EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΙΤΑΛΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ DRAGHI ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΤΕΛΛΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΣΟΤΙΚΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ.
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ. 
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΠΕΝΤΕ ΙΤΑΛΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 1 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΝΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ FUNDS. ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑ ΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
 
  
 
 
 
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

H ANAΣΤΟΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ. Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ Η ΕΚΤ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ DRAGHI ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΑΦΑΙΡΕΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΕΚΤ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
 
 


 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΜΕΤΑ
 
 
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΜΑΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝΕ ΛΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΝΕ

ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΛΙΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Η Τράπεζα Πειραιώς και το Βασιλικό Νομισματοκοπείο (The Royal Mint) συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους σε μια στρατηγική συμμαχία για τη διανομή της Χρυσής Λίρας Αγγλίας σε όλη την Ελλάδα.

Η Τράπεζα Πειραιώς είναι η μόνη εμπορική τράπεζα στην Ελλάδα που προσφέρει στους πελάτες της ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών σε χρυσό, όπως την πώληση, αγορά, εκτίμηση, καθώς και υπηρεσίες φύλαξης.

Μέσω αυτής της συμφωνίας, η Τράπεζα Πειραιώς θα ενισχύσει περαιτέρω την ποιότητα της προσφοράς των προϊόντων χρυσού και θα ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες των πελατών της.

Η Τράπεζα Πειραιώς και το Βασιλικό Νομισματοκοπείο σηματοδότησαν την έναρξη της ενισχυμένης συνεργασίας του, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Βρετανού Πρέσβη στην Αθήνα, κ. John Kittmer, ο οποίος ανέφερε: «Στη σημερινή της μορφή, η Χρυσή Λίρα Αγγλίας συμπληρώνει 200 χρόνια κυκλοφορίας το 2017. Για την επέτειο αυτή το Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Βρετανίας κυκλοφορεί μια ξεχωριστή έκδοση του πολύ γνωστού και αγαπημένου νομίσματος.
Ξέρω ότι η Χρυσή Λίρα Αγγλίας είναι, ιστορικά, πολύ σημαντική όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις χώρες της πρώην Βρετανικής Αυτοκρατορίας αλλά κι εδώ στην Ελλάδα όπου συχνά αποτέλεσε επένδυση σε δύσκολες εποχές για την οικονομία ή ως δώρο σε γεννήσεις, βαπτίσεις και γάμους. Η Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει το νόμισμα στην Ελλάδα από το 2005. Η Τράπεζα γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια. Πρόκειται για μια ευοίωνη σύμπτωση επετείων και θα ήθελα να ευχηθώ στην Τράπεζα Πειραιώς και στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο κάθε επιτυχία στο πεδίο της συνεργασίας τους.»

Ο κ. Γιώργος Πουλόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, σχολίασε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για τη διεύρυνση της συνεργασίας με το Βασιλικό Νομισματοκοπείο στην Ελλάδα για αυτό το μοναδικό και παγκοσμίως αναγνωρίσιμο νόμισμα, τη Χρυσή Λίρα Αγγλίας. Με τον τρόπο αυτό, η Τράπεζα Πειραιώς διευρύνει περαιτέρω το φάσμα των προϊόντων που προσφέρει στον πελάτη μέσα από τη συνεργασία μας με έναν παγκόσμιου κύρους οργανισμό».

Ο κ. Αθανάσιος Αρβανίτης, Group Treasurer της Τράπεζας Πειραιώς, πρόσθεσε: «Η Χρυσή Λίρα Αγγλίας κατέχει εμβληματική θέση στην Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια, οι Έλληνες έχουμε αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με τη Χρυσή Λίρα. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς το γεγονός ότι το Βασιλικό Νομισματοκοπείο, ένα ίδρυμα που μετρά 1.100 χρόνια ιστορίας, επέλεξε την Τράπεζα Πειραιώς ως έμπιστο συνεργάτη της στην Ελλάδα».

Μιλώντας για τη νέα συνεργασία, o κ. Chris Howard, Διευθυντής του Βασιλικού Νομισματοκοπείου, δήλωσε: «Το Βασιλικό Νομισματοκοπείο εκφράζει τη βαθιά του ικανοποίηση για τη στρατηγική συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς στη διανομή του εμβληματικού μας νομίσματος, της Χρυσής Λίρας Αγγλίας, στην Ελλάδα».

Αθήνα, 07 Νοεμβρίου 2016
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Φτωχοποίηση προ των πυλών - Τα τρία μέτρα-κόλαφος από τους δανειστές

Οι θεσμοί επιστρέφουν με άγριες διαθέσεις.

Μέτρα-σοκ προτείνουν οι δανειστές στην ελληνική κυβέρνηση, επιπλέον από αυτά που ήδη εφαρμόζει ή πρόκειται να εφαρμόσει μέσα στο 2017.

Πιο συγκεκριμένα στα μέτρα που πρόκειται να προτείνει η εκπρόσωπος του ΔΝΤ για την Ελλάδα κυρία Ντέλια Βελκουλέσκου, συμπεριλαμβάνεται και η περαιτέρω μείωση του αφορολογήτου, καθώς επίσης και ο επαναυπολογισμός (προς τα κάτω) των συντάξεων.

Αναλυτικά:

- Την κατάργηση της «προσωπικής διαφοράς» στις υφιστάμενες κύριες συντάξεις οι οποίες μετά τον επανυπολογισμό που προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου παραμένουν υψηλότερες από τις νέες. Αυτό, εφόσον εφαρμοστεί, θα οδηγήσει σε ισόποση μείωση συντάξεων πάνω από ένα όριο, αρχής γενομένης (το πιθανότερο) το 2019.

- Τη μείωση του αφορολογήτου κάτω από το σημερινό όριο των 8.600 ευρώ και την κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών.

- Την αύξηση του ορίου των ομαδικών απολύσεων στο 10% του συνόλου των εργαζομένων για τις μεγάλες επιχειρήσεις και κατάργηση της δυνατότητας «βέτο» από το Ανώτατο Συμβούλιο Εργασίας.

πηγηΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Περισσότερη εφαρμογή της Ατζέντα 21 ζήτησε ο Τ.Κέρι από τον Ντ.Τραμπ

Μετά τις εξαγγελίες του νεοεκλεγέντα προέδρου για τροποποίησης της συμφωνίας για το κλίμα.

Σε έκκλησή του προς τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι διεμήνυσε πως αποτελεί ευθύνη του προέδρου της χώρας να ηγηθεί της εκστρατείας για το κλίμα.

"Θα περιμένουμε να δούμε πώς η νέα κυβέρνηση χειρίζεται το θέμα αυτό αλλά θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο και οι Αμερικανοί είναι πεπεισμένοι γι αυτό. Οι Αμερικανοί στην πλειονότητά τους πιστεύουν ότι η κλιματική αλλαγή λαμβάνει χώρα και θέλουν να ασχοληθούμε με το θέμα αυτό", σημείωσε ο Τ.Κέρι αφήνοντας αιχμές για τις τελευταίες δηλώσεις του Ντ.Τραμπ.

Υπενθυμίζεται πως σε συνέντευξή του, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ χαρακτήρισε "φάρσα" την απορρύθμιση του κλίματος, αμφισβητώντας την τελευταία συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα και συνεπώς για την επιβολή "πράσινων μέτρων" σε όλες τις χώρες.
πηγηΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Γιατί η επίσκεψη Ομπάμα και η επέτειος της 17ης Νοεμβρίου "τρομάζουν" την ΕΛ.ΑΣ.

Τι περιμένουν για εκείνες τις μέρες;

Ύψιστος συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία έχει να αντιμετωπίσει ένα καυτό τριήμερο, από τη στιγμή που στις 15 του μήνα ο Αμερικανός πρόεδρος θα πατήσει το πόδι του επί ελληνικού εδάφους.

Αν και κατέστρωσαν τα πρώτα σχέδια τοποθέτησης των 5.000 αστυνομικών, στην ΕΛ.ΑΣ. φοβούνται την αυξημένη κινητικότητα όσο αφορά τον αντιεξουσιαστικό χώρο, μόλις λίγες μέρες μετά το χτύπημα στη γαλλική πρεσβεία. Θεωρούν μάλιστα πως το χτύπημα αυτό ήταν απλά μία προειδοποίηση για ένα μεγαλύτερο που θα συμβεί τις επόμενες μέρες.

Το γεγονός ότι η πολυαναμενόμενη επίσκεψη Ομπάμα πέφτει χρονολογικά με τους εορτασμούς για το Πολυτεχνείο, βαράει το καμπανάκι για την αντιτρομοκρατική, η οποία χθες διέταξε ΕΛ.ΑΣ. και ΕΥΠ να επανασχεδιάσουν τον χάρτη των μέτρων ασφαλείας.

"Η ομιλία στην Πνύκα διέρρευσε από πολύ νωρίς, πράγμα που ούτως ή άλλως θεωρούνταν εξαιρετικά κακό από τους Αμερικανούς αξιωματούχους για λόγους ασφαλείας. Ενδεχομένως να ακυρωνόταν και χωρίς να γίνει η τρομοκρατική επίθεση στη γαλλική πρεσβεία, που σίγουρα έπαιξε, όμως, ρόλο στην απόφαση ακύρωσης. Χρειάζεται επανεξέταση πολλών μέτρων ασφαλείας", αποκάλυψε πηγή από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

πηγηΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Γιατί το 2017 θα είναι η χρονιά της κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας

Οι ληστρικοί φόροι που θα επιβληθούν δεν θα έχουν προηγούμενο.

Ήδη από την 1/1/2017 αναμένεται οι Έλληνες φορολογούμενοι να νιώσουν για τα καλά τη νέα φοροκαταιγίδα που θα πλήξει όλα τα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.

Ανάμεσα στα μέτρα που η "πρώτη φορά αριστερά" υπέγραψε τους προηγούμενους μήνες, είναι και ο περίφημος νόμος Κατρούγκαλου που προβλέπει "αφαίμαξη" όλων των ελεύθερων επαγγελματιών ήδη από τις αρχές του 2017.

Ας δούμε όμως σύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο" τι αλλάζει στο φορολογικό καθεστώς από την 1η Ιανουαρίου:

Από την 1η Ιανουαρίου του 2017 ο ΕΦΚ στη βενζίνη θα αυξηθεί κατά 3 λεπτά το λίτρο, από τα 0,67 στα 0,7 ευρώ το λίτρο, ενώ στο πετρέλαιο κίνησης θα αυξηθεί κατά 8 λεπτά το λίτρο, από τα 0,33 στα 0,41 ευρώ το λίτρο.

Ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο υγραέριο κίνησης θα αυξηθεί κατά 10 λεπτά το λίτρο, από τα 0,33 στα 0,43 ευρώ το λίτρο.

Αυξάνονται από την 1η Ιανουαρίου του 2017 και οι ΕΦΚ στα τσιγάρα και τα λοιπά προϊόντα καπνού.

Ο πάγιος φόρος κατανάλωσης που επιβαρύνει τον λεπτοκομμένο καπνό θα φτάσει από τα 156,70 στα 170 ευρώ ανά κιλό.

Η αναλογική φορολογία θα αυξηθεί από 20% στο 26% της τελικής λιανικής τιμής πώλησης.

Επιβάλλεται ειδικός φόρος κατανάλωσης στον εισαγόμενο και εγχωρίως παραγόμενο καφέ.

Ειδικότερα από την 1-1-2017 θα επιβληθεί ΕΦΚ στην εισαγωγή και στην εγχώρια παραγωγή καφέ, με συντελεστές από 2 έως 3 ευρώ ανά κιλό στον καβουρντισμένο καφέ και με συντελεστή 4 ευρώ ανά κιλό στον στιγμιαίο καφέ και στα παρασκευάσματα από εκχυλίσματα, αποστάγματα ή συμπυκνώματα του καφέ.

Από την 1η Ιανουαρίου του 2017 επιβάλλεται ακόμη ειδικός φόρος κατανάλωσης στα υγρά που χρησιμοποιούνται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα: Το ύψος του φόρου θα είναι 10 λεπτά ανά ml υγρού.

Επιπρόσθετα, αναμένεται να επιβληθεί νέο φορολογικό τέλος 5% σε κάθε μηνιαίο ή διμηνιαίο λογαριασμό τηλεπικοινωνιακών τελών σταθερής τηλεφωνίας.

Το νέο αυτό τέλος θα επιβάλλεται από την 1η Ιανουαρίου του 2017 επί των καθαρών (σ.σ. προ ΦΠΑ) τηλεπικοινωνιακών τελών κάθε μηνιαίου ή διμηνιαίου λογαριασμού. Επί του νέου αυτού τέλους θα επιβάλλεται εν συνεχεία ο ΦΠΑ με συντελεστή 24%.

Στο τέλος του έτους, καταργείται η έκπτωση 30% του ΦΠΑ, η οποία έχει διατηρηθεί μέχρι σήμερα σε ορισμένα νησιά.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως αν και εφόσον εφαρμοστούν τα παραπάνω μέτρα, μαζί με τις από κοινού μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό, θα μιλάμε για ολική κατάρρευση της πραγματικής οικονομίας και ουσιαστική χρεοκοπία των Ελλήνων.
πηγη
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Το σύστημα θα καταρρεύσει έως το 2020;

του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη*
Τον Μάϊο του 2000, στο αμερικανικό Πεντάγωνο κυκλοφόρησε ένα διαβαθμισμένο έγγραφο με τον τίτλο Joint Vision 2020”, το οποίο κήρυσσε την ανάγκη για “κυριαρχία πλήρους φάσματος” των ΗΠΑ μέχρι το 2020 σε κάθε “πεδίο μάχης” στον πλανήτη.
 
Το έγγραφο εξέταζε όλες τις στρατιωτικές απειλές και τις προκλήσεις που μπορούσαν να αντιμετωπίσουν οι ΗΠΑ το 2020 και τις πιθανές αντιδράσεις σ' αυτές.
 
Κυριαρχία Πλήρους Φάσματος” (Full Spectrum Dominance – FSD) είναι ο όρος-κλειδί σ' αυτό το “σχέδιο” του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας που σημαίνει “την ικανότητα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, που λειτουργούν μόνες ή με τους συμμάχους τους, να νικούν κάθε αντίπαλο και να ελέγχουν κάθε κατάσταση σε όλο το φάσμα των στρατιωτικών επιχειρήσεων”.
 
Οι συντάκτες του κειμένου χρησιμοποίησαν δύο φορές την λέξη «κάθε», δημιουργώντας έτσι την μεγαλύτερη ίσως μεγαλομανιακή παραίσθηση στην παγκόσμια στρατιωτική ιστορία...
 
Ο όρος “Πλήρους φάσματος” αναφέρεται σε τρία πράγματα: στο γεωγραφικό πεδίο εφαρμογής, το επίπεδο των συγκρούσεων, και την τεχνολογία. Είναι ένα δόγμα που στοχεύει έμμεσα στην παγκόσμια κυριαρχία, που επιβάλλεται στα πάντα, από τις ταραχές στους δρόμους μέχρι τον θερμοπυρηνικό πόλεμο, δίνοντας προς τον σκοπό αυτό λευκή επιταγή στους κατασκευαστές όπλων για μια σειρά από άκρως εξελιγμένες οπλικές εφαρμογές. Αυτό είναι το δόγμα μέσω του οποίου ο Ράμσφελντ ανέπτυξε την στρατηγική του “Σοκ και Δέος” και τις πολεμικές επεμβάσεις των “προθύμων” στην Μέση Ανατολή. Ο Ράμσφελντ ήταν ένας από τους πολλούς μανιακούς της τεχνολογίας ανάμεσα στους neocons, ένας τεχνο-geek, που νόμιζε ότι είναι ο νέος Κλαούζεβιτς.
 
 
Ενώ ο εγκληματικός ιστός της παγκοσμιοποίησης επιβάλλει την παρουσία του σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι ξεκάθαρο ότι οι Επικυρίαρχοι βλέπουν πως το συνολικό τους εγχείρημα πνέει ήδη τα λοίσθια. Τεκτονικές διεθνείς ανατροπές άρχισαν ήδη και έρχονται ακόμα ισχυρότερες στο άμεσο μέλλον.
 
Δεκαέξι χρόνια διαταραχής σε όλο το φάσμα
 
Η τραγική ειρωνεία σήμερα, μετά την δεκαεξαετή εμπειρία εφαρμογής αυτού του δόγματος, είναι ότι όχι μόνο δεν έχει επιτύχει τους αρχικούς στόχους, αντίθετα, ο απολογισμός της πολιτικής της Αυτοκρατορίας είναι ιδιαίτερα ζοφερός. Ευρώπη και Αμερική είναι πλέον σε μόνιμη κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η “τρομοκρατία” όχι μόνο δεν αντιμετωπίστηκε, αλλά γιγαντώθηκε. Όσο για τις συνθήκες που θα επικρατήσουν τους επόμενους κρίσιμους μήνες του 2016 και το 2017, προβλέπεται να ενισχύσουν το κλίμα της πολιτικής αβεβαιότητας και του κοινωνικού αναβρασμού τόσο στην Ευρώπη όσο και διεθνώς.
 
Πρόκειται, με λίγα λόγια, για μια Διαταραχή (Disorder), μια Αταξία σε όλο το φάσμα, αντί για Κυριαρχία (Dominance).
 
Δεν θυμούμαστε, φερ' ειπείν, προηγούμενες αμερικανικές προεδρικές εκλογές τόσο γκραν γκινιόλ που να απεικονίζουν τόσο έντονα την σύγκρουση Χάους και Τάξης.
 
Η Χίλαρυ Κλίντον, η εν λευκώ υποψήφια του κατεστημένου, που δουλεύει για την Παγκοσμιοποίηση μέσα κι έξω από τον Λευκό Οίκο τα τελευταία 24 χρόνια. είναι η επιτομή της Νέας Τάξης. Απέναντί της ο ...απρόβλεπτος, αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ, που είναι η προσωποποίηση του Χάους.
 
Από την εδώ πλευρά του Ατλαντικού έχουμε το ευρωπαϊκό Βρετανικό αντίστοιχο, με το Brexit να χρεώνεται το χαοτικό ντόμινο που θα συντρίψει όχι μόνο την ευρωπαϊκή, αλλά ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία.
 
Επιπλέον, οι συνθήκες εντός της Ευρωζώνης είναι εξόχως διαλυτικές. Εκλογές και Δημοψηφίσματα που είναι στον ορίζοντα, μέσα στα πλαίσια ανερχόμενου ευρωσκεπτικισμού και βαθύνουσας τραπεζικής κρίσης, αναμένεται να έχουν καταλυτικά αποτελέσματα. Τυχόν έξοδος της Ιταλίας και της Γαλλίας από την Ευρωζώνη θα είναι το οριστικό τέλος της Γερμανικής Ευρωένωσης.
 
Στην Μέση Ανατολή, το αυτοκρατορικό σχέδιο για “πλήρη κυριαρχία” θυσίασε εκατομμύρια ανθρώπους στον βωμό του νεοταξικού Μολώχ, κατέστρεψε κυρίαρχα κράτη και ιστορικές περιοχές, λήστεψε τον πλούτο και τους πόρους πολλών μεσανατολικών χωρών και λεηλάτησε ό,τι μπορούσε να λεηλατηθεί. 
[Thierry Meyssan, “From 10 September 2001 to today: 15 years of crime”, 15/09/2016]
 
Όλες αυτές οι χώρες, με τις οποίες ξεκίνησαν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους έναν -ακήρυχτο- πόλεμο, ρημάχτηκαν, κυριολεκτικά, από σούπερ-τεχνολογικούς μαζικούς βομβαρδισμούς, ακόμα και κατά μη στρατιωτικών στόχων...
 
Η μόνη ουσιαστική χερσαία μάχη που έκαναν οι Αμερικανοί μετά το Βιετνάμ ήταν το Μακελειό της Rumaila στην εισβολή στο Ιράκ το 1991, όταν η αιφνιδιαστική επίθεση που διέταξε ο στρατηγός Barry McCaffrey (και πάλι κατά παράβαση κάθε διεθνούς δικαίου και σύμβασης) είχε ως αποτέλεσμα την σφαγή δεκάδων χιλιάδων αδιάφορων ιρακινών στρατιωτικών και αμάχων δύο ημέρες μετά την κατάπαυση του πυρός, όταν οι Ιρακινοί είχαν διεξάγει τακτική υποχώρηση. Οι Ιρακινοί στρατιώτες κατά κυριολεξία λιαζόντουσαν στα τανκς που ήταν σταθμευμένα στην Βαγδάτη - των οποίων τα όπλα ήταν κλειδωμένα σε θέση μη-μάχης- όταν άρχισε η θανατηφόρα άνανδρη επίθεση του McCaffrey. Στις άλλες “δοξασμένες” μάχες περιλαμβάνονται η παράνομη εισβολή στο έδαφος του Αφγανιστάν, της Λιβύης, της Συρίας, της Υεμένης κ.λπ.
 
Υπάρχει ένας νέος όρος δημοφιλής στους στρατιωτικούς κύκλους, που επαναλαμβάνεται από τους “ενσωματωμένους” στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες στα τηλεοπτικά κανάλια: ο Ασύμμετρος πόλεμος. Υπάρχει επίσης και η ασυμμετρία της τεχνολογίας, αλλά οι συντάκτες του “Joint Vision 2020” δεν είχαν ασχοληθεί με αυτή την παράμετρο τότε.
 
Ισχύει για βομβιστές αυτοκτονίας και τύπους που κάνουν αεροπειρατεία στ' αεροπλάνα με χαρτοκόπτες, αλλά όχι για τα όπλα υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούν οι Επικυρίαρχοι εναντίον των θυμάτων τους.
 
Το αστείο είναι ότι ποτέ δεν ακούσαμε για την “ασυμμετρία' της σφαγής των Ιρακινών που διέταξε ο Barry McCaffrey, ή την “ασυμμετρία” της εισβολής των Ηνωμένων Πολιτειών στην Γρενάδα, μια νησιωτική χώρα με τον πληθυσμό μιας μεσαίας επαρχιακής πόλης των ΗΠΑ.
 
 
Η Wall Street και το νεοφιλελεύθερο Οικονομικό Σύστημα αποτελούν μεγαλύτερη απειλή από την Τρομοκρατία, λέει ευθαρσώς ο γνωστός οικονομολόγος και πρώην υφυπουργός των ΗΠΑ, Δρ. Paul Craig Roberts.
 
Το Οικονομικό Σύστημα μεγαλύτερη απειλή από την Τρομοκρατία
 
Η Βαβυλώνα ιστορικά είναι συνώνυμη με την εικόνα της αυτοκρατορίας, του πολέμου, της ανόδου και της πτώσης του αυτοκρατορικού μεγαλείου. Ο θρύλος της είναι ένα κληροδότημα στον υπόλοιπο πολιτισμό από την αρχή του σημερινού ιστορικού κύκλου. Μόλις η κληρονομιά αυτή διέσχισε τον Ατλαντικό Ωκεανό, μέσα από το μυστικιστικό έργο του Φράνσις Μπαίηκον Nova Atlantis (Νέα Ατλαντίδα), ο Βαβυλωνιακός πολιτισμός ταυτίστηκε με τον Ατλαντικό πολιτισμό.
 
Οπότε, σήμερα, το τίμημα των πολέμων των Επικυρίαρχων γίνεται όλο και μεγαλύτερο, ενώ οι προσπάθειες επιβολής των ατλαντικών αξιών στην κατακτημένη Βαβυλώνα-Μεσοποταμία επιδεινώνουν σταθερά την ζωή στην χώρα καθώς οι “επαναστατημένοι” συνεχίζουν να αντιστέκονται αποφασισμένα στα καθεστώτα-μαριονέττες και στους proxy στρατούς των εισβολέων.
 
Τέτοια ξεκάθαρη πώρωση, αναισθησία και απαξίωση της ανθρωπότητας μπορεί να οδηγήσει μόνο στην πτώση και τιμωρία εκείνων που ευθύνονται για την απάνθρωπη αυτή συμπεριφορά.
 
Ο γνωστός οικονομολόγος, πρώην υφυπουργός των ΗΠΑ, Δρ Paul Craig Roberts έγραψε πρόσφατα, ότι το οικονομικό σύστημα, που δουλεύει χέρι-χέρι με τους διαμορφωτές της πολιτικής, έχει κάνει περισσότερη ζημιά απ' ό,τι οι τρομοκράτες. [Paul Craig Robert, The Financial System Is A Larger Threat Than Terrorism, 08/03/2016]
 
Τα αρνητικά επιτόκια της νεοφιλελεύθερης οικονομικής πολιτικής είναι “πόλεμος κατά των μετρητών”. Θέλουν να εξαλείψουν συνολικά τα μετρητά και να υπάρχει μόνο το ηλεκτρονικό χρήμα, που δεν μπορεί να “σηκωθεί” από τις τραπεζικές καταθέσεις παρά μόνο για να ξοδευτεί στην κατανάλωση (και σ' αυτό η Ελλάδα γίνεται εκβιαστικά το πειραματόζωο).
 
Οι κεντρικές τράπεζες, οι νεοφιλελεύθεροι οικονομολόγοι και οι “presstitutes” (“δημοσιογραφικές πόρνες”) στις οικονομικές φυλλάδες υπερασπίζονται τα αρνητικά επιτόκια καταθέσεων προκειμένου να ωθήσουν τους ανθρώπους να ξοδεύουν και όχι να αποταμιεύουν ... παρά την δημοσίευση της έκθεσης της ίδιας της Fed (Ομοσπονδιακής Τράπεζας) ότι το 52% των Αμερικανών δεν διαθέτουν καν τα 400 δολλάρια που χρειάζονται μηνιαίως για να ζήσουν χωρίς να πουλήσουν κάποια από τα υπάρχοντά τους ή να τα δανειστούν”, γράφει ο Graig Roberts.
 
Ένα παράπλευρο σύμπτωμα των αρνητικών επιτοκίων είναι και η αλλαγή της λειτουργίας των τραπεζών μέσα από έναν κύκλο χρεωκοπιών των μικρότερων τραπεζών.
 
Το μοντέλο της χρηματοπιστωτικής και οικονομικής κυριαρχίας, όπως δομήθηκε από τις τράπεζες κατά την διάρκεια των προηγούμενων εκατό ετών, καταρρέει. 
 
Ο κεντρικός αρχιτέκτονας του σχεδίου της αμερικανικής παγκόσμιας κυριαρχίας στα τέλη του 20ου αιώνα, ο πολωνικής καταγωγής στρατηγικός αναλυτής Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ο κύριος εμπνευστής του Joint Vision 2020, με τις ιδέες που ανέπτυξε στο βιβλίο του Η Μεγάλη Σκακιέρα, το 1997, τώρα ομολογεί ότι η Σκακιέρα είναι σπασμένη και ότι χρειάζεται μια "Παγκόσμια Αναδιάταξη".
 
Η επερχόμενη παγκόσμια κρίση είναι δεδομένη και αναπόφευκτη (αν όχι σχεδιασμένη)...
 
Οι διαφορετικές ομάδες της ελίτ έχουν διαφορετικές επιλογές για την αντιμετώπιση των όσων έρχονται. Από την ολοκληρωτική εξαφάνιση των ρευστών με πλήρη “εικονικοποίηση” της οικονομικής ζωής και μια virtual πραγματικότητα όπως το “Matrix”, τον ολοκληρωτικό συγκεντρωτισμό της χρηματοπιστωτικής πολιτικής που οι Παγκοσμιοποιητές ζητούν πλέον ανοικτά, έως την εισαγωγή ενός νέου παγκόσμιου χρυσού προτύπου.
 
Το αποτέλεσμα θα είναι να αναγκαστούν να εφαρμόσουν νέες πιο επιθετικές μορφές εκμετάλλευσης, χρησιμοποιώντας πολιτικούς και στρατιωτικούς θεσμούς -μεταξύ των οποίων, μισθοφορικούς στρατούς- και κτηνώδη βία... η ανυπακοή στο σύστημα θα σημαίνει σίγουρο θάνατο!
 
Είναι τυχαίο ότι οι Ρότσιλντ, που ελέγχουν το ΔΝΤ, ελέγχουν επίσης και το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου χρυσού; Μήπως προετοιμάζονται για την παγκόσμια κατάρρευση;
 
Ο Βρετανός τραπεζίτης Τζαίηκομπ Ρότσιλντ (Jacob Rothschild) εξέφρασε το καλοκαίρι τις ανησυχίες του σχετικά με την κατάσταση των χρηματοπιστωτικών αγορών. Σύμφωνα μ' αυτόν, ζούμε το “μεγαλύτερο πείραμα στην νομισματική πολιτική στην παγκόσμια ιστορία”, που έχει οδηγήσει σε μια γρήγορη ανάπτυξη των χρηματαγορών αλλά στον τομέα της πραγματικής οικονομίας “η ανάπτυξη παραμένει αναιμική, με ασθενή ζήτηση και αποπληθωρισμό σε πολλά μέρη του αναπτυγμένου κόσμου”. 
 
Σύμφωνα με τον πανίσχυρο τραπεζίτη, υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι για την παγκόσμια οικονομία, σε συνδυασμό με την επιδεινούμενη γεωπολιτική κατάσταση.
 
Στους κινδύνους αυτούς, ο Ρότσιλντ περιλαμβάνει το Brexit, τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, την επβραδυνόμενη οικονομική ανάπτυξη της Κίνας, την τρομοκρατία και την κατάσταση στην Μέση Ανατολή.
 
Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται στην έκθεση (του Ιουνίου) της αμερικανικής τράπεζας Merrill Lynch, που λέει ότι τα επιτόκια στις αναπτυγμένες χώρες, ιδιαίτερα το 0.5% στις ΗΠΑ, βρίσκονται σήμερα στο χαμηλότερο επίπεδο από ποτέ... Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι οι αρνητικές αποδόσεις των κρατικών ομολόγων.
 
Το καλοκαίρι, η απόδοση του δεκαετούς διάρκειας γερμανικού κρατικού ομολόγου έφθασε κάτω του μηδενός για πρώτη φορά στην ιστορία.
 
Το Janus Capital εκτιμά ότι οι παγκόσμιες αποδόσεις είναι οι χαμηλότερες στα τελευταία 500 χρόνια και το συνολικό ποσό τέτοιων ομολόγων φθάνει τα 10 τρισεκατομ. δολλάρια... 10 trillion! Πρόκειται για “έναν σουπερνόβα που κάποια ημέρα θα εκραγεί”, όπως είπαν.
 
Η εγκατάσταση από τις ΗΠΑ πυραυλικών συστημάτων στην Νότιο Κορέα, μετά την περικύκλωση με αντίστοιχα όπλα της Ρωσσίας  ...μετατρέπεται στο τελευταίο καρφί στο φέρετρο της παγκόσμιας ηγεμονίας ΗΠΑ-ΝΑΤΟ. Ήταν η αφορμή για στενότερη στρατιωτική συνεργασία Ρωσσίας-Κίνας απέναντι στις Δυτικές προκλήσεις.
Ο Ρώσσος ειδικός στα οικονομικά, Michael Khazin, σχολιάζοντας την δήλωση του Ρότσιλντ, λέει, μεταξύ άλλων, ότι ο Ρότσιλντ εκφράζει τους φόβους του γιατί έχει χάσει τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας. Η μέχρι σήμερα διαχείριση του νομισματικού συστήματος πραγματοποιήθηκε μέσα από τις δομές των Ρότσιλντ. Κυρίως από την Goldman Sachs.
 
Αλλά σήμερα η κατάσταση έχει αλλάξει, λέει ο Khazin, και “... στην κυβέρνηση Ομπάμα δεν εκπροσωπούνται από το 2013 άνθρωποι της Goldman Sachs”. Οι Ρότσιλντ έχασαν τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας και αν προσπαθήσουν να τον ξαναπάρουν τώρα, αυτό θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα. 
 
Η γεωπολιτική κατάσταση είναι συνέπεια της οικονομικής κατάστασης. Ολόκληρο το γεωπολιτικό μοντέλο μετά το 1945 και, ειδικά, μετά την δεκαετία του '90, με την καταστροφή της ΕΣΣΔ, δεν λειτουργεί πλέον. Το οικονομικό σύστημα που βασίζεται στο δολλάριο δεν λειτουργεί, επίσης, γι' αυτό η γεωπολιτική πραγματικότητα αποσυντίθεται.
 
Η παραμικρή διαταραχή θέτει το σύστημα εκτός ισορροπίας και έτσι, ουσιαστικά, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι η κατάρρευση μέχρι το 2020.
 
Ίσως γι' αυτό ο κεντρικός αρχιτέκτονας του σχεδίου της αμερικανικής παγκόσμιας κυριαρχίας στα τέλη του 20ου αιώνα, ο πολωνικής καταγωγής στρατηγικός αναλυτής Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, διαπιστώνει “τεκτονικές διεθνείς ανατροπές” σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στην ανεξάρτητη, συντηρητική αμερικανική επιθεώρηση “American Interest”. 
 
Αυτός που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ο κύριος εμπνευστής του “Joint Vision 2020”, με τις ιδέες που ανέπτυξε στο βιβλίο του “Η Μεγάλη Σκακιέρα”, το 1997, τώρα ομολογεί ότι η Σκακιέρα είναι σπασμένη και ότι χρειάζεται μια “Παγκόσμια Αναδιάταξη”. [Mike Whitney, The Broken Chessboard: Brzezinski Gives Up on Empire, CounterPunch, 25/08/2016]
Το πιο ενδιαφέρον σημείο όσων λέει είναι ότι οι ΗΠΑ δεν είναι πλέον η παγκόσμια ιμπεριαλιστική δύναμη. Αλλά, τι άλλαξε από το 1997, όταν ο Μπρεζίνσκι έλεγε ότι οι ΗΠΑ ήταν “η υπέρτατη δύναμη στον κόσμο”;
 
Ένας βασικός παράγοντας είναι η Αδυναμία της Ευρώπης. Σ' αυτό το συμπέρασμα καταλήγει και ο ίδιος ο μεγαλοεπενδυτής Τζωρτ Σόρος. Σε άρθρο του στο Project Syndicate προειδοποιεί ότι η αποσύνθεση της ελαττωματικής Ευρωπαϊκής Ένωσης ΔΕΝ είναι αναστρέψιμη.
 
Το καταστροφικό σενάριο που πολλοί φοβούνταν έχει ξεκινήσει, με αποτέλεσμα η αποσύνθεση της Ε.Ε. να είναι μη αναστρέψιμη”... Η Ευρώπη οδεύει σε μια άτακτη διάλυση.
 
Οι Επικυρίαρχοι γνωρίζουν καλά την ατζέντα των κραδασμών και το παιχνίδι του “Ordo Ab Chao”, που είναι σχεδιασμένο για να δίνει στους ισχυρούς ακόμα περισσότερη εξουσία. Θα το παίξουν μέχρι την τελευταία στιγμή μέσα από την βιομηχανία του φόβου και την ηλεκτρονική παραπλάνηση των μαζών. Όμως, τα αφυπνισμένα μυαλά μπορούν να ξεφύγουν από αυτόν τον άγονο κύκλο του δυϊσμού, να νικήσουν το “Χάος και Τάξη” και να μετασχηματίσουν την κοινωνία εναντίον και πέραν της σχεδιαζόμενης Παγκόσμιας Τάξης...
*Δημοσιεύθηκε στο Hellenic Nexus τ.111, Οκτώβριος 2016
πηγηΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Να πεθαίνεις από το κρύο και να πληρώνεις φόρους για την Υπερθέρμανση!

Η υπερθέρμανση του πλανήτη ...σπάει ρεκόρ στις χιονοπτώσεις. Να πληρώνεις φόρους για την Υπερθέρμανση... και να πεθαίνεις από το κρύο. Δυστυχώς εμείς οι μάζες είμαστε απελπιστικά ηλίθιοι.

 
Δημοσιεύει σχετικά σήμερα το "NEWSBOMB":

  
Ένα κατάλευκο τοπίο αντικρίζουν από τις αρχές του Νοεμβρίου οι κάτοικοι της «παγωμένης» Σουηδίας!
 
Τα πάντα στη Στοκχόλμη έχουν γίνει λευκά, ενώ πολλά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις μετακινήσεις των κατοίκων, με τα δρομολόγια των λεωφορείων να ακυρώνονται και τους οδηγούς να εγκαταλείπουν τα οχήματά τους στους αυτοκινητόδρομους.

Σύμφωνα με την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία SMHI έχουν πέσει 30 εκατοστά χιόνι, ενώ το προηγούμενο ρεκόρ είχε καταγραφεί το 1985 όταν 29 εκατοστά έπεσαν μέσα σε μια μέρα.
 


πηγηΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Αγωγή 550 εκατ. δολαρίων κατά Soros από πατέρα νεκρού αστυνομικού

Αγωγή εναντίον ΜΚΟ του Soros ύψους 550.000.000 δολαρίων κατέθεσε πατέρας αστυνομικού που δολοφονήθηκε κατά τα επεισόδια που οργάνωσαν οι δήθεν αυθόρμητα εξεγερμένοι υπάλληλοι του Χρηματιστή. 

33.000.000 έδωσε ο πατερούλης Soros σε έμμισθους διαδηλωτές να σπάσουν καταστήματα και αυτοκίνητα πολιτών παριστάνοντας τους αυθόρμητους εξοργισμένους νέους.
 


 
Ο πατέρας του αστυνομικού του Ντάλας που σκοτώθηκε από έναν οπλοφόρο κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας υπέρ της ζωής των μαύρων προχώρησε σε αγωγή κατά των ακτιβιστών της οργάνωσης και του George Soros για 550 εκατομμύρια δολάρια. Σε μια ξεχωριστή υπόθεση ένας άλλος αστυνομικός κατέθεσε αγωγή για τραυματισμούς που υπέστη κατά τη διάρκεια μιας παρόμοιας διαδήλωσης δύο μέρες αργώτερα.
 
Ο πατέρας του Patrick Zamarripa κατέθεσε αγωγή εναντίον της οργάνωσης Black Lives Matter και άλλων ομάδων για «υποκίνηση πολέμου κατά της αστυνομίας», που οδήγησε στο θάνατο του γιου του, αλλά και του George Soros, φερόμενου ως χρηματοδότη και υποστηρικτή της οργάνωσης BLM.
  
Η αγωγή κατατέθηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ στο Ντάλας την Δευτέρα και ζητά 550 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση. 
 
«Ενώ η εναγόμενη οργάνωση BLM ισχυρίζεται ότι καταπολεμά τον ρατσισμό κατά των μαύρων», αναφέρει η αγωγή, σύμφωνα με το “Fort Worth Star Telegram”, «το κίνημα στην πραγματικότητα υποκίνησε και διέπραξε βία, σοβαρούς τραυματισμούς και το θάνατο αστυνομικών όλων των φυλών και εθνοτήτων, Εβραίων και λευκών. Η εναγόμενη οργάνωση BLM είναι στην πραγματικότητα μια βίαιη και επαναστατική εγκληματική συμμορία».
 
Ο 32χρονος αστυνομικός του Ντάλας Patrick Zamarripa βρισκόταν σε περιπολία με το ποδήλατό του την 7η Ιουλίου του τρέχοντος έτους, όταν εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωναν στο κέντρο της πόλης του Ντάλας, διαμαρτυρόμενοι για τις πρόσφατες «εκτελέσεις» αφροαμερικανών από την αστυνομία.
 
Προς το τέλος της πορείας ένας ελεύθερος σκοπευτής, ο Micah Johnson άνοιξε πυρ, αιφνιδιάζοντας το πλήθος και σκοτώνοντας πέντε αστυνομικούς – τέσσερις από το αστυνομικό τμήμα του Ντάλας, συμπεριλαμβανομένου και του Zamarripa.
 


πηγηΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!