EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019

Αίμα, χρήμα, σκάνδαλα, σφαίρες, συλλήψεις και στη μέση πολιτικοί

To 2012 o "τραπεζίτης" Παπαδήμος (τα εισαγωγικά δηλώνουν ότι δεν θεωρούμε τραπεζίτη κάποιον, που δεν έβαλε δικά του χρήματα για να δημιουργήσει τράπεζα) έγινε πρωθυπουργός και τον Απρίλιο έβαλε λουκέτο με εκκαθάριση σε τέσσερα κοσμήματα του αγροτικού κόσμου και των επιχειρηματιών της Ελλάδας, εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης.Στις λεγόμενες 4-5 Συνεταιριστικές Τράπεζες. Οχι μόνο οι εργαζόμενοι στις τράπεζες αυτές αλλά και ο τότε περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Περγαντάς και πλείστοι άλλοι αξιωματούχοι με έγγραφά τους βεβαίωναν, ότι κακώς έβαλαν λουκέτο και οι Τράπεζες δεν είχαν ουσιαστικά προβλήματα για λουκέτο.

Στην πορεία αποδείχθηκε, ότι και στις Τράπεζες αυτές γίνονταν τα ..."συνηθισμένα". Δηλαδή διευθυντικά στελέχη έπαιρναν τα χρήματα του κοσμάκη και τα έδιναν ακόμα και σε φιλενάδες... Ναι ,όπως το γράφουμε. Το βεβαιώνει απόφαση των δικαστηρίων της Λαμίας! Το βεβαιώνουν πορίσματα του ΣΔΟΕ και της Τράπεζας Ελλάδας.

Εγιναν δικαστικές έρευνες και μέχρι σήμερα ΟΥΔΕΙΣ έχει καταδικαστεί, παρά τις διώξεις για κακουργήματα. Ουδείς...

Την ίδια εποχή που έβαζαν λουκέτο στις Τράπεζες αυτές ο αδαμάντινος εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης έπιανε στα πράσα ,με έρευνα του ίδιας κατηγορία ς εισαγγελέα Καλούδη τα δυο τότε Κόμματα εξουσίας να έχουν κατακλέψει τις τράπεζες με θαλασσοδάνεια ,που φτάνουν σήμερα στο μισό δις.

Ουδείς μέχρι σήμερα έχει καταδικαστεί παρά τις κακουργηματικές διώξεις...

Στην Θεσσαλονίκη η υπηρεσία επιθεωρητών του δημοσίου ΣΕΕΔΔ έχει συντάξει δυο βαρύτατα πορίσματα αρπαγής δημόσιας γης .Το πρώτιο το 2002 και το δεύτερο το 2012.Τις δημόσιες δασικές εκτάσεις τις κατέχουν και σήμερα ξενοδοχειακές μονάδες,και μάλιστα την μία ένας τόσο στενός φίλος πρώην και καταδικασθέντος για διαφθορά πράσινου υπουργού,ώστε να θεωρείται βέβαιο ,ότι το ξενοδοχείο στην ουσία ανήκει στον υπουργό.

Η πεποίθηση αυτή στηρίζεται στο γεγονός ,ότι παρότι βούλευμα της Δικαιοσύνης κρίνει αμετάκλητα ,ότι είναι δημόσιες οι εκτάσεις αυτές, όπως δηλαδή είχαν διαπιστώσει και τα πορίσματα,αυτά τα πορίσματα εξαφανίστηκαν για να μην τα χρησιμοποιήσει ένας γνωστός γιατρός Α. Δρακόπουλος) της Θεσσαλονίκης, οποίος παλεύει επι 20 χρόνια ,γιατί του αχρήστεψαν την δική του περιουσία με τις παρανομίες των ξενοδοχειακών μονάδων.

Παρά τις κακουργηματικές διώξεις που ασκήθηκαν κοντά στο 2000, μέχρι σήμερα ουδείς καταδικάστηκε και η Δικαιοσύνη όλο ψάχνει...

Στο Γηροκομείο Αθηνών απο το 2004 έγινε γνωστό ότι επώνυμοι και ισχυροί εκμεταλλέυονται την τεράστια ακίνητη περιουσία του. Η Δικαιοσύνη έκανε έρευνα και γράφει στο πόρισμά της,ότι δεν μπόρεσε να βρει πόσα ακίνητα έχει το γηροκομείο,διότι ούτε το διοικητικό Συμβούλιο το γνωρίζει!!!

Ο Δήμος Αθηναίων έδιωξε απο το 2013 τους "κακούς διαχειριστές" και εποπτεύει το Γηροκομείο.

Μέχρι σήμερα ψάχνουμε να βρούμε αν ο Δήμος Αθηναίων έστειλε ένα έγγραφο,δημιούργησε μια υπηρεσία αναζήτησης και καταγραφής των ακινήτων αυτών, μεταξύ των οποίων πανάκριβα διαμερίσματα στο Κολωνάκι, που τα νέμονται πολιτικοί και δημοσιογράφοι.Επίσης ακίνητο ...100 στρεμμάτων στο Μαρούσι,ικανό να συντηρεί 10 Γηοροκομεία των 500 ατόμων. 

