EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017

Η Γερμανική εταιρία που λυμαίνεται τα νοσοκομεία

Ποια γερμανική εταιρία εξαναγκάζει σε θολές διαδικασίες προμηθειών τα νοσοκομεία.

Μετά από ερεύνα που έγινε στα γραφεία προμηθειών δεκάδων δημόσιων νοσοκομείων, συγκεκριμένη Γερμανική εταιρία ιατρικών μηχανημάτων με έδρα το Λίμπεκ, έχει καταφέρει να διαβρώσει τις διαδικασίες προμηθειών, καταπατώντας τους Ευρωπαϊκούς νόμους που αφορούν το Ελεύθερο Εμπόριο και την Καταπολέμηση των Μονοπωλίων. Αυτό το επιτυγχάνει επιβάλλοντας ειδικούς όρους στις αναρτημένες αιτήσεις υποβολής προσφορών, τους οποίους μόνο η ίδια εταιρία μπορεί να καλύψει, δημιουργώντας συνθήκες μονοπωλίου, κάτι που είναι αντίθετο με την Ελληνική και τη Διεθνή Νομοθεσία.

Παραδείγματος χάριν, στο νοσοκομείο Πατρών, ζητείται ο προσφέρων να υποβάλλει «Επιστολή από τον κατασκευαστή του αναισθησιολογικού ότι ο προσφερόμενος αισθητήρας οξυγόνου είναι κατάλληλος». Σημειωτέον ότι τέτοιου είδους κατάπτυστους όρους, δεν έχει επιβάλλει στα νοσοκομεία κανένας άλλος κατασκευαστής αναισθησιολογικών και αναπνευστήρων.

Όπως είναι φυσικό, εφόσον ο μόνος που μπορεί να προσκομίσει γράμμα από τον κατασκευαστή είναι ο ίδιος ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της συγκεκριμένης Γερμανικής εταιρίας , όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες αποκλείονται αυτόματα, δημιουργώντας συνθήκες μονοπωλίου.

Γνωρίζοντάς το λοιπόν εξ’αρχής, η εν λογω εταιρία προσφέρει εξαιρετικά φουσκωμένες τιμές, αφού ξέρει πως έχει εξαλείψει τον ανταγωνισμό. Με αυτό το τέχνασμα, ζημιώνονται σε υψηλά επίπεδα τα δημόσια νοσοκομεία, που μετρούν ευρώ-ευρώ τον προϋπολογισμό τους, περικόπτοντας από άλλα αναγκαία αγαθά, στα οποία δημιουργούνται ελλείψεις.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα πως έχουν καταφέρει να επιβάλλουν στα γραφεία προμηθειών τέτοιους όρους, ίσως.. φοβίζοντας τους υπαλλήλους των δημόσιων υπηρεσιών.

Αυτή η πρακτική δημιουργεί και απαντήσεις στο γιατί η εν λογω εταιρία μπορεί να προσφέρει σε χαμηλές τιμές τα αναισθησιολογικά συγκροτήματα κερδίζοντας στους διαγωνισμούς προμηθειών, αφού όπως φαίνεται έχει βρει τον τρόπο να «καλύπτει» την διαφορά, υπερχρεώνοντας τα αναλώσιμα υλικά, δημιουργώντας μονοπωλιακές συνθήκες. Για να γίνει πιο κατανοητό, είναι σαν να πουλάς πολύ φθηνά μια ηλεκτρική σκούπα, αλλά να προσφέρεις σε υψηλότατες τιμές την ανταλλακτική σακούλα. Και ενώ σε όλο τον κόσμο τα μηχανήματα της συγκεκριμένης εταιρίας, λειτουργούν με συμβατά είδη, όπου δεν καλύπτονται από συμβάσεις, μόνο στην Ελλάδα ζητούνται ειδικοί όροι που «φωτογραφίζουν» μόνο τον κατασκευαστή.

Πάντως, αυτό είναι κάτι που πρέπει να διερευνηθεί και να αλλάξει άμεσα, καθώς τα νοσοκομεία προμηθεύονται σε διπλάσιες και σε τριπλάσιες τιμές υλικά που αφορούν τα μηχανήματα τους, ειδικά όταν οι υπόλοιποι κατασκευαστές τηρούν τους διεθνείς νόμους και δεν μπλοκάρουν την συμμετοχή προμηθευτών με συμβατά υλικά, όπως γίνεται εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα, και όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο.

Κάτι τέτοιες πρακτικές, αμαυρώνουν την εικόνα των προμηθευτών υγείας, που είναι ένας κλάδος που γνωρίζει μεγάλη ύφεση στη χώρα μας και μετρά πολλές εταιρίες στο χείλος της πτώχευσης. Ο μαρασμός του κλάδου οφείλεται στο ότι οι προϋπολογισμοί των νοσοκομείων έχουν περιοριστεί στο 1/8 του επιπέδου του 2009, οι διαγωνισμοί προμηθειών βγαίνουν μόνο για τα απολύτως αναγκαία, με σκληρό ανταγωνισμό χαμηλών τιμών από εταιρίες που είναι στα όρια του να κλείσουν και φυτοζωούν και αποζητούν να πάρουν μια προμήθεια έστω του ύψους των 10 ευρώ, σε αντιδιαστολή με τέτοιες πολυεθνικές που πουλάνε σε θεόρατες τιμές ανταλλακτικά, χάρη στους ειδικούς όρους που επιβάλλουν.

Τελικώς όπως φαίνεται, οι Γερμανοί που επιβάλλουν τα μνημόνια και τις μειώσεις στις δημόσιες δαπάνες, έχουν τον τρόπο να διατηρούν αναλλοίωτα τα έσοδά των πολυεθνικών της χώρας τους στα ύψη…πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τέλος εποχής για τη Ryanair: Η τελευταία πτήση Αθήνα - Χανιά

Το αεροπλάνο κατά το τελευταίο αυτό ταξίδι του μετέφερε αρκετούς από τους συνολικά 40 εργαζομένους της Ryanair που διέμεναν μόνιμα στα Χανιά

Η τελευταία πτήση του αεροσκάφους που αποτελούσε το σκάφος βάσης της Ryanair στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σάββάτου, σηματοδοτώντας το τέλος της παρουσίας της συγκεκριμένης αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους στα Χανιά κατά τη χειμερινή περίοδο.

Το αεροσκάφος ταξίδεψε από Αθήνα προς Χανιά πραγματοποιώντας το τελευταίο -μέχρι νεωτέρας- δρομολόγιο της Ryanair στη συγκεκριμένη γραμμή.

Το αεροσκάφος παρέμεινε για λίγη ώρα στο «Δασκαλογιάννης» και αναχώρησε, δεκαπέντε λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, με προορισμό την Αθήνα, όπου θα αποτελέσει το πέμπτο σκάφος βάσης της Ryanair στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το αεροπλάνο κατά το τελευταίο αυτό ταξίδι του μετέφερε αρκετά από τα συνολικά 40 στελέχη κι εργαζομένους της Ryanair που διέμεναν μόνιμα στα Χανιά από τον Απρίλιο του 2013, όταν η εταιρία δημιούργησε τη βάση της στην Κρήτη.


Πηγή


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Πλαστικές σφαίρες και σπρέι πιπεριού θέλει για την ΕΛΑΣ ο Κατσίκης!Την άποψη ότι η κυβέρνηση δεν αφήνει την ΕΛΑΣ να κάνει τη δουλειά της για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των περιστατικών ανομίας εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ ο Κώστας Κατσίκης, την ίδια ώρα που ο Νίκος Τόσκας επέμενε ότι «ο Έλληνας πολίτης ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ» αποδίδοντας σε «φθηνά κολπάκια των συνδικαλιστών και φθηνή προπαγάνδα της ΝΔ» τα περί ανομίας.

«Συμφωνώ ότι δεν αφήνουν την ΕΛΑΣ να κάνει τη δουλειά της, να το λέμε ξεκάθαρα, δεν θέλει η κυβέρνηση να τραβήξει ο αστυνομικός πιστόλι, δεν θέλει η κυβέρνηση να εφαρμόσει το μέτρο του σπρέι πιπεριού, δεν θέλει η κυβέρνηση τις πλαστικές σφαίρες, δεν ξέρω να απαντήσω γιατί…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Πιστεύω ότι η βία αντιμετωπίζεται με βία» δήλωσε δε, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, προσθέτοντας όμως ότι «ότι το 2008 κατέκριναν όσους αστυνομικούς πυροβολούσαν στον αέρα και σχηματίστηκαν δικογραφίες».

Ο κ. Κατσίκης προειδοποίησε επίσης ότι «αν δεν ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα, το θέμα της ανομίας θα συνεχιστεί, μια συνέχεια από το παρελθόν που μας ακολουθεί».

«Αυτοδικία χαρακτηρίζω τη στάση του Ρουβίκωνα» πρόσθεσε. «Κακά τα ψέματα, υπάρχουν κενά στην πολιτεία, και με την ανομία κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να τα καλύψουν, αυτά τα μηνύματα πρέπει να τα λαμβάνει η πολιτεία και να κάνει τις προσαρμοστικές της κινήσεις για να έχουμε καλύτερη καθημερινότητα».

«Υπάρχει δήλωση συνδικαλιστή της αστυνομίας ότι ‘’δεν μας αφήνουν να κάνουν τη δουλειά μας’’. Στη Χαριλάου Τρικούπη ερωτηθείς αστυνομικός από τη Φώφη Γεννηματά ‘’γιατί δεν τους πιάνετε (τους αντιεξουσιαστές); Από ‘κει πήγαν να φύγουν’’ Η απάντηση ήταν: ‘’μάς έχουν πει από εκεί να μην μπαίνουμε’’. Με πολύ σαφή λόγια καταγεγραμμένη η εκλεκτική συγγένεια και η αστοχία στην πολιτική διαχείριση» σχολίασε από πλευράς του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Κατσίκης και οι κ. Λοβέρδος συνεχάρησαν την αντιτρομοκρατική για τη σύλληψη του 29χρονου που φέρεται να είναι ο αποστολέας του τρομοφακέλου στο Λουκά Παπαδήμο. Ωστόσο, ο κ. Λοβέρδος διαχώρισε τις διαχρονικές επιτυχίες της ΕΛΑΣ στο μέτωπο της τρομοκρατίας με τα κρούσματα καθημερινής ανομίας.
ΠΗΓΗ: skai.gr


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Χαριστική βολή: Στο σφυρί τα σπίτια σε τιμές κάτω από την αντικειμενική

Τη χαριστική βολή στη μικρή και μεσαία ιδιοκτησία ετοιμάζεται να δώσει η κυβέρνηση προκειμένου να κλείσει τάχιστα την τρίτη αξιολόγηση.

Για να εξευμενίσει τους δανειστές για τις καθυστερήσεις που έχουν σημειωθεί, το υπουργείο Οικονομικών έχει δεσμευτεί και ετοιμάζεται να εκδώσει άμεσα την υπουργική απόφαση που θα επιτρέπει να εκποιούνται στην -πολύ χαμηλή- εμπορική τιμή που έχουν σήμερα τα ακίνητα που κατάσχει η εφορία για χρέη προς το Δημόσιο.

Στο πολυνομοσχέδιο με το οποίο έκλεισε η δεύτερη αξιολόγηση πριν από μήνες (Ν.4472/2017) προβλέφθηκε η αλλαγή του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ), ώστε ως τιμή εκκίνησης των πλειστηριασμών που διενεργεί το Δημόσιο να τεθεί η εμπορική τιμή και όχι η αντικειμενική που ίσχυε πριν. Ωστόσο η διάταξη παραμένει προς το παρόν στα χαρτιά, καθώς προβλέπεται και έκδοση απόφασης η οποία θα ορίζει τη διαδικασία υπολογισμού της εμπορικής τιμής. Η έκδοση αυτής της απόφασης παραμένει ένα από τα εκκρεμή προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της αξιολόγησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις συναντήσεις των τελευταίων ημερών με τους θεσμούς η κυβέρνηση παρείχε διαβεβαιώσεις ότι στο υπουργείο Οικονομικών προετοιμάζουν τη διάταξη που ορίζει τις εμπορικές ως βάση εκκίνησης, ώστε να επιτραπούν οι πλειστηριασμοί ακινήτων για χρέη στην Εφορία σε τιμή χαμηλότερη από την αντικειμενική. Ενώ δηλαδή η κυβέρνηση -δια της υφυπουργού Κατερίνας Παπανάτσιου- ομολογούσε προ δύο εβδομάδων ότι η εφορία δεν μπορεί να υπολογίσει τις πραγματικές εμπορικές αξίες γιατί δεν γίνονται συναλλαγές και μόνο από ανάγκη πωλούνται σήμερα «όσο-όσο» τα ακίνητα, το υπουργείο Οικονομικών σπεύδει να βγάλει σε πλειστηριασμούς ακίνητα σε τιμές χαμηλότερες και από τις αντικειμενικές που το ίδιο καθορίζει για τα ακίνητα ολόκληρης της χώρας προκειμένου να φορολογήσει τους ιδιοκτήτες τους.Newmoney

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό βάζουν οι καταγγελίες για τον Λευτέρη Αυγενάκη

Νέα ένταση στο πολιτικό σκηνικό βάζει η αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις καταγγελίες για τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη που προκύπτουν από το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας, που έχει τίτλο «ΝΔ-Gate με πρωταγωνιστή τον Γραμματέα», κάνει λόγο για «συνακροάσεις που καίνε τον Λευτέρη Αυγενάκη», ισχυρίζεται ότι στην υπόθεση αυτή υπάρχουν «εγκληματική διαπλοκή και ρουσφέτια σε ποινικούς», ενώ -σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας- ο Γραμματέας της ΝΔ είναι «προνομιακός συνομιλητής του «πτωχού» με τον τρυφηλό βίο»γνωστού επιχειρηματία «ο οποίος λύνει και δένει ενώ έχει καταδικαστεί για εκβιασμό εμπόρου χρυσού».

Ο ΣΥΡΙΖΑ

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο με ανακοίνωση του ζητά εξηγήσεις για το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento από τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη. αλλά και από τον πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη: «Τα όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα Documento σχετικά με τις διασυνδέσεις του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη, με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε εγκληματικά κυκλώματα, προκαλούν κυριολεκτικά σοκ» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Λ. Αυγενάκης φέρεται να έχει προχωρήσει σε διάφορες εξυπηρετήσεις-διευκολύνσεις ανθρώπων που εμπλέκονται σε υποθέσεις όπως εκβιασμοί, λαθρεμπόριο χρυσού, απαγωγές, εμπόριο όπλων και πολλά άλλα ακόμα. Αναμένουμε από τον Λ. Αυγενάκη αλλά και από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται να ανησυχεί για τη δήθεν ανομία που επικρατεί, τις απαραίτητες εξηγήσεις».

Το Μεγαρο Μαξίμου

Άμεση ήταν και η παρέμβαση, στην υπόθεση αυτή, του Μέγαρο Μαξίμου. Σε ανακοίνωση, που εξέδωσε με αφορμή την ερώτηση του κ. Μητσοτάκη στον πρωθυπουργό για το θέμα της ανομίας, τονίζεται ότι: «Ο κ. Μητσοτάκης υπέβαλε ερώτηση στον πρωθυπουργό, κατηγορώντας την κυβέρνηση για ανοχή στη γενικευμένη ανομία. Οι αποκαλύψεις στην εφημερίδα Documento για τη δράση του Λευτέρη Αυγενάκη την καθιστούν άκρως επίκαιρη. Η συζήτηση στη Βουλή θα είναι μια ευκαιρία να διαφωτίσει όλους τους Έλληνες ο αρχηγός της ΝΔ για την εμπλοκή που φέρεται να έχει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματός του σε κυκλώματα με εγκληματική δράση. Να απαντήσει στα ερωτήματα που εγείρουν οι αποκαλύψεις για «εξυπηρετήσεις» ατόμων που εμπλέκονται σε εκβιασμούς, λαθρεμπόριο χρυσού, απαγωγές, εμπόριο όπλων, απειλές κατά δημοσιογράφων, κλπ. Από τον ίδιο τον κ. Αυγενάκη δεν περιμέναμε τίποτε περισσότερο από καταγγελίες για συκοφαντίες και παρακράτος. Από τον κ. Μητσοτάκη περιμένουμε πειστικές απαντήσεις. Διαφορετικά θα αποδειχτεί ότι η ανοχή στην ανομία, και η ανομία της ανοχής, ανθίζουν πολύ κοντά του», καταλήγει το Μέγαρο Μαξίμου.
Η απάντηση της ΝΔ

Απάντηση στην ανακοίνωση του Μαξίμου έδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου, στην οποία δηλώνει πως «ανυπομονεί» για την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στο βήμα της Βουλής για να «απαντήσει επιτέλους», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, για την ανασφάλεια που νιώθουν οι πολίτες από την παροιμιώδη ανοχή του στην ανομία.

«Όχι μόνον προσβλέπουμε, αλλά δεν βλέπουμε την ώρα να προσέλθει επιτέλους ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή και να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανασφάλεια που νιώθουν οι πολίτες από την παροιμιώδη ανοχή του στην ανομία, τους Ρουβίκωνες και το παρακράτος της Κυβέρνησής του που έφτασε στο σημείο να μας φακελώνει ακόμη και στα Social Media», τονίζει η Νέα Δημοκρατία
Προσφυγή στη δικαιοσύνη από τον κ. Αυγενάκη

Από την πλευρά του κ. Αυγενάκη η πρώτη αντίδραση ήταν να προσφυγή στην δικαιοσύνη για το δημοσίευμα της εφημερίδας. Με ανακοίνωσή του, ο κ. Αυγενάκη, συνδέει το δημοσίευμα, με τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο: «Το παρακράτος Τσίπρα - Καμμένου - Βαξεβάνη θα λάβει την απάντησή του μέσω της Δικαιοσύνης»
Στον γραμματέα της ΝΔ απάντησε η εφημερίδα Documento:
«Ο Γραμματέας της ΝΔ και προσωπικός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Λευτέρης Αυγενάκης, όπως αποκαλύπτει το Documento, συνομιλεί με εκβιαστές και ποινικούς που ερευνώνται για μαύρο χρήμα, τους κάνει ρουσφέτια και παίρνει δωράκια απ αυτούς. Οι ίδιοι οι φρουροί του, τον εκθειάζουν για τη «λεβεντιά» του να εξυπηρετήσει τον απαγωγέα του επιχειρηματία Παναγόπουλου. Όταν βέβαια έχει ελεύθερο χρόνο ο κύριος Αυγενάκης στη Βουλή, μιλά για το νόμο, την τάξη και την τιμιότητα. Αντί να απαντήσει σε όλα αυτά ο κύριος Αυγενάκης με ευπρέπεια και αίσθηση ευθύνης, ανακοίνωσε πως θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη. Το έκανε μάλιστα πριν καν κυκλοφορήσει η εφημερίδα και δει τι γράφουμε. Μάλλον γιατί γνωρίζει πολύ καλά τι έχει πει στις συνομιλίες με τους «φίλους» του και προσπαθεί να θολώσει τα νερά ανακαλύπτοντας «συκοφάντες». Το θέμα φυσικά δεν είναι ο κύριος Αυγενάκης αφού όσα γράφουμε είναι το περιεχόμενο δικογραφίας και οι καταγραφές των δικών του συνομιλιών από νόμιμες παρακολουθήσεις. Αντιθέτως, κατανοούμε τη δύσκολη θέση του. Το θέμα είναι ο κύριος Μητσοτάκης. Αν δηλαδή θα τον απομακρύνει από τη ΝΔ μετά από ένα τέτοιο σκάνδαλο, την ώρα μάλιστα που έχει διαγράψει την Κατερίνα Παπακώστα για ψύλλου πήδημα».
πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο FacebookΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Απίστευτη ταλαιπωρία στις ουρές για το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Απίστευτη είναι η ταλαιπωρία που περνούν εδώ και μέρες οι χρήστες των μέσων μαζικής μεταφοράς, καθώς όπως  αποδείχτηκε οι υπηρεσίες του υπουργείου Μεταφορών ήταν ανέτοιμες να εξυπηρετήσουν το κοινό κατά την μετάβαση από το χάρτινο στο ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Ηλικιωμένοι, εργαζόμενοι, μητέρες με τα παιδιά τους, όλοι στέκονται επί ώρες όρθιοι στους σταθμούς και στους δρόμους, προκειμένου να φτάσουν στον γκισέ και να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να αποκτήσουν την καινούρια ηλεκτρονική κάρτα και να μπορούν να χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς.

Τρεις ώρες η αναμονή στον σταθμό του μετρό «Ευαγγελισμός»


Το πρωί της Δευτέρας μάλιστα σημειώθηκαν και λιποθυμίες ηλικιωμένων ανθρώπων που δεν άντεξαν την πολύωρη ορθοστασία - κατά μέσο όρο φτάνει τις δύο ώρες - και έπεσαν στο έδαφος!

Οι αδικαιολόγητες εικόνες για μια απλή διαδικασία που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του ανεπτυγμένου κόσμου - όπως θέλει να θεωρείται η Ελλάδα - θα ήταν ζήτημα λεπτών για τον κάθε πολίτη που πληρώνει φόρους, πληρώνει και το αντίτιμο και απαιτεί να λαμβάνει τις υπηρεσίες που του χρειάζονται, συνεχίζονται επί μέρες, χωρίς κανείς αρμόδιος να κάνει το παραμικρό για να τις εξαλείψει. Ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης μάλιστα ζήτησε «συγγνώμη» από τους πολίτες που ταλαιπωρούνται, θεωρώντας πάντως το φαινόμενο... «σύνηθες»!

Τεράστιες οι ουρές στον σταθμό μετρό του Συντάγματος - Έχουν τοποθετηθεί μέχρι και ειδικές κορδέλες
Αυτοί που κατά κύριο λόγο ταλαιπωρούνται είναι οι κάτοχοι μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών, καθώς πρέπει να αντικαταστήσουν αυτές που έχουν με τις νέες, ηλεκτρονικού τύπου. Η διαδικασία όταν γίνεται επί τόπου στα γκισέ των εκδοτηρίων είναι χρονοβόρα και κάθε επιβάτης, προκειμένου να εξυπηρετηθεί, χρειάζεται περί τα 15 με 20 λεπτά.

Έτσι από τα ξημερώματα σχηματίζονται τεράστιες ουρές, με πολίτες όλων των ηλικιών να στέκονται επί δύο και τρεις ώρες, γεμίζοντας τους σταθμούς, ενώ σε πολλές περιπτώσεις, όπως στον ηλεκτρικό σταθμό της Καλλιθέας ή του Πειραιά, οι ουρές να φτάνουν μέχρι το δρόμο!

Περισσότερα από 100 άτομα περιμένουν να πάρουν την καινούρια ηλεκτρονική κάρτα στο Σύνταγμα
Τι αλλάζει από 1η Νοεμβρίου

Τι θα αλλάξει όμως σε μερικές μέρες; Από 1 Νοεμβρίου θα σταματήσουν να εκδίδονται οι χάρτινες κάρτες απεριορίστων διαδρομών και τα αντίστοιχα εισιτήρια. Λόγω των καθυστερήσεων που έχουν προκύψει στην εφαρμογή των νέων μέτρων οι κάτοχοι χάρτινης κάρτας για τον μήνα Οκτώβριο θα μπορούν να την χρησιμοποιούν έως τις 5 Νοεμβρίου – η παράταση ισχύει έως τις 10 του μηνός για όσους έχουν καταθέσει φάκελο και αναμένουν την αποστολή της προσωποποιημένης κάρτας τους.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση σχετικά με το πότε θα κλείσουν οι μπάρες στο μετρό και τον ΗΣΑΠ, ενώ παραμένει άγνωστο αν οι κάτοχοι χάρτινων εισιτηρίων θα έχουν την δυνατότητα να τα ανταλλάξουν με ηλεκτρονικά εισιτήρια ή θα ισχύουν για κάποιο διάστημα ακόμη...matrix24.gr


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ο πανηλίθιος Μακρόν σε 7χρονο αγόρι χωρίς ρούχα από τη Γαλλική Γουιάνα: Τι καριέρα θα ακολουθήσεις; (βίντεο)

Η χαρακτηριστική γκριμάτσα του μικρού αγοριού στην ερώτηση του Γάλλου προέδρουΌταν εξελέγη στην προεδρία της Γαλλίας, σχεδόν όλοι μίλησαν για ένα νέο ρεύμα στην Ευρώπη, για μία νέα εποχή. Πολύ γρήγορα όμως, διαψεύστηκαν. Λίγους μήνες μετά, οι μεταρυθμίσεις που επιχειρεί στη Γαλλία κινούνται  προς την αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη που ευελπιστούσε η εργατική τάξη, ενώ η γενικότερη συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται προκλητικά στημένη και επικοινωνιακή. Ο Εμανουέλ Μακρόν πραγματοποιεί περιοδεία στη Γαλλική Γουιάνα, όπου δεν κατάφερε να αποφύγει την «γκάφα», όπως τη χαρακτήρισαν πολλά μεγάλα παγκόσμια δίκτυα.

Ο Μακρόν, μιλώντας με ένα 7χρονο αγόρι, το οποίο δεν φορούσε ούτε καν ρούχα, το ρώτησε για τα… πλάνα που έχει στο μυαλό του, αναφορικά με την καριέρα που θα ακολουθήσει όταν μεγαλώσει!

Προφανώς ο Γάλλος πρόεδρος δεν έχει συναναστραφεί με 7χρονα παιδιά, πολύ δε περισσότερο με 7χρονα από τη Γουιάνα και τις άλλες γαλλικές κτήσεις, στις οποίες βασικό μέλημα των κατοίκων τους είναι η εξασσφάλιση ενός πιάτου φαγητού, φαρμάκων και ενός υποτυπώδους επιπέδου διαβίωσης.

Η γκριμάτσα του 7χρονου αγοριού…Απίστευτος Μακρόν σε 7χρονο αγόρι χωρίς ρούχα από τη Γαλλική Γουιάνα: Τι καριέρα θα ακολουθήσεις; (βίντεο) - Εικόνα 0
Όταν ο μικρός άκουσε την ερώτηση του Μακρόν, η γκριμάτσα στο πρόσωπό του ήταν κάτι παραπάνω από χαρακτηριστική. Ο Γάλλος πρόεδρος πήγε για… επικοινωνιακό μαλλί, αλλά βγήκε… κουρεμένος! Δείτε το στιγμιότυπο με την απίθανη ερώτηση του απίστευτου πρώην τραπεζίτη και νυν προέδρου…


πηγη
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΣΑΛΟΣ – Μεγάλο κόλπο για νέα «σφαγή» στις συντάξεις – Ποιοι χάνουν μέχρι και 35%

Απίστευτες μειώσεις που προκαλούν ίλιγγο βιώνουν οι νέοι Έλληνες συνταξιούχοι που λαμβάνουν τις συντάξεις τους.

Για τους παλαιούς, έρχεται νέα μείωση 18% το 2019, ενώ οι νέοι χάνουν έως και 35%!

Από πού όμως έρχονται όλα αυτά; Μα από πού αλλού; Από τον νέο ασφαλιστικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει ο καθηγητής Αλέξης Μητρόπουλος, που λέει ότι έρχεται Αρμαγεδδών, ενώ η δικηγόρος Ολυμπία Νικολοπούλου αναφέρει ότι «όλοι θα παίρνουν προς τα κάτω την ίδια σύνταξη!».

Σύνταξη των 1.250 ευρώ, που επρόκειτο να πάρει νέος συνταξιούχος, πέφτει κοντά στα 750 με 800 ευρώ! Μιλάμε για απίστευτες μειώσεις… Δηλαδή η συγκεκριμένη σύνταξη θα μπορούσε να έχει «προσωπική διαφορά».

Δείτε περιπτώσεις μειώσεων

1. Αν η «προσωπική διαφορά» της νέας σύνταξης το 2016 ξεπερνά το 20%, τότε το μισό θα καλυφθεί από τον ΕΦΚΑ. Δηλαδή η διαφορά θα κοπεί κατά το υπόλοιπο 1/2. Δηλαδή τα 1.250 ευρώ σύνταξης που πρέπει να κοπούν κατά 500 ευρώ θα κοπούν μόνο κατά 250. Η σύνταξη αυτή θα κοπεί από τα 1.250 στα 1.000 ευρώ. Μείον 20%. 2. Αν η «προσωπική διαφορά» μίας νέας σύνταξης το 2017 ξεπερνά το 20%, τότε η διαφορά θα μειωθεί κατά τα 2/3. Δηλαδή κατά 66,6%. Άρα τα 1.250 ευρώ θα μειωθούν κατά 333 ευρώ. Θα πάρει στο χέρι 917 ευρώ. Άρα μείωση 26,5%.

3. Αν η «προσωπική διαφορά» μίας νέας σύνταξης, το 2018, ξεπερνά το 20%, τότε η διαφορά θα κοπεί κατά 3/4 ή 75%. Ο συνταξιούχος θα χάσει 375 ευρώ ή 30%. Από τα 1.250 θα πάρει 875 ευρώ.

4. Αν η «προσωπική διαφορά» μετά τις 12/5/2016 ήταν κάτω από 20%, κόβεται 20%. Δηλαδή τα 1.250 γίνονται 1.000 ευρώ.

5. Αν βγείτε στη σύνταξη μετά την 1/1/2019, κόβεται όλη η «προσωπική διαφορά». Δηλαδή η σύνταξη των 1.250 ευρώ πάει στα 750 ευρώ, μείωση 500 ευρώ! Χάνουν οι συνταξιούχοι των εξής ταμείων: ΤΕΒΕ, Δημοσίου, ΔΕΚΟ, τραπεζών, ΤΣΑΥ (γιατροί), Ταμείο Νομικών (δικηγόροι).

Παραδείγματα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται ήδη, αφού έχουν επεξεργαστεί, στο μηχανογραφικό σύστημα του ΙΚΑ, οι περικοπές μόνο για τις κύριες συντάξεις, με βάση τον νόμο που έχει ψηφίσει η Βουλή, θα είναι οι ακόλουθες:

Παράδειγμα πρώτο: Συνταξιούχος που λαμβάνει σήμερα 915 ευρώ μεικτά, τα οποία αντιστοιχούν σε 817 ευρώ καθαρά, θα λάβει για τον Ιανουάριο του 2019 μεικτό ποσό 761 ευρώ, ήτοι 715 ευρώ καθαρά. Η μείωση στο καθαρό ποσό θα είναι 102 ευρώ (μιλάμε αποκλειστικά για την κύρια σύνταξη).

Παράδειγμα δεύτερο: Συνταξιούχος που λαμβάνει σήμερα 1.140 ευρώ μεικτά, ήτοι 1.018 ευρώ καθαρά, θα δει τη σύνταξή του να μειώνεται στα 931 μεικτά, που αντιστοιχούν σε μόλις 875 ευρώ στο χέρι. Η μείωση στο καθαρό ποσό φτάνει σε αυτή την περίπτωση τα 143 ευρώ.

Παράδειγμα τρίτο: Συνταξιούχος που λαμβάνει σήμερα 1.960 ευρώ μεικτά, δηλαδή 1.408 ευρώ καθαρά, θα δει τη σύνταξή του να μειώνεται στα 1.245 μεικτά, που αντιστοιχούν σε μόλις 1.170 ευρώ στο χέρι. Η μείωση στο καθαρό ποσό θα είναι 238 ευρώ.

crashonline.gr
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο FacebookΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Σπίρτζης για το ηλεκτρονικό εισιτήριο - «Συγνώμη για την ταλαιπωρία»

Σπίρτζης: «Συγνώμη για την ταλαιπωρία» που προκλήθηκε μετά την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτήριού, που προκάλεσε απίστευτα προβλήματα στους πολίτες.

Συγγνώμη από τους πολίτες, που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται σε ουρές πολλών μέτρων, προκειμένου να προμηθευτούν τη νέα ηλεκτρονική κάρτα για τα μέσα μαζικής μεταφοράς ζήτησε ο Χρήστος Σπίρτζης, ως ο αρμόδιος υπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Ο κ. Σπίρζης απέδωσε την καθυστέρηση για την εφαρμογή του νέου συστήματος και το αλαλούμ που ακολούθησε στα κυκλώματα πλαστών εισιτηρίων και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

«Όλο αυτό έγινε γιατί κάποιοι δεν ήθελαν να εφαρμοστεί το μέτρο, τα κυκλώματα πλαστών εισιτηρίων κυρίως. Ένα άλλο εμπόδιο ήταν η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Υπήρχε μια καθυστέρηση για να είναι απόρρητο», υποστήριξε.

Σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών, με την κατάθεση φακέλου στα εκδοτήρια για την κάρτα, εξυπηρετούνται περίπου 10.000 άτομα την ημέρα και με την παράταση που έχει δοθεί, η κατάσταση θα εξομαλυνθεί. Ο ίδιος εκτίμησε ότι μέσα στον Νοέμβριο θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή το ηλεκτρονικό εισιτήριο και θα κλείσουν οι μπάρες στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι τα εισιτήρια «θα φτηνύνουν πολύ όταν έχουμε καλύψει σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα την κλοπή που γινόταν μέχρι σήμερα».


πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Απεργιακές κινητοποιήσεις σε ΟΣΕ-Προαστιακό από την Τετάρτη

Απεργιακές κινητοποιήσεις στο σιδηρόδρομο, συμπεριλαμβανομένων και των δρομολογίων του Προαστιακού της Αθήνας ανακοίνωσαν σωματεία σιδηροδρομικών για την Τετάρτη 1, Πέμπτη 2 και Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου και Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας μεταξύ των ωρών 05:00 – 08:00, 13:00 – 16:00 και 21:00 – 00:00.
Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία.
Οι απεργιακές κινητοποιήσεις αναμένεται να επηρεάσουν και τα δρομολόγια της γραμμής 3 του Μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.
Αναμένονται ανακοινώσεις από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τα δρομολόγια που θα ανασταλούν.
Τα υπόλοιπα μέσα αναμένεται να κινούνται κανονικά.
Οι στάσεις εργασίας την Τετάρτη 1 και Πέμπτη 2 Νοεμβρίου εξαγγέλθηκαν από τα σωματεία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΑΡΧΩΝ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ «ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ», ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΣΕ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΟΣΕ.
Η 24ωρη απεργία της Παρασκευή 3 Νοεμβρίου εξαγγέλθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.
Αντικείμενο των απεργιακών κινητοποιήσεων είναι η επικείμενη ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ με κατάθεση δεσμευτικών προσφορών ως τις 3/11/2017 (εν τω μεταξύ δόθηκε παράταση από το ΤΑΙΠΕΔ ως τις 14/2/2018), η συνεχιζόμενη απαξίωση όλων των εταιρειών που έχει ως αποτέλεσμα τη δυσχέρεια πραγματοποίησης του μεταφορικού έργου και οι τεράστιες ελλείψεις προσωπικού και η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τροχαίο υλικό που αγγίζει και σε κάποιες περιπτώσεις τα όρια της ασφαλούς λειτουργίας του.
πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα και αύριο στην Αθήνα για την Ολυμπιακή Φλόγα

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο Τρίτη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την παράδοση – παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «PYEONGCHANG 2018».

Συγκεκριμένα, θα γίνουν διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης κατά μήκος της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας και στο Παναθηναϊκό Στάδιο, σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω των εκδηλώσεων κατά την παράδοση – παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «PYEONGCHANG 2018».

Οι ρυθμίσεις, σύμφωνα με την αστυνομία:

Δευτέρα (30-10-2017):

-Κατά τις ώρες 12:00 έως 14:00, στην πόλη της Ελευσίνας:

Ε.Ο. Ελευσίνας-Θήβας (από τη συμβολή της με την οδό Θηβών) – Ηρώων Πολυτεχνείου – Ιερά Οδός (έως τη συμβολή της με την οδό Αλιευτικής).
-Κατά τις ώρες 14:00 έως 20:00: Ιερά Οδός (14:00΄) καθ’ όλο το μήκος της από Χαϊδάρι έως τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς – δεξιά Πειραιώς (15:00΄) – συνέχεια Πειραιώς έως τη συμβολή της με την οδό Καρ. Δημητρίου (16:00΄) – αριστερά Καρ. Δημητρίου – συνέχεια Παλαιά Λ. Ποσειδώνος – αριστερά Λ. Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) (16:20΄) – συνέχεια Θησέως (ρεύμα προς Αθήνα) – συνέχεια Καλλιρόης (17:10΄) – δεξιά Λ. Συγγρού (ρεύμα προς Πειραιά) – έξοδος Λ. Συγγρού προς Λ. Αμφιθέας (18:00΄) – Αχιλλέως – κάτωθι Λ. Συγγρού – Λ. Αμφιθέας – Δημοσθένους – Λ. Συγγρού (ρεύμα προς Αθήνα) – συνέχεια Λ. Συγγρού έως Αμβ. Φραντζή (18:50΄) – δεξιά Αμβ. Φραντζή – αριστερά Καλλιρόης – συνέχεια Αρδηττού (19:00΄) – αριστερά Λ. Β. Όλγας – αριστερά Λ. Αμαλίας (ρεύμα προς Λ. Συγγρού) – δεξιά Διον. Αρεοπαγίτου – συνέχεια Διον. Αρεοπαγίτου – Ακρόπολη (19:50΄) – ΒΩΜΟΣ.

Τρίτη (31-10-2017)

Κατά τις ώρες 09:00 έως 12:00, ως εξής:

ΒΩΜΟΣ (09:00΄)- Ακρόπολη – Διον. Αρεοπαγίτου-αριστερά Λ. Αμαλίας (προς Κέντρο)-συνέχεια Λ. Αμαλίας-αριστερά Β. Γεωργίου Α΄(ξεν/χείο Μεγάλη Βρετάνια) – αριστερά Ερμού – δεξιά Μητροπόλεως – δεξιά Αιόλου – αριστερά Ερμού – δεξιά Αθηνάς (10:00΄) – συνέχεια Αθηνάς – Πλ. Ομονοίας – Σταδίου – αριστερά Αμερικής (10:30΄) – αριστερά Πανεπιστημίου – συνέχεια Πανεπιστημίου – δεξιά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Ακαδημίας – συνέχεια Ακαδημίας – αριστέρα Λ. Β. Σοφίας ρεύμα προς Ευαγγελισμό (11:00΄) – συνέχεια Λ. Β. Σοφίας – δεξιά Λ. Β. Κων/νου (ξενοδοχείο Χίλτον) – συνέχεια Λ. Β. Κων/νου (ρεύμα προς Παναθηναϊκό Στάδιο) – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.
Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να μην σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους στην ευρύτερη περιοχή την Τρίτη 31-10-2017 και από τις 06:00 μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων στις εξής λεωφόρους και οδούς:
-Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ερατοσθένους και της Λ. Βασ. Όλγας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
-Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
-Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
-Αρχιμήδους, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ερατοσθένους και Δικαιάρχου.
-Εμ. Μπενάκη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και Ακαδημίας.
-Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της.
-Αραβαντινού, σε όλο το μήκος της.
-Πλ. Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ευφορίωνος.
πηγη

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο FacebookΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!