EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019

Οι αμερικανοί βλέπουν νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές με 37%-39% έναντι 25%-27% του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοδυναμία με 156 έδρες και 6κομματική βουλή

Με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν έως τώρα η ΝΔ καταφέρνει να έχει αυτοδυναμία, ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά επιβιώνει παρά την ήττα και 6 κόμματα μπαίνουν στην Βουλή αλλά ακόμη δεν αποκλείουμε και την έκπληξη του 7ου κόμματος

Ο αμερικανικός παράγοντας όπως εκφράζεται μέσω της αμερικανικής πρεσβείας αλλά και άλλων ισχυρών συστημάτων στην Ελλάδα έχει διαμορφώσει μια εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα στις 7 Ιουλίου 2019.

Σε συνομιλία που είχε το bankingnews με παράγοντα που εκπροσωπεί τα αμερικανικά συμφέροντα και έχει δείξει εμφανώς μεγάλο ενδιαφέρον για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα ανέφερε τα εξής

«Οι ΗΠΑ είχαν μια καλή συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, ενέργειας και σε ευρύτερα γεωστρατηγικά θέματα.

Επιλύθηκε το ζήτημα της Βόρειας Μακεδονίας και στα Βαλκάνια υπάρχει σταθερότητα.
Φαίνεται ότι στις 7 Ιουλίου θα υπάρξει πολιτική αλλαγή.

Η ΝΔ έχοντας τον αέρα της νίκης και διαμορφώσει την πεποίθηση στην κοινωνία ότι αποτελεί σοβαρή εναλλακτική πρόταση θα καταφέρει να συγκεντρώσει ένα ευρύ φάσμα πολιτών που θα στηρίξουν την ΝΔ ώστε να κερδίσει αυτοδυναμία και να υπάρξει πολιτική σταθερότητα.

Η ΝΔ θα μπορούσε να φθάσει στο 37% με 39% αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το εάν υπάρξει ή όχι πόλωση.

Συνήθως η πόλωση συσπειρώνει τα κόμματα.

Η ΝΔ θα κερδίσει 4 έως 6 μονάδες υψηλότερα από τις ευρωεκλογές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινηθεί μεταξύ 25% και 27% δηλαδή η διαφορά από την ΝΔ θα διαμορφωθεί περί τις 12 μονάδες.

Η ΝΔ θα καταφέρει να έχει αυτοδυναμία και με το bonus των 50 εδρών θα φθάσει στις 156 έδρες.

Η ελληνική βουλή θα είναι 6κομματική αλλά δεν θα απέκλεια και 7κομματική βουλή.

Πάντως το πιθανότερο σενάριο είναι να μπουν στην Βουλή ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή και ΜεΡΑ 25 του Βαρουφάκη αλλά βρίσκεται στα όρια και ο Βελόπουλος που έκανε την έκπληξη στις ευρωεκλογές.

Οι βασικές τάσεις που αναμένεται να επικρατήσουν είναι οι εξής

1)Η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία και θα προσπαθήσει να πιέσει τα εκ δεξιών κόμματα που είναι πολλά.

Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που έχει πιθανότητες να αντέξει σε σχέση με άλλα μικρότερα σχήματα.

Ήδη η Ελληνική Λύση του Βελόπουλου αποσυσπειρώνεται.

Παρά τις φήμες δεν έχει ρωσική χρηματοδότηση.

Επίσης αποσυσπειρώνονται άλλα μικρότερα κόμματα όπως η Νέα Δεξιά που επικοινωνεί με την Le Pen.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε μεγάλο ποσοστό θα απορροφηθούν από την ΝΔ.

Η ΝΔ όμως καταφέρνει και παίρνει ποσοστά και από την κεντροαριστερά ή κατά το ορθότερο από τα κόμματα που βρίσκονται στις παρυφές όπως το Ποτάμι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εμφανίσει κάποια αύξηση της συσπείρωσης με πιθανό σενάριο να οδηγηθεί κοντά στο 25% με 27%.

