EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

Ποια προσωπικά σας δεδομένα γνωρίζουν οι «γίγαντες» της τεχνολογίας.

Όπως σημειώνει ο Jeff Desjardins του Visual Capitalist, τώρα που εταιρείες όπως το Facebook, το Amazon και το Alphabet είναι από τις πιο αξιόλογες εταιρείες παγκοσμίως, οι άνθρωποι αρχίζουν να τις θεωρούν πιο υπεύθυνες για τον αντίκτυπο των ενέργειών τους στον πραγματικό κόσμο.

Από το σκάνδαλο Cambridge Analytica μέχρι τη διαφάνεια της εφοδιαστικής αλυσίδας της Apple, είναι σαφές ότι οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας είναι υπό συνεχή έλεγχο .

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μεγάλο μέρος αυτής της ανησυχίας οφείλεται σε ένα βασικό «νόμισμα» που οι εταιρείες τεχνολογίας αξιοποιούν τη δική τους κερδοφορία, τα προσωπικά δεδομένα.

Τι γνωρίζουν για εσάς οι μεγάλες τεχνολογικές εταιρίες

Το σημερινό infographic έρχεται από το Security Baron και συγκρίνει και αντιπαραβάλλει τα δεδομένα που οι μεγάλες εταιρίες τεχνολογίας παραδέχονται ότι συλλέγουν στις πολιτικές απορρήτου τους.

Ενώ η λίστα των δεδομένων που συλλέγονται από τις μεγάλες τεχνολογίες είναι εκτεταμένη τόσο σε μήκος όσο και σε πλάτος, χρειάζονται δύο για να χορέψουν ταγκό.

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΤΙΜΗ 29,00€

Για πολλές από αυτές τις κατηγορίες, οι χρήστες πρέπει να παράσχουν εθελοντικά τα δεδομένα τους προκειμένου να συλλεχθούν.

Για παράδειγμα, δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε την κατάσταση της σχέσης σας στο Facebook, αλλά εκατομμύρια χρήστες επιλέγουν να το κάνουν.

Η πλειοψηφία των κατηγοριών δεδομένων που περιλαμβάνονται στον κατάλογο έχει νόημα – δεν είναι το νόημα που έχει η Amazon τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ή ότι η Google γνωρίζει ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεστε.

Ωστόσο, υπάρχουν σίγουρα ορισμένες κατηγορίες δεδομένων που συλλέγονται και αποθηκεύονται που μπορεί να ακούγονται αποθαρρυντικά για μερικούς ανθρώπους:
-Το Facebook γνωρίζει τις πολιτικές σας απόψεις, τις θρησκευτικές απόψεις, ακόμα και την εθνικότητά σας
-Οι χρήστες του Xbox θα έχουν συλλέξει τα δεδομένα παρακολούθησης μέσω της συσκευής Kinect
-Το Facebook γνωρίζει επίσης το επίπεδο εισοδήματός σας, το οποίο διαπιστώνει μέσω συνεργασιών με μεσίτες προσωπικών δεδομένων
-Οι πλατφόρμες συλλέγουν τα έγγραφά σας, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα δεδομένα μηνυμάτων σας – αν και μερικά από αυτά είναι μόνο μεταδεδομένα
-Το Facebook και η Microsoft αποθηκεύουν δεδομένα αναγνώρισης προσώπου, με βάση τις φωτογραφίες που μεταφορτώνετε
Θυμηθείτε, αυτό είναι ακριβώς αυτό που οι εταιρείες παραδέχονται ότι συλλέγουν στις πολιτικές απορρήτου τους – τι άλλο νομίζετε ότι γνωρίζουν;http://www.bankingnews.gr/index.php?id=395823

id-ont

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Μεταμοντέρνα Αριστερά – Η Δικτατορία του Λουμπεναριάτου

Αφυδατώνοντας την Ελληνική Οικονομία και φορολογώντας την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αποφάσισαν οι Αυτιστικοί του Διπολικού ΣΥΡΙΖΑ να μοιράσουν καθρεφτάκια στους Ιθαγενείς μετονομάζοντας το μοίρασμα της Φτώχειας και την κατανομή της Αθλιότητας σε «Κοινωνική Πολιτική της Πρώτη Φορά κλπ». 

Του Ηλία Παπαναστασίου


Ταυτόχρονα, χωρίς ίχνος αιδούς και αξιοπρέπειας έδωσαν αυξήσεις, που ξεπέρασαν το 17% κατά το διάστημα της Κυβέρνησής τους, στο Δημοσιοϋπαλληλικό Μανδαρινάτο και το οποίο στελεχώνει τα μεσαία και ανώτερα στρώματα του Κρατικού Μηχανισμού όταν οι μισθοί του Ιδιωτικού Τομέα που αφορούν τους εργαζομένους βρίσκονται στο κατώτατο επίπεδο, μη ξεπερνώντας τα 400–500 ευρώ, με αδήλωτη εργασία και σε πάμπολλες περιπτώσεις – ιδιαίτερα στον χώρο της εστίασης– να μην πλησιάζουν τα 5 ή 10 ένσημα το μήνα αν και απασχολούνται κανονικότατα. 

Είναι προτιμότερο για τους «μη μου άπτου» Δικαιωματικούς «Αριστερούς» η καλοζωία των Πραιτοριανών τους δηλαδή των Lumpen που βολεύτηκαν στο Δημόσιο παρά η οργανωμένη ενίσχυση των θέσεων εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα με τις εξαθλιωμένες θέσεις εργασίας που προσφέρει σε νέα άτομα. Προέχει η καλοζωία των Πραιτωριανών που αναβαθμίστηκαν κοινωνικά και από συριζοτρόλ έγιναν «κάποιοι» σε υψηλόμισθες θέσεις του Δημοσίου, ειδικότερα του στενού πυρήνα του Κράτους. 

Ταυτόχρονα ο Μέγας Chief της Φυλής των Ινδιάνων, παραδίδει μαθήματα σοβαρότητας στην Γειτονική Ιταλική Κυβέρνηση προτρέποντας τα μέλη της να συμβιβαστούν όπως ακριβώς έκανε και ο ίδιος εισάγοντας τον διεθνή όρο kolotoumba. 

Ο Αλέξης Τσίπρας
 θέλει να αφήσει – όπως φαίνεται– φήμη μεταγενέστερου δεινού Διπλωμάτη και Διαπραγματευτή προκαλώντας άφθονο γέλιο σε όλους μας και μάλιστα σε τόσο δύσκολους και στενάχωρους καιρούς. 

Θετικό σημείο είναι το γενναιόδωρο γιουχάισμα που υφίστανται οι πρωτοκλασάτοι του ΣΥΡΙΖΑ, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα τις αποδοκιμασίες Υπουργών και Ηγετικών Στελεχών στον εορτασμό του Πολυτεχνείου. 

Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλώντας όλους τους διαφωνούντες μαζί του «Φασίστες» δεν ορρωδεί προ ουδενός». Οι «Δίκαια Αγανακτισμένοι» έγιναν «Ακροδεξιοί Φασίστες» και οι Δημοσιογράφοι των ΜΜΕ που αντιστέκονται «Προπαγανδιστές των Fake News».. Kυριολεκτικά, μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσει… 

Ταυτόχρονα με την Πολιτική Λιτότητας που εφαρμόζει και τα θηριώδη Πλεονάσματα που παράγει στηριζόμενος στην φορολογική αφαίμαξη και την οπισθοδρόμηση κάθε Αναπτυξιακής Προοπτικής, προωθεί με κάθε μέσο την Πολιτική των Αμερικανό–νατοϊκών στην Περιοχή σιγοντάροντας με κάθε μέσο την εθνο–αποδομητική φιλολογία. 

Άλλωστε για τον ΣΥΡΙΖΑ γνωστοί «Λαϊκιστές» και «Εθνικιστές» της Ιστορίας όπως οι Γάλλοι Επαναστάτες του 1793 –οπαδοί του Επαναστατικού Εθνικού Πολέμου– αλλά και οι διαβόητοι «Εθνικολαϊκιστές» και «Ακροδεξιοί Φασίστες» όπως ο Καραϊσκάκης, Μπότσαρης, Λομούμπα, Χο τσι Μινχ ή Άρης Βελουχιώτης είναι ξεπερασμένοι από την Ιστορία. Δεν είχαν συμπάθεια στα Gay Pride – λόγω αρρενωπότητας– ο δε Σεξιστής και Φαλλοκράτης Καραϊσκάκης απάντησε με χυδαίο τρόπο στον Μαχμούτ Πασά μη σεβόμενος το αξίωμα του. 

Έχουμε γράψει επανειλημμένα
 για το Προνομιούχο Στρώμα/Κάστα των Μανδαρίνων του ΣΥΡΙΖΑ που στελεχώνουν Μεσαίες και Ανώτερες θέσεις του Κρατικού Μηχανισμού αποτελώντας την Δεξαμενή του στρατού των Πραιτοριανών του. Δεν μπορούσαμε όμως να φανταστούμε ποτέ πως όλες – κυριολεκτικά όλες – οι έννοιες του Ιστορικού Εργατικού Κινήματος θα μετατρέπονταν στο αντίθετο τους μετά τον ερχομό του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο Σοσιαλισμός μετατράπηκε
 σε μοίρασμα Φτώχειας και Ελεημοσύνης παράγοντας στρατιές Επιδοματούχων χωρίς Καμμιά Παραγωγική Ένταξη, η «Επανάσταση των Παραγωγών» σε Κοινωνία Εξαθλιωμένων Επιδοτούμενων Ψηφοφόρων, η έννοια του Πολιτικού Κόμματος σε καλοζωισμένη Μη Κυβερνητική Οργάνωση με χρήματα του Σόρος, η «Αλήθεια που είναι πάντα Επαναστατική» σε κήρυγμα κρετινοποίησης από τα ελεγχόμενα Μέσα, η «Αιρετότητα και Ανακλητότητα με μισθό Ειδικευμένου Εργαζομένου» (Κομμούνα του Παρισιού) σε τρυφηλή και χλιδάτη ζωή των πρώην πεινασμένων Λούμπεν που είδαν τις αστακομακανοράδες του Συστήματος και έκαναν μακροβούτι χωρίς μαχαιροπήρουνα, η Ισότητα των δυο φύλων σε Προνομιακή μεταχείριση των παλλακίδων και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα σε Ευνοϊκή/Προνομιακή Μεταχείριση των Gay, των Trans ή των Lebians. 

Για να μην αναφερθούμε στους Εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες του λαού μας που βαφτίζονται «Εθνικισμός» ή την μετατροπή της Εξωτερικής Πολιτικής της χώρας μας σε Call Girl Services… 

Ένα κλίμα και μια αύρα ανείπωτης και αυτοκτονικής παρακμήςκατακλύζει όλη την χώρα με απαύγασμα την επικίνδυνη παθητικοποίηση και μαζική κρεττινοποίηση του ελληνικού λαού παράλληλα με μια καλοζυγισμένη Στρατηγική και Τακτική Αποπροσανατολισμού των μεγάλων στρωμάτων μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ. 

Με εξαίρεση έναν τηλεοπτικό σταθμό που πρόσκειται στην Μητσοτακική Κεντροδεξιά αλλά και την Αριστερά που συνολικά στερείται Τηλεοπτικών Μέσων– εννοείται και με δική της ευθύνη– η μεγάλη πλειοψηφία των Μέσων είτε υποστηρίζει με ωμό τρόπο τον ΣΥΡΙΖΑ – όπως τα Γραφεία Τύπου της Κυβέρνησης, ΕΡΤ1 με ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3 να ακολουθούν κατά πόδας– είτε κρατά θετική στάση χωρίς πολλά προσχήματα. Αν σκεφτούμε πως ο Κοντομηνάς του ΑLPHA ευνοήθηκε πριν λίγες μέρες με χάρισμα χρέους 90 εκατομμυρίων Ευρώ λόγω «παραγραφής» και εννοείται οι λόγοι της εύνοιας προς την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφείς (Για τον νέο Αμπράμοβιτς του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Ιβάν Σαββίδη και το Κανάλι του δεν χρειάζεται να πούμε πολλά…). 

Έγραφε πριν 126 χρόνια (1892)
 o Καρλ Κάουτσκι πως «Ο Αστικός πολιτισμός δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι. Είτε θα προχωρήσουμε στο Σοσιαλισμό είτε θα οπισθοχωρήσουμε στην Βαρβαρότητα» (Κarl Kautsky– The Erfurt Program). 

Το σύνθημα «Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα» 
δεν ειπώθηκε από την Ρόζα Λούξεμπουργκ ούτε από τον Κορνήλιο Καστοριάδη όπως ισχυρίζονται οι διάφοροι φωστήρες αλλά από τον Καρλ Κάουτσκι και τον οποίο οι σημερινοί οπαδοί της Παρακμιακής Σοσιαλδημοκρατίας δεν αναφέρουν καν γιατί απλούστατα ο Κάουτσκι παρόλη την ρήξη του με τους Lenin–Trotsky και τα μεγάλα του λάθη, παρέμεινε αθεράπευτος μαρξιστής για το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής του. 

Αλλά και πριν 143 χρόνια 
έγραφε ο μεγάλος Γερμανός «μεταξύ της Καπιταλιστικής και Κομμουνιστικής Κοινωνίας υπάρχει μόνο η Κυριαρχία (Δικτατορία) του Προλεταριάτου» ( Karl Marx– Critique of Gotta Program) εννοώντας με την λέξη Κυριαρχία – ή Δικτατορία– την Σοσιαλιστική Δημοκρατία. Άλλωστε πρότυπο τους ήταν – μέχρι τότε– η Κομμούνα του Παρισιού, η πρώτη Δημοκρατία των Εργαζομένων Παγκοσμίως. 

Μπορούσε βέβαια ο αφελής Kautsky και ο δύσμοιρος Marx να φανταστούν τον ερχομό μιας εποχής όπου όλα θα περπατάνε με «Το κεφάλι κάτω και τα πόδια στον Ουρανό»; Μπορούσαν να φανταστούν τον ερχομό μιας «Αριστεράς» όπου η Εργατική Τάξη και τα λαϊκά στρώματα θα είχαν εξοβελιστεί στο πυρ το εξώτερον υποκαθιστάμενοι οι μεν Εργαζόμενοι (Προλετάριοι) από τους Lumpen, η δε Παραγωγή θα εξαφανιζόταν από τις Παρασιτικές Δαπάνες του Δημοσιοϋπαλληλικού Άνω και Μεσαίου Μανδαρινάτου, η Άνω Ελίτ της Haute Bourgeoisie θα πέρναγε ζωή χαρισάμενη – μεγάλη κατανόηση έδειξε στους Μεγαλοαστούς ο ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να το αναγνωρίσουμε στο παλικάρι– και η Μικρομεσαία Τάξη δηλαδή η Μικροαστική/Μεσοαστική Τάξη θα έφτυνε αίμα κυριολεκτικά από την φορολογία με τους Ελευθέρους επαγγελματίες ειδικότερα δηλαδή τους Precariats να βρίσκονται σε εξίσου άθλια ή και χειρότερη κατάσταση από τους Εργαζομένους Μισθωτούς του Ιδιωτικού Τομέα δηλαδή τους Proletarians; 

Μπορούσαν να φανταστούν πως όλοι οι Περιθωριακοί της Αστικής Κοινωνίας της Κρίσης και Παρακμής θα γινόντουσαν «Σημαία Κοινωνικής Επανάστασης» από την Αριστερά του Soros;;; (Bλ. Και την χιουμοριστική Επιστολή του Engels στον Marx στις 22.6.1869). 

Τελικά,
 μήπως δεν υπάρχει και ελπίδα να ξεφύγουμε από την Βαρβαρότητα στην οποία οδεύουμε πλησίστιοι και Full Speed; Ή θα πρέπει να κρατάμε την ελπίδα μας βλέποντας την συνολική Παγκοσμιοποιημένη Εικόνα και όχι μόνο την Νεοελληνική Μιζέρια και Αποβλάκωση; Βασιζόμαστε στην δεύτερη και πιο αισιόδοξη εκδοχή. 

Για να μην είμαστε αγνώμονες και μονομερείς, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε την μεγάλη «συνεισφορά» του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιστήμη του Σοσιαλισμού. Αφού κατεδάφισε την Αριστερά παντί τρόπω, εξευτέλισε την Ηθική της μέσω της «Ολικής Επαναφοράς του Αμοραλισμού» και αντικατέστησε τον Σοσιαλιστή Μαχητή με τον Χυδαίο Λούμπεν Μικροαστό (Κοινωνική βάση κάθε Φασισμού ο Λούμπεν, μην το ξεχνάμε ποτέ), υποκαθιστώντας ταυτόχρονα την Ρόζα Λούξεμπουργκ και την Κλάρα Τσέτκιν με τις Μαρίες Αντουανέττες του Νεοφιλελεύθερου Μικροαστικού Φεμινισμού. Ο κύκλος κλείνει υποκαθιστώντας όλες τις μορφές των μεγάλων προσωπικοτήτων του Ιστορικού Σοσιαλισμού από τις άφυλες – και άφιλες– μορφές των πρωταγωνιστών των Gay Pride Parades. 

Εν κατακλείδι, μετά τα Collected Works των Marx, Engels, Kautsky, Lenin κλπ. Θα πρέπει να προσθέσουμε και την «Ανθολογία Μαργαριταριών του ΣΥΡΙΖΑ»– SYRIZA PRESS PUBLISHERS, περιλαμβάνοντας όλες τις ασύστολες ανοησίες των «Οργανικών Διανοούμενων» αλλά και όσων ποζάρουν σαν τέτοιοι. 

Τέλος, ζητώντας μεταθανάτια Συγνώμη και ταυτόχρονα την Άδεια από τους δυο προαναφερθέντες Καρόλους, θα κάνουμε μια αλλαγή των προαναφερθέντων αποσπάσματων τους. Προτείνουμε την παρακάτω αλλαγή: 

«Μεταξύ της Καπιταλιστικής Κοινωνίας και της Βαρβαρότητας, παρεμβάλλεται αποκλειστικά και μόνο η επαναστατική Δικτατορία του Λουμπεναριάτου». 


Με αλλά λόγια, εάν θέλετε να φτάσετε μια ώρα αρχύτερα στην πλήρη Βαρβαρότητα και Παρακμή, αναγνωρίστε επιτέλους Κύριοι και Κυρίες, τον επαναστατικό ρόλο του Λούμπεν που θέλει να τα ρημάξει όλα για να κρατήσει το παντεσπάνι. Τώρα βρισκόμαστε στο Πρώτο Στάδιο της Βαρβαρικής Κοινωνίας όπου επικρατεί η Αρχή «Από όλους και μόνο για την Εργασία του Λούμπεν». 

Στο Δεύτερο
 και Τελικό Στάδιο της Βαρβαρικής Κοινωνίας θα προχωρήσουμε στην Αρχή «Από όλους όσους μείνανε όρθιοι στον κάθε Λούμπεν ανάλογα με τις ανάγκες του». 

ΥΓ. Μόνο που οι ανάγκες του Λούμπεν τελειωμό και όριο δεν έχουν, ούτε διάλλειμα από το Φαγοπότι υπάρχει. Κάτι σαν την Διαρκή Επανάσταση του Trotsky που εδώ μεταλλάχθηκε σε Διαρκές Φαγοπότι. 

Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ..Η Μαθητική εξέγερση για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…! Κατάληψη και στο Ελληνικό Γυμνάσιο Λύκειο του Ντίσελντορφ…!

ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ…. Η Μαθητική εξέγερση για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…!! Κατάληψη και στο Ελληνικό Γυμνάσιο Λύκειο του Ντίσελντορφ…!!!

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΕΚΔΟΝΙΑ. Η ΚΑΤΑΗΨΗ ΣΤΟ ΓΥΜΑΝΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!


stoxos.gr

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τσακίστε τα φασιστόπαιδα όπου τα βρείτε

Υπάρχει ένας κυρίαρχος φασισμός που εργαλειοποιεί κατά τόπους φασιστικές τάσεις, πότε πραγματικές και συχνότερα φανταστικές για να μένει στο απυρόβλητο. Είναι ο φασισμός της ΕΕ. Ο φασισμός που απαγορεύει τη δημοκρατία σε χώρες που διαφωνούν μαζί του. Που κάνει πραξικοπήματα έναντι εκλεγμένων κυβερνήσεων.

Αυτός είναι φασισμός και είναι κυρίαρχος και χρησιμοποιεί το φάντασμα του ιστορικού φασισμού ως αντιπερισπασμό.

Το μείγμα δε αυτού του φασισμού με το κομμουνιστογενές κομμάτι αυτού του παλαιοκομματικού μωσαϊκού, αυτής της σούπας που λέγεται κυβέρνηση Συριζανέλ είναι διπλά εκτρωματικό:

Πολλοί Συριζαίοι έχοντας φυσικά τις πλάτες του πρωθυπουργού και των υπουργών του με ζήλο προσπαθούν να αποδείξουν ότι οι Νεοέλληνες είναι φασίστες και ως εκ τούτου δεν έχουν δικαίωμα κανένα.

Με την Συμφωνία των Πρεσπών αυτός ο ζήλος ανέβασε πυρετό.

Εκατοντάδες χιλιάδων διαδηλωτών γίναν φασίστες.

Και τώρα σειρά έχουν τα παιδιά.

Απαγορεύονται οι καταλήψεις για την Μακεδονία.

Δεν κάνω πλάκα. Προκύπτει από τη συμφωνία των Πρεσπών.

Οι πορείες και οι καταλήψεις ανήκουν στην συριζαϊκή αριστερά που μπορούσε να κάνει πορείες και καταλήψεις για ψύλλου πήδημα, γιατί το σουσάμι στο κυλικείο του σχολείου δεν ήρθε από Κούβα, γιατί ο γυμναστής δεν ήταν αριστερόχειρας.

Το γιατί δεν είχε καμιά απολύτως σημασία. Το ότι μπορούσαν είχε σημασία.

Οι καταλήψεις και οι πορείες ως αυτοσκοπός.

Τότε που δεν είχαν την εξουσία, το να εμποδίζουν εκβιαστικά τους άλλους να κυβερνούν  ήταν η πρακτική που τους εξασφάλιζε κάποια προνόμια και παραχωρήσεις.

Τώρα όμως έχουν κάνει κατάληψη στην εξουσία και δεν την αφήνουν με τίποτε. 
Τώρα η εξουσία είναι ο αυτοσκοπός.

Δεν πάει ο Ζάεφ να περνά ότι αλυτρωτικό θέλει από την αναθεώρηση του Σκοπιανού συντάγματος.

Η συμφωνία των Πρεσπών μας δεσμεύει- μονομερώς. Παράγει ήδη αποτελέσματα. Καταλήψεις και διαδηλώσεις για μια κάποια ελληνική μακεδονία είναι αλυτρωτικές και ως εκ τούτου, απαγορεύονται.

Έτσι, αυτοί και τα μέσα τους, παίρνουν κάποια σκόρπια στιγμιότυπα από ανάμειξη εθνικιστών στις καταλήψεις για την μακεδονία και επιχειρούν να φτιάξουν εμφυλιοπολεμικό κλίμα και μέσα στα σχολεία.

Τσακίστε τα φασιστόπαιδα.

Κάποτε τρώγαμε λογοκρισία μόνο από το παπαδαριό. Τώρα τρώμε και από τους ευρωκομμουνιστές.

Διπλή ανελευθερία που αν συνδυαστεί και με την οικονομική ανελευθερία συνιστά σκλαβιά πλέον.

Σκλαβιά.

Αυτοί λοιπόν, οι υπηρέτες του μεγάλου φασισμού, μας προειδοποιούν για την άνοδο του φασισμού που οι ίδιοι προκαλούν καταστρέφοντας όλα τα κεκτημένα του σύγχρονου δυτικού πολιτισμού, στην εργασία, στη μικρή ιδιοκτησία, τα πάντα όλα.

Και ο ηγέτης τους, επαγγελματίας καταληψίας, καλεί τους «φασίστες» της ιταλικής κυβέρνησης να παραδοθούν γιατί μετά θα  είναι χειρότερα.

Αυτό το παγκόσμιο υπόδειγμα συνθηκολόγησης άνευ όρων καλεί κι άλλους να μιμηθούν το παράδειγμά του.

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και φασίστες. Οι φασίστες.

Η λογοκρισία και οι μηχανισμοί τους είναι παντού.

Επαγγελματίες «αντιφασίστες» μισθωμένοι από τον Σύριζα ή που προσβλέπουν σε κάτι τέτοιο, έχουν κάνει τα κοινωνικά μήντια ένα κατάπτυστο πεδίο προληπτικής λογοκρισίας.

Μπάχαλο τα πάντα. Τα πάντα μπάχαλο.

Κι ο συγκυβερνήτης, ο και καλά πατριώτης  να τους βλέπει να ξεκινάνε κυνήγι μαγισσών και στα σχολεία.

Χειρότεροι κι από κομιτατζήδες.

Βγαίναν και κάνανε ολόκληρη προεκλογική εκστρατεία κατά του Trampκαι τώρα που βλέπουν τον ηγέτη τους να τον γλύφει, τσιμουδιά.

Έξω από το ΝΑΤΟ λέγαν και ποτέ πριν η Ελλάδα δεν είχε γίνει σε τέτοιο βαθμό προκεχωρημένο  φυλάκιο του.

Κλαίγαν για τους μετανάστες και τώρα τους αφήνουν να σαπίζουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Τόση υποκρισία, τόση διγλωσσία, τόσο παρτάκιδες.

Οι επαναστάτες χωρίς αιτία τώρα φιλάν κατουρημένες ποδιές.

Και το πολυτεχνείο δικό τους. Κι όταν απολύτως δικαιολογημένα τις φάγανε από εξωκοινοβουλευτικούς τους είπαν κι αυτούς φασίστες. Ποιους; Αυτούς που οι Συριζαίοι τους είχαν στα ώπα ώπα για δεκαετίες γιατί λειτουργούσαν σαν άταχτα σώματά τους.

Τώρα όλα αλλιώς.

Και το υπουργείο προστασίας της Δημοκρατίας, τι ωραίος ευφημισμός, καλεί σε απολογία τους Λαφαζάνη και των Βουτσινά γιατί παρεμποδίζουν την δημοκρατία των πλειστηριασμών.

Ο φασίστας ο δείλός, αυτός που δεν τολμάει να πει έξω από τα δόντια, ναι ρε υπηρετώ τον ευροφασισμό, θα βγει να βγάλει όλους τους υπολοίπους φασίστες.

Και εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Καλώς τον δεχτήκατε τον Τατσόπουλο.
Σοφό το τραγούδι που προέβλεπε πως «ρούχα μαζί που πλύθηκαν και γίναν όλα ροζ».


Όλα ροζ. To ροζ είναι το νέο μαύρο.
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Κλείδωσε το κινητό: Το απίστευτο κόλπο για να το ανοίξετε αν ξεχάσετε το PIN σας

Δεν είναι λίγοι οι γνωστοί και φίλοι μας που ξεχνούν το PIN τους και δεν μπορούν να ξεκλειδώσουν τη συσκευή τους.

Σε πολλές συσκευές επίσης έχει παρατηρηθεί ότι ακόμη και αν επιλέξεις έναν από τους υπάρχοντες τρόπους ακύρωσης της ασφάλειας, αυτός δε λειτουργεί (μιλάμε για bug-άρα ολκής).

Κλείδωσε το κινητό: Τι κάνουμε για να το ξεκλειδώσουμε;

Μην ανησυχείτε, υπάρχει λύση.

Σύμφωνα με το pronews.gr, τα βήματα είναι απλά.

Μπαίνουμε στην επίσημη σελίδα του Διαχειριστή και αναζητούμε τη συσκευή μας.

Ενδέχεται να μην τη βρει με την πρώτη φορά για αυτό κάνουμε refresh στο παράθυρο του browser και ξαναδοκιμάζουμε.

Στη συνέχεια πατάμε το «Κλείδωμα» και βάζουμε το νέο μας προσωρινό password, το οποίο θα διαγράψει το παλιό, όπως αναφέρει το strange.

Το νέο password θα εφαρμοστεί στη συσκευή μας μετά από κάνα πεντάλεπτο, οπότε και μπορούμε να το πληκτρολογήσουμε στη συσκευή μας για να την ξεκλειδώσουμε.

Ρυθμίζοντας το Smart Lock


Στις τελευταίες εκδόσεις του Android και μέσα στο μενού «Ασφάλεια» υπάρχει μία νέα επιλογή κλειδώματος, το «Smart Lock».

Εκεί μπορούμε να ρυθμίσουμε τη συσκευή μας να ξεκλειδώνει αυτόματα: όταν συνδέεται με μία συγκεκριμένη συσκευή Bluetooth όπως smartwatch, fitness band ή ακουστικό, όταν είμαστε σε ένα αξιόπιστο μέρος όπως για παράδειγμα το σπίτι μας και όταν η μπροστινή κάμερα βλέπει το πρόσωπό μας.

Ρυθμίζοντας λοιπόν ένα από αυτά τα τρία, η lockscreen παρακάμπτεται και έτσι μπορούμε να μπούμε στη συσκευή μας χωρίς πρόβλημα.

Εννοείται ότι αν θέλουμε στη συνέχεια να αλλάξουμε το PIN ή το Μοτίβο μας θα πρέπει να το γνωρίζουμε, αλλά τουλάχιστον έχουμε ξεκλειδώσει τη συσκευή που είναι το σημαντικότερο.

Με επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων

Για όσους δεν τρελαίνονται αν χάσουν τα δεδομένα τους υπάρχει η επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων, η οποία διαγράφει τα πάντα στη συσκευή μας.

Είναι επίσης μία σχετικά εύκολη διαδικασία η οποία όμως γίνεται αναγκαστικά μέσω recovery, αφού δεν μπορούμε να μπούμε στο μενού της συσκευής μας.

Σε αυτή την περίπτωση: Απενεργοποιούμε τη συσκευή μας.

Για να μπούμε σε recovery mode στις περισσότερες περιπτώσεις την ενεργοποιούμε κρατώντας πατημένα τα πλήκτρα «Volume Down + Power».

Στο μενού της recovery επιλέγουμε «Wipe data / Factory reset» και στη συνέχεια «Reboot system now».

Για τα τσακάλια που παίζουν το ADB στα δάχτυλα, υπάρχει η επιλογή να διαγράψουμε το αρχείο στο οποίο αποθηκεύεται το Μοτίβο μας!

Αφού λοιπόν εγκαταστήσουμε τον driver και το ADB στον υπολογιστή μας, ανοίγουμε το τερματικό / γραμμή εντολών και δίνουμε τις εντολές:

Στη συνέχεια κάνουμε επανεκκίνηση και είμαστε έτοιμοι.

Μέσω Safe Mode για τρίτη lockscreen

Τελευταία περίπτωση είναι να έχουμε εγκαταστήσει και να χρησιμοποιούμε μία εφαρμογή από το Play Store που αντικαθιστά τη lockscreen της συσκευής μας.

Για να την προσπεράσουμε λοιπόν απλώς βάζουμε τη συσκευή μας σε Safe mode και την απεγκαθιστούμε.

Στη συνέχεια κάνουμε επανεκκίνηση και μπορούμε να μπούμε κανονικά στο μενού της.

Για όλους τους τρόπους που αναφέραμε υπάρχουν φυσικά και κάποιες προϋποθέσεις.

Για παράδειγμα για τα «Αξιόπιστα μέρη» πρέπει να έχουμε συνεχώς ανοιχτή την τοποθεσία μας, για τις συσκευές όπως το ακουστικό, ανοιχτό το Bluetooth και ούτω καθεξής.

Η μοναδική «ανώδυνη» περίπτωση είναι το αξιόπιστο πρόσωπο, το οποίο χρειάζεται απλά να βλέπει τη φάτσα μας.Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!