05/05/18
Ο Ζαν Κλόντ Αρνό αρνείται τις κατηγορίες. Αλλά η φωτογραφία του, αυτού και της συζύγου του κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο. Και όσοι τους βλέπουν τους φτύνουν ήδη...να μη βασκαθούν.

Ποιοί είναι αυτοί;

Η κυρία είναι Ακαδημαϊκός της πιο μεγάλης πνευματικής Ακαδημίας του κόσμου. Θεωρητικά. Της Ακαδημίας της Σουηδίας, η οποία δίδει τα βραβεία Νόμπελ στους επιστήμονες, λογοτέχνες κλπ.
Ο Αρνό είναι φωτογράφος. Και η Ακαδημαίκός τον εξετίμησε και τον παντρεύτηκε. Και κάνοντας και οι δυο χρήση των προσόντων τους, τον έβαλε και στην Ακαδημία. Τον φωτογράφο!!!

Καταλαβαίνετε τον πνευματισμό λοιπόν και την αξιοκρατία. Και ο φωτογράφος εξάσκησε -κατά την κατηγορία-την τέχνη του. Την "έπεσε" με το ζόρι και με το "καρότο" σε άλλες 18 γυναίκες. Επι πολλά χρόνια.
Και τώρα τον κατηγορούν γιαυτό και η Ακαδημία έκλεισε για φέτος και δεν θα δώσει το βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας, διότι αποκαλύφθηκε συν τοις άλλοις ότι με τα βραβεία και τα "ταξίματα" μέσω του φωτογράφου και της κυρίας Ακαδημαϊκού και ορισμένων άλλων γραϊδίων που(τους) είχε βάλει στο χέρι ο ωραίος φωτογράφος, έπαιζαν πολλά λεφτά.

Με εκδοτικούς οίκους,με υπηρεσίες κλπ.

Εκείνος αρνείται τις κατηγορίες, αλλά ποιός τον πιστεύει στην ...Κουτοφραγκία;
Και ο Τράμπ αρνιόταν μέχρι προχθές ότι είχε πληρώσει την επι χρήμασι Στόρμι Ντάνιελς ότι της κατέβαλε και τα χρήματα του κρεβατιού και της σιωπής.
Χθες παραδέχθηκε ότι έδωσε τα χρήματα της σιωπής για να μην τα βάλει απο την τσέπη του ο δικηγόρος Κοέν, που είπε ότι τα πλήρωσε. Του κρεβατιού θα το παραδεχθεί αργότερα.
Και αυτού οι φωτογραφίες και αυτής κυκλοφορούν με λεπτομέρειες για το ποιό μοτέλ πήγαν, σε ποιό δωμάτιο, πόση ώρα κλπ. Ας αρνείται ο Τράμπ.
Στο κάτω-κάτω ποιός είναι;
Ενας πρόεδρος της Αμερικής είναι.
Σιγά τα ωά...

Δεν είναι δα και ο...Λιακουνάκος!
Ούτε οι μεγαλογιατροί που μας ρήμαζαν τα νοσοκομεία με τα ογκολογικά φάρμακα σε συνεργασία με φαρμακοποιούς και υπαλλήλους...Ούτε είναι το υπηρεσιακό συμβούλιο του ΙΚΑ που έκανε προαγωγές με "παραγγελιές". Ούτε οι αστυνομικοί που έφερναν κατά δεκάδες χιλιάδες ουσίες απο τη Ρουμανία για παράνομη χρήση και διακίνηση...
Ούτε οι καθηγητές με τα πλαστά πτυχία...
Αυτοί είναι Ελληνάρες.
Και έχουν τεκμήριο αθωότητας.
Και έχουν προσωπικά δεδομένα.
Γιαυτό δεν γράφουν τα ονοματά τους οι ελληνικές εφημερίδες.
Γι αυτούς κόπτεται η Ντόρα, η οποία είχε πάρει τον Μαρινάκη ως υπουργός Εξωτερικών σε ταξίδι στις ΗΠΑ, ως ...σύμβουλο.Γι αυτούς κόπτεται ο Βαγγέλας ο Βενιζέλος. Τους χαιρόσουν χθες στη 
Βουλή,πόσο συμφωνούσαν σε όλα για ένα νομοσχέδιο και έλεγες: Ω τι αγαπημένο και πολιτισμένο ζευγάρι".

Και έξυνες την καράφλα σου να θυμηθείς μην ήταν οι Μητσοτάκηδες εκείνοι που κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου και τους συν αυτώ όχι μόνο ως απολύτως διεφθαρμένους, αλλά και για χειρότερα με παρακολουθήσεις τηλεφώνων, εξαφανίσεις μαρτύρων.
Να θυμηθείς μην ήταν ο Βαγγέλας ο Βενιζέλος εκείνος που ως δικηγόρος του Ανδρέα τους ανταπέδιδε τα χειρότερα;

Τιμωρήθηκε κανείς για όλα αυτά;
Οχι βέβαια.

Και μην τολμάμε να γράψουμε γιατί είναι προσωπικά δεδομένα πιά όλα αυτά...
Νααααα οι πηχυαίοι τίτλοι για τη σεξουλιάρα της Ακαδημίας Σουηδίας και τις παρενοχλήσεις του φωτογράφου της...
Νααααα οι ανάλογοι τίτλοι για μια που δηλώνει δημοσιογράφος στην Αυστραλία και λέει ότι δεν είχε καθαρό μυαλό να ασκήσει ανεξάρτητη δημοσιογραφία γιατί έκανε πολλές φορές την ημέρα σεξ στα γραφεία και αλλού...

Στην Ελλάδα αυτά δεν γίνονται φυσικά...Υπάρχει γυναίκα που ανεβαίνει στη δημοσιογραφία και στην πολιτική και στα πνευματικά ιδρύματα με τα...πόδια; Όλες με το μυαλό και με τα χέρια. Και ας γράφουν το και με ....έψιλον!
Και ας ξέρουμε εμείς, οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι η σεξουαλική εκμετάλλευση, παρενόχληση κλπ στην ελληνική πολιτική και στη δημοσιογραφία είναι κανόνας...

Ας το ξέρουμε.
Δεν μπορούμε να γράψουμε γιατί η Ελλάδα έχει τεκμήρια αθωότητας και προσωπικών δεδομένων...
Και γιαυτό δεν γράφουμε ποιοί συνελήφθησαν, ποιοί διώκονται, ποιοί καταδικάστηκαν. Και ας είναι πρόσωπα θεσμών και εξουσίων.

Αν τα γράψουμε θα γίνουν ένα με τους...παλιοαναρχικούς του Εξαρχείου. Αυτούς που καταστρέφουν με το Ρουβίκωνα την Ελλάδα...

Αυτή την Ελλάδα που αγωνίζονται πολιτικοί και δημοσιογραφάρες να φτιάξουν χτίζοντας λίστες Λαγκάρντ, Μπόργιανς, Παναμα, Παρανταϊζ, φαρμακευτικών, Νοβάρτις, Ζημενς...

Αν γράφουμε ονόματα τότε πως θα βρίσκεται μια εισαγγελέας και να λέει "αθώοι όλοι".
Και ας γίνονταν ανακρίσεις επι χρόνια και όλοι οι προηγούμενοι δικαστικοί τους παρέπεμψαν στο ακροατήριο...
Δείτε την εκπομπή που κάνουμε με τον Στέργιο Καλόγηρο μια φορά την εβδομάδα και θα καταλάβετε περισσότερα...
Ααα...Μην το ξεχάσουμε.

Ρωτήσαμε τον Στέργιο αν θα κατεβεί υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και μπορεί να γλιτώσουμε από τον εκλεκτό της πλουτοκρατίας τον Μπουτάρη.
Μας κοίταξε και μας είπε:
"Κάντε λίγο υπομονή.
Θα απαντήσω."


Η ΕΚΠΟΜΠΗ
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
O Farage ξεφτιλίζει τους ευρωκράτες


ΠηγήΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
Ξεχάστε τα ηλιοβασιλέματα στο Σούνιο, τις παραλίες με τα γαλάζια νερά και τα αρχαία μνημεία. Αυτές οι 20 εικόνες είναι πιο ελληνικές κι από τη φέτα και αποκαλύπτουν πολύ πιο πειστικά τη μοναδικότητα της χώρας που όχι μόνο είναι η ωραίοτερη του κόσμου, αλλά κατοικείται και από τον εξυπνότερο λαό του κόσμου. Ο καλύτερος τρόπος να τις απολαύσετε είναι με υπόκρουση τον Εθνικό μας Ύμνο ή κάποιο λαϊκό τραγούδι από αυτά που περιγράφουν το μεγαλείο του Έλληνα. Από αυτά που είναι γεμάτα πόνο και καημό και οι συμπολίτες τα σιγοτραγουδούν με κλειστά τα μάτια προκειμένου το βλέμμα να μην πέσει πάνω στο μαϊμού Ρόλεξ ή τη μπουκάλα ουίσκι με τα ξηροκάρπια και χαλάσει το συναίσθημα.

Απολαύστε τις υπεύθυνα και καθώς τις απολαμβάνετε, αποστασιοποιηθείτε λίγο. Σκεφτείτε ότι δεν ζείτε στη χώρα των φωτογραφιών. Σκεφτείτε ότι ζείτε σε μια χώρα μακρινή και ότι η Ελλάδα ειναι για σας ό,τι είναι και το Αζερμπαϊτζάν ή η Ακτή του Ελεφαντοστού. Και όταν θα έχετε πλήρως αποστασιοποιηθεί αναρωτηθείτε: Μπορεί αυτή η χώρα να τα καταφέρει; Αξίζει να τα καταφέρει; Και μπράβο σας.

*όπως λέμε «η γραφική Ελένη Λουκά» και όχι όπως λέμε «τα γραφικά σοκάκια της Οίας».

Πηγή

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε FacebookΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
Μετά το πλεόνασμα 5% το 2017, η κυβέρνηση στύβει πάλι τους αδύναμους για να μοιράσει αντίμετρα μαζί με την περικοπή των συντάξεων

Η «δολοφονία» της πραγματικής οικονομίας με τη συνταγή της υπέρμετρης φορολόγησης προς όφελος των υπερ-υψηλών πλεονασμάτων σηκώνει κύματα αντιδράσεων. Οι αντιδράσεις αυτές έγιναν εντονότερες μετά την υποβάθμιση των προβλέψεων για την ανάπτυξη το 2018 -σε 1,9%, αντί 2,5% του ΑΕΠ- αυτή την εβδομάδα από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο προβληματισμός ενισχύεται από την εμπειρία του 2017. Η Κομισιόν προέβλεπε αρχικά ανάπτυξη 3,1% και τελικά παραδέχεται ότι ήταν μόλις 1,4% την ώρα που η κυβέρνηση κατάφερε να πετύχει πρωτογενές υπερ-πλεόνασμα κοντά στο 5% του ΑΕΠ (!) -τόσο ήταν πριν μοιράσει το κοινωνικό μέρισμα. Το κατάφερε «στύβοντας» τα πλέον αδύναμα στρώματα -με άμεσους και έμμεσους φόρους- στα οποία στόχευσε επικοικωνιακά στο τέλος της χρονιάς με τη διανομή του μερίσματος: πήρε δηλαδή δέκα για να δώσει πίσω ένα. Φέτος, όλα δείχουν ότι η συνταγή επαναλαμβάνεται.

Μετά τον ΙΟΒΕ και τη διαΝΕΟσις που ζήτησαν με λεπτομερή έκθεση την πλήρη αλλαγή της φορολογικής πολιτικής, οικονομολόγοι και κόμματα της αντιπολίτευσης καταγγέλλουν ότι η κυβέρνηση συνεχίζει και το 2018 με την ίδια τακτική: στεγνώνει την αγορά και υπονομεύει την οικονομική ανάκαψη ώστε τον Δεκέμβριο, μαζί με την ψηφισμένη περικοπή των συντάξεων του Ιανουαρίου του 2019, να μπορεί να μοιράσει παροχές (σε αυτούς που απομύζησε όλο το χρόνο) ως αντίμετρα.

