EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Κοίτα να δεις που ο ύπνοστεντον θα μας κάνει να αναπολήσουμε τον Αλέξη…

Δεν κουνιέται ούτε φύλλο…. Με πιο λαϊκή έκφραση ούτε π****** δεν κουνιέται….

Αν το δεις και με μάτια τρίτου αυτό είναι και στην κυριολεξία ένα γεγονός…

Με τον Αλέξη όλο και είχαμε να τσακωνόμαστε λίγο το άφυλο λίγο τα φεστιβάλ λίγο υπερηφάνεια τώρα δεν ακούς τίποτα δεν κινείται τίποτα..

Ούτε ήχος, στα social media τα troll δεν χτυπάνε κανένανε σαν να έπεσε βόμβα ησυχίας, ο ύπνος του λαού είναι τιτανοτεράστιος…. Αυτό το υπνοστεντόν πρέπει να είναι νέα εξέλιξη κρυφής δοσολογίας και για πρώτη φορά να δίνεται στο κοπάδι ως πειραματικό προϊόν…

Παρακαλώ παρατηρήστε , δείτε την ειδησεογραφία την καθημερινή, χαθήκαν από παντού οι φωνές των σωτήρων της αιματοβαμμένης γης μας, ούτε Σκόπια, ούτε προδοσίες, ούτε συμβόλα, ούτε πίστη….. Δεν μιλάει κανείς!

Αφού έχω έρθει στο σημείο να πιστεύω ότι όλη αυτή η φασαρία τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν γινόταν επειδή υπήρξε πραγματικά προδοσία στη χώρα αλλά επειδή οι δεξιοί είχανε αλλαλιάσει που τους είχανε φάει οι κομμουνιστές….

Με το που βγήκε η ΝΔ λες και μπήκε στο κοτέτσι ο κόκορας ο λύρατος και καμιά κότα δεν σηκώνεται πάνω από τα αυγά της γιατί φοβάται οτι θα την πηδήξει…

Δεν υπερβάλλω πρέπει να το δείτε πρέπει να το παρατηρήσετε, στο Γενικό πεδίο και στην εικόνα της χώρας μετά από 10 χρόνια κρίσης βλέπουμε μία νηνεμία και εναν ντάγκλαντισμο που έχουμε να δούμε από το 1980…

Δεν πα να τρώνε από τα σκουπίδια συνταξιούχοι, δε πα να έρχονται τρεις και τέσσερις χιλιάδες την ημέρα μουσουλμάνοι επενδυτές, δεν πα να μας παίρνει η Τουρκία όλο το Αιγαίο, δεν πα να κάνει αοζ στη Θεσσαλονίκη τα Σκόπια….. Η νταγκλα του Έλληνα δεν χαμπαριάζει Χριστο!

Στο τέλος να το δείτε επειδή πάλι οι ατζέντες και τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών θα περάσουν και επειδή εμείς θα έχουμε αυτή την υπνοστεντόνιλα θα αναπολήσουμε τον Αλέξη να έρθει για να βράσουν λίγο τα αίματα και να νιώσουμε ότι κάτι κάνουμε.,

Εγώ τα σημειώνω και τα λέω συνέχεια για να καταφέρω να σας κάνω σωστούς παρατηρητές, πάρτε ημερολόγιο χαρτί και μολύβι και σημειώστε πότε θα ξανά ξεμυτίσουν όλοι αυτοί οι επαναστάτες που εδώ και χρόνια ήταν σε πλατείες και σε δρόμους, άμα τους δείτε και αγριεύουν και διοργανώνουν νέες κινήσεις σε χρονική στιγμή που υπάρχουν δύο ή και τρία θέματα που θα έπρεπε να απασχολούν τον Έλληνα…. Τότε αρχίστε τις κλωτσιές προς όλους γιατί πλέον θα έχετε καταλάβει ότι όλοι αυτοί είναι πιόνια του συστήματος για να σας αποπροσανατολίζουν τις στιγμές που πρέπει να μη δείτε τι άλλο περνάει την δεδομένη στιγμή!

Δεν είναι τυχαίο το υπνοστεντόν,δεν είναι τυχαίο που η αντιπολίτευση και αυτή έχει νταγκλαρει, δεν είναι τυχαία η νηνεμία…. Είναι αλλαγή πολιτικής στην επικοινωνία…. Είναι ένα πιο βρώμικο στημένο βαθύ παιχνίδι… Είναι το κάντε ησυχία θα ξεχαστούν….αλλάξανε απλά τις ταχύτητες και τη δόνηση της μάζας….. Στην επόμενη ταχύτητα θα ξαναείμαστε σε εν βρασμό κατάσταση.

Έτσι φτιάχνεις και ένα ωραίο φαγητό, σου λέει η συνταγή πρέπει να πάρει τρεις βράσεις και αυτό το υλικό και εκείνο το υλικό να το βάλεις όταν θα είσαι σε χαμηλή βράση….

Άρα αν βλέπαμε όλη αυτή την κατάσταση σαν ένα διάγραμμα και στο διάγραμμα επάνω βάζαμε τιμές στη δόνηση της μάζας θα μπορούσαμε αυτή τη στιγμή να φανταστούμε ότι είμαστε σε μέγιστη κάτω καμπύλη…. Ένας επενδυτής σε σοκ και δέος βάζει τις αγορές των συμβολαίων του στα χαμηλά…..με πιο απλά λόγια τώρα είναι η καλύτερη στιγμή αγοράς μετοχής σοκ και δέους..

Ίσως να χρειαστούμε αρκετά πρόζακ για να φύγει από πάνω μας η επίδραση του τεχνητού ύπνοστεντον.,..

Να θυμάστε ότι ένας λαός χαρούμενος που έχει όνειρα είναι ένας επικίνδυνος λαός

Μπορείτε να ρωτήσετε πλέον τον εαυτό σας που πήγε η χαρά σας και τα όνειρά σας…


Πηγή   Stranger…


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID