EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα ανακοινώνονται οι αλλαγές στα Λύκεια

Αποφασισμένος να προχωρήσει τις αλλαγές στα Λύκεια, παρά τις έντονες αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ο υπουργός Παιδείας. Μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα μάλιστα ο Κώστας Γαβρόγλου αναμένεται να ανακοινώσει τις οριστικές αποφάσεις της κυβέρνησης για  τις μεταρρυθμίσεις στο Λύκειο και στο σύστημα εισαγωγής για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αλλαγές προβλέπουν, μεταξύ άλλων «την ελεύθερη πρόσβαση, για πρώτη φορά, σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την αναμόρφωση της Γ’ Λυκείου με 4 εξεταζόμενα μαθήματα που θα διδάσκονται επί 6 ώρες εβδομαδιαίως».

Χθες η ΝΔ κάλεσε τον υπουργό να μην προχωρήσει σε αλλαγές στην εκπαίδευση χωρίς την συναίνεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης λίγους μήνες πριν γίνουν εκλογές, προκαλώντας την αντίδραση του υπουργείου Παιδείας.

Ο Κώστας Γαβρόγλου χαρακτήρισε «αδιανόητο» το αίτημα της ΝΔ για αναβολή και ακόμη πιο «αδιανόητο» να επικαλείται η αξιωματική αντιπολίτευση «την έλλειψη συναίνεσης, ενώ απείχε επιδεικτικά -παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις- από τη συμμετοχή στον διάλογο επί του σχεδίου των μεταρρυθμίσεων που έχουν ανακοινωθεί εδώ και ένα χρόνο».

Ο υπουργός Παιδείας κάλεσε μάλιστα την αξιωματική αντιπολίτευση να σταματήσει «τις μικροπολιτικές στοχεύσεις, να επιδείξει ανάλογη σοβαρότητα και να μην επιδίδεται σε καταστροφολογικά σενάρια επικαλούμενη διαρροές που όντως προκαλούν ανησυχία σε γονείς και μαθητές».

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος της ΝΔ, σχολιάζοντας δημοσίευμα, είχε πει πως είναι απίστευτο να διαρρέουν πληροφορίες ότι 95.000 μαθητές δεν έχουν καμία εικόνα για την ύλη και για τον τρόπο που θα διαγωνιστούν.
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Βίοι παράλληλοι μιας εθνομηδενιστικής απάτης

Ποιο ήταν το πρώτο βήμα στη «μεγάλη πορεία» του εθνοαποδομητισμού (στο εξής εθνομηδενισμός) στην Ελλάδα; Ήταν η θεωρία για την ασυνέχεια της ελληνικής γλώσσας, η οποία, όμως, εγκαταλείφθηκε νωρίς (παρότι εκδηλώθηκε λυσσαλέα), διότι δεν μπορούσε να απαντήσει στο στοιχειώδες ερώτημα: «Ποια μέρα, ποια βδομάδα, ποιον μήνα, ποιο έτος, ποιον αιώνα έπαψε να ομιλείται ή να γράφεται η ελληνική γλώσσα στη λόγια ή δημώδη μορφή της στην κυρίως Ελλάδα ή στις ευρύτερες περιοχές που περιείχαν Ελληνισμό;».

Αν όμως το πρώτο βήμα εγκαταλείφθηκε νωρίς, το δεύτερο βήμα, η περίφημη «ασυνέχεια του ελληνικού έθνους» (παρότι βλακώδης θεωρία όσο και εκείνη για την ασυνέχεια της γλώσσας) περπάτησε και περπατάει ακόμα. Βασικό σόφισμα των εθνομηδενιστών είναι η πρωθύστερη χρήση της έννοιας του έθνους (που στη διαχρονία του έχει διαφορετικούς πολιτικούς προσδιορισμούς) και η ταύτισή της με τις εθνικές διεργασίες της νεώτερης μόνον εποχής.


Παρουσιάζουν με αξιοπερίεργη «αυθεντία» το έθνος συνυφασμένο με την εποχή μετά τον Διαφωτισμό, ταυτισμένο σχεδόν με τα αστικά κράτη, ή τις νεώτερες πολυεθνικές αυτοκρατορίες. Παραγνωρίζουν, όμως, τις προγενέστερες μορφές του έθνους. Μορφές για τις οποίες, αν καταδεχόταν να επιχειρηματολογήσει κανείς θα ήταν το ίδιο βλάκας, όσο ορισμένοι εκ των εθνομηδενιστών, όταν έφθασαν να ισχυρίζονται ότι η Επανάσταση του 1821 γέννησε το ελληνικό έθνος. Προφανώς την Επανάσταση αυτή την έκαναν Πετσενέγοι!

Βασικό τέχνασμα των εθνομηδενιστών είναι η προώθηση της σύγχυσης των εννοιών έθνος, εθνικισμός, πατρίδα, εθνικοφροσύνη, ρατσισμός κ.α. Όλες οι έννοιες βαλμένες σε ένα μίξερ, στο οποίο ρίπτονται πολιτιστικές παραδόσεις, ταυτότητες και μέρη της ιστορίας. Αποτέλεσμα είναι η αυτογνωσία να αντικαθίσταται από τον αυτοπροσδιορισμό και η αλήθεια, δια της αποδείξεώς της, από την αλήθεια του καθενός.

Ο μέγας κριός του εθνομηδενισμού είναι η θεωρία της διακοπής (και η φυλετική) της συνέχειας των Ελλήνων, κατά τον 7ο-8ο αιώνα, που συμπίπτει με την κάθοδο των Σλάβων στην ελληνική χερσόνησο. Ούτε οι Έλληνες των άλλων περιοχών φαίνεται να τη γλύτωσαν, τους έφαγε κι αυτούς το σκοτάδι των φωταδιστών. Μπορεί η θεωρία αυτή να έχει ανατραπεί από τους πάντες όλους ιστορικούς (πολύ διαφορετικών σχολών μεταξύ τους), αλλά η ευήθεια είναι αήττητη κι έτσι οι εθνομηδενιστές παραμένουν εδραίοι στο δόγμα τους.


Γίνονται δε απολαυστικοί, όταν διατρανώνουν την άποψη ότι τους (σύγχρονους) Έλληνες τους επινόησε ο Διαφωτισμός, στέλνοντας άκλαυτη όλη τη βιβλιογραφία (ελληνική, λατινοδυτική, αραβική και σλαβική) του Μεσαίωνα και της Αναγέννησης. Αλλά και τη νεώτερη βιβλιογραφία λογοτεχνική, ιστορική, λαογραφική, θρησκευτική και γεωγραφική. Δύσκολο να κάνει κανείς τέτοιο κατόρθωμα, εκτός αν είναι εθνομηδενιστής, αδαής ή κάτοικος άλλου πλανήτη, χωρίς αναπτυγμένο ακόμα έμφρονα πολιτισμό.

Το επιστέγασμα

Τέλος, επιστέγασμα όλων αυτών είναι ότι το (επινοημένο) ελληνικό έθνος απέκτησε εν τέλει κράτος με την επέμβαση των Δυνάμεων (ναυμαχία του Ναυαρίνου). Δηλαδή, το όντως ημιϋποτελές στη Δύση νεοελληνικό κράτος υπήρξε εν τη γενέσει του ένα «κράτος του σωλήνα».

Μπορεί όλα αυτά να μην αντέχουν σε καμιά επιστημονική βάσανο. Ωστόσο, έφθασαν να βασανίζουν την ελληνική κοινωνία (προκειμένου να ταπεινώσουν το φρόνημα των πολιτών), μέσω μιας διαρκούς και αδυσώπητης προπαγάνδας δυνάμεων που ενδημούν στα κόμματα, τα ΜΜΕ και τα ΑΕΙ. Το αποτέλεσμα είναι μια χρήσιμη αποκολοκύνθωση (όχι όμως πάντοτε επιτυχή, όπως το σχέδιο Ανάν απέδειξε).

Αλλά αν αυτή η πολυεπίπεδη λαθροχειρία αφορά στην Ελλάδα, η άλλη της πλευρά αφορά στα Σκόπια. Στο ασυνεχές της ελληνικής γλώσσας αντιπαραβάλλεται (έως πρόσφατα τουλάχιστον) το συνεχές της μακεδονικής από την αρχαιότητα έως σήμερα. Αν το ελληνικό έθνος είναι επινοημένο από τη Δύση, δεν είναι καθόλου επινοημένο το μακεδονικό έθνος από τον Τίτο!

Αν η Ελλάδα ως κράτος είναι δημιούργημα των Δυνάμεων, η «Μακεδονία» ως κράτος δεν είναι κράτος του σωλήνα (των Δυνάμεων), αλλά απότοκο εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα (ή μήπως εθνικιστικού – αυτές τις έννοιες τις μπερδεύω). Τέλος, δεν έχει καμιά σημασία που η «Μακεδονία» δεν υπήρξε ποτέ -μα ποτέ- στον γεωγραφικό (και διοικητικό) χώρο της Μακεδονίας όλων των εποχών. Σημασία έχει που ο Τσίπρας δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη Λέσβο από τη Μυτιλήνη.

Συνελόντι ειπείν, μια ολόκληρη μυθοπλασία που αποδομεί την Ελλάδα έτρεξε, παράλληλα, με μια μυθοπλασία που οικοδομεί τα Σκόπια. Με αξιοθαύμαστη αντιστοιχία στα κομβικά στοιχεία της γλώσσας, του έθνους, της ταυτότητας, του αυτεξούσιου και της αυτογνωσίας. Τόσο αξιοθαύμαστη σαν να είναι σχεδιασμένη. Πλην, όμως, άπαγε της συνωμοσιολογίας…
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Βίντεο-σοκ: Άγρια επίθεση Ρομά σε γυναίκα στη Θήβα – Καρέ-καρέ το μαρτύριο της Ελληνίδας

Το περιστατικό σημειώθηκε, μέρα μεσημέρι, στο Πυρί της Θήβας δίπλα από τις σιδηροδρομικές γραμμές και λίγα μέτρα μακριά από τον καταυλισμό.

Η γυναίκα κατεβαίνει στη στάση του αστικού λεωφορείου. Κινείται παράλληλα στο δρόμο προκειμένου να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Οι πέντε ανήλικοι Ρομά που «χτένιζαν» για αρκετή ώρα την περιοχή, κάνουν την εμφάνισή τους από τις γραμμές του ΟΣΕ δευτερόλεπτα μετά τη στάση του λεωφορείου και όταν αντιλήφθηκαν ότι κατέβηκε επιβάτης.

Οι δύο μεγαλύτεροι σε ηλικία, πλησιάζουν τη γυναίκα και οι μικρότεροι κατόπιν εντολής εφοδιάζονται με πέτρες με στόχο να αποτρέψουν οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο στη ληστεία.

Εκεί ξεκινά το μαρτύριο της γυναίκας. Οι δύο μεγαλύτεροι Ρομά με μανία επιτίθενται στη γυναίκα αποφασισμένοι να της αρπάξουν την τσάντα.

Οι γυναίκα καλεί σε βοήθεια και αντιστέκεται. Από τις φωνές της βγαίνει στο μπαλκόνι της απέναντι πολυκατοικίας μία γυναίκα φωνάζοντας ληστεία, ληστεία πιάστε τους.

Οι ανήλικοι δεν πτοούνται και ρίχνουν τη γυναίκα στο δρόμο και προσπαθούν να της πάρουν την τσάντα.

Από το σημείο διέρχεται φορτηγό αυτοκίνητο. Εκεί ανέλαβαν δράση οι μικρότεροι Ρομά πετώντας πέτρες στο παρμπρίζ του οχήματος και κινούμενοι απειλητικά προς την πλευρά του συνοδηγού.

Ο οδηγός εγκαταλείπει το σημείο. Οι μεγαλύτεροι Ρομά καταφέρνουν τελικά να αποσπάσουν την τσάντα από τα χέρια της γυναίκας και να τραπούν σε φυγή προς τις γραμμές του τρένου.

Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Η Ουγγαρία δεν «μασάει» και προειδοποιεί τις Ευρωπαϊκές Χώρες εναντίον του Σόρος (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Ουγγαρία η Νέα Τάξη δεν μπορεί να επιβληθεί.

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέκρινε σήμερα μια εκστρατεία της ουγγρικής κυβέρνησης στα ΜΜΕ που έχει στόχο τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και τον Αμερικανό επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος, κατηγορώντας τις Βρυξέλλες ότι προωθούν μεταναστευτικά σχέδια που απειλούν την Ουγγαρία.

Η πιο πρόσφατη εκστρατεία του Ορμπάν, που ανακοινώθηκε χθες σε ανάρτηση στο Facebook, δείχνει τον Σόρος και τον Γιούνκερ να χαμογελούν μαζί με το κείμενο: «Έχετε επίσης το δικαίωμα να ξέρετε τι ετοιμάζουν οι Βρυξέλλες!» με κόκκινα και λευκά κεφαλαία γράμματα.
Ένας υπότιτλος λέει πως η ΕΕ σχεδιάζει να εγκρίνει υποχρεωτικές ποσοστώσεις επανεγκατάστασης μεταναστών, να εξασθενίσει τα δικαιώματα συνοριακού ελέγχου των κρατών μελών και να καταστήσει ευκολότερες τις αφίξεις με «μεταναστευτική θεώρηση διαβατηρίου».

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που έχει εμπλακεί σε μια σειρά αντιπαραθέσεων με τον Ορμπάν, μεταξύ των οποίων και για μεταρρυθμίσεις που ποινικοποιούν την υποστήριξη στους μετανάστες, απέρριψε την ουγγρική εκστρατεία χαρακτηρίζοντάς την «ψευδείς ειδήσεις (Fake news) και παραπληροφόρηση».

«Η εκστρατεία της ουγγρικής κυβέρνησης ικετεύει για πίστη», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς σε συνέντευξη Τύπου. «Είναι σοκαριστικό που μια τέτοια γελοία θεωρία συνωμοσίας έχει φθάσει το κυρίαρχο ρεύμα (mainstream) σε αυτό τον βαθμό».

«Δεν είναι αλήθεια πως η ΕΕ… υπονομεύει την προστασία των εθνικών συνόρων, ακριβώς το αντίθετο. Και δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για τις λεγόμενες ανθρωπιστικές θεωρήσεις διαβατηρίου. Τα κράτη μέλη αποφασίζουν σε ποιο βαθμό θέλουν να αποδεχθούν τη νόμιμη μετανάστευση», είπε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής.

Ο γεννημένος στην Ουγγαρία δισεκατομμυριούχος Σόρος, που προωθεί φιλελεύθερους σκοπούς μέσω των φιλανθρωπικών του δράσεων, είναι αντικείμενο μιας εκστρατείας της ακροδεξιάς κυβέρνησης του πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν.

Η φιλανθρωπική οργάνωση του Σόρος Open Society Foundations έφυγε από την Ουγγαρία πέρυσι, ενώ το Πανεπιστήμιο Κεντρικής Ευρώπης, ένα περίβλεπτο πανεπιστήμιο με έδρα τη Βουδαπέστη, έχει πει ότι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ουγγαρία και να μεταφέρει τα κυριότερα προγράμματά του στη Βιένη.

Η Ουγγαρία ήταν η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που υιοθέτησε σκληρή γραμμή κατά των μεταναστών το 2015, με την άφιξη τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου μεταναστών, περισσότεροι από τους μισούς από τους οποίους πέρασαν από την Ουγγαρία καθ΄οδόν προς τη δυτική Ευρώπη.

Η στάση του Ορμπάν απέναντι στη μετανάστευση έχει ενισχύσει την υποστήριξη για το κόμμα του, το Fidesz, το οποίο προηγείται άνετα των κομμάτων της αντιπολίτευσης σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου.

Ο Ορμπάν έχει πει πως ελπίζει πως τα κόμματα που τάσσονται κατά της μετανάστευσης θα εξασφαλίσουν πλειοψηφία στις ευρωεκλογές, κάτι που, όπως είπε, θα μπορούσε να οδηγήσει σε παρόμοιες αλλαγές στον εκτελεστικό βραχίονα της ΕΕ.

Όπως σας είχαμε γράψει σε σχετικό μας άρθρο, πρόσφατα, η υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης της “μοντέρνας” Σουηδίας, Annika Strandhall δήλωσε, πως “η πολιτική της Ουγγαρίας για την προστασία της οικογένειας, μας θυμίζουν τις πολιτικές της δεκαετίας του 1930.”

Επίσης είπε ότι η γέννηση περισσότερων Ούγγρων, είναι μια πράξη ακραία, επειδή οι γυναίκες χάνουν τα δικαιώματά τους.

Η δημοσιογράφος Sofia Nerbrand επέκρινε τον Όρμπαν και την πολιτική του υπέρ του θεσμού της Οικογένειας και μάλιστα δήλωσε ότι θα έπρεπε να ντρέπεται που λέει ότι θέλει να γεννηθούν περισσότεροι Ούγγροι, αντί να ανοίξει τα σύνορα στους μετανάστες.

Η Ελλάδα την ίδια ώρα τι κάνει; Αφήνοντας όχι ανοιχτές, αλλά ορθάνοιχτες τις “πόρτες” των συνόρων, έχουν εισβάλλει κάθε λογής κακοποιά και ακραία ισλαμικά στοιχεία υποδυόμενοι τους πρόσφυγες, με αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα, όπως γίνεται σε κάθε Ευρωπαϊκή χώρα στην οποία πηγαίνουν.

Ταυτόχρονα, τους δίνουμε επιδόματα, ξεχωριστά για αυτούς και το κάθε παιδί τους, δεν πληρώνουν φόρους και είμαστε αναγκασμένοι να πραγματοποιούμε τις επιθυμίες τους (πχ κατασκευή Τζαμιού) ενώ και με τη σφραγίδα του νόμου πλέον, πρέπει να δείχνουμε ανοχή στην δυσαρέσκειά τους προς τον Χριστό και ο,τι τον θυμίζει, όπως και οτιδήποτε Ελληνικό. Να θυμίσουμε ότι ο μεγάλος σταυρός στη Μυτιλήνη δεν τοποθετείται εκεί που πρέπει, για να μην ενοχληθούν οι μετανάστες.

Γίναμε ξένοι στην ίδια μας την πατρίδα.

Όπως καταλαβαίνετε, μετά από τέσσερα χρόνια αριστερά, έχουν έρθει στη χώρα μας πολλά εκατομμύρια παράνομων μεταναστών και αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη.(φώτο: Eurokinissi)

el.gr


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Χωρίς φραγμό το όργιο εκμετάλλευσης στην Μανωλάδα: 355 αδήλωτοι αλλοδαποί στα φραουλοχώραφα και εισαγγελική παρέμβαση

Νέα εισαγγελική παρέμβαση για τα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας, λόγων 355 αδήλωτων αλλοδαπών

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας για τις δικές της δέουσες ενέργειες, μηνυτήρια αναφορά του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.).

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά του Σ.ΕΠ.Ε., 355 αλλοδαποί -κυρίως από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν- οι οποίοι δούλευαν στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας και ο καταυλισμός όπου διέμεναν καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά τον περασμένο Ιούνιο, δεν είχαν δηλωθεί στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Η φωτιά αυτή πολύ γρήγορα είχε λάβει τότε διαστάσεις, καταστρέφοντας παράλληλα τα πρόχειρα καταλύματα στα οποία διέμεναν οι αλλοδαποί. Τα καταλύματα ήταν κατασκευασμένα από σίδερα, καλάμια και νάιλον, ενώ σημειώθηκαν και εκρήξεις, εξαιτίας των φιαλών υγραερίου, που χρησιμοποιούσαν οι αλλοδαποί για να μαγειρεύουν. Η πυρκαγιά παράλληλα είχε ως αποτέλεσμα να καούν τα ταξιδιωτικά έγγραφα των περισσοτέρων αλλοδαπών.

Ακόμη, η Ξένη Δημητρίου πλην της μηνυτήριας αναφοράς που διαβίβασε, ζητά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας να εξετάσει το ενδεχόμενο να χορηγηθεί άδεια παραμονής στους αλλοδαπούς εργάτες, καθώς απώλεσαν όλα τους τα ταξιδιωτικά έγγραφά.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τα άρθρα 88-89 του νόμου 4052/2012 οι εισαγγελικές αρχές έχουν τη δυνατότητα να χορηγούν κατά την κρίση τους άδεια παραμονής.
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!