EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

Εδώ θα διαβάσετε πληροφορίες, εκ των οποίων ορισμένες άγνωστες και μερικές που συσχετίζονται με γνωστά πράγματα και που δεν θέλει το κράτος να μάθετε αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή, »πάντα κάποια περαστικά πουλάκια θα μας λένε τα νέα»

Συντάσω αυτό το άρθρο πληροφοριών, μιας και μ’ ένα προηγούμενο άρθρο που συντάχθηκε, που ενημέρωνε για την χρήση Drones εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ »το φερε η κουβέντα»

Και »αφού το φερε η κουβέντα» μιας και ο νους μου πήγε άμεσα, στις πληροφορίες που έχω κατά νου, περί εναέριας παρακολούθησης αλλά και »τους πραγματικούς λόγους της» θυμήθηκα και κάποιες ακόμα πληροφορίες, που δεν θέλει το κράτος να μάθετε… και ακριβώς γι αυτόν τον λόγο τις δημοσιεύω, επειδή δεν θέλει να τις μάθετε.

Δώστε έμφαση, είναι κρίμα αυτές οι πληροφορίες να »ξαναπεράσουν στα ψηλά» όπως συναίβει και παλαιότερα, καθώς ορισμένες τις δημοσίευσαν και άλλοι.

Οι πληροφορίες είναι οι εξής:

1. Εναέρια παρακολούθηση κατά των πολιτών.

2. Ξένες δυνάμεις ασφαλείας εντός Ελλάδος και εντός κοινοβουλίου, για χρήση καταστολής κατά των πολιτών.

3. Ξένες δυνάμεις μισθοφόρων αλλά και ενεργών στρατευμάτων εντός Ελλάδος.

4. Ξένες υπηρεσίες, συνεργαζόμενες με ιθαγενείς κρατικές, με αντικειμενικό σκοπό την εύρεση και λεηλασία, αρχαίων μνημείων, κοιμιλίων, τάφων και κρυπτών.

5. Έλληνες »στην πράξη αυτονομιστές» που παίρνουν την κατάσταση πλέον στα χέρια τους και που το κράτος δεν μπορεί να τους κάνει τίποτα.

Πολλές λεπτομέρειες, δεν τις λέω δημόσια, »για ευνόητους λόγους» βρισκόμαστε νομικά και συνταγματικά, υπό κατοχή και πόλεμο αν δεν το χετε καταλάβει.


1. Περί Drones της ΕΛ.ΑΣ:

α) Τα μη επανδρωμένα, Drones εναέριας παρακολούθησης, της ΕΛ.ΑΣ, απλώς αντικαθιστούν, τα επανδρωμένα μέσα, εναέριας παρακολούθησης »ελικόπτερα» τα οποία, το κράτος, δεν θέλει να μάθετε, ότι χρησιμοποιούνταν, όλ αυτά τα χρόνια, στο μέγιστο ύψος πτήσεως, προκειμένου να μην εντοπίζονται με γυμνό μάτι, πάνω από τις πόλεις και πως η δράση τους, δεν είχε να κάνει με παρακολούθηση, στο όνομα της δημόσιας τάξης και ασφάλειας αλλά στην παρακολούθηση του πολίτη, για να τον τσακώσουν, για φορολογικούς και οικονομικούς λόγους.

β) Καλά τ’ακούτε, όπως μαρτυρεί αστυνομικός, »περεταίρω στοιχεία = απόρρητα» με ελικόπτερα κιώλας, ήταν σε θέση σε μεγάλο υψόμετρο, όπου το ελικόπτερο δύσκολα εντοπίζεται απ’ το έδαφος, δίχως κάποια βοηθητική συσκευή/ κυάλι, χρησιμοποιούσαν ειδικές συσκευές παρατήρησης/ κάμερες οι οποίες και »σκανάρανε» τα πάντα, με εξαιρετική μεγένθυση, σε σημείο που διακρίνεις μέχρι και πρόσωπα.

»Και όπως μαρτυρεί, ο αστυνομικός, »περεταίρω στοιχεία = απόρρητα» με το που εντόπιζαν, κάτι που θεωρούταν παραβίαση, ακόμα και οικονομικά, πολεοδομικά, φορολογικά ζητήματα, απευθείας ενημερώναν την αρμόδια αρχή»

Με λίγα λόγια, αν μες το οικόπεδό σου, που είναι περιτρυγυρισμένο με δέντρα π.χ. και δεν φαίνεται απ τον δρόμο, έχεις κάνει επέκταση, μια απλή στέγη, για να χεις μια ωραία βεράντα και δεν έχεις υποκύψει στην παράλογη νομοθεσία τους, να βγάλεις ειδική άδεια και να πληρώσεις ένα κάρο λεφτά, για ένα απλό υπόστεγο »σε τσάκωσαν»

γ) Επίσης, με τις μεθοδεύσεις της Ε.Ε, απαγόρευσης της φύτευσης, αν δεν έχεις άδεια, η και γενικότερα, όπως μεθοδεύεται σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, με αποτέλεσμα να καταργούνται οι καλλιέργειες του απλού αγρότη και ν’αντικαθιστώνται από την βιομηχανία και τις πολυεθνικές, παράλληλα με την κατάργηση των γνήσιων σπόρων και αντικατάσταση με υβριδικούς, θα υπάρχει επίσης πρόβλημα, διότι δεν θα μπορείς να φυτέψεις, σε μπαλκόνια και ταράτσες και θα σε κυνηγάνε, για πέντε ντομάτες…

Με λίγα λόγια ξεχάστε την πόλη αν θέλετε να χετε δικά σας καλλιεργήσημα. »Είσαι σε πόλη; Τότε μετά την πτώχευση, αφού αδιεάσουν τα ράφια του σούπερ μάρκετ, την έβαψες»

Έτσι λοιπόν, τα Drones της ΕΛ.ΑΣ δεν ήρθαν για καλό σκοπό και θα μετατραπούν σε μέσο, δίωξης των δικαιωμάτων του πολίτη.

δ) Ας αφήσουν λοιπόν, τις δικαιολογίες του τύπου, ότι τα Drones είναι μέσα που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό τρομοκρατικών ενεργειών, γιατί αν ξεκινούσε δράση μια πραγματική οργάνωση, τα Drones θα τους ήταν άχρηστα και θα το χαν χάσει το παιχνίδι προ πολλού και αυτό, γιατί αν η ΕΚΑΜ, τα έβαζε με πραγματική τρομοκρατική οργάνωση και όχι ελεγχόμενη από κρατικές υπηρεσίες και ξένες υπηρεσίες που συνεργάζονται με το κράτος και δρουν για υπονομευτικούς λόγους, τότε δεν θα είχαν καμία ελπίδα, ειδικότερα αν η υποτηθέμενη οργάνωση, ήταν παραστρατιωτικοί.

Οι πυρήνες της φωτιάς και άλλοι ιδεολογικών χώρων, δεν είναι τρομοκρατικές οργανώσεις, είναι όχλος, παιδομαζώματος από ανθελληνικά κέντρα, που χρησιμοποιούνται για προβοκάτσιες και οι κρατικές υπηρεσίες τους γνωρίζουν, με αποτέλεσμα οι τάχα μου συλλήψεις των οργανώσεων, να είναι απλώς στημμένο θέατρο.

Οι ίδιοι τους βάζουν, οι ίδιοι τους πιάνουν και τα μέλη των οργανώσεων, είναι απλώς αναλώσημα θύματα του πολιτικού συστήματος, που νομίζουν πως κάνουν αντίσταση και καταλίγουν να μπαινοβγαίνουν στις φυλακές για μια τρύπα στο νερό…

Το ίδιο θύμα και αναλώσιμοι, είναι και η ΕΛ.ΑΣ και τα ΕΚΑΜ, που τους εκμεταλλεύεται το κράτος, με κίνδυνο την ζωή τους, να συμμετέχουν πάλι σε ένα στημμένο θέατρο…

2. Περί ξένων δυνάμεων, καταστολής/ κατοχής:

α) Μιλάμε για ξένες υπηρεσίες γεωπολιτικής/ υπονομευτικής δράσης αλλά και για εκείνους, που φρουρούν το κοινοβούλιο, που δεν είναι κανείς άλλος, πέραν από την μισθοφορική εταιρία Black Water, η οποία και χρηματοδοτείται από την CIA, η οποία έριξε τον Καντάφι στην Λιβύη, η οποία αποσταθεροποίησε το Κίεβο στην Ουκρανία, προς ενίσχυση των ΝΑΖΙ του Κιέβου και η οποία, ενώ φρουρεί, το Ελληνικό κοινοβούλιο, σε περίπτωση, δράσης των πολιτών/ κατάληψης του κτηρίου, προς αποκατάσταση του πολιτεύματος, θα κάνουν χρήση πραγματικών πυρών, εναντίων των πολιτών, με αντικειμενικό σκοπό, την υπεράσπιση του πολιτικού συστήματος και την εκκένωση του κτηρίου.

Αυτή η πληροφορία, πρωτοειπώθηκε πριν 2 χρόνια, παρ όλ αυτά, κάποιοι συνεχίζουν να επιμένουν, στην κατάληψη του κοινοβουλίου, ενώ έχουμε επανελειμένως τονίσει, πως μια επανάσταση, όχλου, θα χει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμούμε και πως η μόνη λύση, είναι η πανελλαδική, συντεταγμένη με σχέδιο οργάνωση και μετά αποκατάσταση του πολιτεύματος και αντικατάσταση της πολιτείας αλλά κάποιοι, που συνεχίζουν να επιμένουν, η πρακτοράκια είναι, η ξεροκέφαλοι, η βλαμμένοι!

Τα κινήματα φυσικά κάνουν ακριβώς το ίδιο. Συνεχίζουν να επιμένουν σε ανούσιες μεθόδους, όπως είναι οι στημμένες εκλογές και συνεχίζουν να μην ενημερώνουν για τον πραγματικό τρόπο αποκατάστασης και ανάληψης της πολιτείας και συνεχίζουν, να μην κάνουν καμία ουσιαστική προσπάθεια, οργάνωσης των πολιτών, πανελλαδικώς, ως πολιτεία, ως θεσμικούς μηχανισμούς και ως ένοπλα τμήματα, προκειμένου, αφού αναλάβουν να είναι σε θέση να διαχειριστούν την χώρα, μη τους πάρει και τους σηκώσει! Δεν μπορεί να ναι τόσο ανίκανοι!

Σταματήστε να αποπροσανατολίζεστε μαζί τους, η ανίκανοι είναι, η δειλοί, η βαλτοί!

β) Από κει και πέρα, καθώς πάνω από το 50% του εκλογικού σώματος πλέον, δεν ψηφίζει στις εκλογές, οπότε δεν έδωσε έγκριση στις παρούσες κυβερνήσεις, ύπαρξη, ξένων δυνάμεων/ θεσμικών οργάνων, ασφαλείας/ καταστολής, δίχως την έγκριση της πλειοψηφίας των πολιτών = εκχώριση εθνικής κυριαρχίας = εισβολή/ κατοχή = αιτία κατάρρευσης διπλωματικών σχέσεων, με τους αποστέλλοντες τις δυνάμεις αυτές.

γ) Χρήση αυτών των δυνάμεων, κατά των πολιτών, υπαγόμενων στο σύνταγμα της Ελλάδος = χρήση αυτών των δυνάμεων, κατά αναγνωρισμένου συντάγματος, άρα χώρας/ έθνους και των πολιτών που την αποτελλούνε = επίσημες εχθροπραξίες, καθώς η πολιτική ηγεσία, δεν έχει ουσιαστική συνταγματική νομιμοποίηση, άρα έχουν αποποιηθεί του συντάγματος, παραβιάζοντάς το, οπότε η μόνη αναγνωρισμένη συνταγματική αρχή, είναι όσοι την αποτελλούνε, άρα στην προκειμένη περίπτωση, συνταγματική αρχή, είναι ο ίδιος ο υπαγόμενος στο σύνταγμα, ο Έλληνας πολίτης.

Άρα αυτό ερμηνεύεται, ως κύρηξη εχθροπραξιών, των ξένων αυτών δυνάμεων, εναντίων διεθνώς αναγνωρισμένου συντάγματος/ έθνους/ πολιτών, που το αποτελλούνε. Με την συνεργασία φυσικά, ντόπιων δοσίλογων.

δ) Επίσης, χρήση αυτών των δυνάμεων, κατά των πολιτών, υπαγόμεων στο σύνταγμα της Ελλάδος, άρα έθνους/ χώρας/ συντάγματος = παραβίαση του κανόνα, περί κύρηξης έναρξης εχθροπραξιών, πριν τις επίσημες εχθροπραξίες, με βάση το διεθνές δίκαιο.

Με λίγα λόγια, πρακτικά, συνταγματικά, νομικά, μας κυρήξαν πόλεμο! Αλλά και παραβίασαν το διεθνές δίκαιο, γιατί δεν κύρηξαν πρώτα, την έναρξη των εχθροπραξιών με πρέσβη.

Μας κύρηξε πόλεμο, αθόρυβα και ανεπισήμως, ένας εχθρός αόρατος, δίχως να το πάρουμε χαμπάρι!

Λυπάμαι που ακούγεται τρελό αλλά αυτό λέει το σύνταγμα, ο νόμος και το διεθνές δίκαιο και η λογική! Έχουμε, πόλεμο!

Τώρα τι γίνεται σε περίπτωση που εκείνοι που πράττουν την ένεργεια, έναρξης εχθροπραξιών, είναι μισθοφορική εταιρία που χρηματοδοτείται από την CIA, κρατικής υπηρεσίας των ΗΠΑ, αυτό δεν το γνωρίζω… Και σκασίλα μου για τους νόμους, αυτό που μ’ενδιαφέρει είναι η ουσία και τ’αποτέλεσμα.

3. Περί ξένων ενόπλων δυνάμεων εντός Ελλάδος:

α) Κανονικά, βάση του συντάγματος, πάλι δεν υπάρχει έγκριση της πλειοψηφίας των πολιτών να βρίσκονται εδώ, ούτε επιθυμία να μας εμπλέξουν σε γεωπολιτικές συγκρούσεις.

Σε περίπτωση κύρηξης εχθροπραξιών, μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσικής ομοσπονδίας, θα θεωρηθούμε, εχθρικό έδαφος εκ μέρους της Ρωσικής ομοσπονδίας.

Με λίγα λόγια, μας κάνουν εχθρούς των Ρώσων, δίχως να το θέλουμε, μας βάζουν σε πόλεμο μαζί τους, δίχως να το θέλουμε.

β) Εδώ και χρόνια, στην Ελλάδα έχουν έρθει επίσης μισθοφόροι της Λεγεώνας των ξένων, της Γαλλίας, ενώ επίσης η συμμαχία μας στο ΝΑΤΟ, είναι μια σχέση πρωτότυπη, καθώς καμία άλλη χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, δεν αφήνει ξένα στρατεύματα να μπαινοβγαίνουν σαν τουρίστες, σαν να ναι σπίτι τους. Συνεπώς μετά την πτώχευση, όσες περιοχές κυρηχτούν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης θα μετατραπούν σε ζώνες, υπό τον έλεγχο του ΟΗΕ. Επίσημη κατοχή με λίγα λόγια!

4. Περί ξένων υπηρεσιών λεηλασίας εθνικών θησαυρών:

α) Σκουριές Χαλκιδικής = δηλητηρίαση των υδάτων των ποταμών, γιατί η εταιρία εξόρυξης El Dorado, των Ρότσιλντ, δεκάρα δε δίνει για το περιβάλλον και ας το παίζουν οι ρότσιλντ, οι οικολόγοι δήθεν του πλανήτη, εξ άλλου για κέρδος το κάνουν, ενώ επίσης η ενέργειά τους, σημαίνει λεηλασία εθνικού πλούτου, του χρυσού της Χαλκιδικής ενώ παραλλήλως, δημιουργήσαν και οικοισμούς, βίλες, δικές τους, στις τριγύρω περιοχές, τις οποίες φυλλάει το κράτος.

β) Βέρμιο. Έρευνες ξένων υπηρεσιών για εθνικούς θυσαυρούς/ αρχαία.

γ) Χάσια όρη. Το ίδιο και η περιοχή έχει άπειρα αρχαία.

δ) Περιοχή τριγύρω των Μετεώρων. Βυζαντινές κρύπτες και βυζαντινά κειμήλια. Φειμολογείται η ύπαρξη του τάφου του Λέοντα Σοφού, σε περιοχή που κάνουν έρευνα.

ε) Πήλιο. Το ίδιο ακριβώς, με διαφορά ότι μιλάμε γι αρχαία και όχι Βυζαντινά.

Εντοπίστε τις περιοχές, διεξάγετε έρευνα, τραβίξτε φωτογραφίες και βγάλτε στην δημοσιότητα, όσο έχουμε εικονική ειρήνη, πριν την πτώχευση, γιατί μετά, υπάρχουν άλλοι τρόποι, να το εμποδίσουμε και να διεκδικήσουμε και τους εθνικούς μας θυσαυρούς.

Στην διάθεσή σας, αν χρειάζεστε προσωπικό, γιατί σίγουρα θα χρειαστείτε καλό σχεδιασμό παρατήρησης/ ανίχνευσης και αποφυγής εντοπισμού σας από υπέρυθρες και θερμικές κάμερες και αυτό απαιτεί και τον ανάλογο εξοπλισμό, τον οποίων μπορώ να σας δείξω πως να τον φτιάξετε και την ανάλογη γνώση. Για χάρτες των περιοχών, ανάλυσης 1:50.000 για την μετακίνησή σας, υπάρχουν διαθέσιμοι, ολόκληρης της Ελλάδος. Είναι από την γεωγραφική υπηρεσία στρατού.

(Και να ξέρουν ότι υπάρχει πιθανότητα να πλησιάσετε τις περιοχές, αν ξέρετε πως να διεισδύσετε, δεν θα εντοπιστείτε, ακόμα και κάθε δυο μέτρα σκοπούς να χαν. Είναι καθαρά θέμα εκπαίδευσης και την παρέχω δωρεάν.

Θ’αναρρωτιέστε »γιατί, ποιο το κέρδος μου». Δεν χρειάζεται να κερδίσεις κάτι ασκώντας το Hobby σου, αυτό είναι το Hobby μου, ο πολεμικός τομέας, αυτό μ’αρέσει αυτό κάνω, που σημαίνει πως όλα όσα θα ζήσουμε, θα ναι απλώς μια υπαίθρια δραστηριότητα για μένα και θα κάνω και κάτι που μ’αρέσει. »Ξέρω, ακούγεται τρελό» Δεν είμαι ο μόνος, υπάρχουμε πολλοί τρελοί και η λέξη τρελός για μένα είναι έπαινος, το θεωρώ επιβράβευση).

5. Έλληνες που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους:

α) Γειτονιές που επεμβαίνουν για την αποκατάσταση τάξης, εκεί όπου οι αρχές είναι απών και σύμφωνα με το σύνταγμα, η σύλληψη εγκληματιών είναι δικαίωμα του πολίτη, ενώ η εξουδετέρωσή του, προβλέπεται, σε περίπτωση πως πρόκειται γι’αυτοάμυνα αλλά και ν’απαγορευτεί, »ότι δεν βλέπεται προβλέπεται»

β) Νησιά στα οποία οι κάτοικοι, ένοπλοι με τα νόμιμα όπλα τους, φρουρούν τους χώρους δημιουργίας κέντρων φιλοξενίας για τους λαθραίους και παρεμποδίζουν τα ΜΑΤ να εισέλθουν στον χώρο, οι οποίοι κάθονται και τους κοιτάνε, καθώς το κράτος φοβάται αντίδραση τύπου »Domino» πανελλαδικώς.

γ) Χωριά στα οποία, οι κάτοικοι, ένοπλοι με τα νόμιμα όπλα τους, φρουρούν κάθε βράδυ, το χωριό τους, με περίπολα και σκοπιές, σαν στρατόπεδο, καθώς έχουν γίνει ομαδικές επιθέσεις/ λεηλασίες των περιουσιών τους, από άλλους ενόπλους. Το κράτος πάλι γνωρίζει τι συμβαίνει και φοβάται αντίδραση τύπου »Domino» πανελλαδικώς, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο.

δ) Ορεινά συνόρων, κυρίως Αλβανίας, όπου οι κάτοικοι, ένοπλοι με τα νόμιμα όπλα τους, περιπολούν και ανταποδίδουν, εξουδετερώνουν, Αλβανικές ληστοσυμμορίες, που παρανόμως διεισδύουν στην Ελληνικη επικράτεια ένοπλοι.

Αυτό σημαίνει πως τα ΑΚ, τα SKS, τα PSL, τα Tokarev και τα Makarov και ορισμένα τύπου RPK και SVD, αφού κατάσχονται, βρίσκονται σίγουρα θαμμένα, προκειμένου να χρησιμεύσουν για την αυτοάμυνα των Ελλήνων των ορεινών, σε περίπτωση που έχουμε εισβολή της UCK στα ορεινά της Ελλάδος. Φυσικά και το γνωρίζει αυτό το κράτος αλλά τι μπορεί να κάνει; Να σκάψει όλο το βουνό; Η μήπως να τα εντοπίσει με δορυφόρους; Κι αν θάφτηκαν καλυμμένα με μολυβδόφυλλο, θα βρουν τα τρία μου!

ε) Έλληνες πανελλαδικώς, που διώχνουν από κατελλημένες οικίες, τους λαθραίους που κατέλλαβαν τις περιουσίες συμπολιτών τους.

ζ) Έλληνες πανελλαδικώς, που εκπαιδεύονται, οργανώνονται, σε τμήματα αυτοάμυνας και ειδικών επιχειρήσεων, με βάση την στρατιωτική τους εμπειρία και έρευνα, πάνω στην γενική και σύχγρονη τέχνη του πολέμου.

η) Έλληνες πανελλαδικώς, που αψηφώντες το σύστημα, οργανώνουν αυτόνομους χώρους, καλλιέργειας, πάσης φύσεως τροφίμων, παραγωγής εναλλακτικής ενέργειας και πρώτων υλών, με αποτέλεσμα, την αυτονομία τους, αυτάρκειά τους, αυτοδυναμία τους, αυτοάμυνά τους.

Αυτός είναι ο δρόμος, αυτή είναι η λύση και ηγέτη δεν χρειάζεστε, ηγηθείτε του εαυτού σας, ενωθείτε με άλλους, σχεδιάστε, δράστε και θα επιλέξετε και διαχειριστές του κάθε τομέα και όσο ποιο πολλοί το κάνουμε, θα προκύψει και ηγέτης.

Σ, ότι αφορά τους τρόπους, αυτοδιαχείρισης ως περιοχές αλλά και προτάσεις, πανελλαδικής δράσης, γενικού σχεδίου, με βάση το γεωπολιτικό μέλλον, ανατρέξτε σε προηγούμενά μου άρθρα, όπου και δίνω μια γενική εικόνα, καθοδηγητική και αναπτύξτε και τα δικά σας σχέδια.

Καλή δύναμη και να θυμάστε:

»Αν κρίνεται αναγκαίο, η πληροφορία, δύναται να διαδωθεί απλά δεν χρειάζεται να διαδωθούν απόρρητες λεπτομέρειες, για διάφορους λόγους, ενώ εκεί που ο εχθρός, δεν μπορεί να κάνει κάτι εναντίων σου, δεν υπάρχει πρόβλημα στο να γνωρίζει την στρατηγική σου θέση, εξ άλλου μπορεί να του την δίχνεις ως δόλωμα παγίδα, η να την χρησιμοποιείς ως μέθοδο εκβιασμού του κπα.

Το μυστικό σ’αυτές τις περιπτώσεις, είναι και ανορθόδοξος και τακτικός πόλεμος, μαζί και ο πόλεμος είναι απλά η απόλυτη παραπλάνηση του αντιπάλου, διότι τα πάντα είναι πιθανά και απίθανα, τα πάντα είναι δεδομένα και αβέβαια ταυτοχρόνως και εξαρτώνται από τον παράγοντα του αιφνιδιασμού, ο οποίος και αυτός, είναι αβέβαιος.

Το καλύτερο όπλο βέβαια, είναι ο συγχρονισμός των όποιων κινήσεων, ο συγχρονισμός κερδίζει μάχες και ο συντονισμός και η κατάλληλη χρήση περιβάλλοντος/ προυποθέσεων/ δεδομένων, υπερέχουν αριθμών και υλικού, ενώ μπορούμε μάλιστα, να κάνουμε χρήση, των δεδομένων του ίδιου του εχθρού εναντίων του.

Στον ηθικό τομέα του πολέμου, του ψυχολογικού πολέμου, δεν υπάρχει ποιο αποτρεπτικό για τον εχθρό δεδομένο, από το να βλέπει, πως έναντι στην όποια ενέργειά σου, απλά δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα για να τ’αλλάξει, το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να προσαρμοστεί σ’αυτό και προσαρμοζώμενος, να επιχειρήσει να το αλλάξει αλλά αυτό σημαίνει, πως θα χρειαστεί να περάσει, μέσα από την θύελλα των δεδομένων που εσύ δημιούργησες και θα υποστεί και κάποιο τίμημα, είτε μικρό, είτε μεγάλο, που μπορεί να είναι η κλωστή, από την οποία κρέμεται η νίκη και η ήττα του και αυτό εξαρτάται μόνο από την στρατηγική σου, καθώς μπορεί να θες απλώς να τον αποδυναμώσεις, η να τον αποδυναμώσεις πολύ και να τον κάνεις αδύναμο να συνεχίσει η και να τον διαλύσεις τελείως»


πηγη


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Κυβέρνηση: Άμεση εφαρμογή του προγράμματος Γ.Α.ΜΗ.Σ.Τ.ΡΟ.Ν.Α.Σ. [Βίντεο]

Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού απευθύνθηκαν αυτή τη φορά σε "αυτούς που έχουν φτάσει τα 30 και όταν ξυπνάνε το πρωί βρίσκονται ακόμα στο παιδικό τους δωμάτιο, που δεν μπορούν να χαρούν τις ερωτικές τους σχέσεις". Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ "βάζει μπροστά ένα μεγάλο πρόγραμμα για την αξιοποίηση κτιρίων ιδιοκτησίας του δημοσίου".

Οι πολιτικοί που κέρδισαν την εμπιστοσύνη μας... δεν έκρυψαν ποτέ ότι μας θεωρούν ηλίθιους... Πριν μερικά χρόνια ο Σαμαράς μας υποσχόταν ελεύθερο WIFI για απεριόριστο πορνό... σήμερα ο Πρωθυπουργός μας υπόσχεται το χώρο!!!πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΕΡΤ: Πες μπράβο στον Θόδωρο που στηρίζει τον Πρόεδρο [Βίντεο]

Στην ΕΡΤ ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά στη ζωντανή σύνδεση που είχαν με τη Βουλή για το "ρεπορτάζ" σχετικά με τις "βολές" του Βούτση στο γραφείο προϋπολογισμού και την δήλωση "ανεξαρτησίας" του Λιαργκόβα, κατά την διάρκεια της εκπομπής "Αίθουσα Σύνταξης"... όταν ακούστηκε το αναπάντεχο "Πες μπράβο στο Θόδωρο που στηρίζει τον Πρόεδρο". 

Μια όμορφη παρεούλα είναι όλοι τους εκεί στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας γωνία... μόνοι τους τα λένε... αυτοσυγχέρονται και γενικότερα διασκεδάζουν κατά τη διάρκεια της σκληρής τους εργασίας για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, όλων ημών, από τους μεν που στέκονται απ' έξω, όσο και από την μάχη που δίνουν για την υπεράσπιση ημών και των εθνικών μας συμφερόντων από τους δε... εντός του κτιρίου. 
 

Για όσους αναρωτιόνται ποιος μπορεί να είναι ο Θοδωρής... μάλλον πρόκειται για τον αρχισυντάκτη της εκπομπής Θοδωρή Καρυώτη που... "στηρίζει τον Πρόεδρο". 
Δεν πιστεύω να χρειάζεται να σας υπενθυμίσω ποιοι τους πληρώνουν όλους αυτούς...

 

πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ξέρεις, κατάλαβες, θες;

Ξέρεις, κατάλαβες, θες;

Ποιος μπορεί να αποφασίσει καλύτερα από εσένα; Να αισθανθεί για εσένα, να διαχειριστεί την ζωή σου καλύτερα από εσένα;

Μόνο εσύ!

Μα εσύ μένεις εκεί σιωπηλός κι ανυπεράσπιστος να μαζεύεις τα κομμάτια της ψυχολογικής τους βίας. Να κάνεις υπομονή ή μάλλον ανοχή απέναντι στους ψιθύρους στα πηγαδάκια που αφορούν εσένα, να αφήνεις τις χαμηλόφωνα δυνατές φωνές τους να σε κρίνουν, να σε συγκρίνουν, να διαμελίζουν την ζωή σου σε χιλιάδες κομμάτια! Κι όταν πλησιάζεις προς το μέρος τους σιωπή. Βουβή, νεκρική μα όχι θανατωμένη έχει ακόμη παλμό.

Κλινικά νεκρή σιωπή και τα καλώδια μπρος τα πόδια σου να μπερδεύονται, να μπερδεύονται κι εσύ να παίρνεις ανάσα βαθιά και να προσεύχεσαι μην γκρεμοτσακιστείς κι αρχίσουν και γελάνε, κανείς τους μην απλώσει χέρι, κανείς τους μην νοιαστεί το γιατί…

Κι εσύ αφήνεσαι, παραδίνεσαι κι άλλοτε βολεύεσαι σε όλους αυτούς που θέλουν μόνο το «καλό» σου γιατί για εκείνους το δικό σου καλό είναι τόσο ίδιο με το δικό τους! Γιατί, γιατί; Ανάθεμά σε κόσμε, κανείς δεν είναι κανενός και κανένας δεν είναι ίδιος με κανέναν! Ανάθεμά σε κόσμε, δεν θέλω τα θέλω σου μην μου τα επιβάλλεις! Δεν στα ζήτησα, κατάρα, δεν στα ζήτησα!

Κιαν δεν σε νοιάζει η δική μου κόπωση μη με στηρίξεις, μην απλώσεις χέρι να
κρατηθώ προτιμώ να πέσω κάτω!

Δεν θέλω να σωθώ κιαν πρέπει να σωθώ από κάτι θέλω να το βρω μόνος μου, να το αποφασίσω εγώ για εμένα…

Ποιος μπορεί να αποφασίσει καλύτερα από εσένα; Να αισθανθεί για εσένα, να διαχειριστεί την ζωή σου καλύτερα από εσένα;

Ξέρεις, κατάλαβες, θες;

πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ.ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ALPHA BANK ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ ΔΙΧΩΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ..ΤΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Στην Ελλάδα των μνημονίων και των πολιτικών ηλιθίων που μια τραπεζική μαφία σπάει πλάκα με το ασκέρι της βουλής δεξιούς και αριστερούς κάθε μέρα θα βλέπουμε και θα αποκαλύπτουμε τις παράνομες δράσεις του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος εντός και εκτός χώρας..Στην Ελλάδα που ένας λαός πεθαίνει με τα μνημόνια τους και οι πολιτικοί χρεώνουν την χώρα για να σώσουν τις τράπεζες δείτε και απολαύστε παρανομίες και εγκλήματα μιας τραπεζικής μαφίας που κάνει ότι γουστάρει
 
Επισκεπτόμενος κάποιος την επίσημη σελίδα της ALPHA BANK θα δει τις υπηρεσίες που παρέχει η εν λόγω τράπεζα σε επιχειρήσεις που έχουν εξαγωγική δραστηριότητα δείτε εδώ και το σχετικό λίνκ 
Ποια είναι όμως η εν λόγω εταιρεία υποτίθεται θυγατρική της εν λόγω τράπεζας; Εδώ και η σχετική σελίδα της η οποία μας αποκαλύπτει πως έχει έδρα τις μπαχάμες ήτοι σε φορολογικό παράδεισο..
Το εύλογο ερώτημα που τίθεται πλέον είναι εάν η εν λόγω εταιρεία λειτουργεί νόμιμα εάν έχει άδεια από τις εκεί αρμόδιες αρχές της κεντρικής τράπεζας, εάν το γνωρίζει η ΤτΕ και εάν η δράση της στην Ελλάδα ελέγχεται από τον κύριο Στουρνάρα…Εάν κοινοποιεί τα οικονομικά στοιχεία στην μητρική εταιρεία που έχει στην Ελλάδα και εάν συμπεριλαμβάνεται στους ενοποιημένους ισολογισμούς.
Το εν λόγω δελτίο τύπου που εξέδωσε η κεντρική τράπεζα στις Μπαχάμες είναι αποκαλυπτικό της οικονομικής απάτης που διατελεί η εν λόγω τράπεζα μέσω εταιρείας η οποία δεν λειτουργεί με νόμιμη άδεια..Με ημερομηνία 21/10/2015 προειδοποιεί το επενδυτικό κοινό για την παράνομη δράση της
 
 
 
Ερχεται η ίδια η κεντρική τράπεζα με νέο σχετικό δελτίο τύπου και με ημερομηνία 22/1/2016 και ξανά αποκαλύπτει την παράνομη δράση της θυγατρικής εταιρείας της ALPHA BANK
 
 
 
 
Επειδή το θέμα της παράνομης δράσης της εν λόγω τράπεζας δεν κινείται πλέον μόνο εντός συνόρων στις Μπαχάμες έρχεται το γραφείο του Επιθεωρητή των Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων του Καναδά και επιβεβαιώνει την παράνομη δράση της τράπεζας εδώ και πολλά χρόνια δείτε το.
 
 
ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ;; ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ ΕΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ.
 
ΕΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
 
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΑΒΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΑΝΩ 
ΑΠΟ 230 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ;;
 
ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ
 
 
 
 
 
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Γάλλοι μαθητές κατά Λεπέν και Μακρόν: Η επανάσταση θα γίνει στο δρόμο

«Η επανάσταση γίνεται στον δρόμο, όχι στις κάλπες»: εκατοντάδες μαθητές Λυκείου διαδήλωσαν σήμερα στο Παρίσι, δηλώνοντας ότι δεν αισθάνονται να εκπροσωπούνται από τους δύο φιναλίστ, τον Εμανουέλ Μακρόν και τη Μαρίν Λεπέν.

Οι μαθητές, ορισμένοι από τους οποίους κρατούσαν πανό που έγραφαν «Στις 7 Μαΐου όλοι στους δρόμους», ξεκίνησαν λίγο μετά τη 1:30 μ.μ. από την Πλας ντε λα Μπαστίγ (11ο διαμέρισμα) με την πρόθεση να κατευθυνθούν στην Πλας ντ' Ιταλί (13ο διαμέρισμα) για τη διαδήλωση αυτή που δεν είχε λάβει την άδεια των αρχών. Η πορεία αναχαιτίστηκε από τις δυνάμεις της τάξης έπειτα από μερικές εκατοντάδες μέτρα.

«Ούτε η Λεπέν ούτε ο Μακρόν μας ικανοποιούν, αν και το FN είναι χειρότερο», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Κριστοφέρ, 18 ετών, μαθητής της τελευταίας τάξης του Λυκείου Κολμπέρ στο Παρίσι: «Κάθε πέντε χρόνια, προσπαθούν να μας φοβίσουν με το σκιάχτρο του Εθνικού Μετώπου, αλλά δεν θέλουμε να πέσουμε στην παγίδα του δημοκρατικού μετώπου που μας σερβίρουν κάθε φορά στις εκλογές. (...) Κανένας υποψήφιος δεν έχει νομιμοποίηση, εμείς οι μαθητές Λυκείου δεν αισθανόμαστε ότι εκπροσωπούμαστε».Την ώρα που κάποιοι φώναζαν «Όλοι απεχθανόμαστε το FN», η Κλοέ, 16 ετών, μαθήτρια της δεύτερης τάξης του Λυκείου Κλοντ Μονέ στο 12ο διαμέρισμα, εξηγούσε πως «στη διαδήλωση ορισμένοι λένε 'ούτε τον έναν ούτε τον άλλον', άλλοι θέλουν κυρίως να αντιτεθούν στο FN». Από την πλευρά της, δεν θέλει «το πρόσωπο που εκπροσωπεί τη χώρα (της) να είναι μια γυναίκα που πιστεύει πως όλοι οι μετανάστες είναι τρομοκράτες και πως οι διαφορετικότητες όπως η ομοφυλοφιλία δεν είναι αποδεκτές».

Και άλλες διαδηλώσεις, κυρίως μαθητών Λυκείου, έχουν πραγματοποιηθεί μετά τον πρώτο γύρο, καθώς και αποκλεισμοί Λυκείων. Σήμερα το πρωί σε περίπου δέκα σχολικά συγκροτήματα πραγματοποιούνταν διαμαρτυρίες, στην πλειονότητά τους μερικοί αποκλεισμοί ή προσπάθειες αποκλεισμού, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Παρισιού. Ορισμένα μαθήματα ακυρώθηκαν.


πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η 'ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ'; Άς μάθουμε...


 


 
 (ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΒΟΗΤΗ 'ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ'; Γ
ΝΩΡΙΖΟΥΜΕ Ή ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ;)
 
Πρόκειται για μία «δεξαμενή σκέψεως» (ΠΟΛΥ ΑΝΩΔΥΝΗ & μάλλον ευγενική διατύπωση) που ιδρύθηκε το 1973 από τον (προσφάτως αποθανόντα σε βαθύ γήρας) πολυδισεκατομμυριούχο Ντέϊβιντ Ροκφέλλερ, με στόχο να βελτιωθεί(...) η επικοινωνία και η συνεργασία μεταξύ της Β. Αμερικής, της Ευρώπης και της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού. Η είσοδος και η συμμετοχή είναι δυνατή μόνο κατόπιν προσκλήσεως.Εννοείται...
 
 

Αποτέλεσμα εικόνας για trilateral commission


Αποτέλεσμα εικόνας για trilateral commission


Αποτέλεσμα εικόνας για trilateral commission
OΣΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΙ, ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΟΙ (ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ) ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑΥΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...


Μεταξύ των μελών της λέσχης ήταν οι Henry D. Owen, William Scranton, Gerard C. Smith, Ντικ Τσένι, Μπιλ Κλίντον, Μαντλίν Ολμπράϊτ, και ο George H.W. Bush. 

Σχετική εικόναΑποτέλεσμα εικόνας για trilateral commissionΣχετική εικόνα
Η Τριμερής Επιτροπή είναι μία από τις λέσχες που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των συνωμοσιολόγων και όχι  μόνον, οι οποίοι την βλέπουν ως μία - ισχυρότατη - οργάνωση που έχει στόχο την εγκατάσταση μίας νέας παγκόσμιας τάξεως (εξ ου και το «χτύπημα» της 11ης Σεπτεμβρίου 2001).

ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,

ΑΣ ΔΟΥΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ 'ΛΙΝΚ' : http://www.atlanteanconspiracy.com/2008/10/trilateral-commission.html
 
πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο FacebookΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΤΟ ΕKΡΥΨΑΝ! ΤΟ (μικρό) ΠΟΥΕΡΤΟ-ΡΙΚΟ, ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ!!! (Εμείς, τά δεχόμαστε ΟΛΑ;)

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;
ΔΕΝ "ΣΥΜΦΕΡΕΙ" ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!
ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ-ΡΙΚΟ, "ΚΥΝΗΓΑΕΙ" ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!
ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ..."ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ", ΟΙ ..."ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ" ΚΑΙ ΚΑΡΓΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ", ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ!

ΣΚΕΦΘΕΣΘΕ ΠΟΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ,
Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Ζ Ο Ν Τ Α Ι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ,
ΑΠΟ ΤΑ (ΜΟΝΙΜΩΣ) ΑΘΛΙΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ ΜΑΣ,
ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ;
Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ
ΠΟΛΥ ΨΙΛΑ....
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']Το Πουέρτο Ρίκο, υπέβαλε EΠΙΣΗΜΩΣ α ί τ η μ α υπαγωγής σε καθεστώς προστασίας από τους πιστωτές του, στην μεγαλύτερη χρεοκοπία περιφέρειας στην ιστορία των ΗΠΑ!

Τώρα έρχεται η ώρα του λογαριασμού, αναφέρει το ειδησιογραφικό πρακτορείο 'Bloomberg'. Έπειτα από χρόνια διαπληκτισμών στην Ουάσινγκτον, το Σαν Χουάν και τη Wall Street - μία διαμάχη που έφερε τα 'hedge funds' απέναντι σε κάποιους από τους φτωχότερους πολίτες των ΗΠΑ - ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο, ίσως επιτέλους βοηθήσει, στο να αποφασιστεί ποιος πληρώνεται και πόσο...

Και για τις δύο πλευρές, η τελική αναμέτρηση θα σημαίνει πόνο, αλλά και ευκαιρία. Οι ομολογιούχοι είναι βέβαιο ότι θα ζημιωθούν, με την κοινοπολιτεία να ξεκαθαρίζει, ότι δεν μπορεί να τους εξοφλήσει πλήρως.

Στο μεταξύ, το Πουέρτο Ρίκο δεν θα βρει εύκολη λύση σε μια οικονομική κρίση, που έχει εξωθήσει πολλούς από τους πολίτες του, σε φυγή προς την αμερικανική ενδοχώρα, με μία ύφεση που έχει διαρκέσει μια δεκαετία και έναν πολυετή δανεισμό για την κάλυψη των ελλειμμάτων.

Το Πουέρτο Ρίκο ζητεί από το ομοσπονδιακό δικαστήριο, να αναγκάσει τους πιστωτές να δεχτούν απώλειες 74 δισ. $ από οφειλές.

Η διαδικασία, που αποκαλείται 'Title III', προέκυψε από έναν αμερικανικό νόμο που ενεργοποιήθηκε πέρυσι για να βοηθήσει το Πουέρτο Ρίκο, να επιβιώσει από την οικονομική του δυσπραγία.

Χιλιάδες Πουερτορικανοί διαδήλωσαν στην επιχειρηματική συνοικία του Σαν Χουάν την Πρωτομαγιά, ενάντια στις προγραμματισμένες περικοπές δαπανών...

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΕΡΤΟ-ΡΙΚΟ, ΑΛΕΧΑΝΤΡΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΠΑΝΤΙΛΛΑ.[ΤΟΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΘΕΣΑΜΕ, ΣΥΝ ΤΗΝ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ-ΡΙΚΟ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ..."ΜΗΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ" ΤΑ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ "ΜΕΣΑ" ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΣΟΪ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ; ; ;

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ 'ΔΟΥΛΕΜΑ', 'ΘΑΨΙΜΟ' & 'ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ'; ; ; ]
πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ποιοί Έλληνες θα παραστούν στην Σύνοδο της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ, αρχές Ιουνίου στην Βιρτζίνια;…

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ 91 ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ «ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ»  KAI NA MATΩΝΕΙ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥΣ! ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΓΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ,
ΤΟΣΟ ΑΜΕΣΑ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ…
ΑΥΤΟΣ ΕΣΚΑΨΕ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ρ.ΝΙΞΟΝ. Ο ΟΠΟΙΟΣ
ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
Έγινε γνωστό πως η – κακόφημη – ‘λέσχη Μπίλντεμπεργκ’ εφέτος θα συνεδριάσει από την 1η μέχρι την 4η Ιουνίου στο ‘Westfields Marriott Hotel’ στο Chantilly, της Virginia, και ένας από τους τακτικούς της επισκέπτες είναι και ο υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας ο… αμφιβόλου φύσεως Εμμανουελ Μακρόν αλλά και πολλοί Έλληνες…
 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για WESTFIELDS MARRIOTT HOTEL CHANTILLY VIRGINIA 


Αποτέλεσμα εικόνας για WESTFIELDS MARRIOTT HOTEL CHANTILLY VIRGINIA
 
 
Το πολύ ενδιαφέρων για εμάς, είναι πως γι άλλη μία φορά θα συζητηθεί το θέμα της Ελλάδος, την οικονομική κατάσταση, τις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας και σε σχέση με την ευρύτερη περιοχή.
 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για WESTFIELDS MARRIOTT HOTEL CHANTILLY VIRGINIA
 
 
Ήδη τονίζεται από διεθνείς αναλυτές, πως ο (αντιπαθέστερος σακάτης ΟΛΩΝ των εποχών!) Σόϊμπλε με τους εγχώριους ολιγάρχες οι οποίοι για να μην πληρώσουν τα θαλασσοδάνεια, δεν διστάζουν να οδηγούν την χώρα σε κατάσταση Αργεντινής.
 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για WESTFIELDS MARRIOTT HOTEL CHANTILLY VIRGINIA-BILDERBERG CONFERENCE
 
 
Ο Σόϊμπλε υποστηρίζει, πως μία μικρότερη ευρωζώνη θα είναι ξανά ισχυρή και κατά συνέπεια οι λαοί πιο ελέγξιμοι, κάτι που μπορεί να γίνει με πρώτη προς έξοδο την Ελλάδα.
 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για WESTFIELDS MARRIOTT HOTEL CHANTILLY VIRGINIA-BILDERBERG CONFERENCE
H KYΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑ(…) ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΓΗΡΟ Χ.ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ «ΜΕΡΚΕΛ» ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝ.ΑΜΥΝΗΣ ΦΟΝ ΝΤΕΡΛΑΪΕΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΚΑΙ ΜΕ «ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ» ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ  ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ…
 
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
Το εγχώριο σύστημα (κάποιοι προφανώς, όχι όλοι) γνωρίζουν πως αν βγούμε από το ευρώ βίαια και χωρίς προετοιμασία, θα γίνουν εφ όρου ζωής κυρίαρχοι στο εσωτερικό.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για κουλησ αστεια
Ποιος λοιπόν Έλληνας πολιτικός, αρχηγός μεγάλου ελληνικού κόμματος και επίδοξος πρωθυπουργός, 
μετέχει στις συνεδριάσεις αυτής της κρυφής Λέσχης, που σχεδιάζει το μέλλον για μας, χωρίς εμάς,για την οποία ποτέ δεν αποκαλύπτεται τίποτα από τα πρακτικά της και μάλιστα ο ίδιος πολιτικός ακολουθεί εκεί, τον μεγαλύτερο εγκληματία κατά της Ελλάδος, αυτόν που παράδωσε την Κύπρο στην τουρκική εισβολή, που τα χέρια του είναι βαμμένα με το αίμα χιλιάδων αθώων, τον Χένρυ Κίσσιγκερ ; 


 
Αποτέλεσμα εικόνας για WESTFIELDS MARRIOTT HOTEL CHANTILLY VIRGINIA-BILDERBERG CONFERENCE
 
 
 
 

 
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

"Ούτε ένα ευρώ...". Αυτό υποσχόταν ο Τσίπρας τον Γενάρη...

"Ούτε ένα ευρώ...". Αυτό υποσχόταν ο Τσίπρας τον Γενάρη.
 

Ο Τσίπρας... Είναι το ίδιο πρόσωπο που θα έσκιζε τα Μνημόνια, θα έδιωχνε την τρόικα, θα τέλειωνε την διαπλοκή κοκ.
 

Χρειάζεται κάποιο σχόλιο μετά το...νέο επίτευγμα του Τσίπρα και της κυβέρνησής του, αυτό το 4ο - Πρωτομαγιάτικο - Μνημόνιό τους;
 

Χρειάζεται να φλυαρήσουμε για το ποιόν των σωτήρων αυτού του τόπου 7 χρόνια μετά; (σαν σήμερα ήταν, 3 Μάη 2010, που η Βουλή των πλουτοκρατών ψήφιζε το 1ο Μνημόνιο).
Οχι. Αρκεί το "σχόλιο" του Μενέλαου Λουντέμη.

πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!