Οι ενδείξεις αυτές ενισχύονται από τα επίσημα στοιχεία που δείχνουν ότι το υπουργείο Οικονομικών κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους δημιούργησε υπερπλεόνασμα 1,3 δισ. ευρώ κι όμως κατόρθωσε να αυξήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του κράτους κατά 200 εκατ. ευρώ. Τα Νοσοκομεία, οι ΟΤΑ και τα διάφορα νομικά πρόσωπα του Δημοσίου αύξησαν τις οφειλές τους τον Μάρτιο ενώ τη συνολική εικόνα βελτίωσε μόνο η ΑΑΔΕ η οποία μείωσε το στοκ των οφειλών της περί τα 100 εκατ ευρώ. Όλα αυτά χωρίς να προσμετρώνται οι εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης που υπερβαίνουν τα 2 δισ. ευρώ. Παράλληλα, για να βγει η εξίσωση, η κυβέρνηση έχει ήδη περικόψει κατά σχεδόν 330 εκατ. ευρώ τις παραγωγικές δαπάνες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.


Την ίδια ώρα, τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο έφτασαν τον Μάρτιο του 2018 στο ιλιγγιώδες ποσό των 101,641 δισ. ευρώ. Να σημειωθεί ότι ήδη από το τέλος Απριλίου ισχύει η δυνατότητα πλειστηριασμών ακινήτων από την εφορία για χρέη από 500 ευρώ και πάνω προς το κράτος (εφορίες - ταμεία) χωρίς καμία προστασία της α’ κατοικίας.

Πέραν αυτών, η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση ότι χτίζει «μαξιλάρι με repos» αξιοποιώντας τα ταμειακά διαθέσιμα των φορέων της γενικής κυβέρνησης. Τα στοιχεία δείχνουν ότι το πρώτο τρ’ιμηνο του έτους ο σχετικός δανεισμός αυξήθηκε από τα 14,9 στα 22 δισ. ευρώ. Η κυβέρνηση απαντά ότι έτσι οργανώνεται καλύτερα η διαχείριση των διαθεσίμων της γενικής κυβέρνησης και υποστηρίζει (ορθά) ότι η κίνηση αυτή έχει την έγκριση της τρόικας.

Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
Το πιο επικίνδυνο με τον Τσίπρα και τα «αριστερά» ανδρείκελα είναι ότι μας συνηθίζουν, όπως ο χειμώνας στο κρύο: Σε λεκτικά μνημεία αβυσσαλέου θράσους, υποκριτικών λεονταρισμών, μοχθηρής χυδαιότητας, ασύστολης ψευτιάς, αχαλίνωτης κοροϊδίας και απύθμενης αναισθησίας… 

Στη Μυτιλήνη, ο Τσίπρας, επανέλαβε τον εαυτό του...

Βεβαίως είναι τέτοιος ο οίστρος της ηλιθιότητάς του και η πώρωση του κυνισμού του που δεν αντιλαμβάνεται πλέον ότι έχει γίνει καταγέλαστος στους πάντες. 

Ακόμα και στη Λέσβο, το νησί που λόγω «αριστερής» πλύσης εγκεφάλου και της δράσης των ΜΚΟ, είχε αντιμετωπίσει με συμπάθεια τις λαθρομεταναστευτικές εισβολές, στα πρώτα στάδια… 

Γίνεσαι πράγματι καταγέλαστος όταν ξεστομίζεις λεονταρισμούς του τύπου: «Κάποιοι προσπάθησαν να μην έρθω στο νησί…»!!! 

Τα γνωστά νταϊλίκια του Τσίπρα… 

Μόνο
 που η κραυγαλέα σύγκρουση των λόγων με την πραγματικότητα είναι αυτή που καθιστά τον Τσίπρα όχι μόνο καταγέλαστο, αλλά και ένα επαρμένο ανθρωπάκι, για να μην πούμε «αληταρά»… 

Σύσσωμο το νησί έχει ξεσηκωθεί εναντίον του, ερημωμένο τοπίο από τα κλειστά καταστήματα, πλήθος διμοιριών των ΜΑΤ κάνουν απόβαση στο νησί για να προφυλάξουν τον «γενναίο» Τσίπρα, δακρυγόνα και χημικά εκτοξεύονται εναντίον των κατοίκων ΚΑΙ ο Τσίπρας μάς το παίζει «τσαμπουκάς»: δεν ήθελαν κάποιοι να έρθω στο νησί, αλλά εγώ ήρθα!!! 

Να σε φτύνουν οι πάντες και να έχεις ως προστατευτική ασπίδα εισαγόμενες διμοιρίες των ΜΑΤ (οι εγχώριες δεν αρκούσαν, αλλά δεν ήταν και …σίγουρες) και εσύ να κομπάζεις ότι μόνο «κάποιοι» δεν σε ήθελαν στο νησί… 
Τέτοιος μικρομέγαλος, αλλά και βλακώδης παληκαρισμός που σε καθιστά βορά του γελοίου… 

Φαίνεται ότι πλέον ο Τσίπρας και τα κυβερνητικά ανδρείκελα έχουν …ξεφύγει εντελώς και μέσα στη μικρομπακαλίστικη έπαρσή τους και την εγκληματική τους πώρωση έχουν χάσει κάθε μέτρο και κάθε αίσθηση… 

Και μια ακόμα εύγλωττη εικόνα: «Αντιεξουσιαστές» ροπαλοφόροι στο πλευρό της κυβέρνησης και των ΜΑΤ!!! 

 

Οι σύγχρονες ομάδες κρούσης των «αριστερών» ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ… 

Τώρα, σιγά-σιγά, αποκαλύπτονται όλα αυτά που έχουμε αναλύσει εδώ και πολλά χρόνια: Για τις σύγχρονες ομάδες κρούσης της Νέας Τάξης, με «αριστερά» και «αντιεξουσιαστικά» προσωπεία…

ΠηγήΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
Ένα κρυφό πραξικόπημα εξελίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες στο διαδίκτυο, αρχής γενομένης από το Facebook. Τα γιγάντια συμφέροντα που αντιτίθενται στον νέο Αμερικανό Πρόεδρο κύριο Ντόναλντ Τραμπ κινούν γη και ουρανό ώστε να αποδιαρθρωθεί ο μηχανισμός που ευνοήσε την ανάρρησή του στην εξουσία. Το Facebook λειτούργησε ως ο κύριος διανεμητής νέων και ειδήσεων που δεν αρέσουν στους πολιτικούς και τους άλλους αντιπάλους του Ρεπουμπλικανού νεόκοπου πολιτικού ηγέτη. Πίσω από τους Δημοκρατικούς βρίσκεται το Χόλιγουντ και τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τηλεοπτικά, ηλεκτρονικά και έντυπα. Πίσω από τον κύριο Τραμπ βρίσκονται τρεις κι ο κούκος από πλευράς ενημέρωσης και διακίνησης περιεχομένου: εκτός από τον μεγάλο ωκεανό υποστηρικτών του στο διαδίκτυο, που δημοσιοποιούν τις θέσεις τους σε sites και αξιοποιούν το Facebook ως τον κύριο διανεμητή. Η παλιοπαρέα που πνέει τα μένεα εναντίον του νέου Αμερικανού Προέδρου αποφάσισε πως αυτό πρέπει να σταματήσει.

Γράφει ο Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Την αρχή έκανε το Facebook με την δημόσια ανακοίνωση της νέας πολιτικής του δημοφιλούς μέσου μαζικής κοινωνικής δικτύωσης: ξεκινώντας πρώτα από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, το Facebook θα μειώσει στο ελάχιστο τις εμφανίσεις περιεχομένου από Σελίδες μέσων μαζικής ενημέρωσης και άλλων ενημερωτικών ιστοτόπων. Ο αλγόριθμος αλλάζει και εφεξής θα παρουσιάζει στους ιδιώτες χρήστες κατά κύριο λόγο υλικό και αναρτήσεις φυσικών προσώπων του στενού τους κύκλου, όπως φίλων και μελών του οικογενειακού περιβάλλοντος. Εν ολίγοις, το Facebook λέει στους ενημερωτικούς οργανισμούς και στους ενεργούς πολίτες που αναδημοσιεύουν άρθρα με πολιτική και κοινωνική σημασία: σας ρίχνω μαύρο – κομμένες οι πολιτικές συζητήσεις στο χαλί μου.

Η μετοχή του Facebook κλονίστηκε και η περιουσία του ιδιοκτήτη του κυρίου Μαρκ Ζούκερμπεργκ έχασε ένα μεγάλο μέρος της, με την δημόσια ανακοίνωση της νέας πολιτικής του δημοφιλούς μέσου μαζικής κοινωνικής δικτύωσης. Η ούτως ή άλλως ακαταλαβίστικη και χωρίς επεξήγηση επίφασή του, έρχεται να αναζωπυρώσει τις υποψίες που ήδη φαίνονται να επιβεβαιώνονται: ένας μεγάλος πόλεμος εναντίων της εναλλακτικής ενημέρωσης μόλις τώρα ξεκινά – για την ακρίβεια, τώρα βγήκαν τα μπαζούκα. Αντικειμενικός του σκοπός είναι να μην ολοκληρώσει την θητεία του ο κύριος Ντόναλντ Τραμπ, αλλά οπωσδήποτε να μην επανεκλεγεί δεύτερη φορά: «Αν ξαναβγεί ο Τραμπ, ζήτω που καήκαμε».

Μασκότ όλης αυτής της εκστρατείας, ο γνωστός άνθρωπος των χρηματοπιστωτικών κρίσεων και του προσφυγικού κύματος προς την Ευρώπη κύριος Τζορτζ Σόρος. Χθες μόλις δήλωνε στο χιονισμένο Νταβός: «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι απειλή για την δημοκρατία. (…) Χειραγωγούν την προσοχή των χρηστών τους, ώστε να τους κατευθύνουν προς τα εμπορικά συμφέροντά τους. Οι μέρες τους είναι μετρημένες. Είναι θέμα χρόνου οι φορολογικές και άλλες υπηρεσίες να στραφούν εναντίον τους». Και έκλεισε με την πρόβλεψη πως ο Αμερικανός Πρόεδρος κύριος Ντόναλντ Τραμπ θα έχει φύγει από την θέση του ως το 2020.

Οι πολίτες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και διεθνώς είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένοι στις ημέρες μας. Καταλαβαίνουν ότι για να αυτοχειριαστεί το Facebook και να αυτοπυροβοληθεί θα το κάνει μόνον κατόπιν τεραστίων πιέσεων στο παρασκήνιο. Και βλέπουν πως για να ξανακελαηδάει ο κύριος Σόρος, που κάηκε η γούνα του από την εκλογή Τραμπ, κάτι πολύ μεγάλο έχει ξεκινήσει στο παρασκήνιο. Πολλοί φοβούνται πως το Facebook θα κατακλυστεί από ελεγχόμενη πληροφόρηση, όπως στο παρασκήνιο γίνεται και με το Google: η προσχηματική συζήτηση για τα ψεύτικα νέα, τα fake news δεν ξεκίνησε αθώα. Ψεύτικα γι αυτούς είναι όλα τα νέα που μπορεί να ευνοούν τον κύριο Τραμπ και το σύστημα εξουσίας που τον προτιμάει διεθνώς.

Ο κύριος Σόρος συντηρεί το μακρύ χέρι του μαύρου συστήματος των ΗΠΑ διεθνώς: ένα δίκτυο από Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, πολλοί από αυτούς και στην Ελλάδα, καθώς και ένα δίκτυο από Δήμους που δέχονται δωρεές του: μερικοί από αυτούς και στην Ελλάδα – όνομα και μη χωριό.

