EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Βρυξέλλες Δαμασκός, ένα Τσιγάρο Δρόμος

 Δεν ελπίζω τίποτα.
Φοβάμαι τα πάντα.
Ναι, αλλά ...
Είμαι Ευρωπαίος.

 

Στις συμπληγάδες του "Αριστερισμού των Διδύμων" του Προσφυγικού και της Τρομοκρατίας, η "Δημοκρατική" Ευρώπη.
 

Η "Γηραιά" Ήπειρος, διαθέτοντας "τεράστια" αποθέματα "Δημοκρατίας", δικαιολογημένα αποφάσισε πως πρέπει να τα εξάγει.

Μιά συμφέρουσα από οικονομική άποψη εξαγωγή, μιας και συνοδευόταν από αεροπλάνα και βαπόρια και με τους φίλους τους παλιούς, τους Αμερικάνους.

Χώρες εξαγωγής, η Λιβύη, η Συρία και ευρύτερα οι χώρες της Μ. Ανατολής.

Η οσμή του πετρελαίου, "κινητοποιεί" άμεσα τη "Δημοκρατική" ευαισθησία.

Η δε οσμή των πτωμάτων, δεν αποτελεί παρά μόνον απώλεια αμελητέα, μπροστά στα Ιδανικά της "Δημοκρατίας" που πρεσβεύει η Ε.Ε.

Τα καθρεφτάκια, με την αμέριστη υποστήριξη των Μ.Μ.Ε., των κάθε λογής Μ.Κ.Ο. που λανσάρουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, έχουν ακόμη μεγάλη πέραση τόσο στους Ευρωπαίους Ιθαγενείς, όσο και στους Ιθαγενείς των υπό "Δημοκρατικοποίηση" Χωρών.

Την αρχή την έκανε ο "Θείος Σαμ", εφαρμόζοντας στην πράξη το περίφημο Δόγμα της Σχολής του Σικάγου.

Το Δημιουργικό Χάος, κάνοντας "λαμπόγυαλο" το Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Ουκρανία, ενώ μπροστά στον κίνδυνο της απώλειας της παγκόσμιας ηγεμονίας, απειλεί να τινάξει στον Αέρα την Υδρόγειο.

Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, το μεγαλύτερο και πιο αιμοσταγές συνδικάτο του εγκλήματος που έχει γνωρίσει μέχρι τώρα στην Ιστορία της η ανθρωπότητα, έχει βαλθεί να επιβάλει την Δικτατορία του Παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού με όλα τα Μέσα.

Κράτη και Χώρες μετρατρέπονται σε χώρους και σε κρανίων τόπους. Ολόκληροι πληθυσμοί σε σύγχρονους τροφοσυλέκτες, προκαλώντας τρόμο στου Ευρωπαίους εργαζόμενους, πιστεύοντας πως το κύμα των προσφύγων, θα συμπαρασύρει και αυτούς στην απόλυτη εξαθλίωση.

Της Γης οι Κολασμένοι, απελπισμένοι αφού τους διέλυσαν τις χώρες και αρκετοί από αυτούς πίστεψαν στα Ψεύτικα τα Λόγια τα Μεγάλα, βρίσκουν καταφύγιο στον Ισλαμοφασισμό - όπως άλλωστε και τα τρομοκρατημένα λαϊκά στρώματα της Ευρώπης στα Ξενοφοβικά και Φασιστικά κόμματα - εναποθέτοντας τις ελπίδες τους στον "Θεό", ένα Θεό "τυφλό" και "τιμωρό".

Τυφλό, γιατί οι πράξεις τους δεν τιμωρούν αυτούς που ευθύνονται για το δράμα που βιώνουν, αλλά ανυποψίαστους πολίτες, που η ευθύνη τους "περιορίζεται" στην αδιαφορία που επιδεικνύουν, για τα όσα συμβαίνουν σε αυτές τις χώρες.

Χώρες που στην περίοδο της Αποικιοκρατίας και του Ιμπεριαλισμού, καταληστεύτηκαν οι πλουτοπαραγωγικές τους πηγές, σε αυτή τη ληστεία οικοδομήθηκε η "Ευημερία" των Δυτικών Χωρών, οδηγώντας τους κατοίκους τους στην εξαθλίωση και σήμερα στην προσφυγιά και σε "σκιάχτρα" για τους Προλετάριους των Δυτικών Χωρών.

Το Τυφλό Χτύπημα στις Βρυξέλλες, στην καρδιά της Ευρώπης, στην έδρα του ΝΑΤΟ.

Ξεκάθαρος ο Συμβολισμός.

Η Ευρώπη εισπράττει τα επίχειρα των πολιτικών της.

Με έκπληξη διαπιστώνει πόσο ευάλωτη είναι, παρά την Στρατιωτική υπεροπλία που διαθέτει μαζί με τους Αμερικάνους Συμμάχους της, στον λεγόμενο "ασύμμετρο" πόλεμο.

Μέμφεται τους Τζιχαντιστές για την "ασυμετρία τους", ενώ η δική τους "συμμετρία" συνιστά "ανθρωπιστική" αποστολή, όταν μαζί με τους στρατιωτικούς στόχους που πλήττονται, προκαλούνται εκατόμβες αθώων θυμάτων, χαρακτηρίζοντάς τες κυνικά "παράπλευρες απώλειες".


Συχνά-πυκνά, τα Μ.Μ.Ε. παρουσιάζουν στο φιλοθεάμων και αποχαυνωμένο δυτικό κοινό την "βαρβαρότητα" των αποκεφαλισμών που διαπράττουν οι Ισλαμοφασίστες Τζιχαντιστές.

Ταυτόχρονα όμως, εξυμνούν την πολεμική τεχνολογία και την αποτελεσματικότητά της, ως προς την εξόντωση χιλιάδων αμάχων.

Να τί έχουν να επιδείξουν οι σύγχρονοι "πνευματικοί" Ταγοί τύπου Πρετεντέρη, Μπογνάνου και Σία, ως "πολιτισμένο" τρόπο θανάτου.

Ο φόβος της "Τρομοκρατίας" αποτελεί Χρυσή Ευκαιρία για τις Άρχουσες Τάξεις των Καπιταλιστικών και Ιμπεριαλιστικών χωρών, για ψήφιση κατασταλτικών νόμων και την λήψη μέτρων που περιστέλουν τις Δημοκρατικές ελευθερίες και προετοιμάζουν το έδαφος για νέες Ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.

Ούτε σκέψη για μεταφορά πόρων και δημιουργία προϋποθέσεων αξιοπρεπούς διαβίωσης στις λεηλατημένες χώρες της Μέσης Ανατολής.

Καμία συμμετοχή, των εκατομμυρίων κατοίκων των χωρών αυτών, στον παραγόμενο παγκόσμιο πλούτο.

Μοίρα τους η προσφυγιά, το μέλλον τους τα σύγχρονα Νταχάου.

Οι Γερμανοί που Ηγεμονεύουν στην Ευρώπη διαθέτουν αρκετή τεχνογνωσία.

Αυτό που αναφέρει ο Μάρξ, ότι το Κεφάλαιο είναι κυριολεκτικά βουτηγμένο στο αίμα, επιβεβαιώνεται απολύτως στις μέρες μας, με τα ατέλειωτα καραβάνια των προσφύγων.

Καραβάνια που συγκροτούν μιά τεράστια εργατική εφεδρεία, δίνοντας την δυνατότητα στο Κεφάλαιο να καταργεί τα εργατικά δικαιώματα και το εργατικό δίκαιο, θέτοντας σε διατίμηση την αξία της εργατικής Δύναμης.

Ο πόνος και η δυστυχία για τον καπιταλισμό, αποτελεί πηγή νέα υψηλής κερδοφορίας.

Ο κίνδυνος να μετατραπεί η Ευρώπη σε πεδίο συρράξεων μεταξύ Ευρωπαίων και Προσφύγων είναι υπαρκτός, ένας κίνδυνος που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο εγγύς μέλλον.

Άλλωστε η άνοδος και η επιρροή εθνικιστικών, ρατσιστικών και φασιστικών κομμάτων και οργανώσεων, σηματοδοτούν μιά τέτοια εξέλιξη.

Ο Κίνδυνος αυτός για την χώρα μας είναι αρκετά αυξημένος, μιάς και η Χώρα με τη σύμφωνη γνώμη της Κυβέρνησης, έχει αποδεχτεί την απόφαση της Ε.Ε., να αποτελέσει μιά απέραντη χωματερή των "κοινωνικά απόβλητων" των παιδιών με τα πρησμένα πόδια, που τους έλεγαν αλήτες.

Και αν η απόσταση μεταξύ Δαμασκού και Βρυξελλών είναι ένα τσιγάρο δρόμος, η καύτρα του τσιγάρου έχει αρχίσει να καίει ήδη τη Χώρα μας και πολύ σύντομα θα μετατραπεί σε πυρκαγιά.

Η Τρομοκρατημένη Κυβέρνηση Τσίπρα, ενός ανεπαρκούς και με σπιθαμιαίο ανάστημα πολιτικού, αντί του ρόλου του Πυροσβέστη έχει αποδεχτεί τον ρόλο του Εμπρηστή.

Η Παιδική Χαρά του Μεγάρου Μαξίμου που υποδύεται την Κυβέρνηση, εγκλωβισμένη στο "τρενάκι" του τρόμου, συνυπογράφοντας την απόφαση των Ηγεμόνων της Ε.Ε., ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά, που σύντομα θα λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Στην προσπάθειά της να διασωθεί, εκχωρεί την "φύλαξη" του Αιγαίου στο ΝΑΤΟ, εναποθέτει την ανάσχεση των προσφυγικών ροών στον "φίλο του" Αχμέτ, παραβλέποντας τις αυξημένες απαιτήσεις της Τουρκίας, ενώ με "γαλιφιές" που συνοδεύονται από τριαντάφυλλα ως Άνθη του Κακού, του κλείνει πονηρά το μάτι, πως είναι πρόθυμος να τις ικανοποιήσει.

 
 Ίσως ένα από τα επιτεύγματα αυτού του Μεγίστου πολιτικού Άνδρα, είναι να γράψει Ιστορία πως συντέλεσε ώστε να καταστεί η Ελλάδα Δορυφόρος της Τουρκίας.

Απτόητος και με "καρφιτσωμένο" μονίμως το χαμόγελο στο πρόσωπό του, αντιμετωπίζει τα καψόνια του φίλου του "Αχμέτ" ως φιλοφρονήσεις.

Καψόνι που υπέστη όταν αναγκάστηκε να κάνει το γύρω της Μεσογείου προκειμένου να μεταβεί στην Τεχεράνη.

Το καψόνι αντιμετωπίζεται εκ μέρους του, προφανώς ως υγιεινός τουριστικός περίπατος.

Είναι γνωστό
ότι αυτοί που δεν διαθέτουν έστω και τον στοιχειώδη αυτοσεβασμό όταν τους φτύνουν, πιστεύουν ακράδαντα ότι πρόκειται για ψιχάλα.

Δυστυχώς η πρωτο-δεύτερη Κυβέρνηση της "Αριστεράς" έχει μετατραπεί σε Θεομηνία για τη Χώρα.

Επιβάλλεται η αφύπνιση του Λαϊκού Παράγοντα, έστω και αν είναι αργά.

Η Πτώση της πιο θλιβερής, Αντιλαϊκής, Αντεργατικής και Εθνοενδοτικής Κυβέρνησης Τσίπρα, πρέπει να αποτελεί το πρώτιστο καθήκον.

Καθήκον που επιβάλλεται να αναλάβει ένα παλαϊκό Μέτωπο, Κοινωνικής και Εθνικής Παλιγγενεσίας.πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Στάση εργασίας των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ αύριο

Τετράωρη στάση εργασίας από τις 09:00 το πρωί έως τις 13:00 και πορεία στο υπουργείο Υγείας, θα πραγματοποιήσουν αύριο οι εργαζόμενοι στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή δεδουλευμένων.

Ειδικότερα, το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αθηνών σημειώνει ότι οφείλονται αμοιβές για νυχτερινά-αργίες για τις εξής περιόδους: δεκαήμερο Δεκεμβρίου 2014, Δεκέμβριος 2015, Ιανουάριος 2016, Φεβρουάριος 2016, καθώς και εκτός έδρας για όλο το έτος 2015.

«Επειδή έως τώρα κάθε προσπάθεια του Σωματείου για συνάντηση με τη διοίκηση, ώστε να επιλυθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες έχει αποβεί άκαρπη, καλούμε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να δώσει άμεσα λύση», αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων.

πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ…)

Το 2015 χάνουν το Αεροδρόμιο οι Καναδοί και περνάει κατά 100% στο Ελληνικό Δημόσιο…

Γι’ αυτό το ΤΑΙΠΕΔ τρέχει να επεκτείνει τη σύμβαση παραχώρησης μέχρι το 2046…

Άπλετο φως στο μεγάλο κόλπο που έχει στηθεί… Αποκαλύπτεται ο λόγος που ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας έχει κυριολεκτικά φαγωθεί να παραδώσει στην την κατοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών μέχρι το 2046, χωρίς να έχει καμιά νομική υποχρέωση από τη σύμβαση παραχώρησης. Και μάλιστα έναντι πινακίου φακής την ώρα που υπάρχει κερδοφορία, η οποία τα επόμενα χρόνια θα εκτοξευθεί, δεδομένου ότι η κίνηση του Αεροδρομίου θα πολλαπλασιασθεί.

Δώρο στους Καναδούς θέλει να κάνει ο Πιτσιόρλας το Αεροδρόμιο. Και επείγονται να ολοκληρωθεί η επέκταση της νέας σύμβασης της παραχώρησης, η οποία λήγει το 2025, έως το 2046 για έναν και κύριο λόγο, τον οποίο κρύβει από τη Βουλή και τον ελληνικό λαό ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ. Ο Πιτσιόρλας γνωρίζει πολύ καλά ότι το 2025 τελειώνει η… βασιλεία των Καναδών, παραδίδουν το Αεροδρόμιο στο Ελληνικό Δημόσιο και φεύγουν:

Είναι σαφές ότι το 2025, που λήγει η σύμβαση, το 45% των μετοχών της ιδιωτικής κοινοπραξίας (Καναδοί) περνάει καθ’ ολοκληρία στην απόλυτη κυριότητα του Ελληνικού Δημοσίου.

Αυτό σημαίνει ότι το Ελληνικό Δημόσιο μετά το 2025, σύμφωνα με τους όρους της υπάρχουσας σύμβασης:

Θα κατέχει το 100% των μετοχών της εταιρείας του αεροδρομίου!

Θα κατέχει με μηδενικό δανεισμό, μια σύγχρονη και αναπτυξιακή υποδομή, με σημαντικό τζίρο, σημαντικά κέρδη, σημαντικές αξίες και υπεραξίες.

Αυτά τα δεδομένα μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν την πυξίδα για τις σωστές και εθνικά συμφέρουσες προτάσεις ως προς το παρόν και και το μέλλον του Νέου Διεθνούς Αεροδρομίου.

ΧΡΥΣΑΦΙ…

Χρυσάφι, με όλη τη σημασία της λέξης, παραχωρεί στους Καναδούς το ΤΑΙΠΕΔ. Κατ’ αρχάς και μόνο από την επέκτση της σύμβασης μέχρι το 2046, με όλες τις εκτιμήσεις για εκτίναξη της κίνησης, καταλαβαίνει ο καθένας τι χρυσωρυχείο θα πάρουν, του οποίου θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Και αυτό γιατί πέραν του 45% των μετοχών του ΔΑΑ, ο Πιτσιόρλας θα τους πουλήσει και το 30% των μετοχών που κατέχει το ΤΑΙΠΕΔ… Και το Ελληνικό Δημόσιο θα είναι ο φτωχός συγγενής με το 25% που θα έχει πλέον.

Ακόμη οι Καναδοί θα αποφασίζουν για όλα στο διοικητικό συμβούλιο και στη γενική συνέλευση, αφού θα κατέχουν το 75% των μετοχών. Και φυσικά θα λειτουργεί κατά τρόπο μονοπωλιακό. Έχουν δώσει δείγμα της συμπεριφοράς τους οι Καναδοί. Απαιτούν ετήσιο ενοίκιο 4 με 4,5 εκατομμύρια ευρώ από την ΥΠΑ (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας). Επίσης ζητούν 1,5 εκατομμύριο ευρώ από την Αστυνομία, άλλο νοίκι από την ΕΥΠ, την Πυροσβεστική και άλλες κρατικές υπηρεσίες που είναι αναγκαίες για την ασφαλή λειτουργία του ΔΑΑ.

Επιπλέον με την επέκταση της σύμβασης για άλλα 20 χρόνια θα κάνουν απόσβεση των κεφαλαίων που έβαλαν, για τα οποία η απόσβεση έχει υπολογισθεί στα 30 χρόνια. Και μεταξύ των υποχρεώσεων που έχουν από τη σύμβαση είναι η κατασκευή δεύτερου κεντρικού κτιρίου, για το οποίο δεν έχουν κάνει τίποτε.

Τζάμπα το… νοίκι για τα άλλα 20 χρόνια!

Σύμφωνα με αυτά που παζαρεύει το ΤΑΙΠΕΔ για την εικοσαετή παράταση, οι Καναδοί για το 45% που έχουν θα πρέπει να καταβάλουν 240 εκατ. ευρώ και το Ελληνικό Δημόσιο με το 55% που έχει πρέπει να δώσει 360 εκατ. ευρώ. Ο υπολογισμός αυτός γίνεται με βάση το ότι για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων για 40 χρόνια η ανάδοχη γερμανική εταιρεία Fraport θα καταβάλει στο Δημόσιο 1,250 δισ. ευρώ και, επομένως, επειδή η επέκταση της σύμβασης για το «Ελ. Βενιζέλος» είναι για 20 χρόνια, το ποσό είναι γύρω στα 600 εκατ. ευρώ. Συγκρίνουν, όμως, ανόμοια πράγματα. Είναι αστείο να συγκρίνεις την κίνηση των 14 αεροδρομίων με την κίνηση του «Ελευθέριος Βενιζέλος», η οποία έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Μας δουλεύουν κι από πάνω

Αυτό που αποσιωπά ο κ. Πιτσιόρλας είναι ότι τα 360 εκατ. ευρώ που πρέπει να δώσει το Δημόσιο δεν θα μείνουν στο ΤΑΙΠΕΔ, γιατί το τρίτο Μνημόνιο προβλέπει ότι τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις θα πάνε για την εξόφληση του χρέους. Και αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν. Με το φανάρι του Διογένη ψάχνουν ο Τσίπρας και οι οικονομικοί υπουργοί να βρουν λεφτά για να μπαλώσουν τρύπες, ώστε να μη μειωθούν οι κύριες συντάξεις και να μην πετσοκοπούν οι επικουρικές, όπως ζητούν οι «τροϊκανοί».
Και θα πρέπει να κόψουν και από αλλού για να γίνει το χατίρι-σκάνδαλο, η παράταση της σύμβασης μέχρι το 2046, για να περάσει όλο το Αεροδρόμιο στα χέρια των Καναδών.

Δώρο και στις αεροπορικές εταιρείες

Ψάχνοντας, πέσαμε πάνω σε ένα άλλο… σκανδαλάκι. Με επιχειρήματα-μαϊμού επέκτειναν τα κίνητρα που είχαν δώσει σε αεροπορικές εταιρείες το 2012 με στόχο την ανάκαμψη του Αεροδρομίου, την ώρα που η κίνηση είχε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Και το μπόνους αυτό ανέρχεται σε 30 εκατ. ευρώ, από τα οποία το 60% το παίρνει η Aegean. Και δίνουν αυτό το μπόνους όταν η τιμή του πετρελαίου από 100 δολ. το βαρέλι έχει πέσει στα 36 δολ. και οι αεροπορικές εταιρείες βγάζουν ένα… κάρο λεφτά.

Χωρίς Plan B

Όπως τόνιζαν στο «Π» κυβερνητικές πηγές, το ΤΑΙΠΕΔ προχωρεί με fast track διαδικασίες για την ικανοποίηση των επεκτατικών διαθέσεων των Καναδών, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν υποβάλει σχέδιο -το λεγόμενο Plan B- για την ανάπτυξη του ΔΑΑ την επόμενη τριακονταετία. Για το ποιες είναι οι προοπτικές και πώς το «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα κερδίσει περισσότερες αφίξεις και γενικά αυξημένη επιβατική και εμπορευματική κίνηση.
Με δεδομένη, μάλιστα, την τροχοπέδη των τελών του Αεροδρομίου μας, που είναι από τα ακριβότερα στον κόσμο (!), με αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά να είναι ανταγωνιστικό απέναντι στα άλλα αεροδρόμια της Ευρώπης, ενώ είναι πολύ πιο ακριβό και από το Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Να που είμαστε και κάπου πρωταθλητές…

Μπλόκο από την Επιτροπή Ανταγωνισμού της ΕΕ

Η επιθυμία του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ Στ. Πιτσιόρλα να κλείσει άρον άρον το ξεπούλημα του ΔΑΑ στους Καναδούς δεν φαίνεται να μπορεί να υλοποιηθεί τόσο απλά και εύκολα.
Και τούτο γιατί, όπως μας έλεγαν κυβερνητικές πηγές, θα χρειαστεί πάνω από ένας χρόνος για να εξετασθεί η επέκταση της σύμβασης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να βγει η απόφαση.

Μισθός 550.000 ευρώ τον χρόνο!

