728x90 AdSpace

 • Epiosy News

  Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

  ΓΑΛΑΖΙΑ Η ΘΗΛΙΑ NOVARTIS ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ...

  ΠΡΟΣΩΠΑ:

  1. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.


  Ο Αντώνης Σαμαράς από το 2004 επανήλθε στο κέντρο της πολιτικής σκηνής με τη Νέα Δημοκρατία, έγινε ευρωβουλευτής, μετείχε στα κέντρα λήψης αποφάσεων, ενεργοποίησε τον ικανότατο πολιτικό του μηχανισμό, ο οποίος ήταν πάντα τόσο καλά πληροφορημένος, ώστε να μην αφήνει τίποτα στην τύχη. Ετσι κατάφερε και έγινε και αρχηγός στη Νέα Δημοκρατία, και πρωθυπουργός, ενώ πάντα ο ίδιος και ο περίγυρός του είχαν οικονομική άνεση. Αυτή η άνεση του έδινε και του δίνει τη δυνατότητα να είναι πάντα και έγκαιρα και καλά πληροφορημένος για όσα συμβαίνουν και πολύ περισσότερο για όσα τον αφορούσαν και τον αφορούν.

  ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Κατέθεσε άμεσα πολυσέλιδη μήνυση εναντίον Τσίπρα-Παπαγγελλόπουλου και Εισαγγελέων με λεπτομερή εξιστόρηση των πάντων απο την δικογραφία. Η αμεσότητα μαρτυρεί μηχανισμό που πήρε ταχύτατα, μελέτησε, συνέκρινε, αντέκρουσε στοιχεία της δικογραφίας. Ενας πολίτης στη θέση του θα ήθελε μήνες μόνο να συγκεντρώσει και να μελετήσει τα στοιχεία.

  2. ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ

  Ευρωβουλευτής, δημοσιογράφος που εργάστηκε πολλα χρόνια στα πανίσχυρα συγκροτήματα. Στον ΔΟΛ, στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-ΣΚΑΪ και στην διάρκεια της κυβέρνησης Καραμανλή έλυνε και έδενε στην ΕΡΤ με τις εκπομπές του, τις οποίες πήγε να κόψει, αλλά επανέφερε άμεσα και ο Γιώργος Παπανδρέου.

  Σήμερα ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Πάντα άριστα πληροφορημένος για τα εντός και εκτός Ελλάδας. Όνομα και πρόσωπο που τίμησαν με το παραπάνω οι κυβερνήσεις στις οποίες επίλεκτο μέλος ήταν ο Αντώνης Σαμαράς. Αρα δεν είχε το παραμικρό μένος εναντίον τους και εναντίον του.

  Ο Κούλογλου (τον έχουμε στην ίδια ακριβώς εκτίμηση με τον Αντώνη Σαμαρά...) έχει σπουδάσει και Φαρμακευτική.

  3. ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ

  Δικηγόρος. Το 2012 επελέγη από τον Αντώνη Σαμαρά να είναι υποψήφιος στην καυτή Β Αθηνών. Αυτό και μόνο τα λέει όλα για την απόλυτη καλοπιστία του έναντι του Σαμαρά.

  4. ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

  Τον έκανε Υπουργό ο Αντώνης Σαμαράς στην κυβέρνησή του. Δείχνει την απόλυτα καλή τους σχέση. Τα βρόντηξε αμέσως από την κυβέρνηση λεγοντας ότι η κυβέρνηση Σαμαρά κοροϊδεύει τον κόσμο και άλλα έλεγε, άλλα τους έδωσε εντολή να κάνουν. Και έκτοτε είναι ο ΜΟΝΟΣ βουλευτής που με ΓΡΑΠΤΑ (ερωτήσεις) καταγγέλλει σκάνδαλα στη Βουλή προς κάθε κατεύθυνση και όποιον και αν αφορούν.

  Προσέξτε τον ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ρόλο που έχουν αυτά τα τέσσερα πρόσωπα στο σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

  Ο Αντώνης Σαμαράς στη μήνυσή του λέει ότι πράγματι υπάρχει ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΩΝ για να προωθεί τα συμφέροντα της Νοβάρτις.

  Εχει γραφτεί παλαιότερα ότι ως πρωθυπουργός πήρε στα χέρια την υπόθεση "φάρμακα". Στη μήνυσή του γράφει ότι απο την αρχή δεν υπήρχαν καμία υποψία, καταγγελία και στοιχείο για πολιτικά πρόσωπα και ότι τον Σεπτέμβριο του 2017 ο κ. Τσίπρας για να δημιουργήσει εντυπώσεις έριξε πολιτικό αίμα στην αρένα. Άρα, εννοεί ότι ήταν ανυποψίαστος για πολιτικούς αυτός, ο τόσο καλά πληροφορημένος πολιτικός, για εμπλοκές πολιτικών. Προφανώς, αν ηταν υποψιασμένος για πολιτικούς θα έκανε το καθήκον του. Δηλαδή καταγγελίες, ερωτήσεις για το ποιοί πολιτικοί, ενδεχομένως και της δικής του κυβέρνησης, εν αγνοία του, έκαναν κάτι επιλήψιμο.

