EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018

H μεγαλύτερη ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ και ο Mega Dealer

ΧΑΘΗΚΑΝ 35.000.000.000 ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ …. 0.007% ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑΣ ΤΗΣ “ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ”!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ … ΦΡΙΞΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

Εαν υποθέσουμε ότι ο σύμβουλος του Σαμαρά, ο Παπασταύρου εμπλέκεται σε μια υπόθεση 3.000.000 ευρώ που ο Σύριζα το εκμεταλλεύτηκε ως σκανδαλάρα το 2014, τότε τι ακριβώς είναι τα 39.000.000.000 ευρώ που πέταξε ο Dealer των Γερμανών Τραπεζιτών και φερόμενος ως … Πρωθυπουργός το 2015;
ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ, το σκάνδαλο Παπασταύρου, είναι μια … παρονυχίδα !

Για την ακρίβεια η υπόθεση Παπασταύρου που την έπαιζαν δημοσιογραφικά 6 μήνες 24/24ωρο, είναι το … 0,007% της σκανδαλάρας του Τσίπρα που συνολικά ανέρχεται στα 39 δις ευρώ !

Ομως, ποια είναι αυτά τα 39.000.000.000 ευρώ που χάθηκαν στην … αριστερή στροφή του δρόμου;;;

Την περίοδο 2012-2013, ο Ελληνικός λαός δανείστηκε 39 δις ευρώ για τις τράπεζες! Κι έρχεται το 2015 ο Τσίπρας και ΧΑΝΕΙ τα 35 δις … ως δια μαγείας με αποτέλεσμα σήμερα να είναι ανακτήσιμα μόνο τα 4 δις από αυτά!

Το 2013 το ΤΧΣ βρέθηκε να κατέχει το 85,57% των μετοχών των συστημικών τραπεζών, με τη χρηματιστηριακή αξία τη επένδυσης αυτής να διαμορφώνεται στις 31/12/2013 στα 22,5 δισ. ευρώ!

Ο Dealer λοιπόν, επέφερε το 2015, μια τροποποίηση στον νόμο του ΤΧΣ(δηλαδή του Δημοσίου) ώστε οι αυξήσεις κεφαλαίου των τραπεζών να γίνουν με τη διαδικασία του επιταχυνόμενου βιβλίου προσφορών (accelerated book building), η οποία με απλά λόγια δίνει τη δυνατότητα στους επενδυτές να καθορίσουν εκείνοι την τιμή με την οποία έγιναν βασικοί μέτοχοι των πιστωτικών ιδρυμάτων!!!!!

Οχι απλά ευεργέτημα αλλά ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ, αφού ο Τσίπρας με το νομοσχέδιό του, -που επέτρεπε στις τράπεζες να ΜΗΝ θέτουν προκαθορισμένη τιμή για τις αυξήσεις κεφαλαίου- είχε ως άμεσο αποτέλεσμα τα FUNDS (δηλαδή τα κοράκια) να μπορέσουν με μόλις 5 δισ. ευρώ :

α.) Να πάρουν πάμφθηνα τον έλεγχο των Ελληνικών τραπεζών και
β.) Να εξαϋλωθεί η συμμετοχή του ΤΧΣ, δηλαδή των Ελλήνων που είχαν δανειστεί την περίοδο ’12-’13 τα 39 δις!!!

ΧΑΘΗΚΑΝ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΦΥΛΑΚΗ!
ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠ’ΕΞΩ (ΑΚΟΜΑ), ΑΛΛΆ ΚΥΝΗΓΑ ΤΑ … ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ 0.007% ΜΙΑΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑΣ, ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΑΔΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!

ΥΓ.
Ενας Δικαστής δεν υπάρχει σε τούτη εδώ τη χώρα; Η δεν προλαβαίνουν από την … περίσσια δουλειά που τους βάζει ο Mega Dealer προκειμένου να προσαγάγουν τους πολιτικούς του αντιπάλους;;; Τόση πολύ δουλειά έχει πέσει από την … “διαδικασία δικαστικής ταυτότητας” … στην οποία υποβάλει ο φερόμενος ως Πρωθυπουργός τους ανυποψίαστους Ελληνες Νοικοκυραίους;;;

ΥΓ2.
Ε ναι! Αμα δώσεις 35 δις στα κοράκια και τα χάσει ο Ελληνας φορολογούμενος, έχεις ηθικό πλεονέκτημα, πως να το κάνουμε! Ολοι είναι σίγουροι ότι κανείιιιιιιιις, δεν πήρε ούτε ένα ευρώ μίζα γι’αυτή την … διευκόλυνση!!!

ΧαχαχαααααααΠΗΓΗ

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τζήλος: Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί!

Ωρύονται οι πάντες για τη δολοφονική ενέδρα εναντίον του διαιτητή, Θανάση Τζήλου. 


Ιδιαίτερα σκούζουν, με ωκεάνια δάκρυ ηθικής αγανάκτησης, οι μαφιόζοι του ποδοσφαίρου… 

Σύσσωμο το βρώμικο κύκλωμα του ποδοσφαίρου, από κοινού με το άλλο κύκλωμα των πολιτικών απατεώνων, αναθεματίζουν (και τα δύο εκτροφεία της βίας και τρομοκρατίας) την αποτρόπαια δολοφονική πράξη εναντίον ενός θύματος (Τζήλος) των ίδιων αυτών κυκλωμάτων… Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί!

Κραυγάζουν υστερικά για τους «ηθικούς αυτουργούς» του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ… 

Το ΕΓΚΛΗΜΑ και οι ηθικοί αυτουργοί βρίσκονται μπροστά τους και αυτοί οι κύριοι καμώνονται ότι δεν βλέπουν και δημοκοπούν ασυστόλως… 

Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί! 

Το ΕΓΚΛΗΜΑ είστε εσείς οι ίδιοι, όλο το βρώμικο και μαφιόζικο κύκλωμά σας: Από το κράτος, τους «νταβάδες» του ποδοσφαίρου, τους διαχειριστές-μαφιόζους του ποδοσφαίρου, τους παράγοντες και «νονούς» του ποδοσφαίρου, τις «στημένες» διαιτησίες που συσσωρεύουν ΟΡΓΗ κάθε εβδομάδα, τους προέδρους και τις δημοσιογραφικές τους πόρνες, το ΠΛΗΘΟΣ των ποικίλων τρωκτικών που κερδοσκοπούν με το ποδόσφαιρο. 

Και αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ που συντελείται από όλο αυτό το πολυεδρικό βρώμικο κύκλωμα του ποδοσφαίρου γεννάει και τους ηθικούς αυτουργούς του. 

Είναι το ίδιο αυτό κύκλωμα ο ηθικός αυτουργός της βίας και τρομοκρατίας στο ποδόσφαιρο… 

Είναι οι ίδια η εξουσία της διαιτησίας που «επιλέγει» τους «στημένους» ή προκλητικούς διαιτητές, οι οποίοι προκαλούν την ΟΡΓΗ των φιλάθλων. 

Η διαιτησία, συνεπώς, είναι ένας από τους βασικούς ηθικούς αυτουργούς… 

ΟΙ πρόεδροι, οι ποικίλοι παράγοντες, οι «νονοί» του αθλήματος, καθώς και τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα αποτελούν έναν άλλο, ξεχωριστό και ιδιαίτερο παράγοντα ηθικής αυτουργίας… 

ΟΛΟΙ αυτοί πατάνε πάνω στο σαθρό και βρώμικο ποδοσφαιρικό κύκλωμα, στις κάκιστες διαιτησίες και στοχοποιούν διαιτητές… 

Μιλούν αυτοί για ηθικούς αυτουργούς όταν οι ίδιοι, με τις εμπρηστικές δηλώσεις τους, γιγαντώνουν τη βία και στοχεύουν διαιτητές. 


Σημείωση: 
Για τα παραδείγματα αναφερόμαστε στο άρθρο. Η συνολική οπτική του δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Είναι υποταγμένη στη «λογική» των «καλών» και των «κακών»: Στον ίδιο βρώμικο «λάκκο» βρίσκονται όλοι, απλώς οι πιο ισχυροί «ρίχνουν» τους αδύνατους, οι οποίοι δημοκοπούν, υποκριτικά, εναντίον της «βρωμιάς», μέσα στην οποία είναι και οι ίδιοι βουτηγμένοι… 


Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε και κάτι άλλο: Την πιθανότητα της προβοκάτσιας… 

