EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σταδίου για 15 ημέρες

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ από την Παρασκευή στις 20.00 το βράδυ και για 15 ημέρες στην οδό Σταδίου εξαιτίας εργασιών στο δίκτυο φυσικού αερίου.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων καθ’ όλο το 24ωρο, στα κάτωθι οδικά τμήματα της οδού Σταδίου, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

Α΄ ΦΑΣΗ: Αριστερή λωρίδα, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εδουάρδου Λω και Βουκουρεστίου
Β1΄ ΦΑΣΗ: Αριστερή και τμήμα της μεσαίας λωρίδας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομήρου και Βουκουρεστίου
Β2΄ ΦΑΣΗ: Δεξιά και τμήμα της μεσαίας λωρίδας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομήρου και Βουκουρεστίου
Γ΄ ΦΑΣΗ: Δεξιά λωρίδα, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σανταρόζα έως 60 μ. μετά την οδό Γ. Σταύρου

Στην περιοχή των εργασιών και κατά τη διάρκειά τους το ανώτατο όριο ταχύτητας των οχημάτων ορίζεται στα 30 χλμ/ώρα και δεν επιτρέπεται το προσπέρασμα. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Επειδή η ανωτέρω κατάληψη του οδοστρώματος θα δημιουργήσει ανάσχεση της κυκλοφορίας, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από το ανωτέρω σημείο και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των Τροχονόμων, που θα βρίσκονται στο σημείο για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο FacebookΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Το χρηματιστηριακό ιδεολόγημα της «ατομικής επιλογής»

Με λάβαρο τα «ανθρώπινα δικαιώματα» η χρηματιστηριακή, πλανητική μαφία των ληστών και δημίων της ανθρωπότητας έχει ισοπεδώσει τα ΠΑΝΤΑ και σπέρνει παντού τον ΟΛΕΘΡΟ και την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ… Με αυτό το ιδεολόγημα, επίσης, έχει εγκλωβίσει και ενσωματώσει την αριστερά: Την έχει μετατρέψει σε «οργανικό διανοούμενο» της διεθνούς ιμπεριαλιστικής κακουργίας…

Με το ίδιο αυτό ιδεολόγημα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» έχει νομιμοποιήσει, δηλαδή έχει καταστήσει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, κάθε διαστροφή και νόσο της ιμπεριαλιστικής παρακμής… 

Και εδώ οι προπαγανδιστές που δίνουν το άλλοθι είναι οι ενσωματωμένοι «αριστεροί», οι οποίοι φωνασκούν, σαν υστερικές ύαινες, για «το δικαίωμα του ατόμου να καθορίζει ο ίδιος τη ζωή του»

Με βάση αυτό το μυθολογικό και άκρως αντιεπιστημονικό κατασκεύασμα του «δικαιώματος» της «ατομικής επιλογής» προωθείται, σήμερα η «ατομική επιλογή» («ατομικό δικαίωμα») της επιλογής του φύλου. 

Η ομοφυλοφιλία και όλα τα συνακόλουθα με βάση την «ατομική επιλογή» (το «ατομικό δικαίωμα») έχουν ήδη κατοχυρωθεί. 

Με μπροστάρηδες πάλι τους πολύχρωμους «αριστερούς» που δεν έπαψαν να σκούζουν ασταμάτητα περί του «δικαιώματος» της «ατομικής επιλογής»… 

Βεβαίως ΟΥΔΕΠΟΤΕ αυτοί οι «αριστεροί» και μαρξίζοντες αναρωτήθηκαν πάνω στο Κοινωνικό Αλφάβητο της Μαρξιστικής Θεωρίας: Ότι ποτέ το άτομο δεν καθορίζει το ίδιο τη ζωή του σε επίπεδο ατομικό!!! 

Η συμπεριφορά και οι «επιλογές» του ατόμου καθορίζονται από τους φυσικούς και κοινωνικούς νόμους: τους ιστορικούς όρους και τις κοινωνικές συνθήκες μέσα στις οποίες ζει και λειτουργεί. 


Οι άνθρωποι-έλεγε ο Μαρξ- κάνουν την ιστορία τους, αλλά την κάνουν σε συνθήκες που (αυτές) καθορίζουν τη δράση τους, σε συνθήκες που δεν έχουν επιλέξει οι ίδιοι, αλλά τους έχουν κληροδοτηθεί από τις προηγούμενες γενεές. Επομένως οι επιλογές και οι ενέργειές τους δεσμεύονται από τις προϋπάρχουσες συνθήκες, φυσικές και κοινωνικές. 

Σεξουαλικά οι άνθρωποι δεσμεύονται από το ίδιο τους το φύλο το οποίο επίσης δεν επιλέγουν και από τους κοινωνικούς νόμους που και αυτούς δεν επιλέγουν. 

Το «ατομικό δικαίωμα», λοιπόν της «ελεύθερης επιλογής», είναι από μόνο του μια αντί-επιστημονική μπαρούφα που αναιρεί την ιστορική διαλεκτική, συνακόλουθα την ίδια λογική της μαρξιστικής θεωρίας. 

Και όμως πολλοί, δήθεν, μαρξιστές, θεοποιούν αυτό το «ατομικό δικαίωμα» και τα ιδεολογήματα του παρακμασμένου καπιταλισμού, αυτά τα περί «ελεύθερης επιλογής»: Σεξουαλικής, γάμους ομοφυλοφίλων, αλλαγή φύλου και λοιπών κοπράνων της σήψης και παρακμής… 
πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΔΕΗ: Προς πώληση και οι δύο μονάδες στη Μεγαλόπολη

Όπως ανέφερε το βράδυ της Τρίτης ανώτατο στέλεχος του υπουργείου οι τεχνοκράτες της Κομισιόν ζητούν να μπουν στο «καλάθι» και δύο μονάδες της Μεγαλόπολης…

Μέχρι τις 20 Οκτωβρίου προβλέπεται να έχει οριστικοποιηθεί το πακέτο της ελληνικής κυβέρνησης με  την Κομισιόν για την πώληση του 40% του λιγνίτη της ΔΕΗ. Εντός των επομένων ημερών θα συζητηθούν εκ νέου οι εκκρεμότητες για την αποεπένδυση της Επιχείρησης κατά την επίσκεψη των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα στις 15 Οκτωβρίου, με στόχο το «lignite case» να κλείσει για τους θεσμούς το συντομότερο δυνατό.


Το κλίμα που μεταφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές είναι ότι οι συζητήσεις με τις Βρυξέλλες δεν συγκλίνουν με την ΔΕΗ. Ωστόσο διεξάγονται σε καλό κλίμα με τις παροτρύνσεις της DG COMP, να επικεντρώνονται πλέον στην ένταξη στο πακέτο για το λιγνίτη και των δύο μονάδων της Μεγαλόπολης, που μαζί με τις μονάδες του Αγίου Δημητρίου αποτελούν δύο από τα πολυτιμότερα assets της εταιρείας. Στην αρχική πρόταση της ΔEΗ περιλαμβάνονταν οι δύο μονάδες του Αμυνταίου (550MW), η μονάδα Ι της Μελίτης (330MW) ) και η άδεια κατασκευής και λειτουργίας της μονάδας ΙΙ της Μελίτης (450MW) μαζί με τα ορυχεία του Αμύνταιο που κατέρρευσε μέσα στο καλοκαίρι, της Λακκιάς και της Βεύης. Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού της ΕΕ αντιδρούν στην πώληση του Αμύνταιο, θεωρώντας ότι αποτελεί μία μονάδα με διάρκεια ζωής έως το 2020, η οποία θα χρειαστεί για να αναβαθμιστεί να επενδυθούν τεράστια κεφάλαια (άνω από 100 εκ. ευρώ) γεγονός που την καθιστά μη ανταγωνιστική. Άλλωστε ένα από τα κριτήρια που πρέπει να πληρεί η πρόταση για την αποεπένδυση της ΔΕΗ, είναι ότι τα πάγια που θα πουληθούν πρέπει να είναι ισοδύναμα με τα περιουσιακά στοιχεία που θα μείνουν στην Επιχείρηση.pronews.gr


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Βουλευτές-πρόβατα – Είναι δυνατόν οι βουλευτές να ψηφίζουν δίκην λόχου, αυτά που τους επιβάλλουν οι ηγετικές ομάδες των…

Είναι δυνατόν οι βουλευτές να ψηφίζουν δίκην λόχου, αυτά που τους επιβάλλουν οι ηγετικές ομάδες των  κομμάτων;  Δεν ντρέπονται να εμφανιστούν στους ψηφοφόρους τους;

Ραβανός Αρης

Προβλήματα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ από το νομοσχέδιο για αλλαγή φύλου

Ποιοι αντιδρούν και πως το αντιμετωπίζουν κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση
Μείζον πρόβλημα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αν και για διαφορετικούς λόγους, δημιουργεί το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου με μια απλή βεβαίωση. Από τη μια πλευρά είναι το Μέγαρο Μαξίμου που είδε να υποχωρούν οι αντιδράσεις των ΑΝΕΛ διαπιστώνει ότι αρχίζει να γενικεύεται η οργή στους κόλπους της Εκκλησίας και από την άλλη πλευρά η ΚΟ της ΝΔ έχει σπάσει στα δύο.
Μετά από μια μακρά περίοδο ηρεμίας στις σχέσεις Εκκλησίας – κυβέρνησης, με εξαίρεση το μάθημα των θρησκευτικών, ο Πρωθυπουργός που διατηρεί άριστη σχέση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, βλέπει να συγκροτείται ένα ισχυρό μέτωπο απέναντι στην κυβέρνηση. Και δεν είναι μόνο το νομο σχέδιο για την αλλαγή φύλου που έχει ξε σηκώ σει θύελλα αντιδράσεων από Μητροπολίτες που κατακεραυνώνουν την κυβέρνηση.

Η χθεσινή συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου και το ανακοινωθέν που εξεδόθη για τις σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας ήταν ένα ηχηρό μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου. Παράλληλα και η σύνθεση της επιτροπής που όρισε η Ιερά Σύνοδος για το διάλογο με την Πολιτεία για το συγκεκριμένο θελμα και στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Μητροπολίτες Θεσσαλονίκης Άνθιμος και Πειραιώς Σεραφείμ είναι ενδεικτική της στάσης που θα κρατήσει η Εκκλησία της Ελλάδος.

Για την κυβέρνηση η παρούσα ένταση ήρθε στην χειρότερη στιγμή και όπως λένε οι μυημένοι επί των κυβερνητικών παρασκηνίων, ο Πρωθυπουργός ξαφνιάστηκε από το βαθμό της κρίσης. Αν και ο Αλέξης Τσίπρας ήθελε να μπουν στο τραπέζι θέματα από την αριστερή ατζέντα – σε αντιδιαστολή με τα μνημονιακά μέτρα που εφαρμόζονται ως επί το πλείστον στο πεδίο της οικονομίας- δεν ανέμενε να σηκωθεί τόση σκόνη. Ακόμα και η ματαίωση της επίσκεψης στο Αγιο Όρος ήταν ένα ακόμα αρνητικό σήμα που δεν περίμεναν στο Μεγαρο Μαξίμου, όπου ήδη συζητείται για πιθανή συνάντηση Πρωθυπουργού με Αρχιεπίσκοπο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Όμως, σε μια χρονική στιγμή που η κυβέρνηση βρίσκει απέναντί της την Εκκλησία και αντί η ΝΔ, όπως λένε κορυφαία στελέχη της, να καρπωθεί από αυτή την ένταση, βιώνει και αυτή τη δική της κρίση και μάλιστα σε ζήτημα που ακουμπά στον ιδεολογικό της πυρήνα και αποτελεί αιτία πολέμου για την πλειοψηφία των συντηρητικών ψηφοφόρων της.

Το γεγονός ότι η ΝΔ δεν πήρε έξω αρχής καθαρή θέση, είτε αρνητική, είτε θετική στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου και στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας διχάστηκαν οι συντονιστές του κόμματος όταν συζητήθηκε το θέμα, παρόντος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ενδεικτική της σύγχυσης που επικρατεί στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Τελικά, η ΝΔ υπό το φόβο των αντιδράσεων από την Εκκλησία και ρίχνοντας πολύ νερό στο φιλελεύθερο κρασί της ηγεσίας, επιχειρεί να βγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται με την κατάθεση δικής της τροπολογίας που αναμένεται να απορριφθεί από την κυβέρνηση. Στη λογική να διατηρηθούν ισορροπίες, η τροπολογία εκτιμάται από στελέχη της ΝΔ, αντιμετωπίζει το εσωκομματικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε και αποτρέπει γενίκευση της εσωκομματικής κρίσης. Στην γαλάζια τροπολογία μεταξύ άλλων θα προβλέπεται η απόφαση για αλλαγή φύλου να λαμβάνεται μέτα την ενηλικίωση, να μην δίνεται το δικαίωμα υιοθεσίας και γάμου, κα.
ΒΗΜΑ


infognomonpolitics.blogspot.gr

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο FacebookΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΓΣΕΕ κατά κυβέρνησης: Υπάρχει φτώχεια, ανεργία και οι επενδύσεις το… 2033

Κόντρα στις προβλέψεις του υπουργείου Οικονομικών για… ποταμούς επενδύσεων, προκαλεί σοκ η πρόβλεψη ότι για να ξαναδούμε άσπρη ημέρα, κοινώς επενδύσεις στα όρια του 2008, θα πρέπει να  περάσουν άλλα 16 χρόνια!

Σύμφωνα με την έκθεση-καταπέλτη του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, οι επενδύσεις έχουν σταθεροποιηθεί σε ένα επίπεδο το οποίο είναι κατά 63% χαμηλότερο από αυτό του α’ τριμήνου του 2008, κάνοντας εμφανές το τεράστιο επενδυτικό κενό στο οποίο έχει περιέλθει η οικονομία. Προχωρώντας, δε, ένα βήμα παραπέρα, υπολογίζεται ότι -με βάση τον μέσο ρυθμό αύξησης των επενδύσεων του 2016- ο όγκος των επενδύσεων θα φτάσει στο επίπεδο του α’ τριμήνου του 2008 το α’ τρίμηνο του 2033! Και τι γίνεται με τον έτερο πυλώνα του ΑΕΠ, τις εξαγωγές; 

Η αύξηση του όγκου των εξαγωγών δεν μεταφράζεται σε διατηρήσιμο εμπορικό πλεόνασμα λόγω της μεγάλης εξάρτησης της εγχώριας παραγωγής από τις εισαγωγές και, επομένως, δεν αντανακλά κάποια ουσιαστική μετάβαση της ελληνικής οικονομίας σε ένα νέο, πιο εξωστρεφές μοντέλο ανάπτυξης. Αμέτρητα είναι τα «καρφιά» και όσον αφορά στο κυβερνητικό αφήγημα για την αύξηση της απασχόλησης. 

Σύμφωνα με την έκθεση, αν και παρατηρείται βελτίωση της γενικότερης εικόνας, ο βαθμός απασχόλησης του εργατικού δυναμικού παραμένει ιδιαίτερα χαμηλός (52%), γεγονός που σηματοδοτεί την ύπαρξη ενός σημαντικού τμήματος εν δυνάμει εργαζομένων οι οποίοι δεν καταγράφονται ως άνεργοι από τις επίσημες στατιστικές.

Συγκεκριμένα, το β’ τρίμηνο του 2017 το ποσοστό της πραγματικής ανεργίας κυμαινόταν στο 28,7% (30,8% το αντίστοιχο τρίμηνο του 2016). Το μέτρο αυτό συνεκτιμά τα πολύ υψηλά ποσοστά της υποαπασχόλησης, η οποία κατά τη διάρκεια της κρίσης έχει σχεδόν τριπλασιαστεί (από 99 χιλιάδες εργαζομένους το 2008, σε 267 χιλιάδες το 2017), και των απογοητευμένων ανέργων, που επίσης υπερτριπλασιάζεται (από 37 χιλιάδες σε 109 χιλιάδες) την αντίστοιχη περίοδο. 

 Η μεταβολή της σχέσης μεταξύ των θέσεων εργασίας πλήρους και επισφαλούς απασχόλησης έχει σημαντικές επιπτώσεις στην κατανομή και στη δυναμική των μισθών, και κατά προέκταση στο διαθέσιμο εισόδημα και το βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων. Σύμφωνα με τα στοιχεία της «Εργάνη» για το α’ επτάμηνο (Ιανουάριος-Ιούλιος) του 2017, η πλειονότητα των νέων προσλήψεων στον ιδιωτικό τομέα αφορά θέσεις μερικής (47,86%) και εκ περιτροπής (13,81%) εργασίας. 

Η σημαντική αυτή ενίσχυση της επισφαλούς απασχόλησης επηρεάζει τη μεταβολή των μισθών, αφού, όπως δείχνουν τα στοιχεία απασχόλησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για τον Νοέμβριο του 2016, ο μέσος μισθός των απασχολουμένων με μερική απασχόληση ήταν 397,67 ευρώ. Και τι ξημερώνει για την ελληνική οικονομία; Σύμφωνα με την έκθεση, το… καλό σενάριο της «καθαρής» εξόδου οδηγεί σε επιτροπεία μακράς διαρκείας και από τους Ευρωπαίους και από τις αγορές, το σενάριο της προληπτικής πιστωτικής γραμμής οδηγεί σε νέους όρους, ενώ το τρίτο σενάριο είναι η μετάβαση της χώρας σε νέο Μνημόνιο. 

Η εξέλιξη αυτή καθιστά αυτομάτως το σύστημα δημοσιονομικής και μακροοικονομικής διαχείρισης της χώρας, όπως και τη χρηματοδότηση της οικονομίας, πλήρως εξαρτημένα από τους όρους των εταίρων-πιστωτών.iefimerida.gr
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο FacebookΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Βάφουν τα χέρια τους με αίμα, τα διευθυντικά & συνδικαλιστικά παράσιτα της Deutsche Telekom!

Έχουμε καταγγείλει με απανωτά δελτία τύπου και ανακοινώσεις ότι, η διοίκηση του ΟΤΕ παραβιάζει καθημερινά με πολλούς και ποικίλους τρόπους την εργατική νομοθεσία.
   Οι καταγγελίες μας έχουν διαβιβαστεί σε πολλές Επιθεωρήσεις Εργασίας κατά καιρούς π.χ Κέρκυρας, Χανίων, Βόλου, Ρεθύμνου, Χαλκιδικής, Ν.Ιωνίας, Περιστερίου κ.λ.π. παραβιάσεις και εργατικά ατυχήματα τα οποία ο παρασιτικός υπηρεσιακός μηχανισμός του ΟΤΕ τα καταχωνιάζει και τα κρύβει.
   Παρόλα αυτά, τα δηλωμένα εργατικά ατυχήματα έχουν αυξηθεί κατά 200%!
   Έχουμε προειδοποιήσει πολλές φορές ότι πολλά απ’ αυτά τα εργατικά ατυχήματα εντελώς συμπτωματικά και από τύχη δεν κατέληξαν θανατηφόρα.
   Εκτός από ορισμένες και μεμονωμένες ενέργειες και παρεμβάσεις από μερικούς συνειδητούς υπαλλήλους των Επιθεωρήσεων Εργασίας κανένας άλλος δεν συγκινήθηκε πριν έρθουν τα χειρότερα. Ούτε η εργοδοσία όπως όφειλε, ούτε η εξωνημένη συνδικαλιστική ηγεσία της ΟΜΕ-ΟΤΕ και των σωματείων.
   Αντί γι’ αυτό, στελέχη μας σε Κέρκυρα, Χανιά κ.λ.π, τιμωρήθηκαν γιατί προσέφυγαν στις επιθεωρήσεις εργασίας και αποκάλυψαν τα εργοδοτικά εγκλήματα στις περιοχές τους.
   Προχθές, Δευτέρα 2 Οκτώβρη ο συνάδελφος Ν.Μ τεχνικός του ΟΤΕ καθώς δούλευε επάνω σε ψηλή σκάλα στο Καρπενήσι έπεσε κτύπησε στο κεφάλι και βρίσκεται διασωληνωμένος εδώ και 3 μέρες στο Γ. Νοσοκομείο Λαμίας και κινδυνεύει η ζωή του.
   Το εργοδοτικό αυτό έγκλημα, όπως και τα προηγούμενα όπως και τα επόμενα, αν δεν παρθούν άμεσα και δραστικά μέτρα, έχει ονοματεπώνυμο και συγκεκριμένους ηθικούς αυτουργούς.
   Τα τελευταία χρόνια, η εξωνημένη εργοδοτική νομενκλατούρα έχει αποθρασυνθεί -για να μπορεί να αρπάζει όλο και μεγαλύτερο μέρος απ τον ιδρώτα και τον μόχθο του παραγωγικού και τεχνικού προσωπικού του ΟΤΕ μετατρέποντάς τον σε τεράστια μπόνους και αποδοχές σε χρήμα και σε είδος-  εκβιάζει, απειλεί, τρομοκρατεί αλλά και εκμαυλίζει συνειδήσεις με την βοήθεια της συμβιβασμένης συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας.
   Οι τεχνικοί του ΟΤΕ τρέχουν καθημερινά μόνοι τους -η πλειονότητα τους σε μονομελή συνεργεία- και εκτός από τεχνικοί, τους αναγκάζουν να είναι και πωλητές και οδηγοί αυτοκινήτου χωρίς επίδομα και διαχειριστές του δικτύου και των εγκαταστάσεων  ελεγχόμενοι από το σύστημα του WFM, με ένα διαρκές άγχος που θα παρκάρουν, που θα στήσουν το tablet, (το οποίο άμα τους το κλέψουν τιμωρούνται), πως θα προλάβουν τα ραντεβού για τις συνδέσεις, τις βλάβες, τον συγχρονισμό του ίντερνετ κ.λ.π. και στις περισσότερες περιπτώσεις χωρίς τα απαραίτητα μέσα.
  
   Τελευταία τους μετατρέπουν και σε φωτογράφους αφού τους υποχρεώνουν σε κάθε βλάβη ή σύνδεση που πηγαίνουν, για να κλείσει η εργασία θα πρέπει να φωτογραφίζουν τα σπίτια των συνδρομητών, τις εισόδους των πολυκατοικιών και γενικά κάθε ιδιωτικό χώρο του πελάτη-συνδρομητή!
   Η δουλειά που τους υποχρεώνουν να κάνουν ξεπερνάει σε ένταση στις περισσότερες περιπτώσεις ακόμα και το στρες που υφίστανται οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και οι Market maker των τραπεζών, και όλη αυτή η δουλειά με 500 έως 1000 ευρώ το μήνα!
   Αυτά και πολλά άλλα δεν είναι συνήθεις συνδικαλιστικές υπερβολές αλλά η ωμή και σκληρή πραγματικότητα.
   Γιατί έφτασαν τα πράγματα ως εδώ, εμείς το ξέρουμε, αλλά δεν είναι της ώρας να αναλυθεί. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι, οι άμεσες ενέργειες και παρεμβάσεις από την Κυβέρνηση και τους αρμόδιους Υπουργούς Εργασίας, Μεταφορών και Δικτύων, Δικαιοσύνης κ.λ.π.
   Η ατιμωρησία και το επικοινωνιακό σκοτάδι που επικρατεί για προφανείς λόγους από τα παπαγαλάκια των Μ.Μ.Ε και όχι μόνο, έχει αποθρασύνει όλους τους υπεύθυνους που είναι βέβαιοι ότι οι ανομίες τους ούτε θα γνωστοποιηθούν ούτε θα τιμωρηθούν και η πλεονεξία τους για περισσότερα μπόνους δεν έχει τέλος.
1.    Ζητάμε, από αύριο κιόλας πριν θρηνήσουμε θύματα, να υπάρξει άμεσα έρευνα απ’ όλες τις επιθεωρήσεις εργασίας της χώρας γιατί σε ολόκληρη την χώρα σ’ όλες τις περιοχές και καθημερινά παραβιάζεται ασύστολα η εργατική νομοθεσία.
2.    Να ζητηθούν από κάθε εργασιακό χώρο τα στοιχεία από τους καρταναγνώστες προσέλευσης – αποχώρησης και θα αποδειχτεί περίτρανα ότι οι εργαζόμενοι κτυπάνε 10ωρα και 12ωρα καθημερινά χωρίς να πληρώνονται υπερωρίες και χωρίς να εφαρμόζεται καμία εργατική νομοθεσία.
Με προεξάρχουσες υπηρεσίες το νέο κτίριο του ΟΤΕ στην Παιανία (Ικάρου 1 και Αγίου Λουκά)  και το Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ στο Μαρούσι όπου κατοικοεδρεύουν οι χρυσοκάνθαροι κ.κ. Τσαμάζ, Θεοχαρόπουλος, Παπαδοπούλου, Φουσκούδης και δεκάδες διευθυντές και παρατρεχάμενοι που έχουν και προσωπική ευθύνη για όλα αυτά.
3.    Περιμένουμε ακόμα απαντήσεις από την ΑΔΑΕ και τον πρόεδρό της Χ. Ζαμπίρα -στην οποία έχουμε προσφύγει επανειλημμένως- αν το consolidation και η ανεξέλεγκτη δράση των εργολάβων στο δίκτυο είναι νόμιμο και γιατί 16 μήνες τώρα καλύπτει τα τεράστιο αυτό σκάνδαλο που έχει να κάνει με το τηλεφωνικό απόρρητο και τα δικαιώματα των τηλεπικοινωνιακών χρηστών.
4.    Περιμένουμε επίσης από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών στον οποίο έχουμε προσφύγει από τον Γενάρη, να μας καλέσει για να επιληφθεί η κατά τα άλλα ανεξάρτητη δικαιοσύνη.
   
Τέλος, ζητάμε να παρασχεθούν όλα τα σύγχρονα ιατρικά μέσα για να διασωθεί ο συνάδελφος και να αποκατασταθεί η υγεία του και εκφράζουμε την συμπαράστασή μας προς τον ίδιο και την οικογένειά του.
   
Να σπάσει το απόστημα και να τιμωρηθούν οι ένοχοι που δημιούργησαν το εργασιακό Nταχάου της Deutsche Telekom.
Η εργοδοτική τρομοκρατία δεν θα περάσει!
πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Δραματικές εξελίξεις: Πραξικόπημα σε εξέλιξη στην Καταλονία – Στρατό στέλνει ο Ραχόι με απειλές πολέμου – Ερχονται συλλήψεις…

… των Καταλανών Ηγετών

Του Κώστα Κομποθέκρα

Πραξικόπημα βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ισπανία καθώς το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ισπανίας απαγόρευσε να συνεδριάσει το Κοινοβούλιο, δηλαδή ο Ναός της Δημοκρατίας στην Καταλονία τη
Δευτέρα , μια συνεδρίαση κατά την οποία οι Καταλανοί ηγέτες αναμενόταν να ανακηρύξουν μονομερώς την ανεξαρτησία της Καταλονίας από την Ισπανία. Τα χειρότερα έρχονται με τον Ισπανό αναπληρωτή πρωθυπουργό, Santamaria, να τονίζει πως ο Πρόεδρος της Καταλονίας κινείται εδώ και πολύ καιρό εκτός Νόμου. Ερχονται συλλήψεις που θα τινάξουν στον αέρα την Ισπανία.

Ο Ισπανός Υπουργός Άμυνας, Cospedal, τόνισε πως «οτιδήποτε κινείται εκτός της Δημοκρατίας μας αποτελεί απειλή για το Έθνος μας. Εχουμε υποχρέωση να υπερασπιστούμε τους πολίτες μας».

Ο ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι κάλεσε πριν λίγο τον καταλανό ηγέτη Κάρλες Πουτζντεμόντ να εγκαταλείψει τα σχέδιά του να ανακηρύξει μονομερώς την ανεξαρτησία της περιφέρειάς του από την Ισπανία απειλώντας με «μεγαλύτερα κακά».

Σε συνέντευξή του στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE, ο Ραχόι δήλωσε πως η λύση στην καταλανική κρίση είναι μια ταχεία επιστροφή στη νομιμότητα και «μια δήλωση το συντομότερο δυνατόν ότι δεν θα υπάρξει μονομερής ανακήρυξη ανεξαρτησίας, επειδή έτσι θα αποφεύγονταν επίσης μεγαλυτερα κακά», δήλωσε ο Ραχόι χωρίς να επεκταθεί.

Παράλληλα ο Ισπανός πρωθυπουργός στέλνει στρατό στην Καταλονία, όπως μεταδίδουν η εφημερίδα El Confidencia αλλά και το RT.

Συγκεκριμένα είκοσι μεταγωγικά οχήματα της Logistic Support Group 41 (AALOG 41) που έχουν τη βάση τους στην Αραγονία, μεταβαίνουν στην ημιαυτόνομη περιφέρεια, με στόχο να συνδράμουν στις εκεί δυνάμεις της αστυνομίας και της εθνοφυλακής, όπως επιβεβαίωσε το ισπανικό Υπουργείο Άμυνας.

Δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των στρατιωτών που θα συμμετάσχουν, ωστόσο αναφέρεται ότι οι εντολές είναι να παράσχουν αρχικά υλικοτεχνική υποστήριξη στις δυνάμεις ασφαλείας.

Βίντεο που τραβήχτηκε χτες βράδυ με άφιξη δυνάμεων

Ο πρόεδρος της καταλανικής κυβέρνησης, Κάρλες Πουζδεμόν που έχει προειδοποιήσει ότι θα ανακοινώσει την απόσχιση της Καταλονίας μέχρι τις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, έχει χαρακτηρίσει την εθνοφυλακή και την αστυνομία κατοχικές δυνάμεις και τις έχει προειδοποιήσει να εγκαταλείψουν άμεσα και τις τέσσερις επαρχίες της περιφέρειας.
Η ψηφοφορία της Κυριακής  οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια είτε την ερχόμενη Δευτέρα είτε οποιαδήποτε άλλη ημέρα, σε μονομερή ανακήρυξη  ανεξαρτησίας  της  Καταλονίας,  η οποία όπως φαίνεται πραγματικά θέλει να αποσχιστεί  από την υπόλοιπη Ισπανία.
Κάτι  τέτοιο όμως θα ενεργοποιούσε ένα ολόκληρο «άναρχο μηχανισμό»,  που θα είχε επίδραση στην ίδια την ΕΕ.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έπεται στην συνέχεια η αποκαλούμενη χώρα των Βάσκων και πολλές ακόμα περιφέρειες που επιθυμούν να αποχωρήσουν από το «μαρτύριο» της γερμανικής οικονομικής πειθαρχίας και ηγεμονίας στην ενωμένη Ευρώπη του «4ου Ράιχ» .
Δραματικές εξελίξεις: Πραξικόπημα σε εξέλιξη στην Καταλονία – Στρατό στέλνει ο Ραχόι με απειλές πολέμου – Ερχονται συλλήψεις των Καταλανών Ηγετών - Εικόνα0
Ο νόμος περί δικαστικής μετάβασης είναι ο μόνος που θα λάβει χώρα και θα είναι η τελευταία μέρα ισχύς του ισπανικού κοινοβουλίου διότι από εδώ και στο εξής θα ισχύει το Καταλανικό κοινοβούλιο.
Ο νόμος  ο οποίος  αφορά την ισχύ του συνταγματικού  δικαστηρίου και ψηφίστηκε στα τέλη Αυγούστου.
Μετά την πλειοψηφία του κοινοβουλίου της Καταλονίας από τους  εθνικιστές που υποστηρίζουν προφανώς την πρόταση του κ Puigdemont, ακόμα και ο πιο σκληροπυρηνικός αυτονομιστής γνωρίζει ότι μια απλή διακήρυξη της ανεξαρτησίας δεν «θα κάνει τίποτα», διότι χρειάζεται διαδικασία «αυτόματου διαχωρισμού»  από το ισπανικό κράτος.
Μια σχεδόν πλήρη έλλειψη διεθνούς αναγνώρισης της  καταλανικής ανεξαρτησίας, θα ήταν ίσως το πιο σημαντικό  βήμα για την ΕΕ, για να προσπαθήσει να  καταστήσει αδύνατο  τον  διαχωρισμό, πράγμα όμως ουτοπικό διότι θα βρεθούν πολλές χώρες που θα την αναγνωρίσουν και εντός ΕΕ.
Σε περίπτωση που προχωρήσει στην συνέχεια  ο νόμος περί δικαστικής μετάβασης τότε θα υπάρξει και το νομικό πλαίσιο τόσο για την ανακήρυξη της καταλανικής δημοκρατίας όσο και για το σύνταγμα.
Αυτό θα ξεκινήσει με ένα γύρο διαβουλεύσεων με εκπροσώπους της καταλανικής κοινωνίας, που θα ακολουθήσει η σύσταση μιας συνέλευσης και την ψήφιση ενός νέου συντάγματος και την επικύρωση του  μέσω δημοψηφίσματος.
Αυτή η διαδικασία  θα διαρκέσει περίπου έξι μήνες.
Ο ίδιος νόμος  θα επιτρέπει επίσης στους Καταλανούς να κατέχουν  διπλή υπηκοότητα, και να διασφαλίζει ότι η  Καταλονία θα ελέγχει τα δικά της σύνορα με δικές της ένοπλες δυνάμεις εθνοφυλακής.
Ωστόσο ένα τεράστιο ερωτηματικό παραμένει πάνω σε όλα αυτά,  δεδομένου ότι η Ισπανία αναμένεται να αντιδράσει «πολύ σκληρά» σε μια πιθανότατη ανακήρυξη ανεξαρτησίας.
Από την πλευρά της, η Μαδρίτη συνεχίζει τη σκληρή γραμμή απέναντι στη Βαρκελώνη.
Είναι χαρακτηριστική η απάντηση που έδωσε ο Mariano Rajoy στο νέο κάλεσμα του Carles Puigdemont για διάλογο -«εάν ο κ. Puigdemont επιθυμεί διάλογο, οφείλει πρώτα να επιστρέψει στην οδό της νομιμότητας, τον οποίο δεν έπρεπε ποτέ να εγκαταλείψει», δήλωσε αργά χθες βράδυ.
Μάλιστα, άλλα στελέχη του Λαϊκού Κόμματος, όπως ο πρώην πρωθυπουργός Jose Maria Aznar, καλούν τον Rajoy να μην χρονοτριβεί άλλο και να προχωρήσει στην εφαρμογή του περιβόητου Άρθρου 155 του συντάγματος, που προβλέπει την κατάλυση της αυτονομίας και την κήρυξη ουσιαστικά της Καταλονίας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Δραματικές εξελίξεις: Πραξικόπημα σε εξέλιξη στην Καταλονία – Στρατό στέλνει ο Ραχόι με απειλές πολέμου – Ερχονται συλλήψεις των Καταλανών Ηγετών - Εικόνα1
Εν τω μεταξύ, οι ισπανικές αρχές συνεχίζουν την έρευνά τους για το παράνομο όπως το ονομάζουν δημοψήφισμα, ενώ κατηγορείται ο επικεφαλής της καταλανικής αστυνομίας για την αποτυχία ορθής εκτέλεσης καθηκόντων του σε σχέση με την διακοπή της ψηφοφορίας.
Αντιμετωπίζει κλήτευση την Παρασκευή από το ανώτατο δικαστήριο της Ισπανίας στη Μαδρίτη για να απαντήσει στις κατηγορίες περί «στάσης».
Ορισμένοι εθνικιστές φοβούνται ότι οι ισπανικές αρχές θα προβούν σε συλλήψεις όπως του  κ. Puigdemont μέσα στην εβδομάδα.
Οι πολιτικοί κρατούμενοι όμως  θα ενισχύσουν τελικά τον εθνικιστικό σκοπό και θα είναι αυτοί που δώσουν το λόγο για την όποια «κουτουράδα» κάνει πράξη ο πανικόβλητος στην κυριολεξία Ραχόι η οποία θα ξεκινήσει να διαλύει την χώρα του και μετά την ΕΕ .


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τα έφαγε καλά ο Πρόεδρος μούφα συνδικαλιστής

Σε εννέα χρόνια και οχτώ μήνες καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης και εφτά χρονιά και οχτώ μήνες  o Πρώην Ταμίας , οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για υπεξαίρεση από τα ταμεία της Ένωσης .

Τελείωσε σήμερα το δικαστήριο με κατηγορούμενο τον πρώην Πρόεδρο της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ μαζί με το Ταμία που κατηγορούνται για υπεξαίρεση απ'το ταμείο της Ένωσης 200 000 ευρώ και πάνω .

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχους τους δυο κατηγορούμενους και τους επέβαλε ποινή 9 και 7 χρόνια αντίστοιχα. 

Για την ιστορία ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής ( ο Πρόεδρος ) παρέμεινε στην θέση του γραμματέα της Ομοσπονδία ( ΟΣΜΕ ) μέχρι αρχές του 2017  παρέχοντας του πλήρη ασυλία και απαλλαγη από την εργασία παρόλο που η Ομοσπονδία  ήταν ενήμερη για τις κατηγορίες αυτές .
epiosy


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!