EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018

Προσλήψεις made in SYRIZA για ψήφους

Μπορεί το κράτος να αποδείχθηκε δυσλειτουργικό ως προς την αντιμετώπιση μιας μεγάλης καταστροφής όπως ήταν οι φωτιές, όμως εμφανίζεται ιδιαίτερα οργανωμένο όταν πρόκειται για προγράμματα προσλήψεων σε δήμους, υπουργεία, νοσοκομεία, Ταμεία και κρατικές επιχειρήσεις στην τελική ευθεία προς τις εκλογές.

Του Δημήτρη Μαρκόπουλου

Ειδικότερα, τα ρέστα της με μαζικά προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, που κλείνουν όμως το μάτι για μακροχρόνια εργασία αλλά και άλλες προσλήψεις στο Δημόσιο, παίζει εσχάτως η κυβέρνηση, «εργαλειοποιώντας» δράσεις που όφειλαν να έχουν γίνει εδώ και καιρό και να απευθύνονται όχι σε λίγους και ημέτερους αλλά σε όλους τους πολίτες. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο τις επόμενες 40 ημέρες θα ξεπεράσουν τις 6.500 οι προσλήψεις μόνιμων και εποχικών υπαλλήλων σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), ασφαλιστικά ταμεία, στις συγκοινωνίες, στην υγεία και αλλού. Οι μόνιμες θέσεις που ήδη έχουν προκηρυχθεί φτάνουν τις 2.800, με τους εποχικούς να ξεπερνούν τις 3.700 σε σειρά ειδικοτήτων.

Το μεγαλύτερο μπαράζ προσλήψεων (1.200) αναμένεται στον χώρο της υγείας και εντάσσεται σε πρόγραμμα που φέρει τη σφραγίδα του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού και αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Ο τελευταίος επιδιώκει μέσα από τις συγκεκριμένες διαδικασίες να δημιουργήσει έναν μίνι στρατό στα νοσοκομεία της χώρας που θα εξυπηρετεί σε όλα τα επίπεδα, με τις πρώτες γκρίνιες για τον τρόπο επιλογής των προσώπων και για συγκεκριμένες καταστάσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι προκηρύξεις θα αναρτηθούν εντός Σεπτεμβρίου και θα αφορούν κυρίως χαμηλές βαθμίδες εργαζόμενων, όπως νοσηλευτές, πληροφορικάριους, λογοθεραπευτές, διοικητικό προσωπικό κ.ά. Επίσης, θα προσληφθούν 1.000 εποχικοί υπάλληλοι έως τον Οκτώβριο στο ΕΚΑΒ, στον ΕΟΦ, στις ΔΥΠΕ, 215 γιατροί και φαρμακοποιοί στον ΕΟΠΥΥ κ.ά.

Μεγάλο σχέδιο σε εξέλιξη βρίσκεται και σε ό,τι αφορά τις τοποθετήσεις 1.000 συμβασιούχων σε παιδικούς σταθμούς δήμων της χώρας, σε προσλήψεις που ήδη ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν στα μέσα του επόμενου μήνα - το πρόγραμμα αυτό χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ. Παράλληλα, 500 θα είναι οι εποχικοί εργαζόμενοι στην καθαριότητα των δήμων, 160 προσλήψεις θα γίνουν στο υπουργείο Οικονομικών και 140 στην Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κυρίως δικηγόρων και οικονομολόγων. Προσλήψεις επίσης θα υπάρξουν στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο, σε δήμους, στη ΡΑΕ κ.α.

Θα προσλάβουν 30.333 με υπογραφή Αχτσιόγλου

Μέσα στο κατακαλόκαιρο, και συγκεκριμένα την 1η Αυγούστου και με διάρκεια υποβολής αιτήσεων έως και τη Δευτέρα 20 του μηνός, ξεκίνησε το φαραωνικό πρόγραμμα πρόσληψης 30.333 ανέργων από τον ΟΑΕΔ σε θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών. Πρόκειται για δράση που επίσπευσε κατόπιν εντολών του Μεγάρου Μαξίμου η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου και το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναμενόταν να ωριμάσει προς τα τέλη του 2018, όμως οι ανάγκες της κυβέρνησης πίεσαν τις καταστάσεις και εμφανίστηκε πρόωρα. Τo πρόγραμμα εντάσσεται στο ΕΣΠΑ 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από πόρους του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και του Ελληνικού Δημοσίου μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ήδη για τις σχετικές θέσεις έχει υπάρξει κομματική κινητοποίηση και ενημέρωση σε όλες τις περιφερειακές οργανώσεις των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ., καθώς θεωρείται ότι οι οκτάμηνες αυτές καταρτίσεις θα εκληφθούν από πολλούς άνεργους ως παράθυρο για περαιτέρω εργασία. Η στόχευση του υπουργείου Εργασίας είναι κυρίως τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα, μακροχρόνια άνεργοι, ηλικιακές ομάδες άνω των 29 ετών, ΑμεΑ, δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης κ.ά. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο κύμα προσλήψεων ακολουθεί το προηγούμενο κύμα του καλοκαιρού, όταν υπήρξε άνοιγμα θέσεων σε ΟΤΑ, ΕΥΔΑΠ, Πολεμική Αεροπορία, ακόμα και σε... κατασκηνώσεις. Επρόκειτο για 588 θέσεις τακτικού προσωπικού για τη στελέχωση καταστημάτων κράτησης του υπουργείου Δικαιοσύνης, 400 θέσεις απασχόλησης στην ΕΥΔΑΠ, μόνιμες θέσεις στην Πολεμική Αεροπορία, 423 θέσεις στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική κ.ά.

Επίσης, υπάρχουν συζητήσεις και για σειρά άλλων προσλήψεων, όπως ειδικότητας ΔΕ Τηλεφωνητών σε όλο το Δημόσιο με τη σφραγίδα της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ολγας Γεροβασίλη. Η τελευταία έχει ζητήσει με πρόσφατη εγκύκλιό της την καταγραφή από όλο το Δημόσιο και τις υπηρεσίες του των αναγκών σε προσωπικό των τηλεφωνικών κέντρων. Αμέσως μετά θα εκδοθεί μία ενιαία προκήρυξη για την πρόσληψη -σε μόνιμες θέσεις- προσωπικού της ειδικότητας ΔΕ Τηλεφωνητών.

Οι υπόλοιπες δράσεις

Εκτός των παραπάνω, η κυβέρνηση επιχειρεί να τρέξει με ταχύτερους ρυθμούς προγράμματα άμεσης χρηματοδότησης -συγκεκριμένα εκείνα που αφορούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις-, καθώς και να ανοίξουν οι κάνουλες για τουριστικές ΜΜΕ ή για μικρά μαγαζιά εστίασης. Ετσι, μόλις πριν από λίγες ημέρες άνοιξαν τα ψηφιακά προγράμματα του ΕΠΑνΕΚ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία) και το πρόγραμμα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» με στόχο να φανεί ότι «βρέχει ευρωκονδύλια» στη χώρα.

Επίσης, σε τελική φάση υλοποίησης βρίσκεται το σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομίας για τη θεσμοθέτηση των μικροπιστώσεων, έως 25.000 ευρώ, σε όλους τους αποκλεισμένους δικαιούχους χρηματοδότησης. Με τη συγκεκριμένη ρύθμιση το υπουργείο προωθεί την παράκαμψη των τραπεζικών ιδρυμάτων έτσι ώστε οι χαρακτηρισμένοι ως «αφερέγγυοι» πολίτες να λαμβάνουν δάνεια μέσω μικροχρηματοδότησης, μέτρο το οποίο αποσκοπεί στη διεύρυνση της πρόσβασης σε εξωτραπεζικούς φορείς. Το νομοσχέδιο αναμένεται να τεθεί σύντομα σε δημόσια διαβούλευση και στη συνέχεια πρόκειται να ρυθμιστούν οι όροι και οι προϋποθέσεις υπαγωγής.Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Βγήκαμε απ' τα μνημόνια και νιώθουμε άλλοι άνθρωποι!!!

Βγήκαμε απ' τα μνημόνια και νιώθουμε άλλοι άνθρωποι!!!

Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Το καρτέλ των διοδίων

Δεν πρέπει να απορεί κανείς με την υπερχρέωση των κρατών, ούτε με την επιβολή υπερβολικών φόρων – με κερδισμένη πάντοτε μία μειοψηφική ελίτ που όμως, σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία, λειτουργεί ως συνεκτική ομάδα, αυξάνοντας έτσι γεωμετρικά την ισχύ, την πολιτική επιρροή και τον πλούτο της.

Βασίλης Βιλιάρδος

Άποψη

Στην Ελλάδα αυξάνονται συνεχώς τα διόδια στους αυτοκινητοδρόμους, χωρίς κανένας να δίνει ιδιαίτερη σημασία – παρά το ότι πρόκειται για μία ακόμη φορολόγηση των Ελλήνων, από την οποία δεν κερδίζει μόνο το δημόσιο για να εξυπηρετούνται οι διεθνείς πιστωτές του αλλά, επίσης, οι εταιρείες διαχείρισης τους. Για να καταλάβει κανείς τι ακριβώς συμβαίνει ή/και για να προβλέψει τι θα συμβεί στο μέλλον, είναι σκόπιμο να αναφερθεί μία έρευνα που αφορά το γερμανικό καρτέλ των διοδίων – ειδικά όσον αφορά την επιβάρυνση των φορτηγών που τοποθετείται στα 4,5 δις € ετήσια, καθώς επίσης τις εταιρείες που εκμεταλλεύονται το δημόσιο, χρεώνοντας πολύ περισσότερα με τη γνωστή μέθοδο του χρηματισμού για να μη γίνονται αντιληπτές.

Εν προκειμένω ερευνήθηκε η Toll Collect, η οποία έχει αναπτύξει και λειτουργεί ένα σύστημα διοδίων για φορτηγά – ενώ είναι μία κοινοπραξία με επικεφαλείς τις Mercedes (Daimler AG), Deutsche Telekom (μητρική του ΟΤΕ) και Confiroute (θυγατρική της γαλλικής Vinci που δραστηριοποιείται επίσης στην Ελλάδα). Ο μοναδικός πελάτης της Toll Collect είναι το γερμανικό δημόσιο, για το οποίο διαχειρίζεται τα διόδια των φορτηγών – ενώ το κάνει με τη βοήθεια δορυφόρων και καμερών που ευρίσκονται επάνω σε γκρίζες γέφυρες, από τις οποίες διέρχονται τα φορτηγά, καταγράφοντας τα και στέλνοντας τους αργότερα το λογαριασμό.

Σύμφωνα τώρα με τη γερμανική κυβέρνηση, διόδια για τα φορτηγά επιβάλλονται από τον Ιούλιο του 2018 επί πλέον σε όλους στους μεγάλους δρόμους της χώρας εκτός από τις εθνικές οδούς (στις εθνικές οδούς ξεκίνησαν το 2005) – με νέα έσοδα της τάξης των 2,1 δις € για το δημόσιο. Η ίδια βέβαια η Toll Collect θα χρεώνει το κράτος με συνολικά 5,3 εκ. € ετήσια – με κέρδος που θα υπερβαίνει τα 3 εκ. €. Φυσικά η κοινή γνώμη δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα, αφού από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η συνεργασία του δημοσίου με την εταιρεία τα πάντα διατηρούνται κρυφά – ενώ το συμβόλαιο με την Toll Collect έχει υπερβεί ήδη τις 17.000 σελίδες, χωρίς να έχει δημοσιευθεί ούτε μία (κάτι που πιθανολογούμε πως δεν θα είναι διαφορετικό στην Ελλάδα, όσον αφορά το εγχώριο καρτέλ των διοδίων).


Μεταξύ της εταιρείας τώρα και του γερμανικού δημοσίου υπάρχουν δικαστικές διαμάχες από 14 χρόνια που αφορούν πολλά δις € – οι οποίες διεξάγονται πίσω από κλειστές πόρτες, σε διαιτητικά δικαστήρια (ουσιαστικά στα πλαίσια των συμφωνιών κρατών και πολυεθνικών, όπως η TTIP, η TISA και CETA). Τελευταία το γερμανικό δημόσιο απαιτούσε από την Toll Collect την πληρωμή 9,6 δις €, έχοντας ξοδέψει 250 εκ. € μόνο για δικηγόρους – ενώ υπήρξε τελικά μία συμφωνία ύψους 3,2 δις € όπως λέγεται που επίσης δεν δημοσιοποιήθηκε.

Απλά ο γερμανός υπουργός συγκοινωνιών δήλωσε πως επιτεύχθηκε το καλύτερο δυνατόν για τους φορολογουμένους – κάτι που όμως δεν είναι σε θέση να κρίνουν οι ίδιοι, αφού διατηρήθηκε μυστικό. Η συμφωνία πάντως θεωρείται πως επιτεύχθηκε με τη μέθοδο της αφαίρεσης αυτών που απαιτούσε η Toll Collect από το δημόσιο, από αυτά που απαιτούσε το δημόσιο από την Toll Collect – όπου το εναπομένων ποσόν διαιρείται τελικά δια δύο, με αποτέλεσμα η Toll Collect να επιβαρυνθεί με πολύ λιγότερα χρήματα.


Σε κάθε περίπτωση αποδείχθηκε τελικά πως η Toll Collectχρέωνε το δημόσιο με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από όσα έπρεπε – καθώς επίσης για υπηρεσίες που δεν είχαν καμία σχέση με τα διόδια. Εν τούτοις, παρά την απάτη και ενώ το συμβόλαιο της λήγει, θεωρείται πως θα κερδίσει το νέο διαγωνισμό που προκήρυξε η κυβέρνηση, αν και υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι – επειδή διαθέτει τόσο την εμπειρία, όσο και τις απαιτούμενες γέφυρες ελέγχου (το ενδεχόμενο χρηματισμού των κρατικών λειτουργών που έχουν αναλάβει το διαγωνισμό είναι ολοφάνερο – ενώ η διαδικασία προβλέπει πρώτα την κρατικοποίηση της εταιρείας και στη συνέχεια την ιδιωτικοποίηση της ξανά). Στο σχήμα φαίνεται πώς λειτουργεί το σύστημα της Toll Collect – ενώ στο διάγραμμα στο κάτω μέρος του η εξέλιξη των εσόδων από τα διόδια σε δις €.

Όσον αφορά τώρα το μοντέλο λειτουργίας, η Toll Collect εισπράττει το κόστος για τη διαχείριση του συστήματος πίσω, συν ένα σταθερό κέρδος, συν μία πριμοδότηση που συνδέεται με το ύψος των κερδών – όπου μόνο η τελευταία συνεισέφερε στα ταμεία της εταιρείας το ποσόν των 700 εκ. € από το 2005 έως το 2016. Εν τούτοις, η Toll Collect δεν αρκέσθηκε μόνο στα παραπάνω χρήματα – αλλά χρέωνε πολύ περισσότερα με διάφορους πονηρούς τρόπους.
Επίλογος

Ολοκληρώνοντας, από τα παραπάνω βλέπει κανείς μία άλλη πλευρά των ιδιωτικοποιήσεων – όπου οι μεγάλες εταιρείες, σε συνεργασία μεταξύ τους, δεν αποφεύγουν μόνο την πληρωμή φόρων μέσω των φορολογικών παραδείσων που τους εξασφαλίζουν οι πολιτικοί με τις αποφάσεις τους. Επιτυγχάνουν επί πλέον τεράστια κέρδη με την επιβολή έμμεσων φόρων στους Πολίτες, όπως είναι τα διόδια – με τελικό αποτέλεσμα να επιβαρύνονται οι φορολογούμενοι με όλα αυτά τα ποσά που δεν εισρέουν στα κρατικά ταμεία.

Έτσι δεν πρέπει να απορεί κανείς με την υπερχρέωση των κρατών, ούτε με την επιβολή υπερβολικών φόρων – με κερδισμένη πάντοτε μία μειοψηφική ελίτ που όμως, σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία, λειτουργεί ως συνεκτική ομάδα, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό γεωμετρικά την ισχύ, την πολιτική επιρροή και τον πλούτο της (ανάλυση).

Η πτώση της γέφυρας στη Γένοβα οφειλόταν σε ανάλογες αιτίες, αφού η πολυεθνική (Benetton) που τη διαχειριζόταν την άφησε να σκουριάσει για να έχει μειωμένα κόστη και αυξημένα έσοδα – σε μία χώρα όπως η Ιταλία, με τα ακριβότερα διόδια παγκοσμίως και με διαχειριστές τους μεγάλους πολυεθνικούς ομίλους (Οι κυρίαρχοι των εθνικών οδών – πηγή).

Ένα άλλο παράδειγμα είναι οι ανεμογεννήτριες που ξεφυτρώνουν παντού στην Ελλάδα, πολλές φορές συνήθως μετά από πυρκαγιές – οι οποίες αποτελούν επενδύσεις των ιδιωτικών κατασκευαστικών ή ενεργειακών ομίλων που διαπλέκονται με τους πολιτικούς και με τα ΜΜΕ, ενώ πουλούν την αιολική ενέργεια που παράγουν σε δημόσιες εταιρείες, όπως η ΔΕΗ και σε τιμές που ελάχιστοι γνωρίζουν (ενώ συχνά επιδοτούνται από τα κράτη, ως δήθεν πράσινη ενέργεια).

Το ότι δε οι κρατικές αυτές εταιρείες υπερχρεώνονται και ενοχοποιούνται κυρίως οι εργαζόμενοι τους (μεγάλος αριθμός, συνδικαλισμός κοκ.), δεν πρέπει επίσης να μας εκπλήσσει – αφού έτσι λειτουργεί το σύστημα, όταν κανένας δεν διαμαρτύρεται και κανένας δεν ερευνάει, με στόχο την πραγματική ενημέρωση των Πολιτών.Αρκετοί πάντως έχουν την άποψη ότι, το λαθρεμπόριο καυσίμων που κοστίζει στην Ελλάδα πάνω από 1 δις € ετησίως (πηγή) δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη συνεργασία των ιδιωτικών διυλιστηρίων – ενώ ποτέ μέχρι σήμερα δεν καταπολεμήθηκε από καμία κυβέρνηση.
analyst.gr

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

«Έξοδος από το μνημόνιο»: Φρενοβλάβεια ΑΠΑΤΗΣ…

Η κυβέρνηση των «αριστερών» ανδρεικέλων θα καταγραφεί στην ιστορία, όχι μόνο ως η φρενοβλάβεια της αποτέφρωσης της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της, αλλά και ως η φρενοβλάβεια του ψεύδους και του εμπαιγμού του ελληνικού λαού… 

Και ακόμα: Ως ο πλέον πωρωμένος δολοφόνος του μυαλού και της ψυχής των ανθρώπων, της σκέψης και του συναισθήματος, των εννοιών και των λέξεων.

Συνακόλουθα, οι συριζαίοι θα καταγραφούν στην ιστορία και ως η παραληρηματική αυθάδεια των στημένων παραστάσεων του γλοιώδους και του γελοίου… 


Παραληρεί θριαμβολογικά (τα γνωστά επικοινωνιακά σώου) το πολιτικό τσίρκο της κυβερνητικής αλητείας για «έξοδο» από τα Μνημόνια, λες και η «έξοδος» από ένα καθεστώς αποικιοκρατικών, καπιταλιστικών σχέσεων (αυτό είναι τα Μνημόνια), συντελείται και υλοποιείται μέσω ανακοινώσεων και ρητορικών ομοβροντιών…

Πάλι καλά που, οι υστερικοί αυτοί απατεώνες-εκτελεστές των νέων αποικιοκρατών, δεν μας ανακοίνωσαν και την «έξοδο» από τον …καπιταλισμό!!! 

Ο Τσίπρας είναι ικανός(!!!)
 να μας εξαγγείλει και την κατάργηση των αλυσίδων της εθνικής και κοινωνικής μας υποδούλωσης, ακόμα και την «είσοδό» μας στο Σοσιαλισμό!!! 

Μιλάνε για «έξοδο» από τα μνημόνια οι πολιτικοί λωποδύτες λες και τα μνημόνια αποτελούν ένα νεκρό παράσιτο πάνω στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας και ΟΧΙ ένα δομικό πλέγμα (οικονομικό και θεσμικό), αποικιοκρατικών σχέσεων ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ:Αποικιοκρατικής εξάρτησης της Ελλάδας από τα υπέρ-εθνικά κέντρα εξουσίας, από το 4ο Ράιχ… 

Τα μνημόνια κωδικοποιούσαν
 αυτήν τη σύγχρονη αποικιοκρατική εξάρτηση της Ελλάδας με τους διεθνείς μαφιόζους του χρήματος και τα πλανητικά ιμπεριαλιστικά κέντρα του σύγχρονου φασισμού και της νεοταξικής αποικιοκρατίας. 

Τα μνημόνια κωδικοποιούσαν την αποικιοκρατική ληστεία της Ελλάδας από τα υπερεθνικά ιμπεριαλιστικά κέντρα εξουσίας, κωδικοποιούσαν την αποικιοκρατική ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της ολοκληρωτικής και πολυκέφαλης ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗΣ της Ελλάδας από τους πλανητικούς ληστές και δήμιους της ανθρωπότητας: την ΕΕ, τις ΗΠΑ και τις πολυεθνικές δομές του σύγχρονου χρηματιστηριακού φασισμού (4ο Ράιχ). 

Τα μνημόνια και το ΟΛΟΝ θεσμικό και νομικό τους οικοδόμημα
 ήταν ΟΧΙ ένας απλός «χάρτης» άρθρων και διατάξεων, αλλά ο κώδικας μιας νέας πραγματικότητας, μιας νέας καπιταλιστικής λειτουργίας. Μιας πραγματικότητας και μιας λειτουργίας αποικιοκρατικής εξάρτησης, δηλαδή, κοινωνικής λεηλασίας, εθνικής υποδούλωσης, εκποίησης της Ελλάδας, καταστροφής και ισοπέδωσης των εργαζομένων και του λαού: Μια αποικιοκρατική λειτουργία αποτέφρωσης των πάντων… 

Αυτή η αποικιοκρατική πραγματικότητα και λειτουργία έχει παγιωθεί σήμερα στην Ελλάδα και αυτό το καθεστώς της αποικιοκρατικής υποδούλωσης στα υπερεθνικά κέντρα εξουσίας (4ο Ράιχ) δεν μπορεί να αλλάξει με …εξαγγελίες των κυβερνητικών ανδρεικέλων… 

Κάθε, συνεπώς, εξαγγελία για «έξοδο» από τα μνημόνια αποτελεί αυθάδεια ΑΠΑΤΗΣ και ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ του ελληνικού λαού.
 

Έξω, όμως, από αυτό το ΟΥΣΙΩΔΕΣ 
(η αποικιοκρατική πραγματικότητα και λειτουργία δεν ανατρέπεται με δημαγωγίες του τύπου «έξοδος» από τα μνημόνια), τα «αριστερά» ανδρείκελα διαπράττουν και άλλα κυνικά εγκλήματα ΑΠΑΤΗΣ και ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ… 

Μας μιλάνε τα εκτελεστικά όργανα του 4ου Ράιχ για «έξοδο από το μνημόνιο» και ο Τσίπρας στήνει παραστάσεις θριαμβολογίας, όταν ολόκληρο το θεσμικό και νομικό πλαίσιο των μνημονίων παραμένει ανέπαφο: Το «μεσοπρόθεσμο» πρόγραμμα για την περίοδο του 2018-2022, το καθεστώς για τη ΛΙΤΟΤΗΤΑ (μέχρι το 2060), το καθεστώς ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ της χώρας (μέχρι το 2114), κανονισμοί ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ της χώρας και εκατοντάδες μνημονιακοί νόμοι, διατάξεις και αποφάσεις… 

Βρισκόμαστε, λοιπόν, μπροστά σε μια νέα προπαγανδιστική μυθολογία των απατεώνων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σε μια νέα φρενοβλάβεια ΑΠΑΤΗΣ και ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ μας: Παραληρούν για «έξοδο» από τα μνημόνια, όταν βιώνουμε την αποτέφρωσή μας από τη μνημονιακή μετατροπή μας σε ΑΠΟΙΚΙΑ, όταν ολόκληρο το λειτουργικό πλέγμα του αποικιοκρατικού καθεστώτος παραμένει ανέπαφο, καθώς και ολόκληρο το θεσμικό και νομικό του οικοδόμημα… 

Η «αριστερή» αλητεία των ανδρεικέλων, καθώς και η αλητεία της προπαγανδιστικής πορνείας (ΜΜΕ κ.λπ) δεν έχει όρια και αναστολές… 

Ούτε διορθώνεται…
 

Μόνο ανατρέπεται…

Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Προσοχή: Ανακαλούνται φάρμακα με επικίνδυνη ουσία κινέζικης εταιρείας

Η εταιρεία Zhejiang Tianyu δεν είναι πλέον εξουσιοδοτημένη να παράγει τη δραστική ουσία βαλσαρτάνη για φάρμακα της ΕΕ μετά την αναστολή του πιστοποιητικού που βεβαιώνει ότι η ποιότητα της βαλσαρτάνης της ανταποκρίνεται στις ευρωπαϊκές απαιτήσεις. Η αναστολή του πιστοποιητικού από την Ευρωπαϊκή Διεύθυνση για την Ποιότητα των Φαρμάκων και της Υγειονομικής περίθαλψης (EDQM) ακολούθησε την ανίχνευση Ν-νιτροζοδιμεθυλαμίνης (NDMA) σε χαμηλά επίπεδα, στην βαλσαρτάνη που παράγεται από την κινεζική εταιρεία. Το NDMA ταξινομείται ως πιθανό ανθρώπινο καρκινογόνο (ουσία που μπορεί να προκαλέσει καρκίνο) βάσει των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων. Τα επίπεδα NDMA που βρέθηκαν μέχρι στιγμής σε παρτίδες βαλσαρτάνης από την Zhejiang Tianyu είναι σημαντικά χαμηλότερα από τα επίπεδα που βρέθηκαν στη δραστική ουσία από την Zhejiang Huahai, η οποία προκάλεσε την ανάκληση αρκετών φαρμάκων της βαλσαρτάνης τον Ιούλιο του 2018 από την ΕΕ.

Το πιστοποιητικό για την Zhejiang Huahai είχε ήδη ανασταλεί και η εταιρεία δεν επιτρέπεται επίσης να παρέχει δραστική ουσία βαλσαρτάνης στην ΕΕ. Οι εθνικές αρχές φαρμάκων λαμβάνουν επί του παρόντος τις κατάλληλες ενέργειες στις χώρες τους. Στην Ελλάδα, έχει υλοποιηθεί προληπτική ανάκληση των παρτίδων των φαρμάκων που περιέχουν βαλσαρτάνη από τη Zhejiang Tianyu. Επίσης, χθες ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), προχώρησε σε επιπλέον ανακλήσεις παρτίδων φαρμακευτικών προιόντων που περιέχουν βαλσαρτάνη από τον παραγωγό Zheijiang Tianyu Pharmaceutical Co Ltd (Κίνα).

Ειδικότερα ανακαλούνται, τα φαρμακευτικά προϊόντα:

VALSART/HEREMCO F.C.TAB 80MG/TAB με αρ. παρτίδας, 180622. 180623

VALSART/HEREMCO F.C.TAB 160MG/TAB, με αρ. παρτίδας, 180626, 180625, 180053, 180052 ,170465, 160803, 150699

VALSART/HEREMCO F.C.TAB 320MG/TAB, με αρ. παρτίδας, 180628, 180629, 150700

CO-VALSART/HEREMCO F.C.TAB (80+12,5)MG/TAB , με αρ. παρτίδας, 180789, 180790

CO-VALSART/HEREMCO F.C.TAB (160+12,5)MG/TAB , με αρ. παρτίδας, 180738, 180796, 180797, 180262 ,180263 ,170826 ,170092, 160220

CO-VALSART/HEREMCO F.C.TAB (320+12,5)MG/TAB, με αρ. παρτίδας, 180465, 180516, 180740, 180799, 180006, 180005, 160207

Ο ΕΟΦ προχώρησε στην ανάκληση των συγκεκριμένων φαρμακευτικών προιόντων μετά την ανάκληση από τον ευρωπαϊκό οργανισμό EDQM του πιστοποιητικού καταλληλότητας για τη δραστική ουσία βαλσαρτάνη, που παράγεται από το εργοστάσιο Zheijiang Tianyu Pharmaceutical Co Ltd (Κίνα).

Η επανεξέταση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων της βαλσαρτάνης σε σχέση με το NDMA συνεχίζεται και ο Οργανισμός συνεργάζεται στενά με την EDQM, τους διεθνείς εταίρους και τις εθνικές αρχές στην ΕΕ.

Η βαλσαρτάνη είναι ένας ανταγωνιστής υποδοχέα αγγειοτενσίνης ΙΙ που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της πρόσφατης καρδιακής προσβολής και της καρδιακής ανεπάρκειας. Διατίθεται μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες δραστικές ουσίες. Τα φάρμακα που περιέχουν βαλσαρτάνη ως τη μόνη δραστική ουσία έχουν εγκριθεί στην ΕΕ μέσω των εθνικών αρχών. Εννέα προϊόντα που περιέχουν βαλσαρτάνη σε συνδυασμό με άλλες δραστικές ουσίες έχουν εγκριθεί κεντρικά.

Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

«Η Ιθάκη είναι μόνο η αρχή»: Το διάγγελμα Τσίπρα (Video)

«Σήμερα στην πατρίδα μας ξημερώνει μια καινούρια μέρα», «σήμερα είναι μια μέρα λύτρωσης, είναι όμως και η αφετηρία μιας νέας εποχής», «η Ιθάκη είναι μόνο η αρχή», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος προς τον ελληνικό λαό από το νησί της Ιθάκης, σε αυτή την «ιστορική μέρα», την πρώτη μετά την έξοδο από τα μνημόνια.

Με ένα διάγγελμα γεμάτο συμβολισμούς, ο πρωθυπουργός είπε ότι η σύγχρονη «Οδύσσσεια» που πέρασε η χώρα από το 2010 έλαβε τέλος, ότι «τα μνημόνια επιτέλους τελείωσαν» και «η χώρα μας ανακτά το δικαίωμα της να ορίζει αυτή το μέλλον της», σημειώνοντας ότι «αφήσαμε πίσω μας τις Συμπληγάδες». Ο κ. Τσίπρας είπε ότι η κυβέρνηση πορεύτηκε με την εντολή που έλαβε πριν από τριάμιση χρόνια με μονο μια βεβαιότητα: «Να βγάλουμε τη χώρα από τη στενωπό των μνημονίων και της αέναης λιτότητας», πορεία κατά την οποία πέρασε από πολλά κύματα.

Μιλώντας για την επόμενη μέρα της χώρας από εδώ και πέρα, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμισε ότι σε αυτή την αφετηρία της νέας εποχής «δεν θα διαπράξουμε την ύβρι να αγνοήσουμε τα διδάγματα της Ελλάδας των μνημονίων», «δε θα αφήσουμε τη λήθη να μας παρασύρει» και «δεν θα γίνουμε λωτοφάγοι»: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις αιτίες και τα πρόσωπα που οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια». Διότι όπως είπε αυτά «είναι τα εφόδια μιας χώρας που γράφει τη νέα σελίδα της ιστορίας της, σε χρόνο ενεστώτα».

«Φτάσαμε στον προορισμό μας, βγήκαμε από τα μνημόνια, αλλά δεν τελειώσαμε εδώ. Νέες μάχες είναι τώρα μπροστά μας», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας, για να τονίσει ότι «τώρα που φτάσαμε στον πολυπόθητο προορισμό μας, έχουμε τη δύναμη να φτιάξουμε τον τόπο μας όπως του αξίζει». Σημείωσε ότι «οι σύγχρονοι μνηστήρες είναι εδώ και στέκονται ακόμα απέναντι» και είναι «όσοι επιθυμούν να δουν το καράβι ξανά να θαλασσοδέρνεται και το λαό ξανά στα αμπάρια». «Δεν πρόεκιται να αφήσουμε την Ιθάκη στα χέρια τους», υπογράμμισε.

Ολοκληρώνοντας το διάγγελμά του, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι «από σήμερα, ξεκινάμε με όραμα και αποφασιστικότητα, για τη νέα εποχή της πατρίδας μας. Με σύνεση και ευθύνη να μη ξαναγυρίσουμε πίσω στην Ελλάδα των ελλειμμάτων και της χρεοκοπίας. Αλλά και με τόλμη για την αναγέννηση της Ελλάδας. Για μια πατρίδα ισότητας, δημοκρατίας και κοινωνικής δικαιοσύνης».

Ολόκληρο το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα:

«Σήμερα στην πατρίδα μας ξημερώνει μια καινούργια μέρα.

Μια μέρα ιστορική.

Τα μνημόνια της λιτότητας, της ύφεσης, και της κοινωνικής ερήμωσης, επιτέλους τελείωσαν.

Η χώρα μας ανακτά το δικαίωμα της, να ορίζει αυτή τις τύχες και το μέλλον της.

Σαν μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα.

Χωρίς εξωτερικούς καταναγκασμούς.

Χωρίς άλλους εκβιασμούς.

Χωρίς άλλες θυσίες του λαού μας.

Ο τόπος μας είναι κλειστός, τον κλείνουν οι δυο μαύρες Συμπληγάδες, λέει ο ποιητής.

Αυτές τις Συμπληγάδες αφήσαμε πίσω μας.

Γνωρίζοντας ότι η Ελλάδα είναι η ιστορία της.

Τα επιτεύγματα, οι αγώνες αλλά και οι οδύνες.

Αυτά δηλαδή που καθόρισαν τη διαδρομή της στην πορεία των αιώνων.

Μια διαδρομή που δεν ήταν ποτέ εύκολη.

Αλλά είχε πάντα προορισμό.

Ακόμα και στις πιο σκοτεινές μέρες, στις πιο μεγάλες φουρτούνες.

Η Ελλάδα βίωσε από το 2010, τη σύγχρονη Οδύσσειά της.

Μέσα σε πέντε χρόνια, συνέβησαν πρωτοφανή πράγματα για μια χώρα σε καιρό ειρήνης.

Χάθηκε το 25% του εθνικού μας πλούτου.

3 στους 10 έμειναν άνεργοι.

6 στους 10 νέους, επίσης.

Υλοποιήθηκαν μέτρα λιτότητας 65 δις.

Η βία και η καταστολή, έγιναν κομμάτι της καθημερινότητας.

Η δημοκρατία ευτελίστηκε.

Τραπεζίτες έγιναν πρωθυπουργοί και υπουργοί έγιναν τραπεζίτες.

Φασιστικές συμμορίες, βγήκαν από τις κρυψώνες τους μετά από 60 χρόνια.

Μια χώρα σε διαρκή κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Κι ένας λαός, όμως, που ποτέ δεν αποδέχτηκε τη μοίρα που του επιφύλασσαν οι ισχυροί.

Και έγραψε νέες σελίδες αντίστασης

Αυτός ο λαός, πριν από τριάμισι χρόνια πήρε μια ιστορική απόφαση.

Να πάρει το τιμόνι της χώρας από αυτούς που την οδήγησαν στα βράχια.

Και να το δώσει σε νέους καπετάνιους.

Αναλάβαμε αυτή την βαριά ευθύνη.

Με σθένος, αποφασιστικότητα αλλά και σεβασμό στις θυσίες του λαού μας.

Δεν πορευτήκαμε με βεβαιότητες. Παρά μόνο με μία.

Αυτή που μας όρισαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες:

Να βγάλουμε τη χώρα από τη στενωπό των μνημονίων και της αέναης λιτότητας.

Περάσαμε από κύματα πολλά για να φτάσουμε σήμερα στον προορισμό μας.

Το πλήρωμα άλλαξε.

Άλλοι φοβήθηκαν τα κύματα, άλλοι προτίμησαν να τα δαμάσουν.

Ακούσαμε πολλές φορές τις Σειρήνες της ματαιότητας.

Ότι τα πράγματα στην Ελλάδα δεν πρόκειται να αλλάξουν.

Και τα μνημόνια θα είναι για πάντα εδώ.

Ότι δεν έχει νόημα να αντιστέκεσαι όταν απέναντι σου στέκονται οι Λαιστρυγόνες και οι Κύκλωπες.

Τα θεριά που η μικρή και αδύναμη Ελλάδα δεν θα μπορούσε να νικήσει.

Τίποτα από αυτά, όμως, δεν λύγισε την προσπάθειά μας.

Και αυτό γιατί, οι άνθρωποι που μόχθησαν για να φτάσουμε στον προορισμό, δεν ήταν πια στο περιθώριο.

Δεν ήταν πια κλεισμένοι στο αμπάρι, χωρίς φωνή, χωρίς ελπίδα.

Αλλά ήταν στο τιμόνι. Μαζί μας.

Και στα δύσκολα ήταν αυτοί που το κράτησαν σφιχτά.

Ελληνίδες, Έλληνες,

Σήμερα είναι μια μέρα λύτρωσης.

Είναι όμως και η αφετηρία μιας νέας εποχής.

Και σε αυτή την αφετηρία, δεν θα διαπράξουμε την ύβρι να αγνοήσουμε τα διδάγματα της Ελλάδας των μνημονίων.

Δε θα αφήσουμε τη λήθη να μας παρασύρει.

Δεν θα γίνουμε λωτοφάγοι.

- Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις αιτίες και τα πρόσωπα που οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια.

Τη φοροασυλία του μεγάλου πλούτου,

τη γενικευμένη διαπλοκή και διαφθορά,

την ασυδοσία μιας σειράς επιχειρηματικών και εκδοτικών ομίλων που για χρόνια θεωρούσαν ότι η χώρα τους ανήκει,

τον κυνισμό και την περιφρόνηση μιας πολιτικής ελίτ η οποία νόμισε ότι η Ελλάδα είναι φέουδο και οι Έλληνες πειθήνιοι υπήκοοι της.


- Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτούς που λοιδόρησαν και απαξίωσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες,

επειδή τόλμησαν να μη συναινέσουν στην υλοποίηση ενός νεοφιλελεύθερου πειράματος που θα κρατούσε για δεκαετίες.


- Δεν θα ξεχάσουμε όμως και αυτούς που στάθηκαν στο πλευρό των Ελλήνων και της Ελλάδας στα δύσκολα.

Πρόσωπα και πολιτικές δυνάμεις από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Που αντιστάθηκαν σθεναρά στα σχέδια για έξοδο και τιμωρία της Ελλάδας.

Διότι γνωρίζουν ότι η Ελλάδα για την Ευρώπη σημαίνει πολλά περισσότερα από δημοσιονομικά μεγέθη, .

Δε θα ξεχάσουμε τίποτα από όσα ζήσαμε γιατί δεν είναι απλά η ύλη για τους ιστορικούς του μέλλοντος.

Αλλά είναι τα εφόδια μιας χώρας που γράφει τη νέα σελίδα της ιστορίας της, σε χρόνο ενεστώτα.

Φτάσαμε στον προορισμό μας, βγήκαμε από τα μνημόνια, αλλά έχουμε πλήρη επίγνωση ότι δεν τελειώσαμε εδώ.

Νέες μάχες είναι τώρα μπροστά μας.

Οι σύγχρονοι μνηστήρες είναι εδώ και στέκονται ακόμα απέναντι.

Είναι όσοι επιθυμούν να δουν το καράβι ξανά να θαλασσοδέρνεται και το λαό ξανά στα αμπάρια.

Όσοι έφτιαξαν κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση τους, την Ελλάδα της διαφθοράς, της διαπλοκής και της εξουσίας των λίγων.

Αυτοί που θέλουν να μπορούν ανενόχλητοι να φοροδιαφεύγουν, να παρασιτούν εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, έχοντας τις off shore τους και τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό.

Αυτοί που θεωρούν εαυτούς υπεράνω κάθε νόμου και κανόνα ενός κράτους δικαίου.

Και που τρέμουν στην ιδέα μιας ανεξάρτητης δικαιοσύνης.

Δεν πρόκειται να αφήσουμε την Ιθάκη στα χέρια τους.

Τώρα που φτάσαμε στον πολυπόθητο προορισμό μας, έχουμε τη δύναμη να φτιάξουμε τον τόπο μας όπως του αξίζει.

Οι πολυμήχανοι Έλληνες, γράψαμε με αγώνα και θυσίες το τέλος των μνημονίων.

Από σήμερα, ξεκινάμε με όραμα και αποφασιστικότητα, για τη νέα εποχή της πατρίδας μας.

σύνεση και ευθύνη να μη ξαναγυρίσουμε ποτέ πίσω στην Ελλάδα των ελλειμμάτων και της χρεοκοπίας.

Αλλά και με τόλμη για την αναγέννηση της Ελλάδας

Για μια πατρίδα ισότητας, δημοκρατίας και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Γιατί η Ιθάκη είναι μόνο η αρχή»."Η Ιθάκη συμβολίζει τη λύτρωση"

«Η Ιθάκη συμβολίζει την επιστροφή, το τέλος, τη λύτρωση» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM», ο δήμαρχος Ιθάκης, Διονύσης Στανίτσας, σχολιάζοντας την επιλογή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, να ανακοινώσει την έξοδο από τα μνημόνια από την Ιθάκη.

Ο κ. Στανίτσας είπε χαρακτηριστικά ότι «με το διάγγελμα του πρωθυπουργού, από την Ιθάκη, πιστεύω να λυτρωθεί ο ελληνικός λαός και όλοι εμείς να ησυχάσουμε από αυτά τα πάνδεινα που έχουμε περάσει τα τελευταία οχτώ χρόνια και να δούμε καλύτερες ημέρες». Υπογράμμισε δε ότι από χθες είναι όλοι σε εγρήγορση στο νησί του Οδυσσέα και ότι θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο δημαρχείο. «Θα συναντηθεί μαζί μου και με κάποιους αντιδημάρχους και συμβούλους, έτσι ώστε κατά την επίσκεψη του να συζητήσουμε και θέματα που αφορούν το νησί μας» ανέφερε ο δήμαρχος Ιθάκης.
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!