Βρίσκονται, μεταξύ τους, σε τέτοιο λυσσαλέο πόλεμο οι «νταβάδες» του ποδοσφαίρου, και είναι τέτοια η ΔΙΑΠΛΟΚΗ με τα κόμματα της κυβερνητικής εξουσίας, που τέτοια κρούσματα βίας και τρομοκρατίας (όπως η υπόθεση Τζήλου), ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ να αποτελούν πράξεις σχεδιασμένων και οργανωμένων προβοκατσιών και ΟΧΙ αυθόρμητες εκδηλώσεις της λαϊκής ΟΡΓΗΣ… 

Αξιοποιούν τη λαϊκή ΟΡΓΗ και ΑΗΔΙΑ για τη διαιτησία (προϊόντα της ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ποδοσφαιρικής βρωμιάς) και σχεδιάζουν προβοκάτσιες με γενικότερους στόχους: Κυρίως πολιτικούς, αλλά και ποδοσφαιρικούς… 

Εμείς πιστεύουμε ότι η επίθεση εναντίον του Τζήλου ήταν οργανωμένη προβοκάτσια…
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ελλάδα Τουρκία και ΗΠΑ.


Οι διαχρονικές σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας, με τις ΗΠΑ είναι διαχρονικές και έχουν βάθος και προϊστορία. 

Η Ελλάδα πάντα ως «υπάκουος σύμμαχος» εκτελούσε τις εντολές της υπερδύναμης έστω και σε βάρος των συμφερόντων της. 

Νίκος Καρατουλιώτης Υποστράτηγος Ε.Α 

Η Τουρκία από την μεριά της, οσάκις συνέπιπταν τα συμφέροντα της με αυτά του μεγάλου αδελφού, εκτελούσε αλλά ταυτόχρονα παρήγαγε και εξωτερική πολιτική προς όφελος της.
Έτσι σε αυτή την λογική δεν δίστασε να έρθει σε σύγκρουση με τις ΗΠΑ, τόσο στις επιχειρήσεις Ιράκ- Αφγανιστάν, αλλά και στην παρούσα φάση στις επιχειρήσεις της Συρίας. 

Η αλλοπρόσαλλη πολιτική της, άλλοτε συμμαχώντας με τον ISIS και τώρα δημιουργώντας συμμαχία με τον άξονα του κακού, « Ρωσία – Ιράν», αλλά και η μετωπική σύγκρουση της με τις ΗΠΑ στο θέμα των Kούρδων στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής αντί να έχει ως αποτέλεσμα την απομόνωση της «τουλάχιστον», εν τούτοις βλέπουμε να είναι ο κερδισμένος στην περιοχή εκμεταλλευόμενη τόσο τις ΗΠΑ αλλά και την Ρωσία. 

Η Αμερική της προσφέρει Patriot (που μέχρι χθες αρνούνταν) αλλά και F-35 (έναντι τιμήματος) βεβαίως. 

Η Ρωσία από την μεριά της, προσφέρει S – 400, και συνδράμει στο πυρηνικό εξοπλιστικό της πρόγραμμα της. 

Η Ελλάδα μέσα στην λογική του “yes Men”, μεταβάλλεται σε απέραντη Αμερικανική βάση και έρχεται σε σύγκρουση με την Ρωσία, παραβλέποντας ότι το αντιαεροπορικό της σύστημα (και όχι μόνο) είναι Ρωσικό και επιπλέον χάνει ένα διαχρονικό σύμμαχο που είχε στο Κυπριακό. 

Εμείς καμαρώνουμε ότι είμαστε στρατηγικοί σύμμαχοι με τις ΗΠΑ, λησμονώντας τον ρόλο της υπερδύναμης τόσο στο Κυπριακό αλλά και στο γκριζάρισμα της Μεσογείου – Αιγαίου, λησμονώντας τον ρόλο τους στην ετεροβαρή σχέση τους στην περιοχή προς όφελος της Τουρκίας. 

Για πρώτη φορά μια ελληνική κυβέρνηση και αναφέρομαι στην παρούσα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ξεπουλά τα πάντα και ως ικέτης, στρεφόμενη στις ΗΠΑ, εκλιπαρεί για την δημιουργία βάσεων ανά την επικράτεια (Κάρπαθος κλπ), με μηδενικά ανταλλάγματα.
 

Μέσα στην λογική του άκρατου ενδοτισμού
 και υπακούοντας στα κελεύσματα της υπερδύναμης, υπογράψαμε την επονείδιστη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και ανεχόμαστε την τρομοκράτηση της ανεγνωρισμένης ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία. Με το αιτιολογικό ότι δήθεν τόσο τα Σκόπια αλλά και η Αλβανία αποτελούν κίνδυνο και πρέπει να κλείσουμε τα μέτωπα προκειμένου να στραφούμε προς Ανατολάς (δηλαδή την Τουρκία). 

Κανένας εχέφρων και λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει πως αυτές οι χώρες οι οποίες στερούνται παντελώς στρατού (ούτε ένα αεροπλάνο ή πολεμικό πλοίο), μπορούν να αποτελέσουν απειλή. 

Απλά προκειμένου να κερδίσουν ακόμη και μία μέρα παραμονής στην εξουσία οι κυβερνώντες, προβαίνουν σε κάθε είδους παραχώρηση. 

Όσο για τις σημερινές δηλώσεις του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ κ. Αποστολάκη, πρέπει κάποιος να του τονίσει ότι, ο στρατός δεν κάνει δηλώσεις αλλά πράττει….
 

Κοζάνη 20/12/18


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Εκτροχιασμός τρένου στο Πλατύ Ημαθίας

Το τρένο εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Λάρισα. Πρόκειται για την αμαξοστοιχία υπ' αριθμόν 1591. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, παρά μόνο για υλικές ζημιές.

Εκτροχιασμός τρένου σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Πλατύ Ημαθίας, όπως έκανε γνωστό η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Το τρένο εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα. Πρόκειται για την αμαξοστοιχία υπ' αριθμόν 1591.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, παρά μόνο για υλικές ζημιές.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διεξάγει έρευνα για την εξακρίβωση των αιτιών του εκτροχιασμού.Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΠΙΡΤΖΗ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ … Αυξήσεις «φωτιά» στα διόδια στην Εγνατία από 1η Ιανουαρίου

Παλιά οι οδηγοί όταν πήγαιναν ταξίδι φρόντιζαν να είχαν μαζί τους κέρματα για να πληρώσουν τα διόδια, αυτό αλλάζει από 1η Ιανουαρίου αφού τα ψιλά δεν θα φτάνουν με τις αυξήσεις που έρχονται.

Οι αυξήσεις-φωτιά στα διόδια της Εγνατίας από την αρχή του νέου έτους ήταν γνωστές από το καλοκαίρι, καθώς ήταν μία από τις συμφωνίες που είχε υπογράψει η κυβέρνηση με τους δανειστές. Ετσι από 1 Ιανουαρίου 2019 οι οδηγοί που θα κινούνται στην Εγνατία θα δουν πως η χρέωση ανά χιλιόμετρο έχει

αυξηθεί και θα εκτοξεύει το κόστος σε κάποιες περιπτώσεις και στο 150%.
Την αύξηση στα διόδια υπενθύμισε σήμερα το πρωί ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο νέος τρόπος υπολογισμού με βάση τη χιλιομετρική απόσταση που προβλέπει η κοινή υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ για τη νέα εμπορική πολιτική αυξάνει τα διόδια από 0,03 σε 0,05 ευρώ ανά χιλιόμετρο για τα Ι.Χ. αυτοκίνητα (αύξηση 66%).

Αυξήσεις ακόμα και 150% -Οι οδηγοί θα πληρώνουν σχεδόν 3 ευρώ

Ωστόσο σε συγκεκριμένους σταθμούς διοδίων όπως στα Μάλγαρα οι αυξήσεις φτάνουν στα 150%. Ο συγκεκριμένος σταθμός- ένας σταθμός με μεγάλη διέλευση οχημάτων,  έχει ζώνη χρέωσης 59,7 χιλιομέτρων, με αποτέλεσμα το ύψος του κομίστρου να εκτινάσσεται από το 1,20 ευρώ σήμερα στα 2,98 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως η έκδοση της ΚΥΑ ήταν ένα από τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης και για την προώθηση του διαγωνισμού παραχώρησης του οδικού άξονα που βρίσκεται σε εξέλιξη από το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ).

Τέλος και οι απαλλαγές 

Εκτός από τις μεγάλες αυξήσεις στις τιμές των διοδίων, η ΚΥΑ προβλέπει πως από 1η Ιανουαρίου 2019 καταργείται κάθε απαλλαγή από την πληρωμή διοδίων, με την εξαίρεση των ανέργων οι οποίοι θα διέρχονται δωρεάν, όταν δείχνουν την κάρτα ανεργίας. Οπως αναφέρει «Κάθε απαλλαγή ή εξαίρεση καταβολής διοδίων τελών στην Εγνατία Οδό και στους καθέτους άξονες αυτής, πλην των αναφερομένων στην παράγραφο 1 καταργείται και παύει να ισχύει από την 01-01-2019.»

Εξαιρούνται τα επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης που ανήκουν κατά κυριότητα σε ανέργους και χρησιμοποιούνται από αυτούς. Οι άνεργοι θα πρέπει να επιδεικνύουν την κάρτα ανεργίας, η οποία θα πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ κατά τη διέλευση από τον σταθμό διοδίων.

Με τις υπογραφές Σπίρτζη και Τσακαλώτου

Στην ΚΥΑ, που υπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, εκτός της αύξησης του κόστους των διοδίων επί της Εγνατίας προβλέπεται η δημιουργία 43 συνολικά πλευρικών διοδίων.

Το ύψος των χρεώσεων 

Για το ύψος των διοδίων, στην απόφαση αναφέρεται ότι:

για τον σταθμό Παμβώτιδα, το μήκος καθορίζεται σε 39,7 χιλιόμετρα με χρέωση 1,98 ευρώ (από 1,20 ευρώ σήμερα)

για το Μαλακάσι σε 48,1 χιλιόμετρα με χρέωση 2,40 ευρώ (από 2,10),

για τη Σιάτιστα σε 48,6 χλμ. με χρέωση 2,40,

για τον Πολύμυλο σε 48,2 χλμ. με 2,41 ευρώ (από 2,40),

στα Μάλγαρα για μήκος 59,7 χλμ με 2,98 ευρώ (από 1,20 ευρώ),

στη Θεσσαλονίκη για μήκος χρέωσης 13,8 χλμ σε 0,69 ευρώ,

στην Ανάληψη για 58,8 χλμ σε 2,94 ευρώ (από 2,40 ευρώ),

στην Ασπροβάλτα για 28,5 χλμ. το κόστος ανέρχεται σε 1,42 ευρώ,

στη Μουσθένη με μήκος χρέωσης 54,3 χλμ. η χρέωση γίνεται 2,71 ευρώ (από 2,40 ευρώ),

στην Καβάλα με 47,2 χλμ. 2,36 ευρώ,

στον Ίασμο για 46,2 χλμ. η χρέωση διαμορφώνεται σε 2,31 ευρώ (από 1,90 ευρώ),

στη Μέστη με 55,7 χλμ. σε 2,78 ευρώ (από 1,70 ευρώ) και στο Αρδάνιο για 40,5 χλμ. σε 2,02 ευρώ.

Για τον σταθμό διοδίων της Τύριας στο οδικό τμήμα Νεοχωρίου-Σελλών-Τύριας, η περιοχή χρέωσης καθορίζεται σε 68,4 χιλιόμετρα (μεταξύ Ηγουμενίτσας-Ιωαννίνων), διαμορφώνοντας την τιμή του διοδίου σε 3,42 ευρώ από 2,10 ευρώ (67%)

στους κάθετους άξονες στην Ιεροπηγή, το μήκος χρέωσης καθορίζεται σε 47,2 χλμ. με χρέωση 2,36 ευρώ (από 2,10 ευρώ),

στους Ευζώνους για 60 χλμ. με κόστος 3 ευρώ (από 1,80 ευρώ),

στον Προμαχώνα για 48 χλμ. με χρέωση 2,4 ευρώ (από 2,40 ευρώ)

στο Στρυμονικό για 47,5 χλμ. με κόστος 2,37 ευρώ.Διαβάστε το ΦΕΚ
Πηγή   iefimerida.gr


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα!


Το φωτεινό άστρο των Χριστουγέννων, οδήγησε τους 3 μάγους στον Χριστό. Ας οδηγήσει και εσάς σε μια ζωή ευτυχισμένη με πολύ αγάπη, ζεστασιά, υγεία και επαγγελματική επιτυχία.


Epiosy
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!