728x90 AdSpace

 • Epiosy News

  Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019

  ΣΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ!!!!!

  Εδώ η μάχη αυτή δεν έχει όπλα, δεν έχει αίμα να τρέχει… είναι μια μάχη όμως τόσο σημαντική για εμάς που αποτελεί τον Γόρδιο δεσμό που πρέπει ο καθένας να λύσει ή να κόψει. Τι εννοώ με όλα αυτά; Πολύ απλά είναι ο αγώνας της αφύπνισης της φυλής μας. Δηλαδή ο Έλληνας πρώτα έχασε την ταυτότητα του, την μνήμη του, την ιστορία του, την αποστολή του και μετά έχασε τον εαυτό του. Θεωρώ ότι για να γυρίσουμε πίσω, δηλαδή όπως ήμασταν θα πρέπει να ξυπνήσουμε από τον πνευματικό λήθαργό στον οποίο έχουμε πέσει και εγώ δεν ξέρω πόσες χιλιάδες χρόνια.

  Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ 301
  Πως θα γίνει αυτό;

  Τα πράγματα είναι απλά καταρχήν μαθαίνοντας την πραγματική ιστορία μας.Τι εννοώ πραγματική ιστορία; Εννοώ τα γεγονότα που έγιναν, μαθαίνοντας την αλήθεια. Σίγουρα αυτή έχει κρυφτεί, παραποιηθεί, κοφτεί και ραφτεί στα μετρά του εκάστοτε ύπουλου σκοπού που υπηρετεί. Δεν γίνεται να είσαι Έλληνας και να μην ξέρεις την ιστορία σου. Θα μου πει κάποιος γιατί τόσα χρονιά στο σχολείο (1 στάδιο αποβλάκωσης) τι μαθαίναμε; Μας έλεγαν αυτό που θέλανε να μάθουμε, Για να το εξηγήσω καλύτερα δεν γίνεται σε μια ολόκληρη ιστορία ενός λάου να τονίζονται συνέχεια οι πόλεμοι που έχουμε δώσει. Με αποτέλεσμα ένας γνωστός μου να μου πει ότι είμαστε λαός πολεμικός. Όχι άπλα εκεί δόθηκε βαρύτητα. Μίλησε κάνεις για την ταυτότητα του Έλληνα; είπε κάνεις για την αποστολή του Έλληνα; όχι . Αφού λοιπόν η παραπληροφόρηση έχει πολλές μάσκες αλλά και πολλούς τρόπους να επιβληθεί, πρέπει ο καθένας μας να ψάξει και να μάθει τι έχει γίνει πραγματικά. Φυσικά αυτό όσο μπορεί διότι η πρόσβαση είναι περιορισμένη και πολλά χάθηκαν σκοπίμως. Βλέπε πόσες βιβλιοθήκες κάηκαν και λεηλατήθηκαν.

  Που θα ψάξω:

  Για να μάθουμε τι έχει γίνει πραγματικά θα πρέπει να ανατρέξουμε στις πήγες, δηλαδή σε ανθρώπους που ζήσανε τα γεγονότα και ήταν εκεί. Οι μαρτυρίες αυτών είναι αληθινές. Τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας ε; Εδώ είναι το δύσκολο: που είναι αυτή η γνώση. Φυσικά μην περιμένει κανένας από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης να μάθει ιστορία, άλλα ούτε από τα σχολικά εκτρώματα . Όποτε θα αρχίσει μια συστηματική ερευνα που θα χρειαστεί να κοπιάσει. Δηλαδή να ψάξει και να συγκρίνει πήγες ώστε να καταλήξει σε κάποιο λογικό συμπέρασμα. Που θα ψάξει τώρα να βρει; Σε κάποιο βιβλιοπωλείο καταρχήν, εκεί μπορεί να βρει και κάποια παλιά βιβλία που να περιέχουν θησαυρούς μέσα. Δεν είναι εύκολο. Θέλει χρόνο και κόπο για είνα σωστά. Εντάξει υπάρχουν ακόμα και κάποιες βιβλιοθήκες που μπορεί κάποιος να πάει και να δανειστεί βιβλία και να τα διαβάσει. Μέτα υπάρχει το διαδίκτυο . Εδώ χρειάζεται τεράστια προσοχή και φιλτράρισμα το τι διαβάζουμε.Εδώ γίνεται ο χαμός. Υπάρχουν πολλοί που λένε πολλά. Πάλι η μέθοδος για να καταλήξουμε είναι να διαβάσουμε πολλά και να διασταυρώσουμε στοιχειά που αυτά συμβαίνουν με λογική και μόνον. Δηλαδή αν κάτι δεν το κοιτάξουμε πολύ καλά και δεν αποκλείσουμε πιθανότητες παραποίησης ή σφάλματος δεν μπορούμε να το δεχτούμε. Πχ όταν πρόκειται για νούμερα δεν μπορεί ο ένας να αναφέρει 300 και ο άλλος 1000. Εδώ η απόκλιση είναι μεγάλη. Επίσης πρέπει να έχουμε μελετήσει τον συγκεκριμένο αρθρογράφο που κινείται, Δηλαδή ανήκει σε κάποια ομάδα; σε κάποια πολιτική ιδεολογία; κερδίζει κάτι από όλο αυτό; Γιατί ο εχθρός είναι ντυμένος σαν φίλος και μπορεί να δείχνει πατριώτης και να σκίζεται για την χωρά μας άλλα να κάνει ζημιά; Πως διαστρεβλώνοντας την αλήθεια, με ποιον τρόπο πολύ άπλα. Δηλητηριάζοντας το πηγάδι της αληθείας με διάφορα ψέματα. Σου δίνει 2-3 αλήθειες που τις ντύνει με 150 ψέματα (Τακτική Γκέμπελς) μια λογική πλάνη στην ουσία. Κάτι που φαίνεται λογικό αλλά δεν είναι. Ακόμα υπάρχει και η τακτική της μισής αληθείας, όπου τα σημαντικότερα κομμάτια αποκρύπτονται συστηματικά.Όποτε εδώ τα πράγματα είναι πάλι δύσκολα. Στην ουσία χρειάζεται να γίνει μια ερευνά εις βάθος και σε μεγάλο χρονικό διάστημα για να αρχίσεις να μαθαίνεις πράγματα. Ακόμα κάποιοι συγγενείς μας άνθρωποι μεγάλη ηλικίας, όσοι είναι ακόμα εν ζωή έχουν να μας δώσουν πολλές μαρτυρίες. Πχ συνάδελφος μου εδώ και χρονιά μου έχει πει από τον πάππου του ο οποίος σώζει μια μαρτυριά από τον δικό του πάππου που πολέμησε στην μικρασιατική εκστρατεία: ότι όσο πιο κοντά πλησιάζανε οι Έλληνες στην Άγκυρα τότε όσοι Τούρκοι στρατιώτες που πιάνανε αιχμάλωτους, ,μίλαγαν μόνο αγγλικά. Σοκ::: και όμως η Άτιμη Αγγλίτσα είχε βάλει το χεράκι της και εκεί. Έχει δίκιο ο Εργοδότης που τους πιάνει, ειδικά τις μεγάλες δυνάμεις Αγγλίτσα και Ηπαπάρα. Ορίστε αυτή την πληροφορία που θα την βρίσκαμε;;

  Η Μυθολογία.

  Ένα ακόμα πολύ σημαντικό κομμάτι μέρος της ιστορίας μας. Αλλά ας το πάρουμε από την αρχή. Τι είναι μυθολογία; Είναι η προφορική εξιστόρηση των γεγονότων. Επειδή εκείνες τις εποχές δεν υπήρχαν άλλοι τρόποι να σωθούν τα γεγονότα που έγιναν πάρα μόνο με την προφορική εξιστόρηση από γενιά σε γενιά. Ή μπορεί να μην έφτασαν σε εμάς αυτοί οι άλλοι τρόποι μετάδοσης πληροφορίας. Πιστευω ότι πολλά κομμάτια χάθηκαν με τους μεγάλους κατακλυσμούς που έγιναν εκείνες τις εποχές. Αλλά και με την λήξη του Ελληνοατλαντικού πόλεμου , που βρισκόμασταν σε άθλια κατάσταση. Εδώ τα γεγονότα μπορεί να είναι τόσο παλιά που να μην φανταζόμαστε πόσο. Φυσικά και εδώ υπάρχει μεγάλη αλλοίωση και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και μόνο με λογική σκέψη και διασταύρωση στοιχείων δεχόμαστε ως αληθή. Εδώ κρύβεται ένα φοβερό κομμάτι της ιστορίας μας η Προκατακλυσμιαία ιστορία μας. Εκεί που η γλωσσά μας μας ήταν 60% μεγαλύτερη. Δικαίως εδώ πάλι ο Εργοδότης φωνάζει μάθετε την μυθολογία μας πολύ καλά, αλλά η αποκωδικοποίηση της θέλει πολύ μεγάλη ακρίβεια. Θα φέρω ένα παράδειγμα, πολλοί ξέρουν τον Ορφέα ,το μυθικό πρόσωπο γνωστός για τους Ορφικούς ύμνους, τους οποίους αντέγραψε μετά ο λογοκλόπος Δαυίδ. Ξέρετε όμως ότι ο Ορφέας έζησε πραγματικά και γεννήθηκε 90.000 χρονιά πίσω;;;

  Ενθυμίσεις.

  Είναι ένα κομμάτι προσωπικής εργασίας του καθενός μας. Ο εργοδότης κατά καιρούς έχει δώσει πολλά από ενθυμίσεις του από άλλες ζωές. Δεν είναι τυχαίο όταν πηγαίνουμε κάπου που δεν έχουμε ξαναπάει πότε και ο τόπος μας φαίνεται οικείος και γνωστός σαν να τον ξέραμε χρονιά!! πως;; αφού δεν έχουμε ξαναπάει μέχρι τώρα: Ίσως έχουμε ξαναπάει, αλλά όχι σε αυτήν τη Ζωή. Αυτό δεν συμβαίνει και με ανθρώπους; που δεν τους ξέρουμε και τους βλέπουμε πρώτη φορά και όμως νομίζουμε ότι τους ξέρουμε και μας φαίνονται γνωστοί;; Ειδικά το βλέμμα και η χροιά της φωνής λένε πολλά… Θεωρώ λοιπόν ότι με το εσωτερικό καθάρισμα του εαυτού μας, δηλαδή με το άρθρο του Παλαιού: Οραματισμός στο τώρα.. Παλεύοντας… το ξύπνημα του εαυτού. Μαζί με την κάθαρση μας και την σύνδεση μας με το ψυχικό αποτύπωμα της φυλής μας, έρχεται και η μνήμη καθώς και οι ενθυμίσεις.( αν κάπου λέω κάτι λάθος να με διορθώσει ο Παλαιός).

  Η Μάχη

  Η μάχη λοιπόν που προτείνω να δώσουμε είναι: Ο καθένας από εμάς αφού οπλίσει τον εαυτό του με την γνώση της ιστορίας μας και του τι γίνεται πραγματικά , είναι υποχρεωμένος να μεταδώσει αυτήν την γνώση, δηλαδή την αφύπνιση της φυλής μας. Να μάθουν και οι υπόλοιποι τι είναι η Ελλάδα πραγματικά και τι έχει γίνει. Ο καθένας από εμάς να αρχίσει να μιλάει σε συγγενείς , φίλους , συνάδελφους, γνωστούς και να αρχίσει να τους δίνει πληροφορία για να μάθουν. Να αρχίσουν επιτέλους να ψάχνουν και από μονοί τους να μάθουν τι τεράστιο Βάρος είναι να είσαι Έλληνας. Τι τιμή μεγίστη είναι να είσαι Έλληνας και ότι αυτό που βλέπουν σήμερα, δηλαδή αυτή η σαπίλα και όλο αυτό το αίσχος που υπάρχει δεν είναι η Ελλάδα άλλα αυτό που θέλουν να περάσουν οι εχθροί μας ότι είναι Ελλάδα. Αυτό το προτεκτοράτο δεν είναι η χωρά μας. Αυτό έγινε επίτηδες για να απογοητευτούμε πλήρως και να τα αφήσουμε όλα να πάνε να γ@μ… Τι πετυχαίνουνε με αυτό; Πολύ απλά δεν έχουν αντίσταση σε ότι και αν κάνουν . Για αυτό ο πληθυσμός δεν αντιδρά (βλέπε τα γεγονότα στην Μυτιλήνη με τα οστά που ξέθαψαν και καλά κατά λάθος από το χωνευτήρι). Να αισθάνονται περήφανοι που είναι Έλληνες. Να είσαι όμως σίγουρος για αυτά που λες, δεν μπορεί κάποιος να λέει ότι θέλει. Αλλά όταν βλέπεις ανθρώπους που ζητάνε να μάθουν -καλοπροαίρετους τότε να μιλάμε, να λέμε την αλήθεια. Μονό μεσώ της πνευματικής αφύπνισης θα επανέλθουμε σε αυτό που ήμασταν και αφύπνιση δίχως λογική και κριτική σκέψη δεν υπάρχει. Διότι μόνο αυτά προσφέρουν ασφαλή συμπεράσματα, το τι συμβαίνει και το τι έχει συμβεί. Πιστεύω ότι όταν κάποιος συνειδητοποιήσει ποιος είναι πραγματικά θα αφήσει την βόλεψη του και θα ξεκινήσει μια άλλη ζωή. Όταν σου λένε ότι είσαι υπηρέτης και εσύ καταλάβεις ότι γεννήθηκες βασιλιάς θα συνεχίσεις να κάνεις τον υπηρέτη; Ξυπνήστε τους, δείξτε τους ποιοι είμαστε πραγματικά. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ακόμα και τα ΖΑ που λέει ο Παλαιός μπορούν να ξυπνήσουν, χρειάζονται το έναυσμα , κάποιος να κάνει την αρχή να τους πάρει από το χεράκι και να τους δείξει τον δρόμο, να βαδίσει μαζί τους , για να μπορέσουν να περπατήσουν μονοί τους. Όπως το μωρό το κρατάμε εμείς όρθιο και σιγά σιγά περπατάει από μόνο του , έτσι και εδώ. Είναι η ίδια τακτική. Μιλήστε με την σειρά σας, αφυπνίστε τους υπολοίπους. Βαρέθηκα να βλέπω τον Παλαιό να λέει: δεν ξυπνάνε , δεν δεν , ( δεν το λέει λανθασμένα όμως, έχει δίκιο) αλλά θα χαιρόμουν να αρχίσει να δημιουργείτε ένα νέο ρεύμα ξυπνήματος, ώστε να αρχίσουμε να μαζεύουμε καρπούς. Μην φοβάστε να σου πουν γραφικούς και ένα σωρό αλλά. Σταθείτε και μιλήστε. Δώστε την μάχη σας. Πάρτε μέρος στην αφύπνιση της φυλής μας. Φυσικά αυτό προϋποθέτει να γίνουν όλα τα παραπάνω που αναφέρω. Έτσι με το να ξέρουμε ποιοι είμαστε θα έρθει πίσω η μνήμη μας και η αποστολή μας. Να φτιάξουμε ΞΑΝΑ την πάλαι ποτέ Ελλάδα και να φύγουμε από τον κόσμο φυλακή. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
  Πηγή


  Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 comments:

  Δημοσίευση σχολίου

  Το ΕΠΙΟΣΥ INFO ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!

  Item Reviewed: ΣΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ!!!!! Rating: 5 Reviewed By: Epiosy