728x90 AdSpace

 • Ροη Ειδησεων

  Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

  Θνητοί αθάνατοι εναντίον χρήσιμων ηλιθίων!

  Παλικάρια σας έχω άσχημα νέα… πολύ άσχημα νέα!

  Ξεπεράσαμε πλέον το όριο όπου τα σ**** θα χτυπήσουν τον ανεμιστήρα παγκόσμια και δεν θα υπάρχει μέρος να βάλεις την κεφάλα σου να γλιτώσεις από το να τα φας στη μούρη!

  Ασε με να στο εξηγήσω λίγο και άνοιξε το μυαλό σου γιατί και η υπομονή μου αρχίζει και τελειώνει και πλέον δεν θα μπορώ για πολύ καιρό ακόμα να μιλάω με την γλώσσα της ηρεμίας και της συμφιλιωτικής δυναμης..

  Απλά δεδομένα και μπακάλικα θα τα πω και θα πρέπει να τα διαχειριστείτε ώστε να τα κάνετε εργαλεία στη ζωή σας όλοι σας μήπως και έτσι καταφέρουμε και καθυστερήσουμε από την τρελή εκρηξη του παγκόσμιου βόθρου!

  Από τη μία έχεις χρήσιμους ηλίθιους να επιλέγουν την τύχη των λαών και από την άλλη έχεις εκπαιδευμένους θνητους αθάνατους να επιμένουν να πετάνε στα σκουπίδια κάθε μέρα το μοναδικό πολύτιμο πράγμα της ζωής που είναι ο χρόνος!

  θα πάω με παραδείγματα για να γίνω κατανοητός…. Έχεις μιλήσει ποτέ σε κάποιον βουλευτή; σε κάποιον που η θέση του είναι πολύ απαιτητική και τον πιέζει μόνιμα χρονικά αλλά και σε ευθύνη;

  Αν το έχεις κάνει θα εχεις παρατηρήσει ένα πράγμα το οποίο είναι λογικό στη φυσική διαδικασία του σώματός μας και του μυαλού μας….. αυτός ο άνθρωπος δεν έχει το χρόνο να ακούσει νέα πληροφορία… γιατί έχει πήξει το κεφάλι του από όλα τα ζητήματα που του ζητάει η εργασία του…. δεν έχει το χρόνο να επεξεργαστεί νέα δεδομένα έξω από τα γραμμικά που του έχει δώσει το σύστημα της εργασίας του…. και για να καταφέρεις να τον κάνεις να σε ακούσει και να δώσει πλήρως την προσοχή του και να ανοίξει το μυαλό του ώστε να αποδεχθεί τη νέα πληροφορία ως σημαντική θα πρέπει με κάποιον τρόπο να έχεις πάρει ψήφους εμπιστοσύνης από τον κλειστό κύκλο γύρω του!

  Τι εννοώ…; αν πας σε ένα βουλευτή να μιλήσεις…. σε έναν διευθυντή ενός οργανισμού…. σε ένα διευθυντή τραπέζης… θα σε αντιμετωπίσει σαν τον κλασικό άνθρωπο Ο οποίος έχει βρεθεί μπροστά του για να κινηθεί Μέσα στα πλαίσια που του έχει ήδη ορίσει η εργασία του…. και μάλιστα λόγω μιμητισμού και συνήθειας αλλά και τον κλασικό εγωισμό των ηλιθίων… ο κάθε καταξιωμένος με ταμπέλα ανθρωπισκος που χει βάλει τον κώλο του γερα σε μία καρέκλα… Apriori πιστεύει ότι εκεί βρίσκεσαι Για να πετύχεις ένα σκοπό συγκεκριμένο ανάλογα πως τον έχει εκπαιδεύσει το σύστημα να αντιλαμβάνεται Τα πάντα γύρω του…

  Τώρα φαντάσου ότι για να πάρεις ψήφο εμπιστοσύνης από τον κύκλο ενός ανθρώπου που βρίσκεται Ήδη μέσα στο γρανάζι του συστήματος… Έτσι ώστε να σε ακούσει και να αφιερώσει πραγματικά το χρόνο του…. θα πρέπει να μοιάζεις σε αυτόν τον κύκλο… να έχεις τις ίδιες ιδέες με τον κύκλο…. το ίδιο χρώμα… αν είσαι έξω από όλα… Αν τίποτα δεν σε χαρακτηρίζει ως κάτι έτσι όπως έχει μάθει το σύστημα των χρήσιμων ηλιθίων να χαρακτηρίζει τους ανθρώπους… τότε ποτέ δεν πρόκειται κανείς να σου δώσει σημασία στην πληροφορία σου… ακόμα και αν η πληροφορια αυτη που θα μπορούσες να δώσεις θα μπορούσε να απελευθερώσει όλη τη γη!

