EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τρίτη, 3 Μαΐου 2016

Πανεπιστήμιο κατηγορεί το εμβόλιο MMR για την επιδημία παρωτίτιδας

Πανεπιστήμιο κατηγορεί το εμβόλιο MMR για την επιδημία παρωτίτιδας

Εννέα φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Ντέιτον των ΗΠΑ έχουν διαγνωστεί με παρωτίτιδα – Όλοι εκτός από έναν από τους φοιτητές είχαν πλήρως εμβολιαστεί κατά της λοίμωξης!

Προσθέστε σε αυτούς ακόμα 23 άτομα ενός άλλου κολεγίου που παρουσιάζουν τυπικά συμπτώματα.
Όλοι εκτός από έναν από τους φοιτητές είχαν πλήρως εμβολιαστεί κατά της λοίμωξης!

Όλοι οι φοιτητές του εν λόγω πανεπιστημίου υποχρεούνται να λάβουν το εμβόλιο MMR, το οποίο προστατεύει από παρωτίτιδας, ιλαράς και της ερυθράς, πριν από την έναρξη των μαθημάτων – εκτός εάν η ιατρική κατάσταση τους το εμποδίζει.


Οι περιπτώσεις τόσο τις παρωτίτιδας όσο και της ιλαράς σε όλη τη χώρα έχουν κάνει χιλιάδες φορές τον γύρο των ΜΜΕ, σχεδόν πάντα κατηγορώντας τα “χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού.” Ωστόσο, το Πανεπιστήμιο του Ντέιτον προέβη σε δήλωση ότι το εμβόλιο MMR είναι αναποτελεσματικό είναι ο πραγματικός ένοχος, σύμφωνα με το wyso.org.
Donna Youtz, the immunization coordinator with Public Health Dayton and Montgomery County, says the vaccine isn’t 100% percent effective.

“It’s about 88 percent effective if they get two doses,” said Youtz. “And other than that we really don’t know why it’s not working as well as we had hoped.”

Η Yοutz λέει ότι υψηλά ποσοστά ανοσοποίησης βοηθούν να περιοριστεί η εξάπλωση της νόσου, αλλά τα νούμερα που παραθέτει λένε άλλα, ότι το εμβόλιο δεν πιάνει 100% και δεν είναι αποτελεσματικό, όπως το περίμεναν και αφήνει υπονοούμενα.


πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Η Ολλανδία αγοράζει 15 εκατομμύρια χάπια ιωδίου για την περίπτωση πυρηνικού ατυχήματος ή πολέμου! Τι περιμένουν;;;

Η Ολλανδία αγοράζει 15 εκατομμύρια χάπια ιωδίου για την περίπτωση πυρηνικού ατυχήματος ή πολέμου! Τι περιμένουν;;;

Οι κυβερνήσεις στις πιο πολλές χώρες δεν είναι να τις εμπιστεύεσαι, η κυβέρνησή μας μας πούλησε τόσες φορές στους βρικόλακες των Βρυξελλών…. θα μας φέρει την κάρτα με το τσιπακι και θα μας κατασκοπεύει σε όλες μας τις οικονομικές ανταλλαγές και τα έξοδα μας….. θα μας λένε ότι όλα γίνονται για την οικονομική μας διέξοδο από την κρίση…. οι σημερινοί Έλληνες αλλά και οι άλλοι ευρωπαίοι πολίτες δεν εχουν καταλάβει ακόμα σε τι φασιστικό κατασκεύασμα έχουν παραδοθεί!!!

Μόλις διάβασα ότι η ολλανδική κυβέρνηση για παράδειγμα που “φροντίζει” υπερβολικά καλά για τους πολίτες της…. και για την δημόσια υγεία τους, αρχίζει να παίρνει μέτρα για την περίπτωση μιας πυρηνικής καταστροφής στην Ευρώπη! Γιατί άραγε; Τι περιμένει η κυβέρνηση τους αλλά και οι άλλες;

Η κυβέρνηση σε αυτή τη χώρα έχει σχεδιάσει να κανει εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας αλλά από την άλλη πλευρά θέλει τώρα την αγορά δεκαπέντε εκατομμύριων δισκίων με ιώδιο για να αντιμετωπίσει μια πυρηνικη καταστροφή που θα μπορούσε να συμβεί στην Ευρώπη.

Για παράδειγμα μετά την καταστροφή του πυρηνικού σταθμού στη Φουκουσίμα στην Ιαπωνία η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για να προστατέψει τη ζωή των πολιτών της. Η ζωή μετά την καταστροφή του εργοστασίου κυλούσε κανονικά σαν να μην είχε συμβεί ένα μεγάλο ατύχημα.
Τα βελγικά εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας που βρίσκονται ακριβώς δίπλα στην Ολλανδία έχουν απειληθεί από πιθανούς τρομοκράτες οι οποίοι θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια πυρηνική καταστροφή. Ίσως θυμάστε περιπτώσεις με εκρήξεις τους περασμένους μήνες στο Βέλγιο που είχαν συμβεί στα εργοστάσια αυτά.


nuclear_mod1


Τον επόμενο μήνα, δεκαπέντε εκατομμύρια χάπια ιωδίου θα φτάνουν στην Ολλανδία. Τα χάπια, τα οποία έχουν παραγγελθεί από το Υπουργείο Υγείας πρέπει να προστατέψουν τις επιπτώσεις τις υγείας μετά από ένα πυρηνικό ατύχημα, έτσι αναφέρει μια μεγάλη εφημερίδα στη χώρα, η Telegraph.

Τα δεκαπέντε εκατομμύρια χάπια είναι μια προσθήκη στο απόθεμα των περίπου πέντε εκατομμύριων δισκίων που ήδη έχουν. Η υπουργός παρουσίασε ένα σχέδιο για την παροχή δισκίων ιωδίου για παιδιά κάτω των 18 ετών και για τις έγκυες γυναίκες σε μια ακτίνα εκατοντάδων χιλιομέτρων γύρω από πυρηνικά εργοστάσια.

Το υπουργείο φαίνεται τα χάπια τα θέλει για να προστατεύσει τα ατομα ηλικίας μεταξύ 18 και 40 ετών. Για τους υπόλοιπους πολίτες τίποτα!! Καμία προφύλαξη εναντίον της πανούκλας των πυρηνικών δηλητηρίων που θα δημιουργηθούν μετα από ένα ατύχημα…

Σε περίπτωση ατυχήματος βάλτε λίγο ιώδιο σε κάποιο μέρος του κορμιου σας για την προστασία σας. Μετά απο έρευνες που έχουν γινει για τους θυρεοειδής, έχει αποδειχτεί οτι η χρήση του ιωδίου ως «προστατευτικό» για πληγές προστατεύει το θυροειδή αδένα σας για ένα μεγάλο διάστημα και σε περίπτωση πυρηνικού ατυχήματος στην Ευρώπη.. Η Betadine/το ιώδιο από το μπουκάλι στο κουτί πρώτων βοηθειών σας, σας προστατεύει για ένα διάστημα μερικών μηνών.ΚΟΡΑΞ
πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα γράφει για των ζωάρα των celebrities

Δεν έκλεψαν τα λεφτά τους, φυσικά, αλλά κάποια αφεντικά τους τα έδωσαν για τις υπηρεσίες τους, σε κανάλια χρεωκοπημένα, αφανισμένα και μη ικανά να καταβάλουν, στους άλλους, στους απλούς εργαζόμενους και νεοσκλάβους της εποχής ακόμα και το επίδομα του Πάσχα. Κάποιοι υπερτιμημένοι, μερικοί απλά εξυπηρετικοί, αρκετοί σκέτο τυχεροί αλλά αρκούντως υποχωρητικοί και ελάχιστοι επειδή τους άξιζε, βρεθήκαν σε εποχές που στην ίδια δουλειά όποιος παίρνει 1000αρικο είναι αξιοζήλευτος να κάνουν και αυτό το Πάσχα τις διακοπές τους στις Κυκλάδες, σε εξωτικούς προορισμούς και ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Για εμάς τους πληβείους φυσικά και το Ζούμπερι εξωτικός προορισμός μοιάζει, ειδικά αν δεις τις τιμές των εισιτήριων για την Μύκονο και την νέα Μύκονο της εξουσίας, την Πάρο!
 
Γράφει η Αλεξάνδρα Τσόλκα
 
Δυο άτομα με αυτοκίνητο το θέλουν ένα 400αρακι για πήγαινε – έλα. Βάλε εκεί βενζίνες, μαγειρίτσες σε λουσάτα ρεστοράν, αρνιά ψητά στα σπίτια με τις εκλεκτές παρέες, κρασιά ποιότητας και ουίσκι παλαιωμένα και καπνιστά και έφυγαν σε τέσσερις μέρες τα μηνιάτικα ενός χρόνου εμάς των κοινών θνητών που πληρώνουμε τα σπασμένα μιας κρίσης εκλεκτικής, όπου οι πλούσιοι παραμένουν πλούσιοι και τα λαμόγια ακόμα πιο πλούσιοι και υπεράνω.
 
 Πολιτικοί και μεγαλοδημοσιογράφοι συναντιούνται στα στενάκια της Πάρου για κάνα νηστίσιμο σούσι, ή για εδέσματα για λίγους χρυσοπληρωμένα στα γνωστά στέκια. Από κει θα περάσουν η καλλίπυγoς τελεστάρ και σταρλετίτσες για να πάθουν σιελόρροια, τα παραλυμένα γερόντια της εξουσίας, ενώ οι σύζυγοι τους θα είναι απασχολημένες με την απαρίθμηση κουραστικών αγορών σε συνολάκια και τρόφιμα, που επαρκούν για τη σίτιση και την ένδυση όλων των προσφύγων του Πειραιά. Στην γειτονική Μύκονο, ξεπεσμένα στελέχη ιδιωτικών σταθμών και συνοικιακές καλλονές που πέρασαν απ τα πλατό τους, θα αγκαλιάζονται στις ξαπλώστρες στο πλάι ενός Αιγαίου παγωμένου και αιματοβαμμένου. Θα ανταλλάσσουν γαλαντόμες φιλοφρονήσεις και σεξουαλικά υπονοούμενα, αδιαφορώντας αν η θάλασσα μπροστά τους ξεβράσει πτώματα πνιγμένων παιδιών και πορτοκαλί, ξεφούσκωτα σωσίβια!
 
Φυσικά η μόδα του Ντουμπάι, που μονοπωλούσε ως προορισμός το ενδιαφέρον των διάσημων και υπεράνω κρίσης συμπατριωτών μας, κόπασε. Τώρα άλλοι εξωτικοί προορισμοί, όπως οι παράδεισοι του Ινδικού ωκεανού, αφορούν εκείνους που θέλουν να σπαταλήσουν τα χρήματα τους, να ζήσουν τη ζωή τους, να κάνουν τις εκκεντρικότητες τους, μακριά από αήθη, «λαϊκιστικά» σχόλια σαν τα δικά μου. Και μια νεαρή κυρία των ειδήσεων, τρυφερή ψυχή, πήγε όλο ρομαντισμό στο αιώνιο Παρίσι… Αλίμονο! Αν δεν γεμίσουν κοσμοπολίτικα τις μπαταρίες τους, πως θα γυρίσουν να χύσουν κροκοδείλια δάκρυα για τη χώρα και το λαό που υποφέρει; Πως θα προτείνουν λύσεις; Δεν έχουμε για ψωμί; Ε! Ας φάμε παντεσπάνι, αν και έχει πολλές θερμίδες και δε θα μας το συνιστούσαν! Με το πέρας των διακοπών τους, των πρώτων μετά τον χειμώνα, θα επιστρέψουν στις μικρές μας οθόνες, για να μας κουνήσουν το δάχτυλο για το πόσο κακοί είμαστε οι Έλληνες, που δεν ξέρουμε να ψηφίζουμε, που δεν παίρνουμε αποδείξεις, που δεν τους ακούμε τυφλά, ώστε να τους κάνουμε ακόμα πιο πλούσιους και να σκέφτονται πως θα μας σώσουν δίπλα στις πισίνες τους, ενώ πίνουν το απογευματινό τους απεριτίφ…
πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Παραιτούνται 4 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αφού πρώτα ψηφίσουν τα μέτρα!

Eντατικό μασάζ σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να περάσει το Ασφαλιστικό με 153 ψήφους στην διάρκεια των εορτών. Σύμφωνα με πληροφορίες το Μέγαρο Μαξίμου ζήτησε από τους αντάρτες πρώτα να υπερψηφίσουν και στην συνέχεια να παραιτηθούν, όπως έκανε δηλαδή ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο Τσίπρας εκτιμά ότι έτσι θα καταφέρει να περάσει τον κάβο αλλά και οι αντάρτες (3-4 από τους 53) θα μπορούν να υποδύονται τους αντιμνημονιακούς ήρωες κατόπιν εορτής.

Λέγεται ότι το τρυκ πρόκειται να λειτουργήσει και να περάσουν τα μέτρα. Οσο για την συνέχεια γαία πυρί μειχθήτω. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πέρασαν τις εορτές κρυβόμενοι.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα Φίλης και Σκουρλέτης αναζήτησαν καταφύγιο σε απομακρυσμένες περιοχές της Αρκαδίας.

Ο κ. Φίλης συγκεκριμένα επέλεξε τα απομακρυσμένα Πούλιθρα, το μικρό γραφικό χωριό έξω από το Λεωνίδιο έχοντας κατά πληροφορίες συντροφιά του στη θρησκευτική κατάνυξη και τη γευσιγνωσία τον υπουργό Περιβάλλοντος Πάνο Σκουρλέτη.

Κι επειδή οι διακοπές σημαίνουν χαλάρωση ο υπουργός Παιδείας δεν έχασε την ευκαιρία να πιεί και έναν καφέ στο Smyrosresort παρέα μια συντροφιά φίλων του σε μια απομακρυσμένη περιοχή προκειμένου να αποφύγει… δυσάρεστες για τον ίδιο συναντήσεις, όπως αυτές που έχουν το τελευταίο διάστημα υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.


πηγηΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Κανένας Δημόσιος Υπάλληλος!

Επιτέλους μετά από 6 χρόνια μνημονιακού ολέθρου πλησιάζει η μεγάλη στιγμή του προημιτελικού.

Η ώρα του αδηφάγου Δημοσίου και των κηφήνων (στην πλειοψηφία) υπαλλήλων του, πολλοί από τους οποίους δεν έχουν καν αντικείμενο εργασίας.

Είναι ακριβώς αυτό το χυδαίο πελατειακό κράτος που μας έφτασε ως εδώ.

Είναι οι βολεμένοι κομματικοί στρατοί που αυξάνονται και πληθύνονται. Είναι αυτοί που εκλέγουν κυβερνήσεις και πρωθυπουργούς σχεδόν σε όλητην διάρκεια της μεταπολίτευσης. Είναι η Ιερή Αγελάδα της οποίας η διάσωση κοστίζει 1,5 εκατομμύρια ανέργους αυτοκτονίες, απόγνωση.

Το ΔΝΤ από το 201ο είχε εντοπίσει μία από τις δύο αιτίες της οικονομικής καταστροφής της Ελλάδας: Toυς δημοσίους υπαλλήλους και τους διαπλεκόμενους ολιγάρχες-νταβατζήδες.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Capital.gr  τo ΔΝΤ ζήτησε να περιληφθούν στο πακέτο μέτρα που είναι στην σωστή κατεύθυνση όπως:

– μειώσεις στη μισθολογική δαπάνη του δημοσίου με παρεμβάσεις σε όλο το φάσμα του μισθολογίου αλλά και στα ειδικά μισθολόγια
– μείωση του προσωπικού στο δημόσιο ακόμη και με απολύσεις
– πάγωμα όλων των προσλήψεων
– οριζόντια περικοπή των κύριων συντάξεων
– οριζόντια περικοπή των επιχορηγήσεων στις ΔΕΚΟ

Μόνο δύο προυποθέσεις υπάρχουν για να γίνει η Ελλάδα σύγχρονο κράτος: Kανένας Δημόσιος Υπάλληλος Δεν θα είναι μόνιμος και Δικαιοσύνη η οποία δεν θα ελεγχεται από τους εγχώριους ολιγάρχες.

Μετά από 6 χρόνια βασανιστηρίων επιτέλους πλησιάζει η ώρα να αντιμετωπισθεί η ρίζα του κακού.
Την ίδια στιγμή ετοιμάζεται πολιτικός φορέας με κεντρικό σύνθημα Κανένας Δημόσιος Υπάλληλος!
Δείτε πως πολύ νωρίς οι δανειστές γνώριζαν τη ρίζα του κακού αλλά οι Ελληνες πολιτικοί δεν τολμούν να έλθουν αντιμέτωποι με τους διορισμένους κομματικούς στρατούς-το σκοτεινό πελατειακό κράτος.

ΥΓ>Σήμερα Τρίτη του Πάσχα πόσοι δημόσιοι υπάλληλοι θα είναι στις θέσεις τους;

BOB TRAA
 
Ο Μπομπ Τρα, μόνιμος αντιπρόσωπος του IMF στην Αθήνα, ζούσε σε ένα διαμέρισμα της Φιλοθέης το οποίο η ΕΛ.ΑΣ. έχει μετατρέψει σε φρούριο. Ακόμη και το κροτάλισμα των εξατμίσεων από τα παπιά των  delivery boys  που ακουγόντουσαν στο βάθος πίσω από τις φυλλωσιές προκαλούσε κόκκινο συναγερμό. Οι άνδρες ασφαλείας τινάζονταν σαν αιλουροειδή- κάποιοι από δαύτους φοράνε τις μάσκες του χημικού πολέμου ενώ κάποιοι αλλοι ξαπλώνουν πίσω από τον μαντρότοιχο με το δάχτυλο στην σκανδάλη.
 
Aπό την Ιόλη Πιερίδη
 
Χαλάρωναν μόνο όταν άκουγαν τον επικεφαλής να τους φωνάζει:
-Πιτσαδόρος ρε χαιβάνια, δεν είχατε πιτσαδόρο στα χωριά σας;
 
Ένα βράδι δύο δημοσιογράφοι μεγάλης αθηναικής εφημερίδας επιχείρησαν να προσεγγίσουν το σημείο και να πάρουν συνέντευξη από τον σκληροτράχηλο Μπομπ Τρα.
 
Οι περίοικοι τους πήραν χαμπάρι και ειδοποίησαν την ασφάλεια. Σε κλάσματα δευτερολέπτου (όσο χρειάζεται ένα κοράκι να σφυρίξει πέναλτυ υπέρ του Ολυμπιακού στο πρόσταγμα «Θωμάς»), η περιοχή γέμισε περιπολικά. Ο ένας από τους δύο δημοσιογράφους, ο πλέον έμπειρος, κατάφερε να χαθεί στο σκοτάδι. Ο άλλος, πιο ψάρακλας, έδωσε μια και άρχισε να σκαρφαλώνει σε ένα δέντρο σαν τον Ταρζάν για να μην τον εντοπίσουν τα όργανα. Έζησε ένα θρίλερ αλλά στο τέλος τα κατάφερε.
 
Ο Μπομπ σε αντίθεση με τον Πολ Τόμσεν και τις γνωστές περιπέτειές του με την Σουζάνα– της  μεγάλης εγχώριας Τράπεζας- ζούσε στην Αθήνα μια αυστηρή, τυπική ζωή.
Ο ίδιος σε αραιά διαστήματα δεχόταν να συναντήσει εκπροσώπους του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου, ανθρώπους της αγοράς που λέμε και να κουβεντιάσει μαζί τους για τον αντίκτυπο των μέτρων που έχουν ενσκήψει σαν τυφώνας.
 
Σε μία από αυτές τις συναντήσεις, ένα βράδι σε σπίτι της Φιλοθέης, ο Μπομπ Τρά έδωσε την δική του ανατριχιαστική μαρτυρία για το πως επιλέχθηκε το πετσόκομα μιθών και συντάξεων, μαζί με τα χυδαία χαράτσια που ακολούθησαν.
Η παράθεση των γεγονότων είναι σοκαριστική για το μέγεθος της ενοχής δύο εκ των πρωταγωνιστών της κόλασης που βιώνουμε.  
 
Των κ.κ Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου:
 
-Δώσαμε (η Τρόικα) 3 εναλλακτικές στον κ. Παπακωνσταντίνου-άρχισε να διηγείται ο Μπομπ Τρα. H πρώτη ήταν να απολυθούν άμεσα 150.000 δημόσιοι υπάλληλοι. Ο Παπακωνσταντίνου που τον είχαμε στην άλλη άκρη του ακουστικού μας είπε «περιμένετε να ενημερώσω τον κ. Παπανδρέου». Ήμασταν στη γραμμή όταν μας μετέφερε την κάθετη άρνηση του τότε πρωθυπουργού, «με τίποτε, είναι ψηφοφόροι μας, αυτοί μας στηρίζουν». Η δεύτερη εναλλακτική ήταν να γίνει άμεσα και χωρίς καθυστέρηση μια καταιγίδα αποκρατικοποιήσεων. Κι αυτό το αρνήθηκε με το ίδιο επιχείρημα «αυτοί μας στηρίζουν». Η τρίτη και τελευταία εναλλακτική ήταν το κόψιμο μισθών και συντάξεων. 
«Ναι αυτή είναι η καλύτερη λύση…Αυτό να κάνουμε…» μας απάντησαν ομόφωνα οι κ.κ Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.


πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΗΠΑ: Εγκαινιάστηκε νέα Προαστιακή γραμμή που ενώνει την πόλη του Ντένβερ με το Αεροδρόμιο

Η Denver Regional Transportation District εγκαινίασε μία νέα σιδηροδρομική γραμμή που ενώνει το κέντρο της πόλης (Denver Union State) με το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ στις 22 Απριλίου.

Πρόκειται για γραμμή 37χλμ και ουσιαστικά είναι μία Προαστιακή γραμμή, η πρώτη που άνοιξε κάτω από το πρόγραμμα FasTracks. Το κόστος έφτασε το αστρονομικό ποσό ων 1,2 δις δολαρίων.

Τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε 15 λεπτά και η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι 37 λεπτά ενώ θα περιλαμβάνει και 8 στάσεις. Τα τρένα που εξυπηρετούν τη γραμμή είναι ηλεκτροκίνητοι συρμοί 4 βαγονιών και προμηθεύτηκαν από την Hyundai Rotem, εταιρεία που έχει προμηθεύσει και το Αθηναϊκό Μετρό με τα βαγόνια 2ης και 3ης γενιάς.

πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Πέρυσι Πάσχα με το λαό, φέτος μόνοι μεσοπέλαγα

Οφθαλμοφανή τα αποτελέσματα της πολιτικής ενός έτους - Τρέμουν την οργή του κόσμου για τα νέα μνημόνια και τους φόρουςΣτις 12 Απριλίου του 2015 ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος, οι δύο κυβερνητικοί εταίροι, γιόρτασαν το Πάσχα δίπλα στους Έλληνες πολίτες. Τότε βέβαια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχε μόνο 2,5 μήνες ζωής, δεν είχε υπογράψει κανένα μνημόνιο και ήταν όλα τελεία και ιδανικά για τους υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Από τότε, όμως, μεσολάβησε, η «περήφανη» 17ωρη διαπραγμάτευση, το τρίτο μνημόνιο και τώρα ήρθε και το τέταρτο με τα μέτρα ύψους εννέα δισ. ευρώ!

Έτσι, οι Συριζαίοι ήταν άφαντοι από την Ανάσταση αλλά και από τις κατά τόπους περιφορές του Επιταφίου, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής και επειδή η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας, οι παρακάτω φωτογραφίες κάνουν ξεκάθαρο το πόσο πολύ άλλαξαν μέσα σε 12 μήνες τα δεδομένα για την κυβέρνηση, με τα αποτελέσματα της πολιτικής ενός έτους να είναι πλέον οφθαλμοφανή.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε άλλαξαν πολλά για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό ο οποίος φέτος επέλεξε να περάσει τις ημέρες του Πάσχα «ινκόγκνιτο» και υπό αυστηρή φρούρηση, ενώ πέρυσι είχε βρεθεί στο πλευρό των πολιτών.

Πράγματι, σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από την οργή του κόσμου, έπειτα και από το περιστατικό στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης, όπου κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης δέχθηκε οξύτατη φραστική επίθεση από πολίτες, τα στελέχη της κυβέρνησης και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν φέτος εξαφανισμένοι από τις όλες τις πασχαλινές εκδηλώσεις.

Το νέα σκληρά μέτρα, το νέο μνημόνιο και τα σκάνδαλα με τους μετακλητούς -και όχι μόνο- που έχουν αποκαλυφθεί τον τελευταίο χρόνο για το κόμμα του κ. Τσίπρα έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα εις βάρος των βουλευτών και των υπουργών της κυβέρνησης οι οποίοι, φοβούμενοι τις σφοδρές αντιδράσεις του λαού, φέτος απεφάσισαν να κρυφτούν και να περάσουν μακριά από τον λαό και τα φώτα της δημοσιότητας το Πάσχα.

Τι διαφορά κάνει, όμως, ένας χρόνος... Πέρυσι ο πρωθυπουργός είχε παρακολουθήσει χαμογελαστός την Ακολουθία του Επιταφίου στην Αγία Αικατερίνη της Πλάκας, έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα αλλά και και τον τέως Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ενώ δεν σταματούσε να μιλά και να χαιρετά τους πιστούς που τον πλησίαζαν για να τον χαιρετήσουν. Όσον αφορά στην Κυριακή του Πάσχα, ο πρωθυπουργός είχε βρεθεί στην Αίγινα μαζί με τον τέως υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη.

Το 2015 ο Αλέξης Τσίπρας παρακολούθησε τον Επιτάφιο στην ΠλάκαΦέτος, όμως, ο κ. Τσίπρας πέρασε το πρώτο μισό των μίνι διακοπών του Πάσχα με τον Πάνο Καμμένο, με τον οποίο «απέδρασε» στην Ύδρα τη Μεγάλη Παρασκευή, ενώ στη συνέχεια -και με ενδιάμεσο μια επίσκεψη στη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Αδρίας»- πέρασε το υπόλοιπο μισό των διακοπών του με ορισμένους εκ των κορυφαίων της κίνησης των «53», τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Τασία Χριστοδουλοπούλου με τον σύζυγό της Θοδωρή Δρίτσα.

Πάσχα με τον Καμμένο στην φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Αδρίας» το 2016Αξίζει, επίσης, να θυμηθεί κανείς ότι πέρυσι η κυβέρνηση είχε γιορτάσει το Πάσχα με ένα μεγάλο γλέντι στο Γουδή. Για την ακρίβεια, ο Πάνος Καμμένος είχε μετατρέψει σε υπαίθρια ψησταριά το Άλσος Στρατού στο Γουδή. Οι μπάντες των Ενόπλων Δυνάμεων έπαιζαν δημοτικά και λαϊκά τραγούδια, αναλαμβάνοντας τη διασκέδαση των Αθηναίων που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και έμειναν στο κλεινόν άστυ, ενώ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε φτάσει τότε στο σημείο εν μέσω χειροκροτημάτων από τους Αθηναίους που έσπευσαν να επωφεληθούν από την πρωτοβουλία του υπουργείου.

Ο Πάνος Καμμένος γιόρτασε πέρυσι το Πάσχα στο ΓουδήΜαζί του ήταν και η Έλενα ΚουντουράΌπως φαίνεται, το σκηνικό για την κυβέρνηση έχει αλλάξει τελείως και τώρα, έναν χρόνο μετά, είναι πλέον οφθαλμοφανή τα αποτελέσματα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ που έφερε για τους πολίτες νέα μνημόνια και νέους φόρους και την κυβέρνηση αντιμέτωπη με την οργή του λαού.πηγηΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Η Λέστερ ξεσκέπασε τα λαμόγια στην… Ελλάδα!

Έγινε, τελικά. Η γκραν σουξέ έκπληξη. Η μέγιστη της αιωνιότητος. Πρωταθλητής Αγγλίας ο Λεβαδειακός. Όπως το λέω. Σαν να πήρε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα ο Πλατανιάς. Ούτε καν ο Πανιώνιος και ο Ηρακλής που έχουν μια προϊστορία. Στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου, χωρίς αμφιβολία, που δεν είναι μονοπώλιο, αλλά διεκδικείται από 3 και 4 και 5 ομάδες, τις γνωστές, τις διεθνείς, τις παραδοσιακές του νησιού, υπερίσχυσε σε αυτή τη δόση ο Παναιτωλικός της Αγγλίας.

Τι σημαίνει τούτη η Ομηρικού τύπου επιτυχία της Λέστερ, μάλιστα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος; Τι δείχνει εδώ στην Ελλάδα η δίχως προηγούμενο έκπληξη από καταβολής ποδοσφαίρου, να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Αγγλία ο Παναθρακικός της; Με το μπαρδόν, αυτό που εδώ και 35 χρόνια έλεγε ο αποδυτηριάκιας. Ότι εύκολα, πολύ εύκολα εδώ στην Ελλάδα μπορεί να το πάρει και μια από τις λεγόμενες «μικρές» ομάδες. Πάρα πολύ εύκολα.

Γιατί; Δεν υπάρχουν μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα. Γι’ αυτό. Οι «μεγάλες» ομάδες στην Ελλάδα είναι καφενεία. Σκέτα καφενεία. Όπως το λέω.

Μια ζωή Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, αυτά τα βαριά ονόματα, στην πραγματικότητα δεν υπήρξαν ποτέ μεγάλες και αξιοσέβαστες ομάδες. Απλώς έχουν περισσότερο κόσμο, περισσότερο χρήμα, καλύτερους παίκτες. Όχι οργάνωση μαγαζιού, όμως. Όχι και ομάδες δουλεμένες να τις βλέπεις στο γήπεδο και να τις χαίρεσαι.

Έχανε, για παράδειγμα, το πρωτάθλημα για 10 χρόνια ο Ολυμπιακός επειδή ήταν ένα καφενείο. Τόσο απλά. Ας ξόδευε τ’ άντερά του στις μεταγραφές. Και λέγανε ότι τους κυνηγάει το κράτος, η διαιτησία, το κατεστημένο. Ένα καφενείο έφτασε στον υποβιβασμό η ΑΕΚ. Ένα σκέτο καφενείο. Το ίδιο και ο Άρης. Ένα κανονικό καφενείο κυκλοφορεί μέχρι σήμερα ο ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η αλήθεια.

Η Λέστερ. Για όσους βλέπουν, η εν λόγω ομαδούλα δεν πέτυχε μόνο τον άθλο, αλλά και το μεγαλύτερο ξεβράκωμα των ελληνικών ομαδάρων. Που μια ζωή λαμογιάρουν. Βαρβάτοι επιχειρηματίες μπαίνουν στο ποδόσφαιρο και δεν λειτουργούν ως επιχειρηματίες της μπάλας. Δεν προσαρμόζονται δημιουργικά στον χώρο. Όχι. Το μόνο που κάνουν είναι να λαμογιάρουν με τον κόσμο. Να καλοπιάνουν τον κόσμο. Να το παίζουν αγαπητικοί της ομαδάρας τους. Και να παριστάνουν τους εισαγγελείς για να δικαιολογούν την προσωπική τους αποτυχία. Που δεν είναι αποτυχία.

Όταν δεν μπορείς, κύριε πρόεδρε, να παρουσιάσεις ομάδα της προκοπής, τότε είσαι της πλάκας πρόεδρος, όχι αποτυχημένος. Και γαμώ τα λεφτά σου. Να, γιατί εύκολα, πολύ εύκολα στην Ελλάδα και μια μικρή ομάδα άνετα χτυπάει το πρωτάθλημα. Επειδή και με λιγότερα λεφτά μπορεί να το πάρει αυτή. Μας το έδειξε κατάμουτρα η Λέστερ.πηγηΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

(Video).Όλη η δομή της οργάνωσης του Σόρος »λευκά κράνη».Πράκτορες των Αμερικανών,των …

… Εβραίων και των Εγγλέζων,οι εργαζόμενοι σε αυτό το μόρφωμα της νέας εποχής.

Ένα εξαιρετικό βίντεο και μια απεικόνιση που δείχνουν και ενημερώνουν με ασφάλεια για το τι κρύβεται πίσω από την οργάνωση του Σόρος στην Συρία »λευκά κράνη»,φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα το dioptranews.

CIA,Εγγλέζοι πράκτορες,εβραικές μυστικές υπηρεσίες,όλα τα »καλά»παιδιά μαζί,για να ανατρέψουν τον Μπασάρ αλ Άσαντ.Δεν είναι τυχαίο,πως η ρωσική πολεμική αεροπορία,κάθε λίγο και λιγάκι,χτυπά τα διαρκώς μετακινούμενα στρατηγεία της οργάνωσης του Σόρος.
πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! Εισηγήσεις στον πρωθυπουργό να αρνηθεί τα μέτρα – Έτοιμο από το περασμένο καλοκαίρι το σχέδιο για τη δραχμή ;

Εισηγήσεις στον Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει τώρα στην ηρωική έξοδο από το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να μην γραφτεί στην ελληνική ιστορία με τα πιο μελανά χρώματα που έχει γραφτεί κάποιος αριστερός, κάνουν στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου.

Με τη λογική ότι η εφαρμογή μνημονιακών μέτρων δεν επιτρέπει σε καμία κυβέρνηση να παραμείνει για καιρό στην εξουσία, κορυφαίοι παράγοντες του Μαξίμου εισηγούνται στον πρωθυπουργό να μην ταυτιστεί με το μνημονιακό μπλοκ και να αποδράσει τώρα που είναι καιρός, π.χ. μέσω της προσφυγής στις κάλπες. Δεδομένου όμως της στάσης των δανειστών απέναντι στην Ελλάδα αλλά και της κόπωσης και της έλλειψης εμπιστοσύνης που υπάρχει τον τελευταίο χρόνο, τότε στο τραπέζι το περιβόητο σχέδιο Σόιμπλε για εθνικό νόμισμα. «Αν οι δανειστές επιμείνουν στη νομοθέτηση των προληπτικών μέτρων, στέλνουν το μήνυμα ότι έχουν λάβει την απόφαση να οδηγήσουν τη χώρα εκτός ευρώ. Μας οδηγούν στη δραχμή» ήταν η φράση που ακούστηκε στο τελευταίο μίνι υπουργικό συμβούλιο, όταν αποφασίστηκε να μην περάσουν από τη Βουλή τα εν λόγω μέτρα.

Εξάλλου, στις αρχές του 2016 -με αφορμή τις αποκαλύψεις του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη περί ύπαρξης Plan B- είχαν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες υπήρχε συγκεκριμένο σχέδιο για την επιστροφή της χώρας στη δραχμή. Όλα ήταν έτοιμα: από την οργάνωση των συσσιτίων, τη συγκέντρωση φαρμάκων, την απόπειρα ελέγχου όλου του συστήματος τηλεπικοινωνιών της χώρας αλλά και την έκδοση νομίσματος. Μια από τις πτυχές του σχεδίου προέβλεπε ότι το Μέγαρο Μαξίμου θα αναλάμβανε να οργανώσει συσσίτια και ότι οι αρμοδιότητες του ορισμού των στελεχών που θα διαχειρίζονταν τα δελτία τροφίμων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης περνούσαν αποκλειστικά στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Η… άρνηση του Τσίπρα Ωστόσο, όλα αυτές οι εισηγήσεις δεν φαίνεται να βρίσκουν απήχηση από τον πρωθυπουργό, ο οποίος αφενός δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από το Μαξίμου και αφετέρου δεν φαίνεται να έχει το σθένος να σηκώσει το βάρος ενός εθνικού νομίσματος. Άλλωστε, οι εξελίξεις του περασμένου καλοκαιριού το αποδεικνύουν περίτρανα… Σημειωτέον δε ότι σύμφωνα με το πρωθυπουργικό επιτελείο η οικονομία είναι τόσο συμπιεσμένη που το κλείσιμο της αξιολόγησης (έστω και με αιματηρά μέτρα) θα «εκτοξεύσει» την ανάπτυξη…


πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Η Σύγχρονη Βαβέλ!!

Η Σύγχρονη Βαβέλ!!

Καταρχάς Χριστός Ανέστη , καλή Ανάσταση σε όλους ψυχική και σωματική!!

Διαβάζουμε για Credit Events, πολιτικοί κάνουν λόγο για Financial Default τα spreads ανεβαίνουν, όλο και περισσότερες χώρες υποβαθμίζονται χάνοντας την πιστοληπτική ικανότητα, τα άλλοτε τριξίματα στην Ευρώπη έχουν μετατραπεί σε θόρυβο, σε λίγο οι άλλοτε αγαπημένες χώρες θα γίνουν άσπονδες πεθερές και έχεις εκείνο το καταραμένο κτίριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης να στέκει προφητικά με νόημα…Ήδη ακόμα από την ολοκλήρωση του στις 14 Δεκεμβρίου το 1999, προκάλεσε πολλά ερωτηματικά σχετικά με την δομή του. Ο κύριος πύργος ονομάζεται «Louise Weiss». Το κτίριο φαίνεται μοντέρνο και έχει μια ιδιομορφία.. Είναι ένας πύργος μισοτελειωμένος.

Η ερώτηση είναι γιατί κατασκευάστηκε με σκοπό να μοιάζει μισοτελειωμένος;

Οι υποστηρικτές λένε ότι «αντανακλά την ατελή φύση της Ευρώπης».

Ωστόσο κάποια έρευνα για το θέμα αυτό αποκαλύπτει το σκοτεινό και βαθύ συμβολισμό του κτιρίου. Εκθέτοντας την πραγματική πηγή έμπνευσης πίσω από το κτίριο «Louise Weiss» εκθέτει τις εσωτερικές πεποιθήσεις της παγκόσμιας ελίτ, τις σκοτεινές προσδοκίες τους και την ερμηνεία των αρχαίων γραφών.

Θα πάμε απευθείας στο ψητό: Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Louise Weiss» έγινε με σκοπό να μοιάζει στον πίνακα του Pieter Brueghel του πρεσβυτέρου με τίτλο «O Πύργος της Βαβέλ» το 1563.

Η ιστορία λέει ότι ο Πύργος της Βαβέλ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Έτσι ο ΟΗΕ το κοινοβούλιο συνεχίζει ουσιαστικά το ημιτελές έργο του Nεμρωδ το διαβόητο τύραννο, ο οποίος με την κατασκευή του Πύργου της Βαβέλ αψηφούσε τον Θεό.

Πιστεύετε ότι είναι μια καλή πηγή έμπνευσης για ένα δημοκρατικό θεσμό; Πόσο τυχαία είναι η μόδα του αθεϊσμού τελευταία;

Η ιστορία του Νεμρώδ και του Πύργου της Βαβέλ εμφανίζεται σε πολλά κείμενα των αρχαίων πολιτισμών, συμπεριλαμβανόμενων του Εβραϊκού του Ελληνικού του Ισλαμικού και της Καμπάλα.

Ο Νεμρώδ ήταν ο πρώτος Βασιλιάς με την κατακλυσμιαία καταστροφή. Στην αυτοκρατορία του περιλάμβανε την Βαβυλώνα την Ουρούκ την Ακκάδ και την Καλνέχ. Είναι γνωστό ότι ο συγκεκριμένος τύραννος επιδίωκε να εξαλειφθούν οι θρησκευτικές πεποιθήσεις.


Τους έπεισε να μην αποδίδουν την ευτυχία τους στον Θεό, αλλά σαν να ήταν μέσα από τις πράξεις τους ευτυχισμένοι, να πιστεύουν στο δικό τους θάρρος που έφερνε αυτή την ευτυχία.

Επίσης άλλαξε σταδιακά την εξουσία σε τυραννία, μια και οι άντρες του πλέον αμφισβητούσαν τον Θεό και έπρεπε να τους έχει υπό τον έλεγχο του».

Σύμφωνα με βιβλικές αφηγήσεις η Βαβέλ ήταν η πόλη που ένωσε την ανθρωπότητα, όλοι μιλούσαν την ίδια γλώσσα και είχαν μεταναστεύσει από την Ανατολή. Ήταν η πατρίδα, γενέτειρα του Νεμρώδ.

Αποφάσισε, πως η πόλη θα έπρεπε να έχει έναν πύργο τόσο απέραντο που η κορυφή του θα βρισκόταν στους ουρανούς. Ωστόσο ο πύργος δεν κατασκευάστηκε για να ευχαριστήσει τον Θεό, αλλά για να αναδείξει την δόξα του ανθρώπου δημιουργώντας ένα κίνητρο που θα άφηνε το όνομα των κατασκευαστών.

Σε εβραϊκό κείμενο στο Midrash υπάρχει μια έκδοση που οι κατασκευαστές λένε:

«Ο Θεός δεν έχει κανένα δικαίωμα να κρατά τον πάνω κόσμο για τον εαυτό του αφήνοντας τον κάτω για εμάς. Έτσι θα φτιάξουμε έναν πύργο με ένα είδωλο στην κορυφή που θα κρατά ένα σπαθί δείχνοντας την διάθεση μας να πολεμήσουμε τον Θεό».

Ο Θεός, βλέποντας τη βλάσφημη φύση του Πύργου, έδωσε στον κάθε ενδιαφερόμενο μια διαφορετική γλώσσα για να τους μπερδέψει. Ανέφικτα να συνεχίσουν το έργο οι άνθρωποι σκορπίστηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

Η κατασκευή του Ευρωκοινοβουλίου σε συνάρτηση με την εικόνα του πύργου της Βαβέλ στέλνει ένα μήνυμα. Ότι ο Νεμρώδ είχε την σωστή φιλοσοφία και ότι η κατασκευή του πύργου της Βαβέλ ήταν σωστή σκέψη!

Έτσι πλέον αναζητάμε:

Μια σταδιακή εισαγωγή της τυραννίας.
Όλοι οι άνθρωποι να μιλάνε την ίδια γλώσσα έχοντας την ίδια πίστη.
Την εξάλειψη της λατρείας του Θεού και την ανάλειψη της εξάρτησης από την δύναμη.
Απόρριψη του Θεού προσπαθώντας να γίνουμε εμείς Θεοί.

Αυτές είναι σημαντικές εντολές από τις εσωτερικές πεποιθήσεις της ελίτ του κόσμου.

Δεν είναι Χριστιανοί ή οτιδήποτε σχετικό. Το σύστημα λατρείας τους είναι με βάση τις μυστικιστικές θρησκείες ( παγανιστικές τελετές, η λατρεία του Ήλιου, τον Εωσφόρο πιστεύοντας ότι αυτός, ο Εωσφόρος, έδωσε τα φώτα του πολιτισμού στον άνθρωπο αντικρούοντας τον Θεό που ήθελε να κρατήσει τον άνθρωπο στο σκοτάδι).

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη (σ. Αφ: αν επικρατήσει) θα έχει αποβάλει πλήρως τον Θεό από την ζωή, επιβάλλοντας μια γλώσσα και αλλάζοντας την Δημοκρατία σε ΤΥΡΑΝΝΙΑ.
Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΦΙΣΑ

Η παρακάτω αφίσα είναι η επίσημη αφίσα που προωθούσε το Ε.Κ.:Βλέπουμε τους ανθρώπους της Ευρώπης να ξαναχτίζουν τον Πύργο της Βαβέλ. Προσέξτε μερικές σημαντικές επισημάνσεις:

Πρώτα είχαμε την πληροφορία ότι το κτίριο της «Louse Weiss» εμπνεύστηκε από τον πύργο της Βαβέλ. Η αφίσα ξαναδημιουργήθηκε αναπαριστώντας με ακρίβεια τον πίνακα του πύργου της Βαβέλ «Pieter Brueghel¨(ακόμα και το μη τελειωμένο μέρος του). Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σε αυτό!

πηγηΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Χρεοκόπησε το Πουέρτο Ρίκο φόβοι για μία από τις χειρότερες οικονομικές καταστροφές που έχουν γίνει στη σύγχρονη ιστορία

Ο Κυβερνήτης του Πουέρτο Ρίκο ανακοίνωσε ότι από την Δευτέρα 2 Μαΐου η χώρα τίθεται σε καθεστώς χρεοκοπίας!

Οι τριγμοί που αναμένετε να προκαλέσει το γεγονός αυτό στην Κεντρική Τράπεζα της Αμερικής είναι πολύ μεγάλοι όπως εκτιμούν αναλυτές.
Μάλιστα πολλοί μιλούν ότι η»μόλυνση» που μπορεί να προκαλέσει η κατάρρευση του Πουέρτο Ρίκο, να εξελιχθεί σε…μία από τις χειρότερες οικονομικές καταστροφές που έχουν γίνει στη σύγχρονη ιστορία!


πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ!!!!

Η ελληνική κοινωνία συμπιέζεται ασφυκτικά και βρίσκεται ήδη στα πρόθυρα της κατάρρευσης, υπό το βάρος του πτωχευμένου κρατισμού και της εκτεταμένης διαφθοράς του.

Φτάσαμε δε πλέον σε τέτοιο σημείο, ώστε να θεωρείται από πολλούς συμπολίτες μας,
ηθική κοινωνική αντίδραση ή και υποχρέωση επιβίωσης, η παραβίαση των αντισυνταγματικών νόμων οικονομικής αφαίμαξης, που επιβάλει με τη βία ο πτωχευμένος κρατισμός κατ’ εντολή των δανειστών.

Στα χρόνια της μεταπολίτευσης ήρθαν στα χέρια του ελληνικού κράτους, πάνω από 1.000 δισεκατομμύρια ευρώ δάνεια και επιδοτήσεις. Και όμως αυτό κατάφερε να χρεοκοπήσει, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται.

Πιστεύετε ακόμα ότι με αυτό το κράτος, με αυτό το πολιτικό σύστημα επικεφαλής, με αυτό το πολίτευμα που παράγει αυτό το πολιτικό σύστημα και με αυτό το Σύνταγμα που δημιουργεί αυτό το πολίτευμα, έχουμε κανένα μέλλον;

Ήδη τα καλύτερα μυαλά της χώρας φεύγουν στο εξωτερικό και δεν θέλουν να ξανακοιτάξουν πίσω.πηγη
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τα προληπτικά μέτρα που ζητάει το ΔΝΤ -Μαχαίρι στους μισθούς του Δημοσίου και απολύσεις

Το ΔΝΤ δεν φαίνεται διατεθειμένο να κάνει βήμα πίσω στις διαπραγματεύσεις για τα προληπτικά μέτρα που ζητάει να πάρει η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να εξασφαλιστεί η επίτευξη των των δημοσιονομικών στόχων.

Ετσι ζητάει από την κυβέρνηση τη λήψη μέτρων που θα βάλουν φρένο στην κρατική δαπάνη σε συνδυασμό με περιορισμένα φορολογικά μέτρα.

Σύμφωνα με το capital.gr το Ταμείο ζητάει να περιληφθούν στο πακέτο τα παρακάτω:
  • μειώσεις στη μισθολογική δαπάνη του Δημοσίου με παρεμβάσεις σε μισθούς και σε ειδικά μισθολόγια
  • μείωση του προσωπικού στο Δημόσιο
  • πάγωμα προσλήψεων οριζόντια
  • περικοπή των κύριων συντάξεων
  • οριζόντια περικοπή των επιχορηγήσεων στις ΔΕΚΟ
Σε ο,τι αφορά τα φορολογικά μέτρα είναι η περαιτέρω μείωση του αφορολόγητου ορίου αλλά και η κατάργηση των φοροαπαλλαγών που έχουν απομείνει.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Η ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΡΜΗΝΙΕΣ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;

Από την περασμένη εβδομάδα έχει ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι φημών το οποίο κορυφώνεται τις τελευταίες ώρες. Οι φήμες μιλάνε για «κούρεμα καταθέσεων» και «κλείσιμο» τραπεζών» και όλη αυτή η φημολογία υπονομεύει την χώρα, διαταράσσει την-όποια-κοινωνική γαλήνη υπάρχει ακόμη, ενώ διαλύει ότι έχει απομείνει όρθιο σε οικονομικό επίπεδο.

Τις τελευταίες ώρες οι πάντες μιλούν για «κούρεμα» καταθέσεων και για παράταση της αργίας των τραπεζών και την Τετάρτη ενώ ταυτόχρονα ακούγεται ότι οι ψευτοαριστεροί που κυβερνάνε θα προχωρήσουν ξεδιάντροπα σε παύση διάθεσης ακόμα και των 420 ευρώ εβδομαδιαίως, προκειμένου να υπάρξει επιπλέον ρευστότητα.

Αν όλα αυτά δεν είναι απλώς φήμες αλλά έχουν βάση σε αληθινά στοιχεία, δύο είναι οι πιθανές ερμηνείες για το τι κρύβεται πίσω από τις διαρροές για το του επερχόμενο τσουνάμι που θα σαρώσει την οικονομία της Ελλάδας και όχι μόνον.
Κατ αρχήν θα πρόκειται για σοβαρό πιστωτικό γεγονός, δηλαδή για μια αν όχι άτακτη σίγουρα πάντως για ελάχιστα ελεγχόμενη χρεωκοπία…
.
Η πρώτη ερμηνεία είναι ότι θέλουν να περάσουν τα πολύ σκληρά «προληπτικά» μέτρα που επιβάλλουν οι τοκογλύφοι του ΔΝΤ και τις Ε.Ε. Φέρνουν λοιπόν την χώρα στο απροχώρητο ώστε μετά να περάσουν στο προσφιλές επιχείρημα των τελευταίων έξι χρόνων: «Είναι πολύ σκληρά τα μέτρα αλλά δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς»

Έτσι νομίζουν πως θα ελαχιστοποιήσουν την αντίδραση του λαού…

Η δεύτερη ερμηνεία είναι η δουλική υποταγή στην επιστροφή σε μια δραχμή κουρελόχαρτο (πρόταση Σόιμπλε), εξαρτώμενη από το ευρώ, με πλήρη αποδοχή του υπέρογκου και καταχρηστικού δανείου. Τότε είναι που δεν θα μείνει ούτε σπιθαμή της Ελληνικής γης απούλητη, δεν θα μείνει δικαίωμα εργαζόμενου, απείραχτο δεν θα μείνει μισθός ή σύνταξη που να μην είναι της πείνας..

Αυτή η δεύτερη περίπτωση είναι και η πλέον επικίνδυνη αφού το νόμισμα θα είναι μόνο κατ όνομα δραχμή, αλλά θα είναι απόλυτα ελεγχόμενο.από τους τοκογλύφους και μόνο εθνικό νόμισμα δεν θα είναι…Θα μας οδηγήσει δε σε γενικό ξεπούλημα, και στο βάθος θα χάσκει ο μεσαίωνας της παγκόσμιας δικτατορλιας…

Ο λαός σε κάθε περίπτωση πρέπει να αγρυπνά και να εξεγερθεί ει δυνατόν αναίμακτα, κατά των σύγχρονων απάνθρωπων τύράνων προχωρώντας σε τακτική Εθνοσυνέλευση όπου θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει μια αληθινά πατριωτική κυβέρνηση, που θα βγάλει την χώρα από το ευρώ και από την κρίση.

πηγη
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τίτλοι τέλους για τo Airbnb στο Βερολίνο

Από την πρώτη Μαΐου, εάν ταξιδεύετε στο Βερολίνο, για τη διανομή σας θα πρέπει να απευθυνθείτε στα παραδοσιακά ξενοδοχεία.

Οι γερμανικές αρχές αποφάσισαν να «κατεβάσουν στόρια» σε διαμερίσματα που νοικιάζονται μέσω υπηρεσιών όπως το Airbnb.

Στόχος να σταματήσουν την εκτόξευση του κόστους στέγασης στη γερμανική πρωτεύουσα.

Σε περίπτωση που εντοπιστούν να ενοικιάζουν διαμερίσματα σε τουρίστες, οι ιδιοκτήτες στο Βερολίνο μπορεί να κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο που θα φτάνει έως τα €100.000.


Πηγή: Euronews.com

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ανακάλυψαν 3 νέους πλανήτες: Υπάρχει ζωή και πέραν της γης;

Η ανακάλυψη τριών πλανητών που περιστρέφονται γύρω από ένα μικρό, αμυδρά διακρινόμενο αστέρι, ενισχύει την πιθανότητα να βρεθεί ζωή πέρα από τη Γη, δήλωσαν τη Δευτέρα του Πάσχα αστρονόμοι.

Οι πλανήτες, που έχουν το μέγεθος της Γης, κινούνται σε τροχιά γύρω από το αστέρι στον αστερισμό του Υδροχόου, σχετικά κοντά στη Γή – 40 έτη φωτός από αυτήν – και σε απόσταση που προσφέρει το κατάλληλο ποσό θερμότητας, ώστε να υπάρξει νερό σε υγρή μορφή στην επιφάνειά τους, παράγοντας που οι επιστήμονες θεωρούν ότι είναι καθοριστικής σημασίας για την υποστήριξη ζωής.

Η ανακάλυψη αποτελεί την πρώτη φορά που έχουν βρεθεί πλανήτες σε τροχιά γύρω από έναν κοινό τύπο αστεριού, το οποίο είναι γνωστό ως υπέρ-ψυχρός νάνος, υπογράμμιζαν καθ’ όλη τη χθεσινή μέρα οι επιστήμονες.

«Εάν θέλαμε να βρούμε ζωή αλλού στο σύμπαν, το πρώτο μέρος που θα κοιτούσαμε είναι αυτό», είπε ο Μάικλ Γκίλον του Πανεπιστημίου της Λιέγης στο Βέλγιο, ο οποίος ηγήθηκε της έρευνας που εκδόθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nature.

Η ανακάλυψη έγινε με τη χρήση του τηλεσκοπίου TRAPPIST (Μικρό Τηλεσκόπιο των Διερχόμενων Πλανητών και Πλανητοειδών, της Ευρώπης) στο παρατηρητήριο Λα Σίγια στη Χιλή.

Το τηλεσκόπιο αποκαλύπτει πλανήτες με το να ψάχνει για διακυμάνσεις στην ποσότητα του φωτός που προέρχεται από ένα αστέρι, καθώς οι διακυμάνσεις μπορούν να δημιουργούνται από κάποιον πλανήτη καθώς περνάει από το οπτικό πεδίο του τηλεσκοπίου.

Όσο πιο μικρό είναι το αστέρι στο βάθος, τόσο πιο εύκολο είναι να εντοπιστούν και να μετρηθούν αυτοί οι διερχόμενοι πλανήτες.

Παρότι οι πλανήτες που μόλις ανακαλύφθηκαν έχουν παρόμοιο μέγεθος με αυτό της Γης, το αστέρι τους έχει μόνο το 8% (οκτώ) του μεγέθους του Ήλιου και λιγότερη από τη μισή φωτεινότητά του, συμπλήρωναν οι επιστήμονες.

Έως τώρα, οι αστρονόμοι έχουν ανακαλύψει πάνω από 2.000 πλανήτες πέρα από το ηλιακό μας σύστημα και επεξεργάζονται τεχνικές για να μάθουν αν οι ατμόσφαιρες των πλανητών περιέχουν αέρια τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν βιολογικές διεργασίες.

 
 
 
ΠΗΓΗ: ΕνικόςΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την επιστροφή των εκδρομέων

Η τροχαία έχει απαγορεύσει την κίνηση των φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, για τα αστικά κέντρα, ως εξής:

Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, από τα διόδια Ρίου μέχρι τα διόδια Ελευσίνας.

Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ.Θ. 410+000) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).

Στην εθνική οδό Ν. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.

Στην εθνική οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ.Θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Στην εθνική οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι τη διασταύρωση Ρεντίνας.
Επίσης, σήμερα Τρίτη 3 Μαΐου για το ρεύμα εισόδου και από τις 11:00 έως τις 21:00, θα ισχύουν απαγορεύσεις:

-Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, από τα διόδια Ρίου μέχρι τα διόδια Ελευσίνας.

-Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ.Θ. 410+000) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).πηγηΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Βενεζουέλα: Την αποπομπή του Μαδούρο από την εξουσία μέσω Δημοψηφίσματος ζητούν 2 εκατ. πολίτες

H αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα κατέθεσε σήμερα στις εκλογικές αρχές σχεδόν 2 εκατομμύρια υπογραφές υπέρ της διεξαγωγής ενός δημοψηφίσματος με στόχο την αποπομπή του Σοσιαλιστή προέδρου Νικολάς Μαδούρο, καθώς η δυσφορία των πολιτών στο πρόσωπό του αυξάνεται μπροστά στην οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα.

Ο συνασπισμός της αντιπολίτευσης υπό την ονομασία «Τραπέζι της Δημοκρατικής Ενότητας» (MUD) κατέθεσε στο Εθνικό Εκλογικό Συμβούλιο (CNE) «1,85 εκατομμύρια υπογραφές!!!» έγραψε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ο Χεσούς Τορεάλμπα, γενικός γραμματέας του συνασπισμού.

Οι υπογραφές συγκεντρώθηκαν σε λιγότερο από δύο ημέρες την περασμένη εβδομάδα και η προσέλευση των πολιτών ήταν μαζική στα σημεία συλλογής που είχαν στηθεί σε ολόκληρη την χώρα.

Μια τόσο σύντομη επιτυχία «συνιστά πιθανόν ένα παγκόσμιο ρεκόρ» επισήμανε με ικανοποίηση ένας από τους επικεφαλής της αντιπολίτευση, ο Ενρίκε Καπρίλες, σε ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα που αναρτήθηκε στο Twitter.

«Πρόκειται επιπλέον για μία επίδειξη ισχύος ότι εμείς, οι πολίτες της Βενεζουέλας, επιλέγουμε τη συνταγματική, δημοκρατική, ειρηνική οδό. Θέλουμε να αποφασίζουμε με την φωνή μας, την ψήφο μας, για το μέλλον αυτής της χώρας» πρόσθεσε ο πολιτικός.

Το CNE, που φημολογείται ότι πρόσκειται στην κυβέρνηση, θα επαληθεύσει εάν το κατώτατο όριο των ψήφων που απαιτούνται (195.721, 1% του εκλογικού σώματος) επετεύχθη και θα καλέσει τους υπογράφοντες να επιβεβαιώσουν προσωπικά την επιλογή τους, προτού προχωρήσει σε μια τελευταία επαλήθευση.

Όλη η διαδικασία θα μπορούσε να ολοκληρωθεί σε ένα μήνα ή και περισσότερο εάν το Εθνικό Εκλογικό Συμβούλιο προσπαθήσει να την καθυστερήσει, κατόπιν η αντιπολίτευση θα πρέπει να προχωρήσει σε ένα δεύτερο βήμα συγκεντρώνοντας 4 εκατομμύρια ψήφους σε διάστημα 3 ημερών προκειμένου να διεξαχθεί το δημοψήφισμα, που ελπίζει ότι θα διοργανώσει έως τα τέλη Νοεμβρίου.

Το ακυρωτικό δημοψήφισμα δεν έχει χρησιμοποιηθεί παρά μόνο μία φορά στην ιστορία της χώρας, κατά του πρώην προέδρου Ούγκο Τσάβες (1999- 2013) το 2004: τότε είχε καταλήξει σε αποτυχία.

Αυτήν την φορά θα μπορούσε να ευοδωθεί λόγω της ολοένα και μεγαλύτερης κοινωνικής δυσαρέσκειας, που αποτυπώνεται με ταραχές και λεηλασίες τις τελευταίες ημέρας στο Μαρακαϊμπο (βορειοδυτικά), τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας. πηγη
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

«Δεν θα υπάρξει συμφωνία στο Eurogroup στις 9 Μαΐου»

Οι διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, την εκταμίευση της δόσης, και την ελάφρυνση του χρέους, προχωρούν με αργούς ρυθμούς, ενώ δεν αναμένεται συμφωνία στο επικείμενο Eurogroup της 9ης Μαΐου, σύμφωνα με το Reuters επικαλούμενο δύο πηγές που βρίσκονται κοντά στις συζητήσεις μεταξύ των δανειστών και της Αθήνας.

Όπως μεταδίδει το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για τα εφεδρικά μέτρα που ζητούν οι πιστωτές σε περίπτωση μη επίτευξης των δημοσιονομικών στόχων, και για τις μεταρρυθμίσεις που θα πρέπει να υλοποιήσει η χώρα μας.

«Σημειώνουμε αργή πρόοδο», ανέφερε μία από τις πηγές, προσθέτοντας ότι «δεν θα περίμενα μια τελική συμφωνία στο Eurogroup της 9ης Μαΐου. Είναι πολύ νωρίς. Χρειαζόμαστε κάποιες εβδομάδες». Εν τω μεταξύ, εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα ήταν προτιμότερο να επιτευχθεί συμφωνία πριν το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου στη Μεγάλη Βρετανία προκειμένου να αποφευχθεί μα ατμόσφαιρα κρίσης.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο μέχρι στιγμής σύμφωνα με το Reuters είναι το είδος και το περιεχόμενο των εφεδρικών μέτρων, στα οποία η Ελλάδα αντιστέκεται.

Η δεύτερη πηγή υπογράμμισε ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της ευρωπαϊκής πλευράς σχετικά με το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης του χρέους για την Ελλάδα, με τη Γερμανία να υποστηρίζει δημοσίως ότι το ελληνικό χρέος δεν χρειάζεται ελάφρυνση.

Εν τω μεταξύ, τις πρώτες συσκέψεις με στενούς συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά τις διακοπές του Πάσχα, θα έχει από αύριο το πρωί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να (επανα)καθοριστεί η τακτική της κυβέρνησης ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η κυβέρνηση θα επιδιώξει τις επόμενες ημέρες να ενισχύσει την διαπραγματευτική θέση της χώρας για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και να αυξήσει την υποστήριξη που έχει ήδη εκδηλωθεί από διάφορες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έναντι των απαιτήσεων του ΔΝΤ για νομοθέτηση εκ των προτέρων συγκεκριμένων μέτρων. Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός με δήλωσή του την Μεγάλη Πέμπτη είχε εκφράσει την αισιοδοξία του για κλείσιμο της αξιολόγησης, ενώ είχε αναφέρει, μιλώντας σε συνεργάτες του ότι «όσοι ονειρεύονται επανάληψη του 2015 είναι βαθιά νυχτωμένοι και εκτίθενται». Ο πρωθυπουργός είχε τονίσει επίσης ότι τη στιγμή αυτή, η θέση της χώρας είναι εντός της Ευρώπης και «οι συμμαχίες υπέρ των ελληνικών θέσεων είναι ισχυρότερες από κάθε άλλη φορά».
πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Δεμένα τα πλοία στις 8 Μαΐου

Την απόφαση να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ πήρε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, κάτι που σημαίνει ότι στις 8 Μαΐου, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια.

Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00.01 και θα ολοκληρωθεί στις 00.00. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΝΟ διευκρίνισε ότι η συγκεκριμένη απεργία είναι ανεξάρτητη από τη 48ωρη που έχει ήδη αποφασισθεί και θα πραγματοποιηθεί με την κατάθεση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!