EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Το WikiLeaks δημοσίευσε στοιχεία για τον ιό “πανδημία” που δημιουργήθηκε από τη CIA

Αρχηγείο της CIA στο Λάνγκλεϊ της Βιρτζίνια. Φωτογραφία αρχείου
ΜΟΣΧΑ, 1 Ιουνίου - RIA Novosti. Η ιστοσελίδα του WikiLeaks δημοσίευσε ένα νέο τμήμα εμπιστευτικών εγγράφων της CIA ως μέρος μιας σειράς δημοσιεύσεων με το γενικό όνομα Vault 7

Το προηγούμενο πακέτο εγγράφων σχετικά με τα εργαλεία κυβερνο-κατασκοπείας Αθηνά δημοσιεύθηκε στις 19 Μαΐου.

Η επόμενη δημοσίευση περιγράφει το έργο που ορίζει η CIA ως πανδημία. Το πρόγραμμα επιτρέπει "να μολύνει" υπολογιστές απομακρυσμένων χρηστών κατά τη διάρκεια της μεταφοράς αρχείων στο τοπικό δίκτυο. Ταυτόχρονα, το αρχικό αρχείο στον διακομιστή δεν αλλάζει, αλλά τροποποιείται κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του , γεγονός που περιπλέκει την ταυτότητά του.

Το WikiLeaks δημοσίευσε το πρώτο μέρος ενός πακέτου εγγράφων της CIA στις 7 Μαρτίου, αναφέρθηκε ότι σε αυτή την έκδοση θα γίνει η μεγαλύτερη διαρροή εμπιστευτικών εγγράφων της υπηρεσίας πληροφοριών. Περιλαμβάνει περισσότερα από 8,7 χιλιάδες έγγραφα και αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο απομονωμένο εσωτερικό δίκτυο του Κέντρου Κρυπτογράφησης που εδρεύει στην έδρα της CIA στο Langley (στην πολιτεία της Βιρτζίνια).
πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Σχέδια για νέες Παπαδήμιες κυβερνήσεις…

Αρχίζει να διαφαίνεται πλέον καθαρά ότι το «τρομοκρατικό» κτύπημα εναντίον του Παπαδήμου είχε πολλαπλούς και πολυεδρικούς στόχους: 


α). Τους βασικούς στρατηγικούς στόχους της σύγχρονης κρατικής και παρακρατικής τρομοκρατίας: Τις κατασκευές των «διαβόλων» και «σκοτεινών δαιμόνων» που απειλούν την κοινωνία και ΑΠΑΙΤΟΥΝ τη συστράτευση ΟΛΩΝ γύρω από το κράτος, την ολοκληρωτική ΥΠΟΤΑΓΗ των λαών και την παραχώρηση των υπολειμμάτων των ελευθεριών τους στο 4ο Ράιχ, στα προτεκτοράτα του και στα ανδρείκελά του…

β). Την ενοχοποίηση και τον στιγματισμό των λαϊκών ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ που διογκώνονται και συσσωρεύονται εκρηκτικά, σήμερα, εναντίον των ληστών και δημίων της ευρώ-χούντας και των εγχώριων ανδρεικέλων της. 

Γράφαμε σχετικά στο άρθρο μας: «Αρχίζουν να γίνονται ορατοί οι στόχοι της τρομοκρατικής προβοκάτσιας»: 

«Η «επίθεση» εναντίον του Παπαδήμου χρησιμοποιείται και αξιοποιείται από όλο το Μνημονιακό «Συνδικάτο» του 4ου Ράιχ, ακριβώς για να από-ενοχοποιήσει αυτό το «Συνδικάτο του Εγκλήματος» και να ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ τις λαϊκές ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ και την ΟΡΓΗ του λαού που είναι έτοιμη να εκραγεί…». 

Ολόκληρο το κείμενο εδώ 

γ). Ο σχεδιασμός, όμως, της τρομοκρατικής προβοκάτσιας είχε και ένα τρίτο στόχο: Την «κατασκευή» ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ για νέα ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΑ, παπαδήμια σχήματα… 

Η κυβέρνηση των «αριστερών» ανδρεικέλων
 δεν μπορεί να αντέξει άλλο και παρουσιάζεται, ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ, η ανάγκη για νέες συναινετικές ΑΠΑΤΕΣ και κυβερνητικά σχήματα, τύπου Παπαδήμου. 

Η τρομοκρατική προβοκάτσια εναντίον του Παπαδήμου και όλο το τελετουργικό θέατρο που παίχτηκε, από τη μια από-ενοχοποιεί και «ξεπλένει» τον Παπαδήμο και την κυβέρνησή του ΚΑΙ από την άλληπροβάλλει αυτή τη συναινετική συνταγή, σαν τη μόνη ενδεδειγμένη και αναγκαία για «διαπραγμάτευση» με τους τοκογλύφους… 

Η τρομοκρατική προβοκάτσια εναντίον του Παπαδήμου λειτουργεί για το καθεστώς προς την κατεύθυνση της «κατασκευής» μιας νέας ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ: 

α). Συναίνεση ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ της «τρομοκρατίας» και «ξεπλύματος» του Παπαδήμου… 

β). ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ για ένα νέο εγχείρημα οικουμενικής κυβέρνησης… 

Ήδη αυτός ο απώτερος και κρυφός στόχος της τρομοκρατικής προβοκάτσιας αρχίζει να μορφοποιείται. 

Πρώτος ο Τσίπρας μορφοποιεί τις κυοφορούμενες σκέψεις για κυβέρνηση Συνεργασίας: Για κυβέρνηση παπαδήμιας μορφής. 

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Τσίπρας στο υπουργείο Εσωτερικών ήταν κατηγορηματικός: 

«Η συζήτηση για τη βιωσιμότητα του χρέους δεν είναι συζήτηση συγκυρίας, αφορά το μέλλον της χώρας και χρειάζονται συγκλίσεις και αν είναι δυνατόν και εθνική γραμμή»!!! 

Καθαρό κάλεσμα για κυβέρνηση «εθνικής ενότητας»… 

Αλλά και ο Χατζηνικολάου, ένας από τους κύριους εκφραστές του κατοχικού ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟΥ «άξονα», προβάλλει, ως κεντρικό θέμα στις«Ειδήσεις»: «Ζυμώνουν» σύσκεψη πολιτικών αρχηγών. 

Πάνε να προλάβουν
 τις κοινωνικές εκρήξεις που απλώς περιμένουν έναν πυροδότη. Μοχθούν για να «στήσουν» νέους μηχανισμούς χειραγώγησης της λαϊκής ΟΡΓΗΣ… 

Γι αυτό «στήθηκε», ΤΩΡΑ, η τρομοκρατική προβοκάτσια εναντίον του Παπαδήμου… 

ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ… 

Τίποτα δεν τους σώζει και η λαϊκή απάθεια και «ύπνωση» είναι φαινομενική…
 

Ο πυροδότης απουσιάζει... 

Αυτός, όμως, μπορεί να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή και από ένα τυχαίο γεγονός…
πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Επίθεση Ελλήνων χάκερ στο κρατικό κανάλι της Ταϊλάνδης

Ανώνυμοι χάκερ ανακοίνωσαν ότι θα επιτεθούν στο κρατικό κανάλι της Ταϊλάνδης. Πρόκειται για Έλληνες χάκερ μέλη της λεγεώνας των Anonymous και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα πραγματοποιούν χτυπήματα στα τηλεοπτικά δίκτυα της ταϊλανδικής κυβέρνησης, καθώς και στο κανάλι του στρατού της Ταϊλάνδης.
Ταϊλανδικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες αναφέρονται στην σελίδα του Facebook «Op Anonymous Greece».

Το γραφείο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών στην Ταϊλάνδη σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της χώρας παρακολουθεί την εξέλιξη των επιθέσεων, δηλώνοντας ότι είναι καλά προετοιμασμένο για να αντιμετωπίσει τις ζημιές που μπορεί να προκληθούν από τις κυβερνοεπιθέσεις.
Από την πλευρά τους, οι Έλληνες χακτιβιστές είχαν αναρτήσει τις προηγούμενες στη σελίδα τους στο Facebook ότι έχουν ετοιμάσει τα ψηφιακά τους «όπλα» για να επιτεθούν στην κυβέρνηση της Ταϊλάνδης και καλούσαν όποιον επιθυμεί να τους ακολουθήσει στις κυβερνοεπιθέσεις.

πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ποινική δίωξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος στο ζεύγος Παπαντωνίου- Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Ποινική δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, άσκησαν οι εισαγγελείς Διαφθοράς, σε βάρος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου.
Η δίωξη ασκήθηκε μετά την ολοκλήρωση προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησε η Εισαγγελία Διαφθοράς, σχετικά με τη νομιμότητα καταθέσεων του ζευγαριού που έχουν εντοπιστεί στο εξωτερικό, αλλά και του ελέγχου της απόκτησης ακίνητης περιουσίας μετά το 2000, οπότε ο κ. Παπαντωνίου θήτευσε στο υπουργείο Άμυνας.
Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, η δίωξη αφορά συγκεκριμένο λογαριασμό του πρώην υπουργού, που εντοπίστηκε από την αποκαλούμενη λίστα Μπόργιανς.
Πρόκειται για ένα από τους τρεις λογαριασμούς για τους οποίους αναμένονται στοιχεία που ζητήθηκαν μέσω δικαστικής συνδρομής από τις ελβετικές αρχές. Με την άσκηση της δίωξης, επιβάλλεται στο ζευγάρι ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ESM: Αυτά είναι τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το ελληνικό χρέος

Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM) εκτιμά ότι η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους μπορεί να αποκατασταθεί με μία σειρά μεσοπρόθεσμων μέτρων που θα περιορίσουν τις ακαθάριστες χρηματοδοτικές ανάγκες στο 20,9% του ΑΕΠ το 2060, σύμφωνα με έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών που έχει σταλεί σε Γερμανούς βουλευτές, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το σενάριο του ESM είναι λιγότερο απαισιόδοξο (όσον αφορά την υπόθεση για τον ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας) από αυτό του ΔΝΤ και λιγότερο αισιόδοξο από αυτό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ειδικότερα, προβλέπει τη σταδιακή μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος, υποθέτοντας μέσο μακροπρόθεσμο ρυθμό αύξησης του ΑΕΠ (Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος) κατά 1,8% και μέσο ρυθμό αύξησης του πραγματικού ΑΕΠ κατά 1,3%. Χωρίς μέτρα, το χρέος θα ανερχόταν με το σενάριο αυτό στο 136% του ΑΕΠ το 2060 και οι ακαθάριστες δανειακές ανάγκες της στο 31% του ΑΕΠ.
 
Ο ΕΜΣ αναφέρει ότι η βιωσιμότητα του χρέους με βάση το σενάριο αυτό μπορεί να διασφαλισθεί με μία σειρά μεσοπρόθεσμων μέτρων που περιλαμβάνουν:
 
- Την κατάργηση του αυξημένου περιθωρίου στα επιτόκια
- Την επιστροφή των κερδών από ANFA και SMP (σ.σ.: που έχουν η ΕΚΤ και οι εθνικές κεντρικές τράπεζες της Ευρωζώνης από τις αγορές ελληνικών ομολόγων)
- Από τον ανασχεδιασμό (reprofiling) των δανείων που έχει λάβει η Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΕΤΧΣ) ως εξής:
 
* Με επιμήκυνση της σταθμισμένης μέγιστης μέσης διάρκειας των δανείων του ΕΤΧΣ κατά 15 χρόνια
* Με πλαφόν στις αποπληρωμές των δανείων του ΕΤΧΣ στο 0,4% του ΑΕΠ έως το 2050
* Με τη μερική αναστολή πληρωμών τόκων για δάνεια του ΕΤΧΣ έως το 2050. Η Ελλάδα θα πλήρωνε 1% κατ' ανώτατο όριο, το επιπλέον ποσό θα μεταφερόταν στο μέλλον.
 
Ο ανασχεδιασμός των δανείων του ΕΤΧΣ «θα αποτελούσε εκ των πραγμάτων ένα νέο δάνειο», το επιτόκιο του οποίου θα εξαρτάτο από τις εξελίξεις των επιτοκίων, σύμφωνα με το έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών.
 
Το ύψος της μετάθεσης πληρωμών τόκων έως το 2048 θα ανερχόταν μεταξύ 84 και 89 δισ. ευρώ και δεν θα χρειάζονταν με το σενάριο αυτό τα μη χρησιμοποιημένα κεφάλαια του ΕΜΣ. Με βάση το απαισιόδοξο σενάριο, ο ανασχεδιασμός των δανείων θα ανέρχονται (θα οδηγούσε σε μεταφορές) 123 δισ. ευρώ, ενώ με το αισιόδοξο σενάριο θα περιορίζονταν σε 34 δισ. ευρώ.
 
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ… Αυτό που τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ) Δεν θα σας Πουν Ποτέ… !!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ… Αυτό που τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ) Δεν θα σας Πουν Ποτέ… !!!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ» ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ


πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΤΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ..ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ;

Την ώρα που η τραπεζική μαφία σε αγαστή συνεργασία με μια κυβέρνηση πολιτικών απατεώνων ετοιμάζεται να κάνει το μεγαλύτερο πλιάτσικο ιδιωτικής περιουσίας που υπήρξε ποτέ σε χώρα..Την ώρα που χιλιάδες δανειολήπτες προστρέχουν σε δικηγορικά γραφεία προκειμένου να σώσουν τις περιουσίες τους..Την ώρα που χιλιάδες εξαθλιωμένοι πολίτες τρέχουν σε δικηγορικούς συλλόγους προκειμένου να βρουν δικηγόρους για να τους υπερασπιστούν ενάντια των τραπεζών βλέπουμε πως η Εθνική τράπεζα δια των χορηγιών της χαρτζιλίκωσε συγκεκριμένους δικηγορικούς συλλόγους

Σύμφωνα με τον νόμο 4374/2016 όλες οι τράπεζες θα πρέπει να δημοσιεύουν το σύνολο των δαπανών τους σε διαφημίσεις και χορηγίες..Σήμερα η Εθνική τράπεζα δημοσίευσε την εν λόγω λίστα των χορηγιών της όπου με έκπληξη είδαμε πως επιχορήγησε δύο δικηγορικούς συλλόγους της χώρας. 

Αυτούς των Ιωαννίνων και του Πειραιά με τα ποσά των 5000 και 4000 ευρώ αντίστοιχα..και αναρωτιόμαστε εμείς πόσο νόμιμο και ηθικό είναι μια τράπεζα να χαρτζιλικώνει δικηγορικούς συλλόγους όταν μέλη αυτών καθημερινώς επιδικάζουν υποθέσεις κατά των τραπεζών πόσο νόμιμο και ηθικό είναι μια τράπεζα να διαθέτει μονομερώς σε δυο μόνο δικηγορικούς συλλόγους της χώρας χορηγίες ποιος αποφάσισε από την τράπεζα να διαθέσει αυτά τα ποσά και για πιο λόγο και ποιος πρόεδρος των εν λόγω δικηγορικών συλλόγων απεδέχθη τις εν λόγω χορηγίες;;;; ποιος εν τέλει θα διαφυλάξει σε αυτή την χώρα την νομιμότητα έναντι αυτής της τραπεζικής μαφίας;;;; 

Αναρωτιέμαι μονάχα να υπήρξε έστω και μια στο εκατομμύριο περίπτωση πολίτης να διόρισε δικηγόρο κατά της τράπεζας και μια ώρα πριν ο εν λόγω δικηγόρος να υπέγραψε την εν λόγω αποδοχή χορηγίας πραγματικά θα τον λυπηθώ..

Την απάντηση πρέπει να την δώσουν οι ίδιοι  οι δικηγόροι και τα μέλη των εν λόγω δικηγορικών συλλόγων..


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ


πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ο κυρ Γιώργος ο φραγκοφονιάς έχει και ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες κι εμείς νομίζαμε ότι είναι ένας απλός ηλίθιος...

Της Μαριάννας Τσήπα
Ευτυχώς για τον Ανδρέα...
έφυγε νωρίς και δεν ζει την ξεφτίλα του πατροκτόνου

Επισήμανε ο φίλος Γιώργος Παπαγιαννόπουλος:

"MHN MΑΣΑΤΕ: "Ὁ τενεκές ὁ ΓΑΠ εἶναι στό ΔΣ τῆς Mercy Corps, «ἀνθρωπιστικῆς» ΜΚΟ ἀπό τό Πόρτλαντ πού διαχειρίζεται 200 ἑκατ.$ ἐτησίως (καί) γιά τό Προσφυγικό!" Αρ.Φύλλου 72 (501) / 26 MΑΪΟΥ 2017".
Το θεωρήσαμε υπερβολικό, το ψάξαμε και δυστυχώς ο Γιώργος Παπαγιαννόπουλος έχει απόλυτο δίκιο!

Δυστυχώς για πολλούς από εμάς που μας δούλεψε για χρόνια ο πατροκτόνος φραγκοφονιάς, ο εθνικός ολετήρας που παρέδωσε την πατρίδα μας στο ΔΝΤ και το 4ο Ράιχ.

Δυστυχώς για όσους ακόμη δεν έχουν καταλάβει ακόμη το χοντρο δούλεμα του "ηγέτη"...

Ο κυρ Γιώργος ο φραγκοφονιάς έχει και ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες
 κι εμείς νομίζαμε ότι είναι ένας απλός ηλίθιος...

Μας ενημερώνει το ΚΙΝΗΜΑ, αλλά δεν μας λέει ότι οι βόλτες του Γιωργάκη ανά καταυλισμό σε όλη την Ελλάδα, δεν είναι μόνον για "φιλανθρωπία", αλλά και για να προωθηθεί η δράση της ΜΚΟ του... Σπόνσορας με τα όλα του ο φραγκοφονιάς!
Ας δούμε: 
"Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε σήμερα συναντήσεις με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, εκπροσώπους της Κυβέρνησης και άλλων αρμοδίων φορέων για το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα, ενώ επισκέφθηκε και χώρους όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες.
Σε όλες τις συναντήσεις και τις επισκέψεις του, συνοδευόταν από εκπροσώπους ανθρωπιστικών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων και την Πρόεδρο της ανθρωπιστικής οργάνωσης Mercy CorpsLinda Mason [* κι όμως δεν μας λέει ότι αυτή η ΜΚΟ, δήθεν "φιλανθρωπική" οργάνωση είναι και δική του]
Πρόκειται για οργάνωση που δραστηριοποιείται σε ολόκληρο τον κόσμο για αυτά τα ζητήματα, όπως και στην Ελλάδα..."
Όταν διαπιστώνεις ποιοι είναι οι άλλοι συνεταίροι του Γιωργάκη, τρέχεις σ' έναν καθρέφτη... φτύνεις τον εαυτό σου, μουντζώνεσαι και κραυγάζεις: "Είμαι μαλακισμένη κι ηλίθια!".

Ας δούμε ορισμένα από τα "φιλαράκια τα καλά" του Γιωργάκη, ενδεικτικά:
- Robert B. Zoellick is the Chairman of Goldman Sachs’ International Advisors... Η ιδιότητα κράζει...
- Dr. Ngozi Okonjo-Iweala is a Senior Adviser at Lazard and Chair of the Global Alliance for Vaccines and Immunization... Η Νιγηριανή πλασιέ των φαρμακοβιομηχανιών εμβολίων...
- Indra Nooyi is Chairman and Chief Executive Officer of PepsiCo... Pepsi, χωρίς ιδιαίτερες συστάσεις...

Τα υπόλοιπα λελούδια θα τα βρείτε: ΕΔΩ
Και παγκόσμια διαφήμιση για προσλήψεις προσωπικού η ΜΚΟ του Γιωργάκη:

Ξεκινήστε καριέρα MERCY CORPS HELLAS στην Ελλάδα!

[MERCY CORPS HELLAS]
PROGRAM/DEPARTMENT SUMMARY: The Mercy Corps Finance Department is responsible for all financial functions in Greece, including accounting, payments and banking, payroll, budgeting, financial reporting, and grant financial management and compliance. The Mercy Corps Finance Department ensures compliance with donor regulations as well as Mercy Corps’ internal policies and procedures. In its role as a support to the Program Department, the Finance Department...

Ας δούμε πόσοι δημοσιογράφοι θα "ακουμπήσουν" το θέμα κι ας τους μετρήσουμε...

Αλλά και πόσοι βουλευτές που σέβονται τον εαυτό τους θα κάνουν ρόμπα τον πατροκτόνο εθνικό ολετήρα, έστω με καθωσπρεπισμό κι όχι με τη δική μας "χυδαία φρασεολογία"...

Για δες και το σποτάκι που μαζεύει χρήμα η ΜΚΟ του Γιωργάκη για τα προσφυγόπουλα της Συρίας, αν αντέχεις την υποκρισία του φραγκοφονιά:πηγη


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

«Χαστούκι» στην κυβέρνηση Τσίπρα: Η Ελλάδα χάνει το τρένο της ποσοτικής χαλάρωσης

Το συνέδριο του Economist στη Φρανκφούρτη στέλνει δυσοίωνα μηνύματα προς την Αθήνα, καθώς αρκετοί Ευρωπαίοι αξιωματούχοι και τραπεζίτης διεμήνυσαν ότι χωρίς σαφήνεια στα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους η Ελλάδα ενδέχεται να χάσει το τρένο της ένταξης στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης. Ειδικότερα, κύκλοι του ESM δήλωσαν στην Deutsche Welle πως υπό αυτές τις συνθήκες φαντάζει σχεδόν αδύνατο να ενταχθεί η Ελλάδα στο περίφημο QE που αποτελεί κεντρικό στόχο της κυβέρνησης Τσίπρα.

«Η Ελλάδα θα πρέπει να απεγκλωβιστεί από τη λογική του QE, να εγκαταλείψει καταρχήν δηλαδή αυτό τον στόχο», ανέφεραν χαρακτηριστικά στη DW κύκλοι του ESM. Εξήγησαν πως μόνο έτσι θα επέλθει μια συμφωνία στο επικείμενο Eurogroup της 15ης Ιουνίου που με τη σειρά της θα δρομολογήσει και την έγκαιρη εκταμίευση της επόμενης δόσης. Επαναλαμβάνουν, όπως έκανε και το στέλεχος της ΕΚΤ Μπενουά Κερέ ότι η ρύθμιση του χρέους θα ακολουθήσει μετά την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος, όπως ακριβώς συμφωνήθηκε το καλοκαίρι του 2018.

Τι απαντά το Μαξίμου

Σε σχέση με τις διαρροές Ευρωπαίου αξιωματούχου που είδαν το φως της δημοσιότητας περί μη ένταξης στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, κυβερνητικοί κύκλοι σχολίαζαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τα εξής: «Τέτοιες διαρροές από Ευρωπαίους αξιωματούχους -αν και δεν είναι στην πρόθεσή τους- μας βοηθάνε τα μάλα. Διότι μας βγάζουν από το δίλημμα, αν θα δεχθούμε ή θα απορρίψουμε εκ νέου τις προτεινόμενες λύσεις στο Eurogroup, που αποτελεί εξάλλου και μη θεσμικό όργανο, ώστε να πάμε στη Σύνοδο Κορυφής».


πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Η Intel παρουσιάζει την γκάμα επεξεργαστών Core i9 X series.

H Intel έχει βαλθεί να φτάσει τα high end PC στα όριά τους με τους νέους επεξεργαστές Core i9 X οι οποίοι φτάνουν πλέον στους 18 πυρήνες.

H σειρά Intel Core X θα επεκτείνεται και στα μοντέλα i5 και i7. To πρώτο μοντέλο της σειράς είναι ο Intel Core i5-7640X, ο οποίος θα κοστίζει 242 δολάρια στις ΗΠΑ, με 4 πυρήνες και 4 threads, ενώ η σειρά Intel Core i7 X-Series ξεκινά με ένα μοντέλο των 339 δολαρίων, με 4 πυρήνες και 8 threads και φτάνει σε ένα μοντέλο κόστους 599 δολαρίων, με 10 πυρήνες και 20 threads. H σειρά Core i9 X θα έχει μοντέλα με 12 πυρήνες και 24 threads σε τιμή 999 δολάρια, αλλά και μοντέλα με 16 πυρήνες και 32 threads σε τιμή 1699 δολάρια στις ΗΠΑ.

Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, βέβαια, είναι ο Intel Core i9-7980XE, ο οποίος θα έχει την υπολογιστική ισχύ ενός teraflop, με 18 πυρήνες, ο οποίος θα μπορεί να επιτρέπει το gaming σε ποιότητα 4Κ και ταυτόχρονα να αναμεταδίδει το παιχνίδι σε ποιότητα HD. Η τιμή του, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Intel στην έκθεση Computex θα είναι απαγορευτική, καθώς το chip αυτό θα μπορεί να το αποκτήσει κανείς στις ΗΠΑ καταβάλλοντας 1999 δολάρια.

Τα chips Intel Core i9 θα έχουν συχνότητες λειτουργίας από τα 3.3 έως και τα 4.3 GHz με Turbo Boost 2.0, ενώ με τη χρήση της τεχνολογίας Turbo Boost 3.0 η συχνότητα μπορεί να φτάσει στο 4.5 GHz. Όλα τα νέα chips της Intel είναι σχεδιασμένα για τοποθέτηση στην μητρική κάρτα Intel X299.
πηγη
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Φωτίου: Αλλάζει ο νόμος για την αναδοχή και την υιοθεσία

"Μέσα στο μήνα, φέρνουμε νέο νόμο για την αναδοχή και την υιοθεσία. Ιδρύουμε Εθνικό Συμβούλιο Αναδοχής-Υιοθεσίας, στο πλαίσιο του οποίου θα λειτουργήσουν τρία ηλεκτρονικά μητρώα", γνωστοποίησε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Όπως τόνισε, «στο πρώτο θα εγγράφεται κάθε παιδί που βρίσκεται σε ίδρυμα ή θα δοθεί για αναδοχή ή υιοθεσία. Στο δεύτερο εγγράφεται κάθε υποψήφιος που επιθυμεί να γίνει ανάδοχος ή θετός γονιός. Θα έχει προηγηθεί ενδελεχής έρευνα για την καταλληλότητά του, δημιουργία του αντίστοιχου φακέλου του υποψηφίου, καθώς και βραχύβια εκπαίδευσή του. Τέλος, το τρίτο μητρώο αφορά τις εγκεκριμένες υιοθεσίες και αναδοχές, ώστε να μπορούν εξουσιοδοτημένοι φορείς να τις εποπτεύουν».

Η κ. Φωτίου αναφέρθηκε, επίσης και σε μία πολύ σημαντική καινοτομία, όπως είπε, η οποία θα επιφέρει τη δραστική επιτάχυνση των διαδικασιών αναδοχής και υιοθεσίας. «Ιδρύουμε ηλεκτρονικό μητρώο πιστοποιημένων κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγων, κλπ, ώστε να επιταχύνονται οι διαδικασίες, που καθυστερούσαν υπερβολικά, λόγω της αποψίλωσης των κοινωνικών υπηρεσιών των Περιφερειών, των ιδρυμάτων και των δικαστηρίων» δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Στη φυλακή πανεπιστημιακός ως μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης

Υποψήφια διδάκτωρ Πανεπιστημίου οδηγείται στη φυλακή ως μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης, επειδή διατηρούσε σχέσεις με νεαρό που είχε συλληφθεί ως εμπλεκόμενος με την οργάνωση "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς".

Και μπορεί ο σύντροφος της να αθωώθηκε από το πρωτόδικο κιόλας Δικαστήριο, η ίδια όμως, με αφορμή αυτή τη σχέση αλλά και ένα επισφαλές "εύρημα" των εργαστηρίων της αντιτρομοκρατικής, ενεπλάκη σε μια μακροχρόνια δικαστική περιπέτεια που είχε σαν κατάληξη την σημερινή της καταδίκη σε συνολική κάθειρξη 13 ετών και χωρίς να δοθεί ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεσή της.

Στην καταδίκη της 29χρονης κοπέλας που βρέθηκε υπόλογη με ένα βαρύ κατηγορητήριο, το οποίο όπως τονίζουν από την πρώτη στιγμή της σύλληψης της οι συνήγοροι της είναι ο ορισμός της ποινικοποίησης των κοινωνικών συναναστροφών, προχώρησε μετά από πολυήμερη ακροαματική διαδικασία το Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας , με σύμφωνη εισήγηση και της εισαγγελέως της έδρας.

Το Δικαστήριο την έκρινε ένοχη χωρίς να της αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό και μετά την καταδίκη της προχώρησε και σε μια ακόμα πιο βαριά τιμωρία στέλνοντάς την στη φυλακή.

Στερώντας της την ελευθερία αλλά και την ακαδημαϊκή καριέρα την οποία "έχτιζε" όλα αυτά τα χρόνια, παρά τις αντιξοότητες λόγω της δικαστικής της εμπλοκής.

Θ.Μαντάς: "Μεγάλη Απογοήτευση"

Ο συνήγορος της ,Θεόδωρο Μαντάς, δήλωσε  για την επίμαχη απόφαση : «Για πρώτη φορά, μετά από 30 χρόνια πορείας στο χώρο της Δικαιοσύνης, αντιμετωπίσαμε το πιο σκληρό της πρόσωπο. Με συνολική ποινή καθείρξεως 13 ετών, στο πλαίσιο μίας ακατανόητης απόφασης, χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικού, ακόμα και στην περίπτωση που μιλάμε για μία υποψήφια Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών, η 29χρονη κατηγορουμένη οδηγείται αυτή την ώρα στη φυλακή. Μεγάλη αστοχία και απογοήτευση τόσο για το χώρο της Δικαιοσύνης όσο και για το μέλλον μίας νεαρής κοπέλας, η οποία μόλις ένιωσε τη ζωή της να κατακρημνίζεται και να ενταφιάζεται σε μία αδιέξοδη προοπτική.»

Η Στοχοποίηση

Η 29χρονη στοχοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2011 όταν συνελήφθη ο σύντροφός της, ο οποίος κατηγορήθηκε με το άρθρο 187Α για συγκρότηση, ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, για να αθωωθεί στη συνέχεια ομόφωνα και πλέον αμετάκλητα, από το πρωτόδικο κιόλας Δικαστήριο, με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα της έδρας, Σωτήριου Μπάγια.

Μάλιστα, η αθωωτική απόφαση για τον σύντροφό της ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο κατηγορούμενος πρέπει να κηρυχθεί αθώος της πράξης της συγκρότησης – ένταξης (άρθρ. 187 Α ΄§ 4 ΠΚ) που του αποδίδεται, διότι δεν προέκυψε η παρουσία του σε κρησφύγετα της οργάνωσης και ιδίως σε αυτά που βρέθηκε οπλισμός και, όπως αποδείχθηκε, διατηρούσε κοινωνικές μόνο σχέσεις με τους συγκατηγορούμενούς του... (αναφέρονται ονόματα εμπλεκομένων με τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς) στα πλαίσια του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, στον οποίο ανήκει».

Η ίδια η 29χρονη είχε τότε εξεταστεί από την Αντιτρομοκρατική, καθώς είχε την ατυχία να βρίσκεται στο σπίτι του συντρόφου της όταν έγινε η σύλληψη του, όπου είχε δώσει και δείγμα DNA και είχε αφεθεί ελεύθερη. Δύο χρόνια αργότερα, το 2013, με αφορμή ένα «εύρημα» των κρατικών εργαστηρίων, από αυτά που και τα ίδια τα Δικαστήρια και μάλιστα για υποθέσεις τρομοκρατίας έχουν αποφανθεί με αποφάσεις τους ότι είναι απολύτως επισφαλή, ενεπλάκη σε έναν δικαστικό Γολγοθά .

Ένα μερικό γενετικό προφίλ, η ταυτοποίηση δηλαδή μέρους του DNA της, που σύμφωνα με τα κρατικά εργαστήρια ανιχνεύθηκε σε γεμιστήρα εκτός όπλου (ανήκε στα ευρήματα που εντοπίστηκαν θαμμένα στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου), οδήγησε στη σύλληψη και την ποινική της δίωξη για «ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση» και «λήψη, κατοχή, μεταφορά και απόκρυψη όπλων και πυρομαχικών με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους για διάπραξη κακουργήματος και τον παράνομο εφοδιασμό ομάδων και οργανώσεων».

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένας επίπονος αγώνας, από τη μια για να αντικρούσει τις κατηγορίες και από την άλλη για να κατορθώσει, εν μέσω και κλίματος τρομοϋστερίας, να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Μετά την απολογία της τότε στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, γεγονός που καταδείκνυε την ανεπάρκεια της ένδειξης ενοχής με βάση την οποία είχε ασκηθεί η ποινική δίωξη σε βάρος της. Λίγες ημέρες αργότερα, ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας όχι μόνο άφησε αιχμές κατά δικαστών για την κρίση τους σε θέματα τρομοκρατίας, αλλά κοινοποίησε και ένα ενημερωτικό σημείωμα κατονομάζοντας όσους κατηγορούνταν για τρομοκρατική δράση, στο οποίο φιγουράριζε και το δικό της όνομα (στον εν λόγω κατάλογο αναφέρονταν και στοιχεία ατόμων που είχαν αθωωθεί από σχετικές κατηγορίες).

Λίγους μήνες αργότερα η κοπέλα, η οποία είχε στιγματιστεί δημόσια από το non paper του κ. Δένδια, παρά τις αντικρουόμενες απόψεις των δικαστών οι οποίοι ασχολήθηκαν με την υπόθεσή της, παραπέμφθηκε τελικά από το δικαστικό συμβούλιο σε δίκη, επειδή εξέλιπαν σ’ αυτό το στάδιο οι ειδικές επιστημονικές γνώσεις. Ακριβώς αυτό προκύπτει από τη σχετική εισαγγελική εισήγηση. Αντί δηλαδή να γίνει εκτίμηση των θεμάτων που ανέκυπταν από τις εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης σχετικά με τη μερική γενετική ταυτοποίηση, η «διάσταση απόψεων» αναφερόταν χαρακτηριστικά «σχετικών με ειδικές επιστημονικές γνώσεις επιβάλλει τον δημόσιο ακροαματικό έλεγχο των απόψεων για τη διακρίβωση της αλήθειας και την εξαγωγή ασφαλούς δικανικής πεποίθησης».

Στο παραπεμπτικό βούλευμα τονίζεται ότι «κανένα στοιχείο που να τη συνδέει με την οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς δεν βρέθηκε από την άρση τόσο του τηλεφωνικού όσο και του τραπεζικού απορρήτου. Περαιτέρω ούτε κατά τη διενέργεια κατ’ οίκον έρευνας, ούτε όμως και κατά τη διενέργεια έρευνας σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του πατέρα της προέκυψε οποιοδήποτε στοιχείο που να αποδεικνύει την εμπλοκή ή συμμετοχή της». Παρ’ όλα αυτά, στην κατακλείδα του το βούλευμα κάνει λόγο για «σοβαρές ενδείξεις ενοχής», χωρίς να τις προσδιορίζει, αρκούμενο στην απλή αναφορά και μόνο της σχέσης της κατηγορούμενης με τον σύντροφό της και μην αναφέροντας οποιαδήποτε επαφή ή γνωριμία της με οποιοδήποτε άλλο άτομο από αυτά που αναφέρονται στην κατηγορία.

Αξίζει δε να επισημανθεί, σχετικά με την κατηγορία περί μεταφοράς του παράνομου οπλισμού που της αποδίδεται, ότι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν στην ταράτσα του κτιρίου της Πολυτεχνειούπολης στις 18-11-2011, οπότε και σύμφωνα με την κατάθεσή του έλαβε χώρα η μεταφορά των όπλων, αναφέρεται μόνο σε ένα άτομο, άντρα, και ουδέποτε έχει αναφερθεί σε έτερο άτομο, πολλώ δε μάλλον σε γυναίκα. Ο εν λόγω μάρτυρας έχει καταθέσει τρεις φορές προανακριτικά, αλλά και ενώπιον του δικαστηρίου μην εισφέροντας σε καμία κατάθεσή του οποιοδήποτε ενοχοποιητικό στοιχείο για την 29χρονη. Η ίδια από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι ουδεμία σχέση έχει με τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, ενώ και ιδεολογικά ουδέποτε έχει συνταχθεί με τον συγκεκριμένο χώρο της αναρχικής ιδεολογίας.

Επαχθής για τις σπουδές της όρος


Το 2015 (κι ενώ η δίκη της δεν είχε ακόμη γίνει) δύο βουλεύματα του Συμβουλίου Εφετών, έπειτα και από σύμφωνες εισαγγελικές προτάσεις, έκαναν δεκτό το αίτημα της να αρθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου ο οποίος της είχε επιβληθεί, προκειμένου να μεταβεί στο εξωτερικό για να συμμετάσχει σε συνέδρια που αφορούσαν τα ακαδημαϊκά της ενδιαφέροντα, ώστε να συνεχίσει την επιστημονική της καριέρα παρά τις αντιξοότητες. Αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σκεπτικό των επίμαχων βουλευμάτων: «…Η παρακολούθηση του συνεδρίου αυτού από την αιτούσα θα ενισχύσει τόσο τα ακαδημαϊκά της προσόντα όσο και τη μελλοντική ανταγωνιστικότητα στον επαγγελματικό χώρο» «…Κρίνεται ότι η στέρηση της δυνατότητας σ’ αυτήν παρακολούθησης του ως άνω συνεδρίου κατά το χρονικό διάστημα από… έως... είναι πράγματι επαχθής με βάση την αρχή της αναλογικότητας».

Η ταυτοποίηση

Για την κατηγορία που της αποδίδεται λόγω ανεύρεσης βιολογικού υλικού σε γεμιστήρα εκτός όπλου προσκόμισε τεχνική έκθεση του διορισμένου πραγματογνώμονα Γεώργιου Φιτσιάλου, διδάκτορα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Πανεπιστημίου Nice Sophia Antipolis της Γαλλίας, γενικού διευθυντή του Ευρωπαϊκού Κέντρου Γενετικής και Ταυτοποίησης DNA, ο οποίος ειδικεύεται στην ανάλυση/ταυτοποίηση DNA (εγκληματικές έρευνες, αστικές υποθέσεις) και συμπεριλαμβάνεται στους καταλόγους πραγματογνωμόνων των ελληνικών δικαστηρίων, η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίησή της με το επίμαχο μερικό γενετικό προφίλ. O πραγματογνώμονας επισημαίνει στην έκθεσή του ότι σημειώθηκαν «τραγικά λάθη, σοβαρές ελλείψεις και σημαντικές αποκλίσεις από τους κανόνες που έχει θεσπίσει η διεθνής επιστημονική κοινότητα για την ανάλυση DNA δειγμάτων εγκληματολογικού χαρακτήρα».

«Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε χαρακτηρίζεται ως υλικό χαμηλής ποσότητας και ποιότητας, καθώς βρίσκεται κάτω από το όριο των 200pg/αντίδραση και κατά τη γενετική ανάλυση απέδωσε ένα μη πλήρες (μερικό) και κακής ποιότητας γενετικό προφίλ... Κι ακόμη στη στατιστική ανάλυση δεν συμπεριελήφθη όλα το προφίλ, αλλά μόνο όσοι γενετικοί δείκτες ήταν πλήρως συμβατοί με το γενετικό προφίλ της κατηγορουμένης ενώ οι υπόλοιποι αγνοήθηκαν, καθώς αν είχαν συμπεριληφθεί η κατηγορούμενη θα είχε αποκλειστεί ως δότρια του γενετικού υλικού». Επισφαλές και αβάσιμο το αποτέλεσμα των εκθέσεων .

Η κατηγορούμενη στους ισχυρισμούς ουσίας που κατέθεσε στο δικαστήριο ανέφερε ότι:


«Σύμφωνα με την έκθεση, ενώ για την ταυτοποίηση ενός ατόμου πέρα από κάθε λογική αμφιβολία απαιτείται είτε πλήρης ταυτοποίηση του ατόμου (16 γενετικοί δείκτες) είτε στατιστικά σημαντικό αποτέλεσμα που να αποδεικνύει τη μοναδικότητα του γενετικού προφίλ, στην προκειμένη περίπτωση ούτε πλήρης γενετική ταυτοποίηση υπάρχει (πέντε {5} γενετικοί δείκτες δεν ταυτοποιούνται έως και αποκλείονται και τρεις {3} γενετικοί δείκτες δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα), ενώ δεν υπάρχει στατιστικά σημαντικό αποτέλεσμα που να αποδεικνύει τη μοναδικότητα του γενετικού μου προφίλ. 
Δέον να σημειωθεί ότι το στατιστικό αποτέλεσμα στο οποίο καταλήγουν οι εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης των κρατικών εργαστηρίων είναι επισφαλές, αβάσιμο και επιστημονικώς μη αποδεκτό καθώς δεν έχει χρησιμοποιηθεί η πληθυσμιακή βάση δεδομένων η οποία προτείνεται από τον κατασκευαστή του αναγνωρισμένου διεθνώς συστήματος και η οποία χρησιμοποιείται διεθνώς, αλλά μια άλλη, παντελώς άγνωστη βάση δεδομένων. Περαιτέρω, η ποσότητα του γενετικού υλικού που χρησιμοποιήθηκε για ανάλυση είναι κατά πολύ χαμηλότερη από τα όρια του κατασκευαστή, με αποτέλεσμα να αμφισβητείται έντονα η ύπαρξη επαρκούς ποσότητας γενετικού υλικού για τη διενέργεια ανάλυσης των συγκεκριμένων εξετάσεων ή ακόμη η παραδοχή ύπαρξης περισσοτέρων του ενός ατόμων. Με βάση τα ανωτέρω, οι ως άνω επισφαλείς και επιστημονικά ελλιπείς εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης δεν έχουν καμία αποδεικτική ισχύ και δεν μπορούν να αποτελέσουν στοιχεία που θα οδηγούσαν στην κρίση περί σοβαρών ενδείξεων ενοχής μου».

πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Πρόεδρος της εξεταστικής για την υγεία: «Τεράστιο σκάνδαλο η μεταβίβαση του Ντυνάν»

Με φόντο τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής για την υγεία που διερευνά το σκάνδαλο Ντυνάν, στο πλαίσιο των αποκαλύψεων του Documento, ο πρόεδρος της Επιτροπής, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, Αντώνης Μπαλωμενάκης, χαρακτήρισε «τεράστιο σκάνδαλο τη μεταβίβαση του "Ερρίκος Ντυνάν" σε ιδιωτικά συμφέροντα».

«Η μεταβίβαση του "Ερρίκος Ντυνάν" σε ιδιωτικά συμφέροντα είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο από μόνο του σαν γεγονός. Έχουμε ένα νοσοκομείο, ένα κοινωφελές ίδρυμα που ιδρύθηκε με δωρεά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, πολλαπλώς ευνοήθηκε, χρηματοδοτήθηκε από το ελληνικό Δημόσιο διαχρονικά, μέσα από συγκεκριμένες μεθοδεύσεις, οι οποίες αποτυπώνονται ανάγλυφα σε μια δικογραφία που έχει έρθει στη Βουλή και από ένα σύνολο εγγράφων και στοιχείων, τα οποία περιέρχονται σιγά σιγά στη γνώση μας. Έχουμε, λοιπόν, και τη μεταβίβαση αυτής της περιουσίας σε ιδιωτικά συμφέροντα μεθοδευμένα. Σ’ αυτή τη διαδικασία μεταβίβασης ενεργότατο ρόλο έχουν παίξει τουλάχιστον τρεις υπουργοί . Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό που σας λέω, με την έννοια ότι αν δεν υπήρξαν συγκεκριμένες κυβερνητικές παρεμβάσεις πρώτον, συγκεκριμένες καλύψεις δεύτερον, δεν θα ήταν δυνατή αυτή η γιγαντιαία μεταφορά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την επόμενη Πέμπτη, ο πρώην πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ανδρέας Μαρτίνης, έχει κληθεί για κατάθεση στην Εξεταστική Επιτροπή για την περίοδο 1997-2014 και ο κ. Μπαλωμενάκης αναφερόμενος σ'αυτό είπε πως ο κ. Μαρτίνης «θα μπορέσει να ξεκαθαρίσει αυτά που έχει πει σε τρεις διαδοχικές καταθέσεις του και αποκαλύπτει πράγματα, γεγονότα, παρεμβάσεις. Αυτό θα πρέπει να το εξειδικεύσει και να τα τεκμηριώσει, με ονόματα και με στοιχεία, διότι λέει "ο τάδε υπουργός, για παράδειγμα, με πίεσε να κλείσω, ο Λοβέρδος συγκεκριμένα με πίεσε να κλείσω την αντιδικία με τον Βγενόπουλο" ».

«Εμείς ξέρουμε από τα στοιχεία όλα και εκ του αποτελέσματος ότι αυτός ο συμβιβασμός ήταν ετεροβαρής, ήταν επιζήμιος για το "Ντυνάν", τού έδωσε τη χαριστική βολή. Ισχυρίζεται (ο κ. Μαρτίνης) λοιπόν ότι δέχθηκε πιέσεις. Πρέπει να μας πει ονόματα, γεγονότα, και να προσκομίσει στοιχεία. Αν όμως τεκμηριώσει αυτά που λέει είναι σημαντικά στοιχεία. Και βεβαίως θα συνδυαστούν και με τα υπόλοιπα στοιχεία», υπογράμμισε ο κ. Μπαλωμενάκης,

Ο κ. Μπαλωμενάκης συμπλήρωσε ότι «η περίφημη φράση που λέγεται συχνά ότι ένοχος ένοχον ου ποιεί, δεν είναι μονοσήμαντη, δηλαδή δεν σημαίνει ότι ένας ο οποίος είναι υπό κατηγορίαν δεν μπορεί να καταθέσει και να ληφθούν υπόψη τα στοιχεία τα οποία καταθέτει. Σημαίνει ότι, αυτά τα στοιχεία τα οποία καταθέτει, θα πρέπει να συνδυαστούν και με άλλα στοιχεία, από μόνα τους δεν αρκούν. Σε κάθε περίπτωση, είναι κομβικό πρόσωπο στην όλη ιστορία και φοβάμαι ότι θα κρατήσει παραπάνω από δύο τρεις συνεδριάσεις, διότι υπάρχει ένα ευρύ πεδίο στοιχείων που μπορεί να μας προσκομίσει».
πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΟΙ ενισχυτικές «εφεδρείες» της σκηνοθετημένης τρομοκρατίας…

Απεγνωσμένες προσπάθειες καταβάλλονται από τους μηχανισμούς της σκηνοθετημένης τρομοκρατίας και τους υστερικούς προπαγανδιστές της, αυτούς του τηλεοπτικού θεάματος, για να «αποδειχτεί» ότι η τρομοκρατία που οι ίδιοι παράγουν και σκηνοθετούν είναι το «γνήσιο» και «αυθεντικό» προϊόν της λαϊκής ΟΡΓΗΣ και του «μίσους» της κριτικής που ασκείται εναντίον των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ…

Μόνο οι τυφλοί πλέον δεν βλέπουν ότι οι καθεστωτικοί μηχανισμοί έχουν επικεντρωθεί ΜΟΝΟ στο «μίσος» εναντίον του Παπαδήμου… 

Κινητοποιούνται οι πάντες
 για να «θεμελιωθεί» το «μίσος» εναντίον του Παπαδήμου, το οποίο «μίσος» όπλισε το χέρι των «τρομοκτρατών»… 

Από τον Φιλιππάκη μέχρι το «Ρουβίκωνα»: Ο οποίος δρα ανενόχλητος!!! 

Τώρα έσπευσε και ο «Ρουβίκωνας» να «στηρίξει» τις επιθέσεις εναντίον του Παπαδήμου μπροστά στα μάτια των μπάτσων!!!  
Οι μηχανισμοί της προβοκάτσιας λειτουργούν τόσο προκλητικά και χοντροκομμένα που δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Μόνοι τους «καρφώνονται»… 

Το γεγονός και μόνο ότι τα πάντα επικεντρώνονται στον Παπαδήμο και τον Στουρνάρα, ακριβώς αμέσως μετά το «κτύπημα» εναντίον του Παπαδήμου, είναι αποκαλυπτικό. 

Τα ανδρείκελα των κυβερνητικών κομμάτων με τις «τσόντες» τους δεν συναίνεσαν για τον Παπαδήμο και Στουρνάρα; 

Τα ίδια αυτά ανδρείκελα δεν ήταν που άρχισαν, αλλά και συνέχισαν την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της Ελλάδας και τη γενοκτονία του ελληνικού λαού: Τη δωσίλογη ΥΠΟΤΑΓΗ τους στους τοκογλύφους; 

Σήμερα τα «αριστερά» ανδρείκελα δεν ρίχνουν τις χαριστικές βολές και αποτεφρώνουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ τη χώρα και το λαό της; Αυτά τα «αριστερά» ανδρείκελα δεν σπέρνουν μια ΦΡΙΚΗ χειρότερη από κάθε προηγούμενο κυβερνητικό ανδρείκελο; 

ΓΙΑΤΙ, λοιπόν, επικεντρώνονται τα ΠΑΝΤΑ στον Παπαδήμο; 

Απλούστατα, διότι αυτός επιλέχτηκε σαν ο «στόχος» της σκηνοθετημένης τρομοκρατικής πράξης και όλοι οι μηχανισμοί θα έπρεπε να στηρίξουν αυτόν το «στόχο». 

Γι αυτό και ο Φιλιππάκης
 το παίζει υπερεπαναστάτης μόνο κατά του Παπαδήμου και του Στουρνάρα και καταπίνει όλα τα άλλα και ιδιαίτερα αυτό που ζούμε ΤΩΡΑ. 

Είναι δυνατόν να γράψεις σήμερα ένα κείμενο εναντίον του Παπαδήμου, δίχως να αναφέρεσαι στη ΦΡΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣπου ζούμε από την αρχή των κατοχικών Μνημονίων, και δίχως να επικεντρώνεις στο σήμερα: Στην «αριστερή» ΦΡΙΚΗ; 


Αλλά και η στάση των ΜΜΕ είναι αποκαλυπτική. Προβάλλουν υστερικά το κείμενο του Φιλιππάκη εστιάζοντας ΜΟΝΟ στο «μίσος», κατά Παπαδήμου και Στουρνάρα. 

Τη μεγάλη ΑΠΑΤΗ του Φιλιππάκη, που δήλωσε ότι συνελήφθη, αυτό το μέγα ΨΕΥΔΟΣ, που αποκαλύπτει περίτρανα το ρόλο του, όλα αυτά, ΨΕΥΔΟΣ, ΑΠΑΤΗ και ακραίο προβοκατόρικο πολιτικό ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟ, τα «αμερόληπτα» ΜΜΕ και οι πόρνες κάθε χρώματος τα ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ… 

Τσιμουδιά πάνω σ’ αυτά δεν βγάζουν. Ακριβώς διότι αυτή η ΑΠΑΤΗ του Φιλιππάκη αποκαλύπτει τον διατεταγμένο ρόλο του. 

Και ο στόχος όλων αυτών των προπαγανδιστών του τηλεθεάματος δεν είναι να αποκαλύψουν τους προβοκάτορες, αλλά να τους συγκαλύψουν και ηρωοποιήσουν, καθώς και να «δέσουν» την επίθεση εναντίον του Παπαδήμου με τις άγριες πολεμικές εναντίον του, με τις «στημένες» αυτές πολεμικές που εύκολα τις βαπτίζουμε πολεμικές «μίσους»… 

Και εύκολα τις «κολλάμε» σε κάθε κριτική εναντίον των κατοχικών ανδρεικέλων και εναντίον της λαϊκής ΟΡΓΗΣ, καταλήγοντας στο καθεστωτικό αξίωμα: «Η ΟΡΓΗ του λαού, οι πολεμικές «μίσους» εναντίον των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ είναι αυτά που τροφοδοτούν την τρομοκρατία και οπλίζουν το χέρι των τρομοκρατών». 
Να, γιατί η καθεστωτική σκηνοθεσία της τρομοκρατίας αποτελεί προνομιακό «όπλο» των δυνάμεων του κράτους και του διεθνούς παρακράτους… 

Και πάντα υπάρχουν οι εφεδρείες, ποικίλες εφεδρείες (από πρόσωπα μέχρι υπερεπαναστατικές ομάδες) που συντηρούνται για να ενισχύουν τις τρομοκρατικές ανάγκες του καθεστώτος, σε κάθε συγκεκριμένη στιγμή… 
πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!