728x90 AdSpace

 • Epiosy News

  Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

  Κατά τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπιστούν όσοι θα από εδώ και πέρα ασχοληθούν με το παρακμάζων πολιτικό σύστημα.

  Κατά τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπιστούν όσοι θα από εδώ και πέρα ασχοληθούν με το παρακμάζων πολιτικό σύστημα.

  Μην περιμένεις κάτι λιγότερο από το χθεσινό ξύλο που έφαγες δήμαρχε της Θεσσαλονίκης, όταν επιτρέπεις την ίδια μέρα να πραγματοποιούνται καρναβάλια διακωμώδησις της ανθρώπινης φύσης(τέτοιες εκδηλώσεις, εν άγνοια των συμμετεχόντων, είναι παράλληλα και φύτεμα ανείπωτης τραγωδίας για το μέλλον), την ώρα που ακόμη και ο ουρανός συμμετέχει στο πένθος για τη σφαγή των 350.000 Ελλήνων από τους Κεμαλιστές δημοκράτες της εποχής.

  Και δεν είναι μόνο αυτό που λειτούργησε εναντίων σου, αλλά μια σειρά από εξοργιστικές δηλώσεις και πράξεις σου που κατα καιρούς έρχονται στην επιφάνεια.

  Δεν είναι και η πρώτη φορά που σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, αν θυμάμαι καλά και σε ένα γήπεδο μπάσκετ είχες αποχωρήσει βίαια, αλλά εκεί δεν τις έφαγες.

  Δε με νοιάζει ποιοι σε έδειραν, αλλά γιατί σε έδειραν, αυτό έχει σημασία.

  Και η αιτία που σε έδειραν δεν μου παρουσιάζει αυτούς που σε έδειραν σαν φασίστες.

  Τη λέξη φασισμό την κάνατε πια καραμέλα, για να καλύψετε τις βρομιές του πολιτικού συστήματος και να μοντάρετε την κοινή γνώμη για τη δική σας ασφάλεια και σωτηρία.

  Κάθε φωνή διαμαρτυρίας τη βαφτίζετε φασιστική για να πάρετε με το μέρος σας το αντιφασιστικό κοινό και το μόνο που καταφέρνετε τελικώς είναι να πολώνετε το κλίμα μεταξύ των άκρων.

  Αν θες πολιτικό μου σύστημα βέβαια να μιλήσουμε για φασισμό, πάμε να σταθούμε στην ουρά μιας δημόσιας υπηρεσίας, να κοιτάξουμε στα μάτια το απρόσωπο ηλεκτρονικό σύστημα που κατασχέτει μισθούς, συντάξεις, σπίτια…να δούμε την ατιμωρησία και την ασυλία που απολαμβάνουν όσοι εισχωρούν στο πολιτικό κύκλωμα....…τι λες πολιτικό μου σύστημα, συμφωνείς;

  Το ζήτημα όμως είναι άλλο για αυτό και ασχολούμαι με το χθεσινό συμβάν.

  Όσοι μπλέχτηκαν τα τελευταία χρόνια και όσοι έχουν αποφασίσει να μπλεχτούν ενεργά με την πολιτική θα έχουν την ίδια και χειρότερη αντιμετώπιση.

  Και θα το εξηγήσουμε ευθύς αμέσως.

  Κάποιοι… που έχουμε πει πολλάκις ότι γράφουν την ατζέντα των εξελίξεων, θέλουν οι πολιτικοί-η με το λαό να έρθουν σε ευθεία ρήξη.

  Κάτι τέτοιο είναι πολύ πολύ ψηλά στην ατζέντα τους, πράγμα που σημαίνει ότι θα φροντίσουν (το έχουν ήδη κάνει) με το συνήθη περίτεχνο τρόπο, τα πράγματα να οδηγήσουν σε καταστάσεις ακόμη χειρότερες από τις χθεσινές.

  Δες το από ψηλά, παρατήρησε τι φέρνουν προς ψήφιση στη Βουλή, από που έρχονται οι νόμοι και ποιοι τα ψηφίζουν (έχουμε εισάγει πολλά διχαστικά και απάνθρωπα νομοσχέδια, κατά της χώρας και κατά της φύσης του ανθρώπου στο όνομα της εξυγίανσης και των δικαιωμάτων).

  Ισχυρίζομαι ότι η Ελλάδα έχει γεμίσει Μπουτάρηδες, μέσα και έξω από τη βουλή και κάποιοι θέλουν να εκλέγονται Μπουτάρηδες, τους βολεύει, γιατί ξέρουν από πριν ότι κάποια στιγμή, με κάποιο τρόπο ο Έλληνας θα αντιδράσει και πάνω στην αντίδραση θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την «Ελληνική Άνοιξη» και να διχάσουν τη χώρα.

  Όταν το ποτήρι ξεχειλίσει και το ένα περιστατικό πολιτικού ξυλοδαρμού θα φέρνει το άλλο, τότε αυτοί που θα θέλουν τον διχασμό στη χώρα και την εξαθλίωση του πολιτικού συστήματος, θα τρίβουν από ικανοποίηση τα χέρια τους, γιατί η μανία ενός εξουθενωμένου από τα μνημόνια και οργισμένου από τις πολιτικές αποφάσεις πλήθους, θα είναι αυτό που θα κατευθύνει το χέρι και τη σκέψη του και όχι η κοινή λογική.

  Αυτή τη στιγμή το πολιτικό σύστημα δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς το περιμένει, ότι του την έχουν στήσει και θα του τραβήξουν την κατάλληλη στιγμή το χαλάκι κάτω από τα πόδια και θα το προσφέρουν θυσία στο πλήθος που θα ζητάει αίμα και εκδίκηση.

  Δεν μπορώ να πω ότι στεναχωρήθηκα χθες αλλά δεν μπορώ και να πω ότι και χαίρομαι που οι πολιτικοί θα τρώνε ξύλο.

  Ο χθεσινός συντονισμός του  Έλληνα τηλεθεατή,(ο οποίος δεν ξεσηκώθηκε όταν έπρεπε και  προτίμησε να σκύψει το κεφάλι και να υποφέρει...αλλα θα το κάνει όταν του πούν αυτοί που τον έκαναν να υποφέρει)   με την εικόνα του πολιτικού προσώπου που τρώει ξύλο με προβλημάτισε πολύ.

  Αυτό που έγινε χθες, το λες και συντονισμό με τη βία προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, την πολιτική βία.

  Το πολιτικό σύστημα, πιθανώς όχι όλοι οι εκπρόσωποι του μα οι περισσότεροι, ήταν απόντες στα προβλήματα του κόσμου στην εποχή της κρίσης (όχι μόνον απόντες αλλά και προκλητικά αδιάφοροι) και οι κυβερνήσεις συνεργάστηκαν άψογα με όλους αυτούς που προσπαθούν να κάνουν την Ελλάδα αγνώριστη και να καταστρέψουν τις βάσεις της….οικονομικές- κοινωνικές -αξιακές.

  Αφού λοιπόν το πολιτικό σύστημα ενοχοποιήθηκε στα μάτια αρκετών Ελλήνων, είναι καιρός να δημιουργηθούν οι συνθήκες αταξίας μέσα στη χώρα.

  Και αυτό θα συμβεί φροντίζοντας, όσοι επιθυμούν πολιτική απαξίωση, μερικά πράγματα να πάνε στραβά.

  Και με ποιόν τρόπο μπορεί να πάνε στραβά;


  Ένα από αυτά είναι η πολυπόθητη έξοδος από την κρίση το ερχόμενο καλοκαίρι, η οποία μπορεί να μεταμφιεστεί σε σκληρό μνημόνιο.Θα φταίει μια ανίκανη κυβέρνηση για αυτό;, οι ασταθείς συνθήκες παγκοσμίως;...και τα δύο;

  Ένα δεύτερο, νομίζω και το είχα αναφέρει και παλαιότερα, είναι και το Σκοπιανό.

  Εδω είναι πιο σοβαρά τα πράγματα.

  Δεν είναι απίθανο κάποιοι να μην θέλουν λύση... να υποκρίνονται δηλαδή.
  Σε μια τέτοια περίπτωση…που δεν θα έρθει η λύση, δεν θέλω και ούτε μπορώ να σκεφτώ τι θα σημαίνει κάτι τέτοιο για τις εμπλεκόμενες πλευρές, οι οποίες θα έχουν εκτεθεί πολιτικά και θα έχουν προδοθεί προθέσεις.

  Θέλω να πω ότι, όσοι μπλεχτούν ή έχουν μπλεχτεί με την πολιτική θα πέσουν ή έχουν πέσει ήδη σε παγίδα.

  Η πολιτική απαξίωση δεν αφορά μόνο το πολιτικό σύστημα της χώρα μας, θα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις και θα την συναντήσουμε σε περισσότερα κράτη.

  Θα πρέπει όμως κάποια στιγμή να καταλάβουν οι εμπλεκόμενοι με την πολιτική σκηνή ποιες είναι οι συνθήκες που επικρατούν στη χώρα....να πιάσουν τον παλμό της κοινωνίας, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα αντιμετωπιστούν κατά τον ίδιο τρόπο όπως ο Μπουτάρης, ίσως και ακόμη χειρότερα, διότι το τιμόνι στη γέφυρα του πλοίου είναι έτσι κατασκευασμένο ώστε αλλού να το  στρίβεις και αλλού νά σε πηγαίνει, και σε πηγαίνει με κατεύθυνση τα βράχια.

  Πολιτικοί, αν έχετε την καλοσύνη και αν σας έχει μείνει λογική, απλά βουλώστε το γιατί μας κουράσετε, σταματήστε τις τυπικές και εκπορευόμενες εκ του φόβου της δικής σας σωματικής ασφάλειας, καταδίκες των χθεσινών επεισοδίων και πάψτε να διχάζετε τον κόσμο με νομοθετήματα και δηλώσεις, το μόνο που καταφέρνετε είναι να ρίχνετε λάδι στη φωτιά και καύσιμο σε αυτούς που θέλουν την πολιτική σας απαξίωση.

  Θα φροντίσουν εντατικά για κάτι τέτοιο, το μόνο που μας μένει είναι το πότε.

  Απλά εκφράζω μια σκέψη, μια ανησυχία ή πληροφορία από το πεδίο,  με βάση αυτά που καταγράφω καθημερινά, μέσα σε μια εποχή και μια κοινωνία πλημμυρισμένη από μίσος, βία και σεξουαλική αταξία, το ιδανικό τρίπτυχο της μαθηματικής καταστροφής ενός κράτους.

  Είναι πολύ ισχυρός ο χθεσινός συντονισμός με τη βία, την ώρα μάλιστα που παζαρεύεται το όνομα, την ώρα που ο Πενς λέει ότι βιάζεται για λύση και ο Ερντογάν απειλείται και πάλι για τη ζωή του.

  Στις 17 Μαΐου και στη σύνοδο στη Σόφια είχαμε το εξής που προδίδει τις προθέσεις τους.

  Από το Βέτο του Καραμανλή στις 3 Απριλίου του 2008 μέχρι τις 17 Μαΐου του 2018 και τη κρίσιμη συνάντηση Ζάεφ-Τσίπρα για το ίδιο θέμα το Σκοπιανό, έχουμε ακριβώς 3696 ημέρες.

  Η μια σύνοδος με την άλλη απέχουν συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και πάλι διοργανώνονται άνοιξη και πάλι μας πιέζει ο χρόνος για συμφωνία, όπως τόσες άλλες συμφωνίες και μνημόνια.

  Οπότε, θέλω να πω ότι σίγουρα δεν οργάνωσαν τυχάια αυτή τη συνάντηση τον Μάιο του 2017.

  Ή μάλλον την οργάνωσαν για να πετύχουν μια συμφωνία ή να καρπωθούν τα οφέλη μιας διαφωνίας;

  Πηγή


  Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 comments:

  Δημοσίευση σχολίου

  Το ΕΠΙΟΣΥ INFO ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!

  Item Reviewed: Κατά τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπιστούν όσοι θα από εδώ και πέρα ασχοληθούν με το παρακμάζων πολιτικό σύστημα. Rating: 5 Reviewed By: Epiosy