Αυτά είναι λεφτά, θα έλεγε ο αξέχαστος Μίμης Φωτόπουλος αλλά και ο Αυλωνίτης. Κρατηθείτε, μην πάθετε κανένα έμφραγμα διαβάζοντας. Ο διευθύνων σύμβουλος του «Ελευθέριος Βενιζέλος» έχει συνολικές αποδοχές τον χρόνο… μόλις 550.000 ευρώ, μαζί με τα πριμ (αλήθεια, για ποια επιτυχία;).
Ριγμένοι είναι οι γενικοί διευθυντές, που εισπράττουν μόνο 350.000 ευρώ τον χρόνο…
«ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

http://www.madata.gr/epikairotita/social/476332.html

Οδηγίες για άμεση έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης εναντίον του προέδρου της εταιρείας Helector, Λεωνίδα Μπόμπολα, έδωσε ο γενικός εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης, όπως δήλωσε εξερχόμενος του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Ο κ. Κληρίδης διέψευσε ότι ο κ. Μπόμπολας θέτει όρους προκειμένου να έρθει και να παραδοθεί στην Κύπρο. “Ουδεμία συναλλαγή γίνεται με τον ύποπτο” ανέφερε.

Η ανακριτική ομάδα της αστυνομίας συνεχίζει, με εντατικούς ρυθμούς, τις έρευνες για τις υποθέσεις του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) και του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ), που διαχειριζόταν η εταιρεία του κ. Μπόμπολα. Επίσης, η αστυνομία θα προχωρήσει στην έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης και εναντίον του Θεοφάνη Λώλου, διευθυντή της εταιρείας μελετών ENVIROPLAN, ο οποίος ορίστηκε από το υπουργείο Εσωτερικών να επιβλέπει τα έργα ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης.

Πως σχολιάζουν κύκλοι της εταιρείας


Κύκλοι της Ελλάκτωρ μιλώντας στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα Capital.gr ανέφεραν ότι: “η εταιρεία, σεβόμενη την ανακριτική διαδικασία που λαμβάνει χώρα στην Κύπρο, θα τοποθετηθεί, με την πληθώρα των στοιχείων που διαθέτει, όταν περιέλθει σε γνώση της το ακριβές περιεχόμενο της δικογραφίας. Έως τότε παρακολουθεί, μέσω του κυπριακού Τύπου, το ανακριτικό έργο”.πηγηΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Μεγάλες περικοπές στις επικουρικές συντάξεις - Τι ισχύει για συλλογική σύμβαση εργασίαςΟ εργατολόγος Γιάννης Καρούζος καλεσμένος στην ΕΡΤ και την πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη σχολιάζει τις εξελίξεις στις επικουρικές συντάξεις και τα εργασιακά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Σοκ στην Ταϊβάν: 33χρονος αποκεφάλισε κοριτσάκι 3 ετών έξω από το Μετρό

Σκηνές φρίκης εκτυλίχθηκαν έξω από σταθμό του Μετρό στην πρωτεύουσα της Ταϊβάν, την Ταϊπέι, όταν ένας άνδρας αποκεφάλισε ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις τριών ετών.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης άρπαξε το κοριτσάκι από πίσω και του έκοψε το κεφάλι με έναν μπαλτά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κοριτσάκι συνοδευόταν από τη μητέρα του, η οποία ωστόσο δεν μπόρεσε να εμποδίσει τον δολοφόνο.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι επέβαινε σε παιδικό ποδήλατο, λίγα μέρα μπροστά από τη μητέρα της, όταν ο δράστης πλησίασε το παιδί.

Ο άνδρας φέρεται να συνελήφθη, ενώ οργισμένο πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα όπου οδηγήθηκε. Μάλιστα, ορισμένοι διαδηλωτές ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα του μπέιζμπολ.

Σύμφωνα με το κρατικό Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 33χρονος συλληφθείς, με το επώνυμο Γουάνγκ, έχει στο παρελθόν νοσηλευθεί για ψυχολογικά προβλήματα και για εγκλήματα σχετικά με ναρκωτικά, ενώ είναι άνεργος.πηγηΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ξεκίνησαν ξανά οι εργασίες στο μετρό Θεσσαλονίκης

Ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, εγκαινίασε την επανεκκίνηση του Μετροπόντικα στο εργοτάξιο του σταθμού «Νέα Ελβετία», και σημείωσε ότι « το γεγονός ότι το έργο ξεκινά ξανά είναι η απάντηση σε όσους κινδυνολογούσαν και πετούσαν λάσπη τόσους μήνες».

Ο κ. Σπίρτζης υπενθύμισε ότι η πρόσθετη σύμβαση για τις αρχαιολογικές εργασίες του Μετρό, ύψους 25 εκατ. ευρώ, έχει ήδη υπογραφεί στη βάση των δεσμεύσεων του υπουργείου, ενώ πρόσθεσε ότι οι εργασίες πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα, «σε όλο το μήκος του έργου και όπου χρειάζεται».

Ακόμη, επεσήμανε ότι «δεν υπάρχει θέμα ούτε με τον σταθμό Βενιζέλου, που έχει τόσο ταλαιπωρήσει την πόλη», αφού η συνύπαρξη αρχαιοτήτων και σταθμού είναι αναγκαία.

Αναφορικά με τη συμπληρωματική σύμβαση για την επέκταση προς Καλαμαριά, η οποία αφορά σε όλα τα έργα εκτός εκείνων του πολιτικού μηχανικού, ο κ. Σπίρτζης επεσήμανε ότι σκοπός είναι αυτή να συμπεριληφθεί σε ευρύτερο πακέτο, που θα περιλαμβάνει και άλλα έργα και μελέτες (πχ, για τις επεκτάσεις προς τα δυτικά και το αεροδρόμιο). «Θα σταματήσουμε να βλέπουμε τα έργα μεμονωμένα και αποσπασματικά», εξήγησε.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η Θεσσαλονίκη θα έχει μετρό το 2020, όπως προέκυψε από τις δηλώσεις τόσο του προέδρου της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ, Γιάννη Μυλόπουλου, όσο και του προέδρου του ΑΚΤΩΡΑ, Δημήτρη Κούτρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Μυλόπουλο, τα έργα πολιτικού μηχανικού (δηλαδή το κατασκευαστικό κομμάτι της βασικής γραμμής) αναμένεται να είναι έτοιμα σε έναν χρόνο από σήμερα, ενώ η βασική γραμμή σχεδιάζεται να λειτουργήσει έως το 2020.

Την ετοιμότητα για παράδοση του έργου εντός του συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος επιβεβαίωσε και ο κ. Κούτρας, επισημαίνοντας ότι «θα είμαστε έτοιμοι μέχρι το 2020», ενώ το ίδιο έτος αναμένεται να λειτουργήσει και η επέκταση προς Καλαμαριά.
πηγηΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Πόσο «αθώοι» είναι τελικά οι συσκευασμένοι χυμοί για τα παιδιά;

Αρκετοί γονείς, προκειμένου να κρατήσουν τα παιδιά τους μακριά από τα αναψυκτικά, καταφεύγουν στους έτοιμους χυμούς φρούτων, πιστεύοντας ότι είναι πιο θρεπτικοί και υγιεινοί.

Ωστόσο, μια νέα αποκαλυπτική έρευνα που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση British Medical Journal καταδεικνύει ότι αρκετοί συσκευασμένοι χυμοί περιέχουν πολύ μεγάλες ποσότητες ζάχαρης, επομένως είναι βλαβεροί για την υγεία των παιδιών.

Αναλυτικότερα, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ στην Αγγλία εξέτασαν την περιεκτικότητα ζάχαρης σε 2013 προϊόντα (μερίδα 200 ml) που απευθύνονται ειδικά σε παιδιά, συγκεκριμένα σε φρουτοποτά, 100% φυσικούς χυμούς και smoothies.

Σημειώνεται ότι οι ερευνητές υπολόγισαν μόνο τις ποσότητες πρόσθετης ζάχαρης σε κάθε προϊόν, και όχι τα φυσικά σάκχαρα που παρέχουν ούτως ή άλλως τα φρούτα, καθώς τα δύο είδη μεταβολίζονται διαφορετικά από τον οργανισμό.

Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των αναλύσεων περίπου ένα στα δύο υπό μελέτη προϊόντα περιέχουν τη μέγιστη προτεινόμενη ποσότητα ζάχαρης που επιτρέπεται να καταναλώνει ένα παιδί (πέντε κουταλάκια του γλυκού, 19 γραμμάρια) ή και περισσότερο.

Όταν ένα φρούτο καταναλώνεται ολόκληρο, λαμβάνουμε, εκτός από τη ζάχαρη, φυτικές ίνες, οι οποίες συμβάλλουν στην αργή διάσπαση και απορρόφηση των σακχάρων, επομένως ο αντίκτυπος της ζάχαρης στον οργανισμό αμβλύνεται.

Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο οι γονείς να προτιμούν τα φρέσκα φρούτα ή τουλάχιστον ένα φρεσκοστυμμένο χυμό για τα παιδιά τους αντί για τους έτοιμους χυμούς.
πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Μεταφέρεται για την Τρίτη του Πάσχα η αργία της Πρωτομαγιάς

Για την Τρίτη του Πάσχα, 3 Μαΐου, μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς, η οποία φέτος συμπίπτει με την Κυριακή του Πάσχα, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό από τα σωματεία εάν η καθιερωμένη πορεία και η απεργία θα μεταφερθεί.

Σημειώνεται ότι η 1η Μαΐου ανήκει στις προαιρετικές αργίες, με απόφαση όμως του εκάστοτε υπουργού Εργασίας χαρακτηρίζεται κάθε χρόνο σαν ημέρα υποχρεωτικής αργίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Σκουπιδοσελίδες στο Facebook και κυνηγοί του κλικ

Τα τελευταία χρόνια που το ίντερνετ κυριαρχεί στον τομέα της ενημέρωσης, έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο του «κλικ με το ζόρι». Έτσι ορίζεται ο τρόπος που κάποια site προσπαθούν να τραβήξουν από τα μαλλιά τον αναγνώστη για να κάνει το πολυπόθητο κλικ στο σύνδεσμο που θα του πετάξουν στα μούτρα. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, στο 101% 99% των περιπτώσεων η τελική είδηση είναι μία μεγαλοπρεπέστατη βλακεία , για να μην την χαρακτηρισουμε χειρότερα , που απλώς σε ξεγέλασε.

Ναι ! Το παραδεχόμαστε ότι το έχουμε κάνει κι εμείς , αλλα το καναμε στο χωριο και δεν το ξερεις .

Το κάναμε παλιά και για πολύ λίγο, έχουμε μετανιώσει και για να επανορθώσουμε, θα σας δείξουμε με ποιον τρόπο λειτουργεί η όλη μπίζνα. Ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να φτιάξουμε ένα μικρό λεξικό για να καταλάβετε τι ακριβώς παίζει.

Κάποιες σκουπιδοσελίδες το έχουν κάνει επιστήμη. Τα 10 παραδείγματα που θα δείτε παρακάτω είναι αληθινά αλλά έχουμε αφαιρέσει τα ονόματά τους για ευνόητους λόγους.

Κυνηγοί του κλικ και πώς το ελληνικό ίντερνετ προσπαθεί να ξεγελάσει τον αναγνώστη με σκουπιδοάρθρα

Πατήστε πάνω στην λέξη ΦΩΤΟ για να δείτε και την σχετική φωτογραφία και στην συνέχεια κλικ μέσα στο άρθρο για την συνέχεια της ανάγνωσης

1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!ΣΟΚ!: Με αυτόν τον όρο συνήθως εννοούν κάτι που είναι αλήθεια απίστευτο, με την κυριολεκτική σημασία του όρου. Ας πούμε κάτι που πάει κόντρα στους νόμους της φυσικής. Ή μια μπριζόλα που περπατάει.

Φώτο

2. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ! : Αυτή η φράση είναι πασπαρτού. Στη φωτογραφία θα δεις κάτι τελείως άκυρο ή εκείνη την αγαπημένη σκιασμένη φάτσα με ένα λατινικό ερωτηματικό αντί για πρόσωπο. Αν κλικάρεις θα δεις ότι ΑΥΤΟΣ είναι κάποιος ανθυποκομπάρσος από τον πρώτο κύκλο του Κωνσταντίνου και Ελένης.

Φώτο 

3. ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!ΣΟΚ! : Η ανατριχίλα συναντάται κυρίως σε θέματα θρησκευτικού περιεχομένου και κατά 95% ταιριάζει με κάποιο από αυτά που αν ο Παΐσιος είχε πει στα αλήθεια, θα είχε περάσει 4 ζωές μιλώντας και γράφοντας ταυτόχρονα. Αν δεις ολόκληρο το άρθρο, πιθανόν να ανακαλύψεις ότι ο Γέροντας είχε προφητεύσει το 23% ΦΠΑ στα τάμπλετ, άσχετα που αυτός εννοούσε τις ταμπλέτες για τα κουνούπια.

Φώτο

4. ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ!: Η φράση αυτή χρησιμοποιείται για να βγάλει στην επιφάνεια τα αντανακλαστικά των Ελλήνων που βλέποντας το: «ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ» σκέφτονται: «ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΡΕ»; Και μπαίνουν. Και βλέπουν μια φωτογραφία της Πάολα(ς) που είχε γίνει πρώτο θέμα στο ΚορδελιόTV τον Απρίλη του 1999.

Φώτο

5. ΦΟΒΕΡΟ-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ! : Ακολουθείται από άκρως περιγραφική φωτογραφία και ανορθόγραφο κείμενο. Κάνοντας το κλικ βρίσκεσαι σε ένα κείμενο με 14 διαφορετικές γραμματοσειρές και χρώματα και χωρίς κανέναν ειρμό σαν μετάφραση του google translate.

Φώτο

6. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ : Μία από τις αγαπημένες μας κατηγορίες. Τίτλος πιο προκλητικός κι από μεθυσμένη Αγγλίδα στο Φαληράκι που σου φωνάζει να κλικάρεις για να δεις φαντάσματα-σκελετούς-ζόμπι. Ανοίγοντας την είδηση, θα δεις ότι ο ποιητής εννοούσε τη νεκρή μύγα και οτι μπούρδα τους κατεβεί . Bonus, η φωτογραφία συνήθως είναι τραβηγμένη με ΝΟΚΙΑ 3310.

Φώτο

7. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ! : Μία εξίσου αγαπημένη κατηγορία. Συνοδεύεται με μερικές χιλιάδες θαυμαστικά και τη φωτογραφία με το ερωτηματικό που αναφέραμε παραπάνω. Μπαίνοντας μέσα βλέπεις ότι εννοεί τον Έλβις Πρίσλεϋ θεωρώντας πως έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν πίστεψες ότι έχει πεθάνει.

Φώτο

8. ΦΡΙΚΗ! : Ένας από τους τρόπους αντίστροφης ψυχολογίας που χρησιμοποιείται ευρέως. Βλέπεις «φρίκη», λες «αποκλείεται» και κλικάρεις για να τους διαψεύσεις. Μέσα στην είδηση θα δεις αίμα-λάσπη σε κοκτέιλ, θα κάνεις
βίαιη αποβολή γαστρικού περιεχομένου (οτιδήποτε περιέχει το στομάχι, όπως φαγητό, γαστρικά υγρά, κλπ) μέσω του στόματος προς το περιβάλλον, θα κλείσεις τον υπολογιστή, αλλά αυτοί το κλικ σου θα το έχουν πάρει.

Φώτο

9. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ! : Ίσως η πιο ελεεινή παρακίνηση που έχει υπάρξει από καταβολής γραφής. Πάντα, τα θέματα αυτά έχουν να κάνουν με πολιτική, αναπαράγουν θεωρίες συνομωσίας και περιέχουν αναφορές σε Ελωχείμ, Νεφελίμ, Νέα Τάξη Πραγμάτων και ψεκασμούς. Πολλά μικρά διαμάντια κυκλοφορούν με αυτό τον τίτλο.

Φώτο

10. ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ/ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ /ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΑΤΕ! : Τέλος, η αγαπημένη συνήθεια του Έλληνα, να αποδεικνύει πως ό,τι γίνεται, εκείνος το είχε προβλέψει. Στην προκειμένη περίπτωση, κι επειδή ο αρθρογράφος δε μπορεί να ισχυριστεί ότι είχε προειδοποιήσει τον πρωθυπουργό, βάζει μπροστά τη Μπέτυ, γυναίκα του πρωθυπουργού, για να μας δελεάσει να διαβάσουμε το μεγάλο μυστικό του πρωθυπουργικού ζεύγους και ότι άλλη χαζομάρα τους έρθει σε όλους τους τίτλους .

Φώτο

Μέσα σε όλη αυτή τη «σαβούρα» που τρώμε επί καθημερινής βάσης από τις σκουπιδοσελίδες υπάρχουν και ότι έχουμε αναφέρει πιο πάνω . Σκουπιδοσελιδες επίσης που με πιασιάρικους τίτλους σαν τους παραπάνω έχουν σκοπό το Like-farming. Ψέματα και φωτογραφίες που έχουν σκοπό να αποσπάσουν likes στο facebook και να σε κάνουν οπαδό σε μια σελίδα και μόλις αποκτήσουν αρκετές χιλιάδες οπαδούς, αυτές οι σελίδες προσπαθούν να ξεγελάσουν τους αναγνώστες τους για οικονομικό όφελος προωθώντας κάποιο προϊόν (συνήθως άχρηστο) ή κέρδη από διαφημίσεις (τα κέρδη από τις διαφημίσεις δεν είναι κάτι επιλήψιμο αλλά η πρακτική like-farming είναι) και πολλές από αυτές τις σελίδες αφού μαζέψουν αρκετές χιλιάδες μέλη πωλούνται σε τρίτους.

Μέσα σε όλα τα παραπάνω αλλά και άλλες παρόμοιες φράσεις/λέξεις υπάρχουν και αρκετές σκουπιδοσελίδες που για να διαβάσεις το ψεύτικο άρθρο τους η να δεις την ψεύτικη φωτογραφία σου ζητάνε να το κάνεις πρώτα κοινοποίηση . Άλλη απατεωνιά και εκείνη .

Οκ καταλάβαμε ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε κλικ σε άρθρα με πιασιάρικους τίτλους ;  Μάθετε να μην «τσιμπάτε» σε κάθε τυχαίο τίτλο, σε κάθε παραπλανητική διαφήμιση
πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΟΙ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Αμέσως μετά το Πάσχα των Καθολικών, τις πρώτες ημέρες του Απριλίου, αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, με την κυβέρνηση να επιθυμεί ότι στο Eurogroup της 22ας Απριλίου πρέπει να συζητηθεί το συνολικό πακέτο: αξιολόγηση και χρέος.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για την κυβέρνηση είναι οι εξής:

– 2 Απριλίου, η προγραμματισμένη ημερομηνία επιστροφής των θεσμών.

– 4 Απριλίου, αρχίζουν και πάλι οι συζητήσεις κυβέρνησης – κουαρτέτου.

– 7 Απριλίου, συνεδριάζει το Euroworking Group. Μέχρι τότε, και προτού βρεθούν στο ίδιο τραπέζι οι υπουργοί οικονομικών της ευρωζώνης, στόχος είναι στα τεχνικά κλιμάκια να έχει καταγραφεί η όποια πρόοδος.

– 15 Απριλίου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα βρεθεί στην Ουάσινγκτον για την Εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ.

– 22 Απριλίου, συνεδριάζει το Eurogroup για την έγκριση της συμφωνίας.

Αναφερόμενη στην αξιολόγηση, σε συνέντευξή της η εκπρόσωπος Τύπου κ. Σβίγκου δήλωσε ότι η σημερινή είναι η πρώτη κυβέρνηση που διαπραγματεύεται, που αγωνίζεται για το δημόσιο και κοινωνικό συμφέρον, με έγνοια για τους πιο αδύναμους. «Αν είχε μπει στη λογική των προηγουμένων, που υπέγραφαν ό,τι τους έδιναν, τότε ίσως η αξιολόγηση να είχε κλείσει προ πολλού. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνιστά διαπραγμάτευση. Βέβαια, είναι αλήθεια ότι, όσο γρηγορότερα κλείσει η αξιολόγηση τόσο το καλύτερο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να ξαναγραφτεί η συμφωνία του καλοκαιριού και όσα απερρίφθησαν τότε από την πόρτα, να εισέλθουν σήμερα από το παράθυρο της αξιολόγησης».

Ωστόσο, το μεγάλο «αγκάθι» για τον Αλέξη Τσίπρα αποτελεί η… υποσχετική της μείωσης του ελληνικού χρέους. Εμπόδιο που μέχρι στιγμής φαντάζει απροσπέραστο.

Σύμφωνα με τη Real News, η Αθήνα διαβλέπει απροθυμία των δανειστών να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, μεταξύ των οποίων και η ρυθμίση του χρέους, εφόσον ολοκληρωθεί η αξιολόγηση.

Η Μέρκελ έχει παραδώσει την οικονομική πο.λιτική για τη χώρα της και την Ευρώπη στον Σόιμπλε, ο οποίος δηλώνει συνεχώς το τελευταίο διάστημα ότι «δεν επείγει το ζήτημα του χρέους για την Ελλάδα». Ωστόσο, δεν αποκλείεται η σχετική συζήτηση να αρχίσει ως αντίβαρο σε ένα ακόμα συμβιβασμό που θα υποχρεωθεί να κάνει η κυβέρνηση, όμως οι δανειστές στην πράξη δεν αναμένεται να δεσμευθούν για σημαντικές μειώσεις.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα ακούγονται στο Μέγαρο Μαξίμου, τα σχέδια που εκπονήθηκε στο Βερολίνο για την απομείωση του χρέους είναι ουσιαστικά μη αποδοτικά και προφανώς μη αποδεκτά από την Αθήνα, ενώ θα επιτείνουν την ένταση στις σχέσεις ΔΝΤ και ευρωπαϊκών θεσμών.πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Συντάξεις στα 58 και με το νέο νόμο. Ποιους ασφαλισμένους αφορά

Σύνταξη από τα 58 προλαβαίνουν να πάρουν όσοι ασφαλίστηκαν στο ΙΚΑ πριν από το 1993, αποφεύγοντας την αύξηση των ορίων ηλικίας και κυρίως τις μεγάλες μειώσεις που προκαλεί το νέο ασφαλιστικό για όσους κάνουν αίτηση μετά την ψήφιση του νόμου.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, με τις νέες διατάξεις που ισχύουν ως προς τους όρους συνταξιοδότησης από τις 19 Αυγούστου του 2015 και μετά, όσοι ασφαλίστηκαν πριν το 1993 διατηρούν τα κατοχυρωμένα ως το 2012 ασφαλιστικά τους δικαιώματα, που τους επιτρέπουν να αποχωρήσουν με τα παλαιά όρια ηλικίας, αρκεί να τα είχαν συμπληρώσει μέχρι τις 18 Αυγούστου του 2015.

Η κατοχύρωση ευνοεί μάλιστα και όσους συμπληρώνουν την ηλικία εξόδου μετά τις 19/8/2015 καθώς δεν θα επιβαρυνθούν με μεγάλη αύξηση του ορίου ηλικίας, αλλά με μικρότερη.

πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Φορολογικό: Ποιοι κερδίζουν, ποιοι χάνουν

Καμία επιβάρυνση για περίπου 3 εκατ. μισθωτούς και συνταξιούχους με ετήσιο εισόδημα έως 9.100 ευρώ, μηδαμινή στα εισοδήματα μέχρι 17.000, μείωση φόρων για εννέα στους δέκα ελεύθερους επαγγελματίες, κλιμακωτές επιβαρύνσεις σε μεσαία εισοδήματα μέχρι 40.000 ευρώ και πολύ μεγαλύτερες για όποιους δηλώνουν άνω των 60.000 ευρώ. Αυτά θα είναι τα αποτελέσματα εφαρμογής του τελικού κυβερνητικού σχεδίου αλλαγών στο φορολογικό, το οποίο φαίνεται να έχει τη σύμφωνη γνώμη των δανειστών.

Το τελικό σχέδιο προβλέπει τη μείωση του έμμεσου αφορολόγητου ορίου στα 9.100 ευρώ από 9.550 ευρώ που ισχύει σήμερα για τους μισθωτούς και συνταξιούχους, νέα κλίμακα φορολόγησης των εισοδημάτων, καθώς και νέα κλίμακα υπολογισμού της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης.

Όπως επισημαίνουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι σε δηλώσεις τους σε κυριακάτικες εφημερίδες, η νέα φορολογική κλίμακα «παίρνει περισσότερα από τους πλούσιους και λιγότερα από τους φτωχούς».

Οι προτεινόμενες αλλαγές  - με τις όποιες τροποποιήσεις επέλθουν στις διαβουλεύσεις με το κουαρτέτο, θα ισχύσουν για τα εισοδήματα που αποκτώνται φέτος και θα φορολογηθούν το 2017. Οι σημαντικότρες  νέες ρυθμίσεις αφορούν τη φορολογική κλίμακα και τους συντελεστές,  τον υπολογισμό της εισφοράς αλληλεγγύης και την κλίμακα αυτοτελούς φορολόγησης εισοδημάυων από ενοίκια.

Κλίμακα και συντελεστές

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που δημοσιεύονται σε κυριακάτικες εφημερίδες, η φορολογική κλίμακα των φυσικών προσώπων έχει τέσσερα κλιμάκια με συντελεστές που ξεκινούν από 22% για εισοδήματα άνω των 40.000 ευρώ.

Ειδικότερα:

22% για τα πρώτα 20.000 ευρώ εισοδήματος
29% για το τμήμα του εισοδήματος από 20.001 έως και 30.000 ευρώ
37% για το τμήμα του εισοδήματος από 30.001 έως και 40.000 ευρώ
45% για εισοδήματα άνω των 40.000 ευρώ

Με την κλίμακα αυτή θα φορολογηθούν τα εισοδήματα μισθωτών, συνταξιούχων, ελεύθερων επαγγελματιών και ατομικών επιχειρήσεων. Ομωςι για τους μισθωτούς και συνταξιούχους θα διατηρηθεί 0ελαφρώς ψαλιδισμένο - το ισχύον έμμεσο αφορολόγητ, ενώ τα εισοδήματα των επαγγελματιών θα φορολογούνται από το πρώτο ευρώ, όπως και σήμερα.

Αφορολόγητο και εισφορά

Το έμμεσο αφορολόγητο όριο εισοδήματος που δικαιούνται οι μισθωτοί και συνταξιούχοι διαμορφώνεται στα 9.100 ευρώ από 9.550 ευρώ σήμερα, καθώς η έκπτωση φόρου που οδηγεί στο αφορολόγητο αυτό μειώνεται στις 2.000 από 2.100 ευρώ σήμερα. Την έκπτωση των 2.000 ευρώ δικαιούνται αυτούσια μισθωτοί και συνταξιούχοι με εισοδήματα έως 20.000 ευρώ. Στη συνέχεια, για κάθε 1.000 ευρώ αύξησης εισοδήματος, η έκπτωση φόρου μειώνεται κατά 100 ευρώ και εξαλείφεται στην περιοχή των 40.000 ευρώ.

Παράλληλα, θεσπίζεται νέα κλίμακα υπολογισμού της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης που επιβάλλεται στους έχοντες ετήσια εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ. Η ειδική εισφορά, η οποία έχει αποκτήσει πλέον μόνιμο χαρακτήρα, δεν θα υπολογίζεται στο σύνολο του εισοδήματος όπως γινόταν μέχρι σήμερα με συγκεκριμένους συντελεστές, αλλά κινείται στη φιλοσοφία της κλίμακας φορολογίας εισοδήματος. Με μικρό συντελεστή 2,2% για εισοδήματα από 12.001 έως 20.000 ευρώ και τον ανώτατο συντελεστή στο 10% (από 8% σήμερα) για πάνω από 220.000 ευρώ. Ειδικότερα:

2,2% για εισοδήματα από 12.001 έως και 20.000
5% από 20.001 έως και 30.000 ευρώ
6,5% από 30.001 έως και 40.000 ευρώ
7,5% από 40.001 έως και 65.000 ευρώ
9% από 65.001 έως και 220.000 ευρώ
10% από 220.001 ευρώ και πάνω

Οι κερδισμένοι

Κατά τις εκτιμήσεις φοροτεχνικών, η αναπροσαρμογή της εισφοράς αλληλεγγύης σε συνδυασμό με τη μείωση του αφορολόγητου και την εφαρμογή υψηλότερου συντελεστή, ελάχιστα θα επιβαρύνουν όσους δηλώνουν ετήσιο εισόδημα μέχρι 17.000 ευρώ. Η επιβάρυνση θα είναι αισθητή στα εισοδήματα άνω των 23.000 ευρώ, καθώς φθάνει  στα 626 ευρώ για εισόδημα 25.000 ευρώ, στα 656 για μισθωτό με 30.000 ευρώ εισόδημα και στα 951 ευρώ για  εισόδημα 35.000 ευρ
Αντίθετα, «κερδισμένοι» βγαίνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες με εισόδημα μέχρι 35.000 ευρώ - περίπου οι 9 στους 10 - καθώς θα φορολογηθούν με μειωμένο συντελεστή (22% αντί του ισχύοντος 26%).

Σύμφωνα με την πρόταση που κατέθεσε η κυβέρνηση στους θεσμούς, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και φορολογηθούν με την ίδια κλίμακα των μισθωτών χωρίς να έχουν την έκπτωση των 2.000 ευρώ που οδηγεί σε έμμεσο αφορολόγητο όριο 9.100 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ο φορολογικός συντελεστής 26% που επιβάλλεται σήμερα σε όσους δηλώνουν εισοδήματα έως 50.000 ευρώ θα μειωθεί στο 22%.

Έσοδα από ενοίκια

Περισσότερους φόρους θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι που έχουν εισοδήματα από ενοίκια. Τα ενοίκια και τα λοιπά εισοδήματα θα εξακολουθούν να φορολογούνται αυτοτελώς αλλά με συντελεστές αυξημένους.

Συγκεκριμένα, για το τμήματα ετησίου εισοδήματος από ακίνητα μέχρι 12.000 ευρώ, ο συντελεστής φόρου θα αυξηθεί από 11% σε 15%.

Για το τμήμα  εισοδήματος από 12.001 έως 35.000 ευρώ ο συντελεστής φόρου θα αυξηθεί από  33% σε 35%.

Πολύ μεγάλη επιβάρυνση θα επωμισθούν όσοι εισπράττουν ενοίκια άνω των 35.000 ευρώ ετησίως: Για το τμήμαισοδήματος πάνω από 35.000 ευρώ ο φορολογικός συντελεστής θα αυξηθεί από 33% σε 45%.
πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Κυπελλούχος Ελλάδας στο βόλεϊ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι Κυπελλούχος Ελλάδας για το 2016 και η ομάδα που διαδέχεται τον περυσινό τροπαιούχο ΠΑΟΚ, τον οποίο απέκλεισε χθες στα ημιτελικά της διοργάνωσης, που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν εύκολα στον τελικό της ελλιπούς (έπαιξε χωρίς τον Γιοβάνοβιτς) Κηφισιάς με 3-0 και κατάκτησαν τον 15ο τίτλο στο θεσμό, του οποίου αποτελούν την πλέον πολυνίκη ομάδα.

Τα σετ (πρώτη αναφέρεται η τυπικά γηπεδούχος Κηφισιά): 19-25, 23-25, 22-25

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΜΕΓΑ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΜΕΓΑ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ

Αποσπάσματα από την εκπομπή ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ στο ΚΡΗΤΗTV, με προσκεκλημένο τον Βασίλειο Μαρκεζίνη σε μία άκρως αποκαλυπτική και συγκλονιστική συζήτηση που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη.

ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ & ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Η πανωλεθρία των ευρωπαίων & η νίκη του Νταβούτογλου για το προσφυγικό.

Ο Νταβούτογλου είναι «ΑΛΕΠΟΥ», μετέβαλε την θεωρία του σε εξωτερική πολιτική.

Τα κεφάλαια της Κύπρου.

Η Τουρκία «κληρονόμησε» την διπλωματία του Βυζαντίου & του Φαναριού & την εφαρμόζει εξαιρετικά επιτυχώς.

Οι Γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και Ίμια.

Η Τουρκία επανέρχεται είναι αποφασισμένη, ξέρει τι θέλει & προχωρά διεκδικώντας νησιά, βραχονησίδες & μισό Αιγαίο.

Η κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης & το χάος που θα επακολουθήσει…

Η Τουρκία επηρεάζει και ενισχύσει οικονομικά κατά της Ελλάδας τα γύρω μας κράτη με σκοπό τις εδαφικές διεκδικήσεις κτλ.

Ο θανάσιμος κίνδυνος της Ελλάδας επεκτείνεται από την Αδριανούπολη έως και τα Τίρανα.

Η Τουρκία θέλει να ασκήσει εποπτική πολιτική στα Βαλκάνια.

Αοζ, φυσικό αέριο και πετρέλαια.

Η τάφρος στον Έβρο.Θα ασκηθεί τεράστια πίεση από την Αμερική για το Σκοπιανό.

Τεράστιος κίνδυνος να χάσουμε Θράκη & Αιγαίο. Επικίνδυνεςδιεκδικήσεις ξηράς & θάλασσας από Αλβανία.

ΝΑΤΟ, Αμερική και Ευρώπη δεν βοήθησαν ΠΟΤΕ την Ελλάδα.


Είμαστε σε οριακή κατάσταση, ανάλογη οριακή κατάσταση με την σημερινή στην ιστορία του μοντέρνου Ελληνικού κράτους, δεν ήταν ούτε η μικρασιατική καταστροφή, ούτε η επανάσταση, αλλά ήταν η άφιξη του Ιμπραήμ, που παραλίγο να σκοτώσει την επανάσταση.

Η επίθεση εναντίων της παιδείας & της εκκλησίας είναι ανεπίτρεπτη.

Η Οικουμενική κυβέρνηση θα είναι μια σάπια φρουτοσαλάτα, διότι θα προέρχεται από σάπια κομματικά φρούτα…

Όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε αυτόν τον τόπο, όχι με οικουμενική αλλά με διαφορετικού τύπου κυβέρνηση…

Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα αμφισβητήσιμα θέματα, διότι αλλιώς θα μας έρθουν & θα είμαστε απροετοίμαστοι.

Το παράλληλο νόμισμα & η νέα Δραχμή.

Το μεγάλο κακό που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στον εαυτό του και στην Ελλάδα, αλλά και η επιβίωση του στην πολιτική σκηνή η οποία εξαρτάτε από το τι λάθη θα κάνουν οι αντίπαλοι του.

Η χώρα θα συνεχίσει να κατρακυλάει να εάν δεν αλλάξει το πολιτικό πεδίο & θα έρθουμε αντιμέτωποι με καταστροφικές εξελίξεις.

– Εάν είστε Ερντογάν & βλέπεται αυτήν την αδυναμία (της Ελλάδας) να αυξάνει στο οικονομικό & στο στρατιωτικό πεδίο.., δεν θα αισθανθείτε τον πειρασμό να αρπάξετε κάτι??? Όποιος από τους ακροατάς μας απαντήσει σε αυτό το ερώτημα ΟΧΙ, δεν θα το κάνω, διότι εγώ σκέφτομαι μόνο το δίκαιο και το καλό…. μπορεί να είναι πολύ καλός άνθρωπος.., αλλά δεν θα είναι πολιτικός.


       

πηγηΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

Σας είχα αναφέρει ότι μετά το τέλος των σχολίων σας, θα σας κατέθετα και τη δικιά μου θέση στο ερώτημα «για να βρεθεί ένας ηγέτης, τι προσόντα πρέπει να χει«.

Είναι σίγουρα ενθαρρυντικό ότι στο ερώτημα αυτό απαντήσατε 105 άτομα.

Είχε γραφτεί στο άρθρο μεταξύ των άλλων, ότι σίγουρα κάποιοι θα απαντήσουν σαν εφιάλτες, γιατί είχε γραφτεί ότι η Ελλάδα είχε και έχει εφιάλτες. Παρά ταύτα όμως, τα πιο πολλά σχόλια ήταν και αληθινά και ελληνικά, δηλαδή έβγαιναν από την αγωνία σας για τη σημερινή κατάσταση που ζει η Ελλάδα.

Φανταστείτε ένα τέτοιο ερώτημα στα πανελλαδικής εμβέλειας μέσων μαζικής αποχαύνωσης τί απήχηση θα είχε από τη συμμετοχή των Ελλήνων. Γι’ αυτό, όταν σε κάποια blog, όπως των ανήσυχων κατοχικών νέων, δίνεται η δυνατότητα να συμμετάσχει ο κάθε ανήσυχος Έλληνας σ’ αυτό το τεράστιο πρόβλημα που βιώνει η Ελλάδα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό και τους ευχαριστούμε πολύ.

Το ότι ζούμε εξωφρενικές καταστάσεις, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ότι εφαρμόζουν πολιτικές σε μια υποτιθέμενη ευρωπαϊκή χώρα, εν έτη 2016, είναι κι αυτό σίγουρο ότι είναι πρωτοφανές όπως επίσης, το να έχει αυτή η χώρα 6 χρόνια συνέχεια μνημό..συνα, είναι κι αυτό πρωτοφανές.

Σ’ αυτά τα χρόνια των μνημόσυνων, ουδείς υποτιθέμενος Έλληνας οποιασδήποτε επίσημης εξουσίας εναντιώθηκε σ’ όλο αυτό το καφριλίκι. Απεναντίας, κάθε χρόνος που πέρναγε σ’ αυτά τα μνημόσυνα, όλοι οι πολιτικοί και θρησκευτικοί προδότες, μικραίναν τόσο πολύ με την απουσία τους που σήμερα πλέον ούτε με μικροσκόπιο δε βλέπονται.
Είναι δε τόση η οργή των Ελλήνων, που όποτε βγαίνουν στα μέσα μαζικής αποχαύνωσης να κάνουν δηλώσεις, τόσο περισσότερο εκτίθονται οι μικρο-νάνοι των εξουσιών.

Εδώ πρέπει εμβόλιμα να τοποθετηθούμε σχετικά με το τί σήμαινε το προσωνύμιο του Μέγα Αλέξανδρου «στρατηλάτης». Στρατηλάτης σημαίνει ότι η διορατικότητά του είναι απείρως περισσότερη, ακόμα από όλων των στρατηγών μαζί. Βέβαια η λέξη διορατικότητα ακολουθείται και άλλες πολλές αρετές όπως μέγιστο σθένος, διάνοια, μεγαλοκαρδία, απόλυτο οραματισμό επίτευξης στόχου και άλλα πολλά.

Γι’ αυτό και μετά το θάνατο του Μέγα Αλέξανδρου, κανένας στρατηγός δε μπόρεσε να σώσει τίποτα. Τα πάντα χάθηκαν και διαλύθηκαν. Στο σημείο αυτό θα ήθελα τι προσοχή σας. Όχι τόσο για τους ανήσυχους ή αφυπνισμένους Έλληνες, γιατί αυτοί λίγο-πολύ γνωρίζουν, όσο για τους υπόλοιπους… πώς θα έπρεπε να λειτουργήσουν αυτές τις εποχές.
Όταν ο Αλέξανδρος ξεκίνησε αυτή την απίστευτη εκστρατεία του ήταν απόλυτα σίγουρος

1. ποιος ήταν ο εχθρός και

2. ποια η δυναμική του (πολεμικές του δυνατότητες)

Σήμερα, πόσοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο εχθρός μας και ποια είναι η δυναμική μας;

Φυσικά και στα ερωτήματα αυτά μπορούν να βρεθούν πολλές απαντήσεις.

Όμως ο εχθρός μας δεν είναι κανένας από αυτούς που φαίνονται. Και η δυναμική μας, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα είναι σχεδόν ανάπηρη (δυνατότητα οπλικών συστημάτων και τεχνολογία που να ελέγχεται από εμάς και όχι να στηριζόμαστε στους φασουλίδες – αφεντικά του πλανήτη) .

Με όλους τους ηγέτες πάσης μορφής, θρησκευτικούς και πολιτικούς, πέραν του ότι έχουν προδώσει τα πάντα, πρέπει να ξέρουμε με ακρίβεια από που προήλθαν, ώστε να κατέχουν τις δημόσιες θέσεις και να βάζουν κι αυτοί το δικό τους λιθαράκι στη προσπάθεια του παγκόσμιου συστήματος, μεταξύ των άλλων, αν είναι δυνατόν να εξαφανιστεί η ελληνική φυλή.

Έτσι λοιπόν, το πρώτο προσόν αναγκαστικά, για να βγει κάποιος σήμερα να θέλει να ηγηθεί έστω κάποιας προσπάθειας για να βγάλει την Ελλάδα από αυτό το τέλμα, σε οποιοδήποτε μέσο μαζικής αποχαύνωσης πρέπει πρώτα από οτιδήποτε άλλο, να δηλώνει ότι ουδεμία σχέση έχει με οποιαδήποτε μασωνική στοά και κάστα πεφωτισμένων με οποιαδήποτε σχέση με τις ταμπέλες όπως ισχύουν μέχρι σήμερα, διότι αν δεν τα κάνει όλα αυτά, αυτός είναι ένας δούρειος ίππος του συστήματος και τίποτα άλλο. Και όχι μόνο να το δηλώνει μία φορά αλλά κάθε φορά που θα του δίνεται δημόσιο βήμα και αυτό σημαίνει ότι δεν έχει καμία εξάρτηση από πουθενά και δεν έχει να ξεπληρώσει κανένα γραμμάτειο στις επίσημες μαύρες σκουλικότρυπες του μαύρου κατεστημένου που κοντεύει να καταπιεί το πλανήτη.

Χωρίς καμία εξάρτηση από οπουδήποτε, ακόμα και λάθος να κάνεις, αμήν τι άλλο είσαι καθαρός.

Επόμενο σημείο που βρίσκεται ο εχθρός, είναι οτιδήποτε έχει σχέση με χρήματα, τράπεζες, οικονομικούς δείκτες, σύστημα ελεύθερου κανιβαλισμού αγοράζω-πουλάω και κάθε μορφής συναλλαγή, γιατί πάντα οι συναλλαγές με αυτούς τους τρόπους οδηγούν σε δυνατούς και αδύνατους και το κυριότερο σε άστεγους και πεινασμένους, γιατί αυτός είναι ο σκοπός τους.

Επομένως, ένας ηγέτης μέχρι τώρα, με απόλυτη ακρίβεια θα ήταν εκτός κάθε μορφής συστήματος-ταμπέλες, και δεύτερον, για να απελευθερωθεί η Ελλάδα, θα ακύρωνε κάθε συναλλαγή που εξαιτίας των υπάρχουν στρατιές ανέργων, πεινασμένων, αστέγων και απελπισμένων Ελλήνων/ίδων.

Στο κομμάτι αυτό, υπάρχει ένα μεγάλο ερώτημα. Πώς θα μπορούσαμε να ακυρώσουμε πάσης μορφής συναλλαγές, με χρήματα, τράπεζες, αστείους οικονομικούς δείκτες, ελλείμματα, αναπτύξεις και ακόμα, πως θα μπορούσαμε να έχουμε ελληνικές ψυχές μέσα στην ελληνική βουλή, στην εκκλησία, όταν όλα αυτά ελέγχονται και κατευθύνονται 100%.

Εξάλλου, η δυναμική που ο καθένας από όλους εμάς έχει και αυτό που επιτρέπει το σύστημα να κατέχουμε, είναι σχεδόν ελάχιστη.

