728x90 AdSpace

 • Ροη Ειδησεων

  Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

  Τώρα Που Όλα Τα Βλέμματα Είναι Στραμμένα Στη Συρία

  Δικαιολογημένα είναι εκεί, μας έκαναν να κοιτάμε εκεί, όμως υπάρχουν και άλλα σημεία στο πλανήτη που είναι έτοιμα να αισθανθούν την αγάπη της διεθνής κοινότητας και ευχόμαστε όχι με παρόμοιο τρόπο όπως έγινε προχθές, άλλωστε υπάρχουν πολλοί τρόποι να εκδηλώσεις τα αισθήματα σου σε μια χώρα που δεν κάθεται φρόνιμα. Που δεν έρχεται στο στρατόπεδο σου με το καλό.

  Σε μια χώρα που χρόνια πριν και πάλι την «τιμώρησαν» οι ίδιοι αυτόκλητοι Σωτήρες που όλο αυτό το διάστημα ξεριζώνουν κράτη και σκοτώνουν επίσημα και σε κοινή θέα με την ανοχή και την κάλυψη της παγκόσμιας κοινότητας.
  Άγγλε, Γάλλε, Αμερικάνε πολίτη που είναι η Παγκόσμια κοινότητα και η κατακραυγή των μεγάλων ΜΜΕ της χώρας σου μπροστά στον κίνδυνο ενός 3ου Παγκόσμιου πολέμου;

  Ποιος έστρωσε το χαλί για την χθεσινή "αποτυχημένη" επίθεση στη Συρία;

  Ξεχνάς ότι ξένα μέσα..... υψηλής Δυτικής τηλεθέασης και επιρροής, έπαιζαν όλη μέρα τα υποτιθέμενα βίντεο ρίψης χημικών από τον Άσαντ που σκηνοθέτησαν οι εκεί υπηρεσίες;

  Με αυτόν τρόπο Δυτικέ ψηφοφόρε σε προγραμμάτισαν να μην αντισταθείς στο επερχόμενο χτύπημα, σε προγραμμάτισαν ότι υπάρχουν κακές χώρες που θα σου ρίξουν χημικά στην αυλή σου....στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, σε προγραμμάτισαν και δεν ξέρω αν το κατάλαβες.

  Σε προγραμμάτισαν.... όπως το διαβάζεις και θα το επαναλάβουν στο άμεσο μέλλον, ίσως με διαφορετικό τρόπο, αλλά αυτό που σου γράφω τώρα πιθανός δε θα το διαβάσεις πότε!

  Μια false flag επίθεση, που αργότερα θα ήταν η βάση των επιχειρημάτων για να πετάξουν εκατομμύρια δολάρια σε κτίρια και με σκοπό το θάνατο.
  Αντί τα εκατομμύρια δολάρια που στοιχίζουν οι SCALP-EG και JDAM-ER να ήταν για ανθρωπιστικούς λόγους… και να τους "βομβάρδιζαν" με τρόφιμα και φάρμακα, ήταν για ανθρωποκτόνους λόγους και μάλιστα εκτοξεύθηκαν πολλοί από αυτούς, επιτυχώς στο γάμο του καραγκιόζη.

  Σκέψου να πέρναγαν τη ρωσική αεράμυνα τα μισά από τα πανάκριβα βλήματα που εκτοξεύτηκαν, πόσες απώλειες θα υπήρχαν σε μια πόλη σαν τη Δαμασκό με 2.000.000 κατοίκους;

  Και ακόμη χειρότερα, τι θα γινόταν εάν βλέπαμε φέρετρα με Ρωσική σημαία;

  Πόσο στημένο ήταν το χθεσινό ή πόσο τυχεροί ήμασταν;

  Θέλω λοιπόν να κάνω τις εξής όχι και τόσο χαζές παρατηρήσεις..

  Α) Τσεκαρίστηκαν τα ρωσικά συστήματα και δεν πήγαν και τόσο άσχημα. Κατέγραψαν δυνατότητες και προθέσεις για αργότερα, για το μεγάλο καυγά.

  Β) Εξαιτίας της Ρωσίας και του Πούτιν δεν έχει ξεκινήσει ο μεγάλος καυγάς...ο 3ος μεγάλος πόλεμος.

  Καλός ή κακός ο Ρώσος πρόεδρος... δεν ξέρω να πω με σιγουριά, το αφήνω να τον κρίνει η ιστορία και οι εξελίξεις, πάντως του δίνονται πολλές ευκαιρίες να τον ξεκινήσει, να αντιδράσει…..και δεν το έχει κάνει, δεν τσιμπάει....ακόμη.

  Είναι αυτό που λέγαμε πριν καιρό, ότι η Ρωσία θα πρέπει πάση θυσία να ενοχοποιηθεί στην κοινή γνώμη και ακόμη καλύτερα, να καρφιτσωθεί σαν σημείωση στη συνείδηση των πολιτών της Δύσης.


  Είναι τόσο σημαντικό να συμβεί κάτι τέτοιο….. δεν θα σταματήσουν εάν δεν μας παρουσιάσουν τη Ρωσία σαν χώρα τρομοκράτη, όπως π.χ βλέπουμε να κάνουν με το Ιράν.
  Την περιμένουν πως και πως στη γωνία οι παπαράτσι των εξελίξεων για ένα ντοκουμέντο από ένα σκάνδαλο, από μια αντίδρασή της, μια εικόνα που θα την μεταδώσουν ταχύτατα τα ciao και τα tv zapping του Συμβουλίου (αν)Ασφάλειας.

  Βέβαια.....το ότι δεν τσιμπάει στο προσκήνιο το Κρεμλίνο δεν σημαίνει ότι δεν θα το πράξει στο παρασκήνιο….

  Τα ευρήματα που συγκέντρωσα στο χρόνο, μέσα στο πεδίο, συνδυάζοντας τα με την επικαιρότητα φαίνεται να τις δίνουν τη δυνατότητα αυτή...να είναι τ σωστό timing για μικρές, αλλά διόλου ασήμαντες απαντήσεις οι οποίες ίσως και να μην είναι μέσα στο έδαφος της Συρίας.
  Η Συρία, όπως είχαμε πει και παλαιότερα με έναν χάρτη, διεκδικεί με πολλές πιθανότητες τη συμμετοχή της σε μια μεγάλη θυσία, δηλαδή να φιλοξενήσει κάποια από τα ημίχρονα του 3ου πολέμου...αφού ήδη έχει θυσιαστεί αρκετό ανθρώπινο DNA στο χώμα της κάτι που ελκύει τους καρχαρίες του πεδίου.
  Αυτό σημαίνει πολλά, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι εάν έχουμε πολλά ημίχρονα, σημαίνει ότι θα έχουμε και πολλά γήπεδα.

  Συνοψίζοντας λοιπόν, υπάρχει ένα κράτος που αναφέρεται πιο πάνω.... θα προσπαθήσουν να το μετατρέψουν σε "Συρία" της ευρύτερης περιοχής που βρίσκεται και που δε θα πούμε ακόμη το όνομα του.

  Θα το αφήσουμε στο χρόνο… και θα δούμε εάν το καταφέρουν.

  Υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες που θα είναι πολύ μεγάλες εύκαιρες να δοθεί η ρωσική απάντηση, ημέρες που θα χαλάσουν συμφωνίες.

  Χρονικά βρισκόμαστε στο διάστημα πριν το……… Μουντιάλ, το οποίο ξεκινάει στις 14 Ιουνίου και κατά σύμπτωση διοργανώνεται στη χώρα «τρομοκράτη», τη Ρωσία.
  Δε χορταίνω πραγματικά να "καμαρώνω" αυτές τις συμπτώσεις, όσο και να τις κοιτάζω!

  [Και πραγματικά απορώ πως θα επιτρέψει η διεθνής κοινότητα και η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου να διεξαχθεί το Μουντιάλ στη Ρωσία. Να ευχηθούμε όλοι και για πολλούς λόγους όχι στοιχηματικούς ή θεάματος, να το επιτρέψει.]

  Τέλος, σκεπτόμενοι με απλή λογική μπορούμε σε απλά ελληνικά να καταλάβουμε τι λένε στη Ρωσία...
  Της λένε με όχι και τόσο ευγενικό τρόπο, δρόμο από τη Συρία, το είπαν πέρυσι, το είπαν και φέτος… ακριβώς τον ίδιο μήνα, τον 4ο.

  Διότι κοντά στη Συρία είναι το Ισραήλ και θα πρέπει να μείνει μακριά από το Ισραήλ, μακριά από την Ιερουσαλήμ και το Τρίτο Ναό, αλλά και μακριά από το κράτος της Νέας τάξης, το Κουρδιστάν, αν πιστεύεις φυσικά ότι υπάρχει Νέα Τάξη και δεν πιστεύεις ότι όλα γίνονται για πόρους, για το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, το χαλκό, το αλουμίνιο - μια μακροχρόνια σύγκρουση συμφερόντων...

  Το κυνήγι των πόρων και των κοιτασμάτων είναι μακάβριο, διότι είναι το καύσιμο όχι της ευημερίας μας, αλλά της καταστροφής μας, το καύσιμο που θα κινεί το άρμα του πολέμου τις ημέρες εκείνες, αν και όταν έρθουν.

  Ιερουσαλήμ Ιερουσαλήμ, εσύ που βάζεις άλλα κράτη να σκοτώνουν στο όνομά σου, δεν ξέρεις ότι θα έρθει και η σειρά σου;  Πηγή  Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 comments:

  Δημοσίευση σχολίου

  Το ΕΠΙΟΣΥ INFO ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!

  Item Reviewed: Τώρα Που Όλα Τα Βλέμματα Είναι Στραμμένα Στη Συρία Rating: 5 Reviewed By: Epiosy