Στην Αίγυπτο με τον Μουμπάρακ, στην Τουρκία με τον Ερντογάν, στα Σκόπια με τον Γκρουέφσκι και αλλού έγιναν μαζικές, γιγάντιες εκστρατείες μέσα από τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης για να ανατραπούν οι νόμιμες κυβερνήσεις τους. Ένας κουρδισμένος μηχανισμός είναι έτοιμος να κάνει ρεσάλτο και στο Facebook, με κατακλυσμό αρνητικών αναφορών για ενοχλητικό ή απαράδεκτο περιεχόμενο, ώστε να βρίσκει το Facebook την αναγκαία δικαιολογία και να βγάζει εκτός παιχνιδιού κάθε φωνή που δεν αρέσει στους σκοτεινούς του πάτρωνες.

Τα τζάκια που ετοιμάζανε τον κύριο Τζορτζ Κλούνει, στράφηκαν στην κυρία Μισέλ Ομπάμα και εν τέλει καταλήγουν στην διασημότατη Όπρα Γουίνφρεϊ για νέα αντίπαλο του κυρίου Ντόναλντ Τραμπ. Έστησαν ολόκληρη ιστορία με το κίνημα «Black Lives Matter» για τα δικαιώματα των μαύρων και τώρα βλέπουμε στις οθόνες μας καθημερινά το σήριαλ «κι εγώ έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση». Το Χόλιγουντ βάζει τα δυνατά του και μια γενικευμένη επίθεση πλύσης εγκεφάλου έχει ξεδιπλωθεί για να ερεθίσει τα αρνητικότερα αντανακλαστικά των ψηφοφόρων ενάντια σε ότι θεωρείται πως εκφράζει ο κύριος Ντόναλντ Τραμπ.

Τα ποσά που ξοδεύουν τα μεγάλα τζάκια για να επαναφέρουν τους Δημοκρατικούς στην εξουσία είναι κολοσσιαία. Ένδειξη πως η χασούρα τους από τον κύριο Τραμπ υπήρξε απειλητική για την ίδια την ύπαρξή τους.

Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
Τη δυνατότητα να διατηρούν τις επιχειρήσεις τους ανοικτές, παράλληλα με την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών για σύνταξη, δίνει στους αυτοαπασχολουμένους, μη μισθωτούς, διάταξη που θα περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου-σκούπα του υπουργείου Εργασίας και αναμένεται να δώσει ανάσα σε χιλιάδες επαγγελματίες που επιθυμούν να εργάζονται και μετά τη συνταξιοδότησή τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής».

Πλέον, δεν θα απαιτείται το κλείσιμο των βιβλίων και η διακοπή της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, καθώς θα διατηρούν το δικαίωμα να εργάζονται και ως συνταξιούχοι, με αντίστοιχη μείωση της σύνταξης.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσο Πετρόπουλο, η διάταξη θα δίνει τη δυνατότητα στους ελεύθερους επαγγελματίες, που πληρούν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, να διατηρούν ανοικτή την επιχείρησή τους. Αρκεί να καταθέτουν την αίτηση για σύνταξη στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΦΚΑ και να δηλώνουν στο Ταμείο ότι επιθυμούν να συνεχίσουν να εργάζονται, ενεργοποιώντας την ήδη ψηφισμένη διάταξη του νόμου Κατρούγκαλου για την απασχόληση συνταξιούχων.

Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα διακόπτουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα, θα έχουν όμως μείωση της σύνταξής τους κατά 60%, όπως ισχύει για όλους τους συνταξιούχους.

Να σημειωθεί ότι πολλοί ήταν οι ελεύθεροι επαγγελματίες που εξαναγκάζονταν να κλείσουν τα μαγαζιά τους ή να τα μεταβιβάσουν σε κάποιο μέλος της οικογένειάς τους, προκειμένου να συνταξιοδοτηθούν, παρότι επιθυμούσαν τη συνέχιση της λειτουργίας τους.

Υπήρχαν δε και πολλές περιπτώσεις που, ενώ έκαναν διακοπή της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, διαπίστωναν εκ των υστέρων ότι δεν πληρούσαν τους όρους και τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, με αποτέλεσμα να μένουν ξεκρέμαστοι.

Στο υπό κατάθεση σχέδιο νόμου, θα περιλαμβάνονται επίσης, σύμφωνα με τον κ. Πετρόπουλο, διατάξεις που θα δίνουν τη δυνατότητα ασφάλισης στους σχολικούς φύλακες, θα διαγραφούν πρόστιμα και προσαυξήσεις από τους δήμους και τα νομικά τους πρόσωπα προκειμένου να πληρωθούν οι εισφορές των εργαζομένων που αντιμετωπίζονταν ως μαθητευόμενοι, ενώ από το 2019, οι αγρότες θα βγαίνουν στη σύνταξη με βάση την ημερομηνία γέννησής τους όπως και όλοι οι υπόλοιποι ασφαλισμένοι.

Διαγραφή οφειλών

Παράλληλα, θα δίνεται η δυνατότητα διαγραφής οφειλών για περίπου 150.000 ασφαλισμένους που βρίσκονται αντιμέτωποι ακόμη με κατασχέσεις, λόγω αμφισβητούμενων χρεών προς τον ΕΦΚΑ. Πρόκειται για χρέη, κάποια από τα οποία έχουν ήδη βεβαιωθεί πριν από τη λειτουργία του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, ασφαλισμένων που βρίσκονταν παράλληλα στα μητρώα δύο ή περισσότερων Ταμείων για το ίδιο ή παρεμφερές αντικείμενο απασχόλησης. Η διάταξη που προωθείται προβλέπει ότι βεβαιωμένες ή μη οφειλές προς ασφαλιστικούς φορείς, οι οποίες δημιουργούν εύλογη αμφιβολία υπαγωγής ή όχι σε καθεστώς παράλληλης ασφάλισης σε δύο ή περισσότερα ασφαλιστικά ταμεία για το χρονικό διάστημα έως 31/12/16, δύνανται να διαγραφούν και οι ασφαλισμένοι να απαλλαγούν εφόσον είναι ήδη ασφαλισμένοι από τις πρόσθετες εισφορές, αλλά και τις επιβαρύνσεις που έχουν δημιουργηθεί λόγω παλαιότερων δυσμενέστερων ερμηνειών νόμων. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διαγραφή του χρέους θα είναι η καταβολή του συνόλου των εισφορών σε έναν από τους δύο ασφαλιστικούς φορείς. Σε περίπτωση που υπάρχει ασφαλιστικό κενό, τότε θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό των εισφορών που υπολείπεται. Τα αιτήματα θα κρίνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες των πρώην Ταμείων που έχουν υπαχθεί στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης. Παράλληλα, θα υπάρχει γνωμοδότηση και από το Συμβούλιο Κοινωνικής Ασφάλισης, με τους ειδικούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, μήπως τελικά η διάταξη λειτουργήσει ως όχημα για επιβράβευση των στρατηγικών κακοπληρωτών.

Ασφάλιση αγροτών

Με άλλη διάταξη που θα περιλαμβάνεται στο υπό κατάθεση σχέδιο νόμου, θα δίνεται η δυνατότητα στους αγρότες για άμεση έναρξη ασφάλισης, με κατάρτιση μόνιμου απογραφικού δελτίου. Πρόκειται για ρύθμιση που ακουμπά ειδικές κατηγορίες αγροτών, οι οποίοι δεν είχαν υποχρέωση έναρξης επαγγέλματος στην εφορία, λόγω χαμηλού εισοδήματος (μικρές καλλιέργειες κ.λπ.). Η διάταξη προβλέπει δυνατότητα υποβολής αίτησης στον ΕΦΚΑ, ώστε να γίνεται άμεσα η έναρξη ασφάλισης, ενώ διακοπή θα έρχεται την τελευταία ημέρα του μήνα διακοπής της άσκησης της δραστηριότητας στη ΔΟΥ.

Πηγή

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!