EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

Ηλεκτρονικός πόλεμος από την Άγκυρα – Τούρκοι χάκερς «κατέβασαν» τουλάχιστον 100 ελληνικές ιστοσελίδες

Κυβερνοεπίθεση από Τούρκους χάκερ δέχθηκαν ελληνικές ιστοσελίδες, την Τετάρτη. Συνεχίζεται ο υβριδικός πόλεμος από την Άγκυρα, σε ηλεκτρονική μορφή αυτή τη φορά.

Πλήθος ιστοσελίδων αθλητικών ομάδων, πανεπιστημίων και κρατικών φορέων έχει παραβιαστεί από τους Τούρκους, ενώ η εν λόγω επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κατά καιρούς τέτοια χτυπήματα έχουν έρθει στη δημοσιότητα, ενώ πολύ συχνά υπάρχει και απάντηση από την ελληνική πλευρά.

Αυτές οι επιθέσεις έχουν παράλληλα και μορφή ψυχολογικών επιχειρήσεων με στόχο την εξασθένηση των ελληνικών αρχών και έλεγχο της ετοιμότητας στον κυβερνοχώρο.

Η ομάδα Ayyildiz Tim, μία από τις παλαιότερες της Τουρκίας, «έριξε» τουλάχιστον 100 σημαντικές ελληνικές ιστοσελίδες, μεταξύ των οποίων και κρατικές.

Η επιχείρηση χακαρίσματος βρίσκεται σε εξέλιξη με τη σελίδα του Ατρομήτου, του μπασκετικού Ολυμπιακού, Πανεπιστημίων και σχολείων να έχουν «κατέβει». Μάλιστα, στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακου εναλλάσσονταν εικόνες και ακουγόταν ραπ μουσική.

Οι επιθέσεις της έχουν ιδεολογικό υπόβαθρο και οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται ως εθνικιστές, πατριώτες και κεμαλιστές, ενώ η ομάδα τους είναι εξαιρετικά δημοφιλής στα social media με περισσότερους από 1.500.000 Τούρκους να τους ακολουθούν.


ΠηγήΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Η «αριστερά» της Εσχάτης Προδοσίας και ο νεκροθάφτης της Αριστεράς…

Όλες οι ποικιλίες των επαγγελματιών του «αντιρατσισμού» (το πολύχρωμο μωσαϊκό των «αριστερών» μπράβων του 4ου Ράιχ), με υπερβάλλοντα ζήλο και ασυγκράτητη μοχθηρία κατασπαράζουν κάθε λαϊκή αντίσταση αυτοάμυνας που εκδηλώνεται ενάντια στις εισβολές των λαθρομεταναστών… 

Οι αντιστάσεις αυτοάμυνας του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα των τοπικών κοινωνιών στιγματίζονται ως «ρατσιστικές» και «φασιστικές»!!!

Η πολιτική εξουσία του προτεκτοράτου-ΕΛΛΑΣ, τα προπαγανδιστικά μαντεία αυτού του προτεκτοράτου (τα πορνεία των ΜΜΕ), καθώς και τα μίσθαρνα όργανα του προτεκτοράτου, σε όλες τις ποικιλίες και αποχρώσεις, μοιράζουν πιστοποιητικά «πολιτικών φρονημάτων» («ρατσισμού», «αντιρατσισμού και λοιπά)!!! 

Και όταν η εξουσία και τα εγκάθετα όργανά της μοιράζουν τέτοια πιστοποιητικά (ιδιαίτερα τα προτεκτοράτα του πλανητικού φασισμού), τότε οι λαοί στιγματίζονται σαν οι «ένοχοι», οι «επικίνδυνοι που απειλούν τη δημοκρατία», σαν οι «ρατσιστές», οι «φασίστες» και CIA… 

Όλο, λοιπόν, αυτό το καθεστωτικό σκυλολόι με αιχμή τους «αριστερούς» ροπαλοφόρους (τόσο των «αριστερών» ανδρεικέλων της κυβέρνησης, όσο και των λοιπών «αριστερών» και «αριστερίστικων» ποικιλιών), ενώ από τη μια ξεχύνεται με αγριότητα ασυνήθιστη εναντίον του ελληνικού λαού που τολμά να προβάλλει αντιστάσεις ενάντια στον λαθρομεταναστευτικό ΕΦΙΑΛΤΗ, από την άλλη κλείνει πεισματικά τα μάτια στις στρατηγικές αφανισμού της Ελλάδας, στρατηγικές συνεχών και εντεινόμενων λαθρομεταναστευτικών εισβολών… 

Η Ελλάδα ισοπεδώνεται, μετατρέπεται σε κατεχόμενη χώρα από παράνομους αλλοδαπούς δούλους, δούλους αξιοποιήσιμους από τις εξουσίες των πλανητικών μαφιών του χρήματος και από τα κέντρα και παράκεντρα του 4ου Ράιχ, και όλοι αυτοί οι «ευαίσθητοι» των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» (οι έμμισθοι μισθοφόροι του «αντιρατσισμού»), δεν διακρίνουν (δεν πληρώνονται για να διακρίνουν) την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της Ελλάδα και τη δουλοποίησή της… 

Ευλογούν αυτήν την καταστροφή και την επιβολή της νέας δουλείας, ευλογούν τη μετατροπή της Ελλάδας σε ΑΠΟΙΚΙΑ του 4ου Ράιχ… 

Πώς να διακρίνεις, συνεπώς, όταν προσκυνάς τις στρατηγικές του 4ου Ράιχ, την αδιάκοπη μαζική εισβολή λαθρομεταναστών (εισβολή νέων δούλων) από το Αιγαίο και από τη Θράκη; 

Πώς να διακρίνεις και να ερμηνεύσεις το συνειδητό άνοιγμα των συνόρων της Τουρκίας στον Έβρο; 

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε αποικία νέων δούλων, ισλαμοποιείται με γοργούς ρυθμούς και δίχως να πέσει τουφεκιά και η «αριστερά» (στην πλειοψηφία των χρωμάτων της) όχι μόνο ευλογεί το ΕΓΚΛΗΜΑ, αλλά και ωρύεται «αντιρατσιστικά» εναντίον του ελληνικού λαού που αγωνίζεται για την διάσωση της Ύπαρξής του!!! 

Ένας «αντιρατσισμός» όχι μόνο αγρίως επιδοτούμενος και ασυστόλως κερδοσκοπικός (μέσω των ΜΚΟ), αλλά και ένας «αντιρατσισμός», που είναι στην πραγματικότητα, ένας υστερικός ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ εναντίον των ιθαγενών: Των Ελλήνων… 
Γι αυτό αυτή η «αριστερά» θα καταγραφεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού σαν η Πολιτική της Εσχάτης Προδοσίας, σαν ο μεγαλύτερος νεκροθάφτης της Αριστεράς (χωρίς εισαγωγικά)…
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

«Χορηγείται η πρώτη άδεια καλλιέργειας ιατρικής κάνναβης στην Ελλάδα»

H International Cannabis Corp (ICC) χορηγεί την πρώτη άδεια καλλιέργειας ιατρικής κάνναβης στην Ελλάδα. H ICC ελέγχει μια έκταση 16 στρεμμάτων στη βόρεια Ελλάδα, που προορίζεται για καλλιέργεια, εξαγωγή, διανομή και ανάπτυξη ιατρικής κάνναβης. Η Ελλάδα, στην οποία καταγράφονται πάνω από 300 ημέρες ηλιοφάνειας ανά έτος, αποτελεί ιδανική χώρα για την υπαίθρια καλλιέργεια κάνναβης.

Το δίκτυο διανομής περίπου 35.000 φαρμακείων της ICC σε 16 χώρες θα υποστηρίξει την αναπτυσσόμενη παραγωγική δραστηριότητα της εταιρείας στην Ελλάδα. Η Ελλάδα, μέλος της ΕΕ, θα λειτουργήσει ως το κέντρο παραγωγής και παραγωγής του ICC στη Νότια Ευρώπη.

Η ΕΕ αριθμεί πάνω από 500 εκατ. κατοίκους και η ICC έχει μια μοναδική ευκαιρία να εξυπηρετήσει αυτή την ισχυρή αγορά ανάπτυξης. Ο τομέας των υπηρεσιών και ο τουρισμός αντιπροσωπεύουν το μερίδα του λέοντος στην οικονομική παραγωγή της Ελλάδας, συνεισφέροντας περίπου το 85% του ΑΕΠ.ΠΗΓΗ  ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!