EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ!

Διώξεις για δάνεια και ισως άκρη του παγόβουνου των καρτελ…
Γιάννης Ντάσκας
Βρέ…βρε…βρεεεε….Πως αλλάζουν οι καιροί. Τόσο πολύ ώστε ο Θέμος να ανακαλύψει τον …Μπόμπολα και τα κατορθώματά του στα ΜΜΕ…
NΑΙ…Οταν οριστικοποιήθηκε η κατάρρευση των ΜΜΕ του Μπόμπολα και η κατάληξή τους(λουκέτο, πώληση μέρους στον Ιβάν Σαββίδη) κλπ κάποιοι ανακάλυψαν τον διαπλεκόμενο επι 36 χρόνια με την κάθε λογής εξουσία όμιλο.
Ανακάλυψαν ότι έχει δάνεια και θαλασσοδάνεια και ότι (δήθεν) δεν μπορεί να λειτουργήσει τα ΜΜΕ του Ομίλου από το Εθνος και την Ημερησία μέχρι τα διάφορα ηλεκτρονικά ΜΜΕ που έχει…
Τρίχες κατσαρές…
Ο Εθνικός Εργολάβος έχει βγάλει τόσα πολλά χρήματα αυτά τα χρόνια που θα μπορούσε να λειτουργήσει πολύ άνετα αυτά και άλλα τόσα ΜΜΕ.
Απλά «δεν συμφέρουν» και «δεν είναι ασπίδα» για τις άλλες δουλειές, όπως ήταν όλα αυτά τα χρόνια.
Ετσι ο πρώτος εκβιασμός της οικογένειας είναι «σκάστε όλοι σας γιατί κλείνω τα ΜΜΕ και αφήνω στο δρόμο 450 εργαζόμενους».
Ο Μπόμπολας δοκίμασε ένα κόλπο καθώς ήταν ο πρώτος που «πλήρωσε» για τη λίστα Λαγκάρντ σε εκείνο το ομιχλώδες τοπίο που δημιουργήθηκε από τον τότε αρμόδιο Υφυπουργό Νικολούδη. Αλήθεια γιατί ο κ.Νικολούδης έφυγε απο το προσκήνιο τόσο σιωπηλός και αμίλητος; Ούτε μια τόση δά συνέντευξη; Ούτε μια τόση δα καταγγελία κατά της διαπλοκής, της διαφθοράς και των Μπομπολοκαταστάσεων;

Αλήθεια σε ποιόν ανήκει το κέρδος της Αττικής οδού, η οποία σπάει κάθε ρεκόρ κερδοφορίας;
Τι εισπράττει το Δημόσιο από αυτήν την Αττική Οδό και τι έπρεπε να εισπράττει;
Ασκήθηκαν λέει διώξεις κατά Μπόμπολα και άλλων στελεχών του για τα δάνεια των Τραπεζών και τα τοιαύτα…
Θα καλέσουν ως μάρτυρες κατηγορίας εκείνους που κατήγγειλαν τα καρτέλ των κατασκευαστών μέχρι την Ευρώπη (π.χ. Κ. Κούτλας κ.α.) και τους εξαφάνιζαν οι παντοδύναμοι κατασκευαστές και τα τσιράκια τους στην πολιτική;


πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο FacebookΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Το παραμύθι των πόλεων που θα βούλιαζαν, από τους λιωμένους πάγους …Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Μετά την πτώση του ψεύτικου μπαμπούλα του ανατολικού μπλοκ της Σοβιετικής Ένωσης, χρειαζότανε ένας νέος μπαμπούλας για τον παγκόσμιο πληθυσμό, ο οποίος θα έφερνε και την φορολογική καταλήστευση των λαών.
Για όσο ακόμη διαρκούσε το κομμουνιστικό πείραμα της άθεης Σοβιετικής Ένωσης, που έληξε επιτυχώς, αφού αποδείχτηκε ότι οι σκλαβωμένοι λαοί δεν μπορούν να διώξουν την κομμουνιστική χούντα, ξεκίνησαν οι κοσμοεξουσιαστές την προπαγάνδα του επερχόμενου νέου πειράματός τους.
Άρχισαν λοιπόν την δεκαετία του 1970, να μας παρουσιάζουν με τα περιοδικά τους τότε, την μεγάλη επερχόμενη παγκόσμια πλημμύρα, γιατί οι πάγοι θα έλυναν και θα πλημμύριζαν τα πάντα και πόλεις σαν την Βενετία και την Θεσσαλονίκη θα βούλιαζαν και βεβαίως τα ίδια έλεγαν και για τις παραλίες της Αττικής. Και όπλα αυτά φίλες και φίλοι, μέχρι το 2020.
Να λοιπόν, που τελείωσε το πείραμα της Σοβιετικής Ένωσης και αφού ήταν πετυχημένο, πάνε τώρα να επιβάλουν παγκόσμιο κομμουνισμό με φιλολαϊκό περιτύλιγμα.
Για να εφαρμόσουν το σχέδιό τους, χρειάζονται λεφτά. Πολλά λεφτά, γιατί μετακινούν δεκάδες εκατομμύρια μουσουλμανικού λαού από τον Τρίτο κόσμο στην Δύση, για να φέρουν πλήρη κοινωνική αποδιοργάνωση και δυστυχία σε ντόπιους και μετανάστες. Τελικός σκοπός η δυστυχία και η ανασφάλεια, που θα κάνουν τους πάντες, να ζητούν μία πανίσχυρη παγκόσμια αρχή για να τους σώσει.
Επίσης χρειάζονται πολλά λεφτά, για να κλείσουν όλα τα εργοστάσια του δυτικού κόσμου και να ξαναστηθούν στην Τρίτο κόσμο, για να σωθεί δήθεν το περιβάλλον. Το ότι όλη η Δύση έμεινε άνεργη και το ότι τα εργοστάσια από τις νέες τους θέσεις μολύνουν περισσότερο το περιβάλλον, εννοείται πως δεν τους ενδιαφέρει.
Και όλα αυτά τα λεφτά έρχονται από τους λεγόμενους πράσινους φόρους, που κατά τόπους στα διάφορα κράτη έχουν διάφορα ονόματα. Λέγονται φόρος υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (αλήθεια είδατε ποτέ προσεκτικά τι πληρώνεται μέσα από τον λογαριασμό της ΔΕΗ;), λέγεται ΕΝΦΙΑ, σε λίγο θα λέγεται φόρος περιουσιολογίου.
Έχουν γίνει σε παγκόσμια κλίμακα, δεκάδες χιλιάδες, επαναλαμβάνω, δεκάδες χιλιάδες «επιστημονικές» εργασίες, που υποτίθεται αποδεικνύουν, όχι μόνο την ανάγκη επιβολής των πράσινων φόρων, αλλά και την συμβολή τους στην φορολογική εξυγίανση (!!!!!) των κρατών που τους επιβάλουν. Όλες τους βασίζονται σε βιβλιογραφίες, που υπάρχουν έτοιμες και όλοι, για να θεωρείται η εργασία τους έγκυρη και έγκριτη, πρέπει να λένε τα ίδια, από τις ίδιες πηγές. Πηγές που ετοιμάστηκαν καλά στημένες, από τα THINK TANKS και τις ΜΚΟ του ΟΗΕ της νέας τάξης.
Όλα αυτά έγιναν με μεθοδευμένες ενέργειες, διότι οι κοσμοεξουσιαστές και τα όργανά τους, ενεργούν πάντοτε συστηματικά. Έτσι έγινε το πρώτο Συνέδριο των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη, στη Στοκχόλμη το 1972. Τότε υπήρχαν μόνο 12 χώρες στον κόσμο που είχαν θέσει τις βάσεις διαμόρφωσης περιβαλλοντικής πολιτικής. Κατά την διάρκεια του δευτέρου συνεδρίου στο Ρίο, το 1992, όπου υπογράφηκαν μέσω της Ατζέντας 21  οι διακηρύξεις για το Κλίμα και τη Βιοποικιλότητα, παρευρέθηκαν 127 χώρες, όλες πρόθυμες να εφαρμόσουν  περιβαλλοντική πολιτική.
Η ΕΕ δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη και να μην συμμορφωθεί με αυτή την περιβαλλοντική πολιτική. Έτσι, η Συνθήκη Λειτουργίας της Ε.Ε., (ΣΛΕΕ), δηλαδή η ιδρυτική Συνθήκη της ΕΟΚ (Συνθήκη της Ρώμης της 25-3-1957), όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με την Ενιαία Ευρωπαϊκή Πράξη του 1986 και με τα Άρθρα της Συνθήκης του Μάαστριχτ, του Άμστερνταμ, της Νίκαιας και τελευταία της Συνθήκης της Λισσαβόνας (γνωστής και ως Μεταρρυθμιστικής Συνθήκης, ή Νέας Συνθήκης) αναφέρει (Άρθρο 191) σαν βασική αρχή στη δημιουργία της περιβαλλοντικής νομοθεσίας την αρχή της πρόληψης. Έτσι, δόθηκε στους δημιουργούς της πράσινης πολιτικής η αρμοδιότητα να ενεργούν κατά βούληση, υπέρ , υποτίθεται, του περιβάλλοντος.
Η αρχή διατυπώθηκε για πρώτη φορά από τον ΟΟΣΑ το 1972 και περιλήφθηκε στη ΣΛΕΕ (άρθρο 191). Κατά αυτό τον τρόπο, οι περιβαλλοντικές εισφορές αναδεικνύονται σε βασικό άξονα περιβαλλοντικής πολιτικής, αφού υλοποιούν την αρχή «ο ρυπαίνων πληρώνει». Με το σκεπτικό αυτό, ο ρυπαίνων επιφορτίζεται με το κόστος των μέτρων που απαιτούνται για να μη συντελεστεί περιβαλλοντική ζημία ή η ρύπανση.
Έτσι καθιερώθηκαν οι πράσινοι φόροι και δασμοί καθώς και οι επιβαρύνσεις, αλλά και τα περιβαλλοντολογικά τέλη και τα παράβολα.
Τρισεκατομμύρια μαζεύονται κάθε χρόνο και όλα παραδίδονται στον ΟΗΕ. Ο πρώτος πολιτικός που τα κατήγγειλε ήτανε ο Πούτιν και ο δεύτερος ο Τραμπ. Αναρωτηθείτε, γιατί κανένας άλλος δεν μίλησε ποτέ εδώ και τόσες δεκαετίες;
Στην Ελλάδα, όπως και γενικότερα στην Ε.Ε., επικρατεί το σύστημα της πολλαπλής φορολογίας, της επιβολής δηλαδή περισσότερων του ενός φόρων, επειδή έτσι εξυπηρετούνται καλύτερα οι μέθοδοι οικονομικής αφαίμαξης των πολιτών.
Μεταξύ των φόρων αυτών είναι και οι περιβαλλοντικοί ή πράσινοι φόροι. Σαν περιβαλλοντικοί ή πράσινοι φόροι ορίζονται οι φόροι που επιβαρύνουν προϊόντα ή υπηρεσίες που έχουν αποδεδειγμένη αρνητική επίδραση στο περιβάλλον. Η νομοθεσία, δηλαδή, εκτός από την επιβολή προστίμων ή άλλων κυρώσεων στις περιπτώσεις περιβαλλοντικής υποβάθμισης, φορολογεί μια δραστηριότητα με υποτιθέμενες περιβαλλοντικές επιπτώσεις, με σκοπό την μείωση ή την απαγόρευση της συγκεκριμένης δραστηριότητας.  Οι πράσινοι φόροι, είναι έμμεσοι φόροι, αφού οι κατά νόμο υπόχρεοι σε φόρο κατά κανόνα μετακυλύουν το φορολογικό βάρος στους καταναλωτές.
Οι πράσινοι φόροι είναι:
1. φόροι ενέργειας και φόροι άνθρακα. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει τους φόρους επί ενεργειακών προϊόντων που χρησιμοποιούνται στις μεταφορές (π.χ. πετρέλαιο, βενζίνη) και σε λοιπές χρήσεις (π.χ. ορυκτά καύσιμα, φυσικό αέριο, άνθρακας, ηλεκτρισμός),
2. φόροι μεταφορών. Πρόκειται για φόρους που επιβάλλονται στα μεταφορικά μέσα (π.χ.φόροι οχημάτων, μεταφοράς εμπορευμάτρων, ακόμη και στις απλές αποστολές των πολιτών και στις αγορές των καταναλωτών).
3. φόροι ρύπανσης/πόρων. Πρόκειται για φόρους που επιβάλλονται για ρυπογόνες δραστηριότητες (π.χ. φόροι εκπομπών αερίων, πρώτων υλών και αποβλήτων).
Σύμφωνα με την οδηγία 92/81/ΕΟΚ, κάθε κράτος μέλος οφείλει να επιβάλει ειδικό φόρο κατανάλωσης επί των πετρελαιοειδών που χρησιμοποιούνται ως καύσιμα κινητήρα ή καύσιμα θέρμανσης. Όσον αφορά τους ειδικούς αυτούς φόρους κατανάλωσης, ως πετρελαιοειδή θεωρούνται η βενζίνη με μόλυβδο, η αμόλυβδη βενζίνη, το ντίζελ, το μαζούτ, το υγροποιημένο φυσικό αέριο το μεθάνιο και η κηροζίνη.
Στον τομέα της φορολογίας της ενέργειας, το 2003 υιοθετήθηκε η οδηγία 2003/96/ΕΚ (Energy Tax Directive), η οποία καθορίζει τον τρόπο και το ύψος φορολόγησης των ενεργειακών προϊόντων και του ηλεκτρισμού.
Καταλαβαίνετε πόσα πολλά πληρώνει ο μέσος πολίτης πλέον σε εξωπραγματικούς φόρους και το σύνολο όλων αυτών των χρημάτων, προέρχονται από τα χρήματα που κερδίζουν όλες οι γυναίκες, που ξεριζώθηκαν από την κορυφαία αποστολή της γαλούχησης και διαπαιδαγώγησης των παιδιών τους και βγήκανε από το σπίτι για να δουλέψουν.
Έτσι οι γυναίκες, βγήκανε στο μεροκάματο, ψοφάνε στην κούραση, μείνανε και τα παιδιά τους στα γαμψόνυχα χέρια των σχολείων της νέας τάξης και δεν μένει στην οικογενειακή οικονομία δεκάρα τσακιστή, αφού όλα πάνε στους φόρους.
Σκοπός λοιπόν της απάτης της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη και της δήθεν κλιματικής καταστροφής, είναι το να αιτιολογηθούν οι ληστρικοί πράσινοι φόροι. Τουλάχιστον αυτό έγινε στην αρχή, γιατί τώρα πλέον, μετά από τόσα χρόνια, θεωρείται αυτονόητο το ότι πληρώνει πράσινο φόρο στον λογαριασμό της ΔΕΗ και στην τιμή της βενζίνης και φόρο στις μεταφορικές εταιρείες και τα εισιτήρια λεωφορείων, πλοίων, αεροπλάνων, αλλά και τρένων.
Λόγω της πρόσφατης αποχώρησης του Τραμπ από το νταβατζιλίκι των πράσινων φόρων και την καταγγελία του για την ληστρική φοροεπιδρομή του ΟΗΕ εδώ και δεκαετίες, άρχισαν πάλι όλοι οι πολιτικοί το παραμύθι με την υπερθέρμανση και το βούλιαγμα των πόλεων, προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να τον πείσουν ότι καλά κάνει και πληρώνει.
Προσωπικά πιστεύω ότι ο κόσμος πλέον έχει αποβλακωθεί σε τέτοιο βαθμό, που δεν χρειάζεται να προσπαθεί κανείς πλέον να τον πείσει, ότι κινδυνεύει το κλίμα.
Οι φωνές που αντιστέκονται είναι πολλές, αλλά ο κόσμος έχει εθιστεί στο να θεωρεί αληθινό και σωστό ότι ακούγεται στην αίθουσα του σχολείου (όλων των βαθμίδων) και βεβαίως στα δελτία ειδήσεων των καναλιών.
Δουλεύουν άνδρες και γυναίκες (και τρανσέξουαλ) όλη μέρα για να τα ακουμπάνε χοντρά, χωρίς κανείς τους να προσέχει, τι λένε τα χαρτάκια των αποδείξεων και οι φόροι «υπέρ τρίτων», που κατά τρισεκατομμύρια μαζεύονται κάθε χρόνο, από όλα τα υποτελή κράτη και παραδίδονται, για να προωθήσουν την ίδια την καταστροφή εκείνων, που δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ, για να χρηματοδοτήσουν την καταστροφή τους.

Αφού όλα αυτά τα λεφτά, πηγαίνουν για την πλήρη εφαρμογή της παγκόσμιας κομμουνιστικής χούντας, που θα κάνει τους πάντες σκλάβους, στη φυλακή που οι ίδιοι έχτισαν.Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 153 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Του Θανάση Τσόκα
Μαθηματικού – Ερευνητή
e-mail: tsokasmath@gmail.com
κ.κ. Βουλευτές

Ο Μεγάλος Βίκτωρ Ουγκώ έχει πει την παροιμιώδη φράση :
» Το πιο μαλακό μαξιλάρι στον ύπνο μου είναι η ήσυχη συνείδηση μου!!!.
Ερωτώ λοιπόν εσάς τους Αριστερούς Βουλευτές της «υπέρμετρης ευαισθησίας» και εσάς τους Ένθεους Βουλευτές  των ΑΝΕΛ του «αγαπάτε αλλήλους», το δικό σας μαξιλάρι στον ύπνο σας είναι μαλακό? . Έχετε τη συνείδηση σας ήσυχη?

1) ΟΤΑΝ στους μισούς πολυχαμηλοσυνταξιούχους έχετε κόψει
ολόκληρο το ΕΚΑΣ και τους άλλους μισούς, τους έχετε αφήσει
με το μισό ΕΚΑΣ,που και αυτό θα το ΜΗΔΕΝΙΣΕΤΕ από
1-1-2018?
2) ΌΤΑΝ ένας άνεργος που παίρνει ένα πολύ ισχνό επίδομα
ανεργίας, τολμήσει να σας δηλώσει ότι μέσα σε ένα ολόκληρο
μήνα έκανε ΕΝΑ μόνο μικρό μεροκάματο τρίωρης εργασίας,
εσείς του κόβετε ΑΜΕΣΩΣ το πενιχρό ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ?
3) ΟΤΑΝ καταργείται το νόμο 1545/85, που έδινε ένα μηνιαίο επίδομα 60 ευρώ σε εργαζόμενους νέους μέχρι ηλικίας 29 και εσείς με το νέο νόμο σας, 4472/2017 το μηνιαίο επίδομα των 60 ευρώ το ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΕ και αφήνετε αυτούς τους νέους που
είναι εκατοντάδες χιλιάδες, να επιζήσουν με ένα πενιχρότατο
μισθό των 300 έως 400 ευρώ?
4) ΟΤΑΝ 1.200.000 (ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες) συνταξιούχοι παίρνουν σύνταξη πείνας (μικρότερη των 500
ευρώ) και έρχεστε εσείς και ψηφίζετε άλλα
20 προαπαιτούμενα ( για τη δεύτερη αξιολόγηση ) , ένα από
τα οποία απαγορεύει τις αυξήσεις σε ΟΛΕΣ τις συντάξεις
( άρα και στις πολύ-πολύ μικρές ) μέχρι το έτος 2022!!!!!!!!!?
5) ΟΤΑΝ η μέση σύνταξη πριν από την κρίση ήταν 1280 ευρώ,
σήμερα που μιλάμε (μετά από τρία μνημόνια και πάρα πολλές
μειώσεις σε όλες τις συντάξεις) η μέση σύνταξη είναι 890 ευρώ
εσείς με το νέο νόμο σας, 4472/2017 (και το τέταρτο μνημόνιο)
μειώνετε από 1-1-2019 μέχρι το τέλος του 2021 ΔΡΑΣΤΙΚΑ
όλες τις συντάξεις (με τη κατάργηση της προσωπικής διαφοράς) , με αποτέλεσμα η μέση σύνταξη να κατρακυλήσει στα 600 ευρώ!!! και ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ θα είναι φτωχοί ή πολύ φτωχοί!!!?.
6) ΟΤΑΝ μέσα σε μια διετία 2018-2019 τα ήδη κουτσουρεμένα
προνοιακά και αναπηρικά επιδόματα πάτε να τα μειώσετε και
άλλο,για να εξοικονομήσετε όπως μας λέει ο νόμος 4472/2017
που ψηφίσατε, άλλα 259 εκατομμύρια ευρώ!!!?, Που είναι κ.κ
Βουλευτές η ευαισθησία σας για αυτούς τους αξιοθαύμαστους
και ηρωικούς ανθρώπους?.
7) ΟΤΑΝ τα δικά σας μνημόνια καθώς και τα μνημόνια των
Παπανδρέου-Παπαδήμου-Σαμαρά έχουν μετατρέψει τον
Ιδιωτικό τομέα σε ένα εργασιακό μεσαίωνα, όπου το 60% των
εργαζομένων είναι εργαζόμενοι είτε μερικής είτε εκ περιτροπής
απασχόλησης με μισθούς 200 έως 400 ευρώ μηνιαίως?
8) ΟΤΑΝ τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας τους
«απαγορεύσατε» να παράγουν αγροτικά και κτηνοτροφικά
προϊόντα, αφού το κόστος παραγωγής με τους νόμους σας,
το πήγατε σε ύψη δυσθεώρητα?
9) ΟΤΑΝ στους ελεύθερους επαγγελματίες και στις μικρο
μεσαίες επιχειρήσεις τους φόρους τους φθάσατε στον Ουρανό
όπου στα 100 ευρώ τζίρο, τους παίρνετε τα 65 ευρώ και με την αναδουλειά που έχουν, τους αναγκάζετε να πορευθούν
στο παράνομο δρόμο της φοροδιαφυγής, για να μπορέσουν
να επιβιώσουν?
10) ΟΤΑΝ το 92% των μνημονιακών νόμων που έχετε ψηφίσει
τόσο εσείς όσο και οι προηγούμενοι μνημονιακοί συνάδελφοι
σας,είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ!!!,σύμφωνα με τη γνώμη
πολλών έγκριτων Συνταγματολόγων?
κ.κ Βουλευτές
Με όλα αυτά που παραπάνω σας καταμαρτύρησα,με όλες
αυτές τις ανάλγητες και απάνθρωπες πολιτικές σας πράξεις
που έχετε διαπράξει στο διάστημα που κυβερνάτε,σε βάρος
του Ελληνικού λαού, είμαι βέβαιος ότι ΔΕΝ θα έχετε ήσυχη
τη συνείδηση σας και το μαξιλάρι στον ύπνο σας θα είναι
πολύ σκληρό, εκτός και εάν έχετε προσβληθεί από τον ιό που
φέρει το όνομα : «ιός πωρωμένης συνείδησης!!!»
κ.κ Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ
Η περαιτέρω ληστρική αφαίμαξη του ήδη λεηλατηθέντος
εισοδήματος των Ελλήνων Πολιτών θα προκαλέσει με
Μαθηματική ακρίβεια,πλήρη κατάρρευση ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ
ΑΓΟΡΑΣ και το έτος 2021,η Χώρα μας θα είναι ένα απέραντο
ΦΤΩΧΟΠΩΛΕΙΟ και ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ της Γερμανικής Αυτκρατορίας!!!!
Κύριοι Βουλευτές αλλάξτε ρότα πριν είναι αργά,γιατί εάν δεν
το πράξετε θα έχετε προδώσει την Πατρίδα και θα έχετε υποπέσει σε πολύ σοβαρά ποινικά αδικήματα!!!πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Πιάστηκε το ανθρώπινο τέρας - διαχειριστής της «Μπλε Φάλαινας»

Ένας άνθρωπος-«τίποτα», ένας ταχυδρόμος στη Μόσχα, αποκαλύφθηκε ότι ήταν το «τέρας» που διαχειριζόταν την διαβόητη ιστοσελίδα «Μπλε Φάλαινα», μέσω της οποίας οδηγούσε έφηβους στην αυτοκαταστροφή και την αυτοκτονία.
 
Οι αρχές της ρωσικής πρωτεύουσας ανακοίνωσαν ότι συνέλαβαν τον Ιλία Σιντόροφ, 26 ετών, ο οποίος μετά από ανάκριση ομολόγησε ότι ήταν ο διαχειριστής της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, η οποία έβαζε έφηβους να περνούν διάφορες, όλο και πιο επικίνδυνες, δοκιμασίες που κατέληγαν στην αυτοκτονία.
 
Οι αστυνομικοί ανέκριναν τον Σιντόροφ για την απόπειρα αυτοκτονίας, μέσω πτώσης μπροστά από διερχόμενο τραίνο, μιας 13χρονης από το χωριό Γιετκούλ, ενώ προηγουμένως της είχε ζητήσει να χαράξει με ξυράφι στο μπράτσο της μια «μπλε φάλαινα» (απ’ όπου και το μακάβριο «παιχνίδι» πήρε το όνομά του).
 
Το κορίτσι σώθηκε, ωστόσο, η αστυνομία υποστηρίζει ότι ο Σιντόροφ είχε δημιουργήσει δίκτυο με περισσότερα από 30 κορίτσια. Η ιδέα του ονόματος του παιχνιδιού προέρχεται από την τάση που παρουσιάζουν ορισμένες μπλε φάλαινες να αυτοκτονούν, κολλώντας στα αβαθή.
 

Ο Σιντόροφ αναμένεται να σταλεί στο Τσελιαμπίνσκ στα Ουράλια, προκειμένου να δικαστεί για το θάνατο μιας άλλης μαθήτριας ενώ υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία έχει συλλάβει και τον φερόμενο ως «εμπνευστή» του «παιχνιδιού», 21χρονο Φίλιπ Μπουντέικιν.πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Μινιβαν χτύπησε πεζούς στη Φιλαδέλφεια (Video)

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές της Φιλαδέλφειας, καθώς μινιβάν ανέβηκε σε πεζοδρόμιο και χτύπησε πεζούς στο κέντρο της πόλης.
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, τοπική ώρα, στη συμβολή των οδών JFK και 16η.Τουλάχιστον τρία άτομα τραυματίστηκαν ενώ ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί γιατί ο οδηγός του οχήματος ανέβηκε στο πεζοδρόμιο.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και ερευνά την υπόθεσηπηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Δικογραφία σε βάρος αστυνομικού της ΓΑΔΑ ως δημιουργού της ιστοσελίδας μίσους «Τα Σκυλιά του Πολέμου»

Βρέθηκε ο αστυνομικός που φέρεται να είναι ο κατασκευαστής της ιστοσελίδας μισαλλοδοξία και ρατσισμού «Τα Σκυλιά του Πολέμου», την οποία αποκάλυψε σε δημοσίευμά του «Το Ποντίκι», και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, σύμφωνα με πληροφορίες.
Μάλιστα, ο αστυνομικός διατηρεί οργανική θέση σε υπηρεσία της ΓΑΔΑ και όπως δήλωσαν αρμόδιοι αξιωματικοί της αστυνομίας στο bloko.gr, τα στοιχεία σε βάρος του είναι συντριπτικά.
Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα στις 30 Μαίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες. 
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων του Μενιδίου στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (Photos)

Μαζική πορεία πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ, εργατικά σωματεία και φορείς, στο Μενίδι ενάντια στην παραβατικότητα στην περιοχή και τον ρατσισμό. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία του Μενιδίου και κατευθύνθηκαν σε κεντρικούς δρομους της περιοχής. Με σύνθημα "ούτε σκληρά ούτε μαλακά όχι σε όλα τα ναρκωτικά" οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν για το εμπόριο ναρκωτικών στο Μενίδι.

Στο κοινό κάλεσμά τους, τα εργατικά σωματεία και οι υπόλοιποι φορείς Μενιδίου- Φυλής , εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους και την συμπαράστασή τους στην οικογένεια του μικρού μαθητή "που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του μέσα στο σχολείο του."

Επιπλέον με αφορμή τη σημερινή συγκέντρωση καλούσαν "τον λαό και τη νεολαία της περιοχής να συσπειρωθεί στα Σωματεία του, στους συλλόγους, στους φορείς του εργατικού-λαϊκού κινήματος και να διεκδικήσει οργανωμένα, μέτρα και λύσεις που να χτυπάνε τη ρίζα του προβλήματος. Κάθε άλλη λογική μέσα στο κίνημα αντικειμενικά έχει σκοπό να εκτονώσει, να θολώσει το τοπίο για τον πραγματικό ένοχο, ακόμη και να καλλιεργήσει αυταπάτες για το ρόλο του κρατικού μηχανισμού."

"Είμαστε εδώ καλώντας γονείς εκπαιδευτικούς και το λαό του Μενιδίου να διαδηλώσουμε ενάντια στην παραβατικότητα και την εγκληματικότητα που επικρατεί στην περιοχή χρόνια τώρα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τρύμπος Δημήτρης,μέλος του Διοικητικού Συλλόγου των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης " Σωκράτης".

Στη συνέχεια ο κ. Τρύμπος δήλωσε ότι "η περιοχή με ευθύνη κυβερνήσεων, δημοτικών αρχών έχει γίνει γκέτο τα τελευταία χρόνια, όπου η διακίνηση ναρκωτικών, το εμπόριο όπλων, η πορνεία δίνουν και παίρνουν. Καταδικάζουμε τα συμφέροντα αυτά".

«Ήρθαμε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να διαδηλώσουμε ειρηνικά. Το Μενίδι είναι καζάνι που βράζει. Υπάρχει οργή και θυμός. Δεν έχουμε λάβει μέχρι στιγμής κανένα αισιόδοξο μήνυμα για το αγαθό της ασφάλειας στην περιοχή μας». Αυτά τόνισε ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννας Κασσαβός, σε δηλώσεις του έξω από το υπουργείο, και συνέχισε: Έπρεπε να χαθεί ένας μαθητής για να αφυπνιστούν συνειδήσεις; Θα κάνουμε καθημερινά ειρηνικές διαδηλώσεις. Ζητάμε να μας δώσετε λύσεις. Το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά να βρεθεί λύση. Για το ίδιο θέμα είχαμε συναντηθεί και με υπουργούς της ΝΔ. Ζητάμε να υπάρχει και στην πόλη μας ασφάλεια.

Ο πρόεδρος του συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών κατά της εγκληματικότητας και των ναρκωτικών, Παναγιώτης Πολυμενίδης υπογράμμισε ότι το πρόβλημα υπάρχει από το 2000. Θεωρώ ότι τα ναρκωτικά είναι στο Μενίδι γιατί έχουν επιλέξει να είναι εκεί. Στο θέμα μας εμπλέκονται και άλλα υπουργεία όπως της Δικαιοσύνης. Δεν μπορεί έμπορος ναρκωτικών να συλλαμβάνεται και να αφήνεται ελεύθερος σε δύο ημέρες είπε ο κ. Πολυμενίδης.Εκ μέρους γονέων της περιοχής, ο Ευάγγελος Σουλιώτης σημείωσε: «Εγώ αν δεν στείλω το παιδί μου στο σχολείο θα με καλέσει ο εισαγγελέας. Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή μας και θέλουμε να ζούμε ελεύθεροι, με ισονομία και όχι με ναρκωτικά. Δεν μπορείτε ή δεν θέλετε; είπε καταλήγοντας ο κ. Σουλιώτης.

Στο μεταξύ αντιπροσωπεία των συγκεντρωθέντων πέρασε στο υπουργείο προκειμένου να εκθέσει τα αιτήματα των κατοίκων των Αχαρνών στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του Πολίτη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Barclays: Δεν αναμένεται συμφωνία για το ελληνικό χρέος

Δεν αναμένεται συμφωνία της Ελλάδας με τους πιστωτές για την ελάφρυνση χρέους, τονίζει η  βρετανική πολυεθνική εταιρεία τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών του Λονδίνου Barclays σε έκθεσή της εν όψει του Eurogroup της 15ης Ιουνίου.
Η τράπεζα αναφέρει ότι απαιτείται ακόμη αξιοσημείωτη προσπάθεια για να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, με τις σημαντικές αποκλίσεις μεταξύ ΔΝΤ και ευρωπαίων πιστωτών για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Ελλάδας να αποτελούν τα βασικά εμπόδια.
Επιπλέον, εκτιμά ότι θα υπάρξει απόφαση από την ΕΚΤ εντός του έτους για το αν θα συμπεριλάβει τα ελληνικά ομόλογα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, προβλέποντας μικρές αγορές της τάξεως των 115 εκατ. ευρώ μηνιαίως εκτός των περιόδων που βρίσκεται σε εξέλιξη αξιολόγηση του προγράμματος.
Επίσης, εκτιμά ότι το ελληνικό ΑΕΠ αναμένεται να παραμείνει στάσιμο για τρίτο συνεχόμενο έτος φέτος, εμφανίζοντας μέτρια ανάπτυξη 1,4% το 2018.

Τέλος, υπογραμμίζει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πρόωρων εκλογών το δεύτερο εξάμηνο του 2018.πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!