Στο σημείο αυτό Έλληνες, πρέπει να ενεργοποιηθεί όλο το ελληνικό δαιμόνιο και αφού μας δοθεί ο μίτος της Αριάδνης (δηλαδή όλη η γνώση), ώστε να μη χαθούμε στο λαβύρινθο (αυτό κάνει το παγκόσμιο σύστημα), και να βρούμε το δρόμο, όπως ο Οδυσσέας, της επιστροφής στην Ιθάκη. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι το μίτο της Αριάδνης, σήμερα, σ’ αυτό το ηφαίστειο που ναι έτοιμο να εκραγεί, και λέγεται πλανήτης γη, πρέπει ο καθένας ξεχωριστά από όλους/ες εσάς να το πετύχει, όπως έκανε ο στρατηλάτης Μέγας Αλέξανδρος, και φυσικά ο Οδυσσέας, και μάλιστα, επειδή όλοι είμαστε όμηροι στην ύλη από κάποιον που δεν μας αγαπάει καθόλου, αντίθετα μας μισεί θανάσιμα, γι’ αυτό και οι εξουσίες αυτά που κάνουν, κυριολεκτικά κλίνεστε ΠΛΕΟΝ όλοι να γίνετε Οδυσσέας.

Μάλιστα, το τέλος του ταξιδιού, για να μη θεωρηθεί κανένας ότι μιλάμε εκ του πονηρού, για την ελληνική μυθολογία, το χουν καταδείξει και τα ύψιστα πνευματικά όντα, όπως Χριστός, Βούδας, Σωκράτης, Πλάτωνας, Κομφούκιος και άλλοι.
Σ’ αυτούς που έχουν ταμπέλες, μπορεί οι τελευταίες τοποθετήσεις να τους ξυνίσουν. Όμως, αν διώξετε από πάνω σας όλες τις ταμπέλες πάσης μορφής του μαύρου συστήματος, θα καταλάβετε ότι ο φυσικός θάνατος που περιμένει όλους μας και ότι η γέννηση και ο επερχόμενος θάνατος είναι προσωπικός και ότι ο μοναδικός λόγος που ήρθαμε σ’ αυτό το πλανήτη είναι για να κατανοήσουμε ποιοι είμαστε, τί ήρθαμε να κάνουμε και φυσικά που πάμε μετά το θάνατό μας.
Όλη η ελληνική μυθολογία, χωρίς καμία εξαίρεση ήταν πνευματική διδασκαλία. Η διδασκαλία των Ελλήνων μυστών- δασκάλων, ήταν πνευματική διδασκαλία. Η διδασκαλία του Ιησού Χριστού ήταν πνευματική διδασκαλία.

Αυτόματα, μεταξύ των άλλων, έχετε κλιθεί εκτός απ’ το να απέχετε από κάθε μορφής στοών κλπ από κάθε μορφής συναλλαγή όπως γίνεται μέχρι σήμερα, να έχετε φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται την αυτογνωσία σας ή το γνώθι σ’ εαυτόν
Με αυτή την αυτογνωσία συν τις προηγούμενες προϋποθέσεις, από μόνος του ο καθένας έχει αρχίσει να θεμελιώνει τα στοιχεία ενός πραγματικού ηγέτη και από μόνος του ο καθένας, όσων και να αφαιρέσει τις ζωές το μαύρο κατεστημένο, θα είστε τόσο πολλοί όλοι σας, ώστε τελικά θα αντιστρέψετε τελείως την κατάσταση. Δηλαδή γνωρίζοντας από μόνοι σας ότι ακυρώνοντας κάθε συναλλαγή με οποιαδήποτε μορφής πολιτικο-οικονομικό σύστημα και με ανθρώπους ακέραιους που δεν έχουν καμίας μορφής εμπλοκή ΕΜΠΡΆΚΤΩΣ με οποιαδήποτε μαύρη στοά και έχοντας ο καθένας μόνος του γνωθι σ εαυτόν, ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ.

Αυτό το οποίο κατονομάσαμε σαν αυτογνωσία, το έχετε καταγράψει όλοι μαζί στα 100 περίπου θετικά σχόλιά σας, πως θα πρέπει να είναι ένας ηγέτης. Όπως πάρα πολύ εύστοχα έχετε τοποθετηθεί ότι ένας ηγέτης σήμερα πρέπει να ναι όπως ο Καποδίστριας ή ο Κολοκοτρώνης, να πιστεύει βαθιά στη διδασκαλία του Χριστού και φυσικά όχι των ελεγχόμενων μαύρων ιερατείων. Να γνωρίζει με ακρίβεια ότι το μαύρο βιβλίο Κοράνι, όχι μόνο δεν έχει σχέση με καμία θρησκεία αλλά είναι γραμμένο με τόσο μίσος για τους ανθρώπους, ώστε εύκολα μπορεί κάποιος να κατανοήσει ότι έχει γραφτεί δια χειρός Μαυροψύχη- Σατανά και μόνο. Να αγαπήσι πραγματικά όλους τους Έλληνες/ίδες, χωρίς καμία διαίρεση/ αφαίρεση/ πολλαπλασιασμό (κόμματα). Να είναι ο τελευταίος που θα χει χορτάσει φαί μετά από όλους τους Έλληνες και ο τελευταίος που θα έχει δικό του σπίτι μετά από όλους τους Έλληνες. Να έχει μεγαλοκαρδία, σθένος, δηλαδή να μη φοβάται τίποτα, γιατί αυτός που έχει αυτογνωσία γνωρίζει άμεσα ότι ο φόβος είναι παιχνίδι του νου. Και όπως είναι κατευθυνόμενος με απόλυτο έλεγχο του νου σου, μπορείς να τον μηδενίσεις. Επιπρόσθετα, κάθε αρετή είναι απόλυτα συνδεδεμένη στον άνθρωπο ο οποίος έχει αγγίξει και έχει κατακτήσει την αυτογνωσία. Εξάλλου στα υπέροχα σχόλιά σας τα χετε καταγράψει όλα με ακρίβεια.

Λόγω της μεγάλης σοβαρότητας των ημερών, αυτά τα συγκεκριμένα έχουμε πλέον κλιθεί άπαντες να τα γνωρίζουμε. Χωρίς να εξαιρείται κανένας Έλληνας/ίδα. Αυτόματα όλοι θα είστε στρατηλάτες. Όλοι θα στε Μέγας Αλέξανδρος. Και μέχρι την επόμενη μέρα, όσων και να αφαιρέσει τη ζωή ο σατανάς – Μαυροψύχης και όλοι οι επίσημοι και ανεπίσημοι πράκτορές του, θα είστε τόσοι πολλοί οι υπόλοιποι που κυριολεκτικά θα τον εξαφανίσετε από αυτόν τον πλανήτη. Δεν υπάρχει καμία άλλη σωτηρία. Απλά ακολουθήστε όλα αυτά, κατά τη ταπεινή μου γνώμη, απο αυτή τη στιγμή. Και ακόμα μία φορά θα λάμψει ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/ΙΔΩΝ Σ’ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ.


Ακόμα θα θελα να προσθέσω ότι κάποιοι από εμάς έχουν ιδιαίτερες δεξιότητες στη τεχνολογία, όπως κάποιος Έλληνας με το όνομα Ζωγράφος, έχει βρει ένα τρόπο να παράγεται ενέργεια από το νερό. Εάν είχε κατακτήσει την αυτογνωσία και είχε ενημερωθεί ότι όλες οι εξουσίες είναι 100% ελεγχόμενες και ότι το μέσο του χρήματος εξυπηρετεί 100% την υποδούλωση τόσο των Ελλήνων όσο και όλης της ανθρωπότητας για λόγους προστασίας του εαυτού του. θα είχε δώσει τη πατέντα του με το ψευδώνυμο «ένας ανήσυχος Έλληνας» ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, δωρεάν, πρώτον σε όλη την ελλάδα και φυσικά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Τι σημαίνει αυτό; μαχαιριά στη καρδιά του ελέγχου της ανθρωπότητας. Εάν είχατε το τρόπο να έχετε μόνοι σας ενέργεια, σε ποια μαύρη πολιτική θα υπακούατε; και από ποιους θα ήσασταν εξαρτημένοι? Θα ήσασταν σχεδόν αυτόνομοι, χωρίς πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα και σατανάδες πάνω στα κεφάλια μας.

Όμως επειδή δεν είχε ενημερωθεί γι’ αυτά πήγε στο μαύρο κατεστημένο να κάνει καλό στους Έλληνες πρώτα και μετα σε ολη την ανθρωποτητα. Δεν υπάρχει περιπτωση όπως τα πράγματα σήμερα λειτουργούν επισήμως να αφησει το σύστημα τιποτα που να μην το καταπιεί και ότι σας παραδίδει με τους δικούς του όρους (ενέργεια, τεχνολογία κλπ), δηλαδή το σύστημα του ελεύθερου κανιβαλισμού αγοράζω-πουλάω και μαύρους σατανάδες επενδυτές.

Μια μεγάλη διαπίστευση γι’ αυτό, ήταν όταν πριν από 100 και πλέον χρόνια, αυτός ο μαέστρος της ενέργειας ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ, πήγε στο σύστημα του σατανά Μαυροψύχη και μαύρων επενδυτών να παραδώσει τη τεχνογνωσία- τεχνολόγια του. Ποια ήταν η συνέχεια? Τον κατάπιαν..

Ο Τέσλα πέθανε σχδόν πάμφτωχος και η τεχνολογία του έχει γίνει σήμερα CERN και HAARP. Για όσους δεν ξέρουν είναι ασύλληπτη τεχνολογία.

Φανταστείτε σήμερα το πλανήτη γη, μέσα από τις δεξιότητες του Τέσλα, να είχατε όλοι δωρεάν ενέργεια από το σύμπαν. Που θα είχανε πάει όλοι οι μαύροι που υπηρετούν το σύστημα? Ούτε σαν μικι-μάους δε θα τους βλέπατε.

Έτσι με αυτά τα παραδείγματα που είναι και πρόσφατα, υπάρχουν πολλοί ανάμεσά μας που σίγουρα εχουν αυτες τις δεξότητες. Υπάρχουν παρα πολλά μπλογκ και σαιτ που ακόμα υπηρετούν τους ανθρώπους. ανεβάστε εκεί και δώσε στο κόσμο την δυνατότητα να αυτονομηθει ενεργειακά.

Εξαλλου εχετε πειστεί ολοι σας όπως και ολη η ανθρωπότητα εδώ και χιλιετιες ότι οι δεξιότητες του ελληνικού νου ήταν και ειναι ατελειωτες. Με αυτή τη διασπορά των δεξιοτήτων ακυρωνετε σε ενα τεράστιο βαθμο το μοναδικο εχθρο που έχουν όλοι οι Έλληνες και όλη η ανθρωπότητα.

Εξάλλου ο στρατηλάτης μέγας Αλέξανδρος, τον ίδιο εχθρο πήγε να αφοπλίσει τότε. Δεν ήταν όμως τότε ώριμες οι εποχές. Σήμερα όμως όλοι ξέρετε λίγο – πολύ οτι η γη είναι ενα καζάνι που βράζει. Ειτε γεωλογικά είτε πολιτικά, οι μαύρες εξουσίες βιάζονται τάχιστα να μαντρώσουν δήθεν τους ανθρώπους με πρωτους και καλύτερους την ελληνική φυλή σε ενα μαντρι με μια παγκόσμια πολιτική και θρησκευτική εξουσία, συν τα τσιπάκια ή αλλιώς χάραγμα όπως τα πρόβατα.
Ξέρετε γιατί βιάζονται? γιατί απλά ηρθε το τέλος τους και γι αυτό έχουν οδηγήσει την ανθρωπότητα και φυσικά και την Ελλάδα σε πρωτοφανή παράλογα πραγματα.

Ανα πάσα στιγμή που σας γράφεται αυτό το αρθρο οι αλλαγές που μπορεί να προκληθούν είτε με τεχνητό τρόπο (πυρηνικός όλεθρος) από τις επίσημες εξουσίες, είτε με ασύλληπτες γεωολογικές διαφοροποιήσεις (φυσικά φαινόμενα), η γη μπορεί να έρθει σε μια κατάσταση που αυτό που θα ισχύει πλέον θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί από ιστορία έως προιστορία.

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό κομμάτι πρέπει να αναφερθεί ιδαίτερα σε όλους τους Έλληνες/ίδες, είναι αυτο που γίνεται με τους μετανάστες – πρόσφυγες.

1) Επειδή σκόπιμα έχουν εγκλωβιστέι στην Ελλάδα σύμφωνα με τα τελευταία νούμερα που ο αριθμός τους είναι 500.000, χωρίς τους προηγούμενους μετανάστες από την Ευρώπη, ήδη μιλάμε για 5% πρόσμιξη πλυθυσμού στην ελληνική φυλή.

2) Ποια η ακριβείς αναλογία αντρών – γυναικών και παιδιών? Δηλαδή, αν στους 10 υπάρχουν 6-8 άντρες στην ηλικία των 20-30 ετών είναι μετανάστες ή πρόσφυγες?

3) Εάν οι επίσημοι νεκροθάφτες της ελλάδας, πολιτικοθρησκευτικοί, δεν έχουν ανοίξει σελίδα απ’ το κοράνι, τους ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το κοράνι όλοι οι άλλοι είναι εχθροί τους, σε τέτοιο βαθμό που αφαιρώντας τη ζωή όλων των Ελλήνων και όχι μόνο, μέσα στην πανηλιθιότητα που τους έχει καταλάβει, νομίζουν ότι προσφέρουν υπηρεσίες στον βαμπίρ Θεό τους – Αλλάχ.

4) Νοιάζεστε ρε ελεινοί και τρισάθλιοι νεκροθάφτες της ελληνικής φυλής για όλους αυτούς που ανα πάσα στιγμή θα ήταν τεράστια χαρά τους να πάρουν τα κεφάλια όλων των Ελλήνωνκαι όχι μόνο για όλους τους Έλληνες/ίδες, γέροντες, ελληνικά παιδιά που με τα μνημόσυνα του σκατόψυχου σατανά μαυροψύχη και με τη βοήθεια τη δικιά σας τρισάθλιοι και ελλεινοί, τί έχετε κάνει στα 6 χρόνια των μνημοσύνων/μνημονίων που έχετε φέρει στην Ελλάδα.

Όχι απλά δεν έχετε κάνει τίποτα και κοροιδεύετε την ελληνική κοινωνία, αλλά του έχετε κόψει κάθε ελπίδα όχι μόνο για το αύριο αλλά ακόμα και για το σήμερα.

Συνέχεια, όπου μπορείτε αναμασάτε τις ταμπέλες του παγκόσμιου βαμπίρ οικονομικού συστήματος, επαναφέρεστε σε λέξεις που δεν έχουν καμία σχέση με τους ανθρώπους, παρακαλώντας στημένοι στα 4, στα 8 και στα 14, αναλόγως πως θέλει να σας πάρει, τη παγκόσμια τράπεζα, την ευρωπαική κεντρική τράπεζα, και κάθε ένα κερατά από όλους εσάς με αποτέλεσμα να υποφέρει και η ελλάδα και όλος ο πλανήτης.

Ρε κερατάδες, τα χρωματιστά χαρτιά, ή αλλιως χρηματα, οι οικονομικοί δείκτες, είναι οι δημιουργοί του ήλιου της θαλασσας, της γης, των ανθρώπων?

Εαν ειναι, αποδείξτε το.

Ξερετε ομως οτι δεν ειναι, και ότι ο ηλιος, η θαλασσα, ο πλανητης, οι άνθρωποι, δεν έχουν καμια σχεση με αυτα τα απιστευτα που επιβάλλετε να ζει ο πλανητης.

Αναφερόμενος πιο πανω για την εγκαταλειψη καθε συναλλαγης με χρηματα και ολα αυτα, φυσικα σας κατευθυνω ειδικα σημερα με την τεχνολογια που εχουν οι ανθρωποι ότι δε πρεπει να υπαρχει κανενας πεινασμενος και κανενας αστεγος. Γιατι για ολα αυτα εχει φροντισει απο καταβολης κοσμου η δημιουργία.

Εαν λοιπον δεν ακυρωθει αυτο το οπλο του σατανα-μαυροψύχη, ώστε αυτοματα ολες οι στοες απο οπου προερχονται οι εξουσιες, το μονο που θα μπορουσαν να κανουν εις βαρος της ανθρωποτητας ειναι να δειξουν για να γελασουμε ολοι εμεις ποιος απο αυτους τους αστειους εχει το καλυτερο μινακι και τα πιο δαντελωτα γαντακια. Και κατι ταινιες που φορανε στα σακακια τους σαν το μουσολίνι.

Τελειώνοντας, προς όλους τους Έλληνες/ίδες σας αναφέρω ότι δεν έχετε κανεναν κερατά βαλτό ανάγκη, να σας το παίξει ιδανικός ηγέτης, ειδικά σήμερα, γιατι ολοι σας μέσα από τη γνώση των πάντων – αυτογνωσία, είστε υποχρεωμένοι πλέον να γίνετε ηγέτες. Είναι μονόδρομος.

ΥΓ. Επειδή όλοι οι αλλοδαποί που έχουν κατακλήσει την ελλάδα σε καταυλισμούς των 1000-5000 ατομων γνωριζονται μεταξυ τους και με την δυνατοτητα που εχουν να γνωρίζονται μεταξύ τους, και η φυσικά η αναλογία υπέρ των αντρών είναι συντριπτική, σας καταθέτω μια πρόταση.

Μια φορά την εβδομάδα, να συναντιόσαστε στα οικήματα των πρώην δήμων όχι μετά το σχέδιο καλικράτης του προδότη παπανδρέου όπου έχουν συμπτυχθεί οι δήμοι γιατί σίγουρα, μέσα από τη συμπτυξη των νέων δήμων δεν γνωρίζετε τους κατοίκους του νέου ενοποιημένου δήμου.

Αντίθετα, όπως ήταν οι παλιοι δήμοι ή κοινότητες, σίγουρα γνωρίζεστε πάρα πολύ μεταξύ σας, οι μερες που περναει η ελληνικη φυλη, η προδοσία που δέχεται από κάθε μορφής επίσημη εξουσία, ο μονος αμεσος τροπος να ενωθειτε, ειναι να αρχίζετε μεταξύ σας να δείχνετε τη δυναμη της ελληνικης φυλής.

Όταν ενωθεί η ελληνικη φυλη, γνωρίζοντας όλα αυτά, λόγω της απίστευτης δυνατότητας που έχουν τα ελληνικα μυαλα, θα γίνει φωτιά και θα τους καψει ολους τους μαυρους των εξουσιων.

Εισαστε χωμενοι στα σπιτια σας, τρωτε το ξυλο της αρκουδας απο της εξουσιες, δε ξερετε τι να κανετε που να πατε, και παθητικά περτιμενετε τι?

Δεν εχετε κατανοησει με ακριβεια που οδηγούν την ελλάδα όλα αυτά?

Δεν εχετε κατανοησει, και ο πιο χαζός Έλληνας ότι αυτό που θελουν ειναι μονο τον αφανισμο μας γιατι ειμαστε ανυποτακτοι γιατι μεσα στο αιμα μας κυλά ελληνικο αιμα και φυσικα ολοι ειμαστε αρχηγοι?

Όταν έχεις αυτά τα προσοντα, ένας που σε μισεί το πρώτο που θα κάνει ειναι να σε διαχωρίσει όσο μπορεί περισσότερο και να βάλει κατευθυνόμενες εξουσιες να σε τελειώσουν.

Ο φόβος τους ολονων ειναι μονο ενας, μην τυχόν αυτη η φυλή ενωθεί.

Το τί μπορεί να κάνει? Λίγο-πολύ γνωρίζετε. Τα πάντα. Όλοι οι μεγάλοι δάσκαλοι εδώ γεννήθηκαν. Όλες οι τέχνες από δω ξεκίνησαν. Οταν ο Χριστός είδε Έλληνες είπε τη φράση οτι θα δοξαστεί ο «υιός του ανθρώπου». Οι ολυμπιακοί αγώνες από αυτό το ιερό μέρος ξεκίνησαν.

Από ποιους περιμένετε να ελευθερωθεί ο πλανητης? Μόνο μία φυλή υπάρχει που να μπορει να τον ελευθερωσει και το γνωριζουν απαντες αυτό. Αυτη ονομαζεται ΕΛ-ΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ.

Προτρεποντας σας να μαζευεστε μια φορα την εβδομαδα στους δημους πετυχενετε σπουδαια πραγματα.

1) Γνωριζεστε μεταξυ σας.

2) Στις συναντησεις αυτες συνασσόσαστε στην ακυρωση μασωνικών στοων, χρηματων – συναλλαγων,

3) Από αυτες τις συναθροίσεις σας θα γνωρίζετε τις δεξιότητες που έχετε όλοι μαζί, ο καθενας στο δικό του τομεα.

4) Δείχνουμε τη δυναμη μας απο αυτη την ενωση

5) Επειδή οι παλιοι δήμοι ειναι παρα πολλοι και επειδη θα γνωριζεστε μεταξυ σας, οσους μπαχαλακηδες των εξαρχειων και να βαλουνε οπως τοτε που μαζευομστε στο σύνταγμα, δεν θα μπορουν να το κανουν γιατι αυτόματα αυτούς θα τους καταπιούμε και δε θα μπορούν να χαλάσουν αυτή την ενωση μας οπως εγινε στην πλατεια συνταγματος

6) Θα είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε άμεση επομενη κινηση

Αξιολογήστε τα ολα αυτα και χαιρετώ όλους τους μέγα αλέξανδρους της ελληνικής φυλής εν έτη 2016 μΧ.


πηγη
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!