Παρότι ξέσπασε το σκάνδαλο από το 2000 και υπουργός Οικονομικών αρμόδιος για τα κληροδοτήματα έγινε και ο Γιάννης Στουρνάρας και ΣΗΜΕΡΑ κατάλογος με τα ακίνητα και έρευνα για το ποιοί τα εκμεταλλεύονται ΔΕΝ έχει συνταχθεί. Το σκάνδαλο μεγαλύτερο σε μέγεθος από το σκάνδαλο του Ερυθρού Σταυρού...

Το Γηροκομείο, που ιδρύθηκε το 1864 και έλαβε τεράστιες χορηγίες από ζάμπλουτους (Νιάρχος, Γουλανδρήδες, βασιλικές οικογένειες και σχεδόν όλες οι πλούσιες οικογένειες της Αθήνας) πάει να κλείσει και τέτοια πρόταση την υπέβαλε εγκάθετος στο ΔΣ και αμέσως μετά παραιτήθηκε,ώστε το Γηροκομείο να μείνει χωρίς διοίκηση...

Τρείς Υπουργοί αναφέρονται τώρα απο την Δικαιοσύνη στη Βουλή,ως αμελήσαντες να εισπράξουν 250 εκατομμύρια ευρώ απο φαρμακευτικές εταιρείες και συνέβαλαν ώστε οι πολυεθνικές του φαρμάκου να κάνουν πάρτι φοβερής κερδοσκοπίας στην μικρή Ελλάδα της κρίσης...

Ο Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδας Στουρνάρας με αυτά τα δεδομένα μας "κούφανε" πριν λίγο καιρό καταγγέλλοντας, ως πρωταγωνιστή μεγάλου σκανδάλου, τον Υπουργό Παύλο Πολλάκη για ένα δάνειο,με υποθήκη και εξασφαλισμένο, ύψους 150 χιλιάδων ευρώ.

Τόση ευαισθησία μη χαθούν οι 150.000 ευρώ του Πολλάκη ,που και να χαθούν είναι εξασφαλισμένες με ακίνητη περιουσία...

Και αίφνης φτάνουμε και στο Πάσχα και στον... Πάσχα με σουβλίσματα φοβερά.

Δυο νεαροί 30 και 26 χρόνων στην Μεσσηνία καταδικάστηκαν προχθές σε καθείρξεις οκτώ(8) ετών ,διότι αποδείχθηκε ότι είχαν κλέψει καμιά 10αριά αρνιά.

Είχαν κατηγορηθεί για περισσότερα ,αλλά αποδείξεις υπήρξαν μόνο για καμιά 10αριά.

Καθαρά πράματα. Η Δικαιοσύνη δουλεύει αδέκαστα και τυφλά.

Ο Πάσχας είναι δεξί χέρι του Γιάννη Στουρνάρα στην Τράπεζα Ελλάδας και τον μάθαμε σε εκείνη την κατάθεση στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που ουσιαστικά ήταν εγκώμιο στο τραπεζικό μας σύστημα και στα πρόσωπα που το διαφεντεύουν αυτά τα χρόνια.

Είχε καταφέρει να βγάλει απο τα ρούχα του τον Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος έχει καταγγείλει με ΔΕΚΑΔΕΣ ερωτήσεις στη ΒΟΥΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ. Από το Γηροκομείο,μέχρι τις Τράπεζες,τη Χαλκιδική,τους επώνυμους με τα θαλασσοδάνεια,.τα κόμματα κλπ.

Αυτός ο Πάσχας διώκεται τώρα απο την Δικαιοσύνη για 800 χιλιάδες ευρώ. Η ΕΦ ΣΥΝ. τα παρουσίασε ως δάνειο.

Εκείνος απάντησε και μας κούφανε τελείως.Είπε ότι δεν χρωστάει το παραμικρό.Δεν είπε ότι αυτά τα χρήματα ήταν 'μπόνους" για τα άριστα έργα του στην Εθνική Τράπεζα και στην συνέχεια στην Τράπεζα Ελλάδας.Τα έγραψαν άλλοι τα περί μπόνους.Και έγραψαν ότι πήραν τέτοια μπόνους και άλλες δεκάδες τραπεζικά στελέχη.

Αν τα μπόνους δίνονται για επιτυχίες, με τράπεζες ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΕΣ μπορεί να δόθηκαν μπόνους;

Στις ερωτήσεις του Νίκου Νικολόπουλου στη Βουλή προς τον Πάσχα για μπόνους κλπ ακούστηκαν ποσά 50 και 100 χιλιάδων ευρώ. Οχι τέτοιο ιλιγγιώδες ποσό.

Σας βάζουμε στη συνέχεια τις δηλώσεις του Παύλου Πολλάκη, οποίος προκαλεί τον πολιτικό και κεντρικό τραπεζιτη Στουρνάρα να πάρει θέση και τη δήλωση απαντηση του Πάσχα και βγάλτε συμπεράσματα για το πως δρούν οι πολιτικοί και η Δικαιοσύνη, εν όψει όλων όσων προαναφέρουμε:

Πρώτη δήλωση Πολλάκη:

Άμα για τον ΠΑΣΧΑ έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ,όταν ασκηθούν οι διώξεις για τη γυναίκα του για την απευθείας ανάθεση του συνεδρίου E-HEALTH και τη μαϊμού διαφημιστική δαπάνη για τον καρκίνο μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ ,τι άραγε θα κάνει;;;;;;Άντε καλό ξημέρωμα αρχιτραπεζιτη ,έχει και ένα θρίλερ απόψε στην Τηλεόραση:»ο εφιάλτης στο δρόμο με τα ΔΑΝΕΙΑ» Να το δεις ..Εγώ θα δω μια άλλη ταινία «Χορεύοντας με τους λύκους»....Αύριο πάλι.....

Δεύτερη δήλωση Πολλάκη:

«Στουρναρα Καλήμερα!!!

Ακόμα να απαντήσεις για τον ΠΑΣΧΑ;;;;

Για τη σύζυγο σου όμως, είχες χρησιμοποιήσει το μηχανισμό της Τράπεζας της Ελλάδας να απαντήσει!!!

Τελικά οι δυο υπαρχηγοί σου στην τράπεζα είναι με κακουργηματικές διώξεις (ΠΑΣΧΑΣ ,ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ)

Που είναι τα αντανακλαστικά σου να τους ελέγξεις;; Μονό σε μένα σε τσίμπησε μύγα όταν με τον Πανταλάκη και το πρώτο ΦΛΕΜΑ βγάλατε το θέμα του δανείου μου στην κρεατομηχανή της δυσφήμισης για να καλύψετε το θέμα της χρηματοδότησης από οφσορ με 800.000 ευρώ της Μαρεβας Μητσοτακη και με 1,8 εκατομ του πρώτου ΦΛΕΜΑΤΟΣ»

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΣΧΑ:

«Σχετικά με το συκοφαντικό δημοσίευμα της "Εφημερίδας των Συντακτών", του οποίου τα κίνητρα είναι προφανή και κατά το οποίο "βασικό στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος δεν πλήρωνε τα δάνειά του", δηλώνω ότι ουδέποτε είχα ούτε έχω οποιαδήποτε ληξιπρόθεσμη οφειλή από δάνειο ή οποιαδήποτε αιτία προς την Εθνική Τράπεζα ή άλλη τράπεζα και ότι επιφυλάσσομαι να ασκήσω στο ακέραιο τα νόμιμά δικαιώματά μου κατά των υπαιτίων ενώπιον των δικαστηρίων της χώρας».

ΣΤΗΝ ΟΥΓΙΑ: ΔΕΗ...

Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές άρχισαν συλλήψεις δικηγόρων για τη ΜΑΦΙΑ του Κορυδαλλού.

Θυμάστε τον πρώην Υπουργό Γιάννη Παλαιοκρασσά να πηγαίνει φακέλους με σκάνδαλα της ΔΕΗ στον Εισαγγελέα;

Καταδικάστηκε κάποιος έστω και μια ημέρα γαι εκείνα τα σκάνδαλα;Οοοοχι!

Ο δικηγόρος της ΔΕΗ που είχε πυροβοληθεί με εντολή του καλού "επενδυτή" της ΔΕΗ ,από κατήγορος στη δίκη των παρ ολίγον δολοφόνων του συνελήφθη και θα συλληφθούν κι άλλοι επώνυμοι...

Φαίνεται ότι είχαν συμμαχήσει με τους δολοφόνους και οι σφαίρες ,άλλαξαν κατεύθυνση.

Καθώς είχαμε πληροφορίες ότι έρχεται αυτή η θύελλα πήγαμε την Τετάρτη στο Κακουργιοδικείο και παρακολυθήσαμε μια φοβερή διαδικασία με τους κατηγορούμενους για την δολοφονία Αλβανούς να αποκαλούν δολοφόνους μαρτύρων την πλευρά ,στην οποία υπήρχε ως συνήγορος και βουλευτής,πρωην Υπουργός!!!Και να ακούγονται φοβερές ιστορίες για τον Κορυδαλλό.

Ο συλληφθείς δικηγόρος είπε ότι πήγε στις φυλακές,οι φύλακες εξαφανίσθηκαν,οι κρατούμενοι τον έβαλαν σε ένα δωμάτιο,του έκαναν έρευνα σωματική και ύστερα έκαναν μαζί του "συζητήσεις".Και ακούγονταν τα ονόματα των πιο γνωστών δικηγόρων της Αθήνας,μερικώνν μάλιστα που φτάχνουν καιτους νόμους...

Μείναμε άναυδοι,όπως και εσείς με αυτά που θα ακολουθήσουν και θα κάνουν την Ελλάδα σαν την Ιταλία,την εποχή των "Καθαρών Χεριών"...


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Brexit: Χάος στην Μ. Βρετανία- 11 ημέρες δίνει προθεσμία η ΕΕ

Έπειτα από την απόρριψη της συμφωνίας αποχώρησης από τη Βουλή των κοινοτήτων, το σχέδιο για Brexit της Τερέζα Μέι, κατέρρευσε για τρίτη φορά.

Οι αντάρτες Συντηρητικοί ζητούν ήδη από την Τερέζα Μέι να παραιτηθεί, ενώ η ίδια μιλά για σοβαρές επιπτώσεις από την απόφαση του Κοινοβουλίου.

Τη Δευτέρα, οι Βρετανοί βουλευτές θα προχωρήσουν σε μια σειρά ενδεικτικών ψηφοφοριών, επί μίας λίστας εναλλακτικών σχεδίων για το Brexit, σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια πλειοψηφία στη βουλή των Κοινοτήτων για άρση του αδιεξόδου και για το οποιοδήποτε επόμενο βήμα.

Μέι: «Βαθύτατα λυπηρό» το αποτέλεσμα

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός χαρακτήρισε «βαθύτατα λυπηρό» το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, υποστηρίζοντας πως για μία ακόμη φορά η βουλή δεν μπόρεσε να στηρίξει τηναποχώρηση από την ΕΕ με ομαλό τρόπο.

«Οι επιπτώσεις της απόφασης του Κοινοβουλίου είναι σοβαρές», τόνισε και πρόσθεσε: «Φοβάμαι ότι φθάνουμε στα όρια αυτής της διαδικασίας στη Βουλή».

«Αυτή η Βουλή απέρριψε το ενδεχόμενο (ενός Brexit) χωρίς συμφωνία. Απέρριψε το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει το Brexit. Την Τετάρτη, απέρριψε όλες τις παραλλαγές της συμφωνίας που τέθηκαν επί τάπητος. Και σήμερα αρνήθηκε να εγκρίνει τη Συμφωνία Αποχώρησης και να συνεχίσει μια διαδικασία στο μέλλον», είπε η Τερέζα Μέι.

Προθεσμία 11 ημερών από την ΕΕ

Εντεκα ημέρες προθεσμία στο Ηνωμένο Βασίλειο δίνει η ΕΕ στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αποφασίσει το επόμενο βήμα του.

Μετά την απόρριψη του σχεδίου της Μέι, ο Ντόναλντ Τουσκ κάλεσε σε έκτακτη Σύνοδο στις 10 Απριλίου. Σε περίπτωση που το Ηνωμένο Βασίλειο επιδιώξει μακροπρόθεσμη παράταση, οι ηγέτες θα συζητήσουν οποιοδήποτε αίτημα στην έκτακτη συνεδρίαση.

Η Κομισιόν τονίζει πως η Ενωση είναι προετοιμασμένη για μια αποχώρηση χωρίς συμφωνία τα μεσάνυχτα της 12ης Απριλίου, όταν και λήγει η προθεσμία που έχει δοθεί στο Λονδίνο.

«Η Επιτροπή εκφράζει τη λύπη της για την αρνητική ψήφο σήμερα στη Βουλή των Κοινοτήτων», δήλωσε εκπρόσωπος της Κομισιόν και ανέφερε πως «εναπόκειται στο Ηνωμένο Βασίλειο να προσδιορίσει πριν απ’ αυτή την ημερομηνία τον τρόπο που θα προχωρήσουμε».

«Το σενάριο της μη συμφωνίας στις 12 Απριλίου είναι τώρα ένα πιθανό σενάριο. Η ΕΕ είναι πλήρως προετοιμασμένη για ένα σενάριο μη συμφωνίας τα μεσάνυχτα της 12ης Απριλίου», προσθέτει ο γ.γ. της Κομισιόν, Μάρτιν Σελμάιρ.

«Η 12η Απριλίου είναι η νέα 29η Μαρτίου», τόνισε.

Κόρμπιν: Εκλογές εάν δεν αλλάξει η συμφωνία

Ο επικεφαλής των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν ζήτησε από την Τερέζα Μέι τη διεξαγωγή εθνικών εκλογών εάν η ίδια δεν είναι πρόθυμη να αλλάξει τη Συμφωνία Αποχώρησης.

«Εάν η Μέι δεν μπορεί να δεχθεί την ανάγκη αλλαγής της συμφωνίας πρέπει να παραιτηθεί και να αφήσει τη χώρα να αποφασίσει για το μέλλον μέσω εκλογών», δήλωσε ο Κόρμπιν.

Προειδοποίηση από τον πρωθυπουργό της Ιρλανδίας: Εντείνεται ο κίνδυνος για άτακτο Brexit

Οι ηγέτες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μια μακρά παράταση στην περίπτωση που η Βρετανία αποφασίσει να αναθεωρήσει την προσέγγισή της στο Brexit, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ, τονίζοντας ότι ένα τέτοιο αίτημα εκ μέρους του Λονδίνου θα τύχαινε γενναιόδωρης απάντησης.

Παράλληλα όμως ο Βαράντκαρ προειδοποίησε ότι εντείνεται ο κίνδυνος για ένα άτακτο Brexit χωρίς συμφωνία, αφού οι Βρετανοί βουλευτές απέρριψαν για τρίτη φορά σήμερα τη Συμφωνία Αποχώρησης που είχε διαπραγματευτεί η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι με τις Βρυξέλλες.

«Η Ιρλανδία προετοιμάζεται εντατικά για ένα σενάριο (εξόδου) χωρίς συμφωνία. Αλλά δεν πρέπει να υποτιμάμε τις δυσκολίες που θα έχει (μια αποχώρηση αυτού του είδους) για όλους μας, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου. Δεν είναι σαφές αν η Βρετανία έχει αντιληφθεί πλήρως ότι η έξοδος χωρίς συμφωνία δεν έχει φύγει από το τραπέζι, αντιθέτως είναι μια εντεινόμενη πιθανότητα», σημείωσε ο Ιρλανδός πρωθυπουργός.

Πτώση της λίρας

Μετά την καταψήφιση της συμφωνίας η λίρα σημείωσε πτώση έναντι του ευρώ και του δολαρίου.

Το βρετανικό νόμισμα κατέγραψε πτώση κατά 0,55% έναντι του αμερικανικού νομίσματος και έφθασε στα 1,3089 δολάρια, ενώ κατέγραψε πτώση κατά 0,39% και έναντι του ευρώ, με την ισοτιμία να διαμορφώνεται στα 1,1656 ευρώ.

Brexit χωρίς συμφωνία

Στην περίπτωση που γίνει πραγματικότητα το σενάριο «no deal» Brexit, το Ηνωμένο Βασίλειο θα εγκαταλείψει την ενιαία αγορά και την τελωνειακή ένωση χωρίς μεταβατική περίοδο.

Το σενάριο αυτό φοβίζει τους περισσότερους οικονομικούς παράγοντες, καθώς θα προκαλέσει σωρεία προβλημάτων στις ανταλλαγές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Πολλοί κοινοβουλευτικοί εξεγείρονται μπροστά στα ρίσκα, ωστόσο ορισμένοι σκληροί Brexiteers επιμένουν πως «η απουσία συμφωνίας είναι καλύτερη από μια κακή συμφωνία».

Για να αμβλυνθούν οι επιπτώσεις της σκληρής ρήξης, η κυβέρνηση έχει υποσχεθεί ότι σε αυτή την περίπτωση, θα αναστείλει προσωρινά την επιβολή δασμών στο 87% των εισαγόμενων αγαθών.

Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ο Guaidó αρνήθηκε να εξηγήσει το πόθεν έσχες για τα ακριβά ταξίδια

© RIA Novosti/Marco Bello/ Ο αρχηγός της Εθνοσυνέλευσης της Βενεζουέλας και ηγέτης της αντιπολίτευσης Juan Guaidó

Caracas, 28 Μαρ – RIA Novosti. Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας Juan Guaidó, ο οποίος διακήρυξε παράνομα τον εαυτό του ως προσωρινό Πρόεδρο της χώρας, αρνήθηκε να αναφέρει το πόθεν έσχες για τα ταξίδια του στο εξωτερικό που κοστίζουν περίπου 100.000 δολάρια, γράφει η εφημερίδα Nacional

Ο Guaidó απέρριψε επίσης την απόφαση των αρχών να του απαγορεύσουν να κατέχει δημόσιο αξίωμα για 15 χρόνια.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα από τον επικεφαλής του γραφείου ελέγχου της Βενεζουέλας Elvis Amaroso, τα περιοριστικά μέτρα κατά του Guaidó ελήφθησαν βάσει παραβιάσεων που διαπιστώθηκαν στην δημοσιονομική του δήλωση. Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι ο ηγέτης της αντιπολίτευσης έκανε περισσότερα από 90 ξένα ταξίδια συνόλου 300.000.000 Bolívares (περίπου 100.000 δολάρια), αλλά οι πηγές αυτών των κονδυλίων είναι άγνωστες.

Στη Βενεζουέλα, στις 21 Ιανουαρίου, ξεκίνησαν μαζικές διαμαρτυρίες εναντίον του Προέδρου Nicolás Maduro λίγο μετά την ορκωμοσία. Ο Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης, ελεγχόμενη από την αντιπολίτευση, Guaidóκήρυξε παράνομα τον εαυτό του προσωρινό αρχηγό κράτους. Μια σειρά δυτικών χωρών με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες διακήρυξαν την αναγνώριση του Guaidó. Με τη σειρά του, ο Maduro κάλεσε τον επικεφαλής του Κοινοβουλίου μαριονέτα της Ουάσιγκτον. Η Ρωσία, η Κίνα και ορισμένες άλλες χώρες στήριξαν τον Maduro ως νόμιμο πρόεδρο. Στη Μόσχα αποκάλεσαν το “προεδρικό καθεστώς” του Guaidóανύπαρκτο.

https://ria.ru/

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Αυτός ήταν ο γνωστός κόσμος την εποχή του Ηρόδοτου - Αυτά τα μέρη ήξερε ο μεγάλος ιστορικός (Χάρτης)

Η εικόνα για τον κόσμο μας δεν ήταν πάντα αυτή που έχουμε σήμερα: Του σφαιρικού μας πλανήτη (τουλάχιστον για όσους δεν ασπάζονται την… «θεωρία» της επίπεδης Γης) με τις πέντε ηπείρους και τα δισεκατομμύρια, πια, πληθυσμού.

Και δεν ήταν μόνο ο αμερικανικός «Νέος Κόσμος» που δεν ήταν γνωστός, αλλά και η ανατολική Ασία, η βόρεια Ευρώπη, η κεντρική και νότια Αφρική και πολλά ακόμα μέρη.

Έτσι λοιπόν, για τους κατοίκους της Μεσογείου τα χρόνια της κλασσικής Αρχαιότητας τα σύνορα το κόσμου αποτελούσαν τα ίδια τα σύνορα της θάλασσας, και εκτεταμένες εκτάσεις γης στη βόρεια Αφρική, τα Βαλκάνια, τις περιοχές γύρω από τον Εύξεινο Πόντο. Γνώριμα μέρη ήταν ακόμα η Μεσοποταμία και η Περσία.Το γράφημα αναρτήθηκε στο reddit.comΠηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Σκάνδαλο μεγατόνων στην Ισπανία: Ψευδή τα στοιχεία περί χρηματοδότησης του Podemos από τον Μαδούρο

Kλιμάκιο του υπουργείου Εσωτερικών της Ισπανίας, επί κυβερνήσεως Ραχόι είχε χορηγήσει στις 11 Απριλίου 2016 ειδική άδεια παραμονής σε πληροφοριοδότη από τη Βενεζουέλα, ο οποίος σύμφωνα με των Podemos είναι ο ανθρώπος - κλειδί «στον βρώμικο πόλεμο» κατά του κόμματος καθέως παρείχε ατεκμηρίωτες πληροφορίες για την υποτιθέμενη χρηματοδότηση της αριστερής παράταξης από το Καράκας.

Αυτό αποκαλύπτεται από έγγραφο, η γνησιότητα του οποίου έγινε δεκτή από τη δικαιοσύνη, με την αυθεντικότητά του να επαληθεύεται και από αστυνομικές πηγές και το οποίο η παράταξη του Πάβλο Ιγκλέσιας ζήτησε να κατατεθεί στα αποδεικτικά στοιχεία για τις έρευνες του σκανδάλου «Βιλιαρέχο», για την κατασκευή πλαστών στοιχείων κατά των Podemos από προσκείμενους στο ΡΡ θυλάκων της ισπανικής αστυνομίας.

Το επίμαχο έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών αποκαλύπτει πως η ηγεσία του αποφάσισε να παραχωρήσει στον Κάρλος Αλβέρτο Αρίας, πολίτη Βενεζουέλας, ειδική άδεια παραμονής στην Ισπανία για ένα έτος, επί τη βάσει «ειδικών περιστάσεων», που σχετίζονται με «λόγους συνεργασίας του με τις αστυνομικές αρχές». Μολονότι η άδεια, που φέρει την υπογραφή του τότε ΓΓ του υπουργείου Φρανθίσκο Μαρτίνεθ, δεξιού χεριού του υπουργού, Χόρχε Φερνάντεθ Ντίαθ, δεν προσδιορίζει τον τύπο της «συνεργασίας», ο ίδιος ο Αρίας είχε καταθέσει ενόρκως σε συμβολαιογράφο το Φεβρουάριο του 2016 πως εργαζόταν ως «πληροφοριοδότης» της ισπανικής αστυνομίας, «παρέχοντάς της κάθε τύπο εγγράφου» για τα χρήματα που υποτιθέμενα λάμβαναν οι Podemos και ο Ιγκλέσιας, μέσω λογαριασμών της EuroPacific Bank στις νήσους Γρεναδίνες. Μία πληροφορία που ουδέποτε επιβεβαιώθηκε. Την εποχή εκείνη το κίνημα των Podemos βρισκόταν στο εκλογικό απόγειό του κι έβγαινε ιδιαίτερα ενισχυμένο από τις εκλογές του Δεκεμβρίου 2015 και εμφανιζόταν ως ρυθμιστικός παράγοντας στην πολιτική ζωή της χώρας.

«Όλη η συνεργασία είχε την άδεια και ζητήθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών της ισπανικής κυβέρνησης», προσθέτει ο Αρίας. Ο ίδιος παρουσιάσθηκε ως πληροφοριοδότης για την παράνομη χρηματοδότηση των Podemos, που υποτίθεται έγινε από τις κουβανικές μυστικές υπηρεσίες και την κυβέρνηση του Καράκας, είδηση που δημοσιεύθηκε τελικά στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα Ok Diario. Ακολούθως, η ίδια ιστοσελίδα δημοσίευσε και άλλα πλαστά έγγραφα, που σχετίζονταν με την «πατριωτική ταξιαρχία» –μία ομάδα που είχε συσταθεί εντός της αστυνομίας επί υπουργίας Φερνάνδεθ Ντίαθ, για να παρακολουθεί τους πολιτικούς του αντιπάλους—για υποτιθέμενη βοήθεια από το Ιράν στον ηγέτη των Podemos για να εκτοξεύσει την πολιτική του σταδιοδρομία. Και το έγγραφο αυτό ερευνάται από τις διωκτικές αρχές στο πλαίσιο του σκανδάλου «Βιλιαρέχο»—από το όνομα του αστυνομικού επιθεωρητή Χοσέ Μανουέλ Βιλιαρέχο, που πρωτοστάτησε στις «ταξιαρχίες».Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Σουρεαλισμός στη Βουλή: «Απών» ο... παρών Σταθάκης (Video)

Ένα... σουρεαλιστικό περιστατικό που παράλληλα καταδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται ο κοινοβουλευτικός έλεγχος, σημειώθηκε στη Βουλή. Ο προεδρεύων Μάριος Γεωργιάδης διάβαζε τις επίκαιρες ερωτήσεις που αναβλήθηκαν λόγω κολλήματος υπουργών, μεταξύ αυτών και του Γιώργου Σταθάκη “εξαιτίας κυβερνητικής αποστολής στο εξωτερικό”. Το πρόβλημα ήταν ότι ο κ. Σταθάκης όχι απλώς βρίσκεται στη χώρα αλλά… καθόταν στα υπουργικά έδρανα.

Πρώτος αντέδρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, ο οποίος παίρνοντας τον λόγο είπε: «Όπως ξέρετε σπανίως και εγώ και η Νέα Δημοκρατία προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένταση. Όμως, το να αναγιγνώσκεται κατάλογος κωλυομένων Υπουργών – και να μην αναφερθώ επωνύμως -, οι οποίοι παρευρίσκονται, έχει ένα στοιχείο αντικοινοβουλευτικό. Θα μου επιτρέψετε, δε, να πω, τουλάχιστον για να τηρείται η στοιχειώδης ευπρέπεια, ας απαλειφθεί από τον κατάλογο η δικαιολογία του παρισταμένου Υπουργού που βρίσκεται στο εξωτερικό, διότι αυτό φοβάμαι υπερβαίνει ακόμη και την υπομονή οιουδήποτε θα ήθελε να αγνοήσει όλα αυτά».

Σειρά είχε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος που τόνισε: «όταν πριν από δύο χρόνια έγινε κάτι ανάλογο από υπουργό, το είχα θέσει στην Ολομέλεια και είχα δεχθεί τις εξηγήσεις από την τότε παριστάμενη Υπουργό ότι ήταν παρεξήγηση και το είχαμε σταματήσει το θέμα αυτό. Μετά το Προεδρείο, όλοι μαζί, είχατε αποφασίσει να πιέζετε την Κυβέρνηση – με την καλή έννοια του όρου – να είναι παρούσα, για να απαντά στον επίκαιρο κοινοβουλευτικό έλεγχο. Τώρα, μετά από δύο χρόνια, το ίδιο επεισόδιο.

Εμένα μου χτύπησε για πρωτεύοντα Υπουργό, τον οποίο και βλέπω και άκουσα ότι θα απουσιάζει στο εξωτερικό. Δεν είναι δυνατόν να μας κοροϊδεύετε έτσι, κύριε Πρόεδρε. Είστε υποχρεωμένος, επειδή σας έτυχε να είστε τώρα στην έδρα, κάτι να πείτε επιτέλους. Γίνεται σύστημα».

Σε αυτό το σημείο ζήτησε τον λόγο ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την παρουσία του, παρά τη δήλωση… απουσίας του. «Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από το Προεδρείο. Σήμερα ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση των Υπουργών Ενέργειας στο Βουκουρέστι. Δεν πήγα. Πήγε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου. Δεν πρόλαβα απλά να σας ενημέρωσα για αυτό δημιουργήθηκε αυτό το θέμα».Πηγή: enikos.gr


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ποινικές διώξεις για τα δάνεια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ - Στο στόχαστρο 115 άτομα

Παραγγελία για την απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών σε οικονομικά στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ καθώς και σε στελέχη πέντε τραπεζών, απέστειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η Οικονομική Εισαγγελία για επισφαλείς δανειοδοτήσεις των δύο κομμάτων την περίοδο 2000-2011 που ξεπερνούν τα 400 εκατ. ευρώ.

Μετά από μακροχρόνια έρευνα που διενέργησε ο εισαγγελέας Γιώργος Καλούδης, η δικογραφία που σχηματίστηκε διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, από την οποία η Οικονομική Εισαγγελία ζητά να ασκήσει ποινικές διώξεις σε περίπου 115 εμπλεκόμενους από τις τράπεζες και από τα κόμματα -είτε ήταν υπεύθυνοι των οικονομικών τους την επίμαχη περίοδο είτε υπογράφοντες επίμαχες δανειακές συμβάσεις. Η κατηγορία για τους τραπεζικούς υπαλλήλους αφορά το αδίκημα της απιστίας, ενώ για τους υπευθύνους των δύο κομμάτων για ηθική αυτουργία στην απιστία.

Σύμφωνα με την εισαγγελική εκτίμηση, τα συνολικά ποσά των επίμαχων δανειοδοτήσεων για κάθε κόμμα υπερβαίνει τα 200 εκατομμύρια ευρώ, δάνεια που η Οικονομική Εισαγγελία σύμφωνα με πληροφορίες θεωρεί ληξιπρόθεσμα και απαιτητά.

Παράλληλα η Οικονομική Εισαγγελία με διάταξή της ζητά να τεθεί στο αρχείο το σκέλος της έρευνας που αφορά δάνεια του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ. Η Εισαγγελία διαπιστώνει πως τα δάνεια των δύο, δεν έχουν κανένα ποινικό ενδιαφέρον είτε γιατί έχουν εξοφληθεί πλήρως είτε γιατί μέσω ρυθμίσεων εξυπηρετούνται κανονικά.

Η έρευνα του κ. Καλούδη τέθηκε στο αρχείο μετά από τροπολογία το 2013 από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και ανακινήθηκε το 2017 μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου. Ο εισαγγελέας είχε καταλήξει με πόρισμά του, πως οι επίμαχες δανειοδοτήσεις εγκρίνονταν και χορηγούνταν χωρίς καμία εξασφάλιση για τις τράπεζες αφού η μοναδική εγγύηση που ελάμβαναν ήταν μελλοντικές κρατικές χρηματοδοτήσεις των κομμάτων βασιζόμενες στα εκλογικά ποσοστά τους. Κατά την εκτίμηση του κ. Καλούδη που ουσιαστικά γίνεται δεκτή από την Οικονομική Εισαγγελία καθώς ζητά την άσκηση ποινικών διώξεων, για τις πιστώσεις αυτές στα δύο μεγάλα κόμματα ουσιαστικά δεν υπήρχαν επαρκείς εξασφαλίσεις, καθώς δεν μπορεί να θεωρηθεί εξασφάλιση μία μελλοντική χρηματοδότηση στηριζόμενη στον αστάθμητο παράγοντα της εκλογικής δύναμης του δανειζόμενου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Οικονομικοί Εισαγγελείς τονίζουν πως τα δύο μεγάλα κόμματα εκείνη την περίοδο είτε προχωρούσαν σε ανανεώσεις των δανειακών τους συμβάσεων χωρίς περαιτέρω εγγυήσεις είτε ζητούσαν την τροποποίηση των συμβάσεων συμπεριλαμβανομένου νέου δανεισμού τους.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν σε κάποιες περιπτώσεις η παράταση του χρόνου αποπληρωμής ή σε άλλες περιπτώσεις η εξασφάλιση νέων δανείων, μέσω αναχρηματοδότησης μέσω των προηγούμενων επίδικων δανειακών συμβάσεων.

«Πόλεμος» ανακοινώσεων
Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «μετά το θαλασσοδάνειο του συνεργάτη του κ. Στουρνάρα, στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κατηγορούνται μαζί με τραπεζικούς για θαλασσοδάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων. Δεν τους προλαβαίνουμε με τα δανεικά και αγύριστα…

Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, αντί να αγχώνεται για τις δημοσκοπήσεις, μήπως και ξαναπιάσουν την κουτάλα με το ΠΑΣΟΚ, ας ζητήσει έστω μία συγγνώμη. Και μετά να εξηγήσει πώς και πότε θα επιστρέψει τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών».

Από την πλευρά της, η ΝΔ τόνισε ότι «Τώρα που η υπόθεση Νοvartis αποδείχτηκε η μεγαλύτερη σκευωρία από συστάσεως ελληνικού κράτους και όλα τα δήθεν σκάνδαλα του παρελθόντος κατέρρευσαν, η κυβέρνηση στήνει την τελευταία της παράσταση για τα δάνεια των κομμάτων που αποδείχθηκαν νόμιμα ακόμη και από την εξεταστική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πολίτες όμως έχουν πια καταλάβει από τις πράξεις τους ότι το ανήθικο πλεονέκτημά τους είναι το μόνο που τους έχει απομείνει. Από την κλοπή της Λοΐζου στη διαπλοκή του Κόκκαλη, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει πια κανέναν. Η ώρα της κάλπης έφτασε και το μήνυμα που θα λάβει η χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης θα είναι εκκωφαντικό».

Aπαντώντας στη ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ με νεά ανακοίνωση τόνισε ότι «κάποια στιγμή πρέπει να το πάρουν απόφαση στη ΝΔ, ότι η καραμέλα της "σκευωρίας" έχει κουράσει. Ο αρχηγός του κόμματος των offshore, της Novartis, του Κήρυκα Χανίων, και των ατελείωτων σκανδάλων, κάνει αυτό που έχει μάθει. Όποτε φτάνει η ώρα του λογαριασμού, πετάει τη μπάλα στην εξέδρα και ανακαλύπτει συνωμοσίες και σκευωρίες.

Στους Έλληνες πολίτες αξίζουν σοβαρές απαντήσεις, για τα εκατοντάδες εκατομμύρια δανεικά κι αγύριστα, καθώς και για το πώς και πότε θα αποπληρωθούν. Να είναι σίγουροι ότι ο ελληνικός λαός, που πλήρωσε ακριβά τα μνημόνιά τους και τα δανεικά τους, δεν έχει ξεχάσει τα έργα και τις μέρες τους. Οι εποχές που έβαζαν στο αρχείο τις σκοτεινές υποθέσεις τους, με μια τροπολογία, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί».

Επίσης, το ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ για μια ακόμη φορά χρησιμοποιεί την γκεμπελική τακτική της σπίλωσης των πολιτικών αντιπάλων, εργαλειοποιώντας το θέμα των δανείων των κομμάτων. Και κατά περίεργο τρόπο εξαιρείται από την σχετική έρευνα ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πόσο μάλλον όταν ο κ. Τσίπρας ήταν ο μόνος πολιτικός αρχηγός που με επιστολή του στις 14/12/2010, ζητούσε από τις τράπεζες προνομιακές και χαριστικές δανειοδοτήσεις. Χαρακτηριστικά έγραφε "η αποδοχή των αιτημάτων μας απαιτεί ευρύτερη θεώρηση που δεν προσδιορίζεται αποκλειστικά με αυστηρά και μοναδικά χρηματοοικονομικά κριτήρια (sic)". Δηλαδή ζητούσε ευθέως να μην ισχύσουν τραπεζικά κριτήρια στην χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον μας αφορά, έχουμε ξεκαθαρίσει ότι το ΠΑΣΟΚ με δική του πρωτοβουλία έχει προχωρήσει σε έλεγχο και εξυγίανση των οικονομικών του και σε ρυθμίσεις δανείων. Και έχουμε ζητήσει από όλα τα κόμματα να πράξουν το ίδιο, ως αυτονόητη υποχρέωση για την διαφάνεια του δημόσιου βίου. Οι αδίστακτες μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ που αποτελούν ως φαίνεται και την βασική του τακτική εν όψει εκλογών, δεν πρόκειται να τον σώσουν. Έχουν ήδη τελειώσει...».
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Ισχυροί άνεμοι στα πελάγη - Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 9 με 10 μποφόρ.

Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο μέχρι την Αίγινα.

Κλειστή είναι γραμμή Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας, Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλα Πρίνου Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη. Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια στο Ρίο-Αντίρριο.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων λόγων των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σε 138 ανέρχονται οι κλήσεις που έχει δεχθεί η Πυροσβεστική, από τις πρώτες πρωϊνές ώρες έως τώρα, για κοπές δένδρων και αφαιρέσεις αντικειμένων, λόγω των ισχυρών ανέμων στην Αττική.Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!