένα πνεύμα συνεργασίας που δεν υπήρχε στο παρελθόν.

Ωστόσο συμφωνία που να λέει ότι οι κύριες συντάξεις δεν θα επηρεαστούν δεν υπάρχει και αυτό διότι παρά τις διαβεβαιώσεις ως προς αυτό από το Μαξίμου δεν υπήρχε και κάποια σχετική διαπραγμάτευση μέσα στις εορτές.

Αντίθετα όλα θα ξεκινήσουν από τις 4 Ιανουαρίου που θα σταλούν στους δανειστές οι προτάσεις της ελληνικής πλευράς.

Ουσιαστικά η 4η Ιανουαρίου είναι η έναρξη ενός καυτού διαστήματος 11 ημερών ως την κατάθεση του Ασφαλιστικού.

Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να έχει συμφωνηθεί με το κουαρτέτο κάθε πτυχή του νέου Ασφαλιστικού και από την διαπραγμάτευση αυτή θα καθοριστεί τι τελικά θα γίνει με τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις, τα ποσά και τα όρια, αλλά και με μια σειρά άλλων θεμάτων όπως η συγχώνευση των Ταμείων, η αναπροσαρμωγή του ΕΦΑΠΑΞ και των μερισμάτων κλπ.

Επί της ουσίας και παρά τις “καλές προθέσεις” που μοιάζουν αυτή τη φορά να έχουν οι δανειστές έναντι των κύριων συντάξεων όλα δείχνουν ότι είναι το σύνολο του Ασφαλιστικού που θα κρίνει τις μειώσεις και το που θα γίνουν.

Βέβαιο ωστόσο θεωρείται ότι κόβονται οι επικουρικές.

Τα τελευταία στοιχεία αναφέρουν ότι στις επικουρικές συντάξεις οι μειώσεις που θα γίνουν θα ξεκινούν από τα 170 ευρώ και πάνω και θα είναι κλιμακωτές από 5% ως 20% για τις υψηλότερες συντάξεις.Αναλυτικά τα ποσά και τα ποσοστά των μειώσεων:

Ποσό επικουρικής σύνταξης ποσοστό μείωσης
ως 170 ευρώ 0%
170-399 ευρώ 5%-15%
400 ευρώ και άνω 20%
Πόσοι παίρνουν πόσα χρήματα:

125.000 170-200 ευρώ
132.000 201-250 ευρώ
176.000 251-300 ευρώ
136.000 301-350 ευρώ
60.000 351-400 ευρώ
82.000 400 ευρώ και άνωΠαράλληλα θα υπάρξουν όμως ακόμη τρεις βασικές αλλαγές που θα επηρεάσουν το εισόδημα των συνταξιούχων.

Στο ΕΦΑΠΑΞ η μείωση θα είναι 10% καθώς έρχεται νέο μαθηματικός τύπος υπολογισμού που θα επηρεάσει πρώτους τους 61.000 συνταξιούχους που είναι στην αναμονή ακόμη και 25 μήνες.

Το μέρισμα των δημοσίων υπαλλήλων που κατά μέσο όρο είναι στα 197 ευρώ θα μειωθεί κατά 30%.

Σε ό,τι αφορά στο ΕΚΑΣ οι δικαιούχοι θα μειωθούν κατά 20% μέσα από την καθιέρωση αυστηρότερων κριτηρίων και με στόχο να καταργηθεί το 2019 και να αντικατασταθεί από το ελάχιστον εγγυημένο εισόδημα.

 ΠηγήΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα την Πρωτοχρονιά

 Με βάση το πρόγραμμα της Κυριακής και των αργιών θα κινηθούν στις 1, 2 και 3 Ιανουαρίου τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ...

Το Σάββατο 2 Ιανουαρίου όλα τα δρομολόγια θα είναι όπως τα δρομολόγια της Κυριακής με τις εξής ιδιαιτερότητες:

-Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στις επιμέρους ανάγκες των Γραμμών (πρώτα δρομολόγια 05:00, ειδικά δρομολόγια κ.τ.λ. ) με στόχο να καλυφθούν οι ελλείψεις που τυχόν προκύπτουν με την αλλαγή των δρομολογήσεων από Σάββατο σε Κυριακή.

-Οι γραμμές του αεροδρομίου θα λειτουργήσουν με το προγραμματισμένο πρόγραμμα των 7-ημερών.

Τελευταία δρομολόγια λεωφορείων - τρόλεϊ στις 31-12-2015

Την Πέμπτη 31.12.2015 Παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα αποσύρονται στα αμαξοστάσια σταδιακά από τις 22.00
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Σκάει μπόμπα...................τη Δευτέρα εγκαινιάζουν το Μετρό Θεσσαλονίκης!

Σκάει μπόμπα...................τη Δευτέρα εγκαινιάζουν το Μετρό Θεσσαλονίκης!ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Θα πάθετε Πλάκα: Δείτε τι σύνταξη παίρνουν Παπαρήγα – Κανέλλη από το ΙΚΑ και το ταμείο των δημοσιογράφων!

Πάρτε μάτι τα ποσά...

Για να μη το παιδεύουμε παραβλέπουμε, την παράπλευρη απώλεια ότι οι βουλευτές παράλληλα με τη βουλευτική αποζημίωση, παίρνουν κανονικά και τις συντάξεις τους γιατί μπορεί στο μεταξύ να έχει αλλάξει κάτι (μην ξεχνάμε ότι στο προχώ ελληνικό κράτος τα πόθεν έσχες που βγήκαν αφορούν εισοδήματα του 2011), για να δούμε τι συντάξεις παίρνουν η Αλέκα και η Λιάνα.

Το εντυπωσιακό βέβαια δεν είναι τόσο η συνταξάρα της Λιάνας Κανέλη που παίρνει 29.567 ευρώ δηλ. περίπου 2,500 το μήνα από το Ταμείο των δημοσιογράφων αλλά η τρελή σύνταξη της Αλέκας από το ΙΚΑ που ξεπερνά τα 26.000 ευρώ!! Σύνταξη ΙΚΑ 26.000 ευρώ! Το διανοείστε; Από το νηπιαγωγείο της κόλλαγε ένσημα το ΚΚΕ;

Φυσικά η Αλέκα Παπαρήγα εισπράττει και 15.000 χιλιαρικάκια σύνταξη από το Ταμείο των δημοσιογράφων γιατί το ΚΚΕ προφανώς την είχε δηλώσει και της πλήρωνε ασφάλεια σαν δημοσιογράφο…

Μ’ αυτά και μ’ αυτά το Αλεκάκι (ή το ΚΚΕ δεν έχει σημασία) καθαρίζει την τρελή σύνταξη των 42.305 ευρώ!!
πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!