EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

Τώρα κατάλαβες το μέγεθος της προδοσίας;Τώρα κατάλαβες το μέγεθος της προδοσίας;

Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Δεν Θα Περάσει Πολύ Διάστημα Και Θα Καταλάβεις Ποιοι Και Γιατί Έστησαν Το Συλλαλητήριο Στις 20.1

...σε συνεργασία με το χρόνο

...επάνω στο 3 σε 1 φεγγάρι…

Ίσως να χρειαστεί να μπει ο επόμενος για να το καταλάβουν μερικοί... ίσως και όχι.

Αλλά θα καταλάβουν και οι πιο δύσπιστοι τι έρχεται πίσω από το σήμερα.

Αλλά θα είναι αργά.

Για πολλά είναι ήδη αργά... γιατί ο εχθρός δεν είναι τα Ματ.

Ούτε η Βουλή.

Ούτε καν ο Τσίπρας.

Δεν έχουμε καταλάβει καν τον εχθρό, οπότε πως θα τον πολεμήσουμε, πως θα μιλήσουμε για λύσεις όταν αδυνατούμε ακόμη και τώρα να καταλάβουμε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός;

Ο μεγαλύτερος εχθρός, το ξαναλέμε, είναι η σκέψη του μέσου Έλληνα, που είναι κατευθυνόμενη και πλήρως ελεγχόμενη από μια γαμημένη οθόνη…. και τους αρχιτέκτονες που χτίζουν την πραγματικότητα γύρω μας μέσα από αυτή.

Ο μεγάλος εχθρός είναι η αγάπη για την πάρτι μας, για τον ευατό μας και την δική μας οικογένειά και οι υπόλοιποι να πανε να...............αυτό δεν θα το καταλάβει με τίποτα ο μέσος Ελληνας…οι πολλοί....παρά μόνο όταν γονατίσει, όταν εκδηλωθούν αυτά που έχουν φυτέψει και τον γονατίσουν....!

ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ…ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ…ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ...ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΘΑΜΠΩΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ.

Μέσα από αυτή τη στήλη γίνεται η προσπάθεια ΝΑ κατανοήσουμε πριν μας πάνε για γονάτισμα, τον τρόπο δράσης του αντιπάλου, διότι κατασκευάζει με μανία καθημερινά συνειδήσεις που αργότερα θα στραφούν εναντίων μας....!!!

Για παράδειγμα, είπαμε πως σήμερα μας ήθελαν εκεί…αυτό δεν ήταν άποψη, είναι στοιχεία που εξάγονται με συγκεκριμένη μέθοδο που προδίδει το πλάνο των σκιών, αλλά ποιος το άκουσε;

Ποιος πήγε εκεί στο Σύνταγμα γνωρίζοντας κάτι τέτοιο;

Ποιος κατάλαβε έστω και τώρα για ποιο λόγο ήρθε η Συμφωνία στα δύο κράτη;

Ελάχιστοι και όσοι τα έχουμε καταλάβει, γινόμαστε δέκτες της τοξικότητας της μάζας, των τρολ, τα δηλητήρια και οι ειρωνείες εκτοξεύονται ακόμη και από το κλειστό φιλικό οικογενειακό περιβάλλον.

Και τα μεγαλύτερα εμπόδια θα τα αντιμετωπίσουμε, ιστορικά αποδεδειγμένο, από το κλειστό μας περιβάλλον.

Αυτοί πρώτοι θα σταθούν εναντίων μας...

Εκεί θα πρέπει να βάλει ο Θεός το χέρι του.

Όσοι δεν καταλαβαίνουν τον εχθρό και το πως δουλεύει θα συντονίζονται αυτόματα σε όποια συχνότητα τους πει ο αντίπαλος.

Και θα νομίζουν ότι κάνουν το σωστό.Πλήρης συγχύσει δηλαδή..!!!

Σήμερα 20.1 είναι οργή…

Την οργή ακολουθεί

η θλίψη

και έπειτα ο φόβος.

Δεν μιλάω για συναισθήματα..... αλλά για γεγονότα.Υ.Γ

Μπράβο στα παιδιά που ήταν υποψιασμένοι....που πήγαν γνωρίζοντας από πριν τους πραγματικούς διοργανωτές του σημερινού συλλαλητηρίου και ας ευχηθούμε να καταλάβουν όσο γίνεται περισσότεροι με τι έχουμε να κάνουμε.... και πόσο κρίσιμες είναι οι στιγμές που θα διανύσει η χώρα μας το επόμενο διάστημα .
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ύστατη έκκληση προς την αντιπολίτευση (Κυριάκο Μητσοτάκη και Φώφη Γεννηματά). Σταματήστε να ζητάτε εκλογές! Προκαλέστε τις! Διαλύστε τη Βουλή πριν τη Συμφωνία!

Κυρία και κύριε.

Επιτρέψτε μου να σας θυμίσω ότι έχετε τεράστια ευθύνη. Όχι μόνο επειδή είστε γόνοι (κυριολεκτικώς) του συστήματος που καταβαράθρωσε τη χώρα και επέτρεψε να αναπτυχθούν τα παράσιτα τύπου Τσίπρα και Καμμένου, αλλά και επειδή θα αναλάβετε τη διακυβέρνηση όταν οι κυνικοί και αλαζόνες Συριζαίοι απωλέσουν την εξουσία.

Δεν θα είμαι ευχάριστος, θα επεκταθώ περισσότερο: στην επιζήμια για την πατρίδα συμφωνία Κοτζιά-Ντιμιτρόφ (αφήστε τις Πρέσπες ήσυχες) είστε συμμέτοχοι. Οι τέως πρωθυπουργοί και ΥπΕξ που άνοιξαν τον δρόμο στους Τσίπρα-Κοτζιά για να την κάνουν πράξη, ήταν από Ν.Δ και ΠΑ.ΣΟ.Κ, ενώ κι εσείς προσωπικά (μη γελιόμαστε) δεν διαφωνείτε επί της ουσίας.

Αν και έχω διαρρήξει τις σχέσεις μου με όλο το πολιτικό κατεστημένο της χώρας, το χρέος μου προς την πατρίδα με υποχρεώνει να σας απευθύνω μία και τελευταία έκκληση, πριν ο χρόνος σταματήσει (πριν η Συμφωνία κυρωθεί).

Αν πραγματικά επιθυμείτε να μην κυρωθεί η Συμφωνία και ταυτόχρονα να απαλλαγούμε όλοι από τον Τσίπρα, έχετε μία και μόνη επιλογή: Κούγκι.

Είχα προτείνει στο παρελθόν στη Ν.Δ να «αποσύρει» τον Παυλόπουλο. Την ιδέα την είχα κλέψει από τον Καρατζαφέρη (όλο φαεινές ιδέες έχει η ακροδεξιά) που πρώτος είχε επισημάνει ότι η παραίτηση Παυλόπουλου οδηγούσε άμεσα σε ματ (εκλογές, διότι ο Τσίπρας αγκομαχά για 151, πόσω μάλλον για 180). Εγώ τα ‘πα (κι άλλοι βεβαίως), εγώ τ’ άκουσα. Ο Παυλόπουλος αντιμετωπίζεται ως ιερή αγελάδα.

Εσχάτως άλλος ακροδεξιός (Νικολόπουλος) είχε κι άλλη φαεινή ιδέα (όταν πρόκειται για χάος η ακροδεξιά στο στοιχείο της), την οποία έφθασε να μεταδίδει ως και ο ΔΟΛ: μαζικές παραιτήσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης και όλων των επιλαχόντων, έως ότου ο αριθμός των βουλευτών στο κοινοβούλιο πέσει κάτω από 200. Κατά το Σύνταγμα η Βουλή δεν μπορεί να συνεχίσει τη λειτουργία της.Σύνταγμα της Ελλάδας (2008)
Ακόμη κι αν δεν είναι έτσι, αν δηλαδή η Βουλή μπορεί να συνεχίσει (ρωτήστε κανέναν συνταγματολόγο, όχι τον Παυλόπουλο, άλλον) ή αν ο Τσίπρας μπορεί να παρακάμψει το αδιέξοδο με ένα ακόμα συνταγματικό πραξικόπημα (ξέρει αυτός), τα αναμενόμενα οφέλη είναι πολλά (ματ σε τρεις-τέσσερις κινήσεις):


α) καταγράφεστε ως «σκληρά καρύδια». Στέλνετε παντού το μήνυμα «δεν διστάζουμε προ ουδενός για τη σωτηρία της χώρας». Φαιδρότητες του τύπου «εμείς δεν παίζουμε με τους θεσμούς» δεν έχουν θέση εδώ. Σας θυμίζω ότι η κόλαση που ζούμε οφείλεται στο ότι ο Τσίπρας έπαιξε με τους θεσμούς. Προκάλεσε εκλογές επειδή τάχα δεν του ‘κανε ο Δήμας και μας φόρτωσε τον Παυλόπουλο!

β) αποθαρρύνετε οποιονδήποτε τσόγλανο επιχειρήσει στο μέλλον να το παίξει Τσίπρας στη θέση του Τσίπρα. Το χειρότερο έργο Ν.Δ-ΠΑ.ΣΟ.Κ στη μεταπολιτευτική Ελλάδα είναι ότι ενθάρρυναν τον κάθε κηφήνα να γίνει βασίλισσα. Μην το συνεχίζετε.

γ) εκμηδενίζετε οριστικά τους γυρολόγους τύπου Παπαχριστόπουλου και τα αποκόμματα τύπου Σταύρου Θεοδωράκη που με θράσος εφάμιλλο του Τσίπρα παριστάνουν τους «παράγοντες» και τους «ρυθμιστές» του πολιτεύματος.

δ) επιστρέφετε το μπαλάκι σε Τσίπρα και Παυλόπουλο. Όσο θρασύς κι αν είναι ο πρώτος, όσο δειλός κι αν είναι ο δεύτερος με μισοάδεια τη Βουλή θα έχουν σοβαρό πρόβλημα (ο κοσμάκης υποφέρει και τα γλοιώδη χαμόγελα επιτυχίας σε Μαξίμου και Προεδρικό είναι προκλητικά ακόμη και με πλήρη τη Βουλή). Ντόρο από εκλογές έστω και κατά περιφέρειες δεν μπορούν να σηκώσουν.

ε) κερδίζετε την δια βίου στήριξη των Ελλήνων όπου γης ομογενών που έχουν την Ελλάδα και ειδικότερα τη Μακεδονία χαραγμένη στην καρδιά τους. Αν τους δώσετε μάλιστα και την ψήφο που δικαιούνται, σας βλέπω πρωταγωνιστές επί 3-4 δεκαετίες.


Κυρία και κύριε.

Από αγνούς ανθρώπους, ανιδιοτελείς και έντιμους πατριώτες, επιχειρείται (στο παραπέντε είναι η αλήθεια) να οργανωθεί συντεταγμένη διαμαρτυρία με ταυτόχρονο αίτημα για δημοψήφισμα σχετικά με τη Συμφωνία. Δώστε τους λίγο χρόνο! Και μόνο η αναστάτωση είναι αρκετή για να κερδηθεί λίγος αλλά υπερπολύτιμος χρόνος.


Ίσως νομίζετε ότι κινδυνεύετε έτσι να απωλέσετε την «εμπιστοσύνη» των Αμερικανών και της ΕΕ. Θα σας λυπήσω: την έχετε ήδη απωλέσει! Έτσι θα την ξανακερδίσετε! Τα «κακά» παιδιά χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στο λάιφστάιλ και γενικότερα στη δυτική κουλτούρα. Εξάλλου, οι ισχυροί της Γης δεν έχουν πού αλλού να απευθυνθούν. Με τον Τσίπρα και τους μπαλαντέρ του (ΑΝΕΛοΠοταμίτες) εξουδετερωμένους δεν έχουν άλλον για την κυβέρνηση. Με σας θα διαπραγματευτούν και πάλι (τώρα μάλιστα θα είστε και σε πλεονεκτικότερη θέση ως «σκληρά καρύδια»). Τώρα βέβαια θα μου πείτε ότι υπάρχουν και τα τανκς, αλλά ακόμη κι έτσι, νέοι είστε, μετά από νέα Αμερικανοκίνητη χούντα πάλι εσείς θα βγείτε μπροστά.

Δεν ζητάω να βγάλετε τον κόσμο στους δρόμους. Δικαίως φοβάστε ότι αν ο κόσμος μάθει τους δρόμους εσείς θα είστε οι επόμενοι στόχοι των διαμαρτυριών. Δεν ζητάω ανωμαλίες-αποστασίες-πραξικοπήματα (τα οποία είναι σε εξέλιξη από την κλίκα Τσίπρα-Καμμένου).

Ζητάω την πιο απλή και έντιμη λύση. Παραιτήσεις. Ή άλλη (όποια νομίζετε) λύση που να οδηγεί σε διάλυση της παρούσας Βουλής πριν υπερψηφιστεί το αίσχος.

Σταματήστε να ζητάτε εκλογές! Προκαλέστε τις! Διαλύστε τη Βουλή εγκαίρως! Πριν τη Συμφωνία!

Εμείς σώζουμε τη Μακεδονία κι εσείς καθιερώνεστε. Έστω και προσωρινά (και τα δυό).


Κούγκι. Αφήστε τις μομφές, τις ψηφοφορίες, τις κομματικές πειθαρχίες, τις αποχωρήσεις από επιτροπές και ψηφοφορίες. Αφήστε τα «θα καταψηφίσουμε», «δεν θα κυρώσουμε», «θα επαναδιαπραγματευτούμε». Εδώ καιγόμαστε. Η Δημοκρατία (όποια και όση) απεβίωσε. Μεγάλη ανωμαλία είναι προ των πυλών. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι οικογενειάρχες, φιλειρηνικοί και άοπλοι που είναι αποφασισμένοι να χτυπηθούν με τα ΜΑΤ (αυτά που θα καταργούσε ο Τσίπρας). Εδώ κάθε μέρα οι ολιγάρχες των μίντια (σας έχουν όλοι πουλήσει ή ετοιμάζονται να σας πουλήσουν) μας βομβαρδίζουν με τα γνωστά εμετικά κλισεδάκια (καρφιά στο φέρετρο της Δημοκρατίας) του τύπου «κλείδωσαν οι 151 για το ένα», «κλείδωσαν οι 151 για το άλλο» κτλ. Ξεκλειδώστε τους!
Δεν μπορούμε να περιμένουμε να πέσει ο Τσίπρας σαν ώριμο φρούτο. Ο Τσίπρας σάπισε και μουμιοποιήθηκε και δεν λέει να πέσει. Σας (μας) φτύνει κανονικά επειδή παίζετε (παίζουμε) με τους κανόνες και είστε (είμαστε) προβλέψιμοι.

Να του αποδείξουμε όλοι ότι εδώ είναι Ελλάδα και κανείς δεν μπορεί να μας θεωρεί δεδομένους!

Κούγκι. Αν σας έχει μείνει λίγο τσαγανό. Αν διαθέτετε λίγο φιλότιμο.


Υ.Γ 1 Αν έχασα τα λόγια μου, καθόλου δεν με νοιάζει. Άλλοι για τη πατρίδα χάνουν τη ζωή τους.
Υ.Γ 2 Έλληνες μην μασάτε! Όλοι στο συλλαλητήριο! Όλοι έξω από τη Βουλή κατά την ψήφιση, αν κανείς πολιτικός δεν βρει το θάρρος να το κάνει Κούγκι!
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Τσίπρας: «Μου ‘πε η μάνα μου να σας πω καλησπέρα»! (Κράτος και παρακράτος κατά του λαού και υπέρ του ΝΑΤΟ, για ακόμη μία φορά...)

Αριστείδης (ο Δίκαιος;)
 

Το προκλητικό ανθρωπάκι που παριστάνει τον πρωθυπουργό, καρφώθηκε μόνο του την παραμονή του συλλαλητηρίου. Έκανε μια δήλωση τριών γραμμών, από τις οποίες οι δύο προέβλεπαν «ακραίους» που θα εκμεταλλεύονταν το συλλαλητήριο. 


Προφήτης το άτιμο! 


Ερώτηση πρώτη, προς ΝΑΤΟ και Ε.Ε:
 


αυτός είναι ο καλύτερος agent που διαθέτετε στην Ελλάδα; Αυτός μου θυμίζει την περίπτωση της αγράμματης χωριατοπούλας που υποδεχόμενη τα πεθερικά της ως μέλλουσα νύφη είπε το αμίμητο: «Μου ‘πε η μάνα μου να σας πω καλησπέρα»! 

Η δε αιωνίως «αμυνόμενη» (κατά Πάκην) ΕΛ.ΑΣ συμπλήρωσε την καταστροφή (της προβοκάτσιας) παραδεχόμενη «επιχειρησιακό σχεδιασμό». 

Ερώτηση δεύτερη, προς πάνοπλους-αστακούς των ΜΑΤ: τα μόνα όπλα που διαθέτετε είναι χημικά; Αυτά που τα παίρνει ο αέρας στο Σύνταγμα και λιποθυμάνε στο Παγκράτι; Αυτά που οι μασκοφόροι (έτοιμοι με αντιασφυξιογόνες μάσκες) τα περιμένουν και τα αποφεύγουν, αλλά εξουδετερώνουν τους ειρηνικούς διαδηλωτές (γυναικόπαιδα και παππούδες); Αυτό πράγματι βρωμάει επιχειρησιακό σχεδιασμό (προβοκάτσιας) από χιλιόμετρα. 

Η στημένη επίθεση της σύγχρονης χούντας δεν θα περάσει έτσι. 

Ξέρετε, φρουροί του καθεστώτος, δεν μπορείτε να είστε σε εκατό-διακόσια σημεία ταυτόχρονα. Ήδη άρχισαν τα όργανα. 

 

Αυτοί δεν μασάνε. 

Αν αρχίσουν προπηλακισμοί οργάνων της Τάξης (παρακρατικών και ενστόλων), αποκλεισμοί δρόμων και καταλήψεις δημοσίων κτιρίων και υποδομών (τα οποία εννοείται ότι καταδικάζω), το καθεστώς την έβαψε, κι εσείς μαζί. Μένουν μόνο τα τανκς, για μία ακόμη παρέμβασή τους υπέρ των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ. 

Ξέρετε, μικρό παιδί επί Χούντας, όταν έβλεπα ένστολο άλλαζα πεζοδρόμιο (με είχε εκπαιδεύσει ο αλλεργικός στις στολές πατέρας μου). Αργότερα πίστεψα ότι οι εποχές που η αστυνομία ήταν μηχανισμός δίωξης του φρονήματος είχαν περάσει. Τώρα φτου κι απ’ την αρχή. 

Σταματήστε τώρα. Πριν αιματοκυλίσετε την Ελλάδα. 


Υ.Γ Ερώτηση τρίτη: εκείνες τις δύο κλούβες, κάθετα στην Ηρώδου του Αττικού, απ' άκρη σ' άκρη στα δύο πεζοδρόμια, να φιλιούνται στη μέση του δρόμου, πώς στο διάβολο καταφέρατε να τις παρκάρετε; Πόσες μανούβρες χρειάστηκαν;

Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

ΟΙ προβοκατόρικες σκηνοθεσίες και η αναπαλαίωση των σάπιων υλικών…

Όταν ένα καθεστώς με το κυβερνητικό του οικοδόμημα κλονίζονται από τις σεισμικές δονήσεις της λαϊκής αγανάκτησης και κινδυνεύουν με κατάρρευση, αμέσως κινητοποιούνται οι μηχανισμοί προβοκάτσιας και οι κουκουλοφόρικες ομάδες κρούσης… 


Αυτό το αποτρόπαιο σκηνοθετικό παιχνίδι παίχτηκε και στο σημερινό καταλυτικό Συλλαλητήριο εναντίον της προδοτικής «Συμφωνίας των Πρεσπών»: Αγωνιστικό λαϊκό Δημοψήφισμα εναντίον της κυβέρνησης, της κατοχικής Βουλής, των κομμάτων και αποκομμάτων της…

Η λαϊκή παλίρροια προκάλεσε τριγμούς σύγχυσης και πανικού στα «αριστερά» ανδρείκελα» και στα πλανητικά αφεντικά τους: 4ο Ράιχ. 

Η σύγχυση και ο πανικός κινητοποίησε τους γνωστούς«μηχανισμούς αυτοάμυνας» του 4ου Ράιχ και των εγχώριων πολιτικών υπηρετών τους: Τους μηχανισμούς του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών. 

Μπήκε αμέσως σε εφαρμογή η γνωστή συνταγή: Το σκηνοθετημένο παιχνίδι «μπάτσων» και κουκουλοφόρων, παιχνίδι …πυροδότησης των δακρυγόνων και χημικών… 

Είναι η γνωστή η σκηνοθετημένη παράσταση που παίζεται σε κάθε μαζική και δυναμική λαϊκή εκδήλωση, με στόχο έναν και μόνο: Τη διάλυση των λαϊκών εκδηλώσεων και το βάναυσο κτύπημά τους… 
Αυτή η σκηνοθετημένη προβοκάτσια στήθηκε και στο Σύνταγμα εναντίον του Συλλαλητηρίου… 

Αποδείχτηκε, πλέον, περίτρανα ότι οι κουκουλοφόροι (προβοκατόρικες ομάδες κρούσης) και οι αστυνομικοί παίζουν σε ένα παιχνίδι που έχει τους ίδιους στρατηγούς και τους ίδιους σκηνοθέτες: Το κράτος, το παρακράτος και κυρίως τις μυστικές υπηρεσίες του 4ου Ράιχ… 

Ο μεγάλος και άγριος βομβαρδισμός από χημικά μέσα σε ένα τόσο μεγάλο και πυκνό πλήθος εγείρει πολλά ερωτήματα, γύρω από τις στρατηγικές επιδιώξει των σκηνοθετών. 

Τι επεδίωκαν; Απλώς τον τρόμο και τη διάλυση της λαϊκής καταιγίδας που εξέφραζε το Συλλαλητήριο, ή θανατηφόρες προβοκάτσιες για νέες πραξικοπηματικές ανωμαλίας και συμφορές;;; 

Η αλητεία των «αριστερών» ανδρεικέλων είναι ικανή για όλα και για τα πιο απίθανα… 
Το τεράστιο αυτό «εθνικό» θέμα έχει πλέον μπει και στο κέντρο των ανταγωνιστικών κομματικών παιχνιδιών: Έχει γίνει αντικείμενο ακατάσχετης πολιτικής εμπορίας και καπηλείας. 

Ξαφνικά όλες οι κατοχικές δυνάμεις και πολλά ΜΜΕ που εξαφάνιζαν το «Μακεδονικό» και τα προηγούμενα Συλλαλητήρια, όλες  αυτές δυνάμεις της ΕΕ, του Ευρώ και του ΝΑΤΟ (των πατρόνων των «Συμφωνιών των Πρεσπών»), σήμερα διαφήμιζαν και εμπορευόντουσαν το Συλλαλητήριο με υστερίες και αφόρητες δημαγωγίες. 

«Χέρι που δεν μπορείς να το δαγκώσεις φίλησέ το»
. Αυτό έκαναν όλοι οι έμποροι και οι σφετεριστές του πατριωτισμού. Μια και κάθε εναντίωσή τους στα Συλλαλητήρια απέβη άκαρπη, σκέφτηκαν να αγκαλιάσουν τη λαϊκή θύελλα εναντίον της «Συμφωνίας των Πρεσπών», να την εμπορευτούν και μέσω αυτού του δόλιου σφετερισμού και της πατριδοκαπηλίας να ΞΕΠΛΥΘΟΥΝ από τα δικά τους ΜΕΓΑΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ… 

Αυτό είναι και ένα από τα νέα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της νεοταξικής «αριστεράς». Αφήνει τα «εθνικά ζητήματα» ξέφραγο αμπέλι στους πατριδοκάπηλους, οι οποίοι μέσω αυτής της πολιτικής καπηλείας ξεπλένονται και αναπαλαιώνονται… 

Ο Σαμαράς και άλλα ανδρείκελα των μαφιόζων του χρήματος και της Νέας Τάξης (4ο Ράιχ), πολιτικές δυνάμεις που έφεραν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, δηλαδή μετέτρεψαν την Ελλάδα σε νέα ΑΠΟΙΚΙΑ και στήριξαν το κατοχικό κοινοβούλιο, έρχονται τώρα να εμπορευτούν τη λαϊκή πλημμυρίδα της ΟΡΓΗΣ, με αιχμή το ΜΕΓΑ εθνικό ζήτημα του «Μακεδονικού» 

Οι δούλοι και οι εκτελεστές «Συμβολαίων Θανάτου» της διεθνούς οικονομικής και πολιτικής μαφίας, μαφία που επέβαλε τη «Συμφωνία των Πρεσπών», δημοκοπούν ΤΩΡΑ εθνικά(!!!) και καπηλεύονται τα Συλλαλητήρια!!! 

Το καθεστώς αναπαλαιώνει τα σάπια υλικά του και κατασκευάζει και τις νέες εφεδρείες του: Με μαμή την «αριστερά» της Παγκοσμιοποίησης…

Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!