EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

«Ξεγύμνωσαν» και την Κομισιόν τα Κίτρινα Γιλέκα

Στην αντεπίθεση περνάει ο Μακρόν σε μια προσπάθεια να περισώσει ότι απέμεινε από την κλονισμένη δημοτικότητά του, εξαιτίας της εξέγερσης στην Γαλλία από τα Κίτρινα Γιλέκα. Τα μέτρα του όχι μόνο δεν έπεισαν τους διαδηλωτές, αλλά μεγάλωσαν και το έλλειμμα του γαλλικού προϋπολογισμού, προκαλώντας αμηχανία στην Κομισιόν, η οποία εμφανίζεται να αντιμετωπίζει διαφορετικά το Παρίσι από την Ρώμη.

Το κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων παρουσίασε το περασμένο Σαββατοκύριακο μία κάμψη, που οφείλεται περισσότερο στην κόπωση, την καταστολή και την διαχείριση της τρομοκρατικής επίθεσης στο Στρασβούργο, παρά στις εξαγγελίες του Μακρόν. Ο Γάλλος πρόεδρος δεν έπεισε με τις παροχές-χαρτζιλίκι που υποσχέθηκε στους διαδηλωτές και οι «σκληροί του Μπορντό» διαμηνύουν ότι θα μείνουν στα μπλόκα και τα Χριστούγεννα.

Την ίδια ώρα η δημοτικότητα του προέδρου υποχώρησε στο 27%, πέφτοντας πέντε μονάδες μέσα σε έναν μήνα, με το 73% των ερωτηθέντων, ακόμη και μελών του κόμματός του, να εκφράζει αρνητική άποψη. Ο Μακρόν θεωρείται άλλωστε «πρόεδρος των πλουσίων» από το 74% του δείγματος και ανεπαρκής από το 67%.

Ανάλογη είναι η εικόνα και για τον πρωθυπουργό Εντουάρ Φιλίπ, ενώ κερδισμένη εμφανίζεται μόνον η Λεπέν, η οποία φέρεται να ανέβηκε έξι μονάδες μέσα σε έναν μήνα και εξασφαλίζει πλέον το 29% στις θετικές γνώμες. Συγκαταλέγεται μάλιστα στην τριάδα των δημοφιλέστερων πολιτικών στη Γαλλία, πίσω από τον πρώην υπουργό Περιβάλλοντος Νικολά Ιλό (42%,) και τον δήμαρχο του Μπορντό Αλέν Ζιπέ (35%).

Εθνική διαβούλευση για την σωτηρία του

Μπροστά σε αυτήν την εικόνα ο Μακρόν επιταχύνει από σήμερα τους ρυθμούς για την «μεγάλη εθνική διαβούλευση» που υποσχέθηκε στα Κίτρινα Γιλέκα και συναντάται το απόγευμα, παρουσία του πρωθυπουργού Φιλίπ, με πολλά μέλη της κυβέρνησής του. στόχος της συνάντησης να οριστικοποιηθούν οι κανόνες αυτής της δημόσιας συζήτησης, τους οποίους θέλει να ανακοινώσει την Τετάρτη στο υπουργικό συμβούλιο. Ματαίωσε μάλιστα ακόμη και το ταξίδι του στο Μπιαρίτς της νοτιοδυτικής Γαλλίας, όπου θα εκφωνούσε ομιλία στην εκδήλωση για την έναρξη της γαλλικής προεδρίας της G7.

Ο Μακρόν υποσχέθηκε αυτόν τον εθνικό διάλογο στο διάγγελμά του μετά τα βίαια επεισόδια στο Παρίσι, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι  λεπτομέρειες της διαβούλευσης. Γνωστό είναι μόνο ότι θα διαρκέσει έως την 1η Μαρτίου σε όλη τη Γαλλία και ότι θα στηριχθεί κυρίως στους δημάρχους, καθώς είναι οι αιρετοί που βρίσκονται πιο κοντά στους πολίτες και τα κοινωνικά αιτήματά τους.

Ο εθνικός διάλογος θα περιλαμβάνει τέσσερις μεγάλες θεματικές  (οικολογική μετάβαση, φορολογία, κρατική οργάνωση,  δημοκρατία και κοινωνία των πολιτών), ενώ δεν αποκλείεται να τεθεί και το μεταναστευτικό. αυτό που κερδίζει έδαφος πάντως τις τελευτάιες ημέρες είναι το αίτημα των Κίτρινων Γιλέκων για λαϊκά δημοψηφίσματα, τα οποία θα διενεργούνται με πρωτοβουλία των πολιτών. Υπέρ αυτού του αιτήματος έχει εκφραστεί και ο πρωθυπουργός Φιλίπ, αλλά «όχι υπό οποιουσδήποτε όρους».

Παραλλήλως ο Μακρόν θα συναντηθεί και με τους εκπροσώπους των ασφαλιστικών φορέων, όπως έκανε την περασμένη εβδομάδα με  στελέχη των τραπεζών και των επιχειρήσεων. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις ο Γάλλος πρόεδρος ζητά από τους κοινωνικούς φορείς να καταβάλλουν προσπάθειες που θα συμπληρώνουν τα κυβερνητικά μέτρα στην αντιμετώπιση της κρίσης.

Είναι πολλά τα λεφτά Εμανουέλ

Το σχέδιο που εξήγγειλε ο Γάλλος πρόεδρος για την αντιμετώπιση της κοινωνικής έκρηξης περιλαμβάνει καθαρή αύξηση 100 ευρώ στον κατώτατο μισθό, απαλλάσσει από την φορολογία τις υπερωριακές αμοιβές, εξαιρεί τους συνταξιούχους που παίρνουν λιγότερα από 2.000 ευρώ από την καταβολή ασφαλιστικής εισφοράς και παγώνει τον φόρο στα καύσιμα.

Το σχέδιο αυτό δεν ικανοποίησε τους διαδηλωτές, οι οποίοι χαρακτήρισαν τις παροχές «χαρτζιλίκι», κοστίζει όμως 10,3 δισεκατομμύρια ευρώ. Το νούμερο αυτό, το άκουσαν οι λογιστές των  Βρυξελλών, οι οποίοι ωστόσο έκαναν πως δεν είδαν ότι με τα μέτρα αυτά, ο γαλλικός προϋπολογισμός θα παρουσιάσει δημοσιονομικό έλλειμμα 3,2% του ΑΕΠ, το 2019.

Θα υπερβεί δηλαδή ακόμη και το ταβάνι του 3% που προβλέπει το Σύμφωνο Δημοσιονομικής Σταθερότητας. Ένα Σύμφωνο που, όταν πρόκειται για το έλλειμμα άλλων χωρών, οι μανδαρίνοι του ευρωιερατείου το επικαλούνται σαν να ήταν οι «πέτρινες πλάκες του Μωυσή». Όταν πρόκειται για την Γαλλία όμως, μια «προσωρινή, περιορισμένη και κατ’ εξαίρεση» παρέκκλιση από τον ευρωπαϊκό κανόνα «μπορεί να γίνει κατανοητή», όπως είπε και ο Γάλλος Επίτροπος Μοσκοβισί.

Άρπαξαν την ευκαιρία οι  Ιταλοί

Αυτή η μεροληπτική στάση της ΕΕ έναντι της Γαλλίας έχει προκαλέσει αντιδράσεις, κυρίως από τους Ιταλούς, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με κυρώσεις για έναν προϋπολογισμό που προέβλεπε έλλειμμα 2,4% του ΑΕΠ.

Ο Σαλβίνι μάλιστα κατηγοόρησε τους Ευρωπαίους αξιωματούχους ότι την ώρα που κάνουν τα στραβά μάτια για την Γαλλία, γίνονται «ψείρες» με την Ιταλία. Παρόλα αυτά, σε μια προσπάθεια αποφυγής των κυρώσεων ο ηγέτης της Λέγκας συναίνεσε στην πρόταση για έλλειμμα 2,04% αντί για 2,4%.

Οι Βρυξέλλες βέβαια δεν έχουν αποφανθεί ακόμη για τον  αναθεωρημένο ιταλικό προϋπολογισμό, με την στάση τους όμως έναντι της Γαλλίας έχουν χάσει πλέον κάθε επιχείρημα για την απαίτηση «μεγαλύτερης προσπάθειας» από την Ρώμη. Έτσι το «γαλλικό ζήτημα» δείχνει να φέρνει πιο κοντά τον συμβιβασμό της Επιτροπής με την Ιταλία, με τον αρμόδιο επίτροπο Μοσκοβίσι να δηλώνει ότι εργάζεται για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κυρώσεων στην Ρώμη.

«Εργάζομαι σκληρά, σχεδόν νυχθημερόν για να μην υποστεί κυρώσεις ούτε η Ιταλία» είπε ο Γάλλος Επίτροπος, σε μια προσπάθεια να πείσει ότι δεν υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά για το Παρίσι και τη Ρώμη. Αυτά ωστόσο υπάρχουν και δεν είναι μόνο για τον προϋπολογισμό της αντισυστημικής κυβέρνησης της Ιταλίαw. Αφορούν και άλλες χώρες, όπως η Ελλάδα που έχει υποχρεωθεί σε «ματωμένα υπερπλεονάσματα», τα οποία γονατίζουν την μεσαία τάξη και εξαφανίζουν μεγάλο ποσοστό του παραγωγικού δυναμικού της. Αυτά όμως είναι πολιτικές για την Ανατολή, όχι για την Δύση.
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τα απόκρυφα των πλειστηριασμών και οι τράπεζες

Σύμφωνα με πληροφορίες που εκτιμούμε ως έγκυρες, οι τράπεζες οδηγούν σε πλειστηριασμό ακίνητα σημαντικής μελλοντικής αξίας (διαμερίσματα και κατοικίες σε ανερχόμενες περιοχές, πολυτελείς κατοικίες σε ακριβές περιοχές, μαγαζιά, γραφεία, εξοχικές βίλες κ.α.) που καλύπτουν «κόκκινα δάνεια». Στον πλειστηριασμό, μάλιστα, τα αγοράζουν σε πολύ χαμηλή τιμή, αφού προηγουμένως έχουν εκτιμήσει, επίσης, πολύ χαμηλά την εμπορική τους αξία.

Γι΄αυτό φαίνεται ότι δεν εμφανίζονται αγοραστές στους πλειστηριασμούς. Οι επαγγελματίες του χώρου μάλλον έχουν αντιληφθεί ότι η τράπουλα είναι σημαδεμένη. Έτσι, οι τράπεζες κερδίζουν τριπλά, αφού καλύπτουν ένα μέρος του «κόκκινου δανείου», γράφουν ζημιά το υπόλοιπο μειώνοντας τα κέρδη και η ίδια η τράπεζα ή η θυγατρική της του real estate αποκτά σε χαμηλή τιμή ένα καθαρό περιουσιακό στοιχείο που θα πουλήσει αργότερα σε διπλάσια ή τριπλάσια τιμή.

Επειδή ό,τι είναι νομότυπο δεν είναι και ηθικό, ούτε αναγκαστικά και δίκαιο, ο κύκλος αυτός -ανεξάρτητα εάν είναι νομότυπος- χρήζει έρευνας τόσο από την εποπτεύουσα Τράπεζα της Ελλάδος, όσο και από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, αλλά και τις φορολογικές αρχές και γιατί όχι από την Εισαγγελία.

Η εικονικότητα των αποτιμήσεων, οι ενδο-ομιλικές συναλλαγές και πολλές άλλες πτυχές αυτής της πρακτικής, για λόγους αποκατάστασης της κοινωνικής εμπιστοσύνης προς το τραπεζικό σύστημα, πρέπει να διερευνηθούν. Υπάρχει και ένα ζήτημα ουσίας. Οι τράπεζες αδειοδοτούνται από το κράτος προκειμένου να διαχειριστούν την αποταμίευση των πολιτών και των επιχειρήσεων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Η πρακτική που προαναφέραμε σίγουρα λειτουργεί υπέρ των μετόχων της τράπεζας, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο εάν λειτουργεί και υπέρ της εθνικής οικονομίας, αφού οι πόροι που θα έπρεπε να χρηματοδοτούν την οικονομική ανάπτυξη διατίθενται ουσιαστικά για κερδοσκοπικούς λόγους, ίσως και για να φουσκώσουν τον αναβαλλόμενο φόρο.
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Η Γαλλία του "φωτός και του πολιτισμού"...

  

Η Γαλλία του "φωτός και του πολιτισμού"...


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

«Τύφλα» πάλι ο Γιούνκερ στη Βιέννη- Τρέκλιζε και δεν μπορούσε να ανέβει δύο σκαλιά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Νέες απορίες για την υγεία ή τις… συνήθειες του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ προκαλούν εικόνες που δείχνουν τον πρόεδρο της Κομισιόν να δυσκολεύεται να σταθεί στα πόδια του και να ανέβει δυο σκαλοπάτια σε μια κρίσιμη διεθνή σύνοδο.

Κατά την προσέλευσή του στο Ανάκτορο Χόφμπουργκ της Βιέννης για το δείπνο υποδοχής των ηγετών στο Φόρουμ Ευρώπης-Αφρικής ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εθεάθη να χάνει την ισορροπία του και να σπεύδουν δύο  βοηθοί του να τον στηρίξουν για να μη σωριαστεί στο έδαφος.

Kαι δεν είναι η πρώτη φορά που ο 64χρονος πολιτικός χάνει το βηματισμό του. Προβλήματα ευστάθειας είχε εμφανίσει και τον περασμένο Ιούλιο στη σύνοδο του ΝΑΤΟ, όταν οι πρόεδροι της Φινλανδίας και της Ουκρανίας, αλλά και ο Ολλανδός πρωθυπουργός έτρεξαν να τον βοηθήσουν, με τα social media να σχολιάζουν τότε σκωπτικά ότι ήταν τύφλα στο μεθύσι και την Κομισιόν να βγάζει ανακοίνωση για παρενέργεια της ισχιαλγίας που ταλανίζει εδώ και καιρό τον πρόεδρό της.

Στη χθεσινή σύνοδο οι ηγέτες χωρών της ΕΕ και της Αφρικής εστίασαν στα κρίσιμα ζητήματα της οικονομικής ανάπτυξης και της μετανάστευσης -από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ένωση λόγω του προσφυγικού κύματος από τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
Ο Γιούνκερ φάνηκε πάντως, αργότερα, σε καλή διάθεση κάνοντας high five με τον πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς και αγκαλιάζοντας τον πρωθυπουργό της Εσθονίας, Γιούρι Ράτας, χωρίς να απομακρυνθεί από τη θέση του στο δείπνο.
Πηγή  makeleio.grΕνα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΣτΕ: Σε ποιους δημοσίους υπαλλήλους επιστρέφονται 13ος και 14ος μισθός

Άνοιξε ο δρόμος για τη διεκδίκηση των καταργημένων δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και θερινής αδείας για τους εν ενεργεία δημοσίους υπαλλήλους, ανεξαρτήτως μάλιστα του ύψους του μηνιαίου μισθού τους.

Μετά την απόφαση αυτή, που εκδόθηκε από το ΣΤ’ Τμήμα του Ανώτατου Δικαστηρίου, κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι διατάξεις του «μνημονιακού» νόμου 4093/2012 με τις οποίες καταργήθηκαν από την 1η/1/2013 τα επιδόματα εορτών και αδείας που καταβάλλονται σε όσους υπαλλήλους και λειτουργούς του Δημοσίου ελάμβαναν μηνιαίες ακαθάριστες αποδοχές μέχρι 3.000 ευρώ.

Με βάση τις δεκάδες αποφάσεις των διοικητικών δικαστηρίων, που το ένα μετά το άλλο δικαιώνουν συνταξιούχους αλλά και εν ενεργεία δημοσίους υπαλλήλους στη δικαστική τους μάχη για τη διεκδίκηση της επιστροφής των δώρων, πληθαίνουν οι φωνές που τάσσονται υπέρ μιας νομοθετικής ρύθμισης στη βάση της εφαρμογής όλων αυτών των θετικών αποφάσεων της Δικαιοσύνης.

Όπως προκύπτει από το σκεπτικό των ανώτατων δικαστικών λειτουργών, το ίδιο το Σύνταγμα αλλά και το 1ο Πρόσθετο Πρωτόκολλο της ΕΣΔΑ περί Προστασίας της Περιουσίας αποτελούν τους πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται η σημαντική αυτή απόφαση.

Οι επίμαχες περικοπές που έγιναν με τον νόμο 4093/2012, κατά την κρίση του ΣτΕ, αντίκεινται στα άρθρα 25 και 4 του Συντάγματος και τις απορρέουσες από αυτά αρχές της ισότητας και της αναλογικότητας.

Όπως είναι γνωστό, όπως αναφέρουν Τα Νέα, οι περικοπές των ήδη ψαλιδισμένων δώρων ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου 2013 και σύμφωνα με τους συμβούλους Επικρατείας «ο νομοθέτης όφειλε, αποφαινόμενος τεκμηριωμένα για την αναγκαιότητα του μέτρου, να εξετάσει την ύπαρξη τυχόν εναλλακτικών επιλογών και να συγκρίνει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της καθεμίας για τον επιδιωκόμενο δημόσιο σκοπό της δημοσιονομικής προσαρμογής, καθώς και εάν οι επιπτώσεις της συγκεκριμένης περικοπής αποδοχών στο βιοτικό επίπεδο των θιγόμενων, αθροιζόμενες με τις επιπτώσεις από τα ήδη ληφθέντα μέτρα αντιμετώπισης της κρίσης και συνδυαζόμενες με τις κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες, οδηγούν σε ανεπίτρεπτη μείωση του επιπέδου ζωής των υπαλλήλων, κάτω του επιπέδου της αξιοπρεπούς διαβίωσης».


 Ποιους αφορά


Βάσει της απόφασης του ΣΤ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) και υπό την προϋπόθεση ότι και η Ολομέλεια του ανώτατου δικαστηρίου θα κρίνει ότι τα επιδόματα πρέπει να καταβληθούν αναδρομικά από την 1η-1-2013, δικαιούχοι αναδρομικών έως και 6.000 ευρώ για την εξαετία 2013-2018 μπορούν να καταστούν, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο:

1. Οι πολιτικοί δημόσιοι υπάλληλοι, που από τον Οκτώβριο του 2011 έως την 31η-12-2015 αμείβονταν με το ενιαίο μισθολόγιο του ν. 4024/2011 και από την 1/1/2016 μέχρι και σήμερα αμείβονται με το ενιαίο μισθολόγιο του νόμου 4354/2015. Στους υπαλλήλους αυτούς περιλαμβάνονται:

Οι μόνιμοι και δόκιμοι πολιτικοί δημόσιου υπάλληλοι, καθώς και οι υπάλληλοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου και ορισμένου χρόνου που υπηρετούν στα υπουργεία, στην Προεδρεία της Δημοκρατίας, στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, στις Ανεξάρτητες Διοικητικές Αρχές (ΑΔΑ) που δεν έχουν νομική προσωπικότητα και στη Βουλή των Ελλήνων.

Οι υπάλληλοι των Ανεξαρτήτων Διοικητικών Αρχών (ΑΔΑ) με νομική προσωπικότητα.

Οι υπάλληλοι των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης (ΟΚΑ).

Οι υπάλληλοι των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), πρώτου και δεύτερου βαθμού (Δήμοι, περιφέρειες).

Οι υπάλληλοι των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ).

Οι υπάλληλοι των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) που ανήκουν στο κράτος ή σε ΝΠΔΔ ή σε ΟΤΑ.

Οι υπάλληλοι των Δημοσίων Επιχειρήσεων, Οργανισμών και Ανώνυμων Εταιρειών.

Οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι υπάλληλοι της Γραμματείας των δικαστηρίων και Εισαγγελίων, των Έμμισθων Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών Γραφείων της χώρας.

Οι γιατροί υπηρεσίας υπαίθρου και οι μόνιμοι αγροτικοί γιατροί.

Οι υπάλληλοι των Τοπικών Ενώσεων Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) και Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων (ΠΕΔ) της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ).

Οι υπάλληλοι των Γενικών και Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων.

Το προσωπικό των νομικών προσώπων της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας του Χριστού, των εξομοιούμενων προς αυτά των λοιπών Εκκλησιών, δογμάτων και γνωστών θρησκειών, που επιβαρύνει τον Κρατικό Προϋπολογισμό.

2. Οι λοιποί υπάλληλοι και λειτουργοί του Δημοσίου:

Οι αμειβόμενοι με ειδικά μισθολόγια, δηλαδή οι στρατιωτικοί, οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες, οι λιμενικοί, οι γιατροί του ΕΣΥ, οι καθηγητές ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι ερευνητές, οι διπλωματικοί υπάλληλοι για χρονικές περιόδους από την 1η-1-2013 και μετά, κατά τις οποίες οι ακαθάριστες μηνιαίες αποδοχές τους δεν υπερέβαιναν το ποσό των 3.000 ευρώ.

Οι υπάλληλοι της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ).
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!