  Το πνεύμα της μήνυσής του είναι ότι έπεσε από τα σύννεφα δηλαδή με τη σκευωρία Τσίπρα.

  Τα στοιχεία που παραθέτουμε δείχνουν ότι:
  1. είτε ο Αντώνης Σαμαράς είναι ψεύτης,
  2. είτε είναι απληροφόρητος για τα όσα επι καιρό πριν διαδραματίζονταν ΜΕΣΑ στην Ελληνική Βουλή, στις ΗΠΑ, και στην ΕΥΡΩΠΗ με ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ τα άλλα τρία πρόσωπα που αναφέρουμε. Δηλαδή τους Σαράκη, Κούλογλου, Νικολόπουλο.

  Ο υποψήφιος βουλευτής του Αντώνη Σαμαρά, το καλοκαίρι (Ιούλιο-Αυγουστο) του 2016, ερευνά ως δικηγόρος με εντολή συγεκριμένη τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ. Αναγγέλλει το θέμα σε εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου (Κόντρα) και μετά απο λίγο καταθέτει στις ΗΠΑ μήνυση εναντίον της ΝΟΒΑΡΤΙΣ για αθέμιτες πρακτικές, δηλαδή δωροδοκίες κλπ. Σε εκείνη τη φάση δεν εξειδικεύουν τα στελέχη της ΝΟΒΑΡΤΙΣ, τα οποία ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ, ο υποψήφιος βουλευτής του Σαμαρά, αν εννοούν και πολιτικούς. Τον Δεκέμβριο του 2016 σε νέα εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου στο ίδιο κανάλι μιλάει ανοιχτά για τη Νοβάρτις και αναγγέλει θύελλα με αποκαλύψεις δωροδοκιών.

  Αμέσως μετά ο Νίκος Νικολόπουλος καταθέτει ερώτηση στη Βουλή, όπου ομιλεί για εμπλοκή ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ προσώπων.

  Ιδού η ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Η ερώτηση με αριθμό 2088 στις 16 Δεκεμβρίου 2016 και προσέξτε ιδιαίτερα το ερώτημα υπ αριθμ 4:

  Η ΕΡΩΤΗΣΗ
  Σχεδόν αμέσως μετά,εκείνον τον Δεκέμβριο η ΕΛΒΕΤΙΚΗ τηλεόραση (η Νοβαρτις έχει έδρα στην Ελβετία) κάνει ρεπορτάζ για τις δωροδοκίες της Νοβάρτις και έχει καλεσμένο για συνέντευξη τον τότε Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου, οποίος ΟΜΙΛΕΙ για εμπλοκή και ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ προσώπων, προφανώς σε συνέχεια των αποκαλύψεων ΣΑΡΑΚΗ και της ερώτησης ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος είχε φιλοξενήσει σε εκπομπές τον Παύλο Σαράκη και είμαστε και εμείς σε αυτές τις εκπομπές, τότε, για τη Νοβάρτις. Στις 29 Δεκεμβρίου του 2016 ο Νίκος Νικολόπουλος καταθέτει νέα ερώτηση στη Βουλή για τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ και "τα κάνει κόλαση" καταγγέλλοντας πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, ξέπλυμα χρήματος, υπερτιμολογήσεις φαρμάκων. Μαρτυρίες μαγνητοφωνημένες και βιντεοσκοπημένες κλπ
  Ιδού η με αριθμό 2339/29-12-2016 ΕΡΩΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ:

  Η ΕΡΩΤΗΣΗ:
  ΕΠΙΛΟΓΟΣ
  Αμίλητος ο Αντώνης Σαμαράς όλο αυτό το διάστημα; Μπορει να μας αποδείξει, αν κάλεσε τον Σαράκη, τον Κούλογλου, το Νικολόπουλο, ανθρώπους με πανεύκολη γιαυτόν πρόσβαση, να τους ρωτήσει, να ζητήσει στοιχεία;
  Ή μήπως ήταν απληροφόρητος για αυτές τις εξελίξεις;

  Ολα αυτά τα "δικά του παιδιά", μετείχαν σε σκευωρία εναντίον του;
  Σε σκευωρία εναντίον του μετείχε και ο Βαγγελης Σέκερης, το στέλεχος της ΖΗΜΕΝΣ, ο οποίος έκανε βαρύτατες καταγγελίες για ανάλογες πρακτικές της ΖΗΜΕΝΣ;
  Υπενθυμίζουμε ότι ο Βαγγέλης Σέκερης, γυιός του πανέντιμου ναυάρχου Σέκερη, στελέχους του Κωνσταντίνου Καραμανλή, κατέθεσε μάρτυρας ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ στη Ζημενς καίγοντας Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ.
  Λεπτομέρεια: Ο Βαγγέλης Σέκερης είναι μπατζανάκης του Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο είχε στενότατες σχέσεις και σήμερα δεν έχει καλημέρα...


  πηγη

  Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook


  ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 comments:

  Δημοσίευση σχολίου

  Το ΕΠΙΟΣΥ INFO ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!

  Item Reviewed: ΓΑΛΑΖΙΑ Η ΘΗΛΙΑ NOVARTIS ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ... Rating: 5 Reviewed By: Epiosy