EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕΤΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ.ΠΡΟΣΟΧΗ…ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΥΠΟΥ & Πληροφοριών ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΔΙΚΤΥΟ! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ!

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕΤΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ:ΠΡΟΣΟΧΗ…ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΥΠΟΥ & Πληροφοριών ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΔΙΚΤΥΟ! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ!

Κάποιος Μαλάκας κρατικός είχε την έμπνευση να μεταφέρει το Υπουργείον Τύπου στην Καλλιθέα! Πρώτα ήταν στην καρδιά της Αθήνας ..(Κριεζώτου κι Ακαδημίας)! Σημερινό αφεντικό της Γραμματείας είναι ο εικονιζόμενος αξιότιμος κ.ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΡΕΤΣΟΣ. Δεν γνωρίζουμε τον άνδρα κι ούτε ο ίδιος επεδίωξε να
μας γνωρίσει…Γι αυτό και πολλές οι επιπολαιότητες του σε θέματα Τύπου.
Ποιοί τον παρασύρουν σε ολισθήματα; Νo body knows!

Η Ένωση Συντακτων Διαδικτύου (Ε.Σ.Δ.) δεν χρειάζεται να βγάλει ΕΙΔΙΚΌ ΨΉΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. περί πλήρους και καταστροφικού ελέγχου ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΏΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Τα λέμε εδώ και 10 χρόνια ΜΟΝΟΙ, ΕΜΕΙΣ απ΄όλο τον Τύπο!

ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΔΥΟ μέρες εξεδόθη ανακοίνωση από τη Γ.Γ.Τ&Π με την οποία καλλεί όλους τους μπλογκερ να δηλώσουν την Ύπαρξή τους!!!

Μην διαπράξετε το λάθος να δηλώσετε την ύπαρξή σας.ΘΑ ΑΥΤΟΘΑΝΑΤΩΘΕΙΤΕ!

1)΄Οπως το έχουμε ξαναγράψει… όταν το κράτος και δη το σημερινο, ανέντιμο κι εχθρικό προς τον πολίτη, -ειδικά σήμερα, ζητάει ΔΗΛΩΣΗ…σημαίνει πολύ απλά πως δεν ξέρει που πάνει τα τέσσερα!Δεν ξέρει τι του γίνεται…δεν μπορεί να ελέγξει τίποτε και ποντάρει στη «βλακεία» του πολίτη… εξασφαλίζοντας τις δηλώσεις του ..ώστε αύριο να τον καρατομήσει!!
Κοινώς ΡΙΧΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΓΕΜΑΤΑ.Χτυπάμε καμπανάκι..
ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΜΕΝ …ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!

2) Μπορεί μεν ηλεκτρονικά να φαίνεστε ότι υπάρχετε… κι άρα μας βρίσκουν ανά πάσα στιγμή ΟΛΟΙ οι διαστροφικοί κρατικοί ! Ναί μεν αλλά δε! Ποιός όμως βρίσκεται πίσω από το BLOG σας;. Το γνωρίζετε μόνον ΕΣΕΙΣ διότι η ψευδωνυμία και τα άλλα τσαλιμάκια μας θάλλουν εν ονόματι του ιδανικού της ανωνυμίας κ.λ.π. Και λίαν καλώς στο κράτος μπάχαλο που ζούμε!

3) ΄Ιδια πονηρά απόπειρα διακρίβωσης των blogs, έχει κάνει και η ΕΣΗΕΑ,,, Προσπάθεια, η οποία έχει πατώσει. Μηδενική η ανταπόκριση των bloggers!
Κάνει λέει…ΜΗΤΡΩΟ μπλογκερς …αλλά με ποιο αντάλλαγμα δεν το λέει…

Γιατί το κάνει; Για ένα λόγο: ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΓΕΛΙΟΣΗΜΟ!..όχι βέβαια να τους χρήσει η αναχρονιστική συντεχνία αυτή… σε μέλη της…σε δημοσιογράφους… Αν και ο δημοσιογράφος δεν χρήζεται από κανέναν κι από κανένα κογκλάβιο. Δείχνει ότι είναι δημοσιογράφος με τη προσωπική δουλειά του… Αυτό είναι ντο μοναδικό και καταλυτικό κριτήριο. Πάρα πολλοί μπλογκερς-ενημερωτές έχουν αποδείξει κατά την τελευταία δεκαετία πως κάνουν ουσιαστική δημοσιογραφική δουλειά. Και τι τους κάνουμε… Θα πάμε με τα τσαλιμάκια της ΕΣΗΕΑ; Καλά τον μύθον της… οτι δα αυτή είναι το Βατικανό της δημοσιογραφίας ..το τελεύτησε η Ε.Σ.Δ


kretsos-ggee


ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ… ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ Ή …ΗΜΙΚΡΑΤΙΚΟ ΚΕΡΑΤΑ ΣΑΣ ΤΗ ΖΗΤΑΕΙ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ… και συνεχίστε ΑΦΟΒΑ το έργο σας!! ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ…ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ!.. Τίποτε άλλο…Αν κατάλαβες …

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ


webpressunion
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID