EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Τηλεφωνικός αριθμός απάτη με χρεώσεις μαμούθ

Τηλεφωνική απάτη με θύματα εκατοντάδες πολίτες. 

Μετά από καταγγελίες καταναλωτών διαπιστώθηκε ότι ένα συγκεκριμένο νούμερο χρέωνε με υπέρογκα ποσά τους λογαριασμούς μέσα από αναπάντητες κλήσεις ή από κλήσεις που κάποιοι δεν μιλούν καθόλου ή βάζουν μουσική.
 
 

πηγηΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Έρχεται ο ηλεκτρονικός Τειρεσίας χρέους - περιουσίας. Τι είναι

Πλατφόρμα, στην οποία θα γίνεται αναλυτική χαρτογράφηση του συνολικού χρέους αλλά και της περιουσιακής κατάστασης των δανειοληπτών, είτε πρόκειται για επιχειρηματίες, είτε για ιδιώτες, ετοιμάζουν οι τράπεζες σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών.

Η ηλεκτρονική αυτή πλατφόρμα, που θα λειτουργεί σαν ένας «Τειρεσίας» χρέους-περιουσίας, θα αξιολογεί και θα βαθμολογεί τον κάθε δανειολήπτη, στο αν μπορεί να δανειοδοτηθεί, να ρυθμίσει την οφειλή του κλπ.

Δηλαδή το σύστημα θα «σκανάρει» τη συμπεριφορά του δανειολήπτη και τη συχνότητα με την οποία ανταποκρίνεται στις οφειλές του, είτε πρόκειται για δάνεια, είτε για φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.

Διαχείριση

Πρόκειται για μία κίνηση που θα βοηθήσει, σύμφωνα με το Έθνος, σημαντικά στην αποτελεσματικότερη διαχείριση των καθυστερούμενων δανείων, κυρίως όμως θα συμβάλει στην ουσιαστική αντιμετώπιση του συνολικού χρέους των επιχειρήσεων μέσα από λύσεις-πακέτο.

Η πρόταση για τη δημιουργία του credit bureau περιλαμβάνεται -όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές- στην επικαιροποιημένη μελέτη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για την κατάσταση όλων των «κόκκινων» δανείων και τους ενδεικνυόμενους τρόπους για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπισή τους.

Η εν λόγω μελέτη που θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες, δίνει επίσης έμφαση στον εντοπισμό των «στρατηγικά» κακοπληρωτών.

Στο θέμα αναφέρεται στέλεχος του ΤΧΣ και όπως λέει, θα πρέπει να υπάρξουν νομοθετικές παρεμβάσεις προκειμένου οφειλέτες που συστηματικά απορρίπτουν προτάσεις για ρύθμιση των δανείων τους να υποχρεώνονται από κάποιου είδους δικαστικό συμβούλιο, να προχωρήσουν σε διευθέτηση της οφειλής τους. Δηλαδή αν οι προτάσεις ρύθμισης αναιτιολόγητα απορρίπτονται από τον δανειολήπτη, τότε θα παρεμβαίνει το δικαστικό συμβούλιο και η απόφασή του θα είναι δεσμευτική για να προχωρήσει η ρύθμιση.

Εδώ είναι κομβικής σημασίας η αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου, καθώς θα πρέπει να συσταθεί ένα εξειδικευμένο σώμα δικαστικών λειτουργών, που θα «τρέξουν» με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα τις υποθέσεις. Σημειώνουμε ότι μία από τις δεσμεύσεις της ελληνικής πλευράς είναι ότι μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου οι Αρχές πρέπει να προχωρήσουν στη σύσταση ειδικού τύπου -σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά-, αποκλειστικά για υποθέσεις αφερεγγυότητας επιχειρήσεων. Και ακόμα να εισαγάγουν με υπουργική απόφαση ή Προεδρικό Διάταγμα το επάγγελμα του συνδίκου πτώχευσης.

Παραιτήσεις

Στο μεταξύ «ακέφαλο» είναι από χθες το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, μετά τις παραιτήσεις των τριών μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής (διευθύνων σύμβουλος Α. Ξενόφος, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Γ. Κουτσός και μέλος, εκπρόσωπος της ΤτΕ Αν. Γάγαλης), που αποχώρησαν από τις θέσεις τους την Παρασκευή 15 Ιουλίου.

Μέχρι να εκλεγεί η νέα διοίκηση, θα πρέπει να υπάρξει νομοθετική παρέμβαση ούτως ώστε να συνεχιστεί η διοίκηση του ΤΧΣ, ακόμα και για καθημερινές πράξεις, όπως είναι η υπογραφή για τη μισθοδοσία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι να δοθούν προσωρινές αρμοδιότητες, σε δύο μέλη του Γενικού Συμβουλίου, εις εκ των οποίων είναι ο πρόεδρος του Ταμείου Γιώργος Μιχελής. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ως εκπρόσωπος της ΤτΕ στο ΤΧΣ θα προταθεί ο Δημήτρης Φραγγέτης, πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής Εκκαθαρίσεων της Τράπεζας Ελλάδος, ο οποίος έχει διατελέσει γενικός διευθυντής της Εμπορικής Τράπεζας και στη συνέχεια ήταν στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας.


πηγη
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Απαλλαγή οφειλετών από προσαυξήσεις, τόκους και πρόστιμα. Οι όροι

Τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπουν απαλλαγή οφειλετών από προσαυξήσεις, τόκους και πρόστιμα εκπρόθεσμης καταβολής της οφειλής για λόγους ανωτέρας βίας εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων.

Ειδικότερα σύμφωνα με την ΠΟΛ 1106/2016 η Γ.Γ.Δ.Ε. αποδέχεται τη γνωμοδότηση 89/2015 του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους σύμφωνα με την οποία γίνεται δεκτό ότι:

1) Για οφειλές που έχουν βεβαιωθεί εν στενή εννοία μέχρι και τις 31-12-2013 μπορεί ο οφειλέτης να ζητεί, με αίτησή του που υποβάλλεται μετά την 1-1-2014, την απαλλαγή τους από τις ανωτέρω προσαυξήσεις για λόγους ανωτέρας βίας σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της παρ.4 του άρθρου 6 του ν.δ. 356/1974. (πλειοψ.) και

2) Η μη γνώση της οφειλής δεν συνιστά λόγο για την απαλλαγή από τους τόκους και το πρόστιμο εκπρόθεσμης καταβολής σύμφωνα με την παρ.4 του άρθρου 6 του ν.δ. 356/1974, παρά μόνο εφόσον οφείλεται σε ανυπαίτιο και έκτακτο γεγονός (ανωτέρα βία), εξαιτίας του οποίου δεν πληρώθηκε εμπρόθεσμα η οφειλή. (ομοφ.).

Αναλυτικά η ΠΟΛ 1106/2016 αναγράφει χαρακτηριστικά: «ΘΕΜΑ: Κοινοποίηση της με αριθμό 89/2015 γνωμοδότησης Ν.Σ.Κ, αναφορικά με απαλλαγή οφειλών από προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής για λόγους ανωτέρας βίας, κατ' άρθ. 6 του Κ.Ε.Δ.Ε.

Σας κοινοποιούμε την με αριθμό 89/2015 Γνωμοδότηση του Α' Τμήματος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, η οποία έγινε δεκτή από τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, για να λάβετε γνώση και να ενεργείτε σύμφωνα με αυτή.

Η γνωμοδότηση αυτή αναφέρεται στη δυνατότητα υπαγωγής στις διατάξεις του άρθρου 6 του Κ.Ε.Δ.Ε.:

α. βεβαιωμένων οφειλών που έχουν βεβαιωθεί («ταμειακά») έως την 31η.12.2013, ώστε να απαλλαγούν από προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής για λόγους ανωτέρας βίας, και

β. της μη γνώσης οφειλής (ως λόγου ανωτέρας βίας). Ειδικότερα έγιναν δεκτά τα ακόλουθα: Α) είναι δυνατή η χορήγηση απαλλαγής, κατά τις διατάξεις του αρθ. 6 του ΚΕΔΕ, όπως ισχύει από 01.01.2014, για οφειλές που έχουν καταχωρισθεί στα βιβλία εισπρακτέων εσόδων μέχρι και την 31-12-2013, από τις προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής, εφόσον συνέτρεξε κατά την κρίση της Διοίκησης, λόγος ανωτέρας βίας.

Β) η έλλειψη γνώσης της οφειλής που οφείλεται καθαρά σε υποκειμενική συμπεριφορά των οργάνων του Δημοσίου ή του οφειλέτη (παράδειγμα, μη αποστολή της ατομικής ειδοποίησης στον οφειλέτη ή ελάχιστη, έστω, αμέλεια αυτού), δεν συνιστά λόγο για την απαλλαγή της από τους τόκους και το πρόστιμο εκπρόθεσμης καταβολής, σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 6 του Κ.Ε.Δ.Ε.

Αντιθέτως, η μη γνώση της οφειλής, συνιστά λόγο απαλλαγής κατά τις διατάξεις του Κ.Ε.Δ.Ε., εφόσον οφείλεται σε ανυπαίτιο, έκτακτο και απρόβλεπτο γεγονός, το οποίο δεν ήταν δυνατό να προληφθεί ή να αποτραπεί ούτε με μέτρα άκρας επιμέλειας και σύνεσης (ανωτέρα βία), εξαιτίας του οποίου δεν πληρώθηκε εμπρόθεσμα η οφειλή.

Επομένως, εφόσον ο οφειλέτης επικαλείται και αποδεικνύει ότι η μη εμπρόθεσμη πληρωμή της οφειλής έχει ως αιτία την έλλειψη της γνώσης της, η οποία οφείλεται σε περιστατικό ανωτέρας βίας, επιτρέπεται η χορήγηση της ως άνω απαλλαγής.

Ο Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Πιτσιλής

Ακριβές αντίγραφο

Ο Προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Διοίκησης».

πηγη
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Πρόστιμο μισού εκατομμυρίου ευρώ στον Καμμένο για τον… ΕΝΦΙΑ του κτηρίου των ΑΝ.ΕΛ.

«Μη ηλεκτροδοτούμενο» δηλωνόταν ψευδώς, επί σειρά ετών, το κτήριο όπου στεγάζονται τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ! Ο κ. Καμμένος αντί να πληρώσει το πρόστιμο, απειλεί τους ελεγκτές που εντόπισαν την παράβαση!!! Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η ύβρις της εξουσίας είναι ασθένεια και οδηγεί σε επικίνδυνες ατραπούς. Είναι τουλάχιστον αναξιοπρεπές την ώρα που ο λαός στερείται βασικά αγαθά για να πληρώνει τους φόρους, πολιτικοί σαν τον κύριο Καμμένο να προσφεύγουν σε τέτοιες πρακτικές για να γλιτώνουν χρηματικά ποσά που είναι ευτελή αναλογικά με το εισόδημά τους.

Ο «ψυχρός πόλεμος» του κ. Πάνου Καμμένου με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του υπουργείου Οικονομικών είναι πέρα για πέρα αληθινός και η ύπαρξη του εξηγεί πολλές από τις συμπεριφορές και τις κινήσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Πάμε όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Στην ομιλία του στη Βουλή στις 22 Μαίου 2016 για το νέο σχέδιο νόμο του Υπουργείου Οικονομικών, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος προκάλεσε αντιδράσεις και εύλογες απορίες, όταν επιτέθηκε δίχως προφανή λόγο και αιτία στο Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ).

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τη στιγμή που αναφερόταν στις αποκρατικοποιήσεις, πραγματοποίησε ένα λογικό άλμα, λέγοντας ότι η πρώτη αποκρατικοποίηση που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση, είναι η σύγκρουση με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, αναφέροντας «το παρακράτος του ΚΕΦΟΜΕΠ που αποφάσιζε πολιτικές διώξεις επιχειρηματιών και πολιτικών αντιπάλων».
Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

Τι ακριβώς ήθελε να πει ο κ. Καμμένος;

Είχε ανοικτούς λογαριασμούς με το ΚΕΦΟΜΕΠ;

Γιατί χαρακτήσισε παρακράτος μια υπηρεσία που υπάγεται στον έλεγχο της κυβέρνησης εις την οποία είναι ο δεύτερος τη τάξει μετά τον Τσίπρα;

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν ερώτηση και ζήτησαν από τον κ. Καμμένο να απαντήσει γιατί «επέλεξε, για λόγους που ο ίδιος προφανώς γνωρίζει, να αναφερθεί στο… παρακράτος του ΚΕΦΟΜΕΠ».

Βεβαίως, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν είπε ποτέ κάτι περισσότερο για αυτή την ιστορία.
Σήμερα το newsbomb.gr αποκαλύπτει την αιτία εκείνης της «περίεργης» επίθεσης του κ. Καμμένου προς τους ελεγκτές του ΚΕΦΟΜΕΠ, τους οποίους αντί ως μέλος της κυβέρνησης να τους ενθαρρύνει και να στηρίζει το έργο τους, αντιθέτως τους επιτίθεται και τους χαρακτηρίζει παρακράτος.

Ο λόγος, λοιπόν, εκείνης της επίθεσης του προέδρου των ΑΝΕΛ προς το ΚΕΦΟΜΕΠ, το οποίο χαρακτήρισε «παρακράτος» δίχως να παρουσιάσει αποδείξεις, ήταν το αστρονομικό πρόστιμο του μισού εκατομμυρίου ευρώ περίπου που έχει κληθεί να πληρώσει!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsbomb, η υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών έχει επιβάλλει το πρόστιμο λόγω φορολογικών παραβάσεων που εντόπισε στο κτήριο της λεωφόρου Συγγρού, όπου στεγάζονται τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ.

Το τεράστιο κτίριο στην Καλλιθέα ανήκε στον πατέρα του Πάνου Καμμένου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με πόρισμα των ελεγκτών από την έρευνα που πραγματοποίησαν το 2013, ορισμένοι χώροι του κτιρίου δηλώνονταν αναληθώς ως μη ηλεκτροδοτούμενοι, με αποτέλεσμα να έχουν έκπτωση από τον ΕΝΦΙΑ, τουλάχιστον για το 2013, όπως προέβλεπε σχετικός νόμος.

Μάλιστα ο έλεγχος επεκτάθηκε σε βάθος χρόνου και όπως διαπιστώθηκε, η ίδια τακτική ακολουθείτο για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Δηλαδή την ώρα που η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει ο κύριος Πάνος Καμμένος χαρακτήριζε τον ΕΝΦΙΑ έναν παράλογο φόρο, που δεν διορθώνεται αλλά καταργείται, εκείνος γλίτωνε χιλιάδες ευρώ με τα «μαϊμού» μη ηλεκτροδοτούμενα γραφεία.

Το καταπληκτικό της ιστορίας είναι ότι όσο ήταν στην αντιπολίτευση ο κ. Καμμένος δήλωνε από τα τηλεοπτικά παράθυρα ότι δεν θα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ.

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι για αυτό το ζήτημα είναι προφανές ότι η ευθύνη ανήκε στον πατέρα του ο οποίος έφυγε από τη ζωή και ασφαλώς οικογενειακή ευθύνη δεν υπάρχει.
Όμως ποιον θα έπειθε ο κ. Καμμένος αν δήλωνε ότι δεν γνώριζε το παραμικρό;

Όταν μάλιστα στο συγκεκριμένο κτίριο στεγάζονται τα γραφεία του, ενώ ο ίδιος χρησιμοποιώντας το βήμα της Βουλής επιτίθεται στους ελεγκτές διότι κάνουν τη δουλειά τους και εφαρμόζουν τους νόμους. Εκτός αν ο κ. Καμμένος θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω του νόμου.

Η ουσία είναι ότι ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. κληρονόμησε το χρέος του μισού εκατομμυρίου ευρώ και καλείται σήμερα να το πληρώσει.

Πηγές αναφέρουν ότι προσέφυγε σε επιτροπή του υπουργείου Οικονομικών που επανεξετάζει τις υποθέσεις, αλλά ο φάκελός του απορρίφθηκε.

Και αφού είδε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από το να πληρώσει, όπως εξαναγκάζονται να κάνουν λόγω της πολίτικής του κ. Καμμένου εκατομμύρια Έλληνες για να μη χάσουν τα σπίτια τους, εκείνος επέλεξε τις δημόσιες απειλές κατά των υπαλλήλων που απλώς κάνουν τη δουλειά τους.

Διότι όπως είπε πρόσφατα ένας άλλος υπουργός της Κυβέρνησης, «εμείς κυβερνάμε την Ελλάδα».
Mαθαίνουμε επίσης ότι οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών έχουν «θορυβηθεί» από την συμπεριφορά του υπουργού, αν και προς ώρας κανουν τη δουλειά τους με απόλυτη τήρηση των νόμων.

Εμείς θα περιμένουμε να ενημερωθούμε αν ο κ. Καμμένος προτίθεται να πληρώσει το πρόστιμο ή αν θα συνεχίσει να κινείται κατά των ελεγκτών του δημοσίου.

Άραγε ο συνέταιρός του ο κ. Αλέξης Τσίπρας τι θα κάνει;

Θα τον καλύψει και σε αυτό το ατόπημα; Διότι ας μην ξεχνάμε ότι ο κ. Τσίπρας με τον ίδιος λαϊκίστικο τρόπο περιδιάβαινε στα τηλεοπτικά παράθυρα και ζητούσε από τον λαό να μην πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ.

Μάλιστα με απίστευτους θεατρινισμούς ο κ. Τσίπρας έλεγε πώς ούτε ο ίδιος θα πληρώσει τον φόρο, αν και όπως μάθαμε στη συνέχεια έμενε στο νοίκι.

Ο κ. Τσίπρας από το 2011 δήλωνε σε ομιλίες του: «Δηλώνω ότι σε σχέση με το χαράτσι στα ακίνητα, θα καταθέσω το μέρος του λογαριασμού μου που αναλογεί στη ΔΕΗ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων. Και το μέρος που αφορά το χαράτσι, θα το καταθέσω ως δωρεά στο ΚΕΘΕΑ».

Το ίδιο είχε δηλώσει και σε συνέντευξη στην ΝΕΤ, αλλά και στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη Πρωταγωνιστές το 2012 που είχε πει: «Οχι δεν το πλήρωσα σε ένα μικρό ακίνητο που είχα γονική παροχή». Ωστόσο τον Φεβρουάριο του 2013 στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά είχε αλλά ξει τροπάριο λέγοντας ότι ζει στο νοίκι και πως το είχε πει τότε παραδειγματικά. Είχε μάλιστα το θράσος να πει: «Την πατήσατε, εγώ ζω στο νοίκι!».

Τελικά δεν κατέθεσε ποτέ χρήματα στο ΚΕΘΕΑ και ούτε βεβαίως πλήρωσε ΕΝΦΙΑ.

Ο καθένας πλέον μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για τον τρόπο με τον οποίο κυβερνά το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου, αλλά και για το ήθος των δυο ανδρών.
«Αρχή άνδρα δείκνυσι» Τι εννοούσε ο Σοφοκλής; Οτι η ποιότητα του ανδρός φαίνεται μόνο όταν αναλάβει αξιώματα και εξουσία.

Για άλλη μια φορά το Newsbomb.gr φέρνει στο φως την αλήθεια και δεν θα σταματήσει να το κάνει ακόμα κι αν ο κ. Καμμένος έχει επιλέξει την απόλυτη σιωπή. Όπως ακριβώς έκανε και με προηγούμενες αποκαλύψεις που αφορούν την υπεράσπιση «μεγαλοφοροφυγάδων», αλλά και εταιρειών της μιας λίρας στην Αγγλία.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τη δυσχερή θέση εις την οποία βρίσκεται, διότι για να δώσεις πειστικές απαντήσεις πρέπει να είσαι καθαρός και κρυστάλλινος.
πηγή
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Στο εδώλιο πρ. διευθυντές του Ιπποκρατείου για παραγγελίες εκατομμυρίων!

Στο σκαμνί θα βρεθούν, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης δύο πρώην διευθυντές Κλινικών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενοι για την υπόθεση των παράνομων προμηθειών υλικών με τη ζημιά για το ελληνικό Δημόσιο να αγγίζει τα 2,7 εκατ. ευρώ.

Με βούλευμα που εκδόθηκε, το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης παραπέμπει σε δίκη τους δύο γιατρούς, με την κατηγορία της άμεσης συνέργειας στην υπηρεσιακή απιστία, που τελέστηκε κατά το χρονικό διάστημα από 1-1-2008 έως 5-6-2009, διάστημα κατά το οποίο ο πρώτος ήταν διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής κι ο δεύτερος διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του συγκεκριμένου νοσηλευτικού ιδρύματος.

Παράλληλα, στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου παραπέμφθηκε ήδη, με προηγούμενο βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου, ο τότε διοικητής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, στον οποίο αποδίδεται η πράξη της υπηρεσιακής απιστίας κατ” εξακολούθηση.

Υπενθυμίζεται ότι στο «κάδρο» της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης είχαν βρεθεί αρχικά συνολικά 19 άτομα, οι περισσότεροι εκ των οποίων γιατροί της Ορθοπεδικής και Νευροχειρουργικής Κλινικής, αλλά, εκτός από τον τότε διοικητή του νοσοκομείου και τους δύο διευθυντές, όλοι απηλλάγησαν στην πορεία της δικαστικής έρευνας.

Η υπόθεση αφορά σε παραγγελίες υγειονομικών υλικών -όπως μοσχεύματα και άλλα υλικά ορθοπεδικών και νευροχειρουργικών επεμβάσεων, διεγέρτες νεύρων, αιμοστατικά, κ.ά.- που, κατά το κατηγορητήριο, έγιναν από εξωσυμβατικές προμηθεύτριες εταιρίες, σε τιμές υψηλότερες των συμβατικών εταιριών. Η ζημιά που φέρεται ότι προκλήθηκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα ανέρχεται σε 2.677.145,03 ευρώ, ποσό με το οποίο επωφελήθηκαν συγκεκριμένες εταιρίες. Εξάλλου, στο κατηγορητήριο περιγράφονται «αυθαίρετες» πρακτικές σχετικά με περιστατικά ασθενών, που ενώ ήταν τακτικά χαρακτηρίζονταν ως «επείγοντα», όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Ενεργώντας ο καθένας από κοινού με τον συγκατηγορούμενό τους, διοικητή του Ιπποκράτειου, και με κοινό δόλο, με καταμερισμό ενεργειών και αποδεχόμενος ο ένας τις ενέργειες του άλλου, λόγω της θέσης τους, προέβαιναν για τις ανάγκες των κλινικών τους, εν γνώσει του διοικητή του νοσοκομείου, σε παραγγελίες υγειονομικών υλικών από εξωσυμβατικές προμηθεύτριες εταιρίες, σε τιμές υψηλότερες των συμβατικών, παρά το γεγονός ότι γνώριζαν τις ισχύουσες 37 συμβάσεις που είχε συνάψει η 3η Διοίκηση Υγειονομικής Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας για λογαριασμό όλων των νοσοκομείων» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο βούλευμα.

Το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης υιοθέτησε την πρόταση που είχε υποβάλλει προηγουμένως ο αντεισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης Χαράλαμπος Παπαγεωργίου. Είχε προηγηθεί απαλλακτικό βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου ως προς τους δύο κατηγορούμενους πρώην διευθυντές. Στη συνέχεια όμως ασκήθηκε αναίρεση κατά του βουλεύματος από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Η αναίρεση έγινε δεκτή από το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο, με συνέπεια να ακολουθήσει νέα εισαγγελική πρόταση, μόνο ως προς το σκέλος των δύο πρώην διευθυντών, που υποβλήθηκε στο Συμβούλιο με τους Εφέτες να την υιοθετούν στο σύνολό της. Με το ίδιο βούλευμα, αποφασίστηκε να διατηρηθεί ο περιοριστικός όρος της χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ που είχε επιβληθεί στους κατηγορούμενους.
πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Αίτηση για αποφυλάκιση κατέθεσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος μέσω του δικηγόρου του Γιάννη Παγορόπουλου ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, επικαλούμενος λόγους υγείας αλλά και την ηλικία του, καθώς συμπλήρωσε τα 77 του χρόνια.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών -την ανώτερη ποινή που προβλέπεται για το αδίκημα- από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων το οποίο τον έκρινε ένοχο για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, με την επιβαρυντική περίσταση ότι τέλεσε την πράξη κατ’ επάγγελμα, γεγονός που σύμφωνα με τον νόμο, τιμωρείται με ποινή κάθειρξης από 10 έως 20 έτη.

Παράλληλα, εις βάρος του εκκρεμούσε η πρωτόδικη ποινή των 8 ετών για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες του 2010 (χρήση 2009) στην οποία δεν συμπεριέλαβε το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Σύμφωνα λοιπόν με το νόμο (άρθρο 105 παρ. 2 του Π.Κ), οι καταδικασθέντες άνω των 70 ετών εκτίουν τα 2/5 της ποινής τους αντί για τα 3/5 που ισχύουν για τους υπόλοιπους κρατουμένους σε περίπτωση πρόσκαιρης κάθειρξης, όπως ισχύει σήμερα. Επιπλέον, στους άνω των 65 ετών κάθε ημέρα έκτισης υπολογίζεται διπλή.
πηγηΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Νέα δεδομένα για τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς – Πέταξαν το μαύρο κουτί του ελικοπτέρου

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τους οχτώ Τούρκους στρατιωτικούς που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα, με νέα δεδομένα να περιπλέκουν την κατάσταση, την ώρα που οι τουρκικές Αρχές εντείνουν της πιέσεις για έκδοσή τους στην Τουρκία.

Όπως γίνεται τώρα γνωστό, και σύμφωνα με πληροφορίες, οι οχτώ στρατιωτικοί που προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη, πέταξαν το μαύρο κουτί του ελικοπτέρου με το οποίο διέφυγαν από την Τουρκία, πριν από την απογείωσή τους για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι οχτώ φέρονται να έχουν καταθέσει στις ελληνικές αρχές, ότι όταν αποφάσισαν να φύγουν για την Αλεξανδρούπολη, πέταξαν τα όπλα και τις θήκες τους στο έδαφος, σε ένα ξέφωτο, κοντά στο πεδίο άσκησης.

Στη συνέχεια, όπως δήλωσαν, «έπρεπε να σκεφτούμε τι θα κάνουμε με το σύστημα που υπάρχει στο ελικόπτερο και είναι καταχωρημένες συντεταγμένες, στρατιωτικοί χάρτες αλλά και οι τελευταίες διαδρομές και επιχειρήσεις του ελικοπτέρου».

Τελικά, οι Τούρκοι στρατιωτικοί, αποφάσισαν να ξηλώσουν το συγκεκριμένο σύστημα, ακολουθώντας και τις σχετικές εντολές που είχαν για περίπτωση έκτακτου κινδύνου.

Ωστόσο, και σύμφωνα με δηλώσεις της δικηγόρου τους, κ. Ίλια Μαρινάκη, στο protothema.gr, το εξάρτημα που πέταξαν οι οκτώ περιείχε μόνο στρατιωτικά δεδομένα και συντεταγμένες, και δεν πρόκειται για το μαύρο κουτί του ελικοπτέρου.

Σημειώνεται πάντως ότι μόλις έφτασε στην Αλεξανδρούπολη από την Τουρκία το ειδικό κλιμάκιο που θα παραλάμβανε για να επιστρέψει το ελικόπτερο στην Τουρκία, το πρώτο πράγμα που ζήτησαν να ελέγξουν οι Τούρκοι αξιωματικοί ήταν αν το συγκεκριμένο σύστημα ήταν ακόμα στο ελικόπτερο, και όταν πήραν την διαβεβαίωση από τις ελληνικές αρχές ότι δεν είχαν παραβιάσει τίποτα από το Black Hawk, κατάλαβαν ότι πράγματι το είχαν εξαφανίσει οι ίδιοι οι πιλότοι.
Αρνούνται κάθε συμμετοχή στην απόπειρα πραξικοπήματος


Την ίδια ώρα και σύμφωνα με τους δικηγόρους τους, οι οχτώ στρατιωτικοί που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα και για λόγους ασφαλείας έχουν μεταφερθεί στην Καβάλα, αρνούνται την οποιαδήποτε συμμετοχή τους στο πραξικόπημα εναντίον της κυβέρνησης Ερντογάν και επιμένουν πως με το ελικόπτερο μετέφεραν, ύστερα από εντολές, τραυματίες.

«Ποτέ δε βρεθήκαμε στη Μαρμαρίδα για να επιτεθούμε στον Πρόεδρο. Ποτέ δεν ανοίξαμε πυρ. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί αφού το ελικόπτερο δεν ήταν οπλισμένο, ενώ φαίνεται και η πορεία μας. Μεταφέραμε μονάχα τραυματίες. Εμείς δεχτήκαμε πυρά και γι’ αυτό φύγαμε για Ελλάδα» φέρονται να είπαν οι στρατιωτικοί στις ελληνικές Αρχές.

Υπενθυμίζεται πως οι επτά από τους συλληφθέντες κατηγορούνται για παράνομη είσοδο στη χώρα και ηθική αυτουργία σε παράνομη πτήση και ο πιλότος του ελικοπτέρου κατηγορείται για εκτέλεση παράνομης πτήσης στον ελληνικό χώρο.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους τους, και οι οχτώ φοβούνται για τη ζωή τους, και για το λόγο αυτό δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να εκδοθούν στην Τουρκία.

Έντονη είναι η αγωνία τους και για τα μέλη των οικογενειών τους, τα οποία μέχρι στιγμής είναι καλά, όπως έχουν πληροφορηθεί από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί τους.

Παράλληλα, μέσω των δικηγόρων τους εκφράζουν την πίστη τους στην Ελλάδα και στην ελληνική δικαιοσύνη, ωστόσο αισθάνονται πως η κυβέρνηση Ερντογάν θα ασκήσει τεράστιες πιέσεις στην Ελλάδα για να εκδοθούν.

Στο ίδιο θέμα, οι δικηγόροι τους σημειώνουν πως οι οχτώ δεν έχουν ακόμη πεισθεί ότι θα πάρουν άσυλο στη χώρα μας, και πιστεύουν πως μετά την Πέμπτη θα εκδοθούν στην Τουρκία.

«Η εντύπωση που έχουμε είναι πως όλα είναι προκαθορισμένα για αυτούς τους ανθρώπους. Θα εκδοθούν στην Τουρκία και εκεί δεν ξέρουμε τι τους περιμένει. Βέβαια θα περιμένουμε να γίνει η δίκη την Πέμπτη όπου όλα θα ξεκαθαρίσουν» είπε στο protothema.gr η μια εκ των τριών συνηγόρων των στρατιωτικών.

Σημειώνεται ότι οι οχτώ στρατιωτικοί μεταφέρθηκαν εχθές το πρωί μεταφέρθηκαν στην Υπηρεσία Ασύλου στον Έβρο, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη καταγραφή των στοιχείων τους, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, προκειμένου να εξεταστούν από την αρμόδια επιτροπή, ύστερα από την αίτηση χορήγησης πολιτικού ασύλου, την οποία υπέβαλαν από το βράδυ του Σαββάτου και ενώ προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οχτώ έμειναν στα γραφεία της Υπηρεσίας Ασύλου τουλάχιστον για 7 ώρες, ενώ αρκετές στιγμές η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα συγκινησιακή όταν αναγκάζονταν να απαντήσουν σε ερωτήσεις που αφορούσαν στις οικογένειές τους.

Οι δικηγόροι τους μεταφέρουν ότι και οι οχτώ βρίσκονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, και έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους να σωθούν στο να τους δώσει άσυλο η Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως τα μέλη των οικογενειών τους έχουν εξαφανιστεί από τα σπίτια τους και κρύβονται σε σπίτια φίλων, επειδή φοβούνται αντίποινα από τους υποστηρικτές του Τούρκου προέδρου.
Εντείνει τις πιέσεις η Άγκυρα για την έκδοση των οχτώ


Εν τω μεταξύ, αυξάνονται οι πιέσεις της Άγκυρας για την έκδοση τον οχτώ, με τον πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα, Κερίμ Ουράς, να αναφέρει χθες σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ότι η άρνηση έκδοσης των οχτώ «δε θα βοηθούσε» τις διμερείς σχέσεις λόγω της ευαισθησίας της κοινής γνώμης.

Αντιθέτως, είπε, η ταχεία έκδοσή τους θα μπορούσε να μετατραπεί σε κάτι πολύ «θετικό» για τις σχέσεις των δύο χωρών.

Παράλληλα, ο κ. Ουράς άσκησε κριτική για τον χειρισμό της ελληνικής πλευράς τόσο κατά τα πρώτα λεπτά από την εκπομπή σήματος κινδύνου από το τουρκικό «Black Hawk» όσο και μετά την προσγείωσή του στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, οι παραπάνω δηλώσεις του κ. Ουράς ενόχλησαν ιδιαιτέρως την Αθήνα, ενώ φέρεται να υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στο υπουργείο Εξωτερικών και στον Τούρκο πρέσβη, με τον δεύτερο να αναφέρει ότι η δήλωσή του δεν αποδόθηκε σωστά.

Από το ΥΠΕΞ ζητήθηκαν διευκρινίσεις για να αποφευχθεί μια σκληρή ανακοίνωση.

Στη συνέχεια, η τουρκική πρεσβεία προέβη σε διευκρινιστική δήλωση, κάνοντας λόγο για «διαστρέβλωση» των δηλώσεων του κ. Ουράς. «Η άμεση έκδοση του στρατιωτικού προσωπικού στην Τουρκία θα είχε πολύ θετικές επιπτώσεις στις σχέσεις των δύο χωρών. Από την άλλη, μια αρνητική απόφαση θα μπορούσε να προκαλέσει αρνητικά αισθήματα στην τουρκική κοινή γνώμη και φυσικά αυτό είναι κάτι που ο ίδιος δεν επιθυμεί, καθώς το βασικό καθήκον του ως πρέσβη είναι να βελτιώσει τις διμερείς σχέσεις και να κρατήσει τα πράγματα σταθερά», ανέφερε, μεταξύ άλλων.
πηγηΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Το υπουργικό ενδιαφέρον για υπόδικο επιχειρηματία

Υπουργός της νυν κυβέρνησης (σημειώστε το αυτό) εμφανίζεται να ψάχνει αγωνιωδώς στοιχεία τα οποία θα διευκολύνουν την ποινική μεταχείριση υπόδικου επιχειρηματία! 

 • Πρόκειται για πρόσωπο το οποίο απασχόλησε την κοινή γνώμη με την εμπλοκή του σε τεράστιο Οικονομικό Σκάνδαλο και κατά καιρούς (μέσω φίλιων Μέσων) ρίχνει βέλη κατά συγκεκριμένων προσώπων, δημοσίων προσώπων, που τους κατηγορεί ως υπεύθυνους της… κατάληξής του.
 • Το εντυπωσιακό δεν είναι αυτό, το εντυπωσιακό είναι η μεταχείριση που έτυχε από μέλη της νυν κυβέρνησης η οποία -βεβαίως, βεβαίως- έχει ως στόχο να πατάξει την διαφθορά και την διαπλοκή.
 • «Δικός μου» άνθρωπος δεν πίστευε στα αυτιά του όταν άκουγε κυβερνητικό στέλεχος να του ζητεί την προσκόμιση στοιχείων, ικανών να αποδείξουν ότι η εμπλοκή του επιχειρηματία στην υπόθεση οφείλεται σε έργα και ημέρες άλλων!
 • Και δεν ήταν μόνος του. Ήταν μαζί και με ένα ακόμη πρόσωπο, μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου!
 • Τα ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ της γαργαλιστικής (και όχι μόνο) ιστορίας είναι πολλά. Για ποιο λόγο το ενδιαφέρον; Πως έγινε η προσέγγιση; Οι «κακές γλώσσεις», επειδή το έψαξα και λίγο, λένε ότι η οδός που επιλέχθηκε ήταν μέσω άλλου (πολύ γνωστού) πολιτικού προσώπου που έχει αποτραβηχτεί (ευτυχώς λέω εγώ) τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και το προσκήνιο!
 • Θα επανέλθω! 
 • Δικαστικές παραφωνίες στις προαγωγές…
 • Υπάρχουν τουλάχιστον δυο περιπτώσεις δικαστικών λειτουργών οι οποίοι παρότι το δικαιούνταν δεν προήχθησαν! 
 • Η μια περίπτωση αφορά δικαστή-εφέτη των πολιτικών Δικαστηρίων και η άλλη των Διοικητικών!
 • Στην πρώτη περίπτωση χρέωσαν (άκουσον-άκουσον) ότι έχει στενές σχέσεις με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Χ. Αθανασίου
 • Στην δεύτερη ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να συνδυάζει διπλή ιδιότητα καθώς διδάσκει και σε Πανεπιστήμιο!
 • Θα επανέλθω με πολύ περισσότερο ρεπορταζ… 
 • Κυπριακά αντίποινα!
 • Oh yes! 
 • Σε τι αναφέρομαι;
 • Στην άρνηση των Κύπριων δικαστών να απαντήσουν στα αιτήματα δικαστικής συνδρομής που τους στέλνουν οι έλληνες εισαγγελείς για μια σειρά από υποθέσεις, κυρίως εξοπλιστικών! 
 • Κρατάνε, λέει, μούτρα για τον τρόπο που χειρίστηκαν οι Έλληνες την υπόθεση Βγενόπουλου.
 • Μια σου και μια μου… 
 • Πέρα από την όποια πλάκα αρκεί να σας επισημάνω ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά έχει προκαλέσει ουκ ολίγα προβλήματα σε μεγάλες υποθέσεις οι οποίες παραμένουν «ανοικτές»!
 • Κυρίως εκείνες που αφορούν και πολιτικά πρόσωπα αλλά και γνωστούς επιχειρηματίες από τον χώρο των όπλων! 
 • Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω και εγώ «ερευνητής»
 • Λέει ένα παιδάκι, στην μαμά του
 • Άντε να του εξηγήσεις τώρα ότι σε περίπτωση που έρθει ένα κόμμα, απόκομμα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, η «έρευνα» θα γίνει απαγορευμένη λέξη.
 • Έτσι είναι οι τύποι! 
 • Απόλυτα καθεστωτικοί και αλαζόνες…
 • Και τους προηγούμενους τους είχαμε ταράξει στην κριτική και τις αποκαλύψεις αλλά είχαν ένα επίπεδο…
 • Αυτοί; Αλλεργία!
 • Όποιος δεν τους «γλύφει» ή δεν εξυμνεί το θεάρεστο έργο τους είναι διαπλεκόμενος, πουλημένος, κτλ! 
 • Ο Μπόμπολας για παράδειγμα με το «Έθνος» που είναι πιο «κόκκινο» και από την «Αυγή» είναι ο πρώτος διδάξας για το πως πρέπει να γίνει η κωλοτούμπα…
 • Θυμάστε τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας επί προηγούμενου καθεστώτος;
 • Ε καμία σχέση πλέον!
 • Το απόλυτο λιβανιστήρι, η απόλυτη ξεφτίλα!
 • Στο μεταξύ η «αδιάφθορη» κυβέρνηση περνά τροπολογία για να βγάλει λάδι τα καρτέλ των εργολάβων, ενώ η ελληνική Δικαιοσύνη αποφαίνεται ότι ο Λ. Μπόμπολας δεν πρέπει να εκδοθεί στην Κύπρο για τις μίζες που έδινε!
 • Μιλάμε για πόλεμο στην διαπλοκή από την νέα και ΑΔΙΑΦΘΟΡΗ κυβέρνηση!
 • Μην σκίσουν κανά καλσόν τα… παιδιά!
 • Στο μεταξύ από κοντά και οι αδιάφθοροι δημοσιογραφοι.
 • Ντάξ, υπάρχουν τα ρετάλια του χώρου τα οποία έχουν ροπή στην εξουσία και το γλύψιμο και πάνε με τον ισχυρό.
 • Υπάρχουν όμως και οι άλλοι, οι πιο δυναμικοί! 
 • Ακόμη και αυτοίλοιπόν εδώ και ενάμιση χρόνο ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΣΤΡΕΒΛΟ για την κυβερνησάρα που τα ψηφίζει όλα και τα κάνει όλα, στα 3, στα 4, σε όποια στάση βολεύεται!
 • Πως θα το έλεγε και ο Γιάνης; Ουάου! 
 • Εκτός κάθε ελέγχου η κατάσταση στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
 • Ο ένας εναντίον του άλλου και όλοι εναντίον του ΘΕΣΜΟΥ. 
 • Εμείς (εδώ) και οι αλλοι (στην Είδηση) θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάνουμε αποκαλυπτική δημοσιογραφία χωρίς περικοπές και μισόλογα.
 • Βγάλανε στο φως όλες τις καταθέσεις του πειθαρχικού της Γ. Τσατάνη.
 • Προκειμένου να γνωρίζει ο αναγνώστης τα πάντα γύρω από το παρασκήνιο και το προσκήνιο της υπόθεσης.
 • Να διαβάσει όλες τις  πτυχές και τις καταθέσεις χωρίς δημοσιογραφικό ασβέστωμα… 
 • Και να βγάλει τα συμπεράσματά του χωρίς να κατευθύνεται από επιλεκτικές διαρροές και αποκαλύψεις. Απλά και ξεκάθαρα πράγματα!
 • Είναι κατανοητό στους πάντες, θέλω να πιστεύω, ότι μια από τις κυριότερες αιτίες για την οικονομική κατάπτωση της χώρας είναι και η δυσλειτουργία της δικαιοσύνης!
 • Λοβιτούρες γίνονταν και γίνονται παντού. 
 • Είναι στην φύση του ανθρώπου…
 • Όμως, τουλάχιστον στα προηγμένα κράτη, υπάρχει αυτό που λέμε ισονομία… 
 • Εάν κάνεις την λαδιά και σε πιάσουν έχεις την ίδια αντιμετώπιση δεν πάει να είσαι και ο Πάπας-Φραγκίσκος!
 • Στην Ελλάδα τι ακριβώς συμβαίνει; 
 • Τα ζούμε λίγο πολύ όλοι μας!
 • Συνηθίζουμε να λέμε ότι τα μεγάλα ψάρια, σπάνια την πληρώνουν…
 • Και αυτό είναι μια αλήθεια!
 • Αλήθεια η οποία δεν έχει μόνο να κάνει με την (αν)επάρκεια των δικαστικών λειτουργών. 
 • Αλλά κυρίως με την έμφυτη ανάγκη στελεχών της δικαστικής εξουσίας να είναι αρεστοί στο πολιτικό προσωπικό της χώρας!
 • Όταν η πολιτική ασχολείται με την δικαιοσύνη ή η δικαιοσύνη παράγει πολιτική, τότε μπερδεύονται τα πράγματα. 
 • Σας έχω καλά νέα!
 • Φθάνουμε πολύ κοντά στην επίλυση των θεμάτων διαφθοράς και φοροδιαφυγής!
 • Πάρα πολύ κοντά…
 • Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εκτός εάν πέφτω έξω, που δεν πέφτω, η ολοκλήρωση της διερεύνησης των διαφόρων λιστών αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 500 χρόνια, δηλαδή κάπου το 2516!
 • Να το ξαναγράψω; Το ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΔΕΚΑ ΕΞΙ!
 • Την στιγμή λοιπόν που οι πολιτικοί ταγοί «μάλωναν» με επιχειρηματολογία μαθητή δημοτικού για το ποιος είναι πιο ικανός να καταπολεμήσει την διαφθορά και να διερευνήσει τις λίστες το ΡΕΠΟΡΤΑΖ μου αποδεικνύει την πλήρη διάλυση των ελεγκτικών μηχανισμών!
 • Δεν ξέρω εάν ήταν σωστή ή λαθεμένη η ενοποίηση ΣΔΟΕ και ΓΓΔΕ, αυτό που ξέρω είναι ότι (ως είθισται στην Ελλάδα) ο σχεδιασμός έγινε και πάλι στο πόδι.
 • Ένα θα σας πω και θα το βουλώσω, προς το παρόν. 
 • Έχουμε και… κτηριακές ελλείψεις, καθώς εδώ και μήνες διευθύνσεις στεγάζονται μάλλον σε χωράφια…
 • Καλά εκείνος ο κ. Πιτσιλής (της ΓΓΔΕ) τα γνωρίζει αυτά; 
 • Κατά τα άλλα ο λαός, έφαγε αρκετό «Σανό» κατά τη διάρκεια του show της Τρίτης!
 • Τραγωδία!
 • Ένα πουλάκι μου σφύριξε τις μεθόδους που χρησιμοποιούν τα καρτέλ για να λαμβανουν μέρος σε διαγωνισμούς.
 • Έχε γεια Παναγια!
 • Είμαι πολύ περίεργος να δω εάν η κυβέρνηση ασχοληθεί με τους εργολάβους. Μέχρι στιγμής με τουβλάκια παίζει!
 • Οι κακές γλώσσες μιλάνε.
 • Λένε λοιπόν για την ύπαρξη γραφείου που υπόσχεται πολλά σε ΄συνανθρώπους’ μας οι οποίοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση.
 • Που είναι το μεμπτό θα μου πείτε;
 • Μα το γεγονός ότι οι «καλοί πελάτες» πηγαίνουν εκεί συστημένοι! 
 • Από ποιους;
 • Ακόμη και από ανώτερα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας…
 • Σιγά που πέσαμε από τα σύννεφα!
 • Για τα τεκταινόμενα στην Ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη αναφέρομαι, όπου ξαφνικά αποκαλύψθηκαν συναντήσεις μεταξύ υπουργών και εισαγγελέων…
 • Δεν θα μπω στην ουσία της υπόθεσης Βγενόπουλου, παρότι ακούω πολλά και διάφορα.
 • Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Εάν η κα Τσατάνη έθεσε λαθεμένα ή σκανδαλωδώς την υπόθεση στο αρχείο, τότε θα πρέπει να ελεγχθεί από τα αρμόδια όργανα τα οποία λειτουργούν στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ελληνική Δικαιοσύνη…
 • Εάν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο ας τιμωρηθεί και μάλιστα παραδειγματικά.
 • Άλλωστε το πιο εύκολο για μια υπόθεση η οποία μπαίνει στο αρχείο είναι να ανασυρθεί!
 • Από εκεί και πέρα δεν μπορώ -ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ- να καταλάβω τι δουλειά έχουν τα σούρτα-φέρτα  μεταξύ δικαστικών λειτουργών και υπουργών!
 • Ακόμη και γονυπετής να εκλιπαρούσε (η κα Τσατάνη) για πέντε λεπτά συνάντησης με τον κ. υπουργό, εκείνος δεν θα έπρεπε να την δεχτεί.
 • Κυρίως για να προστατευτεί ο ίδιος, εάν δηλαδή δεχτούμε ότι η κα εισαγγελέας ενήργησε με δόλο και ήθελε να τον «παγιδεύσει″…
 • Εάν δε ισχύουν οι καταγγελίες Τσατάνη, τότε φτάνουμε σε άλλου είδους καταστάσεις…
 • Τις οποίες ούτε να σκέφτομαι δεν θέλω!
 • Μπίνγκο! Στην κατοχή του «εκδότη» Μαυρίκου βρέθηκε μια λίστα με διαφημίσεις οι οποίες δίδονταν, υποτίθεται, από την ΕΥΔΑΠ.
 • Αμ δε! Η δημοσιογραφική έρευνα προέκυψε ότι η λίστα δεν αφορούσε την ΕΥΔΑΠ αλλά την Attica Bank! (εδώ)
 • Και τι προέκυψε από μια προσεκτική ανάγνωση της λίστας, όπως παρατήρησαν δικαστικοί κύκλοι;
 • Ότι η Τράπεζα έδινε διαφήμιση σε πολλά μέσα στο διαδίκτυο. Και πολύ καλά έκανε! Το περίεργο όμως είναι ότι έδινε διαφήμιση -και μάλιστα 2.500 ευρώ/μήνα- σε σάιτ-δορυφόρους τα οποία άνηκαν σε πρόσωπα που σχετίζονταν με τους κατηγορούμενους! Σάιτ τα οποία όχι μόνο καμία παρεμβατικότητα δεν είχαν και αναγνωσιμότητα, αλλά διέφεραν μόνο στην κατάληξη με τις «πατρικές» ιστοσελίδες… 
 • Από την δικαιοσύνη πιστεύουν ότι την συγκεκριμένη ιστορία την είχε στήσει ο Μουσσάς ο οποίος νταλαβεριζόταν και προφανώς έβγαζε το κατιτις…
 • Αλλά λένε ότι πιθανότατα δεν ήταν μονος καθώς φέρεται να είχε και συνεργό μέσα στην Τράπεζα! 
 • Πάντως το «Βήμα» έπεσε 100% εξω!
 • Οι, χοντροί, εκβιασμοί παίζονται σε άλλα επίπεδα!
 • Αρκεί κανείς να διαβάσει Πασαλάρη «Οι βαρόνοι των media» και θα καταλάβει τι εννοώ! 
 • Πραγματικά μένω speechless με τα όσα αναφέρει στην κατάθεσή-ντοκουμέντο η 34χρονη που εκδιδόταν (εκβιαζόμενη ότι δεν πρόκειται να ξαναδεί τα παιδιά της) από τον επιχειρηματία συζυγό της
 • Aναφέρομαι στην αποκάλυψη του ereportaz (διαβάστε εδώ)
 • Δεν ξέρω που σταματά η αλήθεια και ξεκινά η φαντασία, ειλικρινά δεν ξέρω…
 • Εκείνο που γνωρίζω πολύ καλά είναι τα αμύθητα ποσά τα οποία ενθυλακώνουν ορισμένοι από το εμπόριο της λευκής σαρκός! 
 • Και θυμάμαι την περίπτωση της διαβόητης ΜΚΟ για τις δήθεν «κακοποιημένες» στις οποίες φιλοξενούνταν αλλοδαπές οι οποίες στην συνέχεια χόρευαν στα στριπτιτζάδικα του αρτοποιού…
 • Ο οποίος αρτοποιός συνελήφθη δις, αλλά είναι έξω ελεύθερος και ωραίος μιας και η ποινή που του επιβλήθηκε στο πρώτο δικαστήριο είχε ανασταλτικό χαρακτήρα…
 • Και απότι μαθαίνω οι δουλειές του πάνε καλά. Πολυ καλά, μιας και έχει αρκετό ρευστό και καλούς, εντιμότατους, φίλους!
 • Τώρα τελευταία κάπου είδα και συνεργασία με έντυπο αν δεν απατώμαι… 
 • Τι Πάπας, τι Παππάς!
 • Ο υπερυπουργός Νίκος κάνει θαύματα. Πράματα και θάματα, όπως λένε στα χωριά…
 • 4 σου λέει οι άδειες επειδή απεφάνθη έτσι (εδώ κρατάμε την ανάσα μας) το Ινστιτούτο της Φλωρεντίας (sic)
 • Και ποιος την υπογράφει αυτή την μελέτη;
 • Ο κανένας…
 • Χωρίς πλάκα, αυτά μόνο στην Μπανανία συμβαίνουν! 
 • Είναι σαν να εκπονήσει μελέτη το ΤΕΙ του Αιγάλεω για τις γάζες (με όλο το συμπάθειο) και να την κραδαίνουν στην Καγκελαρία για μεταρρύθμιση την οποία θέλουν να κάνουν στον τομέα της Υγείας!
 • Πρόκειται για τον απόλυτο βιασμό της κοινής λογικής! 
 • Τέτοια προχειρότητα και τσαπατσουλιά, που είναι να μην το πεις ούτε του Παπ(π)α!
 • Η άλωση του Κράτους επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι χειρότερη και από την άλωση της Κωνσταντινούπολης…
 • Συγγενείς, κλακαδόροι, αφισοκολλητές, κουτσοί-στραβοί, αρκεί να έχουν ρίξει την ψήφο τους διορίζονται σε κάποια θέση, σε κάποιο γραφείο…
 • Με το «δεξί» ξεκινάει η νέα Μεταπολίτευση…
 • Ξέρετε εκείνη με το ηθικό πλεονέκτημα!
 • Α! Τι έμαθα; 
 • Αποτυχημένη πολιτευτής με την Νέα Δημοκρατία η οποία πάντως είχε και έχει γερές πλάτες αλλά και ισχυρή επικοινωνια, έκανε το όνειρό της πραγματικότητα…
 • Όσα δεν κατάφερε με Σαμαρα-Βενιζέλο, τα κατάφερε με τον Αλέξη! 
 • Τοποθετήθηκε σε καίρια θέση υπουργείου!
 • Βρε πως αλλάζουν οι καιροί! 
 • Μαθαίνω και το λένε έντονα οι κακές γλώσσες ότι η κα Παπασπύρου που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον (καθόλα επιτυχημένο) Λέανδρο Ρακιντζή υπήρξε στενή φίλη με την μητέρα του κ. Τζανακόπουλου η οποία όμως έφυγε από τη ζωή εδώ και μια δεκαετία.
 • Ποιος είναι ο κ. Τζανακόπουλος; 
 • Μα ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη, of course!
 • Ουάου! 
 • Τι άλλο έμαθα;
 • Ότι την συγκεκριμένη θέση ορεγόταν και ο (πρώην) υπουργός Διαφθοράς, Νικολούδης!
 • Ο οποίος, by the way, δεν ικανοποίησε από το έργο που παρήγαγε ως κυνηγός της Διαφθοράς!
 • Ωστόσο οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο μου λένε ότι ο ανοιχτομάτης Κουρουμπλής δεν θα έβαζε Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης πολιτικό πρόσωπο…
 • Όσες κυβερνήσεις και εάν αλλάξουν…
 • Όσοι υπουργοί και εάν παρελάσουν…
 • Το σύστημα είναι πολύ σκληρό για να «πεθάνει».
 • Αναφέρομαι στο «σύστημα» που έχει στηθεί από συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα και -δυστυχώς- έχει ευήκοα ώτα εντός και εκτός των τειχών όχι μόνο της ελληνικής Δικαιοσύνης αλλά και των ελεγχκτικών μηχανισμών. 
 • Με πληροφορούν μάλιστα ότι τα «συστηματάκια» χρησιμοποιούνται -ενίοτε- για την εξουδετέρωση των επιχειρηματικών αντιπάλων!
 • Χρόνια Πολλά με ένα quiz: Γιατί εξαφανίστηκε -από προσώπου γης- στενός συνεργάτης πρωτοκλασάτου πολιτικού;
 • Μήπως έχει να κάνει με κάποιες δικαστικές διώξεις;
 • Λέω εγώ τώρα…
 • Ξ. Δημητρίου, Ν. Παντελής ή Α. Κατσιρώδης για την εισαγγελία του Αρείου Πάγου;
 • Οι «πηγές» μου ποντάρουν στην κυρία Ξένια. Απότι πληροφορούμαι προωθείται και από συγκεκριμένα κυβερνητικά στελέχη. 
 • Αναμφίβολα πάντως η «αναμέτρηση» θα παρουσιάσει εξαιρετικό ενδιαφέρον και οι λεπτιμέρειες θα κρίνουν και τον τελικό «νικητή».
 • Πληροφορούμαι και άλλα όμως. Πολλά και ενδιαφέροντα τα οποία έχουν να κάνουν και με τους ανώτερους βαθμούς αλλά και τους κατώτερους. 
 • Παραδείγματος χάρη οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για στενές σχέσεις (τρίτου τύπου, δεν παίρνω όρκο) μεταξύ γυναίκας εισαγγελέως και ενός κυρίου. Κυβερνητικού ντε! Και μάλιστα μαθαίνω ότι πρόκειται για κολώνια που κρατάει χρόνια. Κάτι σαν την Μυρτώ!  

 • Περίεργος κοριός, μαθαίνω, τσίμπησε λειτουργούς…
 • Δεν γνωρίζω εάν έβαλαν… αμμωνία ή αντισηπτικό, αλλά σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη υπόθεση παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.
 • Το πιο σύντομο ανέκδοτο είναι πλέον η εξεύρεση ισοδύναμων που θα αντικαταστήσουν το επώδυνο Μνημόνιο
 • Μετά τον εύπορο πρωθυπουργό, το μπάχαλο Φίλη με την ιδιωτική εκπαίδευση και τις αληθινές δηλώσεις αναζητούνται, λέει, ισοδύναμα ύψους 300 εκ. ευρώ στα τέλη κυκλοφορίας. 
 • Χαμός στο ίσιωμα!
 • Μια πρόβλεψη: Το Μνημόνιο είναι βαρύ και το πρόγραμμα δεν βγαίνει. Εδώ είμαστε και θα τα δείτε… 
 • Εξαιρετικά ευφυής η τοποθέτηση των καθαριστριών στα δικαστήρια της χώρας!
 • Μπας και καθαρίσουν και ορισμένες υποθέσεις οι οποίες εκκρεμούν εδώ και χρόνια… 
 • Αρχίζει, λέει, ο διάλογος για το Ελληνικό και την παραχώρηση στην Lamda…
 • Είμαι πολύ περίεργος να δω την κατάληξη της συγκεκριμένης υπόθεσης… 
 • Πάρα πολύ, ιδίως από την στιγμή που υπάρχουν οι δυο πραγματογνωμοσύνες που κάνουν λόγο για ξεπούλημα…
 • H υπόθεση εντοπισμού των λογαριασμών της Interaction βάσει των οποίων συνελήφθη και προφυλακίσθηκε ο Θ. Λιακουνάκος, είναι πιο σύνθετη…
 • Μαθαίνω ότι σημειώθηκαν καραμπόλες! 
 • Για να εξηγούμαι: Η ταυτοποίηση έγινε από αίτημα δικαστικής συνδρομής που είχε αποστείλει στο Μονακό η επίκουρη εισαγγελέας Διαφθοράς, Πόπη Παπανδρέου, για την υπόθεση των Λέοπαρντ!
 • Η απάντηση ήρθε, και όπως ήρθε εστάλη με την σειρά της στην ανακρίτρια, Βασιλική Μπράτη, η οποία χειριζόταν την υπόθεση των ραντάρ. 
 • Καλό ε;
 • Ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις του ereportaz αποτελούν, πλέον, μέρος δικογραφιών και αξιολογούνται ανάλογα. 
 • Παραδείγματος χάρη το ΜΕΓΚΑ θέμα με το πόρισμα της ΤτΕ για τα δάνεια που τελικά έβαλε στο αρχείο την υπόθεση…
 • Ελήφθη υπόψην από τον ανακριτή Ανδρεάδη ο οποίος διερεύνησε μια άλλη υπόθεση. Εκείνη των δανείων του ΤΤ. 
 • Και μιας και μιλάω για τον τραπεζικό χώρο: Πρωτοκλασάτο τραπεζικό στέλεχος με θητεία στην ΤτΕ ρίχνει άγκυρα σε μαγάλη συστημική τράπεζα. Την Eurobank!
 • Αποκλειστικάρα, έτσι; 
 • Μου αρέσει ο Βαγγέλας…!
 • Τον είχα υποτιμήσει τόσα χρόνια…
 • Που το έκρυβαν το παλικάρι;
 • Θυμάστε την διαφήμιση με τον cool Αλέξη; Τώρα οι διαφημιστές σκίζουν τα πτυχία τους…
 • Ο τύπος είναι κάτι σαν τον Βούδα! Προφανώς και έκανε χρόνια διαλογισμό. Στην Ινδία ή την Μυτιλήνη, θα σας γελάσω…
 • Και το πουλάει σωστά! 
 • Τον ακούω βέβαια να μιλάει για επενδύσεις που πρέπει να γίνουν και κλαίω γοερά…
 • Εάν εννοεί ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε επενδύσεις όπως πραγματοποιούνταν επί εποχής Σαμαρά τότε άστα να πάνε…
 • Ήταν τυχαία η ¨εισβολή» στο ΤΑΙΠΕΔ, διερωτώμαι εγώ…
 • Καταστράφηκαν, λέει, και αρχεία! 
 • Χμ…
 • Τυχαία έγιναν, όλα αυτά…
 • Σας θυμίζω: ΤΑΙΠΕΔ και ΠΑΝΓΑΙΑ, ΤΑΙΠΕΔ και ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΤΑΙΠΕΔ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ
 • ΤΑΙΠΕΔ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ; Χμ… 
 • Τι να συνέβη άραγε στην «αρπαγή», ε συγγνώμη, στην επένδυση του αιώνα;
 • Καβατζώθηκε ο πρώην ΠαΣοΚος στο Ποτάμι! 
 • Τον πήρε το Ποτάμι, τον πήρε ο Ποταμός!
 • Εξασφάλισε, όπως μου είπε ένα πουλάκι, καλή θέση στο Επικρατείας…
 • Όταν λέω καλή, εννοώ εκλέξιμη!
 • Για να μην παρεξηγιόμαστε…
 • Βλέπετε στις τελευταίες εκλογές δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί βουλευτής…
 • Πάντως αυτή η επιλογή του Σταύρου, μου δίνει να καταλάβω την ένδεια του πολιτικού συστήματος και φυσικά του πολιτικού προσωπικου…
 • Μόνο τα λαμόγια μπλέκουν με τα σκατά, μου είπε ένας -ψαγμένος- παππούς.
 • Όχι και λαμόγια! Σωτήρες είναι οι άνθρωποι. Το καλό μας θέλουν…
 • Θα έχει πρόβλημα και ο «Μεγάλος» για την υπόθεσή του!
 • Τουλάχιστον έτσι μαθαίνω…
 • Τα παιδιά, λένε, ετοιμάζουν δυο κουλούρια! Φρέσκα!
 • Για το Γηροκομείο, σας τα έλεγα…
 • Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί όμως! Ιδίως η ιστορία των ακινήτων…
 • Έχουν ευεργετηθεί πολλοί: Και πολιτικοί (βουλευτής της ΝΔ) αλλά και γόνοι δικαστικών οικογενειών! 
 • Άλλωστε τα συγκεκριμένα στοιχεία έχουν δημοσιοποιηθεί. Το θέμα είναι άλλο: Θα τα ψάξει ο ανακριτής;
 • Επίσης περιμένω με ενδιαφέρον να δω την αντίδραση του Δήμου Αθηναίων αλλά και του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης! 
 • Ο αρχιμανδρίτης Μπούμπας πάντως, θεότητα!
 • Μπροστά του ωχριά ακόμα και ο Εφραίμ… 
 • Επί του πιεστηρίου: «Nτου» με στοιχεία-φωτιά τα οποία αφορούν μέγα σκάνδαλο στο ΥΠΕΘΑ ετοιμάζεται να κάνει πρωτοκλασάτος υπουργός της κυβέρνησης!
 • Και πιστέψτε με δεν είναι ο Πάνος.
 • Επίσης, μαθαίνω, ότι οι εισαγγελείς είναι έτοιμοι να κλείσουν μια-δυο ακόμη υποθέσεις…
 • Σε μια από αυτές εμπλέκεται και κληρικός! 
 • Κατά τα άλλα ησυχίά, τάξη και ασφάλεια…
 • Τρελή επιλογή ο Παυλάρας! 
 • Ποιος Παυλάρας;
 • Ο Χαϊκάλης, ντε! 
 • Είμαι σίγουρος ότι στις συνομιλίες του με τους Τροϊκανούς (α, τα μάθατε τα νέα; Τα παιδιά έρχονται Αθήνα…) θα τους καταγράφει!
 • Το χει πάρει το κολαει, βλέπετε… 
 • Τελικά και ο πάτος, δεν έχει πάτο…
 • Σας δίνω είδηση! Το καλοκαίρι θα έχει έντονο δικαστικό ενδιαφέρον! Θυμηθείτε με!
 • Τσουνάμι» εξελίξεων, μαθαίνω, έρχεται στο αποκαλούμενο «Παραδικαστικό Νο 2» μετά τις προφυλακίσεις του Ιάκωβου Γιοσάκη, Σταύρου Γεωργιτσογιαννάκου αλλά και του γνωστού τηλε-δικηγόρου, Πέτρου Λεωτσάκου.
 • Ο πρώτος γύρος της ανακριτικής διαδικασίας με τις απολόγίες των βασικών εμπλεκομένων αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο, Τετάρτη, ενώ στη συνέχει ο ανακριτής αναμένεται να ασχοληθεί με τα υπόλοιπα σκέλη της συγκεκριμένης υπόθεσης.
 • Υπενθυμίζεται ότι η ογκώδης δικογραφία έχει «μοιραστεί» στα τέσσερα καθώς η δράση του κυκλώματος εμφανίζεται μεγάλη και πολυσχιδής. Την ίδια στιγμή ο βασικός μάρτυρας που αποκάλυψε σχεδόν τα πάντα για την δράση της οργάνωσης παραμένει στη φυλακή κατηγορούμενος για εμπλοκή σε άλλη υπόθεση. Πρόκειται για τον δικηγόρο, Δημήτρη Παρασκευόπουλο, ο οποίος είχε παρεισφρήσει μέσα στο κύκλωμα καταγράφοντας την δράση των μελών του.
 • Το οξύμωρο του «φαινομένου Παρασκευόπουλος» είναι ότι ενώ βρισκόταν σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων βρέθηκε στην φυλακή κατηγορούμενος για εμπλοκή στην υπόθεση της Αιξωνής. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή πέντε ισοβίων, γεγονός που σχολιάστηκε έντονα από τον νομικό κόσμο της χώρας καθώς οι υπόλοιποι συγκατηγορούμενοι του που είχαν μεγαλύτερη ανάμιξη καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης με αναστολή. Έκτοτε ο δικηγόρος κρατείται στις φυλακές, συνήθως στην απομόνωση για λόγους ασφαλείας και βλέπει τις αιτήσεις αποφυλάκισης του είτε να απορρίπτονται είτε να αναβάλλεται η συζήτησή τους.
 • Την Παρασκευή 19 Ιουνίου θα καταθέσει ο Άκης Τσοχατζόπουλος στους εισαγγελείς Διαφθοράς σχετικά με τις καταγγελίες της συζύγου του, Βίκυς Σταμάτη.
 • Η κλήση του πρώην υπουργού και κατάδικου για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να τρέξει πιο γρήγορα η διερεύνηση της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ο Άκης Τσοχατζόπουλος εμφανίζεται έτοιμος να καταθέσει σχετικά με ότι ερωτηθεί και να συνεργαστεί με τις Αρχές. Πάντως στις δυο καταθέσεις της η Βίκυ Σταμάτη δεν έχει αναφερθεί στην εμπλοκή άλλων προσώπων στις υποθέσεις των εξοπλιστικών αλλά έχει μιλήσει για πολιτικά πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται σε άλλες υποθέσεις Διαφθοράς.
 • Πληροφορίες της στήλης κάνουν λόγο για αναφορά σε ένα σημαίνον πολιτικό πρόσωπο με βαρύ όνομα το οποίο έχει πρωταγωνιστήσει στη δημόσια ζωή του τόπου. Ωστόσο, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, οι καταθέσεις της Σταμάτη (η οποία κατέθεσε και τους Ελβετούς εισαγγελείς) κρίνονται ασαφείς και με πολλά κενά.
 • Προς ολοκλήρωση οδεύει η διερεύνηση του φακέλου του Ελληνικού. Σύμφωνα με πληροφορίες το συμπέρασμα του πραγματογνώμονα είναι ότι το ΤΑΙΠΕΔ χρησιμοποίησε υψηλό ποσοστό προεξόφλησης με σκοπό η τιμή του ακινήτου να πέσει πολύ. Μάλιστα ορισμένοι κάνουν λόγο ακόμη και για «αποικιοκρατική σύμβαση».
 • Δύσκολα τα πράγματα για τον Mr L. 
 • Η πραγματογνωμοσύνη δεν πάει καλά…
 • Θα σας έχω νέα, soon! 
 • ΣΟΚ! Ανώτατος αξιωματικός, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, της ΕΛΑΣ «παρέλασε» από εισαγγελικό γραφείο!
 • Αντίζηλοι, μάλλον κακοπροαίρετοι, τον ενέπλεξαν σε αρρωστημένες ιστορίες επιχειρηματικής κατασκοπείας.
 • Ανέφεραν «εταιρείες» και τα λοιπά…
 • Σας διαβεβαιώ, πάντως, ότι ουδέν ανευρέθη! 
 • Κοινώς, «λάσπη στον ανεμιστήρα»!
 • 10 ονόματα επιχειρηματιών που τα ακουμπούσαν στον Άκη έχει δώσει ο Ζήγρας στις ανακριτικές και εισαγγελικές Αρχές…
 • Μεταξύ τους και ονόματα-βόμβες, γνωστά επιχειρηματικά στελέχη που μάλιστα εκκούσια ενεπλάκησαν και με την πολιτική…
 • Ο κύριος Σ. για παράδειγμα…
 • Και μιας και έπιασα τα εξοπλιστικά, τρελό γέλιο έχει προκληθεί από τις καταθέσεις της Σταμάτη στους εισαγγελείς Διαφθοράς… Εκεί όπου κατονομάζεται σημαίνον πολιτικό στέλεχος, κορυφαίος παράγοντας, ως ο εκτελών την πολιτική δίωξη αλλά και ο σούπερ διεφθαρμένος. Ο κύριος Γ. 
 • Θα κληθεί πάντως και ο Άκης, να τα πει…
 • Αν τα πει!
 • Η υπόθεση, πάντως, το αρχείο δεν το γλιτώνει! 
 • Και εμείς το τρελάδικο!!!
 • Όλες οι αποκαθηλώσεις από το Four Seasons αρχίζουν…
 • Οι εισαγγελείς πάντως φέρονται να ενδιαφέρονται και για άλλα, νέα, εξοπλιστικά προγράμματα!
 • Άσε που εντόπισαν και σφηκοφωλιά στρατιωτικών σε τραπεζικό πλέγμα στην Ελβετία. Μεταξύ τους και ένας αποθανών, ευυπόληπτος και ιδιαίτερα σκληρός… 
 • O τίτλος θα μπορούσε να είναι «η επιχείρηση ELENXIS (που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ) και οι μεγαλόσχημοι φοροφυγάδες». 
 • Ο χρόνος Ιανουάριος του 2014: Στελέχη του ΣΔΟΕ ενημερώνουν, με εμπιστευτικό, ενημερωτικό, σημείωμα την ΓΓΔΕ ότι έχει προς αξιοποίηση υπερλίστα η οποία μπορεί να αποφέρει άμεσα στα κρατικά ταμεία περί τα 160 εκατομμύρια ευρώ.
 • Στα κιτάπια της υπήρχαν τα ονόματα 154 «νοματαίων» οι οποίοι είχαν ελεγχθεί (στο πλαίσιο εισαγγελικών παραγγελιών και όχι μόνο) για φοροδιαφυγή. 
 • Τα αποτελέσματα των ελέγχων ήταν συγκλονιστικά: Μεταξύ των φοροφυγάδων ήταν λαοφιλείς καλλιτέχνες, μεγαλοδικηγόροι συνδικαλιστές, μεγαλοδικηγόροι που πρωταγωνιστούν στα εξοπλιστικά, μεγαλοδικηγόροι σκέτοι, πολιτικά πρόσωπα, οι συγγενείς του Παπακωνσταντίνου, μεγαλογιατροί, επιχειρηματίες, ψιλικατζήδες, κάθε καρυδιάς καρύδι.
 • Το μόνο που απέμενε, μετά τις εκθέσεις που συντάχθηκαν, ήταν τα αποτελέσματα των ελέγχων να εισαχθούν στο ELENXIS και να εισπραχθεί η αποκρυβείσα ύλη.
 • Το τι ακριβώς συνέβη και ποια ήταν η τύχη της υπερλίστας θα έχουμε καιρό να τα πούμε!
 • Ξεκαρδιστική, μαθαίνω, είναι η κατάθεση (για τα εξοπλιστικά) της Β. Σταμάτη.
 • Κατονομάζει σημαίνον πολιτικό πρόσωπο ως τον ηθικό αυτουργό της οικογενειακής της εξόντωσης.
 • Μάλιστα τον αποκαλεί και εκβιαστή, ότι δηλαδή έδωσε τον Άκη επειδή ήθελε μερτικό.
 • Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια λέει ο θυμόσοφος λαός…
 • Ισχύει, κάτι τέτοιο, στην συγκεκριμένη περίπτωση;
 • Τρέμουν, μαθαίνω, ορισμένοι οπλάδες και όχι μόνο για το υλικό που βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών αλλά και για εκείνα που προτίθεται να πει(;) ο Όσβαλντ
 • Ο Ελβετός μπορεί να κάνει τον Κινέζο αλλά ξέρει πολλά…
 • Ιδίως εάν προτίθεται να δώσει τις λίστες που διατείνεται ότι έχει στη διάθεσή του η υπόθεση θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον! 
 • Οι υποθέσεις είναι δυο και έχουν ανιχνευθεί πολλά. Έτσι μαθαίνω!
 • Με κουράζει η ιστορία με την λίστα Λαγκάνρτ! Ούτε σε 300 χρόνια δεν θα τελειώσουμε με αυτήν την ιστορία. Η αιτία είναι απλή: Οι Ελβετοί δεν δίνουν τα στοιχεία. 
 • Το αποκάλυψε το ereportaz από τον Οκτώβριο.
 • Αλήθεια, ποιοι κάνουν χοντρό παιχνίδι στο ΣΔΟΕ; 
 • Υπάρχουν τέτοιοι;
 • Ή όχι;
 • Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες;
 • Αυτό είναι το ερώτημα… 
 • Μου είπαν πράγματα και θαύματα για γνωστό τραπεζίτη…
 • Αποδεικνύεται, λέγεται στην πιάτσα, ξεχασιάρης…
 • Είχε ο μπαγάσας, offshore, και ξέχασε να την δηλώσει!
 • Συμβαίνουν αυτά; Τσ, τσ, τσ… 
 • Φωτιά στα μπατζάκια μας!
 • Μαθαίνω ότι οι ερχόμενες ημέρες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…
 • Δικαστικό ενδιαφέρον!
 • Καταρχάς αναμένεται η πρόταση για την διαβόητη υπόθεση των «στημένων» αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος
 • Αλήθεια, ποιους θα πάρει ο… Χάρος;
 • Επίσης αναμένονται και εξελίξεις για το αποκαλούμενο «Παραδικαστικό 2»
 • Μόνο που εκεί οι υποθέσεις έχουν χωρισθεί δια του τρία…
 • Κάποιος μου είπε πάντως ότι η «δουλειά» κάπου μπάζει!
 • Ωραία κυβέρνηση…
 • Αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση!
 • Μόνο που η αντιπολίτευση είναι πεθαμένη…
 • Δεν υπάρχει!
 • Πάπαλα, γιοκ, πως το λένε;
 • Ποια ΝΔ; Ποιο Ποτάμι; Ποιο ΠΑΣΟΚ;
 • Ο ένας χειρότερος από τον άλλον…
 • ‘Ασε που της λένε φέρε τις μεταρρυθμίσεις και εγώ στηρίζω!
 • Άρα, ουσιαστικά, η κυβέρνηση αντιπολιτεύεται τον εαυτό της!
 • Δύσκολα ξεκόβεται το χουι τελικά..
 • Eκείνος; Επιχειρηματίας. Υπόδικος επιχειρηματίας κατηγορούμενος για grande απάτη…
 • Εκείνη; Δικηγόρος. Νεαρή δικηγόρος…
 • Την προσέλαβε, μου κάρφωσαν, πρόσφατα στην εταιρεία του…
 • Και που το κακό, θα μου πείτε!
 • Είμαι περίεργη και κακιά;
 • Μπορεί και να είμαι… Αλλα δεν κρατιέμαι. Δυο κουβέντες θα τις γράψω.
 • Η εταιρεία, που λέτε, την προσέλαβε την νεαρά δικηγόρο.
 • Είναι κόρη στενού συνεργάτη πρωτοκλασσάτου πολιτικού στελέχους βλέπετε…
 • Και βαπτιστήρα του του μεγάλου πολιτικού άνδρα!
 • Έχει δυνατό βιογραφικό δηλαδή…
 • Η δικηγορική πιάτσα πάντως ήδη βοα…
 • Από ικανότητα δεν ξέρω, από επικοινωνία η κυβέρνηση πάντως σκίζει!
 • Το παραδέχομαι…
 • Δεν γαμιέται που τελικά δεν το σκίσαμε το Μνημόνιο, ούτε το καταργήσαμε με ένα άρθρο σε ένα νόμο, μια νύχτα, στην Βουλή.
 • Το ονομάσαμε πρόγραμμα, το δικό μας πρόγραμμα, και η ζωή συνεχίζεται! 
 • Και όμως. Το «δικό μας πρόγραμμα» που έστειλε ο Βαρουφάκης δεν νομίζω ότι είναι και τόσο δικό μας…
 • Για παράδειγμα: Η φαεινή ιδέα για συνένωση μεταξύ ΓΓΔΕ και ΣΔΟΕ έχει προταθεί-απαιτηθεί από την Τρόικα από το 2012-13! 
 • Από έναν τύπο Τόμας Στόρι ο οποίος παρέδωσε στην τότε ηγεσία του ΥΠΟΙΚ μια έκθεση 40 σελίδων για το τι ακριβώς πρέπει να αλλά στην φορολογική διοίκηση! Διαβάστε, ρε μάγκες, εδώ να καταλάβετε… Διαβάστε και εδώ
 • Στην ίδια, ακριβώς, έκθεση αναφέρονται και οι τραγικές ελλείψεις που παρατηρούνταν στον ελεγκτικό μηχανισμό!
 • Βέβαια σε περίπτωση που το ΣΔΟΕ συνενωθεί με την ΓΓΔΕ αυτομάτως δεν θα υπάγεται στον Νικολούδη ο οποίος στο μεταξύ ψάχνει περί τα 120 δις στο εξωτερικό…
 • Βέβαια γιατί έχουμε την αισιοδοξία ότι θα τα βρούμε τώρα και δεν τα βρίσκαμε όλα αυτά τα χρόνια είναι αλλού παπά ευαγγέλιο…
 • Όχι του Νίκου του Παππά. Εκείνος ασχολείται με την ΕΡΤ. Για την οποία, παρεπιμπτόντως και σόρρυ που σας το λέω, υπάρχει ανοικτή δικογραφία και πλούσιο πόρισμα.
 • Και οι άλλοι όμως απίθανοι! Κάνουν κριτική σε περίπτωση που το Μνημόνιο (ωχ σόρρυ η «συμφωνία» ή αλλιώς το «πρόγραμμα» δεν περάσει (άλλο κουλό και τούτο πάλι) από την Βουλή). 
 • Λες και ξέχασαν τις πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου!
 • Το άλλο πάλι; Που φτάσαμε στο σημείο να συγκρίνουμε τα email Χαρδούβελη και Βαρουφάκη, με ξεπερνάει…
 • Λες και το δίλημμα των εκλογών ήταν ποιος θα στείλει το καλύτερο email.
 • Πάντως να το πω και αυτό. Ανοικτά κριτική στην Κυβέρνηση δεν μπορείς να κάνεις. Έτοιμη η απάντηση: Είσαι γερμανοτσολιάς, φίλος του Σόιμπλε, εραστής της Μέρκελ, ανθέλληνας κοκ. Έ κάποιο δίλημμα πρέπει να έχω για να ζω μιας και μας τελείωσε το Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο. 
 • Χέζονται πάνω τους και οι καναλάρχες. Απειλούνται με το θέμα των αδειών και των «φόρων».
 • Αν και από τον Αλέξη θα περίμενα αυτό να ήταν το πρώτο νομοσχέδιο. Το θέμα του Τύπου και των καναλιών είναι σοβαρό. 
 • Εκτός εάν δεν έχει ως στόχο να θέσει σοβαρό θέμα στο τραπέζι και έχει τα «σκυλιά» κάθε τρεις και λίγο να γαυγίζουν στον αέρα.
 • Έτσι για να έχουμε τους διαπλεκόμενους καναλάρχες στην τσίτα… 
 • Λέω εγώ τώρα…
 • Πολύ φοβάμαι ότι οι «αιμοσταγείς» Γερμανοί επιθυμούν την πλήρη υποταγή της ελληνικής κυβέρνησης
 • Την παραδειγματική της τιμωρία γιατί προεκλογικά -κυρίως- αυθαδίασε!
 • Μίλησε, δηλαδή, για την πλήρη αποτυχία ενός προγράμματος το οποίο ανεξάρτητα από το πως εφαρμόστηκε οδήγησε στην φτώχεια και την ανεργία μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού.
 • Ήδη έχουμε κάνει πολλά βήματα πίσω…
 • Ξεχάσαμε, ήδη, το σκίσιμο του Μνημονίου, το κούρεμα του χρέους και πολλά ακόμα που μάγευαν τα πλήθη…
 • Ναι, δεν ξέρω αν το πήρατε είδηση, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιστρέψει στον ρεαλισμό.
 • Αλλά πολύ φοβάμαι ότι ούτε αυτό είναι αρκετό! 
 • Μέσα σε 20 ημέρες ξεχάσαμε τους «τσαμπουκάδες», τα νταούλια και τους ζουρνάδες!
 • Αποτελούν ήδη παρελθόν…  
 • Αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν αρκεί!
 • Η τακτική του Βερολίνου μυρίζει εκδίκηση και τιμωρία. Παραδειγματική τιμωρία…
 • Η οποία θα δράσει ανασταλτικά στους επόμενους που θα τολμήσουν να αμφισβητήσουν την πολιτική της λιτότητας…
 • Και κυρίως θα απευθυνθούν στους Ισπανούς. Τους Podemos…
 • Ο Θεός ας βάλει το χέρι του…
 • Ένα είναι αυτό που -κυρίως- μας λείπει: Η ωριμότητα και η εθνική συνέναιση. Ιδίως στις κρίσιμες στιγμές.
 • Toν Βαρουφάκη, πάντως, βλέπω εύκολα να τον θυσιάζουν. Αυτό διαισθάνομαι…
 • Τρομερή είδηση!
 • Το τζακούζι, τελικά, κατέληξε αλλού!
 • Το θέμα θα «έβγαινε» σε περίπτωση που τα αποτελέσματα των εκλογών ήταν διαφορετικά…
 • Τώρα; Χλωμό το κόβω…
 • Υστερία μας έχει πιάσει με την τοποθέτηση Νικολούδη ως υπερυπουργού κατά της Διαφθοράς…
 • Ο Sir Takis το πάλευε «μέσα του» πάντως για χρόνια…
 • «Υπουργέ και υπουργέ», έμαθα, τον φώναζαν στο γραφείο…
 • Αφήστε που φρόντισε να ξεπληρώσει και το καφενείο, την Πέμπτη, πριν τις εκλογές!
 • Την είχε πάρει την απόφαση, σας λέω…
 • Βέβαια ο Αλέξης τον ήθελε για επικεφαλής στο Επικρατείας!
 • Τον είχε προτείνει κιόλας έμαθα…
 • Αλλά ο υπουργός αρνήθηκε…
 • Πάντως είναι από τις σπάνιες μεταγγραφές. Από αρεοπαγίτης (εν ενεργεία), υπουργός! 
 • Ούτε ο Αθανασίου δεν το έκανε αυτό!
 • Πάντως εάν ασχοληθεί με τις τράπεζες καλό θα ήταν να ασχοληθεί και με το μέγα θέμα των ΑΦΜ ανυποψίαστων πολιτών που χρησιμοποιήθηκαν για να εμβασθούν χρήματα στο εξωτερικό! 
 • Μέγα θέμα, που έχει αποκαλύψει πολλάκις το ereportaz
 • Από εκεί και πέρα…
 • Μαγκωμένες είναι οι ελεγκτικές Αρχές αλλά και οι δικαστικές Αρχές…
 • Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι έπεται…
 • Οι «κακές γλώσσες» πάντως λένε ότι και ο υπερυπουργός έχει τα κολληματάκια του…
 • Πχ, «τρελή συμπάθεια» με ισχυρό οικονομικό παράγοντα (ασχολείται και με την ναυτιλία) που «παλιόπαιδο» τον ανέβαζε, «παλιόπαιδο» τον κατέβαζε…
 • Μήπως, λέω εγώ ή ρουφιάνα, είχε παίξει ρόλο και ο εκδότης;
 • Δεν θέλω να το πιστέψω…
 • Άλλα βέβαια ποτέ δεν ξέρεις…
 • Παγωμένοι παρακολουθούν τις εξελίξεις οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της χώρας…
 • Ξέρετε από τις εκλογές, τα αποτελέσματα των εκλογών για την ακρίβεια, διακυβεύονται πολλά!
 • Και για τους ίδιους…
 • Αν και όπως μαθαίνω οι κωλοτούμπες έχουν ήδη ξεκινήσει! Που ξέρεις πως τα φέρνει η κάλπη;
 • Καθόλου τυχαία, λένε πολλοί, η χρονική στιγμή της ανακοίνωσης της άσκησης ποινικής διώξεως σε βάρος του Γ. Καρατζαφέρη για το Πόθεν Έσχες.
 • Προσωπικά δεν το πιστεύω…
 • Αν και αυτή είναι η εύκολη υπόθεση…
 • Η δύσκολη είναι η άλλη!
 • Εκείνη που χειρίζεται ο ανακριτής Μαλλής
 • Σε πρώτη φάση, λένε οι πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα κληθεί ως μάρτυρας…
 • Πάντως, μεταξύ μας, η κατηγορία της μίζας δύσκολα στέκει…
 • Ποιανού παράγοντα το όνομα ξεχωρίζει από την τεράστια λίστα των αθλητικών προσώπων που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ;
 • Ε, ε, ε…;
 • Και τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν έλθει στα πράγματα;
 • Ρωτάνε πολλοί…
 • Θα μπορέσει να δώσει αυτά που υπόσχεται, να διαπραγματευτεί όπως υπόσχεται, να βαράει το νταούλι και να χορεύουν (sic) οι αγορές; 
 • Προφανώς και όχι, εκτός εάν οι βουλευτές του και τα στελέχη του μεταμορφωθούν σε SUPERMEN
 • Θα τα βάλει με τους έλληνες ολιγάρχες, είναι η δεύτερη ερώτηση…
 • Θα πιάσει τα λαμόγια με τα παστωμένα από τον λαιμό, θα τα τσακίσει; Μπορεί;
 • Μπορεί να βρει που κατέληξαν τα δάνεια, τι έγινε με τους ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ που έβγαλαν τα χρήματα στο εξωτερικό, είναι ικανός να παρακινήσει τις ΑΡΧΕΣ να επισπεύσουν τις έρευνες. 
 • Να δούμε τι συμβαίνει με τις λίστες, τα cd και τα ΑΦΜ;
 • Τα διαγραμμένα πρόστιμα; 
 • Θα τον αφήσουν ή θα τον φάνε και εκείνον τα συμφέροντα;
 • Αυτό είναι το θέμα…
 • Ή θα χτυπιέται μόνος του ο Κουρουμπλής άντε και καμιά Ζωή;
 • Αυτό είναι το θέμα…
 • Το χα πει η ρουφιάνα: Η υπόθεση Χαϊκάλη δεν πρόκειται να διαρκέσει πάνω από 5 μέρες…
 • Δικαιώθηκα!
 • Μεταξύ μας… Ασόβαρα πράγματα!
 • Αναρωτιέται το πόπολο: Μα γιατί την πατάνε μόνο οι της αντιπολίτευσης;
 • Μα ποιος να την πατήσει, γλυκιά μου; Οι της κυβέρνησης;
 • Είναι αμόλυντοι και καθαροί! 
 • Όλοι για όλοι…
 • Ο Άκης πάντως σε ένα έχει δίκιο.
 • Οι έρευνες για τα εξοπλιστικά ξεκίνησαν και σταμάτησαν σε αυτόν…
 • Για την ακρίβεια όχι μόνο σε αυτόν…
 • Γίνονται συγκινητικές προσπάθειες να πιαστεί και ο Γιάννος!
 • Α, μας προέκυψε και ο Καρατζαφέρης…
 • Η αλήθεια είναι ότι το σύστημα είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει…
 • Σαν τον Μπρους Γουίλις. Δεν πεθαίνει ποτέ!
 • Εξ ου λοιπόν και ο λόγος που το μαχαίρι δεν φτάνει ποτέ στο κόκκαλο…
 • Α! Πέτυχα μια εισαγγελέα Εφετών…
 • Στο κομμωτήριο!
 • Ωραία κοπέλα, δε λέω
 • Με καλύτερη κουπ από την δική μου…
 • Την παραδέχομαι γιατί μου φάνηκε μαγκάκι…
 • Τι είπε;
 • Το απλό. Ότι η δικαιοσύνη πρέπει να αποδίδεται στο όνομα του ελληνικού λαού. Όχι a la carte και ανάλογα με τις απαιτήσεις των πολιτικών μας προϊσταμένων!
 • Τι φοβούνται μωρέ; Διερωτήθηκε κοιτώντας με κατάματα…
 • Σκέψου να στα λέει εισαγγελέας… Η μήπως έφταιγε το ντεκαπάζ;
 • Στο ΣΔΟΕ, δε, γίνεται της που…ς.
 • Όλη η Καλαμάτα μαζεύτηκε και τοποθετήθηκε επικεφαλής των νευραλγικών υπηρεσιών…
 • Του προέδρου, του προέδρου οι κολλητοί και ας είναι και τυφλοί…
 • Και μετά διερωτάστε γιατί θα ελεγχθούν μόνοι οι της αντιπολίτευσης…
 • Ε ρε γιαούρτια που μας χρειάζονται!
 • Θυμηθείτε με την καλόγρια: Η υπόθεση με τα Super Puma και τον Καρατζαφέρη έχει πολύ μέλλον. Και ακόμη περισσότερο παρασκήνιο.
 • Δεν υπαινίσσομαι ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πήρε μίζες αλλά έχοντας γνώση του εισαγγελικού πορίσματος διαπιστώνω, όμως, το δυ
 • σώδες του παρασκηνίου…
 • Καταρχάς παραλήπτες των 5.5 εκατομμυρίων που οι δικαστες θεωρούν ως μίζα είναι και κάποια άλλα άτομα υπεράνω πάσης υποψίας. Κάποιοι γιατροί για παράδειγμα.
 • Κατά δεύτερον στην αφελή ερώτηση που μου έκανε ένας φίλος μου, καλόγερος, μας πως είναι δυνατόν να είχαν offshore στο όνομά
  τους.
 • Πάντως ότι θα βλέπαμε τον Γιάννη Πρετεντέρη σε ρόλο «ερευνητή» δεν το περιμέναμε…
 • Πετυχημένη εκπομπή, δεν λέμε…
 • Έγινε της «Ανατροπής» το κάγκελο…
 • Μια απορία: Μητρόπουλος, Καπερνάρος, Καρατζαφέρης. Τελικά μόνο οι «αντιμνημονιακοί» τα κρύβουν. Ή μόνο αυτούς ψάχνουν…;
 • Καλά, έμαθα, τα πήγε η χώρα μας στην αξιολόγηση από τα κλιμάκια του ΟΟΑΣΑ.
 • Mε ύφος χιλίων καρδιναλίων οι ελεγκτές ήρθαν και ανέκριναν τους έλληνες για τα βήματα που έχουν κάνει στην καταπολέμηση της διαφθοράς.
 • Τους ενδιέφερε, μου είπαν, κυρίως το τι συμβαίνει με τις υποθέσεις της αλλοδαπής.
 • Το περίεργο είναι ότι η ελληνική εκπροσώπηση μέτρησε απουσίες. 
 • Παραδείγματος χάρη από την Αρχή για την Καταπολέμηση Βρώμικου Χρήματος ήταν ένας γραμματεας!
 • Ας είναι!
 • Καλά κάνουν οι δικαστές και διαμαρτύρονται για την απόφαση της κυβέρνησης να κουρέψει κατά 50% τα αναδρομικά που θα έπαιρναν.
 • Αλλά, υπάρχει και ένα αλλά…
 • Δεν μπορούν να διαμαρτύρονται μόνο όταν αφορά τα του οίκου τους…
 • Θα έπρεπε να είχαν αντιδράσει πολύ νωρίτερα…
 • Από την περίοδο, για παράδειγμα, που το υπουργείο Οικονομικών δεν εφάρμοζε την απόφαση για τις καθαρίστριες…
 • Τώρα δικαίως ο κόσμος θα σκέφτεται ότι «όταν τρώνε δεν μιλάνε»…
 • Ασχέτως εάν στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι…
 • Ξεσκίστηκαν οι δημοσιογράφοι να βρουν το πόρισμα του προέδρου Γιώργου! 
 • Για τις offshore…
 • Έπεσαν από τα σύννεφα!
 • Ιδίως όσοι καλύπτουν το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ δεν πίστευαν ποτέ οτι ενδέχεται να υπάρξει πολιτικός με offshore!
 • Φτου κα-κα!
 • Αλήθεια μήπως την ίδια τακτική έχουν ακολουθήσει και ορισμένοι (μεγαλόσχημοι) δημοσιογράφοι….
 • Λέμε εμείς τώρα…
 • Πολύ δύσκολη, μαθαίνω ότι, είναι η κατάσταση για μεγαλοδιαφημιστή. Σε βάρος του έχουν κατατεθεί καταγγελίες-φωτιά που τον εμπλέκουν σε υπόθεση φυγής εκατομμυρίων σε περίεργες Κυπριακές offshore και όχι μόνο.
 • Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται, επίσης, και μεγαλοστέλεχος εταιρίας η οποία αμέσως μετά την ιδιωτικοποίησή της φρόντισε να εμβάσει τα χρήματα στο εξωτερικό.
 • Ο μεγαλοδιαφημιστής και το μεγαλοστέλεχος είναι κάτι σαν σιαμαίοι. Περίπου το ίδιο πράγμα. Έτσι τουλάχιστον λέγεται.
 • Επίσης μαθαίνω ότι το «καρφί», πρώην συνέταιρος του μεγαλοδιαφημιστή αμέσως μετά τις καταγγελίες αναίρεσε. Για έναν περίεργο λόγο.
 • Πάντως οι εισαγγελικές Αρχές έχουν αναλάβει ήδη την υπόθεση. Είναι αργά, λένε. Και έχουν διατάξει την προκαταρκτική στο ΣΔΟΕ.
 • Περιμένω τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα. 
 • Μουρμούρες υπάρχουν σε δικαστικό και δημοσιογραφικό επίπεδο για ορισμένες «ιδιαίτερες» προτιμήσεις και πληροφόρηση που δίδεται κατ’ επιλογή.
 • Πολλοί δικαστές και εισαγγελείς είναι πυρ και μανία με μια κατάσταση που διαμορφώνεται. Θα μάθω περισσότερα και θα επανέλθω. 
 • Μου λένε ότι σδτον τύμβο της Αμφίπολης έχουν βρει κάτι πολύ σημαντικό. Τα μηχανάκια έχουν κτυπήσει «κόκκινο». Δεν αφορά, μου επισημαίνουν, ποιος είναι ο «ένοικος» του τάφου, αλλά κάτι χρυσά…
 • Με την Αννούλα πάντως επικεφαλής της προπαγάνδας δεν φοβάμαι ΧΑΡΟ. Όλα θα τα πληροφορηθούμε. Στην ώρα τους… 
 • Κόβω το κεφάλι μου ότι η ποινική προκαταρκτική εξέταση την οποία διενεργεί, ΟΡΘΩΣ, ο εισαγγελέας κ. Παναγιωτόπουλος σχετικα με τον «κουμπαρά» των βουλευτών δεν θα βγάλει και πολλά πράγματα. 
 • Το παιχνίδι δεν παίζεται έτσι. Παίζεται αλλιώς. Προσέξτε τις καταγγελίες που γίνονται, κυρίως από τον χωρο της αντιπολίτευσης, σχετικά με το ρόλο των ελεγκτικών Αρχών και συγκεκριμένα του ΣΔΟΕ. 
 • Θυμηθείτε ότι υπάρχουν και σχετικές λίστες με τα πολιτικά πρόσωπα τα οποία ερευνώνται. Λίστες με δεκάδες πολιτικούς (αρκετοί βρίσκονται εν ενεργεία) οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν αλλά έκτοτε ουδείς γνωρίζει τι συμβαίνει με τους ελέγχους.  
 • Οι ελεγχόμενοι όμως είναι αυτομάτως και όμηροι. 
 • Για να πείσεις κάποιον να στηρίξει τη γραμμή σου δεν είναι ανάγκη να τον εξαγοράσεις. Μπορείς απλά να τον πιέσεις…
 • Βέβαια κάτι τέτοιο δύσκολα αποκαλύπτεται νομικά. 
 • Μην μου πείτε όμως ότι δύσκολα συμβαίνει…
 • Νέο κτίριο στο χώρο του Εφετείου Αθηνών εγκαινίασε σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπος Αθανασίου. Το κτίριο έχει συνολική έκταση 2.300 τ.μ. και αποτελείται από εννέα δικαστικές αίθουσες ακροατηρίων και χώρους γραφείων. Τον αγιασμό τέλεσε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
 • Αμέσως μετά τον αγιασμό ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος εξήρε το έργο του Υπουργού Δικαιοσύνης και ευχήθηκε στους δικαστικούς λειτουργούς της χώρας καλή δύναμη και υπομονή. 
 • Αναφερόμενος στις νέες δικαστικές αίθουσες, υπό την αιγίδα της «Θέμις Κατασκευαστική Α.Ε.», ο κ. Αθανασίου τόνισε ότι το έργο αυτό αποπερατώθηκε μόλις σε 15 μήνες, γεγονός που καταδεικνύει τη βούληση της Πολιτείας και προσωπικά του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, για εκσυγχρονισμό των δικαστικών δομών όλης της χώρας. Και μετά ξεραθήκαμε όλοι στα γέλια, γιατί θυμηθήκαμε ότι και αυτό το έργο έγινε με εντολή Σαμαρα!
 • Τα εγκαίνια τελέστηκαν παρουσία της ηγεσίας του Αρείου Πάγου, πλήθος δικαστικών λειτουργών και εκπροσώπου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
 • Υπήρχε κλίμα ευθυμίας και καλός μπουφές. Υπήρχαν και απουσίες όπως και εισαγγελείς και δικαστές που εκείνη την ώρα εργάζονταν!
 • Της ιερόδουλης το κάγκελο γίνεται με την είδηση ότι ο Αλ. Μπακατσέλος καλείται να απολογηθεί για δάνειο του ΤΤ
 • Βγήκαν παγανιά οι γνωστοί άγνωστοι και με τον γνωστό έγκριτο δημοσιογραφικό τρόπο ενέπλεξαν στην ιστορία της κλήσης ακόμη και κανάλια
 • Τα πήρε στο κρανίο και ο (φίλος μου) Διονύσης και τους έβγαλε την ξεγυρισμένη ανακοίνωση…
 •  H αλήθεια είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία…
 • Υπάρχει δίωξη και θα υπάρξει και απολογία…
 • Η δίωξη ασκήθηκε συμπληρωματικά στο πλαίσιο της περαιτέρω διερεύνησης της υπόθεσης και είναι μάλλον αστεία αν αναλογιστούμε ότι τα μεγαθήρια (σε δάνεια) του ΤΤ που απολογήθηκαν αφεθηκαν ελεύθεροι!
 • Μέχρι και ο Γριβέας με τη Βάτσικα που… ταξίδεψαν από το Ηνωμένο Βασίλειο και ουχί την Μικρά Αγγλία…
 • Όλα τα άλλα είναι παραμύθια για μικρά παιδιά…
 • Αληθεύει ότι οι Αρχές ψάχνουν -αγωνιωδώς- να εντοπίσουν έναν πρώην καναλάρχη για τον οποίον προέκυψαν εικονικά τιμολόγια αξίας εκατομμυρίων ευρώ;
 • Ναι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο το οποίο έκτισε κάποια χρόνια στην φυλακή και -στη συνέχεια- αφέθηκε ελεύθερος.
 • Εναντίον του, πρόσφατα, ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα.  
 • Κανείς ωστόσο δεν γνωρίζει εάν βρίσκεται στην Ελλάδα ή στιο εξωτερικό…
 • Μαθαίνω, πάντως, ότι τηλεφωνεί κανονικά σε διάφορους προκειμένου να πουλήσει ότι εμπόρευμα του έχει μείνει…
 • Τέτοια ελευθερία στον Τύπο, εφημερίδες και τηλεόραση έχουμε χρόνια να ζήσουμε. 
 • Αντιλήφθηκα λοιπόν (με καθυστέρηση, το ομολογώ) μερικούς από τους λόγους όπου τα έγκριτα δελτία ειδήσεων λειτουργούν χειρότερα και από το πιο μιμητικό είδος παπαγάλου.
 • Όλοι ή σχεδόν όλοι οι καναλάρχες ελέγχονται από το μηχανισμό καταστολής: Τη Δικαιοσύνη!
 • Εν αγνοία τους κάποιοι αγνοί δικαστές και εισαγγελείς (ναι υπάρχουν και τέτοιοι) μετατρέπονται στο χειρότερο δεκανίκι της εκάστοτε κυβέρνησης.
 • Γιατί όταν ο άλλος είναι με την πλάτη στον τοίχο και τον κώλο «ανοικτό» τότε (αναγκαστικά και ανθρώπινα) θα ενσκύψει στις απαιτήσεις του Μαξίμου το οποίο με τη σειρά του θα φροντίσει -μέσω των ημετέρων- να ειπωθεί μια καλή κουβέντα για τον φουκαρά, τον επιχειρηματία. 
 • Αναγκαστικά λοιπόν τα μέσα του μιντιάρχη θα «παίξουν» τη γραμμή του Μαξίμου. Κατανοητό και ανθρώπινο! Θα φτάσουν στο σημείο (προεκλογικά) να πουν ότι σε περίπτωση που δεν επανεκλεγεί η κυβέρνηση θα καταστραφεί ο κόσμος, το σύμπαν, το γαλαξιακό σύστημα.
 • Αυτό λοιπόν κυρίες και κύριοι και αγαπητά παιδιά, λέγεται εκβιασμός. 
 • Ωμός εκβιασμός. Και δυστυχώς, την περίοδο που διανύουμε, γίνεται πιο αντιληπτός από ποτέ. Με γυμνό μάτι. Ακόμη και μυωπικό!
 • Παραδείγματος χάρη: Μεγαλοκαναλάρχης ελέγχεται σε βάθος δεκατετίας για κακουργήματα τα οποία ενδέχεται να έχει διαπράξει σε βάρος του δημοσίου
 • Η έρευνά του κάπου έχει «κολλήσει». Ναι κολλήσει. Ούτε θετικά έχει κλείσει, ούτε αρνητικά. Κολλημένη έιναι, προκειμένου κολλημένο να είναι και το στόμα των στελεχών του (πανελλαδικής εμβέλειας) σταθμού. Με σελοτέιπ.
 • Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τους εκδότες των εφημερίδων. 
 • Βέβαια όλα αυτά (η επιρροή, εννοώ στην κοινή γνώμη) αρχίζουν και σβήνουν. Τα γράφει ο φίλος μου, ο Θάνος.
 • Και μας έμεινε το Ίντερνετ.
 • Το οποίο -και αυτό- τείνει να μετατραπεί σε πεδίο ξεκαθαρίσματος επιχειρηματικών συμφερόντων.
 • Και μέσα σε όλα η ΕΡΤ:    
 • Έχει πλάκα η ιστορία της ΕΡΤ…
 • Θυμάστε την μελάνη που είχε χυθεί για τις υπερκοστολογήσεις, τους «έγκριτους» δημοσιογράφους που τα τσέπωναν και τις απευθείας αναθέσεις στις εταιρίες των ημετέρων…
 • Όλα αυτά που διαβάζαμε και μας έκαναν να σιχαθούμε την ώρα και τη στιγμή που «χρηματοδοτούμε», την βουλιμία και την απληστία μιας κάστας νοματαίων που στο όνομα της δημόσιας ενημερωσης και του πολιτισμού, έτρωγαν με χρυσά κουτάλια στην υγεία των κορόϊδων…
 • Ε, σας πληροφορώ ότι σχεδόν καμία από όλες τις μεγάλες υποθέσεις δεν προχώρησε…
 • Οι περισσότερες κατέληξαν στο αρχείο! Από τις 29 που καταγράφονται στην πορισματική έκθεση που αποκάλυψε το ereportaz εννοώ…
 • Οπότε δύο τινά συμβαίνουν: Είτε όλα αυτά που διαβάζαμε ήταν μπαρμπούτσαλα και μούφες και εκτέθηκε κόσμος χωρίς κανένα λόγο, είτε η πολιτική εξουσία παρείχε κάλυψη στα δικά της παιδιά. Τους πρωταγωνιστές των οργίων που έδωσαν άλλοθι σε μια ανεκδιήγητη κυβέρνηση να βάλει λουκέτο εν μια νυκτί, πέρυσι το καλοκαίρι, στην ΕΡΤ.
 • Θα επανέλθω…
 • Ένα έχω να πω: Κοριέ, είσαι και μεγάλος ρουφιάνος…
 • Έτσι όπως διάβασα την είδηση στο ΣΚΑΪ, νόμιζα, η καψερή, ότι γίνεται χαμός. Έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, έχουν προφυλακιστεί πρόσωπα. Κοινώς ότι γίνεται της πουτάνας…
 • Τελικά κατάλαβα ότι πρόκειται για μια προκαταρκτική εξέταση από τον (σοβαρό) κ. Κορέα η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και έχουν κληθεί οι ύποπτοι για ανωμοτί κατάθεση.
 • Δεν ξέρω πόσο καλό είναι για την ίδια την έρευνα η δημοσιοποίησή της…
 • Εκείνο που ξέρω είναι ότι ορισμένοι ΈΒΓΑΛΑΝ μεροκάματο με την περασμένη ιστορία των στημένων…
 • Δεν εξηγείται αλλιώς η «σιωπή» των Αμνών από μέρους τους… 
 • Εντάξει εμείς, το έχουμε πει ότι είμαστε αντίθετοι σχετικά με την ποινικοποίηση όλων όσων λέγονται σε ιδιωτικές, τηλεφωνικές συνομιλίες…
 • Εάν παραδείγματος χάρη οι συνακροάσεις επεκτείνονταν στα τηλέφωνα πολιτικών, δικαστών, γιατρών και δημοσιογράφων, τότε όχι μία αλλά δέκα διώξεις θα ασκούνταν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση…
 • «Ρε μαλάκα, έχω νεύρα. Κοίτα τι μου έκανε ο πούστης. Θα τον γ…ω». Απόπειρα ανθρωποκτονίας! 
 • Η υπόθεση πάντως -εκτός από τον ποδοσφαιρο-επιχειρηματικό πόλεμο που είναι εμφανής- παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον…
 • Αλλά είπαμε ρε παίδες: Προκαταρκτική γίνεται ακόμα…
 • Προκαταρκτική γίνεται και σε δυο ακόμη υποθέσεις για τις οποίες οι διώξεις θα ασκηθούν πολύ πιο σύντομα από εκείνη του Αλαφούζου.
 • Η πρώτη αφορά Οργανισμό και σπατάλες εκατομμυρίων ευρώ και η δεύτερη τη φάρα μας…
 • Για τη δεύτερη δεν σας ορκίζομαι ότι θα είναι αντίστοιχη του ντόρου που έγινε όταν έσκασε το θέμα…
 • Αφήστε που ως μπροστινός για να επιληφθούν οι Αρχές είχε μπει μια εφημερίδα…
 • Ξέρετε από εκείνες που έχουν έγκυρη ενημέρωση, Μαξίμου παπαγαλιστάν!
 • Ποιος δικηγόρος έχει να κοιμηθεί ημέρες;
 • Κακώς…
 • Επανέρχομαι: 70 CD και 3.000 ώρες συνομιλιών περίεχονται στη δικογραφία Κορέα
 • Και συνομιλίες διαφόρων τύπων…
 • Πάντως αυτός ο Σαρρής (που μου είναι και συμπαθητικός) βλέπω να παίρνει τον τίτλο του υπόδικου της χρονιάς! 
 • Τόσες διώξεις σε ένα χρόνο, σπάνια συναντάς…
 • Τι θα θελε και έμπλεκε με τον χώρο;
 • Είναι που λέμε, άστα γιατρέ μου…
 • Αλήθεια, υπάρχει ανώτερος δικαστής ο οποίος (κατόπιν πιέσεων προφανώς) κλήθηκε να στρογγυλέψει τα πράγματα σχετικά με πολύ γνωστή υπόθεση;
 • Υπάρχει ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός ο οποίος δέχθηκε τηλέφωνο «για τα παιδιά»;
 • Πέφτετε από τα σύννεφα, ε;
 • Σίγουρα αυτά δεν συμβαίνουν σε απλές υποθέσεις…
 • Αλλά σε πιο… σύνθετες!
 • Εδώ, φίλος της στήλης, μου είπε ότι σε άλλη περίπτωση πολύ γνωστού επιχειρηματία, κάποιοι τυπάρδοι επικοινώνησαν με άτομα του περιβάλλοντός του και του ζήτησαν 500.000 ευρώ (τα μισά μπροστά) προκειμένου να έχει lux ανέσεις στη φυλακή! Δηλαδή, κελί μόνος του και κινητό τηλέφωνο. 
 • Και γαμώ! 
 • Καλούν και τον Τραυλό σε απολογία, για τα αντισταθμιστικά…
 • So what;
 • Άλλος φίλος μου εξηγούσε τον τρόπο με τον οποίο δίδονται τα δώρα στα εξοπλιστικά…
 • Με την προκαταβολή!
 • Γι αυτό φτάσαμε στο σημείο να δίνουμε μέχρι και 50% μπροστάνζα για υλικό και όπλα που δεν έχουμε παραλάβει μέχρι σήμερα!
 • Για το θέμα των μισθολογικών των δικαστών, θα πάρω θέση προσεχώς…
 • Eρώτηση: Ποιος δικαστής είναι ο πρωταθλητής των αποφυλακίσεων; Και τι λένε οι «καλές» αλλά και οι «κακές γλώσσες» γι αυτόν;
 • Αισθάνομαι, συχνά, ότι χάνουμε και το δέντρο και το δάσος…
 • Δεν είναι δυνατον, διάβολε, σε αυτή τη χώρα μας ραντίζουν και μας ψεκάζουν, κάθε δυο νύχτες. Καλά τα έλεγε ο υπουργός Μάκης.
 • Δεν εξηγείται αλλιώς. Αντί να ασχολούμαστε με τους ελεγχόμενους και ενίοτε με τους κατηγορούμενους, ασχολούμαστε με τους κατήγορους!
 • Ο πρόεδρος Βαγγέλης, σκέφτεται να ζητήσει, από την εισαγγελεά του Αρείου Πάγου να ελέγξει πειθαρχικά τους εισαγγελείς που απέστειλαν τη δικογραφία στη Βουλή…
 • Επειδή, λέει, έκαναν προκαταρκτική χωρίς να δικαιούνται!
 • Αισθάνεται θιγμένος ο πρόεδρος Βαγγέλης και έχει παράπονα. Από τους εισαγγελείς Εγκλημάτων Διαφθοράς, όχι τους Αρεοπαγίτες…
 • Εκείνοι έκαναν τη δουλειά τους! 
 • Ο πρόεδρος εθίγη απο την διατύπωση, η οποία όμως είναι η ίδια σε όλες τις περιπτώσεις που εμπίπτουν στο Νόμο περί Ευθύνης Υπουργών…
 • Ακόμα και έτσι να είναι, όμως…
 • Έστω ότι ο Ελευθεριάνος, η Παπανδρέου αλλά και η Ράικου θέλουν να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο Βαγγέλη. Έστω ότι έχουν βλέψεις να… υπουργοποιηθούν όταν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
 • Έστω ότι είναι έτσι και γι αυτό και εκαναν το λάθος- κατά τον πρόεδρο- στην διατύπωση και το χειρισμό της δικογραφίας…
 • Το θέμα μας αυτό είναι;
 • Η να δούμε εαν ζημιώθηκε το Δημόσιο όταν ο πρόεδρος μαζι με τον υπόδικο Γ. Παπακωνσταντίνου έβαλε (το 2010) στο παιχνίδι των Ναυπηγείων τον Σάφα, το παιδι του πολέμου; 
 • Αυτό θα το μάθουμε ποτέ;
 • Όχι, καθώς η Βουλή έκλεισε και τα αδικήματα παραγράφηκαν. 
 • Εγώ εάν ήμουν Βενιζέλος θα εξέδιδα ανακοίνωση εναντίον εκείνων που αποφάσισαν το προώρο κλείσιμο της Βουλής.
 • Θα ζητούσα η Βουλή να μείνει ανοικτή για… πάντα, για μια-δυο-τρεις ζωές, να ελεγχθώ να μιλήσω και να διωξώ τις όποιες σκιές.
 • Αυτό θα έκανα!
 • Και μετά θα ζητούσα και το λόγο από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, ο οποίος κράτησε επί ένα μήνα τη δικογραφία στο υπουργείο!
 • Μιας και το είπα, δε γίνεται -διάβολε- τελικά σε αυτό το υπουργείο κάτι συμβαίνει!
 • Κάποιος αμετροεπής κλητήρας καθυστερεί να ενημερώσει τους ιθύνοντες για τις δικογραφίες που αποστέλλονται από τον ΑΠ και πρέπει να καταλήξουν στη Βουλή. 
 • Μια με το Μιχελάκη, μία τώρα…
 • Κάτι γίνεται! 
 • Θα τον βρω τον «υπάλληλο». Που θα μου πάει…
 • Ζητείται σοβαρός άνθρωπος να καταπολεμήσει το αίσχος της ακρίβειας…
 • Δεν κάνω πλάκα!
 • Ζητείται κάποιος, μάγκας, να πιάσει όλους εκείνους τους σουλατσαδόρους-εκβιαστές τύπους οι οποίοι ξεσκίζουν τον παραγωγό και τον έμπορο και ευθύνονται για την αδυναμία πτώσης των τιμών…
 • Σε μια χώρα στην οποία οι φοροεπιβαρύνσεις αγγίζουν το 50% οι τιμές των προϊόντων στα ράφια έχει αυξηθεί κατά 10%…
 • Το 2008 το ρύζι ήταν πιο φτηνό κατά 14%, το αυγό κατά 19% και η ζάχαρη κατα 21.5%!
 • Στην Ελλάδα των Μνημονίων οι μισθοί΄κατακρημνίσθηκαν και οι τιμές αυξήθηκαν!
 • Την ίδια στιγμή υπάρχουν καταγγελίες ότι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ καρπώνεται το 50% της τιμής πώλησης προκειμένου να τοποθετεί σε ευδιάκριτη θεση το προϊόν. Κοινώς να μην το θάβει, να μην το βαζει στις… τουαλέτες.
 • Για όλα αυτά λοιπόν δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αντίδραση είτε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, είτε από τις δικαστικές Αρχές!
 • Γιατί; Γιατί απλά κανείς δεν μιλάει…
 • Θα επανέλθουμε!
 • Στην Αυστραλία πρωθυπουργός Πολιτείας παραιτήθηκε επειδή πήρε δώρο 3.000 ευρώ από επιχειρηματία και δεν το δήλωσε!
 • Ποιο ήταν το δώρο; 
 • Ένα ποτό!
 • Τέτοιες ειδήσεις στην Ελλάδα, δεν θα ακουστούν ποτέ…! 
 • Εδώ άλλοι και άλλοι πιάνονται με τη γίδα στην πλάτη και πέρα βρέχει…
 • ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΑΣ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!
 • Δύσκολα τα πράγματα για μερικούς δημοσιογράφους-presenters…
 • Πολύ δύσκολα!
 • Ελέγχονται φορολογικά…
 • Να δούμε τι θα δείξει η… κληρωτίδα!
 • Έχω μετρήσει ήδη ΕΝΑΝ, έναν ακόμη ντεμί-παρουσιαστή και έναν πολύ δυνατό του ψυχαγωγικού! Και ποιου ψυχαγωγικού…
 • Δύσκολα τα πραγματα ΚΑΙ για πολλούς μεγαλοδικηγόρους…
 • Έτσι μαθαινω!
 • Τους έχουν «δεμένους» για καραμπινατες περιπτώσεις φοροδιαφυγής…
 • Μιλάμε για τα μεγάλα -πολύ μεγάλα- ονόματα! 
 • Άλλοι πάλι εμπλέκονται στο κόλπο με τις προεισπράξεις…
 • Τις προεισπράξεις που δεν έκοβαν…
 • Βλέπω να έρχονται δράματα…
 • Δύσκολα τα πράγματα στην ΕΠΟ…
 • Η υπόθεση των καρτών υγείας που αποκάλυψαν τα τζιμάνια του ereportaz.gr  είναι τελειωμένη…
 • Εκείνη που «τρέχει» είναι μια άλλη…
 • Εκείνη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος που μέσω Κυπριακών εταιριών κατέληξαν στον ΟΤΕ
 • Μαθαίνω ότι η υπόθεση και σε ποινικό και σε αστικό επίπεδο έχει πολύ ζουμί…
 • Άλλωστε: Τα λεφτά είναι πολλά, Άρη…
 • Ελλοχεύει, λοιπόν ο άμεσος κίνδυνος να ασκηθούν ποινικές διώξεις ακόμη και σε εκείνους που αγνόησαν τις άλλες προτάσεις και επέλεξαν την οδό του ΟΤΕ.
 • Στα στελέχη της ΕΠΟ αναφέρομαι…
 • Μάλιστα οι όποιες εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται σύντομα!
Σύμφωνοι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Σύμφωνοι οι συνθήκες διαβίωσης στο Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Αλλά δεν αφορούν μόνο εκείνον. Ωστόσο, ω του θαύματος, όλοι μαζί του ασχολούνται. 

Κατηγορείται για υπεξαίρεση 701 εκατ. ευρώ που πλήρωσε ο λαός και έχει επιστρέψει 51 εκατ. μετά από «παρακάλια» του εισαγγελέα Δραγάτση ο οποίος διενήργησε την προκαταρκτική. Λέει ότι επιθυμεί να επιστρέψει 160 εκατ. ακόμη αλλά η προσπάθεια κολλάει στην γραφειοκρατία. Και ότι περί τα 380 εκατ. εξυπηρετούνται. Άρα η ζημία δεν είναι όση φαίνεται. Και επειδή θα πεθάνει πρέπει να βγει. Να βγει, να βγειι φωνάζουν όλοι.
 • Η Δικαιοσύνη δεν πρέπει να είναι εκδικητική, ούτε δολοφονικήΝα βγει. Γιατί να μη βγει; Πριν από αυτόν όμως να βγουν οι φτωχοδιάβολοι των φυλακών με τις ασθένειες που τους κατατρώνε τις σάρκες και βρίσκονται μέσα για μερικές ψωροχιλιάδες ευρώ. Που είναι και μια φορά προφυλακισμένοι… 
 • Πόσοι φάκελοι, πόσοι, είναι ανθρωπίνως δυνατόν να περατωθούν από δυο δικαστικούς λειτουργούς;
 • Οι ντουλάπες πάντως όχι! 
 • Γι αυτό αν με ρωτάτε, πότε θα ολοκληρωθούν οι έρευνες για τα εξοπλιστικά, σας απαντώ: ΠΟΤΕ!
 • Εκτός βέβαια εάν στο μεσοδιάστημα συμβεί κανά θαύμα!
 • Και έλθει κόσμος…
 • Από τους βασικούς εμπλεκόμενους στην ιστορία διακίνησης της μίζας, ΜΑΘΑΙΝΩ, έχει αποστείλει γράμμα στις Αρχές. 
 • Το όνομά του έχει ακουστεί, ωστόσο, περιέργως, δεν έχει κληθεί ακόμη.
 • Ο ίδιος πάντως δηλώνει άγνοια για τα λεφτά που μπαινόβγαιναν στους λογαριασμούς του…
 • Πολλοί νομικοί παράγοντες , λένε πολλά για την «απομάκρυνση» των εισαγγελέων Κυβέλου και Σίσκου από το τμήμα Διαφθοράς…
 • Δεν τα πιστεύω όλα
 • Ο Κάντας πάντως δεν πείθει
 • Το υπογράφω, η ρουφιάνα…
 • Υπάρχει μεγάλος σκεπτικισμός γι αυτά τα οποία είπε. Γιατί τα είπε και πως τα είπε. Και ποιους κάλυψε…
 • Το υπογράφω και αυτό…
 • Πρόσωπο που εμπλέκεται σε ενεργειακό σκάνδαλο, εμπλέκεται και σε υπόθεση που έχει να κάνει με την εθνική άμυνα και «έσκασε» πρόσφατα. Ποιος τον είχε τοποθετήσει εκεί;
 • Ιδού το ερώτημα!
 • Χαμός με τις δημοτικές εκλογές!
 • Το θέμα δεν είναι πόσοι θα κατέλθουν υποψήφιοι, αλλά πόσοι θα κατακεραυνωθούν από το ΣΔΟΕ στο μεσοδιάστημα
 • Ξέρω τι λέγω…
 • For sure…
 • Δίνεται μάχη. Τα λεφτά (της εγγύησης) είναι πολλά και πρέπει πάση θυσία να μειωθεί το ποσό…
 • Γιούργια!
 • Έτσι όπως το βλέπω το πράγμα, σύντομα θα πρέπει να αποφυλακισθεί και ο εφοπλιστής που αποδείχθηκε ότι δεν είχε πλοίο.
 • Εδώ δεν μπήκαν άλλοι και άλλοι για άλλα, πολλά περισσότερα, εκατομμύρια…
 • Και δεν κάνω πλάκα…
 • Απορία: Γιατί να εκδίδεις επτά εντάλματα και να προφυλακίζεις…κανέναν! Γιατί να σέρνεις κόσμο και κοσμάκη σιδηροδέσμιο στα Δικαστήρια της Ευλπίδων; Για το σόου; Το θόρυβο;
 • Ένα το συμπέρασμα: Η δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης του ΤΤ δεν δικαιολογεί την σπουδή του ειδικού ανακριτή, Ανδρεάδη, για την έκδοση επτά ενταλμάτων σύλληψης. Δεν θα σταθούμε στηνπαραφιλολογία που αναπτύσσεται τις τελευταίες ώρες σε ό, τι αφορά την δικαστική εξέλιξηστο θρίλερ Φιλιππίδη. Ακούγονται, ήδη, πολλά. Οι πληροφορίες μας λένε ότι αρκετοίδικαστικοί λειτουργοί εκφράζουν την απορία τους για την τύχη της ανάκρισης.
 • Ωστόσο η μη προφυλάκιση Φιλιππίδη δεν κρίθηκε στην έκδοση του εντάλματος αλλά στο εάν είχε σκοπό επιστροφής στην Ελλάδα.
 • Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η δικογραφία της Ιντερπολ που αφορούσε τον πρώην επικεφαλής του ΤΤ εμπεριείχαν στοιχεία τα οποία αποδομούσαν τον ισχυρισμό του περί οικειοθελούς επιστροφής του στην Ελλάδα.
 • Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν! 
 • Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνει, πλέον, ο Γριβέας και η Βάτσικα είναι να πάρουν το αεροπλάνο και να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Τόσο απλά! 
 • Η Δικαιοσύνη παρότι «τυφλή» πρέπει να αποδείξει ότι βλέπει…
 • Ότι δικάζει βάσει πραγματικών περιστατικών και συγκεκριμένων γεγονότων, στοιχείων…
 • Η στήλη απεχθάνεται την ιδεολογία του Ναζισμού και θεωρεί άμυαλους εκείνους οι οποίοι πιστεύουν ότι τα «μπράτσα», οι «ύβρεις» και οι «απειλές» μπορούν να αντικαταστήσουν τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων…
 • Ωστόσο έχει μάθει να λέει τα πράγματα με το όνομά της…
 • Στην υπόθεση της Χ.Α., λοιπόν, μαθαίνω, ότι έπεσε τηλέφωνο…
 • Από το εξωτερικό…
 • Όπως, πληροφορούμαι, ότι σημειώθηκε συνωστισμός(!) για το ποιος (δικαστικός λειτουργός) θα αναλάβει την ανάκριση στο Εφετείο!
 • Περίεργο;
 • Καθόλου περίεργο…
 • Quiz: Ποιος δικαστικός λειτουργός -λέγεται- ότι δεν μπορούσε να «αντισταθεί» στα…δωράκια των εφοπλιστών;
 • Που βρίσκεται σήμερα και με ποιες υποθέσεις ασχολείται;
 • Αυτό, ναι, είναι πρωτοσέλιδο…
 • Το ΒΗΜΑ εξυμνεί την εισαγγελέα Π. Παπανδρέου!
 • Δεν νομίζω να τους ξέφυγε και ανάμεσα στις υποθέσεις που καταγράφει το ρεπορτάζ να είναι και εκείνη της Ενέργκα; 
 • Αν συνέβη κάτι τέτοιο θα τρελαθώ η άτιμη…
 • Η χαρά της παραπληροφόρησης και του εκβιασμού θα γίνει η υπόθεση του ΤΤ.
 • Όπως και τα εξοπλιστικά άλλωστε…
 • Αλλά με το ΤΤ υπάρχει περιθώριο, μεγάλο περιθώριο, για «δάγκωμα…»
 • Η αρχή ούτως ή  άλλως έγινε με τον εφοπλιστή Έλληνα…
 • Ο οποίος παρότι δεν εμπλακόταν, τα έγκυρα ρεπορτάζ τον εμφάνιζαν να έχει συλληφθεί!
 • Οι δικαστικές Αρχές κρατούσαν την κοιλιά τους από τα γέλια βέβαια…
 • Εφοπλιστής=έχει χρήμα…
 • Από εδώ και στο εξής θα γραφτούν διάφορα απίστευτα από διάφορους απίστευτους!
 • Είμαι σίγουρη ότι θα εξυφανθούν σενάρια και θα γραφτούν χιλιάδες λέξεις…
 • Όσες δεν γράφτηκαν για τους πραγματικά εμπλεκόμενους και κατηγορούμενους θα γραφτούν για όλους τους άλλους!
 • Στην υπόθεση ΤΤ πολλοί δημοσιογράφοι σίγησαν…
 • Γιατί αραγέ;
 • Πολλές συμπτώσεις πάντως…
 • O Γριβέας, συνεργάτης με τον Ρόρρη…
 • Ο Τανισκίδης (της Μιλένιουμ) τοποθετημένος από τον Κοντομηνά και συμμαθητής του Α. Φιλιππίδη…
 • Τάιμ-αόυτ: Μαθαίνω ότι πρόσωπα που κατονόμασε ο Κάντας στην απολογία του, δίνουν αγώνα να του βρουν και άλλα χρήματα σε λογαριασμούς!
 • Λέτε οι «ελεγχόμενοι» να ενεργήσουν πιο αποτελεσματικά από την Αρχή;
 • Πλακα θα έχει!
 • Αυτό, ΝΑΙ, είναι πρωτοσέλιδο!
 • Δικαιοσύνη σε ρόλο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ
 • Όταν ο Στ. Ψυχάρης έχει κέφια…!
 • Και οι εισαγγελικές έρευνες δεν μας βολεύουν…
 • Οι μάσκες -πλέον- πέφτουν!
 • Και το διεφθαρμένο πολιτικό-μιντιακό-επιχειρηματικό σύστημα τρέχει να περισώσει ότι μπορεί…
 • Μαγκιά των εισαγγελέων που χειρίστηκαν τον φάκελο του ΤΤ. Κυρίως της Π. Παπανδρέου η οποία αποδεικνύεται με μεγαλύτερα «καλαμπαλίκια» από την μεγάλη πλειοψηφία ακόμη και των αρσενικών συναδέλφων της.
 • Η αλήθεια να λέγεται!
 • Φανταστείτε να είχαν στηρίξει την Ράϊκου στην επιχείρηση «ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» που θέλει να κάνει…
 • Από ότι μαθαίνω ακόμη και με τις απολαβές των επιστημονικών συνεργατών προβλήματα πάνε να δημιουργήσουν.
 • Τώρα, με το ΤΤ, άπαντες τρέχουν!
 • Η υπόθεση έχει ΠΟΛΥ παρασκήνιο…
 • Και θα σας το αποκαλύψω…
 • Οι «σύμβουλοι» του Κοντομηνά τον διαβεβαίωναν ότι δεν τρέχει κάστανο… Και ότι με την ιστορία της διαιτησίας είχε καθαρίσει…
 • Όμως τα πράγματα δεν εκτυλίχθηκαν ακριβώς έτσι…
 • Για την ακρίβεια εκτυλίχθηκαν εντελώς διαφορετικά…
 • Αυτό που έζησα με τον Φιλιππίδη τις τελευταίες ημέρες δεν το έχω ματαδεί…
 • Ο «τύπος» είτε βρισκόταν εκτός τόπου και χρόνου, είτε πούλαγε τρελίτσα!
 • Τηλεοπτικές απολογίες και on air ραντεβού με τη Δικαιοσύνη!
 • Ίσως και να πίστευε ότι τον καλούσαν για καφέ…
 • Ο δικηγόρος του, πάντως, Αθ. Βαρλάμης, ήταν πυρ και μανία με τη συμπεριφορά του…
 • Η αλήθεια είναι ότι ο Α. Φιλιππίδης, διαισθανόμενος τη «μπόρα» που έρχεται έκοβε βολτίτσες από τα εισαγγελικά γραφεία. 
 • Προφανώς δεν γνώριζε ότι η προανάκριση είναι μυστική και ότι σε καμία περίπτωση οι Αρχές δεν δύνανται να συνδιαλλαγούν με τον οποιοδήποτε ύποπτο ή έν δυνάμει κατηγορούμενο…
 • Ούτε φυσικά ο ανακριτής ΜΠΟΡΕΙ να κλείνει ραντεβού μέσω του ΣΚΑΙ ή του ΑΝΤ1
 • Επίσης, τα εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν Τρίτη και όχι Τετάρτη!
 • Απλά η εκτέλεση τους καθυστέρησε επειδή οι Αστυνομικές Αρχές… έψαχναν τον Φιλιππίδη!
 • Για τον οποίο διαβεβαίωναν τον ανακριτή ότι βρισκόταν εδώ, στην Ελλάδα…
 • Στο Οργανωμένο Έγκλημα αναφέρομαι!
 • Πάμε παρακάτω…
 • Η υπόθεση αυτή θα ανοίξει -ΦΟΒΑΜΑΙ- τον Ασκό του Αιόλου…
 • Θα ξεπηδήσουν και άλλα από μέσα…
 • Οι υπόλοιποι φάκελοι που βρίσκονται σε «ύπνωση» και αφορούν άλλους τραπεζίτες…
 • Μου λέει κάτι ο αριθμός 3…
 • Πολλοί επιμένουν ότι υπάρχουν δικαστικοί λειτουργοί οι οποίοι κάνουν τα στραβά ματια…
 • Δεν θέλω να το πιστέψω!
 • Και κάτι τελευταίο. 
 • Μου κάνει εντύπωση που η Αρχή για το Ξέπλυμα δεν εντόπισε τα δάνεια των Κοντομηνά και Λαυρεντιάδη…
 • Σπάνια «αστοχεί» ο Νικολούδης
 • Σημαίνον κοινοβουλευτικό στέλεχος πρέπει να θεωρεί εαυτόν πολύ γκαντέμη…
 • Ο ένας του κουμπάρος αυτοκτονεί (με καραμπίνα στην κοιλια του) αφήνοντας πίσω του ένα σημείωμα με το οποίο καταγγέλλει ατασθαλίες στα εξοπλιστικά προγράμματα. Ω του θαύματος -όμως- η τελευταία σελίδα που αφορά τα εξοπλιστικά εξαφανίζεται… Μάλιστα ως αρχιτοκογλύφο κατονομάζει τον αδερφό της ιδιαιτέρας του στελέχους…
 • Ο άλλος του κουμπάρος καταλήγει στη φυλακή λόγω δανείων εκατομμυρίων ευρώ που έλαβε με εγγυήσεις-φούσκες…
 • Τώρα μαθαίνω ότι βασικό κατηγορούμενο για μεγάλο ενεργειακό σκάνδαλο τον είχε διορίσει (το 2009) στην ΕΑΒ!
 • Που είναι ο κατηγορούμενος σήμερα; Μα που αλλού, φυλακή…
 • Αν ο Κάντας πήρε 15-18 εκατ. ευρώ μίζα, οι άλλοι πόσα πήραν;
 • Αυτό είναι το ερώτημα…
 • Και μετά ρωτάμε γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε…
 • Το χουμε ξαναπεί: Εάν λειτουργούσαν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί σε αυτή τη χώρα, η εικόνα της θα ήταν άλλη…
 • Τελείως διαφορετική…
 • Με τα εάν όμως δεν γράφεται η ιστορία…
 • Τα όσα θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες δεν έχουν προηγούμενο…
 • Μαθαίνω ότι τα «τσακάλια» του ereportaz έχουν μαζέψει φακέλους οι οποίοι θα προκαλέσουν…λιποθυμίες!
 • Αφορούν, μου λένε (σ.σ. δεν με αφήνουν να ξέρω πολλά γιατί τα…μαρτυράω) τους πάντες και τα πάντα…
 • Από ιστορίες οι οποίες θα ανατινάξουν στον αέρα το ελληνικό ποδόσφαιρο, μέχρι και θέματα που καίνε γνωστούς μας.
 • Αλήθεια, πως γίνεται να είσαι ορκωτός ελεγκτής μιας εταιρείας και την ίδια στιγμή συγγενικό σου πρόσωπο να απασχολείται στον ίδιο Όμιλο;
 • Το χειρότερο: Πως γίνεται βάσει της δικής σου εκτίμησης να εκδίδεται δάνειο ύψους μερικών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ;
 • Ποιος δικαστικός λειτουργός είχε στοιχεία για εκατομμύρια εκδότη στο εξωτερικό και τα αγνόησε;
 • Why god, why?
 • Αληθινή ιστορία: Ο ένας είναι επιχειρηματίας (πολύ γνωστός επιχειρηματίας) και ο άλλος πολύ γνωστός… μάνατζερ.
 • Τον τελευταίο καιρό (και τους δύο) τους έχουν ζώσει τα «φίδια» καθώς νοιώθουν καυτή την ανάσα των διωκτικών Αρχών…
 • Η τουλάχιστον έτσι τους ενημέρωσε το περιβάλλον τους… 
 • Για τον έναν προκύπτει ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας!
 • Για τον άλλον, τι να πω, δεν ξέρω…
 • Έκτακτο: Καταγγελίες-φωτιά έχουν φτάσει στο ΣΔΟΕ: Αφορούν γνωστούς και μη εξαιρετέους, κυρίους της Δημόσιας ζωής…
 • Ο ένας είναι παρουσιαστής και ο άλλος απόμαχος πολιτικός!
 • Ο ένας ελέγχεται για τραπεζικές καταθέσεις, ο άλλος για ακίνητα!
 • Πολλά ακίνητα, στο Παρίσι…
 • Καλό «μπουμπούκι» μαθαίνω είναι ο μεσάζων ο οποίος ενεπλάκη στην υπόθεση του ΣΔΟΕ και ήταν -σύμφωνα με τη δικογραφία- έτοιμος να μεταφέρει τη βαλίστα με τα 400 στο ΣΔΟΕ.
 • Τι επάγγελμα κάνει; Επιτηδευματίας!
 • Τι σημαίνει αυτό;
 • Ανοίγω λεξικό: Επιτηδευματίας=επαγγελματίας…
 • Επαγγελματίας, ναι, αλλά σε τι; 
 • Πληροφορίες μου λένε ότι παίζονται περίεργα παιχνίδια στην Ευελπίδων…
 • Εμπλέκονται και δικαστικοί υπάλληλοι…
 • Έτσι τουλάχιστον «φωνάζουν» ορισμένοι!
 • Γρήγορα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης στην υπόθεση του Αστέρα!
 • Τους έκοψαν το βήχα.
 • Γιατί ορισμένοι ακόνιζαν τα νύχια τους…
 • Σε ορισμένες περιπτώσεις ΠΑΝΤΩΣ η «σιωπή» είναι χρυσός…
 • Θυμηθείτε με…
 • Κάποια στιγμή και οι δικαστικές Αρχές σε αυτή την χώρα θα πρέπει να σοβαρευτούν…
 • Δεν είναι δυνατόν κατηγορούμενος για καραμπινάτη απιστία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου να έχει τσακίσει σε μηνύσεις και αγωγές όλους τους μάρτυρες κατηγορίας, ευελπιστώντας ότι θα τους κάμψει το ηθικό.
 • Και -ακόμη χειρότερα- δεν είναι ποτέ δυνατόν οι δικαστικές Αρχές να παραπέμπουν σωρηδόν τις υποθέσεις στα ακροατήρια, παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι ο υπόδικος μηνυτής κινεί γη και ουρανό προκειμένου μέσω ψευδών καταμηνύσεων να περισώσει ότι μπορεί!
 • Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο σε μια χώρα η οποία «δολοφονείται» από τη διαφθορά η Δικαιοσύνη να κάνει τα «στραβά μάτια» και να μην προστατεύει τουλάχιστον τους μάρτυρες σοβαρών ποινικών υποθέσεων!
 • Η θρασύτητα ορισμένων πρέπει να αντιμετωπιστεί θεσμικά. 
 • Στο εξωτερικό υπάρχει και λειτουργεί ο θεσμός του «κρατικού μάρτυρα».
 • Στην Ελλάδα τι συμβαίνει;
 • #$%%^^^&&&&…
 • Αυτό συμβαίνει! 
 • Η μάρτυρας να κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της και ο κατηγορούμενος να αλωνίζει με 35 μηνύσεις και αγωγές! Μάλιστα ορισμένοι μου λένε ότι τον έχουν δει να κόβει και βόλτες γύρω από τα ανακριτικά γραφεία…Ανεργος Ξανθη σπιτι 2
 • Απίστευτα πράγματα!
 • Για γέλια και για κλάματα…
 • Υπάρχει θέμα…
 • Και μάλιστα σοβαρό!
 • Αφορά μερικά εκατομμύρια ευρώ τα οποία δόθηκαν για υπηρεσίες που ουδέποτε προσφέρθηκαν!
 • Για να μην σας κρατάω σε αγωνία το θέμα είναι «στρογγυλό». Πρόκειται για ιστορία αθλήματος…
 • Παρενέβησαν οι Αρχές και προβλέπω μπλεξίματα!
 • Οι δύο λειτουργοί που χειρίζονται την υπόθεση μια χαρά μάγκες είναι…
 • Και οι κ.κ. πρόεδροι -πάντως- στον ίδιο ρυθμό σφύριζαν! 
 • staikouras

 • Τεράστιο θέμα προκύπτει από το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου που αφορά το θέμα της «κατασκοπίας» σε βάρος του Χρ. Σταϊκούρα και της κλοπής στο ΓΛΚ.
 • Απαλλαγή για τους τρεις κατηγορούμενους με πρώτο και καλύτερο τον κ. Λάμπρο Λιόση ο οποίος συνελήφθη επειδή είχε τυπώσει ένα email και το είχε αφήσει επάνω στο γραφείο του…
 • Το email τι έλεγε;
 • Ότι η χώρα μας δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με την Τρόϊκα την αύξηση των εσόδων από την πάταξη της φοροδιαφυγής, επειδή -πολύ απλά- δεν μπορεί να πατάξει την φοροδιαφυγή! 
 • Το μυστικό του Κράτους είναι κάτι που γνωρίζουν και οι πέτρες…
 • Ο εξαιρετικός υπάλληλος όμως του ΓΛΚ συνελήφθη και διασύρθηκε στα εισαγγελικά και ανακριτικά γραφεία. Κατηγορήθηκε -δε- για παραβίαση των μυστικών της Πολιτείας! 
 • Που να φανταστεί ο φουκαράς ότι όλη η ιστορία είχε «στηθεί» από τον κ. Σταϊκούρα για να καλυφθούν ορισμένα-χιλιάδες-ρουσφέτια…
 • Πάλλη τα ίδια…
 • Καταντάει κουραστικό, ΟΛΟΙ, ξαφνικά να θυμούνται ένα πρόσωπο λόγω επικαιρότητας…
 • Είναι οι ίδιοι που όλο αυτό το διάστημα δεν έβγαζαν άχνα… Τσιμουδιά!
 • Ορισμένα ερωτήματα, προς τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου και τον κ. Δένδια:
 • 1ον: Πως είναι δυνατόν πρόσωπο που κατηγορείται για κακούργημα από το 2006 να μην έχει κληθεί σε απολογία; Ποιος τον κάλυπτε; Γιατί δεν κλήθηκε από τον 9ο τακτικό ανακριτή;
 • 2ον: Η Δίωξη Εκβιαστών για ποιον λόγο αποπειράθηκε να στείλει με το ταχυδρομείο στην εισαγγελία τη δικογραφία για την αρπαγή του Βρετανού πολίτη στο Ελ. Βενιζέλος;
 • 3ον: Ποιος ενέκρινε την ανανέωση προσωπικής φρουράς του Πάλλη τον περασμένο Μάρτιο;
 • 4ον: Ποιος διέδιδε ότι ο Πάλλης είχε ενταχθεί σε πρόγραμμα προστασία μαρτύρων; 
 • 5ον: Ποιος δικαστικός λειτουργός τον είχε μετατρέψει σε συνομιλητή του;
 • Και κάτι τελευταίο: Ποιοι δημοσιογράφοι που έτρωγαν από το χέρι του, σήμερα τον καθυβρίζουν;
 • Τουλάχιστον ορισμένοι ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ… ΠΑΠΠΑ, ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ!
 • Πιθανόν, όμως, και να είναι αργά γι αυτούς…
 • Πλέον και οι πιο δύσπιστοι πείστηκαν…
 • Ό, τι όχι μόνο δεν έκλεψε αλλά τον έκλεψαν…
 • Τον λήστεψαν για την ακρίβεια.
 • Δυστυχώς ο ΤΥΠΟΣ είναι επικίνδυνος για τον εαυτό του…
 • Κάποιοι θα φροντίσουν ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ να «καπηλευτούν» την επιτυχία…
 • Γεμίσαμε «τσάμπα-μάγκες»!
 • 102422Αλήθεια με τα κομματικά θαλασσοδάνεια τι γίνεται;
 • Υπάρχει αυτή η υπόθεση ή ξεχάστηκε…;
 • Οι Οικονομικοί Εισαγγελείς την έχουν…
 • Θα πράξουν τα δέοντα, πιστεύουμε…
 • Και ξαφνικά, σεισμός!
 • Η μη προφυλάκιση των τριών πάγωσε τα χαμόγελα…
 • Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει…
 • Και συνήθως πέφτει…
 • Ε, όσοι πίστευαν ότι με 7ημερη προκαταρτική και 6.5 σελ. πόρισμα μπορεί να μπουν φυλακή πολιτικά πρόσωπα, έστω και νεοναζί, είναι γελασμένοι…
 • Είμαι σίγουρη ότι θα την «πέσουν» στον ανακριτή Γεωργουλέα και τους λοιπούς δικαστικούς λειτουργούς!
 • Για το υγιές τμήμα της κοινωνίας, οσους δεν σκαμπάζουν από φτηνό λαϊκισμό και δήθεν φιλανθρωπίες η Χρυσή Αυγή είναι μια παραστρατιωτική οργάνωση η οποία ενεργεί εκμεταλλευόμενη την απέχθεια των πολιτών απέναντι στα πολιτικά ζώα του Κοινοβουλίου.
 • Η υπόθεσή της, όμως δεν «δουλεύτηκε» όπως έπρεπε…
 • Έτσι λένε στον Πρώτο βαθμό…
 • Γιατί στον Άρειο Πάγο λένε άλλα…
 • Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δυο ανακριτές και δυο εισαγγελείς κώλωσαν εξαιτία των μπράτσων του Μίχου…
 • Και επειδή την διάβασα τη δικογραφία, τη μέχρι στιγμής δικογραφία, συμπεραίνω ότι άνευ επαρκών στοιχείων δεν προφυλακίζεις…
 • Όχι όλοι οι δικαστικοί λειτουργοί τουλάχιστον!
 • Γιατί άλλοι το κάνουν…
 •  
 • Κάτι μου λέει ό, τι η ποινική τύχη του ΦίρερΠρινζίπ, κατά κόσμον Νικολάου Μιχαλολιάκου, θα εξαρτηθεί και από την βλακεία του Κασιδιάρη να πλακώσει όποιον βρει στο διάβα του, αμέσως μετά την απόφαση αναριτή και εισαγγελέα…
 • Και οι δικαστικοί λειτουργοί έχουν τηλεόραση…
 • Και βλέπουν!
 • Η στήλη πάντως τα είχε (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ) προβλέψει όλα. Θυμηθείτε: 
 • Σίγουρη, θεωρούν την παραπομπή στελεχών ή και βουλευτών της Χ.Α. ως μέλη εγκληματικής Οργάνωσης, οι δικαστικοί κύκλοι…
 • Υπάρχουν μαρτυρίες οι οποίες πραγματικά σοκάρουν και ως προς τον τρόπο δράσης αλλά και τη δομή του νεοναζιστικού μορφώματος…
 • Ωστόσο, κάθε υπερβολή βλάπτει…
 • Ας αφήσουν τους δικαστικους λειτουργούς να κάνουν τη δουλειά τους τα συστημικά ΜΜΕ…
 • Βράδυ, στο Κολωνάκι…
 • Σκάει η πρώτη «βόμβα»…
 • «Εάν, βγάλεις αυτό που θα σου πω θα πάνε δικαστικοί λειτουργοί φυλακή», μου είπε…
 • «Και γιατί να μην πάνε;», απάντησα…
 • «Λόγω αφέλειας ή μαλακίας;», μου ανταπαντά…
 • «Λόγω οτιδήποτε γουστάρεις», του ανταπαντώ…
 • Άντε να δούμε τι θα δούμε…
 • Τα εννοούσε; Ή μήπως ήταν η ζεστή (περίεργα ζεστή) βραδιά;
 •  
 • Εάν αντιληφθώ οτι τίθεται σοβαρό θέμα παραγραφής της υπόθεσης Παπακωνσταντίνου ειλικρινά θα σκίσω τα πτυχία μου!
 • Αν το δούμε και αυτό, τα έχουμε δει όλα…
 • Και όμως από τον Άρειο Πάγο ακούω διάφορα πράγματα…
 • Ρε λες;
 • Εάν η Ελλάδα δεν καταφέρει να δικάσει εκείνον που προσπάθησε να διασώσει τους φοροφυγάδες του εξωτερικού εξαφανίζοντας τη λίστα Λαγκάρντ, ενώ στη συνέχεια φρόντισε και αφαίρεσε διάταξη που επέτρεπε τον έλεγχο από τη ΓΓΠΠ, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
 • Από ότι μαθαίνω όμως υπάρχει και άλλο θέμα με email του κ. Παπ! Κάντε υπομονή λίγες ημέρες…
 • Και ξαφνικά οι τράπεζες στο εδώλιο…
 • Αυτό και εάν είναι νέο…
 • 300 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια σε έναν Όμιλος ενός κατασκευαστή ο οποίος τυγχάνει να είναι κουπάρος ενός δικαστή και ενός πολιτικού…
 • Και αυτά είναι μόνο η αρχή…
 • Γιατί έπονται και οι απαντήσεις στα αιτήματα δικαστικής συνδρομής…
 • Πειραιώς, Αttica, Millenium και Εμπορική!
 • Όπως χρηματοδοτούσαν όλα αυτά τα χρόνια επιχειρήσεις σαπάκια και ανύπαρκτα ΜΜΕ, έτσι δανειοδότησαν και τον απατεώνα κατασκευαστή…
 • Τη δουλειά τους, έκαναν. Αυτό είχαν μάθει. Να μπουκώνουν και να αγοράζουν ασυλία.
 • Αν υπήρχε σοβαρό Κράτος όλοι αυτοί οι ανεκδιήγητοι τύποι και οι ακόμη πιο ανεκδιήγητες διοικήσεις με τη ροπή στην εγκληματικότητα, θα ήταν φυλακή!
 • Αλλά ποιος να τους ακουμπήσει;
 • Τα μπουκωμένα από τις διαφημίσεις ΜΜΕ ή οι «φοβισμένοι» δικαστικοί λειτουργοί; 
 • Και όμως υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος και αποδεικνύεται!
 • Στο χέρι του ανακριτή είναι πλέον η ευκαιρία να σπάσει το απόστημα…
 • Ορισμένοι πάντως ήδη τρέμουν!
 • Είναι και τα πορίσματα του ΣΔΟΕ, βλέπετε, για τις δανειοδοτήσεις ορισμένων εξωχώριων εταιριών…
 • Στους «νταβατζήδες της διαπλοκής» πάντως δεν έδεσε το γλυκό…
 • Κάποιοι προανήγγειλαν διώξεις και στον εφοπλιστή Ρέστη στον οποίο κάποιοι τρισάθλιοι φόρτωσαν ακίνητα-σαπάκια. 
 • Έτσι θα ξέπλεναν το βρώμικο πολιτικό σύστημα…
 • Με πρωτοσέλιδα τύπου ΕΘΝΟΥΣ…
 • Μιας και αναφερθήκαμε στον εφοπλιστή είναι ο μόνος που έχει επιστρέψει 6.2 εκατ. στο ελληνικό δημόσιο και παραμένει στη φυλακή!
 • Πρόκειται για παγκόσμιο ρεκόρ το οποίο πλέον απασχολεί την ίδια τη Δικαιοσύνη
 • Η οποία ΔΥΣΤΥΧΩΣ κλείνει το μάτι σε ορισμένους απατεώνες ολκής και τα ΜΑΤΙΑ σε ορισμένους εγκληματίες του λευκού κολλάρου και τους παρακρατικούς συνοδοιπόρους τους.
 • Είμαι περίεργη να δω ποιοι αποκαλυπτικοί δημοσιογράφοι θα τολμήσουν να ψελλίσουν τα ονόματα των τραπεζών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο!
 • Χου, ρε!
 • Quiz: Θεωρείται ο εγκέφαλος του μεγαλύτερου σκανδάλου των τελευταίων χρόνων, χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο εκατοντάδες εκατ. ευρώ, έχει καταδίκες 30 ετών, φυγοδικεί και όμως «δικαιώθηκε» σε δίκη…
 • Αυτά βλέπει ο ανακριτής (Χριστόπουλος) και τραβάει τα μαλλιά του.
 • No comment…
 • Πλέον, ξέρουμε!
 • Τα πορίσματα του εισαγγελέα Νικολούδη θα τα διαβάζουμε στο Έθνος…
 • 2 στα 2…
 • Πρώτα της FBB και μετά του TT!
 • Από κεκτημένη ταχύτητα τρέμω μπας και δημοσιευθεί και κανα πόρισμα για τον…κατασκευαστή!
 • Λες;
 • Αυτό πάει να πει σταθερή αξία.
 • Πάντως, μου λένε ότι οι παραλήπτες των πορισμάτων προβληματίζονται…
 • Το «γιατί», δεν ξέρω…
 • Ο έμπειρος εισαγγελικός λειτουργός, πάντως…φορτσάρει.
 • Είναι και η ανανέωση της θητείας στη μέση…
 • Αλήθεια (μιας και το θυμήθηκα) με την περίπτωση της FBB εκτός από τους φυγόδικους που φυγοδικούν, έχουμε κανα νέο;
 • Τα ιλιγγιώδη ποσά από τα κόκκινα δάνεια που είναι; 
 • Στα 5.8 ακόμη βρισκόμαστε;
 • Xρειάστηκε να αλλάξει ολόκληρος υπουργός προκειμένου να φτάσουμε στην αντικατάσταση της διάταξης η οποία παρείχε ποινική ασυλία σε όσους λαμβάνουν φακελάκι…
 • Τόσο καλά…
 • Η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου τα έκανε θάλασσα θεσπίζοντας  ιάταξη προκειμένου να αποποινικοποιήσει κάτι το οποίο όχι μόνο δεν τιμωρούνταν αλλά δεν διωκόταν καν!
 • Ρε αδελφέ εάν πας ένα μπουκάλι τσίπουρο, λίγο κρασί ή λάδι, έστω μια κότα (που δεν κάνει χρυσά αυγά) σε κάποιον ο οποίος σε εξυπηρέτησε (συνήθως ιατρό) δεν διώκεσαι! 
 • Ούτε φυσικά έχουν στηθεί δικαστήρια για λίγα (κίτρινα λεμόνια) ή δυο-τρεις ελιές…
 • Οπότε μάλλον άστοχη η διάταξη Ρουπακιώτη…
 • Το χειρότερο είναι ότι χρειάστηκε να γίνουν εκπομπές επί εκπομπών έως ότου γίνει αντιληπτό τι ακριβώς είχαν ψηφίσει…
 • Και η αντιπολίτευση τον ύπνο του δικαίου είχε κοιμηθεί…
 • Είναι αυτά τα $%%^^&&* τα ψιλά γράμματα…
 • Σαν τις πιστωτικές κάρτες ένα πράγμα!
 • Εν πάσει περιπτώσει ο Χ. Αθανασίου έκανε το αυτονόητο…
 • Σπάνιο για υπουργό, αλλά το έκανε…
 • Η αλήθεια είναι ότι το διαδίκτυο διέσωσε πολλούς «δημοσιογράφους» και δεν έκλεισε ορισμένα σπίτια…
 • Όταν το σπουδαιότερο θέμα που έχεις βγάλει είναι μια… συνέντευξη με τον περιπτερά της γειτονιάς σου, τότε δικαίως καταφεύγεις στα διαδικτυακά μυθιστορήματα…
 • Αχ, αχ, αχ, τι κάνουν οι αναδουλειές…
 • Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, εδώ που τα λέμε…
 • Ακόμη και τα τσι…κια στο «Μεγάλο Αφεντικό».
 • Στενές σχέσεις τρίτου τύπου…
 • Θα επανέλθω! 
 • Θέμα ημερών…
 • Ακούστε με που σας λέω…
 • Κάποιοι και κάποιες πρόλαβαν και έκαναν τις διακοπές του καλοκαιριού και τα μπάνια του λαού…
 • Τώρα, όμως, αρχίζουν τα δύσκολα!
 • Τα πολύ δύσκολα, για την ακρίβεια…

koridallosssssΠροβλέπω Κορυδαλλό…
 • Για δυο, πρώην, πολιτικά πρόσωπα!
 • Παρέα με τον Άκη ο οποίος απολογείται ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ με σπαραξικάρδιο τρόπο!
 • Δύσκολα τα πράγματα για τον Λούα.
 • Οι δικαστικές Αρχές είναι πεπεισμένες ότι μια χαρά (!) διαβιεί στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού
 • Tρομερές -αν μη τι άλλο- οι καταγγελίες της Ζωής Γεωργαντά για την ανάκριση η οποία (δεν) πραγματοποιείται στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ
 • Δεν ξέρω τι και που θα καταλήξει η συγκεκριμένη υπόθεση αλλά παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον…

γεωργανταΠλέον, μετά τις διανομές κατ’ οίκον, θα έχουμε και τις ανακρίσεις κατ’ οίκον…
 • Πρωτοτυπία!
 • Δικαίως ο εισαγγελέας Κολλιοκώστας ζητά την διερεύνυση των καταγγελιων που αφορούν την 5η ειδική ανακρίτρια…
 • Το έχουμε πει: Και οι κρίνοντες, κρίνιονται!
 • Και αυτό πρέπει να τους αφορά όλους…

ελευθεριος βενιζέλος Γιατί οι «πηγές» μου λένε ότι υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση που αφορά αρπαγή Βρετανού πολίτη από το Ελευθέριος Βενιζέλος;
 • Δυο κακουργήματα…
 • Αρπαγή και εκβίαση…
 • Μάλιστα ενδέχεται η συγκεκριμένη τροπή να δώσει νέα «πνοή» σε μια άλλη υπόθεση.
 • Μοιραίος…
 • Μαθαίνω ο, τι δεν τον εξαπατούσαν μόνο οι πρώην αλλά και οι νυν!
 • Αυτή και εάν είναι συμφορά…
 • Η δικογραφία πάντως παρουσιάζει κενά…

ελευθεροτυπιαΜεγάλο φάουλ της «Ε»
 • Δημοσιεύει άρθρο με τις δηλώσεις Μαρινάκη ο οποίος βάλλει εναντίον εισαγγελικών λειτουργών οι οποίοι έχουν ασκήσει διώξεις σε βάρος του
 • Αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να υποστηρίζει την άποψή του.
 • Όμως ο τίτλος της εφημερίδας «Δεν με εκφράζει η Ελλάδα της Πόπης», ήταν λίγο τραβηγμένος…
 • Στην τελική, η φράση αυτή δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού!
 • Άσε που είναι πανθομολογούμενο πλέον ότι εάν δεν υπήρχε η «Πόπη» και κάποιοι άλλοι σαν την «Πόπη» στην Ελλάδα θα εξακολουθούσε να συμβαίνει της… Πόπης!
 • Καταλαβαίνετε με ποια έννοια το λέω, ε;
 • Kαλώς τα δεχτήκαμε!
 • Για τις τοποθετήσεις στην ηγεσία της Δικαιοσύνης, σας λέω…
 • Τα είχατε πληροφορηθεί, βέβαια, νωρίτερα, στο e-reportaz
σκουζωKαι ας «έσκουζαν» ορισμένοι ότι είχαμε…παραπληροφορηθεί…
 • Είπαμε, οτιδήποτε γράφεται εδώ είναι γεγονός
 • Αυτή είναι η διαφορά με τα περισσότερα ιστολόγια.
 • Ξέρουμε πολλά!
 • Η…διεύθυνση βέβαια μας λέει να κρατάμε χαμηλούς τόνους!
 • Κακούργα…αρχισυντάκτρια!
 • Ας όψεται…
 • Ευτέρπη Κουτζαμάνη, λοιπόν το ονοματεπώνυμο της πρώτης γυναίκας που γίνεται εισαγγελέας του Α.Π.
 • Γένους θηλυκού η Δικαιοσύνη…
 • Προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η Παναγιώτα Φάκου, εισαγγελέας κατά των Εγκλημάτων Διαφθοράς η Ελένη Ράικου και εισαγγελέας του Αρείου Πάγου η Ευτέρπη Κουτζαμάνη!
 • Πετάει η ομάδα…
 • Και τώρα διακοπές…
 • Διαβάζω σε κάτι μπλογκ περί έκδοσης ενταλμάτων εναντίον πολιτικών προσώπων. 
 • Σας διαβεβαιώ: Δεν ισχύουν…
 • Σήμερα, γιατί αύριο-μεθαύριο, άντε σε κανά μήνα δεν ξέρεις τι συμβαίνει!
 • Αλήθεια, ο Τατούλης που βρίσκεται;
 • Για το πνευματικό του τέκνο το οποίο πλέον είναι σε δύσκολη κατάσταση;
 • Δυσκολεύεται;

adeiaTsepiΑλήθεια πόσα λεφτά έχει μαζέψει το δύσμοιρο ελληνικό Δημόσιο από τους οφειλέτες του;
 • Βάζω στοίχημα, λιγότερο από 6.2 εκατ. ευρώ…
 • Εσείς τι λέτε;
 • Πάντως ακόμη και μέσα στην ίδια τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ οι περισσότεροι απορούν πως μπορεί να προφυλακίζεται πρόσωπο που επιστρέφει ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ 6.2 εκατ. ευρώ…
 • Σπάνια απόφαση…
 • Και περίεργη!
 • Λένε -κάποιοι- έρχεται και άλλο πόρισμα…
 • Ε με το καλό να έρθει…
 • Τότε το συζητάμε, όχι τώρα…
 • Όλα αυτά, κάτι δείχνουν…
 • Το παιχνίδι παίζεται αλλού…
 • Και δυστυχώς πολλοί ενοχλούν…
 • Και άλλοι χρησιμοποιούνται! 
 • Τα γράφαμε εμείς από εδώ…
 • Τα γράφαμε…
 • Αληθεύει ότι δικαστικός λειτουργός που έχει όρεξη για… δουλειά (και το απέδειξε) ΚΛΩΘΟΓΥΡΙΖΕΙ υπόθεση με κατηγορούμενους Οικ. Επιθεωρητές οι οποίοι ζημίωσαν το Δημόσιο κατά δεκάδες εκατ. ευρώ, σβήνοντας παράνομα πρόστιμα από ΔΗΜΟΥΣ αλλά και το ΑΛΤΕΡ;
 • Αληθεύει επίσης ότι η μάρτυρας-κλειδί έχει Χάσει το σπίτι της επειδή αργεί η ανάκριση και οι κατηγορούμενοι έχουν προσφύγει σε βάρος της;
 • Αληθεύουν όλα αυτά ή όχι…;
 • Στην επιλογή βέβαια υπάρχει ένα ΘΕΜΑ: Εκείνο της εντοπιότητας…
 • Π.χ. πόσο ηθικό είναι ο κρινόμενος να κατάγεται από το ίδιο μέρος με τον «κριτή»;
 • Ακούστε Νέο: Στις κρίσεις των ανώτατων δικαστικών λειτουργών η Κυβέρνηση θα επικαλεστεί την επετηρίδα…
 • Ναι, καλά ακούσατε: Την επετηρίδα!
 • Την αρχαιότητα, δηλαδή…
 • Θα μου πείτε: Τα προηγούμενα χρόνια τηρήθηκε η αρχαιότητα;
 • Προφανώς και όχι!
 • Οι «βουτιές» έδιναν και έπαιρναν.
 • Και ευνοήθηκαν συγκεκριμένα πρόσωπα…
 • Αν θυμάμαι καλά (επειδή έχω γεράσει κιόλας) κάποιοι -για παράδειγμα- προσπέρασαν ακόμη και 20 αρχαιότερους δικαστές και εισαγγελείς!
 • 20, θα μου πείτε;
 • Ναι, 20!
 • Οι συγκεκριμένοι, οι «Εθνικοί» στη συνέχεια αξιοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο…
 • Και σήμερα, τυγχάνει -όπως μαθαίνω- να επηρεάζουν τις εξελίξεις…
 • Αλήθεια, στις αποφάσεις που θα ληφθούν την ερχόμενη εβδομάδα έχει παίξει κάποιο ρόλο ο γ.γ. κάποιου άλλου υπουργείου, πλην εκείνου της Δικαιοσύνης;
 • Απλά για να ξέρουμε…
 • Οι πρώην συνάδελφοί του (δικαστικοί λειτουργοί) του προσάπτουν κάτι το πολύ απλό: Ό, τι δεν λέει να «ξεκαρφωθεί» από την καρέκλα του…
 • Για τους μυημένους: Την Τρίτη η απόφαση…
 • Έχω καλό ρεπορτάζ, σας λέω!
quiz    Ποιο πρόσωπο χρησιμοποιεί ονόματα δικαστών και έντιμων εισαγγελέων προκειμένου να «χτυπήσει» έναν πρώην συνέταιρο του ο οποίος τον έδιωξε κακήν κακώς επειδή του άρπαξε περί τα 80 εκατ. ευρώ;
 • Σε ποιον μικρομεσαίο εκδότη βρήκε στήριξη;
 • Τι του έταξε;
 • Και εν τέλει σε ποιον έστελνε απειλητικά μηνύματα τύπου «θα δεις τι θα πάθεις;» ή «θα καταλήξεις σαν τον….;»
 • Φοβάμαι ότι η ιστορία είναι και βρώμικη και περίεργη…
 • Επίσης είμαι σίγουρος ότι συγκεκριμένοι εισαγγελικοί λειτουργοί έχουν χρησιμοποιηθεί εν αγνοία τους…
 • Ο συνδετικός «κρίκος» μεταξύ εκδότη και Δικαιοσύνης είναι ένας ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός…
 • Όλως τυχαίως ο «άφραγκος» -και με πολλές ανοιχτές υποθέσεις- επιχειρηματίας ΛΕΓΕΤΑΙ ότι χρηματοδοτούσε μια εφημερίδα η οποία τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα…
 • Ο ίδιος είχε προαναγγείλει στον πρώην συνέταιρό του ο οποίος τον κατηγορεί για ΑΠΑΤΕΣ και πολλά ακόμη, την έρευνα…
 • Ο εκδότης της μικρομεσαίας εφημερίδας είναι φίλος με τον ανώτερο λειτουργό…
 • Και η έρευνα πραγματοποιείται…
 • Σύμπτωση;;;
 • Αλήθεια, στην Ευελπίδων τα γνωρίζουν όλα αυτά;
 • Μήπως γνωρίζουν τις ανοιχτές υποθέσεις που έχει ο εν λόγω κύριος… Άλλες διερευνώνται…ακόμη και άλλες έχουν βαλτώσει στην ανάκριση!
 • Η εμπιστεύονται την αξιοπιστία του δημοσιογράφου-εκδότη;
 • Θα τρελαθούμε…
 • Τελιώνει η ιστορία με τις τοποθετήσει των ανώτατων Δικαστών.
 • Σωτήρης Ρίζος για ΣτΕ, σημειώστε το…
 • Για εισαγγελείς του Α.Π., δύο ονόματα παίζουν δυνατά…
 • Σημειώστε το και αυτό…
 • Ιερή κατάθεση, μαθαίνω, έλαβε ειδική ανακρίτρια…
 • Όχι στο γραφείο της αλλά σε σπίτι…
 • Το πρόσωπο που την έδωσε βρίσκεται πολύ ψηλά στην εκκλησιαστική ιεραρχία.
 • Πολύ ψηλά ΣΑΣ ΛΕΩ!
 • Το θέμα είναι για ποιον κατέθεσε…
 • Για έγκλειστο των φυλακών, κατηγορούμενο για σωρεία κακουργηματικών πράξεων…
 • Τι κοινό έχουν;
 • Τον γνωρίζει ή όχι;
 • Περίεργα πράγματα…
 • Πολύ περίεργα πράγματα…
 • Πάρα πολύ περίεργα πράγματα…
 • Άλλο Ρουπακιώτης και άλλο Αθανασίου…
 • Αλλάζουν πολλά τώρα…
 • Οι αλλαγές αφορούν και το θρίλερ με τις τοποθετήσεις των προέδρων των Ανώτατων Δικαστηρίων…
 • Είναι γνωστό ότι ο «σύντροφος» Αντώνης τηρούσε απαρρέκκλιτα την επετηρίδα…
 • Τώρα, πλέον, όλα είναι ρευστά…
 • Ως προς τα πρόσωπα τα οποία θα προτείνει ο Χ. Αθανασίου εννοούμε.
 • Οι δικαστικοί λειτουργοί χαίρονται -μερικοί έστω- για την τοποθέτηση του πρώην Προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων ως υπουργού Δικαιοσύνης.
 • Πιστεύουν ότι θα υπάρξει κατανόηση ως προς την μισθολογική τους κατάσταση…
 • Ξεχνούν βέβαια τον Στουρνάρα!
 • Μπουυυυυ….
 • Τον Καραγκούνη, αλήθεια, ποιος τον έφαγε;
 • Και γιατί;
 • Τον αποκαλούν «παίκτη»…
 • Λένε ότι έχει μάθει τους «ελιγμούς» από τους συγγενείς του…
 • Σε ποιον να αναφέρονται;
 • Μάγκας, πάντως, ο Νικολόπουλος
 • Ερώτηση-φωτιά κατέθεσε για την υπόθεση της Energa και της Hellas Power…
 • Το έπιασε το νόημα ο Πατρινός…
 • Σου λέει, πως είναι δυνατόν τέσσερις εβδομάδες πριν ο ίδιος δικαστής να κρίνει ως υπόπτους εξόδου από τη χώρα τους κατηγορούμενους και στη συνέχεια να μεταστρέφεται η άποψή του;
 • Τι σχέση μπορεί να έχουν τα «κονέ» και τα «πληρωμένα» δημοσιεύματα;
 • Το θέμα είναι τι θα κάνει ΠΛΕΟΝ το υπουργείο Δικαιοσύνης…
 • Θα πραγματοποιηθεί πειθαρχικός έλεγχος;
 • Ναι ή ου;
 • Ακούγεται και ταρίφα…
 • Δεν το υιοθετούμε, αλλά ακούγεται…
 • Και μάλιστα πολύ έντονα!
 • Οι «κακές» γλώσσες, που -δυστυχώς- λένε…
 • Συγκρατείστε την είδηση: Φαβορί για τη θέση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών είναι ο κ. Ρασιδάκης.
 • 15 Ιουνίου οι εκλογές…
 • Στα άδυτα του σκληρού δίσκου αυτοαποκαλούμενου εφοπλιστή (χωρίς πλοίο) πέφτει ο εισαγγελέας Λακαφώσης. Κίνηση ματ, αν μη τι άλλο!
Αλήθεια αυτή, η καταραμένη, η δικογραφία με τους ελέγχους στους έλληνες σκαφάτους τι απέγινε;
 • 3 χρόνια πέρασαν…
πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!