Παρακολουθώντας τις δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα δείχνουν ποσοστά υψηλότερα από 27% έως 32% ποσοστά τα οποία θα μεταφραστούν – εάν επιβεβαιωθούν – σε ισχυρή πολιτική επιβίωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα Βαρουφάκη δεν φαίνεται να έχει μεγάλη διεισδυτικότητα στον βασικό κορμό του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο καταφέρνει και λαμβάνει ποσοστά από κόμματα όπως Λαφαζάνης και Κωνσταντοπούλου.
Δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο Βαρουφάκης είναι πολύ πιθανό να καταφέρει να μπει στην ελληνική βουλή.

Με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν έως τώρα η ΝΔ καταφέρνει να έχει αυτοδυναμία, ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά επιβιώνει παρά την ήττα και 6 κόμματα μπαίνουν στην Βουλή αλλά ακόμη δεν αποκλείουμε και την έκπληξη του 7ου κόμματος»Πηγή   www.bankingnews.gr


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Παραγράφονται όλα για τις λίστες Λαγκάρντ και Μπόργιανς!

«Καθαρίζουν» χωρίς συνέπειες οι εμπλεκόμενοι

Καθαρίζουν» οριστικά, αποφεύγοντας διώξεις και πρόστιμα, οι εμπλεκόμενοι στις λίστες Λαγκάρντ και Μπόργιανς, εφόσον τελεσιδικήσει η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, με την οποία παραγράφονται οι υποθέσεις που περιλαμβάνονται στις συγκεκριμένες λίστες.

Πρόκειται για τη μεν λίστα Λαγκάρντ που «ξεχάστηκε» στο συρτάρι των πρώην ΥΠΟΙΚ Γ. Παπακωνσταντίνου και Ευ. Βενιζέλου – αφού προηγουμένως είχε υποστεί «επεξεργασία» – και τη λίστα Μπόργιανς, την οποία αρνήθηκε η κυβέρνηση Σαμαρά να παραλάβει το 2012, και δόθηκε τελικά στις ελληνικές αρχές μετά τις εκλογές του 2015.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης του Διοικητικού Εφετείου, τα στοιχεία κινήσεων σε τραπεζικούς λογαριασμούς Ελλήνων πολιτών σε τάπεζες του εξωτερικού που αποκαλύφθηκαν με τις δύο λίστες,δεν μπορούν να θεωρηθούν ως «συμπληρωματικά στοιχεία», διότι – κατά την άποψη του δικαστηρίου – οι ελληνικές αρχές μπορούσαν και όφειλαν να τα έχουν διαπιστώσει πριν παρέλθει η πενταετία παραγραφής.

Αυτό σημαίνει ότι παραγράφονται στην πενταετία και οι υποθέσεις για τις οποίες προκύπτουν στοιχεία από κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών στο εξωτερικό και χωρίς την εμπλοκή τραπεζικών καταστημάτων στην Ελλάδα.
Μέχρι τώρα, τα συγκεκριμένα στοιχεία, που προέρχονται από λίστες καταθετών εξωτερικού, αντιμετωπίζονταν από την ΑΑΔΕ και από τη νομολογία, ως «συμπληρωματικά στοιχεία» η ύπαρξη των οποίων επιμηκύνει την περίοδο παραγραφής στη δεκαετία.
Με αποφάσεις του ΣτΕ δεν θεωρούνται συμπληρωματικά στοιχεία, εκείνα που αφορούν:

Κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών στην Ελλάδα, καθώς το δικαστήριο θεωρεί ότι η ΑΑΔΕ είχε τον χρόνο (πενταετία) να τα αναζητήσει από τις τράπεζες).

Εμβάσματα τα οποία έφυγαν από ελληνικές προς ξένες τράπεζες, καθώς το δικαστήριο θεωρεί ότι η ΑΑΔΕ είχε τον χρόνο (πενταετία) να ερευνήσει τα στοιχεία από τις ελληνικές τράπεζες.

Οι… λίστες των τεράστιων ευθυνών
Με τη νέα απόφαση, εφόσον προσφύγει η ΑΑΔΕ και τελεσιδικήσει, δεν θα θεωρούνται συμπληρωματικά στοιχεία ούτε οι κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών Ελλήνων στο εξωτερικό ακόμα και αν περιέχουν χρήμα το οποίο είναι αδήλωτο, αφορολόγητο ή ακόμη και αν προέρχεται από ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Για τις περιπτώσεις της λίστας Λαγκάρντ και Μπόργιανς, το δικαστήριο θεωρεί ότι οι ελληνικές αρχές από τη στιγμή που υπάρχει συμφωνία ανταλλαγής πληροφοριών με την Ελβετία, μπορούσαν να ζητήσουν έγκαιρα, εντός της πενταετίας, τα σχετικά στοιχεία και να ελέγξουν τη νομμιμότητα των χρημάτων των καταθετών.
Στο πλαίσιο αυτό η λίστα Λαγκάρντ περιέχει 2.062 ονόματα Ελλήνων με καταθέσεις στην τράπεζα ΗSBCστη Γενεύη της Ελβετίας, για το χρονικό διάστημα από το Νοέμβριο του 2005 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2007, παραγράφεται οριστικά.
Επίσης παραγράφεται και η λίστα Μπόργιανς που περιέχει στοιχεία 10.588 καταθετών μέχρι τον 2008.
Οι περιπέτειες των δύο καταλόγων με τα χιλιάδες ονόματα εύπορων Ελλήνων, οι οποίοι έβγαλαν τα χρήματά τους (νόμιμα ή «μαύρα») σε τράπεζες του εξωτερικού, είναι γνωστές, αλλά αξίζει να υπομνησθούν.
Η λίστα Λαγκάρντ περιέχει 2.062 ονόματα Ελλήνων με καταθέσεις στην τράπεζα ΗSBC στη Γενεύη της Ελβετίας, για το χρονικό διάστημα από το Νοέμβριο του 2005 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2007. Η λίστα παραδόθηκε σε στικάκι USB το 2011 στον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, από την οποία κατόπιν διαπιστώθηκε ότι αφαιρέθηκαν τα ονόματα τριών συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου!
Κατόπιν η λίστα «κληροδοτήθηκε» στον διάδοχό του στο ΥΠΟΙΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος την ξέχασε σε ένα συρτάρι και υπήρξε διένεξη μεταξύ των δύο ανδρών, για το ποιος ευθύνεται που ξεχάστηκε η λίστα.
Όμως για την αλλοίωση της λίστας η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη, όπου ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή, με το δικαστήριο να τον κρίνει ένοχο «για νόθευση εγγράφου σε βαθμό πλημμελήματος».
Η λίστα Μπόργιανς περιλαμβάνει στοιχεία για 10.588 Έλληνες με καταθέσεις σε ελβετική Τράπεζα, το συνολικό υπόλοιπο τον οποίων ανέρχεται σε 3,9 δισ. ελβετικά φράγκα για το 2006 και 2,9 δισ. ελβετικά φράγκα για το 2008. Η περιπέτεια της λίστας μέχρι να φτάσει στην Ελλάδα, παραπέμπει σε θρίλερ.
Το φθινόπωρο του 2012, ο τότε υπουργός Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, Νόρμπερτ Βάλτερ Μπόργιανς, που είχε αποκτήσει τη λίστα με τους Έλληνες καταθέτες της Ελβετίας, επικοινωνεί με τον Έλληνα πρόξενο του ελληνικού προξενείου του Ντίσελντορφ, Νικόλαο Πλεξούδα και του λέει, έλα να παραλάβεις τη λίστα.
Όπως αποκαλύπτουν τα επίσημα έγγραφα, ο Πρόξενος, κατόπιν συνεννόησης με την Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, αρνήθηκε να την παραλάβει! Όλες οι… γαργαλιστικές λεπτομέρειες, έχουν περιγραφεί σε ειδικό ρεπορτάζ του Σin.
Τελικά η λίστα Μπόργιανς παραδόθηκε το 2015 στην τωρινή ελληνική κυβέρνηση και ξεκίνησε η αξιοποίησή της.
Όμως με τις αποφάσεις των δικαστηρίων και με τις καθυστερήσεις που συνέβησαν επειδή «ξεχάστηκε το στικάκι» της λίστας Λαγκάρντ, ή επειδή «αρνήθηκε ευγενικά» η κυβέρνηση Σαμαρά να παραλάβει τη λίστα Μπόργιανς, χάθηκε πολύτιμος χρόνος και οι περισσότερες υποθέσεις παραγράφηκαν, παρά τις προσπάθειες της ΑΑΔΕ.
Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Συγκλονιστική αποκάλυψη από τη CIA: «Επεμβαίνουμε στις εκλογές της Ελλάδας από το 1947»!

Μαστορέματα εκλογικών συστημάτων, πατρονάρισμα και προώθηση υποψηφίων, ενίσχυση των φίλων προς την ξένη δύναμη και δυσφήμηση και συκοφάντηση των μη φίλων της εντός του κράτους.

Αυτό, ίσως περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι το τραγικό επίτευγμα της ξένης εκλογικής παρέμβασης. Χρεωκοπεί και διαβρώνει. O μελετητής της CIA, ο Loch K. Johnson, περιγράφει τις μεθόδους τέτοιων παρεμβάσεων:

« Έχουμε χρησιμοποιήσει αφίσες, προκηρύξεις, ταχυδρομείο, πανώ δημοσιεύσαμε ψεύτικες ειδήσεις σε ξένες εφημερίδες, ακόμα και βαλίτσες με χαρτονομίσματα.»

«Τέτοια κάναμε (ανάμειξη σε ξένες εκλογές) από την ίδρυση της CIA, το 1947» – Loch K. Johnson, New York Times, Feb 17, 2018

Τέτοια μέτρα μπορεί να θεωρούνται λογικά, όταν πρόκειται για κάτι μοναδικό. Τότε μπορούν να σερβίρονται και με ιερή αγανάκτηση, κατάλληλα διακοσμημένη με τον στέφανο της αγιοσύνης

Αλλά μια από τις δυσκολίες του αμερικανικού πολιτικού κατεστημένου, στον άμβωνα κηρύγματος ηθικού στιγματισμού της υποτιθέμενης ρωσικής επέμβασης στις εκλογικές διαδικασίες της χώρας, είναι υποκρισία.

Στο παιχνίδι, ή μάλλον στο θέατρο των διεθνών σχέσεων, το σπρώξε και άρπαξε είναι πανίσχυρα κίνητρα. ΄Εκφραζε την αγανάκτησή σου ελεύθερα, αλλά κάνε το με την αυτοσυνειδησία ότι είσαι εξ ίσου ένοχος με τον αντίπαλο στην ίδια επίδοση.

Ωστόσο περιπτώσεις τέτοιας ομολογίας, εάν και όποτε εμφανιστούν, το κάνουν φορώντας τον φωτοστέφανο του ιδεαλισμού. Γεμάτα υπερηφάνεια και αίσθημα εκπλήρωσης αποστολής, άτομα όπως ο τέως διευθυντής της CIA, James Woolsey, αισθάνονται άνετα πρώτα να δηλώνουν ότι η CIA «πιθανώς» χώνει την μύτη της στις εκλογές άλλων κρατών και κατόπιν να το παρουσιάζουν ως αγαθοεργία..

Ο διάλογος (του Τζέιμς Γούλσυ) με την Λώρα Ίνγκραχαμ του Φοξ Νιούς ήταν αρκετά ειλικρινής αν και ανησυχητικός, με την απόρριψη κάθε προσχήματος για τον ρόλο της αμερικανικής εξουσίας και του αυτοδίκαιου παρεμβατισμού της στις εκλογικές διαδικασίες άλλων κρατών « Εμείς έχουμε ποτέ προσπαθήσει να παρέμβουμε σε άλλες χώρες;», ρώτησε η Ίνγκραχαμ.

« Ω!. . . πιθανώς», ήταν η γελαστή απάντηση. «Αλλά ήτανε για το καλό του συστήματος, για να μην περάσει η εξουσία στους κομμουνιστές.» Και θέλησε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες: «Για παράδειγμα, στην Ευρώπη, το ’47,’48, ’49, οι ΄Ελληνες, οι Ιταλοί, εμείς ηCIA …»

Αλλά εκεί όρμησε και τον διέκοψε η Ίνγκραχαμ, ρωτώντας εάν οι ΗΠΑ « το ξανάκαναν έκτοτε» . «Δεν μπερδευόμαστε σε άλλων λαών τις εκλογές, Τζιμ;»

Για έναν άνθρωπο εξοικειωμένο με τις σκοτεινές τέχνες και μεθόδους μιας οργάνωσης που κάποτε διεύθυνε ήταν δύσκολο να το κρατήσει μέσα του. Και απάντησε με μακρόσυρτο, πονηρό χαμόγελο: «Χμμμ… Ουμμ… Ουμμμ…μόνο για πολύ καλό σκοπό… προς το συμφέρον της Δημοκρατίας.»

Kάτω από τα σύννεφα της μη-πραγματικότητας, όπου κινείται η Φοξ Νιους, πρώην αξιωματούχοι της CIA υπήρξαν ακόμη πιο ειλικρινείς, ενθουσιασμένοι να παραδεχτούν κάτι τόσο φυσιολογικό: «Αν ρωτήσεις έναν μυστικό πράκτορα, αν έσπασαν τους κανόνες οι Ρώσοι ή έκαναν κάτι παράξενο, η απάντηση είναι όχι, καθόλου», είναι η άποψη του Steven L. Hall, που αποχώρησε από την CIA το 2015, μετά 30 χρόνια υπηρεσίας. Οι ΗΠΑ όχι μόνο είχαν «ασφαλέστατα» διεξαγάγει επιχειρήσεις επηρεασμού εκλογών –δήλωσε- αλλά «εξακολουθούμε να το κάνουμε».
Από μακρού μελετητής της CIA, ο Loch K. Johnson, περιγράφει τις μεθόδους τέτοιων παρεμβάσεων:

« Έχουμε χρησιμοποιήσει αφίσες, προκηρύξεις, ταχυδρομείο, πανώ- ό,τι φανταστείτε. Δημοσιεύσαμε ψεύτικες ειδήσεις σε ξένες εφημερίδες. Χρησιμοποιήσαμε αυτό που οι Βρετανοί αποκαλούν «Το Ιππικό του Βασιλέως Γεωργίου», δηλαδή βαλίτσες με χαρτονομίσματα.» Απαιτείται η σοβαρότητα μιας μελέτης όπως του Dov H. Levin για να καταδείξει πως οι μεγάλες δυνάμεις παρεμβαίνουν, επιβάλλουν και αναμιγνύονται με ακούραστο πείσμα: Μαστορέματα εκλογικών συστημάτων, πατρονάρισμα και προώθηση υποψηφίων, ενίσχυση των φίλων προς την ξένη δύναμη και δυσφήμηση και συκοφάντηση των μη φίλων της εντός του κράτους.

Τα συμφέροντα που διακυβεύονται είναι μεγάλα για τους μεγάλους «ξένους παίκτες», όπως γράφει ο Λέβιν, στην International Studies Quarterly (2016). Οι εκλογές σε μια χώρα «μπορεί να οδηγήσουν σε μείζονες αλλαγές» εσωτερικής ή εξωτερικής πολιτικής.

Οι μέθοδοι παρέμβασης κινούνται από την χρηματοδότηση της ευνοούμενης παράταξης (τακτική της Σοβιετικής ΄Ενωσης στις εκλογές του 1958 στην Βενεζουέλα), μέχρι τις δημόσιες απειλές για διακοπή της ξένης βοήθειας, σε περίπτωση νίκης της ανεπιθύμητης πλευράς, (όπως έκαναν οι ΗΠΑ στις εκλογές του Λιβάνου το 2009.»

Τέτοιες επεμβάσεις δεν μπορεί « να είναι για καλό», όπως μας θέλει να πιστέψουμε ο Γούλσυ της CIA. Και σε μερικές περιπτώσεις αποδείχθηκαν ολέθριες, εγκαθιστώντας δολοφονικά καθεστώτα, της ποιότητας του Πινοσέτ στην Χιλή.

Σε άλλες περιπτώσεις αποκαθιστούν την «καθεστηκυία τάξη» -διάβαζε την επανεπιβολή του καθεστώτος της υποτέλειας, όπως με την ανατροπή την κυβέρνησης Whitlam στην Αυστραλία, το 1975.

Ο ρόλος της CIA στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι αδιάσειστα τεκμηριωμένος, αλλά ελάχιστα συζητιέται από τους Αυστραλούς, που τείνουν να παραβλέπουν τις αχρειότητες της πατρόνας υπερδύναμης.

Αυτό, ίσως περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι το τραγικό επίτευγμα της ξένης εκλογικής παρέμβασης.

Χρεωκοπεί και διαβρώνει.

Αλλά πολύ πιο ανησυχητικό για τους εισαγγελείς της ρωσικής επιχείρησης, επιβεβαιώνει ότι το σύστημα ήταν ώριμο για χρεωκοπία.Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Άνεργη και υπόδικη δις! Χωρίς τέλος τα «χαστούκια» για τη Δούρου: Ψάχνει δουλειά στην Κουμουνδούρου

Αφού οι πολίτες στις αυτοδιοικητικές εκλογές αποφάσισαν και έστειλαν «σπίτι» της την Ρένα Δούρου, δέχθηκε και το τελειωτικό χτύπημα μιας και «έμαθε»  ότι δεν μπορεί να κατέβει υποψήφια στις επερχόμενες εθνικές εκλογές λόγω ασυμβίβαστου.

Παρόλα αυτά όμως δεν φαίνεται να παρατάει το παιχνίδι και ασκεί πιέσεις στον Αλέξη Τσίπρα για να της βρει δουλειά στο κόμμα στην Κουμουνδούρου έτσι ώστε να μην μείνει πολιτικά άνεργη από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όπου και αναλαμβάνει καθήκοντα ως περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας ως μεγαλόψυχος… φαίνεται ότι της έχει τάξει κάποιο πόστο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά κι αυτό είναι επίφοβο διότι μετά τις εθνικές εκλογές δεν θα υπάρχουν πολλές διαθέσιμες θέσεις και πολλοί σύντροφοι θα τρέξουν να βολευτούν στην Κουμουνδούρου αφού αναμένεται να μείνουν εκτός Βουλής.


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Συνελήφθη νοσοκόμα για τον θάνατο 8 βρεφών και την απόπειρα δολοφονίας άλλων 9 (Photos)

Μια νοσοκόμα συνελήφθη για δεύτερη φορά ως ύποπτη για τη δολοφονία οκτώ βρεφών στη μαιευτική μονάδα του νοσοκομείου The Countess of Chester Hospital.

Η 29χρονη Lucy Letby συνελήφθη αρχικά τον περασμένο Ιούλιο για τις δολοφονίες οκτώ μωρών και την απόπειρα δολοφονίας έξι άλλων βρέφη στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας για το θάνατο 17 μωρών στο νοσοκομείο.

Αλλά, συνελήφθη εκ νέου τη Δευτέρα σε σχέση με τις απόπειρες δολοφονίας τριών ακόμη μωρών, φτάνοντας τις εννέα απόπειρες στο σύνολο.

Η γυναίκα τέθηκε υπό κράτηση "βοηθώντας τους αξιωματικούς με τις έρευνές τους", δήλωσε η αστυνομία του Τσέσαϊρ, στη Μ. Βρετανία.

Είναι κατανοητό ότι συνελήφθη πάλι με βάση περαιτέρω στοιχεία που συλλέχθηκαν από την αστυνομία.

Ένα σπίτι που πιστεύεται ότι ανήκει στην 29χρονη ερευνάται από την αστυνομία τη Δευτέρα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Αναζητούμε μια διεύθυνση στο Westbourne Road ως μέρος μιας διεξαγόμενης έρευνας, αλλά δεν επιβεβαιώνουμε με τι σχετίζεται η έρευνα».

Η έρευνα ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και η Αστυνομία του Τσέσαϊρ την ανέθεσε σε ομάδα ντετέκτιβ.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν μια έρευνα σχετικά με τους θανάτους στο νοσοκομείο τον Μάιο του 2017, αρχικά εξετάζοντας τους θανάτους 15 μωρών από τον Ιούνιο του 2015 έως τον Ιούνιο του 2016.

Η έρευνα έχει διευρυνθεί από τότε και η αστυνομία εξετάζει επί του παρόντος τους θανάτους 17 μωρών και 16 περιπτώσεων που έχασαν τις αισθήσεις τους μη μεταξύ Μαρτίου 2015 και Ιουλίου 2016.

Η αστυνομία δήλωσε ότι οι αξιωματικοί εργάζονται γρήγορα για να καθορίσουν τι προκάλεσε τους «θανάτους και τις καταρρεύσεις» των μωρών και προειδοποίησε ότι είναι μια «εξαιρετικά δύσκολη» έρευνα και δεν μπορεί να προσφέρει κανένα χρονοδιάγραμμα.

Οι γονείς των μωρών ενημερώνονται συνεχώς και δέχονται τη στήριξη από ειδικά εκπαιδευμένους αστυνομικούς.


Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!

Μας την έχουν στημένη το πολίτικο σύστημα ....

Μας έχουν φλομώσω με της μαλακίες και δεν δίνουμε σημασία στα μικρά γράμματα της πολίτικης ζωής της χώρας .

Θα πάμε κανονικά σαν τα πρόβατα στις κάλπες   και όταν ακούσουμε τα αποτελέσματα θα απορούμε με το μέγεθος της μαλακίας που έχουμε κάνει .

Δεν μας  φτάνουν όλα τα υπόλοιπα έχουμε και τις μεγάλες επιστροφές πολιτικών προσώπων που κάποτε ήταν δυνατή άλλα με το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης κρύφτηκαν σαν τους λαγούς , αποφασίσανε να επιστρέψουν πάλη στην επιφάνεια για να μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στα σκατά όπως κάνανε πριν από χρόνια. Ξέρουν το έχουν ξανακάνει .


Η μεγάλη επιστροφή του Πέτρου .


Διαβάζοντας σήμερα διαπιστώνω ότι  επιστρέφουν στην επιφάνεια πρόσωπα που είχαν άμεση σχέση με τις κυβερνήσεις που χρεοκόπησαν την χώρα.

Επιστρέφουν και μάλιστα με φανφάρες και μεγάλα λόγια λες και πρόκειται για βαρβάτη ποδοσφαιρική μεταγραφή .

Φανταστείτε ότι δειλά δειλά πρώτη μούρη εμφανίζετε και ο Τζέφρι και επιθυμεί να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο μάλιστα , αλλά μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει την τόλμη και δεν πρόκειται να το κάνει , να αναλάβει τις ευθύνες για την χρεωκοπία της χώρας.Ένας από τους «τσάρους της οικονομίας» επιστρέφει στο προσκήνιο.


Επίσης πριν από κάποιες ήμερες είχαμε και άλλη μεγάλη επιστροφή , επέστρεψε ο "τσάρος της οικονομίας" ελπίζουμε να μας εξήγηση πως φτάσαμε ως εδώ του πούστη τσάρος ήταν  κάτι θα ξέρει .... για τα μαύρα ταμεία των κομμάτων , κάτι για μίζες ..... κάτι από Μαντελη μεριά .

Δεν γίνεται ρε παιδιά κανένας μα κανένας να μη ξέρει τίποτα .....

Αν καταφέρει η Φωφαρα να επιστρατεύσει και των Λαλιώτη τότε θα τρέξουμε όλοι μαζί για χαρακίρι ..... ομαδικά .
Δεν κάνουν και μεταγραφές οι ομάδες για να ασχοληθούμε με σοβαρά πράγματα . 
Το Καρφί


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!