  Άρα καταλήγουμε οτι για να μπορεί να εισχωρήσει μία νέα ιδέα η μία νέα λύση μέσα στο σύστημα Θα πρέπει αυτή η λύση η ιδέα πρώτα να χαρακτηριστεί από το ίδιο το σύστημα ως φιλική προς τα συμφέροντα του και μετά να πάρει το δικαίωμα να πλησιάσει και να ενημερώσει!

  Με πιο απλά λόγια ο πραγματικά ελεύθερος άνθρωπος, αυτός που δεν έχει ταμπέλα και χρώμα, αυτός που δεν ανέχθηκε να τον προσδιορίσει ένας ιδεολογικός χάρτης και μάλιστα δισδιάστατος για το που ανήκει πνευματικά……… δεξιά αριστερά κέντρο… είναι ακατόρθωτο να μπορέσει να γεννήσει νέα πληροφορία και λύση!

  Άρα οι λύσεις προέρχονται μόνο μέσα από το ίδιο τον κύκλο του συστήματος, ανατροφοδοτούν τα σ**** τους…. και αν η λύση ειναι απο εξω από όλο αυτό που έχουν ήδη φτιάξει το μπουρδέλο… απλά δεν θα την ακούσουν ποτέ! ..και έτσι βέβαια δεν θα καταλάβουν Πότε οι χρήσιμοι ηλίθιοι ότι εκπαιδεύτηκαν να βρίσκονται σε αυτό τον κύκλο χωρίς να υπάρξει ποτέ μία νέα πληροφορία και λύση έξω από τα δόγματα και τις ταμπέλες τους!

  Π.χ ένας βουλευτής αν του μιλήσεις θα νομίζει οτι είσαι εκεί για να ζητήσεις ρουσφέτι…. Ένας διευθυντής ενός οργανισμού αν του μιλήσεις Ανάλογα το αίτημά σου…. θα νομίζει είτε ότι προσπαθείς να εξαπατήσεις τον οργανισμό… είτε ότι θες να ζητήσεις ρουσφέτι… ένας τραπεζικός διευθυντής θα νομίζει ότι θέλεις δάνειο…. παρακάμπτοντας λίγο τους κανόνες και τους νόμους… δηλαδή και πάλι σχεδόν ρουσφετι!

  Οι χρήσιμοι ηλίθιοι λοιπόν επειδή ο όγκος πληροφορίας, αιτημάτων και προβλημάτων που ζητούν επίλυση καθημερινά μέσα από την ευθύνη της θέση τους ειναι τεραστιος…. εχουν αναγκαστικά ακολουθήσει εργαλεία-(templates) τα οποία τσουβάλιαζουν τους ανθρώπους και τα αιτήματά τους έτσι ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στην καθημερινή πίεση του έργου τους!

  Επειδή Γνωρίζω οτι μπορεί να Μπερδεύτηκες θα χρησιμοποιήσω κι άλλα παραδείγματα για να δεις το επικίνδυνο της ζωής μας σήμερα…. ένας πολιτικός ο οποίος είναι Υπουργός Εξωτερικών… και ακολουθεί νόρμες και μοτίβα… εντολές και στρατηγική η οποία προέρχεται είτε από το κομα του είτε από άνωθεν εντολές ενός μεγαλύτερου παγκόσμιου σχεδίου…. αυτός ο άνθρωπος λοιπόν έχει σαν αποστολή να μιλήσει με άλλους όμοιους του, να διαπραγματευτεί και να φέρει υποτίθεται το καλύτερο αποτέλεσμα για τη χώρα του!

  Ταυτόχρονα καθημερινά τα δεδομένα αλλάζουν με εκατομμύρια νέες πληροφορίες, εχθρικές πράξεις, ξαφνικές συγκρούσεις άλλων χωρών, νέα διπλωματικά επεισόδια, νέες συνεργασίες, νέες οικονομικές συμφωνίες χωρών, νέες οικονομικές συμφωνίες μεγάλων εταιρειών…. και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό καθημερινά…. ο ανθρωπάκος χρήσιμος ηλίθιος που ακολουθεί την αρχική εντολή ενός σχεδίου… δεν προλαβαίνει τις καθημερινές νέες πληροφορίες να τις αναλύσει… Κανείς δεν μπορεί να το κάνει… και ομάδα πολλαπλών ανθρώπων να βάλεις… πάλι δεν μπορουν να λύσουν το καθημερινό χάος σε πληροφορία….!

