Στα τέλη του 2000 ένας δικηγόρος, πήγε στο Υπουργείο Οικονομικών και είπε:

"Με είχε διώξει το 1973 η Χούντα από την Εφορία,όπου είχα διοριστεί νεαρός.Επειδή δεν είχα μάθει ότι έγιναν νόμοι αποκατάστασης των διωχθέντων επί Χούντας θέλω να με αποκαταστήσετε και να μου δώσετε αναδρομικά όλα τα χρήματα που θα έπαιρνα αν έμενα στην Εφορία."

Η τότε κυβέρνηση του "νοικοκύρη" Σημίτη έκανε δεκτό το αίτημα και τον επι δεκαετίες επιτυχημένο δικηγόρο της Αθήνας,τον έκανε πλούσιο με πολλά αναδρομικά με σύνταξη κλπ.Με αιτιολογικό ότι ήταν αντιστασιακός και παρότι δικηγόρος επι 30χρόνια στο κέντρο της Αθήνας δεν είχε μάθει ότι είχαν ψηφιστεί πολλοί νόμοι αποκατάστασης θυμάτων Χούντας.

Λεπτομέρεια: Οταν έκανε το αίτημα στο Υπουργείο Οικονομικών ο εν λόγω (μακαρίτης σήμερα) δικηγόρος Λ.Δ. ήταν τόσο ενεργό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ,ώστε ήταν υποψήφιος βουλευτής "δίπλα" από τον τόπο καταγωγής του Αλέξη Τσίπρα...

Από τη Χούντα πέρασαν μέχρι σήμερα 45 χρόνια.

Και αιφνιδίως ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάει στη Βουλή και λέει ότι ο πατέρας του Τσίπρα πλούτισε επί Χούντας ή κάτι παρόμοιο.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι από νεαρός φοιτητής στην πολιτική με Αλαβάνους, ΣΥΝ κλπ

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Αν.Παπανδρέου διέθεταν μηχανισμούς στα κόμματά τους με στελέχη που ήταν στελεχάρες της Χούντας.Και άρα γνώριζαν ποιός ήταν που,πως,πότε κλπ.

Τα γνώριζαν γιατί ακόμα και βασανιστές της Χούντας(θαυμαστής τους επιβιώνει και σήμερα στην κορυφή...)έλαβαν τεράστια αξιώματα και στη Νέα Δημοκρατία (είχαμε κάνει σχετικό πρωτοσέλιδο ντοκουμέντο το 1992 στον Ελευθερο Τύπο για στέλεχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη) και στο ΠΑΣΟΚ...

Είναι λογικό να έρχονται να μας πουν μετά 45χρόνια κάτι του στυλ "ο πατέρας Τσίπρας δεν κυνηγήθηκε επι Χούντας";Ως "μέσον" πώλωσης και συσπείρωσης ένθεν κακείθεν καλό φαίνεται σε Θεοδωρικάκους,Κύρτσους και άλλους γαλάζιους πρώην ...Κνίτες,αλλά ως πότε θα ταϊζουν τον ελληνικό λαό με αυτού τους είδους τα "επιχειρήματα;"

Πάμε τώρα στα σύγχρονα:

Στις ΗΠΑ ο Τράμπ είναι μέγεθος τεράστιο,ούτε μια τρίχα του σε οικονομικά μπροστά του ο Βαγγ.Μαρινάκης και άλλοι Ελληνες επιχειρηματίες.

Ο Τράμπ έγινε και πλανητάρχης με όρους συντριβής των αντιπάλλων του,δηλαδή παντοδύναμος.

Στην πορεία του είχε δικηγορικό επιτελείο με τους καλύτερους των ΗΠΑ και κορυφαίο μεταξύ αυτών τον Αμερικανοεβραίο Κοέν.

Ο Τράμπ ορκίστηκε πρόεδρος τον Γενάρη του 2017.Πριν λίγους μήνες, μετά την έναρξη της προεδρίας Τράμπ ,δηλαδή πολύ αργότερα απο την έναρξη των ερευνών στην Ελλάδα,για τα σκάνδαλα της ΖΗΜΕΝΣ, της ΝΟΒΑΡΤΙΣ,ΤΩΝ εξοπλιστικων των Τραπεζών,για το σκάνδαλο ΕΝΕΡΓΚΑ-ΔΕΗ-Μαφία των Φυλακών κ.α. άρχισε στις ΗΠΑ έρευνα για τις διασυνδέσεις του επιτελείου του Τράμπ με Ρώσους.Δηλαδή για ενδεχόμενη ανάμειξη της Ρωσίας στις αμερικάνικες εκλογές ,ώστε να βοηθηθεί ο αφελής ή διεφθαρμένος Τράμπ να κερδίσει την Κλίντον.

Οπως κάθε αμερικανός υποψήφιος ή πρόεδρος έχει στο επιτελείο του πάντα και Ελληνες,διότι η ομογένειά μας εκεί έχει τεράστια δύναμη και ας μην την εκμεταλλεύονται οι Ελληνες πολιτικοί.

Ο Έλληνας Τζορτζ Παπαδόπουλος έχει ήδη ομολογήσει και πάει φυλακή για την παράνομη δράση του υπερ των Ρώσων.

Εδωσε και στοιχεία τόσο σοβαρά, ώστε σχετίζονται με μια πρόσφατη μεγάλη πολιτική κόντρα στην Ελλάδα, η οποία κατέληξε στην ελληνική Δικαιοσύνη και ερευνάται...

Ο Κοέν, ο παντοδύναμος δικηγόρος του Τράμπ ,προχθές οδηγήθηκε στις φυλακές ,διότι ομολόγησε και συμφώνησε να μείνει χαριστικά στις φυλακές για τρία (!!!) ολόκληρα χρόνια, σχεδόν όσα και ο Ακης (...) και δήλωσε ότι ακόμα θα γίνουν και άλλες αποκαλύψεις σοβαρές για το αλισβερίσι Τράμπ και Ρώσων.

Η Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας έχει επικεφαλής τον Ρεπουμπλικανό (κόμμα του Τράμπ) Ρίτσαρντ Μπουρ. Δεν δίστασε να καλέσει τον γυιό Τράμπ για δεύτερη φορά και να ανακοινωθεί δημόσια οτι ο γυιός πάει ολοσούμπιτος πριν τελειώσει η τετραετία του πατέρα του.

Ολα αυτά στην παντοδύναμη Αμερική του παντοδύναμου Τράμπ.

Τα ίδια γίνονται στο παντοδύναμο και(ευτυχώς) φιλικότατο σε μας Ισραήλ με τον παντοδύναμο Νετανιάχου.

Στην Ελλάδα ένας δικηγόρος πήγε πριν 2-3 μήνες και αφού ζήτησε προστασία,έδωσε κατάθεση και καίει δικαστικούς λειτουργούς υψηλότατου βαθμού.

Υποστηρίζει ότι με καθυστερήσεις και άλλα "κόλπα" παρέπεμψαν στις καλένδες, αντί σε εδώλιο, μεγαλόσχημους για σοβαρότατα σκάνδαλα που ερευνώνται χρόνια.

Ο δικηγόρος (και των ΗΠΑ) Παύλος Σαράκης,υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία δήλωσε ότι το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ,στο οποίο εκατοντάδες γιατροί έχουν αποκομίσει δεκάδες εκατομμύρια ο καθένας κουκουλώνεται,αν και υπάρχουν καραμπινάτα στοιχεία για κρατικά στελέχη και πολιτικούς που παρίσταναν τους ...βλάκες που δεν καταλάβαιναν το πάρτι για το οποίο έβαζαν υπογραφές άδολα...

Για να έχετε "φρέσκο" μέτρο σύγκρισης ανακαλέσετε στη μνήμη σας τι είπε στη Βουλή ο Αλ.Τσίπρας στην κόντρα του με τον Κυριάκο,ο οποίος φάνηκε σχεδόν αγανακτισμένος για το πως τόλμησε ο Πρωθυπουργός να καταλογίσε στον Κυριάκο κουμπαριά με τον μεγιστάνα των ΜΜΕ και κατηγορούμενο για το NOOR 1,ενώ κουμπάρα του είναι η Ντόρα...

Στην Ελλάδα βρήκαμε το παραμύθι "ουδείς ένοχος μέχρι να βγει αμετάκλητη απόφαση" και έτσι πίσω από την (σωστή) ανωνυμία των ανώνυμων δεν πρέπει να γράφουμε για τους Έλληνες "Κοέν" και Έλληνες "παπαδόπουλους", όπως στις ΗΠΑ.

Αυτό βοηθάει να ...σέρνονται μέχρι να παραγραφούν τα σκάνδαλα ή μέχρι να σκοτώσουν τους μάρτυρες ή μέχρι να πεθάνουν οι μάρτυρες ή μέχρι να περάσει (ν)τροπολογία και να βαφτίσει αλλιώς τα κακουργήματα και να παραπεμφθούν στις καλένδες.

Θυμηθείτε λόγια του κ.Τσίπρα και κάντε συγκρίσεις με ΗΠΑ-Ισραήλ:

Ο κ.Τσίπρας για το σκάφος της Κατ. Παναγοπούλου (αλήθεια απέλυσε εκείνον που τον έφερε, ανούσια, σε αυτή τη θέση με την Παναγοπούλου;) και τις φωτογραφίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας, απάντησε ότι σε όλους ήταν γνωστό πως η σύζυγος του θύματος απαγωγής (ανεξιχνίαστης για τον επώνυμο που κρύβεται πίσω της...) αποθανόντα, Π. Παναγόπουλου, είναι αμισθί σύμβουλός του.

«Δεν θρηνούσατε για το Μάτι, αλλά κάνατε αερομεταφορές με το ελικόπτερο καναλάρχη» είπε αναφορικά με την αποκάλυψη του Documento για τις «αεροεξυπηρετήσεις» του ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1 προς τον κ. Μητσοτάκη και τη σύζυγό του.

«Βάζετε το παρακράτος σας να ξοδεύετε για να υποκλέψετε στιγμές της προσωπικής μου ζωής. Εγώ ό,τι έχω το έχω δημόσια,» είπε και ξεκαθάρισε ότι σε αντίθεση με τον κ. Μητσοτάκη εκείνος δεν διαθέτει το σπίτι του Βολταίρου, εξοχικό στην Τήνο που είναι μεσοτοιχία με αυτό του Χριστοφοράκου, απλήρωτα δάνεια για τον Κήρυκα Χανίων και ούτε χρηματοδοτεί τον οικογενειακό του προϋπολογισμό άγνωστη offshore που χρηματοδότησε παράλληλα το Πρώτο Θέμα. «Εγώ δεν ανέβηκα στο σκάφος του Μαρινάκη που διώκεται για ναρκωτικά» είπε και έκλεισε το σφυροκόπημα προσθέτοντας: «Αυτοί είμαστε. Αυτός είμαι και αυτός είστε».

"Καρφιά" για την κάλυψη Μητσοτάκη στον Νίκο Γεωργιάδη

Ολοκληρώνοντας την δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε: «Γίνατε εσείς κ. Μητσοτάκη τιμητής της ηθικής στην αριστερά; Εσείς που τώρα πάθατε «ηθικό σοκ» με όσα είπε ο κ. Πολάκης για ένα συμπαθή συμπολίτη μας τον οποίο αντιμετώπισε κατά την άποψή μου επικοινωνιακά εσφαλμένα αλλά επί ίσοις όροις;

Εσείς που πριν από λίγους μήνες τον στενό σας συνεργάτη Νίκο Γεωργιάδη που καταδικάστηκε για ασέλγεια και παιδεραστία και που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου τον κρατήσατε στην άκρη, δεν πάθατε κάποιο σοκ ηθικής;

Και είπατε, κάτσε να ξεμπερδέψουμε τώρα με τις προσβάσεις που έχουμε στη Δικαιοσύνη» και θα σε ξαναπάρω. Αυτή είναι η ηθική σας; Και στείλατε την μισή σας κοινοβουλευτική ομάδα στο δικαστήριο να τον υπερασπιστεί και έχετε και μικρά παιδιά.

Επιλέξατε αυτό το επίπεδο της αντιπαράθεσης και σε αυτό το επίπεδο, αν θέλετε, μπορώ και εγώ να χρησιμοποιήσω την φράση του πρώην αρχηγού σας. "Θα σας πάω μέχρι τέλους" δεν θα σας αφήσω».

Στην απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος εμφανώς "πειραγμένος" για όσα του καταμαρτύρησε πριν ο πρωθυπουργός, ζήλεψε για ακόμη μία φορά το "Μακελειό" και υποστήριξε πως η οικογένεια Τσίπρα έκανε λεφτά με δουλειές που έπαιρνε από την Χούντα, η ανταπάντηση του Αλέξη Τσίπρα ήταν λιτή και αποστομωτική.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός απάντησε με στίχους του Αναγνωστάκη και συγκεκριμένα το “δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήταν”.

Αναλογιστείτε ότι στην κόντρα δεν έγινε επέκταση στις έρευνες για τα σκάνδαλα που προαναφέρουμε και οι οποίες σέρνονται από την εποχή της κυβέρνησης Παπανδρέου...


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Το ΕΠΙΟΣΥ INFO ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται!