EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

ΣΟΚ - Αθώος ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, παρότι είχε πλαστό πτυχίο!

Τα πτυχία στο Ελεγκτικό Συνέδριο, στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, στον ΔΟΑΤΑΠ είναι πλαστά, είτε και στον τύπο τους, είτε στην ουσία.

Όμως, σε αντίθεση με τις καθαρίστριες που καταδικάστηκαν και σε... 18 χρόνια κάθειρξη, οι επώνυμοι στους χώρους αυτούς αθωώνονται με αστείο τρόπο. Μήπως επειδή κόρακας κοράκου; Μήπως για να μην ανοίξει ο ασκός και αποκαλυφθούν εκατοντάδες γόνοι πλουσίων και ισχυρών που παίρνουν σωρηδόν τέτοια πτυχία και καταλαμβάνουν θέσεις;

Ο Νίκος Νικολόπουλος με νέα ερώτηση αποκαλύπτει την απαλλαγή του Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο οποίος είχε γίνει πρώτη είδηση το 2014 και άρον-άρον βγήκε και πήρε ανενόχλητος σύνταξη.

Πριν λίγους μήνες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η υπόθεση πήγε στο αρχείο. Οπως συνέβη με άλλη στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Παρότι υπάρχουν ισχυρισμοί ότι τα πλαστά πτυχία τα προμηθεύτηκαν απο τρίτους κανένας τρίτος ούτε κατονομάστηκε, ούτε ερευνήθηκε και οι πλαστογράφοι αθωώθηκαν!

Στον ΔΟΑΤΑΠ ακόμα οι υποθέσεις χιλιάδων πτυχίων με προβλήματα σοβαρά ακόμα ερευνώνται, προφανώς γιατί οι επώνυμοι και ισχυροί που πήραν απο εκεί τον απαραίτητο για την ανέλιξή τους τίτλο σπουδών είναι τόσοι πολλοί, ώστε όλοι μαζί να κρατούν τι έρευνες στα συρτάρια.

Η νέα ερώτηση του Νίκου Νικολόπουλου τα λέει όλα για το κουκούλωμα υπέρ των ισχυρών:


ΕΡΩΤΗΣΗ


ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΚΟΙΝ.Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Επανερχόμενος στην από 3/12/2018 ερώτησή μου σχετικά με τον πλαστογράφο πρώην Επίτροπο του κορυφαίου θεσμικού ελεγκτικού της νομιμότητας  κρατικού οργάνου,δηλαδή του Ελεγκτικού Συνεδρίου και αναφωνώντας "Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις" θα ήθελα αρχικά να ελέγξω κοινοβουλευτικά  δι επαίνων  σε δυο θέματα τον Υπουργό και με βάση αυτά να ζητήσω από τον ίδιο να υποχρεώσει τις υπηρεσίες να απαντήσουν ουσιαστικά στον κοινοβουλευτικό έλεγχο και να μην απαντούν χλευαστικά κατ ουσίαν,επιβεβαιώνοντας το κακό χάλι των υπηρεσιών,το οποίο επέτρεψε να έχουμε Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου για πολλά χρόνια αν και είχε προσκομίσει πλαστό πτυχίο Πανεπιστημίου!

1.Επαινος πρέπει στην άμεση αντίδραση του Υπουργού Δικαιοσύνης με επιτόπια επίσκεψη στις φυλακές Θηβών,όπου εκρατείτο πέραν πάσης νομιμότητας και ηθικής με καταδικαστική απόφαση μια φτωχή καθαρίστρια και με ποινή 10ετούς κάθειρξης.Μάλιστα κατα ωμή παραβίαση του κοινού περι δικαίου αισθήματος οι αρχικές ποινές για την εν λόγω καθαρίστρια και άλλη συνάδελφό της ήταν 15 και 18 χρόνια αντίστοιχα.Το έγκλημα τους,το οποίο φυσικά και είναι παραγεγραμμένο από την πρώτη πενταετία μετά την ημέρα διορισμού τους ήταν ότι καθάριζαν πατώματα και τουαλέτες προσποιούμενες ότι έχουν τελειώσει έξη τάξεις βασικής εκπαίδευσης,ενώ είχαν τελειώσει μόνο πέντε.

2.Επαινος πρέπει και στην άρνηση του Υπουργού να υπεισέλθει στην δικαιοδοτική κρίση των δικαστών και στην παραβίαση της μυστικότητας της ανάκρισης.

 Ποτέ στις ερωτήσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου που καταθέτω δεν επιδιώκω να παρασύρω τον Υπουργό σε τέτοια ολισθήματα ,γιατί αναγνωρίζω ότι οι δικαστές πρέπει να είναι ελεύθεροι να κρίνουν κατα συνείδηση και επίσης να μην παραβιάζεται η μυστικότητα της ανάκρισης.

Ομως επέκεινα:

Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα η εκφορά κρίσης απο τους δικαστές από την ΑΡΝΗΣΗ η την ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ή την παράνομη ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ έως ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ της κρίσης των δικαστών.

Δηλονότι δεν επιδιώκω να πουν ένοχος η αθώος σε μία υπόθεση,πολύ περισσότερο γιατί δεν σχηματίζω ο ίδιος ,ως μη νομικός τέτοια κρίση.

Επιδιώκω όμως και ζητώ να πληροφορηθώ αν κατά την διαδικασία ΠΡΙΝ την εκφορά της κρίσης έλαβαν υπόψη τους ΟΛΑ τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στοιχεία η τεχνηέντως δεν ετέθησαν υπόψη τους ΟΛΑ  ή οι ίδιοι απέφυγαν με διάφορους τρόπους(π.χ. δεν ερεύνησαν,δεν ρώτησαν,δεν έλαβαν καταθέσεις κλπ) να λάβουν γνώση ΟΛΩΝ των πραγματικών στοιχείων.

 Αυτά ,ιδιαίτερα σε σοβαρά εγκλήματα είναι αντικείμενο κοινοβουλευτικού ελέγχου

Αντικείμενο κοινοβουλευτικού ελέγχου είναι επίσης το στάδιο ,στο οποίο  βρίσκεται μια υπόθεση,τα διαδικαστικά βήματα κλπ.

Δηλαδή δεν μπορεί ένας δικαστής να κρατάει  στο συρτάρι του για χρόνια

 μια υπόθεση,χωρίς να κάνει πραγματική ανάκριση και στο τέλος να διατυπώνει άποψη ενοχής η αθωότητας λόγω ελλείψεως στοιχείων.Η αντίθετα να περατώνει με διαδικασία εξπρές μια υπόθεση χωρίς να ζητήσει στοιχεία.

Στην ερώτησή μου αυτή απάντησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κοινοποιώντας ουσιαστικά έγγραφο ενημερωτικό σημείωμα που έστειλε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης  μια υπάλληλος (Συντονίστρια) του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Ετσι θεωρώ ότι ο χλευασμός της κοινήςς λογικής διέλαθε της προσοχής του Υπουργού.

Στην εν λόγω απάντηση αναφέρεται επι λέξει: ¨" ...δεν επιβεβαιώθηκε η γνησιότητα του του δεύτερου τίτλου σπουδών(Α.Ε.Ι) που είχε προσκομίσει ο ανωτέρω από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς".

Ετσι ,αν δεν θεωρηθεί χλευασμός του κοινοβουλευτικού ελέγχου η απάντηση ,καθιερώνεται μια τρίτη κατηγορία πτυχίων.Η πρώτη είναι τα γνήσια,αυτά που γονατίζουν οικονομικά και σωματικά οι άνθρωποι να κατακτήσουν.

Είναι τα πλαστά,αυτά που άνθρωποι με κακουργία και όχι αρετή καταρτίζουν,τα πωλούν και τα εμπορεύονται με άλλους μετέχοντες στην ίδια κακουργία και πάντα με σκοπό το κέρδος.

Με το έγγραφο αυτό προσπαθούν κάποιοι να μας "πλασάρουν",πιάνοντας μας στον ύπνο ή στην κούραση και μια τρίτη κατηγορία πτυχίων : τα μη επιβεβαιωμένης γνησιότητας.

Τέτοια κατηγορία φυσικά δεν υπάρχει.Είτε είναι γνήσια,είτε είναι πλαστά.

Είναι προφανής η στόχευση και φαίνεται από το γεγονός ότι ,όπως αναφέρεται στο ίδιο έγγραφο, μέσα σε ελάχιστο χρόνο η δίωξη σε βαθμό κακουργήματος τέθηκε στο αρχείο,αφού ο εν λόγω Επίτροπος επέστρεψε τα χρήματα.

 Η απάντηση αυτή επίσης είναι χλευασμός ενόψει των ερωτημάτων κοινοβουλευτικού ελέγχου που έθεσα.

Ποιά αρχή υπολόγισε τα ποσά,ποιά ήταν αυτά και με ποιό τρόπο και πότε επιστράφηκαν;

Η επιστροφή των κλεμμένων αίρει τον άδικο χαρακτήρα της πράξης και ανοίγει το δρόμο σε όποιον θέλει να κλέβει και αν τον πιάσουν το πολυ-πολύ να τα επιστρέψει;Αυτά μας διδάσκει η απάντηση αυτή;

 Αναπάντητα είναι τα ερωτήματα των συνενόχων,δηλαδή δεν έγινε προφανώς καμία απολύτως δικαστική η διοικητική έρευνα για να βρεθούν και να λογοδοτήσουν τα πρόσωπα που μετέχουν στο κύκλωμα ,το οποίο προμήθευσε τον εν  λόγω  με το πλαστό πτυχίο,αφού δεν το κατάρτισε προφανέστατα ο ίδιος.

 Είναι παράνομη και  χλευασμός των συνταγματικών επιταγών  η μη περαιτέρω έρευνα και το κουκούλωμα του κυκλώματος.

Στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους βρέθηκε υπάλληλος με παρόμοιο πρόβλημα και ισχυρίστηκε ότι κάποιος τον συνάντησε στο Μετρό,του πλάσαρε έναντι αμοιβής πλαστό τίτλος σπουδών έναντι αμοιβής την οποία κατέβαλε και εκείνος κατέθεσε στην υπηρεσία τον πλαστό τίτλο σπουδών,εμπλέκοντας τον αμαρτωλό ΔΟΑΤΑΠ.

Και αυτή η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο χωρίς να υποχρεωθεί ο υπάλληλος να κατονομάσει το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που απαρτίζουν το κύκλωμα κατασκευής και εμπορίας πλαστών πτυχίων.

 Επανερχόμενος στην απάντηση σας στις υπ αριθμ 3978 και 3979/2018 ερωτήσεις μου επισημαίνω ότι δεν υπάρχει καμία απάντηση για το αν έγινε έλεγχος και αν ο έλεγχος κατέληξε στο αν  ο τίτλος σπουδών διετούς φοίτησης από την Σχολή Εμπορικού Ναυτικού είναι γνήσιος η πλαστός.

Δεδομένο είναι ότι ο εν λόγω υπάλληλος έλαβε μετάταξη σε διαφορετικό κλάδο ,αλλά δεν απαντάται με το έγγραφο ποιά ήταν τα κριτήρια της μετάταξης,αν δεν ήταν ο πλαστός τίτλος σπουδών;

 Ποιό ήταν το κριτήριο της ανάδειξής του ως κριτή συναδέλφων του στο Υπηρεσιακό συμβούλιο αν δεν ήταν ο πλαστός τίτλος σπουδών;

Ποιό ήταν το κριτήριο ανάδειξής του σε Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου,αν δεν ήταν ο πλαστός τίτλος σπουδών;

 Ποιός ήταν ο λόγος της αρχειοθέτησης της κακουργηματικής δίωξης ,αφού το πτυχίο ήταν πλαστό και η ομολογία των ωφελημάτων δεδομένη δια της επιστροφής ποσού;

Μήπως παραπλανήθηκαν οι δικαστές με κακό οικονομικό υπολογισμό και άρνηση βεβαίωσης ότι ο τίτλος σπουδών ήταν πλαστός;

Είναι δυνατόν εσείς ο ίδιος Υπουργός που έσπευσε στις φυλακές για την φτωχή καθαρίστρια και λάβατε δημόσιο έπαινο ότι βρήκατε τρόπο να "παρέμβετε" στην εν λόγω κρίση δικαστών να δεχθείτε το κουκούλωμα των κυκλωμάτων που φτάσνουν στο σημείο να προμηθεύουν πλαστά πτυχία στους κορυφαίους κρατικούς θεσμούς,όπως το Ελεγκτικό Συνέδριο και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους;

Είναι δυνατόν να μην έχετε ενημερωθεί εσείς ο ίδιος Υπουργός,ότι η Δικαιοσύνη είναι πολύ τυφλή στους επώνυμους και πολύ ανοιχτομάτα στις καθαρίστριες όπως π.χ. στην ακόλουθη υπόθεση:

 Λίαν επώνυμη επιχειρηματίας με εκατομμύρια ευρώ στη λίστα των ελεγχομένων προσώπων εμφανιζόταν στην κυβέρνηση Σαμαρά ως καταξιωμένη επιστήμονας που θα βοηθούσε την Αμάλ Κλούνεϊ να επιστραφούν τα γλυπτά του Παρθενώνα και γέμιζε τα δικαστήρια με πλαστούς τίτλους σπουδών από τον "μύλο" παραγωγής τέτοιων τίτλων στην Αγγλία.Παράλληλα  αν και βεβαίωνε τα δικαστήρια  ότι το περίφημο Χάρβαρντ διδάσκει το έργο και τη φιλοσοφία της , κανέναν  γνήσιο τίτλο απο το πανεπιστήμιο αυτό δεν εμφάνισε και στο Χάρβαρντ είναι παντελώς άγνωστη. Παρόλα αυτά καταδικάστηκε σε κάτι λίγους μήνες φυλάκισης εξαγοράσιμες με ποσό που αντιστοιχεί σε πουρμπουάρ λίγων μηνών,την ώρα που οι καθαρίστριες με υπαρκτό και προσφερόμενο έργο στενάζουν στις φυλακές.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΩΝ ΕΡΩΤΑΣΘΕ1.Με ποιό σκεπτικό τέθηκε στο αρχείο δια του υπ αριθμ 4524/2017 βουλευματος το τεράστιο σκάνδαλο του ανθρώπου ,ο οποίος με πλαστό πτυχίο κατάφερε να γίνει Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου;

Να κατατεθεί ,έστω και χωρίς το ονοματεπώνυμο το σχετικό σκεπτικό.

2.Εγινε δικαστική ή διοικητική έρευνα για να εντοπισθούν και τα άλλα μέλη του κυκλώματος που προμήθευσε τον πλαστό τίτλο;

3.Είναι γνήσιος ή όχι ο τίτλος διετούς φοίτησης στο Εμπορικο Ναυτικό;

4.Υπάρχει στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους παρόμοια υπόθεση ,η οποία τέθηκε στο αρχείο υπο τις συνθήκες που προαναφέρουμε,δηλαδή προμήθεια πλαστού τίτλου απο τρίτο πρόσωπο;

5.Εγινε περαιτέρω έρευνα για να εντοπισθεί το κύκλωμα στην περίπτωση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους;

6.Ηταν πλαστό ή γνήσιο το πτυχίο απο το Πανεπιστήμιο Πειραιώς που κατέθεσε στην υπηρεσία του Ελεγκτικού Συνεδρίου ο κ.Επίτροπος;

7.Εγινε έρευνα για να αποκαλυφθεί αν συνταξιοδοτήθηκε με δόλο,ώστε να μην λογοδοτήσει για το πλαστό πτυχίο;

8.Θα λάβετε μέτρα ώστε να εφαρμόζεται στη Δικαιοσύνη η συνταγματική επιταγή περι ισονομίας και ισοπολιτείας ,η οποία παραβιάζεται βάναυσα σε περιπτώσεις όπως οι προαναφερόμενες και αν ναι ποιά είναι αυτά;

Κοινοποιώ την παρούσα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διότι είναι προφανές ότι κυκλώματα παραγωγής πλαστών τίτλων εντός και εκτός του Ελεγκτικού Συνεδρίου ,του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και αλλαχού,όπωςστον ΔΟΑΤΑΠ παραμένουν ανενόχλητα και απο απλή δικαστική προκαταρκτική έρευνα
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τα πλαστά πτυχία του διοικητή

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν τα δημοσιεύματα σχετικά με πλαστά πτυχία, τα οποία φέρεται να κατείχε πρώην διοικητής μεγάλου νοσοκομείου του λεκανοπεδίου.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε παραγγελία στην Εισαγγελία Πειραιά για διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί ποινικά αδικήματα.

Τον περασμένσο Σεπτέμβριο καταγγελίες για τους τίτλους σπουδών του πρώην διοικητή του Γενικού Κρατικού Νίκαιας μπήκαν στο μικροσκόπιο του ΣΕΕΔΔ (Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης ), το πόρισμα του οποίου διαβιβάστηκε στη δικαιοσύνη για περαιτέρω έρευνα. Ο ελεγχόμενος πάντως έχει δηλώσει ότι η παραίτησή του δεν σχετίζεται με τις καταγγελίες.
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Διαψεύδεται η καταστροφολογία Μητσοτάκη για την οικονομία

Επειδή ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης δεν νομιμοποιείται εκ των σπουδών, της εμπειρίας του και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έχει παραισθήσεις για την οικονομία. Οι καταστροφολογικές θέσεις που αυτός και το κόμμα του εκφράζουν δεν μπορούν να εξηγηθούν παρά μόνο ως συνειδητή διαβολή. Ιδιαίτερα δε όταν η πραγματικότητα τoν διαψεύδει συνεχώς (4ο μνημόνιο, κούρεμα συντάξεων, έξοδος στις αγορές).

Αυτή η κυνική στάση δεν είναι πρωτοφανής στις πρακτικές της μεταπολιτευτικής Δεξιάς, ιδιαίτερα την εποχή που γίνονταν οι υποτιμήσεις της δραχμής, αλλά και πιο πρόσφατα με την τακτική μόχλευσης της φυγής καταθέσεων και κεφαλαίων από τις τράπεζες προς το εξωτερικό, τις θυρίδες και τα στρώματα.

Οι κυριακάτικες εφημερίδες που ως επί το πλείστον ακολουθούν και επαυξάνουν τη καταστροφολογική γραμμή της ΝΔ, είναι γεμάτες με καλά νέα για την οικονομία και με δρομολογούμενες επενδύσεις από τις εταιρείες. Παραδείγματος χάριν, στις 23 Δεκεμβρίου 2018 έγραψαν: ΤΟ ΒΗΜΑ: «Ξαναστήνουν την αγορά ακινήτων οι τράπεζες. – Μάχη ξένων επενδυτών για τα ιδιωτικά νοσοκομεία». ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Μάχη μεγάλων πολυεθνικών στην ελληνική αγορά αθλητικών».

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έγραφε: «Με επενδύσεις 295 εκατ. ευρώ υποδέχεται το 2019 η Εθνική Πανγαία». Σην ίδια εφημερίδα στις 30 Δεκεμβρίου αναφερόταν πως η «ΑΒ Βασιλόπουλος ολοκλήρωσε πρόγραμμα επενδύσεων 80 εκατ. ευρώ, ενώ η AEGEAN μετά την παραγγελία 42 αεροσκαφών Α320 προχωρά στην αναβάθμιση του στόλου της με την Pratt & Whitney. Η British American Toobacco ανακοίνωσε επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ που δημιουργούν 250 θέσεις εργασίας. Η Wind επενδύει 100 εκατ. ευρώ και η Cosmote 2 δισ. μέχρι το 2022. Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης (ΕΖΑ) ξεκινά νέες επενδύσεις με στόχο τον διπλασιασμό της παραγωγής».

Στις 20 Ιανουαρίου του 2019 η Realnews έγραφε: «Ο Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας Πήτερ Ηλιόπουλος προωθεί ένα φιλόδοξο πρότζεκτ Peter & Paul Wellness 50 εκατ. ευρώ (ξενοδοχείο 271 κλινών και 36 τουριστικές κατοικίες στην περιοχή της Σπάρτης, ενώ τον Απρίλιο θα λειτουργήσει στο Sani Resort στη Χαλκιδική Rafa Nadal Tennis Center με στόχο την προσέλκυση προσωπικοτήτων. Στο μεταξύ οι ελληνικές εξαγωγές στη Βραζιλία σημείωσαν το 2018 εντυπωσιακή αύξηση 398%, ενώ η Lidl Ελλάς προχωρά σε αύξηση μισθών. Ακόμη δύο νέοι από τη Μύρινα εξάγουν πολυτελή γυναικεία αξεσουάρ (τσάντες κ.ά.) σε Αμερική και Αυστραλία».

Τα θετικά νέα δείχνουν πως η οικονομία δεν έχει καταρρεύσει και πως είναι ζωντανή, μετά την καταστροφή που προκάλεσε η ΝΔ (και το ΠΑΣΟΚ με την διαχείριση της κρίσης). Τα μαγαζιά είναι γεμάτα και οι δρόμοι έχουν γεμίσει με καινούργια αυτοκίνητα! Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, την περίοδο Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2018 κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 190.847 αυτοκίνητα (καινούργια και μεταχειρισμένα εξωτερικού) έναντι 155.693 που κυκλοφόρησαν την αντίστοιχη περίοδο του 2017, παρουσιάζοντας αύξηση 22,6 %.

Η οικονομία δεν είναι λοιπόν νεκρή. Αυτό δεν σημαίνει πως η κρίση έληξε, ούτε ότι η κοινωνία περνάει καλά. Κάθε άλλο, τα 2/3 της μεσαίας τάξης φτωχοποιήθηκαν, τα χρέη προς τις τράπεζες και το κράτος αυξάνονται συνεχώς.

Διόγκωση προβλημάτων από Μητσοτάκη

Η συστηματική αντιπολιτευτική καταστροφολογία της ΝΔ για την κατάσταση της οικονομίας από την αρχή του χειμώνα του 2014 συνίσταται στη διόγκωση και τη μόχλευση υπαρκτών προβλημάτων, στην καταγγελία της υπερφορολόγησης, στην καταγγελία περί μη επαρκών επενδύσεων, στην καταγγελία των υπερπλεονασμάτων και γενικά, στην διαμόρφωση μιας δραματικής εικόνας για την ελληνική οικονομία. Κατ΄αυτόν τον τρόπο αποβλέπει χωρίς αμφιβολία στην υπονόμευση της κυβερνητικής πολιτικής, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις αγορές.

Η λαϊκίστικη αυτή τακτική που συχνά προσλαμβάνει διαστάσεις επικίνδυνες για το εθνικό συμφέρον αποβλέπει πρώτον, στην συγκέντρωση της προσοχής των πολιτών στα τρέχοντα προβλήματα και δυσκολίες, με στόχο να ξεχαστεί η πραγματική πηγή του κακού, δηλαδή η αποποίηση της ευθύνης της διακυβέρνησης 2004-2009 από τη ΝΔ που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία.

Δεύτερον, αποβλέπει στη μόχλευση της οργής των πολιτών για την ανεργία και την υπερφορολόγηση που υφίστανται δήθεν εξ αιτίας της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (ψυχαναγκαστική μέθοδος της «μετάθεσης»). Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση Σαμαρά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την 5η αξιολόγηση και επέλεξε την στρατηγική της αριστερής παρένθεσης που δεν βγήκε.

Η αύξηση κατά 11% του κατώτατου μισθού από την 1η Φεβρουαρίου στα 650€/μήνα μεικτά, από τα 586,08€ (αύξηση 11%), η κατάργηση του υποκατώτατου μισθού και η θετική κρατική παρέμβαση στα 24 επιδόματα διαψεύδουν την καταστροφολογία. Η ΝΔ αντέδρασε υποστηρίζοντας πως «έπρεπε να είχε δοθεί από το 2017», σημειώνοντας επίσης ότι η αύξηση εντάσσεται στην προσπάθεια της κυβέρνησης να «να ξεχάσουμε οι Έλληνες το εθνικό λάθος της Συμφωνίας των Πρεσπών«, ενώ το ΚΙΝΑΛ το μόνο που βρήκε να πει ήταν πως την αύξηση θα την πάρει πίσω η κυβέρνηση με το νέο αφορολόγητο. Μιζέρια!

Ψυχρολουσία

Αλλά η ψυχρολουσία της συστηματικής διαβολής της οικονομικής κατάστασης της χώρας και των προοπτικών της από τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ ήρθε από τις αγορές. Το Δημόσιο άντλησε με το 5ετές ομόλογο 2,5 δισ. ευρώ με κουπόνι 3,45%, έναντι 4-6,10% που δανειζόταν πριν την κρίση, δηλαδή 0,55-1,65% φθηνότερα. Σημειωτέον ότι οι προσφορές, ξεπέρασαν τα 10 δισ. ευρώ από σοβαρούς επενδυτές και με υποχώρηση των hedge funds.

Είναι προφανές ότι μετά τις διχαστικές αψιμαχίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τώρα ακυρώνεται και η διαβολή της οικονομικής προοπτικής της χώρας. Η κατάρρευση της όλης αντιπολιτευτικής στρατηγικής του κ. Μητσοτάκη αποτελεί ένα μείζον εσωκομματικό ζήτημα για τη ΝΔ. Ο εγκλωβισμός του από τους εθνικιστές-ρεβανσιστές του Αντώνη Σαμαρά ακύρωσαν κάθε προσπάθεια στον χώρο της ευρύτερης κεντροδεξιάς. Έτσι, τώρα η ΝΔ προχωρά τραυματισμένη, με δύο δελφίνους να βγαίνουν στο προσκήνιο, τον Μάκη Βορίδη και τον Νίκο Δένδια. Είναι δε ένα ερώτημα με ποιον αρχηγό θα πάνε στις εκλογές κάτι που θα λυθεί μετά τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ξεφτάει και το ΚΙΝΑΛ, φεύγει με «λεωφορείο» η ΔΗΜΑΡ

Μαζικές είναι οι αποχωρήσεις στελεχών της ΔΗΜΑΡ από τις τάξεις του ΚΙΝΑΛ τα τελευταία εικοσιτετράωρα και παρά την φαινομενική ηρεμία ο προβληματισμός στο κόμμα εντείνεται. Το πρώτο κύμα των αποχωρήσεων αφορούσε στελέχη οργανώσεων από όλη την Ελλάδα, σήμερα ωστόσο αποχώρησαν άλλα 31 στελέχη, τα περισσότερα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, που κατείχαν θέσεις ευθύνης στα όργανα, αλλά και στα ψηφοδέλτια.

Με αυτό το δεύτερο κύμα παραιτήσεων αυξάνονται στα 139 τα στελέχη  της ΔΗΜΑΡ που έχουν αποχωρήσει από το ΚΙΝΑΛ, μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και την διαγραφή του από το κόμμα. Οι παραιτήσεις τους μάλιστα υποβλήθηκαν με κοινή επιστολή στον Γραμματέα της ΚΠΕ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, στην οποία υπογράμμιζαν, ότι η αποχώρησή τους είναι «αυτονόητη» μετά την «απόφαση της Επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, που έθεσε ουσιαστικά τη ΔΗΜΑΡ εκτός».

Είχαν προηγηθεί βεβαίως οι παραιτήσεις άλλων 108 μελών από διάφορες περιοχές της χώρας, τα περισσότερα από τα οποία ανέφεραν στις επιστολές παραίτησής τους ότι το ΚΙΝΑΛ δεν κατάφερε να αποκτήσει προοδευτικό στίγμα και «να πείσει ότι ο στρατηγικός αντίπαλός του είναι η Ν∆». Οι παραιτηθέντες επικρίνουν ουσιαστικά την «πολιτική ίσων αποστάσεων» από την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, που υιοθέτησε προσφάτως η Φώφη Γεννηματά σε μια προσπάθεια να αμβλύνει το σύνθημα που υποστήριζε όλο το προηγούμενο διάστημα, ότι στόχος του ΚΙΝΑΛ είναι «η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ».

Προσπάθεια υποβάθμισης

Το κόμμα επιχείρησε βέβαια να υποβαθμίσει το γεγονός, με τον εκπρόσωπό του να δηλώνει ότι πρόκειται για «τεθλιμμένους συγγενείς και φίλους των κομμένων από τα ψηφοδέλτιά του». Ο ίδιος ανέφερε μάλιστα ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των παραιτηθέντων δεν είναι καν μέλη του ΚΙΝΑΛ» και χαρακτήριζε ως πρόσχημα τον πολιτικό λόγο που επικαλούνταν.

Η απόφαση των μελών της ΔΗΜΑΡ να αποχωρήσουν ήταν όμως αναμενόμενη, μετά την διαγραφή του προέδρου τους, εξαιτίας της ψήφου που έδωσε στην Συμφωνία των Πρεσπών . Αυτό  ωστόσο υπήρξε μόνον η αφορμή, αφού η βασική αιτία ήταν και παραμένει ο προσανατολισμός του ΚΙΝΑΛ και η τοποθέτησή του έναντι του διλήμματος «με την ΝΔ ή με τον ΣΥΡΙΖΑ». Και αυτό γιατί, η πολιτική «των ίσων αποστάσεων» της Φώφης Γεννηματά δεν τους έχει πείσει, όπως δεν πείθει και μεγάλο μέρος της κοινωνίας.

Το είπε άλλωστε ξεκάθαρα και ο ίδιος ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την δήλωση Γεννηματά, πως όποιος λοξοκοιτάζει προς Τσίπρα ή Μητσοτάκη δεν έχει θέση στο ΚΙΝΑΛ. «Συμφωνώ, η Φώφη Γεννηματά δεν ξέρω αν το εννοεί» ήταν η απάντηση του Θεοχαρόπουλου, ο οποίος παραλλήλως επισήμανε ότι το ΚΙΝΑΛ «όφειλε να μείνει προσηλωμένο στην πολιτική αυτονομία του».

Στην συνέχεια ωστόσο, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, αναφερόμενος στην στάση της κας Γεννηματά σε πολλά ζητήματα είπε αυτό που βλέπει κάθε σκεπτόμενος πολίτης αυτής της χώρας. Ότι δηλαδή, το ΚΙΝΑΛ, παρά την αντιδεξιά ρητορική, υιοθετεί πολιτικές οι οποίες «κοιτάνε και δεν λοξοκοιτάνε απλώς προς την ΝΔ».

Θα μείνει μόνο το όνομα

Τις ημέρες μετά την διαγραφή Θεοχαρόπουλου, η Φώφη Γεννηματά προκήρυξε συνέδριο για τον Μάρτιο, το οποίο θα βάλει τέλος στον πολυκομματικό χαρακτήρα του ΚΙΝΑΛ. Η απόφαση αυτή ήταν μία πρόκληση για τα μέλη της ΔΗΜΑΡ που συντάσσονταν με την άποψη Θεοχαρόπουλου, αλλά και για τον Γιώργο Παπανδρέου, αφού προϋποθέτει ότι θα σταματήσει την όποια ενεργή δράση το ΚΙΔΗΣΟ.

Την απάντηση της ΔΗΜΑΡ η Φώφη Γεννηματά την έλαβε τα τελευταία εικοσιτετράωρα με τις μαζικές αποχωρήσεις και αυτό που μένει τώρα είναι να ξεκαθαρίσει και η μελλοντική σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου. Για τον λόγο αυτόν άλλωστε, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση, προκειμένου να διευθετηθούν αρκετά ζητήματα, μεταξύ άλλων και το που θα πολιτευτεί ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος σημειωτέον δεν χρειάζεται σταυρό προτίμησης.

Η συνάντηση βεβαίως θα γίνει στην σκιά των όσων είπε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος λίγες ώρες πριν την ψηφοφορία στην Βουλή, εμφανίστηκε θετικός με την Συμφωνία των Πρεσπών και αντιμετώπισε με σκεπτικισμό την διαγραφή Θεοχαρόπουλου. Αναμένεται να τεθεί επίσης και το θέμα του τερματισμού του πολυκομματικού ΚΙΝΑΛ, για το οποίο θα αποφασίσει το συνέδριο του Μαρτίου!

Το πολυκομματικό ΚΙΝΑΛ όμως δεν υπάρχει πλέον στην πράξη, μετά την αρχική αποχώρηση του Ποταμιού και την πρόσφατη της ΔΗΜΑΡ. Έτσι, στο πλαίσιο αυτό, ο Γιώργος Παπανδρέου, πιθανότατα δεν θα φέρει αντίρρηση στον παροπλισμό του  ανύπαρκτου ΚΙΔΗΣΟ, με αντάλλαγμα μια οριστικοποίηση της υποψηφιότητάς του στην Αχαΐα. Υπάρχουν ωστόσο μερικά ζητήματα, καθώς κάποιοι, με αφορμή την τοποθέτηση του Νίκου Παπανδρέου στο ευρωψηφοδέλτιο, ήδη σιγοψιθυρίζουν ότι «υπάρχει ένας Παπανδρέου».

Κινητικότητα σημειώνεται όμως και στην ΔΗΜΑΡ, καθώς για την Κυριακή έχει προγραμματιστεί ανοιχτή συνάντηση-συζήτηση, στην οποία  οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τον  Θανάση Θεοχαρόπουλο θα παραστεί και ο επικεφαλής των Μεταρρυθμιστών, Σπύρος Λυκούδης. Πάντα βέβαια είναι ανοιχτό και το προσκλητήριο Τσίπρα για την συγκρότηση μιας μεγάλης κεντροαριστεράς, το οποίο, όπως και να έχει το πράγμα, λειτουργεί πλέον ως δέλεαρ.
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Όλοι εσείς εκεί στο συλλαλητήριο για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , είστε ηλίθιοι , είστε ακροδεξιοί λαϊκιστές , άμυαλοιΣτο περιθώριο της Συνόδου MED-7 που έγινε στη Λευκωσία, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, σχολιάζοντας στον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν τη συμμετοχή στα συλλαλητήρια, είπε ότι σε αυτά συμμετείχαν κυρίως ακροδεξιοί λαϊκιστές και πρόσθεσε ότι «η πλειοψηφία των ανθρώπων που μπορούν να σκέφτονται και να ασκούν κριτική με το μυαλό τους είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών».
Απ ότι φαίνεται και το 2015 στο γνωστό δημοψήφισμα το 62% των Ελλήνων αντιμετωπίστηκαν ως βλάκες και ηλίθιοι

Σήμερα , το ποσοστό αυτών φαίνεται ότι έφτασε στο 70% , όσοι δηλαδή δεν συμφωνούν με την Συμφωνία των Πρεσπών

Μάλλον είχαμε δίκιο όταν αναρωτηθήκαμε ένα ο κ Τσίπρας πάσχει από το σύνδρομο της Σκοτεινής Τριάδας

Μια τέτοια διάγνωση που δύσκολα δημοσιεύεται ή γίνεται παραδεκτή , ωστόσο , τα σημάδια της ¨σκοτεινής Τριάδας ¨ δεν μπορούν να κρυφτούν από τη δημοσιότητα.

Ως γνωστόν η Σκοτεινή Τριάδα περιλαμβάνει:

1.τον (υποκλινικό) ναρκισσισμό, που αναφέρεται σε μία αίσθηση μεγαλομανίας μαζί με μία τάση για επίδειξη προς τους άλλους κι εκμετάλλευση αυτών.

2.τον Μακιαβελισμό, που αφορά σε μια χειριστική μορφή προσωπικότητας με έλλειψη συναισθημάτων

3.την (υποκλινική) ψυχοπάθεια, που χαρακτηρίζει μια προσωπικότητα με τάση για εκμετάλλευση των άλλων και απουσία ενσυναίσθησης.

Ας τον βοηθήσει κάποιος


Πηγή    ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Βίντεο-ντοκουμέντο: Το έκτακτο δελτίο του MEGA για την τουρκική απόβαση στα Ίμια

Δείτε τη στιγμή που το MEGA βγάζει έκτακτο δελτίο ειδήσεων για την τουρκική απόβαση στα Ίμια.

Στη 01.00΄ μετά τα μεσάνυχτα πραγματοποιείται στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή σύσκεψη του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ). Συμμετέχουν, εκτός των τακτικών μελών, ο γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Τάσος Μαντέλης (φαντασθείτε ο καρα-διεφθαρμένος για ποιο θέμα αποφάσιζε…) και οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού Ν. Θέμελης και Δ. Καραϊτίδης.

Μεσολαβούν δύο τηλεφωνικές συνδιαλέξεις Πάγκαλου – Χόλμπρουκ, και στις 02.00΄ π.μ. ενημερώνεται το ΚΥΣΕΑ για την κατάληψη της αφρούρητης βραχονησίδας στα Ίμια από Τούρκους κομάντος.

Στη σύσκεψη φθάνει με καθυστέρηση μισής περίπου ώρας ο υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος, λόγω συμμετοχής του σε… τηλεοπτική εκπομπή! Ο διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) δεν καλείται να συμμετάσχει, παρότι βρίσκεται έξω από την αίθουσα της σύσκεψης…

Στην εν λόγω σύσκεψη, όταν ο Α/ΓΕΕΘΑ ζητάε την αποδέσμευση των κανόνων εμπλοκής, λαμβάνει την απάντηση ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις.

Επίσης, όταν μετά από ερώτηση ο ναύαρχος Λυμπέρης απαντάει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολη απόφαση η απόσυρση της σημαίας, καθότι «εκεί ορκίζονται οι αξιωματικοί»,λαμβάνει την… αποστομωτική απάντηση «είστε υπερβολικός και συναισθηματικός.
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Το πραγματικό Ολοκαύτωμα... για το οποίο κανείς δεν θέλει να μιλήσει!

«Αν εσείς οι λευκοί άνθρωποι δεν ερχόσασταν ποτέ,
αυτή η χώρα θα ήταν όπως έναν καιρό.
Τα πάντα θα διατηρούσαν την αρχική αγνότητα.
Εσείς χαρακτηρίσατε αυτό τον τόπο άγριο, αλλά δεν ήταν.
Ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.
Τα ζώα δεν είναι άγρια, είναι μόνον ελεύθερα.
Κι εμείς είμασταν ελεύθεροι πριν τον ερχομό σας.
Εσείς μας μεταχειριστήκατε ως άγριους,
μας ονομάσατε βάρβαρους, απολίτιστους.
Αλλά εμείς είμασταν απλώς ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!»

Άνεμος Αντάρτης100.000.000 εκατομμύρια αυτόχθονες, ιθαγενείς Αμερικανοί εξολοθρεύτηκαν: Γιατί κανείς δεν θυμάται τη μνήμη τους;

Κάτι περίεργο συμβαίνει με τα ΜΜΕ... Πως και οι τηλεοπτικοί σταθμοί ολόκληρου του δυτικού "πολιτισμένου" κόσμου δεν μιλούν ποτέ γι' αυτό το αληθινό Ολοκαύτωμα;

Γιατί τα σχολικά βιβλία δεν γράφουν για το μεγαλύτερο έγκλημα Γενοκτονίας στην ανθρωπότητα;
Η πλήρης εξολόθρευση όλων των... φυλών Ινδιάνων στη Βόρειο και Κεντρική Αμερική από τους δυτικούς.

Το Ολοκαύτωμα για το οποίο κανείς δεν θέλει να μιλήσει: 31 Ιανουαρίου 1876, οι Ηνωμένες Πολιτείες δημιουργούν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους Ινδιάνους (καταυλισμούς τα βάπτισαν) προκειμένου να εφαρμόσουν την "τελική τους εξόντωση"!

Τι παράξενη "συγκυρία"... πριν και μετά το ολοκαύτωμα των Εβραίων το θρήσκευμα (που το ταυτοποίησαν μάλιστα με το ναζιστικό σιωνιστικό κατοχικό καθεστώς που δημιούργησαν στην Παλαιστίνη) υπάρχει το Ολοκαύτωμα που όλοι αποσιωπούν.

100 εκατομμύρια ανθρώπινες ψυχές αποδεκατίστηκαν. Σχεδόν όλες οι φυλές σφαγιάστηκαν εξολοκλήρου και η καταστροφή του βίσονα τους είχε στερήσει την επιβίωσή τους.

Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα γκέτο που χαρακτήρισαν "νησιά κατοικίας" σε άγονες εκτάσεις για την "εκπαίδευσή" τους, ήταν δήθεν θεσμός για την προστασία των εθίμων τους. Εκεί, που η εξόντωση ήταν ένα "χάδι" μπροστά στους φούρνους των ναζί.

Στα στρατόπεδα συγκέντρωσης οι πραγματικοί Αμερικανοί διώχτηκαν και δολοφονήθηκαν, απογυμνώθηκαν από τα πάντα. Όσοι επιβίωσαν μεταφέρθηκαν αργότερα σε χωματερές (χώρους υγειονομικής ταφής ή μολυσμένης γης), σε χωματερές πυρηνικών αποβλήτων κι οι γυναίκες στειρώθηκαν ενάντια στη βούλησή τους από την αμερικανική κυβέρνηση. Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν το πρόγραμμα στείρωσης των γυναικών ώστε να σταματήσει η "διάδοση της ράτσας" και μόλυνσης των "πολιτισμένων" τον 20ο αιώνα.


Από το 1940 ως και το 1980 στειρώθηκε βίαια το 40% των αυτοχθόνων γυναικών. Ένα ανθρωποκυνηγητό εναντίον των γυναικών...

Μια τερατώδη γενοκτονία,γεμάτη με συνεχείς σφαγές, εξολόθρευση ολόκληρων χωριών, σατανικές μέθοδοι που λειτουργούν με επιστημονικό σχεδιασμό: λιμοκτονούν τους Ινδιάνους με σάρωση των κοπαδιών από βίσονες, βίαια εγκατάσταση σε ερήμους για να τους οδηγήσουν στο θάνατο από κακουχίες και ασθένειες.

Εκείνο που δεν συνέλαβε καν ο νους των ναζί... προμήθευαν τους Ινδιάνους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης με κουβέρτες όπου οι "πολιτισμένοι επιστήμονες" εμπότιζαν με μικρόβια ευλογιάς, λέπρας και φυματίωσης. Η "επιστήμη" στην υπηρεσία της Γενοκτονίας ώστε να επιταχυνθεί και να επιλυθεί χωρίς φούρνους το "Ινδιάνικο Ζήτημα".Κι όλα αυτά ακόμη και την ίδια περίοδο που οι "πολιτισμένες" ΗΠΑ πολεμούσαν τον "ναζισμό", που ήδη είχαν ξεπεράσει σε θηριωδία. 

Πρόκειται για το Μεγαλύτερο Ολοκαύτωμα στην παγκόσμια ιστορία της ανθρωπότητας, τόσο σε διάρκεια χρόνου (5 ολόκληρους αιώνες για να εξολοθρευτούν 100 εκατομμύρια Άνθρωποι), όσο και σε αριθμό ανθρώπων.

Οι ΗΠΑ προχώρησαν στη Γενοκτονία των 100 εκατομμυρίων κατοίκων... αλλά δεν πρέπει να γνωρίζουμε τίποτα για αυτό το Ολοκαύτωμα!

Δεν υπάρχει για τους "πολιτισμένους" Ημέρα Μνήμης για αυτό το Ολοκαύτωμα...

Ας ελπίσουμε πως όταν ο κύριος Τσίπρας απευθυνόταν στον κύριο Τραμπ και του τόνιζε με περηφάνια "Τις δύο χώρες συνδέει μία ισχυρή φιλία η οποία στηρίζεται στις κοινές δημοκρατικές αρχέςκαι στις κοινές αξίες των δύο λαών", απλώς δεν γνώριζε για το Ολοκαύτωμα 100 εκατομμυρίων Ανθρώπων, αλλά και τους Έλληνες πατριώτες και κομουνιστές που σφαγίασαν στην πατρίδα μας οι ΗΠΑ... κι ήταν μία ακόμη γκάφα του λογογράφου του...
Πηγή  απο το  "PRESS-GR"

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Το Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζεται για την «ιδανική καταιγίδα»

Οι αποθήκες επιχειρήσεων που βρίσκονται σε αναμονή του Brexit χωρίς συμφωνία είναι γεμάτες με ποικιλία αγαθών, που κυμαίνονται από τρόφιμα έως φάρμακα και εξαρτήματα αυτοκινήτων 

Παρά το γεγονός ότι το σκληρό  Brexit, δηλαδή την  έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου χωρίς συμφωνία δεν θέλει κανένας, η Βρετανική επιχείρηση σε περίπτωση ανωμαλίας  εφοδιασμού είναι γεμάτη με απολύτως ό, τι μπορεί   να προμηθευθεί . Τα αγαθά και τα αντικείμενα αγοράζονται τόσο πολύ που η συντριπτική πλειονότητα των αποθηκών είναι γεμάτες.

Η μεγαλύτερη αλυσίδα σουπερμάρκετ Tesco έχει νοικιάσει ένα τεράστιο  αριθμό  πρόσθετων ψυγείων σε περίπτωση σκληρού Brexit του Ηνωμένου Βασιλείου με την  Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Η Μάρκς & Σπένσερ έχει αποθηκεύσει  μη ευπαθή αγαθά για την πρώτη εβδομάδα. Οι φαρμακευτικοί γίγαντες νοικιάζουν τώρα επειγόντως αποθήκες για ναρκωτικά  και εμβόλια, και οι κατασκευαστές αυτοκινήτων αποθηκεύουν εξαρτήματα  και ανταλλακτικά.

Ο χώρος της αποθήκης είναι τώρα ίσως ο πιο δημοφιλής τύπος ακινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Ένωση χειριστών αποθηκών του Ηνωμένου  Βασιλείου (UKWA), η οποία έχει περίπου 9.300.000 m² αποθηκών σε όλες τις κομητείες του Βασιλείου, ισχυρίζεται ότι τα τρία τέταρτα των αποθηκών τους είναι ήδη γεμάτες. Κάθε μέρα που περνά, οι κενές περιοχές μειώνονται ραγδαία.

«Απειλούμαστε από μια» τέλεια καταιγίδα «στον τομέα της αποθήκευσης και του εφοδιασμού…» Λέει η  δήλωση της  Ukwa.

Η δήλωση υπογραμμίζει επίσης ότι κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2018, το 85% των μελών της Ένωσης έλαβαν αιτήματα  σχετικά με το Brexit.

Τώρα η βρετανική οικονομία δεν είναι πιθανό να βρει έναν τομέα στον οποίο δεν θα υπήρχε βιασύνη για τη δημιουργία  αποθήκευσης  σε περίπτωση αποχώρησης του Βασιλείου από την Ενωμένη Ευρώπη χωρίς συμφωνία.

Φυσικά, η δημιουργία μεγάλων αποθεμάτων, ιδιαίτερα των τροφίμων, είναι μια πολύπλοκη διαδικασία λόγω της τεράστιας ποσότητας αλλοιώσιμων προϊόντων. Καθώς πλησιάζουμε την 29th Μαρτίου, η ημερομηνία της επίσημης απόσυρσης του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, η οποία δεν έχει ακόμη ακυρωθεί, η συντριπτική πλειονότητα των εταιρειών, όπως η Gateγκουρμέ, η οποία προμηθεύει 20 αεροπορικές εταιρείες σε 10 αεροδρόμια στη Βρετανία, άρχισε να προμηθεύεται αποθέματα κατεψυγμένης πίτσας, πρωινού, γευμάτων και δείπνου.

Οι πωλητές αποθεμάτων ανταποκρίνονται στους φόβους των βρετανών κατοίκων για το γενικό έλλειμμα μετά την 29η Μαρτίου. Η ατμόσφαιρα μεταξύ του πληθυσμού συμπυκνώνεται αργά προς τον πανικό. 

Η απάντηση σε αυτούς τους φόβους ήταν, για παράδειγμα, τα kit Brexit Box για 295 λίρες (386 δολάρια)  αποθήκευσης τροφίμων έκτακτης ανάγκης με κατεψυγμένα προϊόντα για ένα μήνα, ένα φίλτρο για τον καθαρισμό του νερού και μέσα για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς.

Οι  επιχειρήσεις  είναι πολύ δυσαρεστημένες με την αβέβαιη κατάσταση, επειδή υποτίθεται ότι ξοδεύουν  πολλά χρήματα για την ενοικίαση χώρων αποθήκευσης για λόγους ασφαλείας, αν και η παραλλαγή με «πολιτισμένο» Brexit  είναι πολύ πιο πιθανή από το  σκληρό.

Η πιο δύσκολη κατάσταση έχει αναπτυχθεί με φρέσκα προϊόντα. Κάθε προϊόν έχει τη δική του και συχνά ακριβά λεπτές αποχρώσεις  αποθήκευσης. Οι φράουλες, για παράδειγμα, πρέπει να ακτινοβοληθούν, και τα μήλα-να αποθηκεύονται σε σκοτεινά δροσερά δωμάτια με υψηλό διοξείδιο του άνθρακα στον αέρα, κλπ. Ωστόσο, τα περισσότερα από τα φρέσκα τρόφιμα δεν είναι μακράς διάρκειας.

Ειδική συζήτηση για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων. 

 Έχουν μη ευπαθή προϊόντα – ανταλλακτικά, αλλά είναι πάρα πολλά και απαιτούν πολύ αποθηκευτικό χώρο. Για παράδειγμα, μόνο η BMW στο Ηνωμένο Βασίλειο εισάγει ετησίως από τα ανταλλακτικά της ΕΕ περίπου 2.000.000.000 λίρες.

Δεν εκπλήσσει το ότι η BMW έχει το ίδιο πρόβλημα με τους  συναδέλφους της: Nissan, Toyota και Honda αντιμετωπίζουν  προβλήματα με την αποθήκευση εξαρτημάτων.

Ο Βρετανός υπουργός υγείας Ματ Χάνκοκ συνεργάζεται στενά με φαρμακευτικές εταιρείες για την πρόληψη πιθανών ελλείψεων ναρκωτικών και φαρμάκων μετά από το Brexit. Έτσι, σύμφωνα με την εμπορική ένωση της βρετανικής φαρμακευτικής βιομηχανίας (ABPI), η εταιρεία Astrperereca αύξησε τον όγκο των φαρμάκων, που είναι έτοιμα να αποσταλούν στα φαρμακεία και τα νοσοκομεία, κατά 20%. Ξόδεψε επίσης £40.000.000 για τις προετοιμασίες για ένα σκληρό Brexit, το  οποίο  περιελάμβανε την κατασκευή εργαστηρίων στη Σουηδία για ανάλυση φαρμάκων.

Η Γαλλική φαρμακευτική γίγαντας Sanofi έχει μισθώσει πρόσθετη χωρητικότητα αποθήκευσης ναρκωτικών και εμβολίων που απαιτούν χαμηλές θερμοκρασίες. Επιπλέον, η εταιρεία προσπαθεί να μεταβιβάσει μια σειρά παραγωγικών δραστηριοτήτων στην Ευρώπη.

Οι αρχές προσπαθούν να αποτρέψουν τον πανικό με κάθε τρόπο. Για το σκοπό αυτό, για παράδειγμα, η κυβέρνηση έχει υπογράψει συμφωνία με πολλές εταιρείες και οργανισμούς, η οποία τους απαγορεύει να αποκαλύπτουν πληροφορίες σχετικά με τις συσσωρεύσεις που συνδέονται με το Brexit. Για παράδειγμα, μόνο το Υπουργείο Υγείας έχει συνάψει τέτοιες συμφωνίες με 26 εταιρείες.

Σεργκέι Μανουκόφ, «ειδικός στο Διαδίκτυο»
Πηγή   https://news-front.info


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Στη Γαλλία η αστυνομία πυροβολεί διαδηλωτές με «μη θανατηφόρα όπλα» - που ενίοτε σκοτώνουν

Ο βαρύς απολογισμός των συγκρούσεων της αστυνομίας με τα κίτρινα γιλέκα από τον περασμένο Νοέμβριο προβληματίζει πλέον σοβαρά τη γαλλική κοινή γνώμη.

Πάνω από 1700 άτομα έχουν τραυματιστεί, ορισμένα εκ των οποίων σοβαρά, όπως το περασμένο Σάββατο ο Ζερόμ Ροντρίγκες στέλεχος των κίτρινων γιλέκων, γνωστός μάλιστα για την μετριοπάθειά του.

Η χρήση ή μη από την αστυνομία των λεγόμενων «μη θανατηφόρων όπλων» βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων σήμερα στη γαλλική βουλή στο πλαίσιο της νέας νομοθεσίας για την αντιμετώπιση των διαδηλώσεων.

Νέες παραγγελίες από το γαλλικό υπ. Εσωτερικών

Πρόκειται για τους εκτοξευτές πλαστικών σφαιρών γνωστών ως flash-ball ή των ακόμα ισχυρότερων LBD, γνωστών ως σφαιρών άμυνας, καθώς και χειροβομβίδων. Τα ονομάζουν «μη θανατηφόρα όπλα», κατ’ ευφημισμόν βέβαια, αφού ο φοιτητής Ρεμί Φρες άνοιξε τον κατάλογο των νεκρών το 2014, ο οποίος συμπληρώθηκε τελευταία με 2 ακόμα θύματα σε Παρίσι και Μασσαλία.

Από χρόνια η Γαλλία πιστεύει ότι κατέχει καλύτερα από κάθε άλλη χώρα τη γνώση διατήρησης της τάξης, την οποία συστηματοποίησε ήδη από τον περασμένο αιώνα, γι αυτό και αρνήθηκε το 2010 να συμμετέχει στο τριετές ευρωπαϊκό πρόγραμμα Godiac για την αναζήτηση «μεθόδων κατευνασμού μέσω διαλόγου».

Σταθερός στις απόψεις του πάντως παραμένει ο υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέ έχει ήδη παραγγείλει για την τρέχουμε χρονιά 1280 νέους εκτοξευτές σφαιρών άμυνας LBD.

Πηγή: Deutsche Welle

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Αχτσιόγλου: Παραμένουν κάτω από το αφορολόγητο όσοι θα λάβουν τον αυξημένο κατώτατο μισθό

«Οι εργαζόμενοι που λαμβάνουν τον κατώτατο μισθό εξακολουθούν να είναι κάτω από το αφορολόγητο όριο και μετά την αύξησή του», τόνισε μεταξύ άλλων η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ.

Απαντώντας μάλιστα στην κριτική που ασκεί η ΝΔ, σημείωσε ότι «όσοι επενδύουν την αντιπολιτευτική τους γραμμή στο ότι θα υπάρξει μείωση του αφορολόγητου το 2020, να μην το κάνουν, γιατί έχουν εκτεθεί πάρα πολύ από τον τρόπο που επέμειναν και για το ζήτημα της περικοπής των συντάξεων, την οποία και ακυρώσαμε. Θα τους έλεγα να το αφήσουν στην άκρη, να μην ποντάρουν τα λεφτά τους εκεί, θα ηττηθούν ακόμη μια φορά και θα εκτεθούν – γιατί φαίνεται τι προγραμματικές επιδιώξεις έχουν οι ίδιοι».

Η αξιωματική αντιπολίτευση, «έχει πάρα πολύ μεγάλο πεδίο απολογίας μπροστά της σε σχέση με τα εργασιακά. Το 2012 ήταν στην κυβέρνηση όταν ο κατώτατος μισθός μειώθηκε και θεσπίστηκε ο υποκατώτατος και ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται σαν να μην το θυμάται» πρόσθεσε η υπουργός.

Ακόμη, η κ. Αχτσιόγλου υπογράμμισε ότι «η απόφαση για την αύξηση του κατώτατου μισθού έχει μεγάλη συμβολική και ουσιαστική αξία για τους εργαζόμενους». Μετά από σχεδόν μία δεκαετία, γίνεται για πρώτη φορά αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 11% και κατά 27% για τους νέους με την κατάργηση του υποκατώτατου, όταν το 2012 είχε μειωθεί κατά 22% και κατά 32% αντίστοιχα, επισήμανε.

«Με μοχλούς την αύξηση του κατώτατου μισθού και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, θέλουμε να δώσουμε ώθηση στη βελτίωση του εισοδήματος των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα», δήλωσε η κ. Αχτσιόγλου και πρόσθεσε ότι «η αύξηση του κατώτατου μισθού δημιουργεί έναν κυματισμό αύξησης των μισθών σε όλα τα κλιμάκια».

Αναφερόμενη στη σημασία της επαναφοράς των βασικών αρχών των συλλογικών διαπραγματεύσεων από τον Αύγουστο του 2018 και στην επέκταση, ήδη, δέκα κλαδικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας, η υπουργός τόνισε ότι «είναι η διαδικασία με την οποία μπορείς συλλογικά να διαμορφώνεις καλύτερους μισθούς και όρους εργασίας, και αυτό να γίνεται γενικώς υποχρεωτικό στον κλάδο».

Το υπουργείο Εργασίας, και την περίοδο εντός προγράμματος έκανε κρίσιμες παρεμβάσεις για την καταπολέμηση της αδήλωτης, υποδηλωμένης και απλήρωτης εργασίας, για την προστασία των εργαζομένων και την τήρηση των ωραρίων – υπογράμμισε η κ. Αχτσιόγλου. «Με την ηλεκτρονική προ-δήλωση των υπερωριών που θεσπίσαμε, από τη μία χρονιά στην άλλη οι επιχειρήσεις που δήλωναν υπερωρίες υπερδιπλασιάστηκαν», σημείωσε.

Αναφορικά με τη ρύθμιση οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, επισήμανε μεταξύ άλλων, ότι «πρόκειται για ένα σχήμα τεράστιας ανακούφισης για δεκάδες χιλιάδες ασφαλισμένους, που θα νομοθετηθεί τον Φεβρουάριο και θα εκκινήσει τον Μάρτιο». Εκτός από τη μείωση των προσαυξήσεων κατά 85%, θα περιλαμβάνει και κούρεμα της βασικής οφειλής, με τη μέση μείωση να φτάνει στα επίπεδα του 70%, ενώ η αποπληρωμή θα γίνεται σε έως και 120 δόσεις. Παράλληλα, χιλιάδες ασφαλισμένοι που δεν μπορούσαν να πάρουν σύνταξη λόγω οφειλών, θα μπορέσουν να συνταξιοδοτηθούν.

Απαντώντας, τέλος, σε ερώτηση για την υποψηφιότητα του υφυπουργού Εργασίας, Νάσου Ηλιόπουλου, στον δήμο Αθηναίων, η κ. Αχτσιόγλου τόνισε ότι «είναι πολύ αποτελεσματικός και θα κερδίσει τη μάχη. Είναι άνθρωπος της πόλης και ξέρει τις γειτονιές της, γνωρίζει τους κατοίκους και τα προβλήματά τους».
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Βουλή: Δυο βουλευτές της ΝΔ υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για το οποίο έγινε χαμός!

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την ενίσχυση του ΑΣΕΠ κατέδειξε την Τρίτη και την Τετάρτη το πρόβλημα που υπάρχει στην κυβέρνηση με το θέμα της δεδηλωμένης. Όμως, τελικά το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε και με τις ψήφους δυο βουλευτών της ΝΔ! Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι έγινε κατά λάθος.

Ας δούμε λοιπόν ποιοι ήταν οι βουλευτές εκτός του ΣΥΡΙΖΑ που τελικά διαμόρφωσαν την πλειοψηφία για να περάσουν τα επίδικα άρθρα του νομοσχεδίου του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την

ενίσχυση του ΑΣΕΠ στην ονομαστική ψηφοφορία που έγινε με ηλεκτρονικό τρόπο στην Ολομέλεια.
Η κατά πλειοψηφία ψήφιση επί της Αρχής του νομοσχεδίου με 153 θετικές ψήφους (έναντι 124 «κατά» και 2 «παρών») δημιουργήθηκε από τους παρόντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τους εξής βουλευτές:

Σάββας Αναστασιάδης (ΝΔ)! Σπύρος Δανέλλης (ΑΝΕΞ), Βασίλης Κόκκαλης (ΑΝΕΞ) Βασίλης Κόκκαλης (ΑΝΕΞ), Κατερίνα Παπακώστα (ΑΝΕΞ), Θανάσης Παπαχριστόπουλος, αλλά και από τους ΑΝΕΛ οι Aριστείδης Φωκάς , Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και ο Κώστας Κατσίκης.

Να υπενθυμίσουμε ότι το θέμα για το εάν είχε πλειοψηφία η επί της Αρχής ψήφιση του νομοσχεδίου δημιουργήθηκε χθες κατά την ψηφοφορία που ξεκίνησε στην Ολομέλεια και δεν ολοκληρώθηκε καθώς ο εισηγητής των ΑΝΕΛ Αριστείδης Φωκάς απουσίασε εκείνη την στιγμή γιατί όπως εξήγησε σήμερα «είχε πιεί μια γκαζόζα στο κυλικείο της Βουλής και πήγε στην τουαλέτα…»

Τα τρία άλλα επίμαχα άρθρα ήταν το 15, το 19 και το 20 του νομοσχεδίου στα οποία ο εισηγητής των ΑΝΕΛ Αριστείδης Φωκάς είχε πει ότι το κόμμα του δεν τα ψηφίζει.

Στην ονομαστική ψηφοφορία, όμως που έγινε σήμερα, το άρθρο 15 του νομοσχέδιου έλαβε 151 θετικές ψήφους και 129 κατά. Εδώ ψήφισαν θετικά εκτός των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και οι: Θανάσης Παπαχριστόπουλος (ΑΝΕΞ) , Κατερίνα Παπακώστα(ΑΝΕΞ) , Ελενα Κουντουρά (ΑΝΕΞ) , Βασίλης Κόκκαλης(ΑΝΕΞ) , ο Γιάννης Σαρίδης (ΕΚ) αλλά και ο Δημήτρης Σταμάτης (ΝΔ)!

Το άρθρο 19 έλαβε 150 θετικές ψήφους έναντι 129 κατά 1 παρών όπως επίσης και το άρθρο 20.

Οι βουλευτές, πλην της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, που ψήφισαν υπέρ στα δύο αυτά άρθρα είναι οι: Θανάσης Παπαχριστόπουλος (ΑΝΕΞ) , Κατερίνα Παπακώστα(ΑΝΕΞ) , Ελενα Κουντουρά (ΑΝΕΞ) , Βασίλης Κόκκαλης(ΑΝΕΞ), αλλά και ο Δημήτρης Σταμάτης (ΝΔ)!

Οι γαλάζιοι βουλευτές Σάββας Αναστασιάδης και Δημήτρης Σταμάτης, λίγο μετά, δήλωναν ότι η θετική τους ψήφο τέθηκε από λάθος χειρισμό.newsit.gr


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!