  Τώρα… έχω ξανά εξήγησει ότι το ανθρώπινο όριο πληροφορίας είναι συγκεκριμένο καθημερινα, ότι ένας άνθρωπος μπορεί να διαχειριστεί συγκεκριμένο όγκο πληροφοριών… Αν αυτός όγκος ξεπεράσει το όριο οι νέες πληροφορίες είναι απλά ανύπαρκτες για αυτόν… Βάλε τώρα σε αυτόν τον χρήσιμο ηλίθιο άνθρωπο…. την ταμπέλα, το δόγμα της ιδεολογίας του, το προσωπικό συμφέρον της καρέκλας, την πίεση του ανταγωνισμού και της ευθύνης…. και πήγαινε Μιλά του για την μεγαλύτερη ανακάλυψη του αιώνα… για την μεγαλύτερη λύση στο πρόβλημα είτε το εθνικό είτε το οικονομικό είτε το συμφέρον του σκοπού…. και δες πώς θα σε κοιτάξει σαν αγελάδα που της τραβάνε τα βυζιά!!!!!!!

  Πες μία πληροφορία, μία νέα σκέψη, μία νέα ιδεολογία, μία νέα λύση….. Έξω από τους αυτόματους μηχανισμούς εξυπηρέτησης του συστήματος…. και θα δεις τους χρήσιμους ηλίθιους να πέφτουν σε τρανς κατάσταση σαν να βρίσκονται σε παιχνίδι ηλεκτρονικό που έχει λαγκάρει!

  Νομίζω ότι μέχρι εδώ Έχω δώσει την εικόνα των χρήσιμων ηλιθίων της εξουσίας…. αυτόν που αυτή τη στιγμή αποφασίζουν για το αν θα συμβεί μία πολεμική σύρραξη… αποφασίζουν μεμονωμένα για το καλό της δικής τους χώρας….. και μετά για το καλό το παγκόσμιο…. αυτών που αποφασίζουν μέσω αυτοματοποιημένων εργαλείων (template- για αυτο έχουμε για τα πάντα και παντού οδηγούς τι θα κάνετε εάν) αυτόν που πολύ σύντομα θα πρέπει να αποφασίσουν για την παγκόσμια ειρήνη!

  Πάμε τώρα στους απέναντι στους, θνητούς αθάνατους, στα δισεκατομμύρια των ανθρώπων που ξεπούλησαν τον χρόνο τους για να πληρώνονται με ένα ζωγραφιστό χαρτάκι όπου για να κερδίσουν αυτό το χαρτάκι άνευ αξίας ξεπουλούν καθημερινά τον χρόνο τους, χάνουν τη ζωή τους, χάνουν τις επαφές τους, Δεν βλέπουν τα παιδιά τους να μεγαλώνουν, δεν ζουν όμορφες στιγμές, Έχουν ξεχάσει τι σημαίνει να είσαι ευτυχισμένος, Έχουν ξεχάσει την έννοια της στιγμής και ζουν λες και θα ζήσουν για πάντα….. λες και δεν θα ρθει ο θάνατος να τους θυμίσει Πόσο μαλάκες ήταν στη ζωή τους…. δεν θα έρθει η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου ώστε να καταλάβουν πόσο ανάξια ξεπούλησαν τον χρόνο τους… δεν θα έρθει μία αρρώστια να τους θυμίσει ότι αυτό το παιχνίδι αν γράψει gameover δεν έχεις άλλο νόμισμα να βάλεις να ξεκινήσεις άλλο!

  Aυτοί οι θνητοί αθάνατοι είναι ένας επικίνδυνος ιός ο Όποιος έχει σαρώσει πραγματικά τη γη, δεν γνωρίζουν Τι να διεκδικήσουν, Έχουν ξεχάσει την έννοια Ελευθερία έχουν απωλέσει τα πάντα από τη στιγμή που κανείς δεν τους εκπαίδευσε να σέβονται το μοναδικό πράγμα στη γη και στη ζωή που έχει αξία… τον χρόνο!

  Πάρε τώρα αυτά τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα αλλά και πολύ όμορφα ενωμένα μέσω του συμφέροντος και του ψεύτικου οράματος της αέναης συνέχειας και βγάλε συμπέρασμα πού οδηγείται η ανθρωπότητα!

  Από τη μία έχεις τους χρήσιμους ηλίθιους που παίρνουν εντολές από 100 εταιρείες παγκόσμια, που για να κρατήσουν την τυχαιότητα της αναρρίχησης τους στην πυραμίδα της ζωής έχουν ξεπουλήσει και αυτοι τα πάντα και από την άλλη έχεις το πιο κάτω επίπεδο τι βάση τη λεγόμενη αυτόν που νομίζουν ότι ό τι συμβαίνει κάποια στιγμή θα τελειώσει…. ότι έχουν μπροστά τους ακόμα χιλιάδες χρόνια να κάνουν υπομονή…. και ότι στην καλύτερη θα τους τιμωρήσει ο Θεός όλους αυτούς που έκλεψαν το χρόνο τους και το πέταξαν στα σκουπίδια!

  Το μέγιστο χιούμορ του Θεού είναι ότι έχει κάνει τους χρήσιμους ηλίθιους να πιστεύουν ότι οι θνητοί αθάνατοι είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι,,,, και οι θνητοί αθάνατοι να βλέπουν τους χρήσιμους ηλίθιους…. Σαν αθάνατους ηγεμόνες και ηγέτες!

  Τα δύσκολα τώρα στη συγκεκριμένη εποχή, οι εποχές μοιράζονται σε κύκλους ανάλογα τις ανάγκες που έχει η Ελίτ στην κορυφή της πυραμίδας!

  Όπως ακριβώς γίνεται και σε ένα εκτροφείο υπάρχει η περίοδος της πάχυνσης και η περίοδος των σφαγών…. εγώ την ονομάζω περίοδος συγκομιδής!

  Στην περίοδο συγκομιδής Τα φαινόμενα, γεγονότα, πληροφορία αυξάνουν δραματικά…. οι χρήσιμοι ηλίθιοι εκπαιδευμένοι από τους ίδιους που δημιουργούν το πρόβλημα…. Έχοντας δηλαδή γραμμική εκπαίδευση άρα και οριοτοποθετημενες συγκεκριμενες λύσεις…. καλούνται να λύσουν εξισώσεις και προβλήματα τα οποία από τη φύση της εκπαίδευσής τους οδηγούν μόνο σε αυτες τις λύσεις!

  Τα template δηλαδη δίνουν μόνο συγκεκριμένες λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα…. οι οδηγοί κρίσης δίνουν μόνο συγκεκριμένες απαντήσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα… τα Πρωτόκολλα για το τι κάνω τι σε μία επικίνδυνη κατάσταση… δίνουν συγκεκριμένες λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα…. και αυτό πάει ασταμάτητα σαν γρανάζι!

  Το πρόβλημα των χρήσιμων ηλιθίων υπήρχε και θα υπάρχει αιώνια όσο οι θνητοί αθάνατοι θα έχουν την ψευδαίσθηση ότι όλα πρόκειται να πάνε καλά… αν και ιστορικά στην γη από την ώρα της κατηφόρας ποτέ δεν υπηρξε ανηφόρα… αυτό το όλα θα πάνε καλά δηλαδή Μοιάζει λίγο με τον ιό της ψευδαισθησης της Αθανασίας που έχουν οι θνητοί αθάνατοι!

  Κάποτε κάποιοι Γερμανοί Σε στρατόπεδα συγκέντρωσης είχαν δώσει μία συνέντευξη και είχαν εξηγήσει πως μπορούσαν δύο στρατιώτες με ένα όπλο ο καθένας να οδηγεί χιλιάδες ανθρώπους μέσα στους Φούρνους για να τους κάνουν σαπούνι…. και κανείς να μην αντιδρά… ολόκληρος αυτός ο όχλος να μην ορμησει για να σταματήσει το κακό…. η απάντηση που έδωσαν είναι απλή…. ακόμα και τη στιγμή που πέρναγαν την πόρτα των φούρνων… και ας είχαν δει χιλιάδες άλλους να βγαίνουν νεκροί από κει…. ο ιός της ψευδαισθήσεις της Αθανασίας και του όλα θα πάνε καλά… νικούσε και εκεί… οι άνθρωποι έμπαιναν μέσα πιστεύοντας ότι όλα θα πάνε καλά!

  Συμπέρασμα,.. ο συνδυασμός χρήσιμων ηλιθίων στην εξουσία μαζί με μία ανθρωπότητα που έχει ασθενήσει από τον ιο της ψευδαίσθησης της Αθανασίας είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να ξεκινήσει η μεγαλύτερη συγκομιδή στην ανθρώπινη ιστορία!  Stranger,…
  Πηγή
  Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 comments:

  Δημοσίευση σχολίου

  Το ΕΠΙΟΣΥ INFO ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!

  Item Reviewed: Θνητοί αθάνατοι εναντίον χρήσιμων ηλιθίων! Rating: 5 Reviewed By: Chris Prekanik