EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Εναν διάδρομο που κόστισε 45 εκατομμύρια ευρώ εγκαινιάζει ο Τσίπρας!

Στις 29 Ιουλίου ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινιάζει έναν διάδρομο στο αεροδρόμιο της Πάρου που κόστισε πάνω από 45 εκατομμύρια και χρειάστηκε να περάσουν 4 χρόνια για να κατασκευαστεί.

Κατά τ΄άλλα πανηγυρίζουμε ως εξής:

Καλοσωρίζουμε την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016 τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Αλ. Τσίπρα, που θα έρθει στην Πάρο για να εγκαινιάσει το νέο αεροδρόμιο Πάρου. (μεγάλε, πανμέγιστε!!!)

Το νέο αεροδρόμιο Πάρου, που απέκτησε κτιριακές εγκαταστάσεις μέσα από μια πρωτόγνωρη(!!!) διαδικασία ενεργοποίησης του ιδιωτικού τομέα (Κόκκαλης), αποτελεί όχημα για τη νέα εποχή στην Πάρο (μην σκίσετε κάνα καλσόν).

Εποχή ασφάλειας για τους ντόπιους και τους επισκέπτες και ανάπτυξης για το νησί, που πλέον διαθέτει σύγχρονη υποδομή αεροδρομίου. Ομως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε μέσα από αυτή την πορεία υλοποίησης αυτού του έργου τη συμβολή ανθρώπων που ανυστερόβουλα (κυρίως) και με διάθεση προσφοράς (!!!) συνέβαλαν στην προσπάθεια εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια.

Τους δικούς μας : τέως δήμαρχο Πάρου, Κώστα Αργουζή, στα χρόνια του οποίου λήφθηκε και η πολιτική απόφαση, το Γιάννη Ραγκούση, επί υπουργίας του οποίου δρομολογήθηκε το έργο, αλλά και το Γιάννη Αλογοσκούφη (Γιώργος είναι ο Αλογοσκούφης), που, ακριβώς την τελευταία ημέρα που μπορούσε να γίνει, παρακατέθεσε εκ μέρους του δημοσίου τα χρήματα για τις απαλλοτριώσεις χωρίς τις οποίες τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει.

Σήμερα οφείλουμε τις ευχαριστίες μας στους αφανείς χορηγούς της ΑΜΚΕ που με χρήματά τους έγιναν οι μελέτες αυτού του στολιδιού, αλλά και εκτελέστηκαν επιμέρους έργα στον αεροσταθμό, στο μηχανικό και μέλος της ΑΜΚΕ Γιάννη Ραγκούση, που ξέχασε το σπίτι του από το Νοέμβριο μέχρι και σήμερα, τον Γιώργο Μπαφίτη μέλος του ΔΣ του συλλόγου ξενοδόχων και της ΑΜΚΕ, τον Παναγιώτη Αμπατζή μέλος του ΔΣ του συλλόγου ξενοδόχων, που μέσα από το σύλλογό τους και ιδιωτικά χρηματοδότησαν τις αρχικές μελέτες, το Δήμαρχο Μάρκο Κωβαίο, για το τρέξιμό του, όλο αυτό το διάστημα και τις πρωτοβουλίες του και ασφαλώς τον αερολιμενάρχη Πάρου Κώστα Λεοντίδη, πολύτιμο σύμβουλο και ακούραστο συμπαραστάτη μας. (Είστε ήρωες, η πατρίδα σας ευγνομωνεί)


Ξεχωριστά θα ευχαριστήσουμε και θα εξάρουμε τη συμβολή του Υπουργού Υποδομών, Χρίστου Σπίρτζη (μόνο ΠΑΣΟΚ), που υπέγραψε τη σύμβαση για την κατασκευή του έργου και του Διοικητή της ΥΠΑ Κώστα Λιτζεράκου, που κινητοποίησε (!!!-στρατηλάτης) την υπηρεσία στο στόχο, μια υπηρεσία που ολόψυχα με το προσωπικό της υιοθετησε το έργο μας, όπως άλλωστε και οι άλλες υπηρεσίες του υπουργείου που συντέλεσαν στην υλοποίηση του έργου. Και ασφαλώς την OLYMPIC AIR του κ. Βασιλάκη καθώς και τον κ. Μαστοραντωνάκη, που στάθηκαν πάντα στο πλευρό μας, χρηματοδοτώντας την αποπεράτωση των εγκαταστάσεων εδάφους και την INTRAKAT που σε 100 ημέρες ολοκλήρωσε τις εργασίες, Τους ευχαριστούμε όλους.


Πάρος 25 Ιουλίου 2016
 

Από την ΑΜΚΕ

ΕΥΓΕ!!!

πηγηΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID