EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

Το κοινό βρώμικο μικρό μυστικό – Μέρος Πρώτο

Ένα από τα πιο δύσκολα θέματα για να μιλήσεις ή να γράψεις είναι η σεξουαλική έλξη των ενηλίκων για τα παιδιά.

Με τον θάνατο του Ισαάκ Κάππυ, ενός “Β” ηθοποιού του Hollywood, ο οποίος βγήκε και ταυτοποίησε μερικά μεγάλα ονόματα του θεάματος, ότι είναι μπλεγμένοι με την παιδοφιλία…. Είναι προφανές ότι αυτό το ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί πολύ σοβαρα!.

Γράφω πολλά χρόνια τώρα αλλά αυτό το θέμα είναι ένα από τα ποιο δύσκολα για να μιλήσεις δημόσια!

Γνωρίζω πολύ περισσότερα από αυτά που έχω μοιραστεί για αυτό το παγκόσμιο πρόβλημα, γιατί έχω κάνει μια αρκετά μεγάλη έρευνα επί του θέματος μέχρι στιγμής.

Είναι άσχημο, διεστραμμένο, άσεμνο και κυριολεκτικά είναι ΠΑΝΤΟΥ…, κρυμμένο κάτω από τα ραντάρ της αντίληψης του κοινού.

 ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ…

Πως σου φαίνεται ότι βασικά αυτό το πρόβλημα είναι από τα μεγαλύτερα που πιθανά να μπορείς να φανταστείς;
Πολλοί γνωρίζουν ότι αυτό το θέμα υπήρχε και υπάρχει εκεί έξω αλλά επαναπαύονται στην ιδέα ότι αυτό είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό της ανθρωπότητας που το κάνει ή στο οποίο γίνεται αυτό.

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!

Εάν αυτό είναι που σκέφτεστε κι εσείς τότε κι εσείς έχετε λάθος!

Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ενηλίκων παγκόσμια που είναι μέσα σε αυτό το θέμα της παιδεραστίας και είναι μία βιομηχανία που παράγει τρισεκατομμύρια δολάρια (όχι μόνο δις).

Με την εμφάνιση των I-phones, Ηλ. Υπολογιστών, Lap-Tops και τα αμέτρητων ομάδων στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, αυτό το νούμερο αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.

Ένα ρωτήσεις κάποιον ειλικρινά (και οι περισσότεροι δεν είναι ειλικρινείς) από τους διευθυντές σχολείων σε όλη την Αμερική ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα μέσα στα σχολεία θα απαντήσει η χρήση των smart phones από τους μαθητές για SEX-TING!
Sexting (μία παράφραση του texting) είναι να στέλενεις γυμνές σου φωτογραφίες στους φίλους και συνομήλικούς σου, παιδιά στην ηλικία των 11 και 12 ετών στέλνουν γυμνές φωτογραφίες (selfies) δικές τους στους φίλους τους ως μέρος της σημερινής κοινωνικής ανάπτυξης.

Πολλοί φιλελεύθεροι δάσκαλοι σε όλη την Αμερική το γνωρίζουν …, (μερικοί το ενθαρρύνουν) … ενώ λίγοι προσπαθούν να το σταματήσουν.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό σε μας που ζούμε στη δεκαετία του ’60 και του ’70 … αυτή είναι η «κουλτούρα» των παιδιών αυτές τις μέρες!

Οι ενήλικες σε όλο τον κόσμο που προσελκύονται σεξουαλικά από μικρά παιδιά ΑΓΑΠΟΥΝ αυτή την ιδέα του sexting … και αναζητούν παιδιά online που έχουν γυμνές εικόνες του εαυτού τους και προσπαθούν να τα πείσουν για να τους τις στείλουν.

Επιπλέον, τα παιδιά της μέσης εκπαίδευσης έχουν τη δική τους μορφή μυστικού σεξουαλικού κώδικα που περιλαμβάνει να φορούν φθηνά χρωματιστά βραχιόλια στον καρπό!

Αυτά τα βραχιόλια (στα παιδιά που τα γνωρίζουν και τα φορούν) είναι σεξουαλικοί δείκτες ως προς το είδος του σεξ που έχουν κάνει ή είναι πρόθυμοι να κάνουν με κάποιο άλλο παιδί. Κάθε χρώμα αφορά κάτι διαφορετικό.
Εάν είστε γονιός …, μην περιμένετε από το παιδί σας να παραδεχτεί ότι ξέρει τι πραγματικά είναι αυτά τα πράγματα – αυτά είναι” μόνο για τα παιδιά”

Εάν δεν με πιστεύετε … ακούστε το 13χρονο κορίτσι στο video το οποίο έχει πολλούς ακόλουθους στο YouTube και είναι γνωστή για τον κοφτερό πολιτικό σχολιασμό της.
Αυτό το παιδί ανήκει στην ΓΕΝΙΑ “Z”και αυτή η γενιά (Gen-Z) είναι το ακριβώς αντίθετο από την γενιά των Millenials!

Αυτά τα παιδιά που είναι μεταξύ 1 και 20 ετών δεν είναι καθόλου συνεσταλμένα είναι το ακριβώς αντίθετο, βρίσκονται συνεχώς σε επαγρύπνηση και οι παρατηρήσεις τους είναι πολύ άμεσες για το πόσο τρελός είναι κόσμος μας.

Μισούν την πολιτική ορθότητα και είναι ανοιχτοί να μιλήσουν για την πλήρη και συνολική υποκρισία του κόσμου.

Στο παραπάνω video η “SOPH” (με αυτό το όνομα είναι γνωστή στο YouTube) μιλάει ανοικτά για την αθλιότητα του μέσου σχολείου και το αχαλίνωτο «sextng» των εικόνων μεταξύ των παιδιών και τη συνολική «αισχρότητα» των παιδιών και των ενηλίκων αυτές τις μέρες (ανάμεσα σε αμέτρητα άλλα πράγματα).

Ένα εξαιρετικό βίντεο για να ανοίξετε τα μάτια σας (προειδοποίηση …, σκληρή γλώσσα)

https://www.youtube.com/channel/UCT7BLBDnD-wEXeqZSg24aJw/videos

ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΙΣΑΚΚ ΚΑΠΠΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ…

Δεν θέλω ο θάνατος αυτού του ανθρώπου να μην έχει κανένα νόημα… γι’ αυτό θα τον χρησιμοποιήσω για να παρουσιάσω αυτή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ!

Αυτό το άρθρο του προηγούμενου έτους μιλάει για το μπλέξιμο του με την αστυνομία του Λος Άντζελες αφού δημοσίευσε διάφορα στο 4chan & 8chan.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ LOS ANGELES ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ

https://movieweb.com/isaac-kappy-lapd-pedophile-accusations-chocking-paris-jackson/

Σε αυτό γραμμένο στα τέλη του 2018 ονομάτισε πολλούς!

Τις τελευταίες ημέρες είχε στραφεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνέχισε να κατηγορεί τον Green σαν παιδεραστή, μαζί και με άλλα μεγάλα ονόματα Hollywood μερικά από τα οποία είναι απλά απίστευτα, όπως ο Steven Spielberg, ο Tom Hanks, Colbert, Bill Clinton και Claire Grant.

Μίλησε επίσης και για τον στενό φίλο του Seth Green (που ισχυρίζεται ότι είναι παιδεραστής) και μέρος των Illuminati! Έγραψε στο twitter ότι ο Seth Green του ζήτησε να «ενταχθεί» και προφανώς του έδωσε προσφορά ενός ετήσιου μισθού 250.000 δολαρίων (μόνο για να είναι μέρος του ομίλου του) και οποιοδήποτε αυτοκινήτου ήθελε … που πιθανώς θα μπορούσε να ήταν Lamborghini!

«Πέρυσι μου ζητήθηκε να συμμετάσχω στο #illuminati από @sethgreen

Η προσφορά ήταν $ 250.000 το χρόνο και όποιο αυτοκίνητο ήθελα. Λες και θα εκμεταλλευόμουν παιδιά για ένα τέτοιο ασήμαντο ποσό “
#Qanon#SDCC2018#ThisEndsNow#pedogate

Ο Kappy προφανώς ήξερε ότι είχε μπλέξει με τα Pit Bull του Hollywood όπως και όλοι

Kappy apparently knew he was now being tracked by Hollywood’s Pit-Bulls (όπως και όλοι όσοι λένε την αλήθεια) όταν έγραψε στο twitter:

— Isaac Kappy (@IsaacKappy) July 25, 2018

Υπό το φως της ενδιαφέρουσας κυκλοφορίας που συμβαίνει γύρω από το σπίτι μου, θέλω να κάνω κάτι ξεκάθαρο: ενώ είμαι πολύ ισχυρός υποστηρικτής της ειρηνικής αποκάλυψης, μην κάνετε κανένα λάθος, όλα τα στοιχεία βρίσκονται σε ασφαλή θέση και αν με σκοτώσετε ή δοκιμάσετε θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις στο Χόλυγουντ.

Και παρόλο που προφανώς αυτοκτόνησε μόλις πριν από λίγες ημέρες …, το tweet αυτό το 2018.
— Isaac Kappy (@IsaacKappy) July 25, 2018

I am not suicidal. I feel GREAT!!!

Δεν είμαι αυτόχειρας. Αισθάνομαι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!

This is Kappy’s last video before he died, done only 3 or 4 days ago!

Υπήρχε ένα video στο YouTube που δεν είναι πια διαθέσιμο, τελευταίο πριν πεθάνει, μόνο 3 ή 4 ημέρες πριν!
Σε αυτό μιλούσε για το πώς τα θαλάσσωσε…., λέγοντας ότι έκανε πρόσφατα κάτι πραγματικά κακό…, και δεν άντεχε τον εαυτό του.
(Αναρωτιέμαι αν έχουν εγκατασταθεί «ψεύτικες αναμνήσεις» … ??)

Μίλησε ακόμη για τον Q-Anon και το πιστεύετε ή όχι για τον JFK τον νεότερο, λέγοντας ότι είναι ακόμη ζωντανός και θα βοηθήσει στην αλλαγή του κόσμου.

Ωστόσο ο θάνατος του φαίνεται πολύ ύποπτος…, και παρόλο που μερικοί μιλάνε για αυτοκτονία….φαίνεται μάλλον για δολοφονία….

Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το ΕΠΙΟΣΥ INFO ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!