EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ο ‘ΕΛΛΗΝΑΣ, Ο ΦΌΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΌΜΟΣ ΣΤΗΝ ΡΌΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉΣ

Πλησιάζει το τέλος του έτους 2018 και σε βρίσκει φτωχό και αποπροσανατολισμένο. Σε βρήκε αδέκαρο, ενώ θα έπρεπε να ήσουν ο πλουσιότερος στον πλανήτη με όλα όσα θα μπορούσε να σου προσφέρει η εύφορη ελληνική γη. Δυστυχώς ο Α-Τσιπος τοκογλύφος δεν σου άφησε δεκάρα τρύπια και σε έκανε να τον εμπιστευτείς…το μεγαλύτερο τομάρι που πέρασε όμως ποτέ από την χώρα μας δεν είναι αυτός αλλά ο οικονομικός εκτελεστής και πράκτορας της σιών, ο ΓΑΠ και ο πατέρας του.

Ο Ά-Τσιπος βασικά είναι ένας μέτριος μαθητής των πρακτόρων Παπανδρέου. Τον έβγαλε ο λαός όταν η καταστροφή είχε ήδη συμβεί. Δεν μας κατάστρεψε αυτό το βλαμένο αλλά βασικά ήταν οι Πασόκοι μαζί με τα κομματόσκυλα τους. Ο Α-τσιπος πήρε πτυχίο τσάμπα και τον εκπαίδευσαν από μικρό παιδί όπως εκπαιδεύουν όλους τους ηγέτες στις μαύρες λέσχες… φαίνεται ότι οι λέσχες τον προτιμούν γιατί όλο και τον βραβεύουν για τις υπηρεσίες του. Οι ιδιοκτήτες του πλανήτη τον προωθούν όπως έκαναν και με τον Γάλλο πρωθυπουργό Μακρόν, εκπαιδευμένο στην τράπεζα Ροτσιλντ για να τον κατεβάσουν στις εκλογές χωρίς κάποιο πολιτικό χρώμα. Τα χρώματα τα είχαν ήδη παίξει στην Γαλλία ενώ σε εμάς η κάρτα των κομμουνιστών δεν είχε ακόμη παιχτεί.

Που θέλω να καταλήξω;

Δεν έφτασες τυχαία εδώ που έφτασες…είχαν σχεδιάσει να φτάσεις σε αυτό το οικονομικό σημείο γιατί είσαι ο φόβος και ο τρόμος τους.

Τι κάνεις λοιπόν με έναν λαό που τον φοβάσαι;

Του προβάλεις την ύλη και οξύνεις τα αδύνατα του σημεία, μεγενθύνοντας τα ελαττώματα του.
Τον καθηλώνεις, τον κάνεις να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια του…διαλύεις την συνοχή του λαού…ξεπουλάς ότι παράγει και αποφέρει πλούτο….ξεπουλάς την χώρα του και την ιστορία του…τον εξισλαμίζεις και τον κάνεις απελευθερωμένο ομοφυλόφυλο κωλομπαρά…έτσι τον ελέγχεις αιώνια… τους υπόλοιπους λαούς τους έχεις στην τσέπη σου, γιατί νοητικά είναι ακατάλληλοι για να καταλάβουν την παγίδα, είναι θέμα εξελικτικό δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, δεν έχουν ψηλιαστεί τίποτα είναι τυφλοί να δουν το τυράκι της φάκας.

Πως να εναντιωθείς μετά σε κάτι που σε έχει αποκόψει από τις βάσεις που προσδιόριζουν την ταυτότητα σου; το έθνος, την οικογένεια, την ιστορία, την ιθαγένεια, τους ήρωες σου που σε απελευθερωσαν;

Το σύμπαν λοιπόν ζητά από τους έλληνες, γι αυτό το κακό συμβαίνει στην χώρα μας, να αλλάξουν την ρότα καταστροφής του πλανήτη. Αν υπάρχει περίπτωση ο έλληνας να αποδειχθεί ακατάλληλος σαν τους άλλους και δεν θέσει άμυνες για να προστατέψει την ζωή, ο πάτος θα είναι γεμάτος με πολλά σκατά.

Αν όμως απελευθερωθεί από τους τραπεζίτες, υπάρχει ελπίδα και για τους υπόλοιπους.


KORAKSΠηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID